Konstal Producent Garaży Blaszanych

Krasne-Lasocice

Opinie o Konstal Producent Garaży Blaszanych

boloniusz 2014-05-04 20:30:02
Szkoda gadać. (usunięte przez administratora)
3
Atanor 2015-11-13 11:00:14
UWAGA Firma PUŁAPKA !!! Garaż Konstalu przecieka, dach tańczy na wietrze, bo dają za mało łączeń. Drzwi już na drugi dzień nie da się domknąć, bo na słabej jakości elementach wszystko się wypacza. Nierdzewna rzekomo powłoka akrylowa pokrywa się rdzą po dwóch miesiącach. Rekordy bije obsługa klienta, z którym to nie chcą mieć nic wspólnego tuż po zainkasowaniu pieniędzy. Pomyłka w wymiarach to też ich zdaniem wina klienta, mimo że właściwy wymiar jest na zamówieniu. Podawany był wymiar podłoża, a oni nie uwzględnili szerokości swojego kątownika i teraz garaż wisi w powietrzu. Przy progu wjazdowym wystaje ostra część kątownika co tnie opony. Pani "obsługująca" powiedziała, żeby sobie to zabetonować. Tylko, że po zabetonowaniu nie będzie możliwości zamknięcia drzwi. Nie przestrzegają własnych regulaminów gwarancyjnych. Mają w regulaminie 2 tyg. na usunięcie wad a już minęło 2 miesiące i nawet nie zadeklarowali terminu. Na ugodowe rozpatrzenie reklamacji nie ma szans.
7
maciej111 2015-12-11 18:26:17
Zamówiłem garaż w sierpniu. Po dwóch tyg. dostałem telefon, że może monterzy mogą być za 3 dni z rana, ale ja nie mogłem być z rana o czym uprzedzałem wcześniej, mogłem np. popołudniu. Przecież nie zawsze człowiek może się zwolnić. Następny termin podali mi dopiero za 30 dni!!!
4
agnebert 2016-06-30 13:52:13
Pozwolę sobie dołożyć zgoła inną opinię, na którą firma sobie w pełni zapracowała. Przede wszystkim tragiczny czas realizacji zamówienia, miało być do 2 tygodni, czekałem ponad miesiąc i ciągle była ta sama wtmówka, że mają tak dużo zamówień lub kierowac miał wypadek (żenada). Prawda jest taka, że najzwyczjeniej w świecie czekali aż nazbiera się tyle zamówień, zeby opłacało się jechaći byłbym w stanie to zrozumieć, jeśli ktoś by mnie o tym na początku poinformował. Do tego totalne olewanie klientów i żadne argumenty nie przemawiają. Nie wspomnę już o tym, że o wszystko trzeba się dopominać, bo kto by pamiętał o rabatach, przemiał się liczy. Na montaż o dogodnej porze też się nie idzie umówić, bo to nie od nich zależy, tylko od ekipy montującej garaże i musisz być człowieku w gotowości, bo zadzwonią 2 godziny przed przyjazdem. Jedynym plusem, jest rzeczywiście ekipa montująca, bo widać, że pomimo wszystko chłopakom zależy i jak potrzeba potrafią się dogadać. Na koniec, trochę o jakości wykonania garaży, o ile blachy to jakiś eksport z Korei, czas pokaże ile wytrzymają, o tyle zabezpeiczenie konstrukcji garażu kolejna porażka, farba odpada,miejscami odrapana, porobione jakieś gluty i chyba rozcienczalnika za dużo doleli, bo ma konsystencję niezastygającej brei. Krótko mówiąc tragedia, a wydawało mi się, że wspieram solidną polską firmę. Stanowczo odrzadzam!!!
4
Magdalena 2016-07-04 14:49:16
Termin realizacji zamówienia 14 dni to fikcja. Skończyło się na 30 dniach. Obsługa klienta bardzo nieuprzejma, począwszy od Pań udzielających informacji po montażystów. Jakość garażu pozostawia wiele do życzenia, tu wystaje, tam odstaje, zamki chodzą byle jak, garaż źle wykończony z przodu, jakby montowali z kawałków. Jeden wielki dramat, to ostatnie zakupy w tej firmie.
3
Paweł 2016-08-16 12:55:58
Termin podany na Allegro to fikcja. Przy zamówieniu kojca dla psa Tytus panienka stwierdziła, że zamówienie zrealizują w 10 dni. Dzwoniłem do nich 2 razy w tygodniu. Za każdym razem termin się wydłużał. Zapewniany byłem, że w następnym tygodniu już przywiozą. Nic takiego się nie stało. Gdy minęło 5 tygodni zrezygnowałem z usług tej pseudo firmy.
1
bolo 2016-11-04 10:27:01
odradzam wszystkim którzy chcą zakupić bramę w tej" firmie" kiedy zamawiałem to była piękna gadka o tym że trzy tygodnie oczekiwania i brama będzie zamontowana czas pokazał że będzie inaczej mija czwarty miesiąc a ja czekam a dzwoniąc do firmy cały czas słyszy się kłamstwa takie" firmy" to z czasów komuny to nie jest rzetelna firma i oni piszą że działają na na rynku niemieckim ? śmieszne odradzam to amatorzy i pozdrawiam panie którym kłamanie opanowane do perfekcji wychodzi najlepiej w całej działalności tej "firmy"
2
pietka 2016-11-23 08:56:58
Kategorycznie odradzam zakupy w tej firmie, jakosc słaba, dział obsługi fatalny, co jeden mówi co innego, jak juz zamówiłes od nich cos to nie płac aż będziesz pewny ze wszystko gra. Mam problem z bramą uchylną i własciciel w rozmowie telefonicznej powiedział mi ze tu cytuje " po co płacilem" a ja głupi zapłaciłem. Przekazuje sprawe do Federacji Konsumentow. Jest inna dobra firma, dwa razy bralem od nich bramy /eurobom.pl/a teraz skusilem sie cena troszke niższą. powinienem był poczytac opinie najpierw.
1
Zostaw swoją opinię o Konstal Producent Garaży Blaszanych - Krasne-Lasocice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konstal Producent Garaży Blaszanych