Profil firmy KAMPOL-FRUIT

KAMPOL-FRUIT

Milejów

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o KAMPOL-FRUIT

gość 2014-05-29 20:09:05
Najlepsza fucha w kampolu tzw."prace remontowe" :D kawusia papierosek i macanko z żonatymi mężczyznami :D
4
Styyya 2014-05-30 02:03:13
No ładna zabawa trwa widać w kampol, , ważne że kasa jest regularna i nie ma większych problemów z wypłacanieml
1
beznazwy 2014-06-11 13:01:05
mialam pracowac w tej firmie i chcialam, bo praca na tasmie nie jest trudna, wyskrobywanie lyzeczka szypulek od truskawek i wyrzucanie zgnilych, zadna filozofia ale nie podejme sie tej pracy ze wzgledu na pracownikow, zero pomocy, pytasz o cos to odwroci glowe w druga strone albo tylko sie gapi, nie mam cierpiwosci do takich ludzi, a atmosfera w pracy to wazna rzecz, trzeba sie dogadywac.
1
Styyya 2014-06-12 00:57:03
Ale to pytałaś o rzeczy związane z pracą? Nie rozumiem dlaczego nie chcieli udzielić informacji, korona by im nie spadła.
1
bb 2014-06-12 12:02:14
styyya tak o zwiazane z praca, bylam nowa, pierwszy dzien i zero pomocy, idziesz i nie wiesz za co sie zabrac bo nikt ci nie chce pomoc, kazdy dba tylko o siebie.
1
nova 2014-06-18 20:30:56
chce poruszyc na tym forum(poniewaz nie ma innego aktywnego)sprawe spalania plastikow w piecach a co sie z tym wiąże szkodliwy smrod...
Czy mozna jakos wplynac na tych bezmyslnych ludzi,ktorzy tak uprzykrzaja zycie :(
2
gosc 2014-06-18 20:49:18
No wreszcie ktoś się odważył to powiedzieć.Taka prawda.To widać i czuć kto stosuje te ,,praktyki''.Coś trzeba z tym zrobić.Ekolodzy pomóżcie!!!
3
efezesz 2014-06-23 21:03:44
to prawda, ze w nasielsku wózkowy dostaje minimalną krajową? bo to, że jest pełno ukraińców to wwiem
1
Styyya 2014-06-24 00:14:17
@bb no ale przecież musi być coś takiego jak okres próbny czy zapoznawczy gdzie będziesz miała okazję poznać swoje obowiązki. Inaczej jakby to wszystko sprawnie funkcjonowało..
1
kris 2014-06-29 09:46:38
no i po robocie , myślę że dobrze. Są tu ludzie z którymi można pogadać ale i tacy co wbiją nóż w plecy. Nauka na przyszłość - żadnych chłodni. I ta praca w po 12 godz. przez 7 dni - masakra. Pozdrawiam normalnych pracowników Kampolu.
1
gosc 4 2014-07-17 22:14:15
PORAZKA NACZELNY ITP KADRA,ZADNEGO DNIA WOLNEGO CO ZA BRADNIE KTOS NAPISAŁ NIE MOZNA DBAC O FIRME A LUDZI MIEĆ ZA ŚMIECI
2
Karol 2014-07-22 13:45:19
Sympatyczni panowie Podajcie IMIONA NAJSYMPATYCZNIEJSZYCH PAŃ które sprawują KIEROWNICTWO w tej firmie.
0
Karol 2014-07-22 13:47:41
Chciałbym znać imiona PIĘKNYCH PAŃ bo wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną
2
Podrywacz serc 2014-07-24 10:39:44
Kocham te firmę bo można podrywać starsze panie i nie tylko
1
Turysta 2014-07-24 10:43:18
A ja tam wolę dziewczyny z OCHRONY w Dawtonie
2
Fajny koleś 2014-08-05 17:19:36
Słyszałem że kupili jeszcze jedną chłodnie wie ktoś może gdzie?
2
Fajny koleś 2014-08-18 15:51:59
ale cisza zapadła, ja się ustawiłem na zmianie i mogę ściemniać ale widzę że innym z mojej zmiany trudno posiedzieć na słońcu i mają strach przed naczelnym ;););) ja posiedze i na nocce pośpie
1
Liza 2014-08-28 18:27:52
Jak oceniacie p. (usunięte przez administratora)?
1
ja 2014-08-29 16:34:36
ten kampol to wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
ricy 2014-09-11 16:15:38
chyba sie nacpalas i sama nie wiesz co mowisz
1
ricy 2014-09-11 16:25:20
ta firma to jakas masakra ludzi traktuja jak niewolnikow i ta pryzmusowa praca w weekendy pod grozba zwolnienia za psie pieniadze po prostu horror
1
Bozik 2014-09-13 18:24:33
@ricy Co to niby znaczy, że praca pod groźbą... Przecież to nic innego jak mobbing, a takie rzeczy są w polskim prawie karane. Tak z ciekawości - możesz powiedzieć jakie stawki obowiązują w ciągu tygodnia i w weekendy? Praca przy przetwórstwie nie należy do najlżejszych, więc swoją godność należałoby zachować.
1
ByłyPracownik 2014-09-19 23:15:18
Brak dodatku za prace w warunkach(- temperatury), brak dodatku za weekend i nocki, norma że w każdej wypłacie muszą oszukać przynajmniej o dniówkę, ta firma to jeden żal.
1
Fajny koleś 2014-09-25 08:25:45
Powiem tak większość tego typu zakładów działa podobnie a ludzie dają się doić żeby góra spijała śmietankę, kogo z was stać na perfumy za kilka setek albo alkohol także za kilka setek, obiad za tysiaka!!!! Oni mówią zawsze to samo że dostają to za swoją prace i kto Wam nie kazał być właścicielem lub dyrektorem naczelnym????? Brak w naszym kraju jest taryfikatora płacowego zawodu/stanowiska demokracja jest dla ludzi bogatych reszta ma tyle żeby nie umrzeć z głodu!!!!!! Porażka pamiętajcie nie wychylać się bo i tak nie docenią tego ile byście nie zrobili to tyle samo zarobicie!!!!!!!!!!!
2
Bysiu 2014-10-11 12:52:03
Ale dlaczego się dziwicie? Polski przedsiębiorca widząc możliwość zarobienia kosztem innych na pewno tak zrobi. System majątkowy w Polsce wśród ludzi kształtuje się na wzór rosyjski - coraz mniej klasy średniej, tylko bogacze i biedota. Szkoda, że Kampol nie widzi potrzeby rozwoju swoich pracowników i odpowiedniej inwestycji w ich możliwości..
1
lbn 2014-11-15 14:50:25
Witam
mam pytanie o wynagrodzenie i jak bym chciał z dziewczyná tam pracowac to dalo by rade na 1 zmianie zeby razem dojezdzac ?
pozdrawiam
0
Stawicky 2014-12-24 01:36:50
Podejrzewam, że wszystko jest kwestią dogadania się z pracodawcą - czyż nie? Nie wiem co prawda jak wygląda taka sytuacja bo chyba byłbyś pierwszą osobą, która chciałaby coś takiego zastosować. Jednak przy odrobinie chęci ze strony pracodawcy powinno to być możliwe - bo dlaczego niby sobie nawzajem nie pomagać?
0
Slavek 2014-12-30 11:17:31
jakie są obecnie warunki pracy i czy warto tam pracować czy tylko w ostateczności ? kobitki chętne na zabawy ? jest co pobzykać czy to już nie te czasy ?
0
gość 2015-01-10 16:21:27
A ty chcesz tam pracować czy bzykać ? Bo może Ci się instytucje pomyliły,to zakład pracy a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A kobiety przychodzą tam pracować w ciężkich warunkach za minimalne wynagrodzenie i należy im się szacunek.
0
lbn2 2015-01-27 11:00:01
sam tam pracowałem i nie polecam tej firmy kierownictwo jest do bani a w szczególnośći jedna osoba chyba każdy wie o kim mowa.brgadzistki też nie lepsze.żeby brygadzistka muwiła mistrzyni co ma robić? a nie odwrotnie.co do samych pracowników ze zmiany nie mam zastrzeżeń chłopaki i dziewczyny w porządku można pogadać.ale są też ludzie co jak się odwrócisz to wbiją CI nóż w plecy. najlepsza praca tam jest przy pasie bo się nie zmęczysz.zatrudnią 9chłopa na zmianie a 30 kobiet i trzeba sobie radzić.Co do kierownictwa w zakładzie jest zakaz palenia to dlaczego jak gruby wchodzi na produkcjie to to pali i rzuca peta gdzie mu się podoba. OSOBIŚCIE NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!!
0
gość 2015-02-11 14:17:19
dokładnie, nie polecam tej firmy,pracowałem przez jakiś czas ale zrezygnowałem ze względu na atmosferę i traktowanie pracowników przez kierownictwo i dyrekcję.
A co do kar pieniężnych to jakiś absurd.
Pracodawca nie może obciążać pracownika karą pieniężną, co najwyżej może wlepić naganę, a ludzie nieświadomi godzą się na to.
1
booooom 2015-03-07 01:21:56
Czasami się zapierdziela a czasami odwrotnie zależy co robisz niestety nie wszyscy pracują tak samo.Jak trzeba podgonić wysyłkę to brygadzistki wiedzą kogo brać z dziewczyn i chłopaków do takiej roboty tylko że wszyscy pracują za te same pieniądze a są osoby sprytniejsze i mniej sprytne i takie co prawie nic nie robią.
Pracuje tam stosunkowo niedługo i mniej więcej trochę osób znam i nie powiem są tu osoby naprawdę sprytne i pojętne fajne i mniej fajne jak wszędzie.
1
Jasiek 2015-05-09 09:32:39
Witam, jak wyglądają praktyki w Milejowie i czy lepiej je zrobić na mrożonkach czy na produkcji koncentratów?
0
pracownik 2015-05-27 17:26:12
Jesteśmy na skraju wyczerpania, pracujemy w atmosferze zastraszania, gnębienia i poniżania. Nie mamy już siły na pracę w tak nieludzkich warunkach!!!
0
Jack 2015-06-09 13:27:57
Ludzie zbuntujcie się
przecież wszystkich nie zwolnią
jeszcze chwilę to będą z wasz szkielety przy tak wyczerpującej pracy
a GRUBAS będzie ważył ponad 200 kg
nie dajcie się sobą pomiatać
0
hops 2015-06-25 03:10:16
Jak czytam to co napisał Jack powyżej to sam nie wiem co mam myśleć o kampol-fruit. Niby to nawoływanie do buntu, ale jakby bez konkretnej przyczyny. Mi trudno pisać, bo dopiero rozważam aplikowanie tutaj do firmy, to nie znam realiów. Bo niby na czym polega tak wyczerpująca praca, może to kwestia względna.
0
Jack 2015-07-16 08:12:20
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem
Nikomu nie polecam pracy ani współpracy z tą firmą
Traktują ludzi jak niewolników i nie płacą dostawcom za sprzedany towar
ta firma to jeden wielki SYF
0
pracownik 2015-08-22 07:15:18
Nie idźcie pracować do Kampola w Nasielsku. Kierownictwo to jedna wielka śmieszna sprawa, na czelę z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Klockiem i równie dobrze porobioną Marzenką. Ku*rwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Łukasz 2015-09-05 22:49:39
@Jack myślę, że Twoja opinia moze przekonać @hops do tego, by się w Kampolu nie zatrudniać.. Ja nie znam firmy, ale po przeczytaniu komentarzy tutaj stwierdzam, że za żadne skarby bym nie zaryzykował. Pracy się nie boję, ale ciężka praca, a praca niewolnicza, to jest różnica i to nie mała.. Pozdrawiam
0
ruskij 2015-09-30 09:39:01
pracowniku - co złego robi wspomniane przez ciebie kierownictwo?
0
bafsk 2015-10-06 02:28:31
Na pewno nie udało mu się w firmie albo nie dawał rady, lub też nie daje nadal sobie rady w firmie, dlatego pewnie taki komentarz, no ale wydaje mi się, że firma dobrze sobie radzi, nie ma raczej na co narzekać będąc w tej firmie, zarobki są na niezłym poziomie, w porównaniu do konkurencji jest jednak dobrze.
0
gośc22 2015-10-14 14:04:56
co zarobki dobre .he he
najnisza krajowa praktycznie
i człowieka za nic mają szkoda gadać
0
pejo 2015-11-05 13:39:46
Witajcie wszyscy. Interesuje mnie ta firma , jednak nie chce nagle stanąć w miejscu. Stąd moje pytanie czy firma umożliwia podnoszenie swoich umiejętności i kompetencji poprzez jakieś szkolenia itp.? nie chodzi mi tutaj oczywiście o najniższe stanowiska na których szkolenia potrzebne specjalnie raczej nie są
0
Peyo 2015-11-06 15:46:34
Do użytkownika "pejo" : Szkolenia? Zapomnij!Podpisujesz tylko papierek aby wszystko grało w papierach do ewentualnej kontroli!Najniższe stanowiska?Człowieku tam się stawia na maszynę kogo popadnie stąd też awarie...Druga rzecz masz podobną ksywę do mojej :) a mnie kojarzą w okolicy Milejowa.Pracowałem tam Masakra...Za nadgodziny nie masz płaconych 50% i 100% jak Ci się należy z KP, ewentualnie pod stołem na lewo ale bez dodatków.Albo Ci jakąś wyimaginowaną karę wstawią i sobie te nadgodziny "odbiorą".
Do : Bafsk :ten użytkownik to pewnie z firmy aby poprawić reputację :)Na co i tak za późno!Bo człowiek który tym syf.. zarządza nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi...może o handlu ma pojęcie ale w innych sprawach to prostak!Taki łysy :)
2
mika9 2015-12-03 15:25:52
formalności @peyo to bardzi istotne sprawa, szczególnie w branży związanej mocno z żywnością, a są i tacy (jak ja) którzy w mrożonkach siedzą od lat i uwazają toi za wartościową pracę
1
ja 2016-02-26 10:57:14
pracowałam w tej firmie na szczęście bardzo krótko, bardzo ciężka praca, ludzi mają za nic, ludzie przez agencję pracy zarabiali więcej niż student zatrudniony przez sam Kam-Pol, co lepsze dziwnym trafem zawsze w miesiącu okazywało się że jednej dniówki brakuje, i nie można tego udowodnić, mimo tego, że są tam kamery - ale nie, "nie było Cię tego dnia słyszałam " . podziękuję tej firmie więcej nie zamierzam pracować za free dla kogos w takich warunkach
0
juako 2016-03-19 20:22:08
no czasem biora do pracy studentów, le też przecież mają wtedy wymagania dla nich i nie jest to lekka praca z tego co wiem, ale na pewno masz doświdczenia duzo.
0
Jadzia 2016-04-30 23:10:00
A jak się mają laboranci w tej firmie? jak wyglądają zarobki i atmosfera?
0
koma 2016-05-01 08:13:39
Pewnie, że praca nie należy do najłątwiejszych @juako, ale zobacz, że i tak jest zawsze szansa na jakieś premie do zarobków, więc wcale to tak źle nie wygląda. To doskonały dowód na to, że doceniają pracowników, ale czy atmosfera teraz dopisuje? Pozdrawiam
0
pejo 2016-05-08 10:30:50
co do atmsfery to towrzą ją sami pracownicy i w dużej mierze sam @koma będziesz za nią mega odpowiedzialny przychodząc do kampola do pracy . pozdrawiam
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAMPOL-FRUIT