brak logo

Soft Elektronik Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o Soft Elektronik Sp. z o.o.

Spoko 2015-06-05 14:26
Ja kupiłem już 2 mieszkanie od tej firmy. Na Janickiego. I chyba mówimy o innej firmie? Jakość, cena , obsługa wielkie 10 (skala 0-10). Śmiało!
Lokator parter 2015-06-08 15:47
Czytam i nie dowierzam , mam mieszkanie na parterze stan wykonania typowo Deweloperski , a i na materiałach robią dobrych , bo widziałam jakich u mnie używali, Jestem przedstawicielką Hurtowni Budowlanej i wiem jakiej jakości są materiały takich firm jak Termo Organika , czy Cekol .
Ja tam jestem zadowolona Polecam
Mieszkanka 2015-06-13 09:22
Mam mieszkanie na ul. Janickiego kupiłam w pierwszym budynku od soft-elektronik na III piętrze jakość mieszkania nie jest taka rewelacyjna nawet bym powiedziała że słaba jak bym miała jeszcze raz kupić tam mieszkanie to bym się z mężem grubo zastanowiła
niki 2015-09-26 22:55
A jak wyglada jakosc i wykonanie na pozostalych pietrach i poddaszu? Jak wyglada sprawa wlasnosci budynku i mieszkan? Aby nie okazalo sie za kilka miesiecy lub lat ze ksiege wieczysta i akt notarialny sie ma tylko inwestor kaze placic pomimo zaplaty deweloperowi? Jak wyglada sprawa rachunkow w tych mieszkaniach na janickiego?
Kupujący 2016-05-09 07:48
Ten deweloper to chyba idzie na ilość a nie na jakość byłem teraz z żoną oglądać mieszkania które będą na Janosika że brak pozwolenia na budowę tak mówią pracownicy co stawiają ściany to jeszcze wszystko robione pośpiechu tak że stelaże tak były przymocowane że zwaliły się mojej żonie na głowę. Byłem z żoną na ul.Janickiego gdzie ten deweloper nie dawno oddał 2 bloki po adaptacji jakość mieszkań bardzo niska pękające ściany i sufity słabo wygłuszone ściany . czy ktoś może jeszcze coś mi powiedzieć o tym deweloperze i jakości mieszkań ??? Adam
Mirek 2016-06-30 14:43
Witam,
Ja z żoną własnie rezygnujemy z kupna mieszkania na ul. Janosika ściany g-k kartonowe pomiędzy mieszkaniami zamiast morowanych mocowanie stelaży pozostawia dużo do życzenia wiem co mówię bo jestem inżynierem budowlanym a kierownik budowy zero wiedzy budowlanej rozmawiając z nim było widać że facet nie ma pojęcia o budowie i jak powinny być wykonywane prace .
B.k. 2016-10-18 22:00
Czy my mowimy o tej samej firmie? Kupilismy z mezem 2 mieszkania Janickiego mieszka corka z narzeczonym i na wynajem. Na 1 p. I na poddaszu Mieszka sie dobrze, czynsze niskie, a i cena byla dobra 4300zl/m2. Usterek nie bylo. Kupilismy tez od Modehpolmo za 5.600zl/m2. Jakosc identyczna. O co chodzi? Pozdrawiamy B. K.
Kupująca 2017-01-10 13:15
Mieszkania na Janosika .... kupiłam i żałuje. Jeszcze nie odebrałam i chyba tego nie zrobię. Najgorzej że wszystkie mieszkania zagrzybiałe, a firma nie poczuwa się do odpowiedzialności, bynajmniej nic nie robi aby problem rozwiązać raz na zawsze.
Kręcą, zepsuli budynek.
Osoby które kupiły tam mieszkanie a jeszcze nie miały odbioru przestrzegam przed grzybem i pleśnią!!!
Karolina 2017-01-24 08:43
Odebrałem mieszkanie na Janosika co mnie pokusiło by tam kupić jednym słowem Dziadostwo ściany regips krzywe sufity krzywe jakość mieszkań DZIADOWSKA nie nadje się do odbioru ale co zrobić jak się zapłaciło tyle za mieszkanie . Uwaga na Tego Dewelopera Soft Elektronik
F.S. 2017-01-24 10:39
Ja też jestem w trakcie odbioru mieszkania na Janosika jestem przerażony z żoną zero jakości mieszkania wszystko krzywe ściany i na dodatek ruszające się z gk sufity też falujące gk w całym mieszkaniu , jak zwróciłem uwagę na jakość kierownikowi panu Kamilowi bo chyba on też jest tam jakimś kierownikiem to był głupi uśmiech i niech pan się cieszy że dostanie pan takie mieszkanie bo inne są jeszcze gorsze i zawilgocone . Zastanawiamy się z żoną podać Dewelopera Soft Elektronik do sądu wraz z dwoma mieszkańcami którzy też kupili w tym budynku mieszkania . Może są chętni by się przyłączyć do pozwu ??? To mój email film.studio1@wp.pl
Adam 2017-01-26 09:00
Ja byłem w szoku Jak pojechałem zobaczyć swoje mieszkanie na Janosika grzyb na ścianach krzywy sufit . Jak zwróciłem uwagę kierownikowi budowy że tyle płace za mieszkanie a jakość żadna to kazał mi jechać do Soft Elektronik do biura taka była reakcja kierownika . Chętnie się przyłącze do pozwu bo nie można tak ludzi oszukiwać . BRAK SŁÓW
Ania 2017-01-30 08:51
Zamierzam ściągnąć telewizję by cała Polska zobaczyła w Jakim stanie Deweloper Soft Elektronik oddaje
nam mieszkania za które zapłaciliśmy grube pieniądze
Ewelina 2017-02-01 08:43
Proszę o kontakt osoby które kupiły mieszkanie na Janosika.
mój mail: smoglle@wp.pl
Kupiłem i żałuję 2017-02-20 18:40
Jak można w takim stanie za takie pieniądze od dawać ludziom mieszkania takie gówno , Kupiłem i żałuję
Sylwia Kwidzińska 2017-03-13 23:26
Zakupiłam dwa mieszkania na Janosika i jestem zadowolona , tym bardziej nie rozumiem o co chodzi w tych bzdurnych wypowiedziach , które wypisujecie , po co kupiliście mieszkanie skoro teraz narzekacie , przecież każdego dnia można było wejść na budowę i na zobaczyć jak i co jest robione .
Jeśli moją Państwo ochotę to zapraszam do obejrzenia moich mieszkań , jedno na parterze a drugie na 4piętrze :) wykonane w standardzie .
Muszę jeszcze coś dodać : Drogi Panie , to co tu Pan wypisuje to nic innego jak oszczerstwa i kłamstwa z Pana strony . Akurat tak się składa , że znam Pana Kamila osobiście ! Nie wykonuje on żadnej funkcji Kierowniczej z tego co mi wiadomo na tym obiekcie , a jedynie jest pracownikiem firmy wykonywającej tam prace . Z pełną odpowiedzialnością mogę Pana Nazwać KŁAMCĄ !!! , bo jestem Pewna że nie usłyszał Pan takich wypowiedzi od Pana Kamila , bo powtórzę znam tego człowieka . Wypisuje Pan Kłamliwe wypowiedzi w sposób tchórzliwy , a z tego co wnioskuję to nawet nie wie Pan kto jest kierownikiem tejże budowy Żenada .

TOSKA 2017-03-26 15:34
Te dobre opinie to chyba pan PESKI ze swa swita wypisuje. BANDA
Mirka 2017-03-27 14:22
Kupiłam mieszkanie na ul. Janosika co mogę powiedzieć że moje mieszkanie jest w kiepskim stanie usterka za usterką i że brak kogoś kompetentnego komu można złość usterki na budowie .
DREAMS 2017-03-28 07:47
Witam,
najłatwiej jest kogoś oczerniać i pisać lub mówić nie prawdę . Czy SOFT ELEKTRONIK kogoś zmuszał do kupowania mieszkań na Janosika ??? raczej nie . Przykre jest to że firmy które współpracują z firmą SOFT ELEKTRONIK oczerniają i mówią nie prawdę i nakręcają kupujących mieszkania ŻENADA a jak widzą właściciela dewelopera to wchodzą jemu w cztery litery . Polecam firmę SOFT ELEKTRONIK jako wiarogodnego i uczciwego Dewelopera. Wiesiek
Ewelina 2017-03-28 12:00
Czy firma jest uczciwa ... w mojej ocenie zdecydowanie nie gdyż uczciwa firma nie przymuszałaby do podpisywania protokółów odbioru w mieszkaniach które wyglądają jak do remontu, albo takich w których nie została wykonana elewacja, czy niekompletna instalacja. Uczciwa firma nie wydawałaby mieszkań 6-7 miesięcy przed zakończeniem budowy. Uczciwa firma nie kazałaby sobie płacić za całość przed zakończeniem budowy, uczciwa firma nie naliczałaby opłat za sprzątanie gdy TRWA BUDOWA i części wspólne wyglądają jak po wybuchu, uczciwa firma nie miałaby takich zapisów w umowie jakie ma i pozwoliłaby na negocjacje umowy (ja takiej szansy nie miałam dostałam informacje, że innej umowy nikt ze mną nie podpisze). Oczywiści po części MY jako kupujący jesteśmy sobie sami winni bo zaufaliśmy. A soft jako uczciwa firma maksymalizuje zyski przy minimalizacji kosztów, stąd jest jak jest.
Mogę tylko przestrzec, osoby które w przyszłości będą chciały kupić mieszkanie od tego dewelopera aby dobrze się zastanowiły i przeanalizowały umowę, a jeśli soft nie będzie chciał negocjować umowy to tym bardziej się zastanowić.
A mieszkania na Janosika gdyby nie grzyb i liczne inne usterki były by naprawdę świetne i mogły by być wizytówką firmy, a tak niestety inwestycja najprawdopodobniej będzie anty reklamą.
Mam jeszcze nadzieje że soft okaże się lepszym zarządcą niż krążą opinie.
Takie sa moje odczucia co do Uczciwisci dewelopera, KOD walczy o demokracje i wolność słowa :)
Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas przyszłych lokatorów aby GRZYB NIE WYSZEDŁ

Ewelina 2017-03-29 20:57
I właśnie o takiej uczciwości Spółki mowie. Jestem z Panem mój mail smoglle@wp.pl , prosze o kontakt.
George 2017-03-31 22:48
Jak się zastanawiacie czy kupywac mieszkania od tej firmy to szczerze odradzam. Ja kupiłem na Janickiego. Straszna fuszerka przykryta regionami. Nie wierzcie w ani jedno słowo które mówią. Najlepiej wszystko nagrywac co mówią, bo wszystkiego się wypierają. Pozytywne wpisy sami piszą. Jak kupywalismy mieszkanie w internecie pozytywne wpisy były na ta sama nutę. Gdyby nie kłamali nie sprzedaliby żadnego mieszkania. Taka fuszerka.
Mirek 2017-04-11 05:58
Pozwolą państwo ze napiszę swoje spostrzeżenia na temat mieszkań na Janosika.
Odnoszę wrażenie że wszystkie pozytywne opinie to piszą sami pracownicy Dewelopera Soft elektronik bo mieszkania na Janosika są w stanie tragicznym a wiem co piszę bo byłem przy odbiorze mieszkania moich znajomych, bo wykańczam im mieszkanie na Janosika ( ściany krzywe , sufity falują brak kątów , ściany się ruszają i wiele innych usterek mieszkanie na I pietrze ) dosłownie ręce mi opadły jak w takim stanie można oddawać mieszkania które przy odbiorze nadają się od razu do remontu . Sami pracownicy którzy pracują na Janosika bardzo źle wypowiadali się na jakość tych mieszkań wystarczy podejść do pana z Białego BUSA i dać jemu parę złoty to powie na co trzeba uważać przy odbiorze i ze wzmacniał budynek stalowymi belkami od strony garaży bo budynek pękał i co tu można powiedzieć o jakości po prostu brak słów .
Eliza 2017-04-11 06:47
Czy ktoś może powiedzieć kiedy wreszcie zostaną zrobione w budynku na Janosika klatki schodowe i winda bo mieszkanie już dawno odebrałam 2 miesiące temu i wstyd mi kogo kolwiek zaprosić bo taki syf i jak by dopiero rozpoczynały się prace budowlane brak balustrad na klatkach schodowych płytek i normalnego oświetlenia nie mówię że klitki schodowe nie są pomalowane a już kilka rodzin mieszka w budynku.
Ja 2017-04-13 12:05
Pan Kierownik powinien wiedzieć lub przedstawiciel dewelopera. Chyba na tablicy jest data majowa jako termin zakończenia budowy.
marian 2017-04-13 21:14
ktos chce sprzedac mieszkanie na 4 pietrze 53 m2 za 3500 za 1m2 dwupozomowe jak czytam te uwagi to chyba mi chec odeszla czy naprawde jest tak zle na Janosika jutro jestem umuwiony na ogladanie mieszkania.
Ada 2017-04-19 22:09
Witam , potwierdzam bo sama się wiele rzeczy dowiedziałam o stanie budynku od Pana z białego busa chyba Roman ma na imię starszy Pan, za parę groszy można się dowiedzieć ciekawych życzy od tego Pana Polecam .
Ada
Beata K 2017-04-21 12:42
Czy my mówimy o tych samych mieszkaniach? Kupiłam bardzo ładne mieszkanko za 4850zł/m2 z balkonem na 2 p. Przy odbiorze były drobne usterki, które szybko zostały usunięte. Nie rozumiem tej agresji niektórych, gdyż nikt nikogo nie przymusza do zakupu? Nie wiem dlaczego, ale wyczuwam tu jakieś porachunki osobiste. Na budowie byłam świadkiem, jak P Kierownik- bardzo rzetelny i uprzejmy - kłócił się z pracownikiem i go wywalił. Firma jest na poziomie, bez problemu, elastycznie podeszli do moich płatności. Zachęcam z uwagi na czynsze za 52 m2 płacę dokładnie 250zł ze wszystkim i mieszka się bardzo dobrze. Pozdrawiam dewelopera.
1
W.Śliczny 2017-04-24 15:02
Mieszkania są ok. na ul. Janosika pełen profesjonalizm Dewelopera .
Przedstawiciel z ramienia dewelopera Soft Elektronik pan. Tomasz Pęski odpowiedni pracownik na odpowiednim stanowisku życzliwy miły nawet wskazywał nam co jeszcze trzeba poprawić w odbiorze mieszkania by potem nie było problemów . Polecam Dewelopera Soft Elektronik .
Patryk 2017-05-01 16:52
Brak słów nigdy więcej mieszkania od tego Dewelopera zamiast mieszkań to powinien budować kurniki i to by źle było wykonane . Jak najdalej od tej firmy deweloperskiej .
Ja 2017-05-01 21:46
W części mieszkań jest pleśń, firma usuwała ja jakimiś preparatami w mojej ocenie nie skutecznie gdyż w 2ch mieszkaniach w jakich byłam była już w tynku tak wiec...
Stan mieszkań za tą cenę raczej żenujący i nie chodzi o standard tylko wykonanie, bardzo nie estetyczne wręcz niechlujne.
Pracownicy Dewelopera bardzo uprzejmi, wykonują swoją prace tak dobrze jak potrafią, niestety ta inwestycja przerosła kierownika budowy a wnioskuje to chociażby po bałaganie jaki na każdym etapie budowy był widoczny.
Kasia 2017-05-02 14:50
Jestem zadowolona, blisko parku, klimatyczny budynek, super lokalizacja, atrakcyjna cena.Na pracownikow nie narzekam, pomocni. Oby korytarze jak najszybciej zostaly wykonczone.
1
Ja 2017-05-02 22:48
Pani Kasiu, wszystko się zgadza. Z tym, że najprawdopodobniej ma Pani grzyba (pleśń) w mieszkaniu o którym Pani nie wiem gdyż na odbiorze użyli odpowiednich środków aby go ukryć. Jeśli wyjdzie pani pleśń (mam nadzieje że nie) stwierdzą że użyła Pani złych materiałów lub nie wietrzy Pani mieszkania zgodnie z instrukcją, przypomnę że czas rękojmi liczy się od daty podpisania protokół odbioru. Pozdrawiam i mam nadzieje że u Pani będzie wszystko ok.
Marian 2017-05-04 19:36
Drodzy Państwo co tu mówić o mieszkaniach na Janosika jest na to jedno określenie CHAŁA i DNO wiem bo sam kupiłem mieszkanie . W trakcie budowy też podjeżdżałem i widziałem że wykonawcy robili aby robić i dla tego ściany i sufity z płyt gk krzywe i całe chodzą styki płyt tak prze szpachlowane były jak by ktoś na robił . A zresztą co tu pisać jak wystarczy podejść do niektórych wykonawców i dać parę złoty i sami pokażą.
Ja 2017-05-05 15:02
Czy zgłaszała Pan reklamację ? Z tego co wiem, to nie ma jeszcze końcowych aktów notarialny, zatem zawsze można zrezygnować z mieszkania. Ja jestem bardzo zadowolony.
Marta 2017-05-07 10:21
Dokładnie! Jeśli jesteście tak nie zadowoleni, to czemu nie zrezygnujecie ? Usterki zawsze sie zdażają i od tego jest reklamacja. Ja kupiłam tam mieszkanie w bardzo dobrej cenie i zero problemów. Co mieli poprawić, to poprawili. Konkurencyjny deweloper buduje również obok Jasnych Błoni w cenie 7.500 zł za m2. Koleżanka co tydzień dzwoni do Soft Elektronik z zapytaniem czy może zwolniło się jakieś mieszkanie przy Janosika. Jeśli macie mieszkanie o powierzchni 40-50 m2 to rezygnujcie, koleżanka będzie przeszczęśliwa :)
1
Ewelina 2017-05-07 15:13
Jest mieszkanie po mnie z grzybem którego może w końcu chociaż wizualnie usunęli/zakryli
Jeśli ktoś lubi kontakt z naturą to śmiało ogłoszenie już jest na otodom.pl
Patryk i Ola 2017-05-25 16:57
Faktycznie mieszkania na Janosika są wstanie żenującym wszystko krzywe nawet sufity i dużo brakuje do stanu deweloperskiego . Nigdy już nie kupie mieszkania od tego dewelopera i będę ostrzegał ludzi przed zakupem mieszkania od Soft Elektronik
xxxx 2017-06-28 11:04
A najlepszy z tego wszystkiego jest Śliczny Wiesiu z P.W. Dreams, 2 "mądre" wpisy na korzyść dewelopera w sieci i tylko w sieci, pisząc o wchodzeniu w cztery litery pisał sam o sobie. Bezpośrednio m-dzy ludźmi nieźle obsmarowuje soft, że nie płacą, że budynek w fatalnym stanie. Także wystrzegajcie się tego kuglarza.
Magda 2017-07-06 20:00
Kupiłam mieszkanie które się zwolniła na 3 piętrze z balkonem. Jestem juz dwa miesiące po odbiorze i zero problemów. Nie widzę żadnego grzyba. W mieszkaniu faktycznie brak jest płaszczyzn, ale taka była umowa, że przy istniejących poniemieckich ścianach ciężko będzie o idealnie proste powierzchnie.
Ja jestem bardzo zadowolona ze względu na elastyczność dewelopera i lokalizacje. Piękne widoki na ulicę Lutnianą!
1
Ewelina 2017-07-07 19:58
Pani Magdo bardzo się cieszę, że deweloper ukrył nie wygodne fakty od grudnia 2016 miał z tym problem, mam nadzieje że skutecznie i nie będzie miała Pani żadnych problemów w tej materii. A co do płaszczyzn...absurd piszę Pani bzdurę, ale skoro taką mieliście umowę.

Aha, a mieszkanie które się zwolniło było na II piętrze, więc może nie mówimy o tym samym. Chociaż skoro na "brak płaszczyzn" się Pani umówiła to również mogła się Pani umówić, że mieszkanie jest na III pietrze.
Pozdrawiam.
Ja 2017-07-11 17:51
Na Janisika głośno było o jednej klientce p. (usunięte przez administratora), której to Soft wypowiedzia umowę. Czy to Pani ? Jeśli tak, to Pani wypowiedzi są bardzo niewiarygodne.
1
Lokator 2017-07-18 19:02
Jak można tak długo robić Janosika i taką fuszerkę
N 2017-07-19 13:22
Jaką fuszerkę ? Proszę o konkrety?
1
Aga J 2017-07-21 14:51
chętnie zobaczę ten reportaż:) Ja osobiście będą na tak w 100%. Mieszkanie, dla mojej rodziny, jest sliczne. Balkon i jakość dokładnie taka, jaka mam wpisana w umowę. Nie wiem dlaczego tyle negatywnych opinii? Deweloper bardzo elastyczny, porządny, niedrogi, a jakość bardzo dobra. Zatrudniłam inspektora zewnętrznego i nie miał żadnych uwag.
1
A+D 2017-07-21 14:53
Osobiście Pani odradzała nam z mężem zakup mieszkania. Cieszę się, że nie posłuchaliśmy. Lokalizacja, mieszkanie i cena są bardzo dobre. Co do wykonawstwa- wszystko jak najbardziej super.
1
Grazyna Kołodziejska 2017-07-21 15:06
Dziś miałam oglądać 60m2 na parterze. Janosika 8, budynek po Akademii. Oglądałam z zewnątrz budynek i jest bardzo dobrze wykończony. Teren tez sprawia dobre wrażenie. Czytając wpisy zastanawiam się , czy naprawdę jest tak niedobrze? Jak wyglądają czynsze? Opinie tutaj są anonimowe , więc każdy może pisać, a niekoniecznie prawdę. Mam też firmę, gdzie na 8 opinii 4 to konkurencje, 3 to klienci nierzetelni i 1 to maja odpowiedź. Więc nie dokońca wierzę tym opiniom. Czy jest ktoś z mienia i nazwiska i nr tel., kto tam mieszka i z kim można by porozmawiać? Byłam już u dewelopera. Pan Pęzki kierownik uprzejmie i konkretnie nam opowiedział o inwestycji. Wiemy też, że ściany są istniejące i widzieliśmy standard wykończenia. Bardzo proszę o uczciwy kontakt . Dziękuję i pozdrawiam Grzegorz i Grażyna Kołodziejscy.
1
B. K 2017-08-02 14:01
Pani Grażyno uprzejmie zapraszam Panią do kontaktu mój adres mailowy to bo1010@wp.pl
kupiśmy 3 mieszkania - 1 dla nas na poddaszu, 1 dla mojej mamy i 1 na wynajem. Na 3 mieszkania 0 usterek. Wszystko wykonane należycie. Klatki schodowe budzą podziw wśród moich znajomych. To zdecydowanie standard dużo lepszy niż mi obiecywano. Firmę oceniam jako dewelopera bardzo wysoko, kompetencje pracowników również. Zachęcam do kontaktu.
B. K 2017-08-02 14:05
Pani Ewelino. Spotkałyśmy się na klatce schodowej i odradzała Pani mi zakup. Cieszę się, że nie uległam Pani namowom. Pozdrawiam B.K
B. K 2017-08-02 14:06
Pani Ewelino. Spotkałyśmy się na klatce schodowej i odradzała Pani mi zakup. Cieszę się, że nie uległam Pani namowom. Pozdrawiam B.K
Rożek 2017-08-13 20:02
Witam,
Zastanawiam się nad zakupem mieszkania przy ul. Janosika. Jednak zauważyć można skrajnie różne opinie. Czy ktoś mógłby rzetelnie wyrazić opinię na temat mieszkań i dewelopera? Dziękuję.
Zostaw swoją opinię o Soft Elektronik Sp. z o.o. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Soft Elektronik Sp. z o.o.