CITRONEX I

• Kunów
  • Pokrzywnik
  • Studniska Dolne
  • Trójca
Zgorzelec - Citronex Trans Logistic Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Zgorzelec
  5. Opinie o CITRONEX I Sp. z o.o.

Opinie o CITRONEX I Zgorzelec

Nie przegap nowości o CITRONEX I Sp. z o.o.!

Młody

01.12.2018 22:43

Kierownik myjni w Torzymiu. Zwalnia pracownika za to że ma zapalenie płuc i prosił o urlop lecz odpowiedź dostał że ma się zamienić z kimś lecz nie miał z kim i pracownik chory poszedł na nockę we 2 gdzie powinno być 3 ale ten 3 to znajomy kierownika dostał wolne a chory poszedł do pracy po telefonie do kierownika czemu go nie ma usłyszał że ma wolne powiedział ten chory "aha (usunięte przez administratora) to po godzinie kierownik przyjechał i wręczył choremu chłopakowi wypowiedzenie Moje sugestie dla Citronex: Beznadziejne kierownik na myjni citronex torzym Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić kierownika który zatrudnił 2 znajomego narkomana bo 1 już wyleciał po 2 miesiącach bo wciągla go heroina
    Marta

17.11.2018 16:26

Jestem tu gościem.Na stację paliw trafiłam przypadkiem....Moim zdaniem;bardzo mile i dobrze zostałam obsłużona.Same pozytywy;bardzo mili ludzie ,czysto,przyjaźnie.Pracownicy służą pomocą.Można zrobić zakupy, napić się dobrej kawy zjeść ciastko i pojechać dalej.Gorąco polecam.

29.10.2018 10:48

W firmie od tamtego czasu się nic nie zmieniło oprócz jednej rzeczy... Mianowicie doszła Marzena M. patologiczny klamca przez którego zwalnia się wykwalifikowana kadra. A cała reszta pozostala bez zmiany : Na najwyższych stanowiskach są osoby, które nie reprezentują sobą nic...ani jako menadżerowie, ani jako specjaliści w danej dziedzinie ani jako ludzie. Całe funkcjonowanie w tej firmie polega na wyśmiewaniu się z innych aby ukryć własną niekompetencję i brak wiedzy. Uderzający jest brak kultury organizacyjnej, prestiżu, a w ludziach brak pasji i kultury osobistej. Ci co się dopchali są w stanie udawać małpę by utrzymać się na stołku. Panuje zasada spychologii. Cóż...skoro na stołkach są niekompetentni ludzie to i zatrudniają sobie ludzi niezbyt rozgarniętych w myśl zasady, że głupim się łatwiej rządzi no i ze strachu by ich nikt nie wygryzł.

23.10.2018 11:08

Dojrzewalnia Hala 4 Atrapy Dyrektorskie. Mobing i poniżanie.

23.10.2018 10:38

Jeśli wyznajesz zasadę partnerstwa i jesteś pogodna osoba to zmarnujesz się w Firmie Citronex.
    Andrzej S.

18.12.2016 12:00

Ja pracuje w tej firmie od 15 lat i będę pracował do emerytury. Zarobki jak we wszystkich dużych firmach a nawet ciut lepsze. Spedytorzy nigdy mnie nie zawiedli. Po niektórych komentarzach widać, że osoby, które je piszą nigdy na oczy nie widziały tej firmy. Jeżdże na miendzynarodówce nowiuteńką scanią, a więc nie muszę się martwić, że coś sie zaraz zepsuje i nie dojade na czas albo nie wróce do domu bo będę jeździł po warsztatach. Firma ma ponad 400 zestawów, które cały czas latają więc widać, że pracuje się tu ok. Jednym słowem polecam.

21.08.2018 19:54

Pasujesz do miendzynarodowki Andzej Szprechasz po włosku trochę? Laden alladen? Malboro?

21.08.2018 19:55

Jest dobrze Ps Przyjezdaj na pogrzeb
    Wolnyczlek

25.01.2018 20:56

12 lat temu tam robiłem wytrzymałem 6mcy dziś się z tego śmieje Nie polecam Ta firma nie ma strat wlasnych Zapłacisz nawet za zła pogodę Jak jesteś silny i głupi to jak najbardziej dla ciebie Jak widać idiotów nie brak i za to szacun dla firmy ze ich ciagle maja Swiat to ty......

21.08.2018 19:34

IDGAF

21.08.2018 19:37

Usta i gardło cię nie bolą? Czym smarujesz? Z nieba leca dolaru Dawaj na Dubaj napinaczu od stara 200 Ps za 200 PLN Łukasz jak indor ulegalki

09.03.2018 12:11

@SC wynagrodzenie jest często bardzo zależne od wielu czynników, dlatego użytkownicy nie podają jego wysokości na forum. Ewentualnie możesz liczyć na widełki. A czy nie chciałbyś jednak spróbować wziąć udziału w konkursie do firmy Citronex i spróbować swoich sił?
    anonymous

09.03.2018 13:35

takie widełki też by mi wiele dały :)

21.08.2018 19:21

Wynagrodzenie = godna podstawa tzn można kupić tv na raty????+ diety w przypadku nawet patoszofera + - 200 powiedzmy PLN Paniala? bo ja ni panial Po co trolisz lolita?
    Daria

16.04.2018 09:24

Jak ktoś posmakował pracy za granicą potrafi docenić pracę w dobrej firmie w kraju, super

21.08.2018 19:12

Jak się nie ogarnia za granicą to się później wafluje Przykro że nie dałaś rady Podszlifuj język Mówi ci to prosty kierofca

21.08.2018 19:14

Wolnyczlek

21.08.2018 19:02

Do tych co krzyczą Przecież to już kupę lat i wiele się zmieniło Probujcie aż wam się uda szczęścia godząc się na warunki na gębę Pracuje w firmie gdzie różnica wynagrodzenia w danych miesiącach to Max 50 eur i jak nie ma ładunku to spedytor ma problem a nie ja Tak długo kierowcy będą mieli lipę jak długo będą chcieli ją mieć nie licząc Kaziow Gienkow i innych patokierofcow z pl którzy na to zasługują Jak się daje to się kraje Szacun Citronex 3eba mieć jaka ogarniać stado Najlepsi dawno mają firmy z pl w nosie
    Szukający pracy dolnośląskie

09.06.2018 11:32

Panowie/Panie ,jak wygląda praca w Citronex Zgorzelec na krajowce,gdzie jeżdżą, jakie zarobki etc...

01.02.2018 10:14

@Wolnyczlek czy nie uważasz, że przez 12 lat dużo mogło się zmienić w firmie Citronex? I to zapewne w wielu kwestiach. Takich na przykład jak zarobki, zarządzanie. Myślę, że najlepiej, żeby aktualni pracownicy potwierdzili czy stan firmy uległ zmiany od Twojej kadencji czy też nie.
    Wita

30.03.2018 14:04

Powiem tak. Mamy 2018 rok a kierowca (usunięte przez administratora) za 27.5gr za km. Dziekuje dowidzenia
    Magda

13.04.2018 21:59

Ja od niedawna pracuje w Citronex i nie wiem jak kiedys bylo, ale teraz nie mohe narzekac. Wyplata jest na czas, przelozeni bardzo ok, zadnej spiny. 13 lat mieszkalam za granica wiec mam porownanie. Najlepiej sie samemu przekonac, bo kazdy ma inne oczekiwania.
    Na szczęście były już szofer

30.03.2018 12:17

Faktycznie atmosfera, jak w rodzinie...ale chyba patologicznej... Wiem, byłem, zobaczyłem...
    wita

12.03.2018 17:24

Firma jak firma ale dział rozliczeń to porażka,do natychmiastowego zwolnienia,banda cwaniaków.Firmę należy omijać z daleka chyba że chcesz czekać na swoje pieniądze 2 tygodnie,to są obrzydliwi ludzie,żadnego szacunku dla kierowcy a to my nabijamy im kasę a im ciężko rozliczyć i przelać pieniądze chyba że się będzie dupolizem, który podrzuca prezenty
    Oooo

24.01.2018 12:16

Za 11 h pauzy nagana rewela

19.12.2017 12:20

Widzę, że firma Citronex na początku października opublikowała ogłoszenie na stanowisko Specjalista ds. dokumentacji cen transferowych http://www.citronex.pl/pl/blog/2017/10/03/specjalista-ds-dokumentacji-cen-transferowych/ Czy wiecie coś na temat tego stanowiska? Nadal firma poszukuje osoby na to stanowisko? Czy może jednak zostało już obsadzone?
    Tadek

20.12.2017 19:42

Obsadzone
    Dynamic

27.04.2017 14:00

Witam dostałem oferte pracy na kierowce c+e miedzynarodowka wiec mam pytanie jakie sa zarobiki na systemie 2 tyg weekend w domu a jakie na 3 tyg w trasie 1 tyd w domu ?? fakt nie mam doswiadczenie bo niedawno zrobilem prawo jazdy.
    mm

03.12.2017 13:27

I jak pracujesz tam? Jeśli tak to ile można wyciągnąć w systemie 2/1?

Kontakt - CITRONEX I Sp. z o.o.

Bohaterów Ii Armii Wojska Polskiego 64 59-900 Zgorzelec

wróbelek

22.11.2017 15:36

Chyba tylko na przyuczeniu
    Kierowca

17.10.2017 16:20

Czy w tej firmie są podwójne obsady dla kierowców?
    @

21.09.2017 13:25

A jakie są zarobki w biurach i atmosfera pracy?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CITRONEX I?

xyz

27.04.2017 19:29

Witam pracownikow stacji Krzyzowa.Jak po imprezie zakladowej ktora odbyla sie 14.09.2016 jak wrazenia?
    Byly pracownik

27.04.2017 08:19

Porażka
    Xxx

11.04.2017 17:46

Firma sama w sobie jest w porządku. Ale ostrzegam wszystkich, którzy chcieliby podjąć pracę na markecie na mopie przy autostradzie w Żarskiej Wsi. Odkąd jest tam nowa kierowniczka(nowa na tym markecie bo ją przenieśli z Warszawskiej) to jest masakra. Psychicznie wykańcza pracowników i robi z nich idiotów. Sama uważa się za nieomylną a jeśli coś zrobi źle to spycha na pracowników. W takiej atmosferze długo nikt nie wytrzyma. Tak się rządzi że całą załogę, która pracowała od samego początku, która otwierała ten market, zwolniła. Łącznie z zastępcą, na którego miejsce wzięła swoją siostrę. A ponoć jest coś takiego jak konflikt, ale jak widać tej kierowniczki (o ile tak ją można nazywać, bo chyba nie bardzo wie co to słowo oznacza) nie dotyczy. Najgorsze, że nikt nic z nią nie robi mimo, iż dyrektorzy wiedzą jak traktuje pracowników bo były prowadzone rozmowy z każdym pracownikiem indywidualnie. Nie wspomnę już, że ów kierowniczka miała sprawę o mobbing, ale niestety jedna osoba nie miała szans na wygranie jej. Jak widać na układy nie ma rady.
    Mieszkaniec.

05.12.2016 11:22

Jak się pracuje w Citronex Siechnice. Mają tam CPN i szklarnie z pomidorami ?
    Endriu

21.12.2016 09:31

Tak.Stacja i szklarnie sa ich. Pracuje sie dobrze.Ja jezdze na krajowce i nie mogę narzekac.Wiadomo ze na miedzy lepiej sie zarabia ale przynajmniej jestem często w domu z rodzina.
    Am

23.09.2016 21:38

Ale to nie jest odpowiedź, że nie mogą gdzie indziej
    NICK

23.09.2016 21:28

Trochę jest tak, że wielu tam pracuje, bo gdzie indziej nie może
    M&M

05.09.2016 15:19

Dziwna firma, nie polecam. Szkoda na nią czasu.

03.09.2016 16:52

Atar

03.09.2016 21:37

@rtgh A jaką pracę chciałbyś podjąć?
    Atar

03.09.2016 16:00

Niepoważna firma, niepoważni ludzie. Nie polecam, zwłaszcza osobom, którzy mają jakieś ambicje.
    kurczak

05.02.2016 11:09

pracuje w szklarni w bogatyni, praca nie jest zła, ale robić trzeba, Mysle żeby robić prawko C+E bo od pewnego czasu robie wywiad z kierowcami i sa w miare zadowoleni, jest ich mało, a citronex chce się rozwijać i o nich dba no i kasa jest niezle.
    paw

11.01.2016 12:31

Interesuje mnie praca w Bogatni zbiór pomidora! Przed laty zbiarłem pomidory i od ld pracuje w szkalri sezonowu nie stety:( obecnie przy ogórkach. Podją bym prace ale jest problem z dojazdem. czy ktoś jedzi z Lwówka Sląskiegigo lub w poblizu?? gg 20355196
    Byk

18.11.2015 17:37

Jeszcze nie znalazlem firmy na forum, która miałaby pozytywne opinie od kierowców także wnioskuje, że nie można sie sugerować tym co ludzie piszą.
    kierowca

02.03.2015 09:17

szkoda czasu na sprawdzanie tej firmy nie polecam tam pracować
    armia

24.01.2015 15:09

jest super :) tylko pracować !!! zapraszamy każdy sam oceni tą piękną firmę ja osobiście nie polecam

18.09.2013 15:40

Nic sie nie zmienilo. Ryba psuje sie od glowy.

Zostaw merytoryczną opinię o CITRONEX I Sp. z o.o.