brak logo

Baks Producent Systemów Tras Kablowych

Karczew

Opinie o Baks Producent Systemów Tras Kablowych

Stg44 2017-01-12 11:22
Może gość cierpi na syndrom małego penisa ?
Stg 44 2017-01-15 18:34
Ciekawy skrót na rejestracji WG - Wielkie Gówno...
zima.. 2017-01-18 09:28
Jak tam praca wygląda w Baksie?..cynkownia np.jak tam jest?jakie stawki netto...a lakiernia?..można dobrze zarobić?...warto składać CV....?na wozek potrzebuja i sie zastanawiam..
Stg 44 2017-01-20 14:03
Robi się coraz ciekawiej mają zabierać po 100 złotych za spóźnienia , ale fama głosi, że to zemsta za bożonarodzeniowe karpie.
Z. 2017-01-20 18:34
CZytac sie tego nie da.
1. Jak nie pasuje komus praca, to niech sie zwolnii a nie tylko sie uzala ze prywaciarz kreci z socjalem. Idz w inne miejsce i badz szczesliwy.
2.Gdyby nie determinacja i odwaga tego Pana, to nikt z WAs nie mialby lachmyty gdzie jezdzic i jak bruzdzic na Rumunow, takze oglady troche.
3. CZy myslicie ze czlowiek ktory ma kasy tyle co wy dziur w kieszeniach, chcialby robic sobie wioche i zamiast wydac 5k na karpie, wydalby 3k zebyscie mieli argumenty? Idiotyzm. Zapewne jakis oddelegowany policzyl jak policzyl i wyszlo.
4. Co do szampana, to chyba lekka przesada. Czekal az wszyscy przyjda i zaczal przemowienie. Na taka berbeluche to WAm pewnie szkoda kasy, a szampana bylo tyle ze dla kazdego by starczylo.
5. Przeszukiwanie i dmuchanie? JAkbyscie chodzili do pracy normalnie i nie probowali wyniesc 5 kawalkow kwasu zeby miec na piwo, to pewnie nie byloby tak. Takie rewolucje tworzone sa, zeby najgorszemu skonczyc sielanke. Skoro nie chodzisz pijany, to co CI to przeszkadza.

I chcialbym zobaczyc kazdego z Was w osobie szefa tak dobrze prosperujacej firmy, jak nie szukacie oszczednosci, wyplacacie wszystko dla 500 osob, placicie za szkody ktore Wasi pracownicy robia. Polowa z WAs to powinna za same szkody miec kilka pensji zabranych, takze cieszcie sie z tego co macie. Kokosow moze nie ma, ale gdzie sa.
polakko 2017-01-20 23:11
Nie no nie rób reklamy kolesiowi który idzie do kościoła modli się w niedzielę, a w poniedziałek oszukuje Państwo Polskie nie płacąc podatków od nadgodzin pracowników którzy naprawdę zapierdzielają dla niego. Mi na jego miejscu wstyd by było okradając swoich pobratymców z emerytury, ale dla kazia to pestka. Buhahaha, buraki z was!
:-) 2017-01-23 19:58
Skoro jesteś taki uczciwy wobec zarządu firmy, to powiedz gdzie masz buty robocze, które pobrałeś do pracy???
Harry Potter 2017-01-23 21:02
A to ty? co siedział w Ameryce..
Pracownicy Hogwartu 2017-01-23 22:02
Przeszkadzają nam kontrole alkomatem i grzebienie w plecakach, bo lubimy z pracy wychodzić jak ludzie o czasie, a nie 30 minut później. Kontrolować mogą nas w czasie pracy wyrywkowo, inaczej jest to prześladowaniem. Zastanów się co piszesz i oddaj buty, bo są magiczne!
Zdzisław T. 2017-01-25 08:11
Poszukuję pracy , ale po wnikliwej lekturze tego postu nie zamierzam rozpocząć współpracy z tą firmą gdyż ludzie tak mało zarabiają , że kradną kwasówkę ( miałem już telefon od pana O. - obiecywał cuda a kiju ).
Paździoch 2017-01-31 19:35
Albo też WG - Włóż Gumowce...
Stg 44 2017-01-31 19:54
Najgorsze w tym wszystkim to , że większość to chamy tymczasowo odsunięte od pługa .
albercik 2017-02-11 23:10
Sluchaj jesli ktos zaklada firme i chce byc powaznie traktowany to musi powaznie traktowac pracownikow. To ze jest prywaciarzem nie znaczy ze moze traktowac ludzi jak roboli bo inaczej sam by robil ma swoich super maszynach. Masz racje ma kase i moze wydac na co chce, tak jak moze podniesc stawke ale jest skapy. Oszczedza na wszystkim. Ale szkoda sie rozpisywac kto robi w baksie wie jak jest.
Kogut 2017-02-14 19:37
Jak tam u was podwyżki? Ja całe 12 groszy dostałem, idę do Kazika w ręce pocałować za ta chojność! Żyć nie umierać w tym baksie!
SM 2017-02-15 20:32
W baksie stosuje się metodę wpływu na pracowników na zasadzie "kija i marchewki", ale bez marchewki...
xyz 2017-02-21 22:36
12 groszy to w tej firmie to ZNACZĄCA podwyżka i tyle w temacie!
Dawid 2017-02-23 20:44
Szampan na sylwestra był bardzo dobry.
Czesio cynk 2017-02-23 20:45
Ale pączki były bardzo dobre. I powiedzcie ze pan Kazimierz nie dba o robotników.
samoja 2017-02-24 23:59
Heil Kazik, baks Birkenau. Awansowałeś! Gratulacje! Nie udław się :-P
Stg 44 2017-02-25 17:43
Polakowi to już chyba nic nie dogodzi , ale żeby podpisać petycję do Szefa to sami analfabeci. Tylko pitolicie jak Wam źle.
Paweł 2017-02-25 22:02
Kur.. W piątek to już całkiem ich pogielo. Człowiek zmęczony chce do domu, pada deszcz a tu chłop stoi z alkomatem i sprawdza WSZYSTKICH! Gdzie szacunek nawet nie do pracownika A po prostu cZłowieka.. oczywiście szlachta nie pije i może wychodzić bez kolejki A pan od alkomatu pod daszkiem.. dramat
KAJA 2017-03-02 22:57
SORKI....ale nie czuje mobbingu.....fakt .....trzeba miec silną osobowośc......i wiedziec co sie chce...i twardo stąpac po ziemi........
Maniek S...amuraj ( Hermes ) 2017-03-28 10:19
Może ktoś napisze jakaś opinie ciekawa ; )o tej firmie ? Kiedyś tak tu było pisane a teraz nic ej piszcie coś. ...bo nie ma oczym gadać ;(
Cynik 2017-04-09 21:24
A o czym tu gadac, wszystko zostalo powiedziane. Moze po otrzymaniu "super kaski" na swieta wyleja tu zale baksiarze-robole:)
Linde 2017-04-15 04:41
Pozdrawiam Kamila z pakowania z Magazynu , który codziennie skopcony jest
Koryto 2017-04-20 02:05
Kłamca!
Bartłomiej 2017-04-24 09:51
Jak tam nowi pracownicy z upadliny?
Uradowana okazją 2017-05-31 18:37
No i stało się. Baks dopłaca każdemu pracownikowi za polecenie do pracy swoich znajomych. Niebagatelną kwotę 2-uch stówek za każdego nagarniętego osobnika który wytrzyma przynajmniej 2 miechy. Cóż za okazja! Całe 200PLN do łapki. Ten kto wymyślił takową promocje powinien dostać Nobla w dziedzinie przedsiębiorczości.
Marchewka została rzucona, patrzeć tylko jak tłumy nowych pracowników zaczną walić drzwiami i oknami:/ Ciekawe kiedy wkońcu zrozumieją że nie tędy droga.
Smutny 2017-06-01 07:14
Panowie niema co się podpalać jeszcze trochę I myślę że laskę opierdzieli za nowego poczekajmy
Stg44 2017-06-01 10:00
Zapomnieli dodać , że nowy dostaje 10.5 na godzinę na umowę zlecenie . A do tego zabiorą 400 jak się taki nie sprawdzi , albo zwolni się wcześniej.
Bodz 2017-06-01 17:20
Trwa rekrutacja do działu technicznego, jak atmosfera tam i zarobki?
Jeździec bez głowy (zawsze smutny ) 2017-06-01 19:29
Wiec ja tu nowy na forum jestem pozdrawiam ciebie i ciebie a i ciebie tak ciebie ...super firma ten baks kolega robi tam mówi ze na start można dostać 1800zl brutto wow ale kasy kupie za to hmmm ciekawe co :) ciekawe jaki jest powód ze ludzie się tam zwalniają ....."ale hmmm dobrze by było być w pierwszej 50...1 mld zł. " ...słyszałem ze z domu starców mają brać . ...dajcie ludziom zarobić, a nie mówcie ze złodzieje ze ten dział nic nie robi ...ze kradną. .dajcie 500 zł dla każdego ....w Niemczech na takim stanowisku dają 1800 ale euro...może jego też stać na to....ale pierwszą 50 zobaczec każdy by chciał w Forbes czy tam gdzie kolwiek . ..pozdrawiam i trzymajcie się.
Xyz 2017-06-02 09:09
Ludzie nie są idiotami i widzą ile baniek w ostatnim roku przybyło na koncie tylko szkoda że nie pracowników. A na szampanie że procent w dół obroty! Żenada
Są plusy i minusy 2017-06-04 18:04
Postaram się zobrazować prace w BAKS jak najbardziej obiektywnie. Tak jak wszędzie są plusy i minusy. Nie jest tak ze jest tylko źle. Oczywiście są absurdy takie jak to ze zarobki są proporcjonalne do stażu pracy a nie do umiejętności i wiedzy. Powoduje to sytuacje ze kierownik działu nie ma pojęcia jak ustawić maszynę i zarabia dobrze a pracownik, który potrafi obsłużyć kilka maszyn i wycisnąć z nich 100 proc zarabia marnie. Jednak nie zdajecie sobie sprawy jak cennym jest wypłata na czas i normalna umowa. Kolejnym atutem jest park maszyn. Jak na Polskę to nowoczesny i w miarę utrzymany. Poza wyjątkami. Reasumując nie do końca rozumiem o co ten krzyk z marnymi zarobkami kiedy obecnie mamy rynek pracownika a prace znajdziesz od reki. Proponuje zamiast biadolic to szukać innej pracy i tyle. To ze właściciel ma mln to nie zasługa, ze was okrada tylko tego, ze konsument tak zdecydował i kupuje jego towar. A Wy się po prostu zgadzacie na pensje. Mi powiedziano ze więcej już nie zrobię w tej firmie wiec uznałem ze trzeba iść dalej. Narazie nie żałuję. Polecam od czasu do czasu zmienić pracę skoro coś nie gra. I uprzedza was. Tak mam rodzinę dziecko i kredyt. I uwierzcie mi da się zmienić pracę.
Bodz 2017-06-05 17:14
Jak z zarobkami w dziale technicznym i jaka atmosfera pracy?
jokoono 2017-06-06 17:09
Daruj sobie
Bodz 2017-06-07 17:16
Powod prosze :D
Abc 2017-06-07 22:42
A konkretnie do którego dzialu? Bo techniczny jest i na narzędziowni i na rolkach i laserach i jeszcze chyba na nowej hali jest jakiś pseudo techniczny. No i na gorze jest dział techniczny. Powiem Ci tak. Większość chłopaków jest spoko choć są tacy co wyżej srają niż dupe mają. I chodzą z zadartym łbem bo są wielkimi inż. a robotę mają tylko dlatego ze dojeżdżają z tej samej wsi co ich kierownik albo wręcz mają wujka kierownika albo inne rodzinne powiązania.
Bodz 2017-06-08 10:19
dokładnie inżynier produkcji nadzorujący pracę w dziale produkcyjnym. Pozdrawiam :)
niezdrowy 2017-06-09 10:41
Właśnie, przy okazji pozdrawiam wujka Jacka ;)
marek 2017-06-13 20:15
Pozdrawiam cały magazyn a szczególnie jacka :*<3
Beksi 2017-06-19 13:04
Czy mi się zdawało czy na cynkowni jest jakiś wózkowy co gada sam do siebie
Standard 2017-06-19 22:56
W baksie to normalka ... jeden spawacz też gada sam do siebie.
Hektor123 2017-06-20 12:52
Ta jest troglodyta:)
KW 1 2017-06-20 13:41
"Kto jest bez grzechu , niech pierwszy rzuci kamieniem "
Standard 2017-06-20 20:30
Amen! :D
GENOWEFA SmolareK z bundes ligi 2017-06-21 10:24
O rany wes się za robotę a nie tu gadasz o kamieniach posłuchaj sobie piosenki put-in biały mis...i nie lataj po hali od A do K
nwo 2017-06-21 12:26
To prawda,że w BAKSie będzie podwyżka o 2zł/h dla wszystkich? Ponieważ okazało się,że są na to fundusze. Nawet biuro powiększają dla szlachty.
..baks.. 2017-06-25 18:24
podwyżka 2 zł/h???wątpie chodz wszystko mozliwe zreszta nie wierze w to bo czy bedzie czy nie nie wazne w jakim dziale zawsze ktos przyjdzie do pracy nawet na tydzien czy dluzej...
osoby odpowiedzialne za baksa prace bhp produkcje logistyke czy podwyzki waja cholernie dziwne podejscie bo....sami wiecie wystarczy dac takiemu KOWALSKIEMU podwyzke np.50 gr.czy 1 zł to po czyms takim sam stwierdzi ze dostalem trzeba postarac sie bardziej o prace lepiej pracowac starac sie podchodzic wykonywanej pracy z glowa itd... a moze zostawac po godzinach???a tak jest jak jest konkurencja nie spi jest za drzwiami i pracownicy naprawde zaczna zwalniac sie...naaaaapewno na dluzsza wspolprace UK sprawy nie zalatwia wrecz przeciwnie nie sa wogole przygotowani na taka prace zreszta widac to w kazdym dniu ich pracy...pozdrawiam...
Kowalski 2017-06-29 15:55
Za złotówkę bardziej się nie będę starał ąle 2pln to już kusząca propozycja. Myślę że nie jeden a nawet wszyscy którzy myślą o zmianie pracy po takiej podwyżce by te myśli porzucili i wzięli się porządnie za robotę.
Zostaw swoją opinię o Baks Producent Systemów Tras Kablowych - Karczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Baks Producent Systemów Tras Kablowych