Citronex

Zgorzelec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 31 ocen.

Citronex
3 31

Opinie o Citronex

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Citronex

Gutek

czy firma normalnie funkcjonuje? Taka cisza zupełnie jakby nikogo nie było!!

   
Zenek

Szkoda, że tak rzadko piszecie, trudno jest się coś dowiedzieć?

   
Szukający pracy dolnośląskie

Panowie/Panie ,jak wygląda praca w Citronex Zgorzelec na krajowce,gdzie jeżdżą, jakie zarobki etc...

   

Szukasz pracy?

Dariusz

Czy firma potrzebuje kierowców? Może coś podpowiecie więcej?

   
Marekkkk1980

To jak jest asz tak zle to czemu pracuje tam prawie 2 tysionce osob?? jak by byli tacy jak wy wszyscy pisszecie to malo kto chcial by tam robic a jak by nie patrzec to i stacje sie krencom i tiry sie myjom i pomidory tez ma kto zbierac. a kierownicy w tej fimie maja sluzbowe auta i to nie byle jakie bo nowiutkie mercedesy a telefon sluzbowe to prawie juz chyba kazdy. planuje sie tam dostac na kierowce to sam sprawdze ale mam nadzieje ze zdania niezmienie.

   
Miodek
@Marekkkk1980 17.12.2016 13:25

Aż oczy BOLOM????

   
Daria

Jak ktoś posmakował pracy za granicą potrafi docenić pracę w dobrej firmie w kraju, super

   
Julita

@Wolnyczlek czy nie uważasz, że przez 12 lat dużo mogło się zmienić w firmie Citronex? I to zapewne w wielu kwestiach. Takich na przykład jak zarobki, zarządzanie. Myślę, że najlepiej, żeby aktualni pracownicy potwierdzili czy stan firmy uległ zmiany od Twojej kadencji czy też nie.

   
Magda
@Julita 01.02.2018 10:14

Ja od niedawna pracuje w Citronex i nie wiem jak kiedys bylo, ale teraz nie mohe narzekac. Wyplata jest na czas, przelozeni bardzo ok, zadnej spiny. 13 lat mieszkalam za granica wiec mam porownanie. Najlepiej sie samemu przekonac, bo kazdy ma inne oczekiwania.

   
Na szczęście były już szofer

Faktycznie atmosfera, jak w rodzinie...ale chyba patologicznej... Wiem, byłem, zobaczyłem...

   
wita

Firma jak firma ale dział rozliczeń to porażka,do natychmiastowego zwolnienia,banda cwaniaków.Firmę należy omijać z daleka chyba że chcesz czekać na swoje pieniądze 2 tygodnie,to są obrzydliwi ludzie,żadnego szacunku dla kierowcy a to my nabijamy im kasę a im ciężko rozliczyć i przelać pieniądze chyba że się będzie dupolizem, który podrzuca prezenty

   
Julita

@SC wynagrodzenie jest często bardzo zależne od wielu czynników, dlatego użytkownicy nie podają jego wysokości na forum. Ewentualnie możesz liczyć na widełki. A czy nie chciałbyś jednak spróbować wziąć udziału w konkursie do firmy Citronex i spróbować swoich sił?

   
anonymous
@Julita 09.03.2018 12:11

takie widełki też by mi wiele dały :)

   
SC

Witajcie powiedzcie jak wyglądają wypłaty za prace biurową w Citronexie (przykładowo spec. ds. cen transferowych)... Zastanawiam się czy by nie wystartować w konkursie, a nie chcę bez potrzeby głowy zawracać :)

   
Wolnyczlek

12 lat temu tam robiłem wytrzymałem 6mcy dziś się z tego śmieje Nie polecam Ta firma nie ma strat wlasnych Zapłacisz nawet za zła pogodę Jak jesteś silny i głupi to jak najbardziej dla ciebie Jak widać idiotów nie brak i za to szacun dla firmy ze ich ciagle maja Swiat to ty......

   
Julita

@Oooo o czym Ty piszesz? Forum jest po to by dzielić się informacjami na temat pracodawcy, w tym przypadku firmy Citronex. Informacje umieszczane przez Was powinny być zrozumiałe dla każdego. To ułatwia komunikację i może wtedy komuś pomóc.

   
Oooo

Za 11 h pauzy nagana rewela

   
Julita

@Tadek dziękuję za informacje. Ale widzę, że w firmie Citronex w Zgorzelcu pojawiło się wiele innych ofert pracy: Specjalista ds. Marketingu, Kasjer w Restauracji, Kierownik Budowy, Magazynier serwisu TIR https://www.gowork.pl/praca/citronex;pr Także jest w czym wybierać. Czy polecałbyś jakieś z tych stanowisk najbardziej?

   
Julita

Widzę, że firma Citronex na początku października opublikowała ogłoszenie na stanowisko Specjalista ds. dokumentacji cen transferowych http://www.citronex.pl/pl/blog/2017/10/03/specjalista-ds-dokumentacji-cen-transferowych/ Czy wiecie coś na temat tego stanowiska? Nadal firma poszukuje osoby na to stanowisko? Czy może jednak zostało już obsadzone?

   
Tadek
@Julita 19.12.2017 12:20

Obsadzone

   
Dynamic

Witam dostałem oferte pracy na kierowce c+e miedzynarodowka wiec mam pytanie jakie sa zarobiki na systemie 2 tyg weekend w domu a jakie na 3 tyg w trasie 1 tyd w domu ?? fakt nie mam doswiadczenie bo niedawno zrobilem prawo jazdy.

   
mm
@Dynamic 27.04.2017 14:00

I jak pracujesz tam? Jeśli tak to ile można wyciągnąć w systemie 2/1?

   
Julita

Oprócz stanowisk stricte związanych z jazdą tirami jest ostatnio opublikowane ogłoszenie na Recepcjonistę / Recepcjonistkę w Hotelu Picaro http://www.citronex.pl/blog/2017/11/10/recepcjonista-recepcjonistka-hotel-picaro-stok-kswiebodzina/ Czy to jakiś hotel dla kierowców? Jakie zmiany obowiązują w tym miejscu? Czy nocki są inaczej płatne?

   
wróbelek

Chyba tylko na przyuczeniu

   
Kierowca

Czy w tej firmie są podwójne obsady dla kierowców?

   
Julita

Ktoś powie użytkownikowi @@ o atmosferze w Citronex? Bo jeżeli chodzi o zarobki to może ktoś Ci poda widełki zarobków, bo tak to jest zbyt indywidualna sprawa. Zarobki zazwyczaj zależą od stanowiska, doświadczenia, kwalifikacji. Zapytaj o nie na rekrutacji.

   
@

A jakie są zarobki w biurach i atmosfera pracy?

   
Julita

@Dynamic aktualnie również firma Citronex poszukuje pracownika na stanowisko kierowcy http://www.gowork.pl/praca/citronex;pr. Czy może już byłeś na rekrutacji i wiesz jak wyglądają warunki zatrudnienia? A może już pracujesz i chciałbyś opowiedzieć o swojej pracy? Ze względu na poszukiwanie pracownika dużo osób może szukać tutaj właśnie takich informacji.

   
xyz

Witam pracownikow stacji Krzyzowa.Jak po imprezie zakladowej ktora odbyla sie 14.09.2016 jak wrazenia?

   
Byly pracownik

Porażka

   
Xxx

Firma sama w sobie jest w porządku. Ale ostrzegam wszystkich, którzy chcieliby podjąć pracę na markecie na mopie przy autostradzie w Żarskiej Wsi. Odkąd jest tam nowa kierowniczka(nowa na tym markecie bo ją przenieśli z Warszawskiej) to jest masakra. Psychicznie wykańcza pracowników i robi z nich idiotów. Sama uważa się za nieomylną a jeśli coś zrobi źle to spycha na pracowników. W takiej atmosferze długo nikt nie wytrzyma. Tak się rządzi że całą załogę, która pracowała od samego początku, która otwierała ten market, zwolniła. Łącznie z zastępcą, na którego miejsce wzięła swoją siostrę. A ponoć jest coś takiego jak konflikt, ale jak widać tej kierowniczki (o ile tak ją można nazywać, bo chyba nie bardzo wie co to słowo oznacza) nie dotyczy. Najgorsze, że nikt nic z nią nie robi mimo, iż dyrektorzy wiedzą jak traktuje pracowników bo były prowadzone rozmowy z każdym pracownikiem indywidualnie. Nie wspomnę już, że ów kierowniczka miała sprawę o mobbing, ale niestety jedna osoba nie miała szans na wygranie jej. Jak widać na układy nie ma rady.

   
Andrzej S.

Ja pracuje w tej firmie od 15 lat i będę pracował do emerytury. Zarobki jak we wszystkich dużych firmach a nawet ciut lepsze. Spedytorzy nigdy mnie nie zawiedli. Po niektórych komentarzach widać, że osoby, które je piszą nigdy na oczy nie widziały tej firmy. Jeżdże na miendzynarodówce nowiuteńką scanią, a więc nie muszę się martwić, że coś sie zaraz zepsuje i nie dojade na czas albo nie wróce do domu bo będę jeździł po warsztatach. Firma ma ponad 400 zestawów, które cały czas latają więc widać, że pracuje się tu ok. Jednym słowem polecam.

   
Pracownik
@zdziwiony 28.12.2016 16:07

Matematyka kolego.

   
Mieszkaniec.

Jak się pracuje w Citronex Siechnice. Mają tam CPN i szklarnie z pomidorami ?

   
Endriu
@Mieszkaniec. 05.12.2016 11:22

Tak.Stacja i szklarnie sa ich. Pracuje sie dobrze.Ja jezdze na krajowce i nie mogę narzekac.Wiadomo ze na miedzy lepiej sie zarabia ale przynajmniej jestem często w domu z rodzina.

   
Am

Ale to nie jest odpowiedź, że nie mogą gdzie indziej

   
NICK

Trochę jest tak, że wielu tam pracuje, bo gdzie indziej nie może

   

Zostaw opinię o Citronex - Zgorzelec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Citronex