Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KAMPOL-FRUIT

Pracowałeś w firmie KAMPOL-FRUIT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MB - 2013-08-23 22:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- 2013-08-23 10:06:29

no co ty byłem z nią tyle na zmianie i nigdy nie słyszałem żeby kleła i moi koledzy też nie to żebym był za kimś mnie to lotto ale lubie prawdę
Kierowniczka [usunięte przez moderatora]. powinna odejść
pracuje od niedawna i narobiła strasznego zamieszania
chyba jeszcze nie było takiego bałaganu jak za jej rządów
zdjecie uzytkownika
666 - 2013-08-24 13:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety pani [usunięte przez moderatora] (specjalnie z małej litery) Nie ma honoru ani godności jak pisali moi poprzednicy to prawda.
Ktoś wcześniej napisał że tęskni za [usunięte przez moderatora] no ja co prawda nie tęsknie na nią za bardzo ale z dwojga złego wolałam już Panią [usunięte przez moderatora]
Kiedyś ktoś tam coś tam jej podpalił nie bardzo wiem co,nie wiem czy to prawda jest w ogóle nie wnikam ale jeżeli tak to musiała kogoś nieźle wnerwić.


zdjecie uzytkownika
- 2013-08-25 10:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie -jestem za prawdą- naprawdę wreszcie ludzie zaczynają się skupiać na pracy i zrobiło się czysto na chłodni a ci co nie lubią dyscypliny w pracy to niech zrezygnują bo kierowniczka na pewno nie odpuści ona już taka jest.
a tak w ogóle to po co to pisać powiedz jej w oczy co o niej myślisz ona nie lubi obgadywania za plecami
zdjecie uzytkownika
... - 2013-09-04 15:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oni wszyscy są dobrzy jedynie [usunięte przez moderatora] są w porządku.
Te liniowe/taśmowe też są udane, 2 gówniary [usunięte przez moderatora] Ryczą drą się i wyzywają przy pasie czy stole 20-30 lat starsze od siebie panie obie są udane trochę szacunku małolatki.
Donosicielki dyrektorskie oczywiście też są a jak [usunięte przez moderatora].
Ale są też liniowe ok tak jak [usunięte przez moderatora] są w porządku.
Tak też widać że są i ok majstrzy i liniowe.
zdjecie uzytkownika
jaja - 2013-09-04 18:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co do kierowniczki [usunięte przez moderatora] to ta kobieta ma całkiem [usunięte przez moderatora] nawet juz mechników zaczyna ustawiać!!!! i każdy wózkowy ma juz ja dosyć tylko potrafi każdego obrażać i od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyzywać i wstrzymywać wózkowym nadgodziny !! wesmy sie i pojdzmy wszyscy do naczelnego niech zrobi z nia porządek
zdjecie uzytkownika
obcy - 2013-09-07 17:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o mechaników to wcale się nie dziwię że ich się czepia bo sa tak wyszkoleni zwłaszcza jeden że po fazę to z wiaderkiem chodzi
zdjecie uzytkownika
... - 2013-09-07 22:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obcy - 2013-09-07 17:28:23

jeżeli chodzi o mechaników to wcale się nie dziwię że ich się czepia bo sa tak wyszkoleni zwłaszcza jeden że po fazę to z wiaderkiem chodzi
liniowe też są w porządku i nie przesadzajcie z tym pisaniem
zdjecie uzytkownika
... - 2013-09-09 07:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie żądzą lecz wykonują swoją pracę i to mi się w nich podoba, nie dadzą sobie wejść na głowę jak niektóre.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 23:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wózkowi są w porządku, szczególnie jeden taki mlody
zdjecie uzytkownika
big - 2013-09-29 18:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujecie w soboty i niedziele????
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 20:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my pracujemy nawet w święta!
zdjecie uzytkownika
krzycho - 2013-09-30 21:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora] robi najwiecej balaganu, chce na sile wszystkimi rzadzic i wygryzc dyrektora [usunięte przez moderatora] .
zdjecie uzytkownika
ptaszek - 2013-10-23 19:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi się dobrze tam pracuje
zdjecie uzytkownika
mat - 2013-11-02 16:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooo - 2013-06-29 12:34:36]:
jakie są zarobki?
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2013-11-11 20:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w firmie Kampol -Fruit przebiega w bardzo miłej i przyjazdnej atmosferze, natomiast doświadczony personel dba o jakość pracy każdego pracownika. Zwykle weekendy są wolne, istnieje czasami możliwość pracy w sobotę lub niedziele i wówczas wszyscy przychodzą do pracy gdyż są dobrze opłacani - zwykle podwójnie, firma motywuje pracowników atrakcyjnym systemem premiowania, istnieją premie uznaniowe oraz od wielkości produkcji.Bardzo dobre wynagrodzenie rekompensuje pracę w niskiej temperaturze dlatego pracownicy są zadowoleni co wpływa na jakość produkcji. Pobory wypłacane są zawsze w terminie lub zwykle przed terminem, nigdy nikomu nic nie brakuje ze względy na rozbudowany dział kadr i płac. Kierownik chłodni to osoba rzetelna, słowna i uczciwa odpowiednia na tym stanowisku, nikt z pracowników nie może powiedzieć na nią złego słowa. Bądźmy zatem ambasadorami marki Kampol -Fruit.
zdjecie uzytkownika
woz - 2013-11-12 07:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba nie o tej firmie mowisz bo tu w milejowie jest wielki balagan
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2013-11-20 21:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Martyna - 2013-11-11 20:44:49]:
Ha ha dobre to ci się udało a te premie uznaniowe normalnie rozwalił mnie ten cały wpis.
zdjecie uzytkownika
Szukam - 2013-12-05 22:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Łatwo się dostać do tej masarni
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-01-29 11:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak można pisać takie kłamstwa ?!!! Osoba która to pisała oszukuje samą siebie
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-02-12 14:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie uznaniowe hehe jakiekolwiek premie o podwyżkach już nie wspomnę to nie realne (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
www - 2014-03-06 09:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a 600zł. za przyjęcie do pracy to nic
zdjecie uzytkownika
kris73 - 2014-03-12 15:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem nowy w Milejowie , mieszkam od 3 lat , moze ktoś pomoże mi wkręćić sie do robótki , mam uprawnienia na wózki i prawie 40 na karku - mam dośc dojazdów do Lublina 608 481 212
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2014-03-28 11:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie o rządzących a lepiej zastanówcie się nad sobą bo w kampolu jest tylu podpierdzielaczy że aż głowa mała i pisze tu o zwykłych pracownikach jest też oczywiście kilku wybitnych donosicieli sami pewnie wiecie kto ale jeżeli nie mogę podać inicjały może tego nie skazują.
zdjecie uzytkownika
Jula - 2014-04-01 17:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jaja - 2013-09-04 18:03:05]:
ha ha ciesz się że mnie tam nie ma...
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-04-06 16:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jula - 2014-04-01 17:16:02]:
dawaj te inicjały
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
30 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAMPOL-FRUIT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x