GH Intertech Sp. z o.o.

Kłobuck

Opinie o GH Intertech Sp. z o.o.

zadowolony 2013-02-09 08:26:38
Polecam...
13
były pracownik2 2013-07-06 20:16:01
czyli od 4lat nic się nie zmieniło tylko dyrektor
4
handlowiec 2013-07-20 11:37:55
Czyli jak się kiedyś nie dostałem na handlowca, to w sumie dobrze? Los mnie uchronił?
4
pracownik były 2013-09-14 21:34:31
Zadowolony ale co polecasz? Produkty, pensje, może dobre lody w Kłobucku?
xyz 2013-11-16 20:19:16
Ani dużych pensji, możliwości rozwoju czy odpowiedniej atmosfery w tej firmie nie doświadczycie. Praca w tej firmie tylko w ostateczności na przeczekanie kryzysu.
7
były pracownik 2014-08-31 22:33:26
Kiedyś była to dobra firma, ale teraz nie liczą się z pracownikami, pozwalają żeby firmę opuszczali najlepsi pracownicy. W obecnym momencie firma nie jest w stanie dorównać konkurencji. Tragiczna atmosfera pracy(usunięte przez administratora) Omijajcie szerokim łukiem!
8
konkurencja 2014-09-26 19:19:58
Co za widok!!!
4
pracownik 2015-10-16 12:09:29
Jestem pracownikiem i mam zamiar się zwolnić razem z kolegą, nasz przełożony nie nadaje się na swoją funkcję. Głupie kierownictwo nie może zauważyć że najlepsi ludzie przez jego głupotę opuścili tą firmę. My zaraz do nich dołączymy. Firma nie zdaje sobie sprawy z tego że strzela sobie w kolana, bo wszyscy odchodzą do konkurencji.
Głupkowate działanie doprowadzi że będą musieli zlecać robotę podwykonawcą.
Nie polecam
4
chwytak 2015-11-10 07:16:32
W firmie zmiany... Jak bych wiedzioł to bych sie nie zwalnioł.
2
pracownik2 2015-12-14 20:41:14
W firmie GH od kąt przyszedł nowy derektor i jedo zastępcą zaczęło dziać się źle. Na całe szczęście już jeden poleciał z hukiem. Kadra zarządzające nie ma pojęcia o niczym . Place są żenujące. Zastępca dyrektora ludzi ma zanic. W GH nie ma możliwości rozwoju zawodowego. Też planuje zmienić pracę i rozglądam się na rynku pracy . Może będę miał szczęście i zmienię pracę . Nie polecam nikomu tej firmy
2
były pracownik 2016-04-03 20:32:15
Gorąco odradzam każdemu podjęcie pracy w tej firmie. Zwłaszcza, jeśli osoba szukająca tu opini już gdzieś pracuje. Panie rządzące GH Intertech (Obecnie GH Cranes) to osoby, które nie liczą się z ludźmi. Nie traktują ich jako partnerów a jedynie pionki, które można przestawiać na szachownicy. Z czystym sumieniem mogę napisać, że podjęcie tam pracy to bardzo duży błąd.
4
ona 2016-05-31 07:52:56
Dokładnie zgadzam się z opiniami powyżej. Pani E. kompletnie nie nadaje się na powierzone jej stanowisko. Młoda osoba, bez doświadczenia w zarządzaniu zespołem i zarządzaniu organizacją obejmuje stanowisko dyr zarządzajacego. Do tego jej dziwaczne zachowania i zagrywki, ośmieszanie pracowników przy innych i żarty kompletnie nie na miejscu.Paranoja! Tej firmie potrzebny jest ktoś z doświadczeniem aby firmę wyprowadził na prostą! A tak można tylko patrzeć jak statek pomału tonie...
6
DZ 2016-06-16 21:17:11
Ciekawe spostrzeżenia. Znam firmę od wewnątrz. Nie spotkałem się z takim zachowaniem.
1
xyz 2016-08-02 12:57:08
Pracowałem wiele lat w tej firmie i z czystym sumieniem potwierdzam spostrzeżenia "ONA". Niestety wszystko idzie w złym kierunku, oby ktoś się w końcu zainteresował oddziałem w Polsce i podjął poważne i przemyślane decyzje.
1
były spec 2016-09-09 11:06:39
Czego można się spodziewać, jeżeli obecnie głównodowodząca tej firmy w Polsce to kelnerka z baru wyhaczona przez właścicieli Hiszpańskich podczas biby.
5
Gosciowa 2016-09-22 20:26:38
Od czegoś trzeba zacząć...Nie każdy ma takie szczęście jak niejaki Misiewicz, żeby od razu zostać szefem!
3
Gość 2016-10-24 20:36:45
Witam. Jestem zainteresowany zatrudnieniem w tym zakładzie ale najpierw muszę zrobić kurs spawacza i od znajomego słyszałem że dobra firma że spokojna praca i chciałbym się dowiedzieć jak tam naprawdę wygląda praca
obiektywny 2016-12-09 20:52:21
Zatrudnili nowych handlowców , płacą im od 5 do 8 tys netto, nowych dyrektorów, światowe stawki... A efektów nie widać. Bogata firma. Warto aplikować. Wołajcie na rozmowach duuużżżooo...
Zostaw swoją opinię o GH Intertech Sp. z o.o. - Kłobuck
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GH Intertech Sp. z o.o.