Rafbud Rafał Kot

Nowe Kanice

Opinie o Rafbud Rafał Kot

16 2014-04-14 22:39:05
charujesz za marna kase
1
1 2014-04-14 22:45:42
(usunięte przez administratora)jeszcze mało placi
00 2014-04-27 20:57:00
w styczniu na budowie był smiertelny wypadek.chlopak25-letni stracil zycie.
robol 2014-11-30 01:26:37
jak każdy wie ze nie bez przypadku firma nosi nazwę ,,ryjbud ,, to od właściciela firmy oszukał na kasie.zwykły śmieć .chcesz mieć prace i garbia a niekoniecznie pieniądze to się przyjmij do ,,ryja,, bo mu brakuje na gołębię[prawie by mu tam zaraza wpadła]a pracownikowi to już zal wypłacić należne pieniądze.i jak nie wiezysz że ktoś potrafi cie wyzwać w ciągu dnia minimum 20 razy od najgorszych to ryj rekordy bije pod tym względem .ogólna ocena to oszust i szkoda zdrowia juz u niego z pół gminy przerobiło i się przejechało
3
xxl 2015-01-31 21:34:02
połowa pracowników pracuje na czarno,a jak ma być inspekcja pracy to kierownik R,K,karze im nie przychodzić.SKĄD ON O TEJ INSPEKCJI WIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma swoje kontakty.Nie.
1
mobing 2015-12-08 23:06:40
Nie zgodzę się że właściciel firmy Rafbud jest nieuczciwy i nie płaci należnych pieniędzy.Chociaż kilku osobom wypłaca kiedy mu się żywnie podoba.Ale prawdą jest że to niewychowany,nieliczący się z ludzmi cham.Najwyrażniej wydaje mu się że skoro trochę się dorobił to nie musi już się z nikim liczyć i nikogo szanować.Na porządku dziennym są wyzwiska,krzyki i mobingowanie pracowników.Ogólna ocena?OMIJAĆ Z DALEKA!!!!
1
mobing 2015-12-08 23:08:15
Nie zgodzę się że właściciel firmy Rafbud jest nieuczciwy i nie płaci należnych pieniędzy.Chociaż kilku osobom wypłaca kiedy mu się żywnie podoba.Ale prawdą jest że to niewychowany,nieliczący się z ludzmi cham.Najwyrażniej wydaje mu się że skoro trochę się dorobił to nie musi już się z nikim liczyć i nikogo szanować.Na porządku dziennym są wyzwiska,krzyki i mobingowanie pracowników.Ogólna ocena?OMIJAĆ Z DALEKA!!!!
1
oszukany 2015-12-12 22:35:43
Powiem tak.Tym panem powinny zainteresować się takie instytucje jak Państwowa Inspekcja Pracy,Inspektorat BHP a na końcu Urząd Skarbowy.Większość jego pracowników pracuje na czarno,łamanie kodeksu pracy i przepisów BHP są na porządku dziennym.Wyzwiska,ciągłe krzyki,praca w stresie.To co się wyprawia w firmie Raf-Bud przechodzi ludzkie pojęcie.Właściciel powinien najpierw znależć się w sądzie pracy a póżniej najlepiej by było gdyby izolowano go od reszty normalnego społeczeństwa.Najgorsza firma jaka może być.
2
oszukany 2015-12-12 22:36:09
Powiem tak.Tym panem powinny zainteresować się takie instytucje jak Państwowa Inspekcja Pracy,Inspektorat BHP a na końcu Urząd Skarbowy.Większość jego pracowników pracuje na czarno,łamanie kodeksu pracy i przepisów BHP są na porządku dziennym.Wyzwiska,ciągłe krzyki,praca w stresie.To co się wyprawia w firmie Raf-Bud przechodzi ludzkie pojęcie.Właściciel powinien najpierw znależć się w sądzie pracy a póżniej najlepiej by było gdyby izolowano go od reszty normalnego społeczeństwa.Najgorsza firma jaka może być.
1
staropolanek 2016-02-08 14:41:38
Co prawda na budowie nie jest lekko, ale opinie są bardzo przesadzone. Nie ma przecież przymusu pracy i parę razy widziałem jak przychodziła jakaś nowa osoba i od razu była informowana o tym, że nie ma lekko, napić się wódki w pracy nie można, jaka jest stawka itd. więc nie rozumiem skąd te pretensje. Najwięcej narzekają ci co chcieliby powrotu PRL, czyli oprzeć się o betoniarkę i napić się z kolegami. Stawki są takie jak wszędzie, a w okolicy wydaje mi się, że największe. Nie chcę za bardzo wybielać tej firmy, ale chyba najlepszym przykładem jest to, że dużo osób odchodzi z firmy, a po przepracowaniu gdzie indziej kilku miesięcy znowu wracają pytając się o robotę.
Sam narzekałem często na to, że praca była ciężka, ale nigdy nie spotkałem się z tym, żeby kogoś oszukano. Widziałem też co się działo po niektórych weekendach, prawie zawsze brakowało kilku osób, które zapiły i nawet nie raczyły kogoś o tym powiadomić.

Ps. No i zastanawiam się czy wszystkie opinie pochodzą od pracowników, bo jednak to, że komuś udało się w życiu boli najbardziej.
5
Zostaw swoją opinię o Rafbud Rafał Kot - Nowe Kanice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rafbud Rafał Kot