brak logo

KAMPOL-FRUIT

Milejów

Opinie o KAMPOL-FRUIT

Turysta 2014-07-24 10:43
A ja tam wolę dziewczyny z OCHRONY w Dawtonie
4
Fajny koleś 2014-08-05 17:19
Słyszałem że kupili jeszcze jedną chłodnie wie ktoś może gdzie?
3
Fajny koleś 2014-08-18 15:51
ale cisza zapadła, ja się ustawiłem na zmianie i mogę ściemniać ale widzę że innym z mojej zmiany trudno posiedzieć na słońcu i mają strach przed naczelnym ;););) ja posiedze i na nocce pośpie
3
Liza 2014-08-28 18:27
Jak oceniacie p. (usunięte przez administratora)?
2
ja 2014-08-29 16:34
ten kampol to wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
ricy 2014-09-11 16:15
chyba sie nacpalas i sama nie wiesz co mowisz
1
ricy 2014-09-11 16:25
ta firma to jakas masakra ludzi traktuja jak niewolnikow i ta pryzmusowa praca w weekendy pod grozba zwolnienia za psie pieniadze po prostu horror
2
ByłyPracownik 2014-09-19 23:15
Brak dodatku za prace w warunkach(- temperatury), brak dodatku za weekend i nocki, norma że w każdej wypłacie muszą oszukać przynajmniej o dniówkę, ta firma to jeden żal.
2
Fajny koleś 2014-09-25 08:25
Powiem tak większość tego typu zakładów działa podobnie a ludzie dają się doić żeby góra spijała śmietankę, kogo z was stać na perfumy za kilka setek albo alkohol także za kilka setek, obiad za tysiaka!!!! Oni mówią zawsze to samo że dostają to za swoją prace i kto Wam nie kazał być właścicielem lub dyrektorem naczelnym????? Brak w naszym kraju jest taryfikatora płacowego zawodu/stanowiska demokracja jest dla ludzi bogatych reszta ma tyle żeby nie umrzeć z głodu!!!!!! Porażka pamiętajcie nie wychylać się bo i tak nie docenią tego ile byście nie zrobili to tyle samo zarobicie!!!!!!!!!!!
3
lbn 2014-11-15 14:50
Witam
mam pytanie o wynagrodzenie i jak bym chciał z dziewczyná tam pracowac to dalo by rade na 1 zmianie zeby razem dojezdzac ?
pozdrawiam
Slavek 2014-12-30 11:17
jakie są obecnie warunki pracy i czy warto tam pracować czy tylko w ostateczności ? kobitki chętne na zabawy ? jest co pobzykać czy to już nie te czasy ?
gość 2015-01-10 16:21
A ty chcesz tam pracować czy bzykać ? Bo może Ci się instytucje pomyliły,to zakład pracy a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A kobiety przychodzą tam pracować w ciężkich warunkach za minimalne wynagrodzenie i należy im się szacunek.
2
lbn2 2015-01-27 11:00
sam tam pracowałem i nie polecam tej firmy kierownictwo jest do bani a w szczególnośći jedna osoba chyba każdy wie o kim mowa.brgadzistki też nie lepsze.żeby brygadzistka muwiła mistrzyni co ma robić? a nie odwrotnie.co do samych pracowników ze zmiany nie mam zastrzeżeń chłopaki i dziewczyny w porządku można pogadać.ale są też ludzie co jak się odwrócisz to wbiją CI nóż w plecy. najlepsza praca tam jest przy pasie bo się nie zmęczysz.zatrudnią 9chłopa na zmianie a 30 kobiet i trzeba sobie radzić.Co do kierownictwa w zakładzie jest zakaz palenia to dlaczego jak gruby wchodzi na produkcjie to to pali i rzuca peta gdzie mu się podoba. OSOBIŚCIE NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!!
1
gość 2015-02-11 14:17
dokładnie, nie polecam tej firmy,pracowałem przez jakiś czas ale zrezygnowałem ze względu na atmosferę i traktowanie pracowników przez kierownictwo i dyrekcję.
A co do kar pieniężnych to jakiś absurd.
Pracodawca nie może obciążać pracownika karą pieniężną, co najwyżej może wlepić naganę, a ludzie nieświadomi godzą się na to.
2
booooom 2015-03-07 01:21
Czasami się zapierdziela a czasami odwrotnie zależy co robisz niestety nie wszyscy pracują tak samo.Jak trzeba podgonić wysyłkę to brygadzistki wiedzą kogo brać z dziewczyn i chłopaków do takiej roboty tylko że wszyscy pracują za te same pieniądze a są osoby sprytniejsze i mniej sprytne i takie co prawie nic nie robią.
Pracuje tam stosunkowo niedługo i mniej więcej trochę osób znam i nie powiem są tu osoby naprawdę sprytne i pojętne fajne i mniej fajne jak wszędzie.
2
Jasiek 2015-05-09 09:32
Witam, jak wyglądają praktyki w Milejowie i czy lepiej je zrobić na mrożonkach czy na produkcji koncentratów?
pracownik 2015-05-27 17:26
Jesteśmy na skraju wyczerpania, pracujemy w atmosferze zastraszania, gnębienia i poniżania. Nie mamy już siły na pracę w tak nieludzkich warunkach!!!
1
Jack 2015-06-09 13:27
Ludzie zbuntujcie się
przecież wszystkich nie zwolnią
jeszcze chwilę to będą z wasz szkielety przy tak wyczerpującej pracy
a GRUBAS będzie ważył ponad 200 kg
nie dajcie się sobą pomiatać
1
Jack 2015-07-16 08:12
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem
Nikomu nie polecam pracy ani współpracy z tą firmą
Traktują ludzi jak niewolników i nie płacą dostawcom za sprzedany towar
ta firma to jeden wielki SYF
1
pracownik 2015-08-22 07:15
Nie idźcie pracować do Kampola w Nasielsku. Kierownictwo to jedna wielka śmieszna sprawa, na czelę z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Klockiem i równie dobrze porobioną Marzenką. Ku*rwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
ruskij 2015-09-30 09:39
pracowniku - co złego robi wspomniane przez ciebie kierownictwo?
gośc22 2015-10-14 14:04
co zarobki dobre .he he
najnisza krajowa praktycznie
i człowieka za nic mają szkoda gadać
1
Peyo 2015-11-06 15:46
Do użytkownika "pejo" : Szkolenia? Zapomnij!Podpisujesz tylko papierek aby wszystko grało w papierach do ewentualnej kontroli!Najniższe stanowiska?Człowieku tam się stawia na maszynę kogo popadnie stąd też awarie...Druga rzecz masz podobną ksywę do mojej :) a mnie kojarzą w okolicy Milejowa.Pracowałem tam Masakra...Za nadgodziny nie masz płaconych 50% i 100% jak Ci się należy z KP, ewentualnie pod stołem na lewo ale bez dodatków.Albo Ci jakąś wyimaginowaną karę wstawią i sobie te nadgodziny "odbiorą".
Do : Bafsk :ten użytkownik to pewnie z firmy aby poprawić reputację :)Na co i tak za późno!Bo człowiek który tym syf.. zarządza nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi...może o handlu ma pojęcie ale w innych sprawach to prostak!Taki łysy :)
3
ja 2016-02-26 10:57
pracowałam w tej firmie na szczęście bardzo krótko, bardzo ciężka praca, ludzi mają za nic, ludzie przez agencję pracy zarabiali więcej niż student zatrudniony przez sam Kam-Pol, co lepsze dziwnym trafem zawsze w miesiącu okazywało się że jednej dniówki brakuje, i nie można tego udowodnić, mimo tego, że są tam kamery - ale nie, "nie było Cię tego dnia słyszałam " . podziękuję tej firmie więcej nie zamierzam pracować za free dla kogos w takich warunkach
1
Jadzia 2016-04-30 23:10
A jak się mają laboranci w tej firmie? jak wyglądają zarobki i atmosfera?
2
czakra 2016-10-18 19:08
Jeszce rok,2,3 lata temu było inaczej,zwłaszcza na mojej zmianie,była zgrana ekipa,zwłaszcza kilku chłopaków było niesamowicie sprytnych i szybkich,trochę tęskno za tymi czasami.
lol 2016-10-20 02:51
Uważasz że atmosfera nie jest ważna a ja się z tym nie zgodzę,czakra ma racje jeżeli wszyscy wokoło cie wnerwiają to co to za praca,a jeżeli jeszcze biorą te same pieniądze a opierdzielają się a ty robisz jak głupi to jeszcze bardziej irytuję,nie wiem kogo mial/a na myśli czakra bo to jest nieistotne liczy się teraz a niektórzy nic nie robią i nic im nie zrobisz bo mają wyrobione chody i tu nie ma znaczenia płeć.
2
mia 2016-11-01 19:39
O ile już nie waży...
2
Swojak 2017-01-05 21:06
A jakim autem teraz pomyka prezes Piotr, jeszcze ma AUDI a łysy dyrek ma TOYOTE?
1
gość1 2017-01-14 19:04
nic już nie jest po znajomości zwłaszcza u kierowniczki pogoniła próżniaków i lizusów ,atmosfera w miare spoko ten nowy kierownik też się wyrabia tak,że da się tu pracować uważajcie na alkohol ona rewiduje szafki
Weronika 2017-03-08 15:55
@gość1 dzięki, że podzieliłeś się swoją opinią. Długo już pracujesz w firmie?
Wezyrjusz 2017-04-10 15:17
Witam,
chciałbym przestrzec przed współpracą z firma Kampol-Fruit Sp.z o.o. w Milejowie oraz ich drugiej firmy Kampol w Nasielsku, zalegają z płatnościami od kilku miesięcy, jedyną informacje jaką można było uzyskać to iż prezes postanowił spłacić jakiś swój kredyt w związku z czym wstrzymał wszystkim kontrahentom płatności, właściciel obu firm ignoruje wszelakie próby kontaktu, kwota zadłużenia na dzień dzisiejszy wynosi ponad 67 tysięcy, sprawa w sądzie
2
Adam 2017-05-08 21:42
Nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i chamstwo tyle w temacie ....
2
Adam 2017-05-28 17:54
Ciekawe ktory kierownik to wpisal. Wogle nie odczulem zadnej zmiany. Dalej jest dziadostwo ucinanie dniowek. Ciagla kontrola i ponizanie nawet rekawiczek co chwile brakuje.
2
Weronika 2017-05-29 10:58
Zauważyłam tutaj dwie sprzeczne ze sobą opinie. @gość1 uważa, że w firmie nastąpiły zmiany na lepsze, natomiast @Adam wspomina o tym, że nie zauważa żadnych zmian. @Adam według Ciebie w firmie można spotkać się z poniżaniem. Co masz na myśli? W jaki sposób się to przejawia?
Xz 2017-05-29 14:32
Uwaga na tych oszustow. Proponuja umowe uzgadbiaja stawke a tydzien po rizpoczeciu pracy podsuwaja nowa umowe z kwota o 1000 zl nizsza. O warunkach pracy juz nie wspomne.
1
gość1 2017-05-29 23:04

nie tylko ciebie oszukali już nawet z alkomatami nie latają bo nie ma kto pracować-a warunki nie są takie złe
2
Lidka 2017-06-03 12:39
Oceniam na poziomie 0. Lepiej swieze truskawkizbierac jak zgnile przegladac. Moja stopa w tejlodownijuz nigdt nie postanie.
2
Anka 2017-06-22 23:03
Slyszalam ze tam sie pracuje z wiezniami, czy to prawda? Warto tam isc?
mala 2017-07-17 23:33
Jeśli naprawdę zależy Ci na pracy to nie nie będziesz szukał głupich wymówek
Praca jak każda inna. Ja już 5lat mam za sobą. Raz bywało lepiej raz gorzej -ale mi wszystko odpowiada.
beti 2017-08-02 08:57
tak, pracują więźniowie ale praca z nimi jest przyjemna ponieważ słuchają się i są bardzo pracowici. Nie można na nich narzekać, co niektórzy mogliby się od nich uczyć
1
gość1 2017-08-16 18:06
o co chodzi jaki obóz tu jest w miare normalnie zarobki słabe ale atmosfera spoko,ten nowy dyrektorek jest rygorystyczny ,ale znośny
1
Weronika 2017-09-01 14:14
@Zniewolona chyba wiesz czym były obozy koncentracyjne, więc to nietakt pisać tak o pracy w firmie jaka ona by nie była, szczególnie ze względów historycznych. @gość1 czyli oprócz zarobków wszystko w porządku z firmą KAMPOL-FRUIT? Jesteś zadowolony z pracy? Mógłbyś opowiedzieć więcej o swoich obowiązkach? Powinno zainteresować to niektóre osoby.
były 2017-09-16 15:33
Nadal nie szanują pracowników, łamią BHP, o czym świadczy ostatni wypadek. Przed przyjazdem prokuratora zakładają barierki a Pani M.G. zastrasza pracowników i nakazuje fałszywie zeznawać. Ciekawe czy wie ile za to grozi?
1
Weronika 2017-09-18 14:07
@były a jaki był wypadek? W jaki sposób pracownicy są zastraszani? Czemu się godzicie na takie warunki, które zagrażają waszemu zdrowiu? Czemu nikt nie próbował tego zgłaszać? Jesteś w stanie odpowiedzieć pracownikom na te pytania?
1
ddd 2017-09-21 18:23
W Nasielsku ludzie boją się stracić pracę i dlatego się godzą i zeznają to, co każe pani kierownik chłodni M.G. Tylko potem na rynku opowiadają, jak było naprawdę. Ktoś stracił życie, bo musiał pracować na wysokości bez barierek. A przecież ktoś wydał polecenie, żeby je zdjąć..... Kamery też pewnie przestały akurat działać......... Zresztą szczegółów można się dowiedzieć na rynku w sobotę, o ile ludzie nie muszą harować za półdarmo w sobotę.....
1
Weronika 2017-09-27 15:18
@ddd teraz każda firma poszukuje rąk do pracy. Z takimi sytuacjami trzeba walczyć. Każda firma ma obowiązek przestrzegać zasad BHP. Czy masz pomysł jak tą sytuację rozwiązać?
zzz 2017-09-27 19:04
Osądzić kierownictwo za łamanie prawa, a szczególnie tych nakłaniających do fałszywych zeznań oraz zacierających ślady przed przyjazdem prokuratora. Może zakaz zajmowania stanowisk kierowniczych nauczy ich szacunku do ludzi...
2
Weronika 2017-10-06 11:31
@zzz może jednak warto polubownie porozmawiać między sobą w firmie KAMPOL-FRUIT zanim wejdzie się na drogę prawną? Myślisz, że takie rozwiązanie nie mogłoby pomóc? Myślę, że warto od tego zacząć i zobaczyć jakie będą efekty.
gość 2017-10-06 17:31
A z kim tam rozmawiać? Z fałszywą panią "kierownik"??? Ona posunie się do każdego kłamstwa, żeby obronić swoje "cztery litery" i stanowisko. Z takimi kompetencjami nikt już jej nie przyjmie na takie stanowisko.
Zostaw swoją opinię o KAMPOL-FRUIT - Milejów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAMPOL-FRUIT