Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Spiro System Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Spiro System Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2012-11-20 14:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) firma co miesiac obcinaja godziny i diety, wyplata w umowie do 15 a przychodzi miedzy 26 a 31. Tragedia pan Prezes obiecuje zarobki rzedu 6-7 tys wielka sciema potrafia obiciac 2 tys zl z wyplaty. Kolejne to ciuchy niby wszystko fajnie firma daje ale jak sie zwolnisz lub Ciebie zwolnia to zaplacisz za nie 480 zl. Smiech. Pan brygadzista (usunięte przez administratora). wielki znawca a (usunięte przez administratora)wie i sie zna nie ma pojecia o tym. Nikomu nie poecam pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2013-01-10 12:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówcą. Bardzo nieczytelny system płac, niby płacona stawka godzinowa i diety ale prezes potrafi ci zapierdzielić 1/3 bo jakaś dziwna norma była niewyrobiona. Niby daje ciuchy ale jak się zwalniasz to oczywiście 600 zł ci zabierze za te beznadziejne ciuchy co po miesiącu się rozlatują. Co do roboty to (usunięte przez administratora) pana brygadzisty pracują na godziny a reszta łosi musi wyrobić tzw. metry. Oczywiście metrów nie da się zrobić bo z niemcami tak podpisuje kontrakt aby konkurencję wyrolować. Oczywiście nikomu nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-03-28 14:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
pracują i jeżdżą tylko (usunięte przez administratora) majstrów .(usunięte przez administratora) są w tym najlepsi.
zdjecie uzytkownika
Ziomal - 2013-06-04 18:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z wami choc nie pracoalem w tej firmie ale moj dobry kolega tam robi to co opowiada to nie do przyjecia ja sie zastanawiam dlaczego nikt z pracownikow nie pojdzie do inspekcji pracy niemieckiej i powie jak placi i ze nie placi przede wszystkim przeciez wtedy gosciu zniknie z rynku niemieckiego bo sie nie wyplaci za kary ale to musza wszyscy sie zgadac a nie jeden wiadomo przydupasy sa i beda (usunięte przez administratora) takich . Wspolczuje wam!! frajerow trzeba tepic!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-06-10 11:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Ja sie też z tym zgadzam też pracowałem w tej firmie i stwierdzam ze to PCHLI TARG !!!!
zdjecie uzytkownika
Nigdy wiecej - 2013-06-11 08:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pan (usunięte przez administratora) wszystko ładnie opowiada,patrzy prosto w oczy, opowiada ile to mozna u niego zarobic, w rezultacie praca na metry na dodatek i na procenty ktore sobie wymyslił (tak zwana norma zadaniowa,ktorej nikt nie zna tylko pan (usunięte przez administratora)),mozesz orac jak woł i tak ci obetnie jak nie z tej strony to z tamtej. Ludzie nie słuchajcie tego oszusta to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz,kupa ludzi juz go podaje do sadu i do panstwowej inspekcji pracy.Umowy zlecenia ktore daje to smiech na sali,wogole z nich sie nie wywiazuje.Pozdrawiam wszystkich kolesi z ktorymi pracowałem.
zdjecie uzytkownika
nigdy wiecej - 2013-06-11 08:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze jedno :( jezeli chodzi o pensje ,nigdy w terminie,nie dosc ze smieszna to jeszcze z conajmniej miesiecznym opoznieniem
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-06-11 18:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanow sie zanim sie przyjmiesz do tej firmy kazdy pracuje do pierwszej wyplaty pracujac w kraju za 8 zl na godzine zarobisz wiecej banda (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Paulo - 2013-06-12 11:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Zgadzam się z waszymi opiniami.Zróbcie coś z tym gościem,bo ja zostałem wczoraj oszukany,wraz z 9 kolegami.obiecane 5 , 6. tysięcy a zarobiliśmy po od 1100-1800.Ostrzegam, nie dajcie się nabrać.Pracowaliśmy w Strasslundzie i gorzko tego żałujemy.
zdjecie uzytkownika
zrobiony w wała - 2013-06-12 17:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cwaniaczek (usunięte przez administratora),dorobkiewicz,na ludzkim grzbiecie kasiory chce sie nachłeptac,do lasu go i zakopac w dole
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-06-18 06:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Spiro-System,prezes J(usunięte przez administratora) !!!!!!!!! LUDZIE Nie dajcie sie nabrac na jego obietnice.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 18:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a na czym polegają te jego oszustwa? W sensie nie podpisuje konkretnej umowy czy jak? Bo inaczej chyba musiałby płacić
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2013-06-23 18:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytaj poprzednie posty. Podpisujesz umowę zlecenie ze stawką godzinową brutto. Przy rozliczeniu miesięcznym okazuje się że ekipa nie wyrobiła jakiejś śmiesznej normy, czyli prezes na robocie za mało zarobił i zamiast dostać około 5 000 zł na rękę dostajesz niecałe 2000 zł. Z tego co się teraz orientuję pozatrudniał dwóch kierowników z których żaden nie gada po niemiecku także niezły cyrk się tam dzieje.
Także jak ktoś by się wybierał do roboty u Jarka niech się nastawi że powyżej 2000zł nie zarobi a od tego niech sobie odejmie dojazd do Rostocku lub Straslundu i żarcie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-03 20:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A sama praca bardzo ciężka jest? Jak się wytrzymuje pracowanie tam psychicznie? Chodzi się do pracy wściekłym czy może trochę lepiej jest? :)
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2013-10-07 17:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich przedmówców pracoewałem w tej firmie 3 lata w norwegi w mieście ulsteinvik i na szczęście nigdy więcej pan prezesik to(usunięte przez administratora) do dziś nie rozliczył się do końca z kolegą i co telefon go zwodzi pamiętam boże narodzenie bez wypłaty i swieta wielkanocne oraz rozpoczęcie roku szkolnego w 2011 również bez pieniędzy a jareczek na Majorce z rodzinka NIGDY NIE WIERZCIE W JEGO GADANIE BO NIKT CI TYLE NIE DA W ŻYCIU CO CI (usunięte przez administratora) NAOBIECUJE !!!
zdjecie uzytkownika
smerfeta - 2014-02-21 22:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może istnieją inne sposoby dochodzenia swoich roszczeń od właściciela firmy niż tylko rozmawianie z nim na temat pieniędzy i kolejnych terminów wypłaty... ? Gra na czas ...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spiro System Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x