Baks Producent Systemów Tras Kablowych

Karczew

Opinie o Baks Producent Systemów Tras Kablowych

Gość 43 2017-01-09 19:55:17
Jest bardzo dobrze
2
Xxxc 2017-01-10 20:28:47
A w dodatku stosuje mobing wobec kobiet!!!
7
Stg44 2017-01-12 11:22:45
Może gość cierpi na syndrom małego penisa ?
Stg 44 2017-01-15 18:34:05
Ciekawy skrót na rejestracji WG - Wielkie Gówno...
4
zima.. 2017-01-18 09:28:59
Jak tam praca wygląda w Baksie?..cynkownia np.jak tam jest?jakie stawki netto...a lakiernia?..można dobrze zarobić?...warto składać CV....?na wozek potrzebuja i sie zastanawiam..
Stg 44 2017-01-20 14:03:01
Robi się coraz ciekawiej mają zabierać po 100 złotych za spóźnienia , ale fama głosi, że to zemsta za bożonarodzeniowe karpie.
5
Z. 2017-01-20 18:34:11
CZytac sie tego nie da.
1. Jak nie pasuje komus praca, to niech sie zwolnii a nie tylko sie uzala ze prywaciarz kreci z socjalem. Idz w inne miejsce i badz szczesliwy.
2.Gdyby nie determinacja i odwaga tego Pana, to nikt z WAs nie mialby lachmyty gdzie jezdzic i jak bruzdzic na Rumunow, takze oglady troche.
3. CZy myslicie ze czlowiek ktory ma kasy tyle co wy dziur w kieszeniach, chcialby robic sobie wioche i zamiast wydac 5k na karpie, wydalby 3k zebyscie mieli argumenty? Idiotyzm. Zapewne jakis oddelegowany policzyl jak policzyl i wyszlo.
4. Co do szampana, to chyba lekka przesada. Czekal az wszyscy przyjda i zaczal przemowienie. Na taka berbeluche to WAm pewnie szkoda kasy, a szampana bylo tyle ze dla kazdego by starczylo.
5. Przeszukiwanie i dmuchanie? JAkbyscie chodzili do pracy normalnie i nie probowali wyniesc 5 kawalkow kwasu zeby miec na piwo, to pewnie nie byloby tak. Takie rewolucje tworzone sa, zeby najgorszemu skonczyc sielanke. Skoro nie chodzisz pijany, to co CI to przeszkadza.

I chcialbym zobaczyc kazdego z Was w osobie szefa tak dobrze prosperujacej firmy, jak nie szukacie oszczednosci, wyplacacie wszystko dla 500 osob, placicie za szkody ktore Wasi pracownicy robia. Polowa z WAs to powinna za same szkody miec kilka pensji zabranych, takze cieszcie sie z tego co macie. Kokosow moze nie ma, ale gdzie sa.
polakko 2017-01-20 23:11:19
Nie no nie rób reklamy kolesiowi który idzie do kościoła modli się w niedzielę, a w poniedziałek oszukuje Państwo Polskie nie płacąc podatków od nadgodzin pracowników którzy naprawdę zapierdzielają dla niego. Mi na jego miejscu wstyd by było okradając swoich pobratymców z emerytury, ale dla kazia to pestka. Buhahaha, buraki z was!
11
:-) 2017-01-23 19:58:34
Skoro jesteś taki uczciwy wobec zarządu firmy, to powiedz gdzie masz buty robocze, które pobrałeś do pracy???
4
Harry Potter 2017-01-23 21:02:06
A to ty? co siedział w Ameryce..
3
Pracownicy Hogwartu 2017-01-23 22:02:23
Przeszkadzają nam kontrole alkomatem i grzebienie w plecakach, bo lubimy z pracy wychodzić jak ludzie o czasie, a nie 30 minut później. Kontrolować mogą nas w czasie pracy wyrywkowo, inaczej jest to prześladowaniem. Zastanów się co piszesz i oddaj buty, bo są magiczne!
7
Zdzisław T. 2017-01-25 08:11:06
Poszukuję pracy , ale po wnikliwej lekturze tego postu nie zamierzam rozpocząć współpracy z tą firmą gdyż ludzie tak mało zarabiają , że kradną kwasówkę ( miałem już telefon od pana O. - obiecywał cuda a kiju ).
6
Paździoch 2017-01-31 19:35:41
Albo też WG - Włóż Gumowce...
4
Stg 44 2017-01-31 19:54:57
Najgorsze w tym wszystkim to , że większość to chamy tymczasowo odsunięte od pługa .
3
albercik 2017-02-11 23:10:43
Sluchaj jesli ktos zaklada firme i chce byc powaznie traktowany to musi powaznie traktowac pracownikow. To ze jest prywaciarzem nie znaczy ze moze traktowac ludzi jak roboli bo inaczej sam by robil ma swoich super maszynach. Masz racje ma kase i moze wydac na co chce, tak jak moze podniesc stawke ale jest skapy. Oszczedza na wszystkim. Ale szkoda sie rozpisywac kto robi w baksie wie jak jest.
10
Kogut 2017-02-14 19:37:52
Jak tam u was podwyżki? Ja całe 12 groszy dostałem, idę do Kazika w ręce pocałować za ta chojność! Żyć nie umierać w tym baksie!
6
SM 2017-02-15 20:32:02
W baksie stosuje się metodę wpływu na pracowników na zasadzie "kija i marchewki", ale bez marchewki...
6
xyz 2017-02-21 22:36:17
12 groszy to w tej firmie to ZNACZĄCA podwyżka i tyle w temacie!
Dawid 2017-02-23 20:44:19
Szampan na sylwestra był bardzo dobry.
Czesio cynk 2017-02-23 20:45:33
Ale pączki były bardzo dobre. I powiedzcie ze pan Kazimierz nie dba o robotników.
1
samoja 2017-02-24 23:59:36
Heil Kazik, baks Birkenau. Awansowałeś! Gratulacje! Nie udław się :-P
6
Stg 44 2017-02-25 17:43:43
Polakowi to już chyba nic nie dogodzi , ale żeby podpisać petycję do Szefa to sami analfabeci. Tylko pitolicie jak Wam źle.
1
Paweł 2017-02-25 22:02:13
Kur.. W piątek to już całkiem ich pogielo. Człowiek zmęczony chce do domu, pada deszcz a tu chłop stoi z alkomatem i sprawdza WSZYSTKICH! Gdzie szacunek nawet nie do pracownika A po prostu cZłowieka.. oczywiście szlachta nie pije i może wychodzić bez kolejki A pan od alkomatu pod daszkiem.. dramat
15
KAJA 2017-03-02 22:57:20
SORKI....ale nie czuje mobbingu.....fakt .....trzeba miec silną osobowośc......i wiedziec co sie chce...i twardo stąpac po ziemi........
2
Maniek S...amuraj ( Hermes ) 2017-03-28 10:19:11
Może ktoś napisze jakaś opinie ciekawa ; )o tej firmie ? Kiedyś tak tu było pisane a teraz nic ej piszcie coś. ...bo nie ma oczym gadać ;(
1
Zostaw swoją opinię o Baks Producent Systemów Tras Kablowych - Karczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Baks Producent Systemów Tras Kablowych