Soft Elektronik Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o Soft Elektronik Sp. z o.o.

Ania 2017-01-30 08:51:15
Zamierzam ściągnąć telewizję by cała Polska zobaczyła w Jakim stanie Deweloper Soft Elektronik oddaje
nam mieszkania za które zapłaciliśmy grube pieniądze
2
Ewelina 2017-02-01 08:43:33
Proszę o kontakt osoby które kupiły mieszkanie na Janosika.
mój mail: smoglle@wp.pl
2
Kupiłem i żałuję 2017-02-20 18:40:05
Jak można w takim stanie za takie pieniądze od dawać ludziom mieszkania takie gówno , Kupiłem i żałuję
1
Sylwia Kwidzińska 2017-03-13 23:26:03
Zakupiłam dwa mieszkania na Janosika i jestem zadowolona , tym bardziej nie rozumiem o co chodzi w tych bzdurnych wypowiedziach , które wypisujecie , po co kupiliście mieszkanie skoro teraz narzekacie , przecież każdego dnia można było wejść na budowę i na zobaczyć jak i co jest robione .
Jeśli moją Państwo ochotę to zapraszam do obejrzenia moich mieszkań , jedno na parterze a drugie na 4piętrze :) wykonane w standardzie .
Muszę jeszcze coś dodać : Drogi Panie , to co tu Pan wypisuje to nic innego jak oszczerstwa i kłamstwa z Pana strony . Akurat tak się składa , że znam Pana Kamila osobiście ! Nie wykonuje on żadnej funkcji Kierowniczej z tego co mi wiadomo na tym obiekcie , a jedynie jest pracownikiem firmy wykonywającej tam prace . Z pełną odpowiedzialnością mogę Pana Nazwać KŁAMCĄ !!! , bo jestem Pewna że nie usłyszał Pan takich wypowiedzi od Pana Kamila , bo powtórzę znam tego człowieka . Wypisuje Pan Kłamliwe wypowiedzi w sposób tchórzliwy , a z tego co wnioskuję to nawet nie wie Pan kto jest kierownikiem tejże budowy Żenada .

TOSKA 2017-03-26 15:34:12
Te dobre opinie to chyba pan PESKI ze swa swita wypisuje. BANDA
2
Mirka 2017-03-27 14:22:24
Kupiłam mieszkanie na ul. Janosika co mogę powiedzieć że moje mieszkanie jest w kiepskim stanie usterka za usterką i że brak kogoś kompetentnego komu można złość usterki na budowie .
DREAMS 2017-03-28 07:47:09
Witam,
najłatwiej jest kogoś oczerniać i pisać lub mówić nie prawdę . Czy SOFT ELEKTRONIK kogoś zmuszał do kupowania mieszkań na Janosika ??? raczej nie . Przykre jest to że firmy które współpracują z firmą SOFT ELEKTRONIK oczerniają i mówią nie prawdę i nakręcają kupujących mieszkania ŻENADA a jak widzą właściciela dewelopera to wchodzą jemu w cztery litery . Polecam firmę SOFT ELEKTRONIK jako wiarogodnego i uczciwego Dewelopera. Wiesiek
Ewelina 2017-03-28 12:00:39
Czy firma jest uczciwa ... w mojej ocenie zdecydowanie nie gdyż uczciwa firma nie przymuszałaby do podpisywania protokółów odbioru w mieszkaniach które wyglądają jak do remontu, albo takich w których nie została wykonana elewacja, czy niekompletna instalacja. Uczciwa firma nie wydawałaby mieszkań 6-7 miesięcy przed zakończeniem budowy. Uczciwa firma nie kazałaby sobie płacić za całość przed zakończeniem budowy, uczciwa firma nie naliczałaby opłat za sprzątanie gdy TRWA BUDOWA i części wspólne wyglądają jak po wybuchu, uczciwa firma nie miałaby takich zapisów w umowie jakie ma i pozwoliłaby na negocjacje umowy (ja takiej szansy nie miałam dostałam informacje, że innej umowy nikt ze mną nie podpisze). Oczywiści po części MY jako kupujący jesteśmy sobie sami winni bo zaufaliśmy. A soft jako uczciwa firma maksymalizuje zyski przy minimalizacji kosztów, stąd jest jak jest.
Mogę tylko przestrzec, osoby które w przyszłości będą chciały kupić mieszkanie od tego dewelopera aby dobrze się zastanowiły i przeanalizowały umowę, a jeśli soft nie będzie chciał negocjować umowy to tym bardziej się zastanowić.
A mieszkania na Janosika gdyby nie grzyb i liczne inne usterki były by naprawdę świetne i mogły by być wizytówką firmy, a tak niestety inwestycja najprawdopodobniej będzie anty reklamą.
Mam jeszcze nadzieje że soft okaże się lepszym zarządcą niż krążą opinie.
Takie sa moje odczucia co do Uczciwisci dewelopera, KOD walczy o demokracje i wolność słowa :)
Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas przyszłych lokatorów aby GRZYB NIE WYSZEDŁ

1
Ewelina 2017-03-29 20:57:42
I właśnie o takiej uczciwości Spółki mowie. Jestem z Panem mój mail smoglle@wp.pl , prosze o kontakt.
1
George 2017-03-31 22:48:08
Jak się zastanawiacie czy kupywac mieszkania od tej firmy to szczerze odradzam. Ja kupiłem na Janickiego. Straszna fuszerka przykryta regionami. Nie wierzcie w ani jedno słowo które mówią. Najlepiej wszystko nagrywac co mówią, bo wszystkiego się wypierają. Pozytywne wpisy sami piszą. Jak kupywalismy mieszkanie w internecie pozytywne wpisy były na ta sama nutę. Gdyby nie kłamali nie sprzedaliby żadnego mieszkania. Taka fuszerka.
Mirek 2017-04-11 05:58:57
Pozwolą państwo ze napiszę swoje spostrzeżenia na temat mieszkań na Janosika.
Odnoszę wrażenie że wszystkie pozytywne opinie to piszą sami pracownicy Dewelopera Soft elektronik bo mieszkania na Janosika są w stanie tragicznym a wiem co piszę bo byłem przy odbiorze mieszkania moich znajomych, bo wykańczam im mieszkanie na Janosika ( ściany krzywe , sufity falują brak kątów , ściany się ruszają i wiele innych usterek mieszkanie na I pietrze ) dosłownie ręce mi opadły jak w takim stanie można oddawać mieszkania które przy odbiorze nadają się od razu do remontu . Sami pracownicy którzy pracują na Janosika bardzo źle wypowiadali się na jakość tych mieszkań wystarczy podejść do pana z Białego BUSA i dać jemu parę złoty to powie na co trzeba uważać przy odbiorze i ze wzmacniał budynek stalowymi belkami od strony garaży bo budynek pękał i co tu można powiedzieć o jakości po prostu brak słów .
1
Eliza 2017-04-11 06:47:03
Czy ktoś może powiedzieć kiedy wreszcie zostaną zrobione w budynku na Janosika klatki schodowe i winda bo mieszkanie już dawno odebrałam 2 miesiące temu i wstyd mi kogo kolwiek zaprosić bo taki syf i jak by dopiero rozpoczynały się prace budowlane brak balustrad na klatkach schodowych płytek i normalnego oświetlenia nie mówię że klitki schodowe nie są pomalowane a już kilka rodzin mieszka w budynku.
1
Ja 2017-04-13 12:05:17
Pan Kierownik powinien wiedzieć lub przedstawiciel dewelopera. Chyba na tablicy jest data majowa jako termin zakończenia budowy.
marian 2017-04-13 21:14:42
ktos chce sprzedac mieszkanie na 4 pietrze 53 m2 za 3500 za 1m2 dwupozomowe jak czytam te uwagi to chyba mi chec odeszla czy naprawde jest tak zle na Janosika jutro jestem umuwiony na ogladanie mieszkania.
Ada 2017-04-19 22:09:47
Witam , potwierdzam bo sama się wiele rzeczy dowiedziałam o stanie budynku od Pana z białego busa chyba Roman ma na imię starszy Pan, za parę groszy można się dowiedzieć ciekawych życzy od tego Pana Polecam .
Ada
1
Beata K 2017-04-21 12:42:15
Czy my mówimy o tych samych mieszkaniach? Kupiłam bardzo ładne mieszkanko za 4850zł/m2 z balkonem na 2 p. Przy odbiorze były drobne usterki, które szybko zostały usunięte. Nie rozumiem tej agresji niektórych, gdyż nikt nikogo nie przymusza do zakupu? Nie wiem dlaczego, ale wyczuwam tu jakieś porachunki osobiste. Na budowie byłam świadkiem, jak P Kierownik- bardzo rzetelny i uprzejmy - kłócił się z pracownikiem i go wywalił. Firma jest na poziomie, bez problemu, elastycznie podeszli do moich płatności. Zachęcam z uwagi na czynsze za 52 m2 płacę dokładnie 250zł ze wszystkim i mieszka się bardzo dobrze. Pozdrawiam dewelopera.
W.Śliczny 2017-04-24 15:02:53
Mieszkania są ok. na ul. Janosika pełen profesjonalizm Dewelopera .
Przedstawiciel z ramienia dewelopera Soft Elektronik pan. Tomasz Pęski odpowiedni pracownik na odpowiednim stanowisku życzliwy miły nawet wskazywał nam co jeszcze trzeba poprawić w odbiorze mieszkania by potem nie było problemów . Polecam Dewelopera Soft Elektronik .
Patryk 2017-05-01 16:52:32
Brak słów nigdy więcej mieszkania od tego Dewelopera zamiast mieszkań to powinien budować kurniki i to by źle było wykonane . Jak najdalej od tej firmy deweloperskiej .
1
Ja 2017-05-01 21:46:49
W części mieszkań jest pleśń, firma usuwała ja jakimiś preparatami w mojej ocenie nie skutecznie gdyż w 2ch mieszkaniach w jakich byłam była już w tynku tak wiec...
Stan mieszkań za tą cenę raczej żenujący i nie chodzi o standard tylko wykonanie, bardzo nie estetyczne wręcz niechlujne.
Pracownicy Dewelopera bardzo uprzejmi, wykonują swoją prace tak dobrze jak potrafią, niestety ta inwestycja przerosła kierownika budowy a wnioskuje to chociażby po bałaganie jaki na każdym etapie budowy był widoczny.
1
Kasia 2017-05-02 14:50:12
Jestem zadowolona, blisko parku, klimatyczny budynek, super lokalizacja, atrakcyjna cena.Na pracownikow nie narzekam, pomocni. Oby korytarze jak najszybciej zostaly wykonczone.
Ja 2017-05-02 22:48:05
Pani Kasiu, wszystko się zgadza. Z tym, że najprawdopodobniej ma Pani grzyba (pleśń) w mieszkaniu o którym Pani nie wiem gdyż na odbiorze użyli odpowiednich środków aby go ukryć. Jeśli wyjdzie pani pleśń (mam nadzieje że nie) stwierdzą że użyła Pani złych materiałów lub nie wietrzy Pani mieszkania zgodnie z instrukcją, przypomnę że czas rękojmi liczy się od daty podpisania protokół odbioru. Pozdrawiam i mam nadzieje że u Pani będzie wszystko ok.
Marian 2017-05-04 19:36:01
Drodzy Państwo co tu mówić o mieszkaniach na Janosika jest na to jedno określenie CHAŁA i DNO wiem bo sam kupiłem mieszkanie . W trakcie budowy też podjeżdżałem i widziałem że wykonawcy robili aby robić i dla tego ściany i sufity z płyt gk krzywe i całe chodzą styki płyt tak prze szpachlowane były jak by ktoś na robił . A zresztą co tu pisać jak wystarczy podejść do niektórych wykonawców i dać parę złoty i sami pokażą.
Ja 2017-05-05 15:02:13
Czy zgłaszała Pan reklamację ? Z tego co wiem, to nie ma jeszcze końcowych aktów notarialny, zatem zawsze można zrezygnować z mieszkania. Ja jestem bardzo zadowolony.
1
Marta 2017-05-07 10:21:01
Dokładnie! Jeśli jesteście tak nie zadowoleni, to czemu nie zrezygnujecie ? Usterki zawsze sie zdażają i od tego jest reklamacja. Ja kupiłam tam mieszkanie w bardzo dobrej cenie i zero problemów. Co mieli poprawić, to poprawili. Konkurencyjny deweloper buduje również obok Jasnych Błoni w cenie 7.500 zł za m2. Koleżanka co tydzień dzwoni do Soft Elektronik z zapytaniem czy może zwolniło się jakieś mieszkanie przy Janosika. Jeśli macie mieszkanie o powierzchni 40-50 m2 to rezygnujcie, koleżanka będzie przeszczęśliwa :)
2
Ewelina 2017-05-07 15:13:08
Jest mieszkanie po mnie z grzybem którego może w końcu chociaż wizualnie usunęli/zakryli
Jeśli ktoś lubi kontakt z naturą to śmiało ogłoszenie już jest na otodom.pl
Zostaw swoją opinię o Soft Elektronik Sp. z o.o. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Soft Elektronik Sp. z o.o.