Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
SPRAWIEDLIWY - 2011-12-12 11:56:14 odpowiedz | cytuj
FIRMA KAMPOL-FRUIT JEST TO FIRMA KTÓRA NIE MA ŁADU.DYREKTOR NACZELNY ZROBIŁ SAM ZAMIESZANIE W TYM ZAKŁADZIE,AWANSOWAŁ NIE ROBÓW BEZ WYKSZTAŁCENIA ,KTÓRE NIE ZNAJĄ SIĘ NA RZECZY,AŻ PRZYKRO NA TO PATRZEĆ .SAM NACZELNY DOPROWADZI DO UPADŁOŚĆI TEJ FIRMY ,NIE WIE CO SIĘ DZIEJE OBOK NIEGO. AWANSOWAŁ BARANÓW KTÓRZY KOPIĄ DOŁKI DRUGIM.NIE SŁUCHA CO SIĘ DO NIEGO MÓWI .ZAWIERZYŁ TYM BARANOM .ALE TO JEST WSZYSTKO DO CZASU .,,TYLKO ŻEBY NIE BYŁO ZAPÓŻNO JAK TE BARANY DOPROWADZĄ ZAKŁAD DO UPADŁOŚĆI''- BO NACZELNY JEST ŚLEPY I GŁUCHY.
wiktor - 2011-12-12 22:13:09 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED PRACĄ LUB WSPÓŁPRACĄ Z FIRMĄ KAMPOL-FRUIT W MILEJOWIE *PRACOWNICY SĄ TRAKTOWANI FATALNIE GORZEJ NIŻ ZWIERZĘTA PAN \"ŁYSY\"JEST TO CZŁOWIEK, KTÓRY NIE POWINIEN ZAJMOWAĆ TAK WYSOKIEGO STANOWISKA -NIEKOMPETENTNY, PORYWCZY, BEZ KULTURY JAKI TO LIDER!!!!!!!!!!!!....ŹLE TO WRÓŻY WSPÓŁCZUJE WŁAŚCICIELOWI, A DRUGI PAN\"J.....\"SYTUACJA PODOBNA DUŻO MÓWI, A SWOJE KOMPLEKSY ŻYCIOWE WYŁADOWUJE NA PRACOWNIKACH, A I 2 SYNÓW, KTÓRZY ZOSTALI PRZYJĘCI PO PROTEKCJI TATUSIA, PORAŻKA BRAK WIEDZY, ALE JAK SIĘ MAM TAKIEGO TATUSIA, KTÓRY KRYJE WSZYSTKIE BŁĘDY?????? PAN \"J\" RÓWNIEŻ BEZ KULTURY, OCZERNIANIE WULGARYZMY NA PRACOWNIKÓW SĄ NA PORZĄDKU DZIENNYM- LUDZIE SOLIDNI, KOMPETENTNI SĄ SPROWADZANI DO MARGINESU I OCZERNIANI PRZEZ 2 PANÓW -PANOWIE MUSZĄ SOBIE PODBUDOWAĆ WŁASNE EGO CO ŚWIADCZY TYLKO O TYM ŻE NIE POWINNI ZAJMOWAĆ TAKICH STANOWISK. W TEJ FIRMIE SPOTKAŁEM TYLKO MOŻE 2-CH SUPER GOŚCI KOMPETENTNYCH ZNAJĄCYCH SIĘ NA RZECZY I NA POZIOMIE- JEDEN Z NICH TO MŁODY PAN\"SŁAWEK\"-ALE WIDZIAŁEM JAK TRAKTUJĄ GO TYCH 2-CH, A ZA PLECAMI DO MNIE OCZERNIAJĄ PANA \"SŁAWKA\" WIDZIAŁEM TAKIE RZECZY W TEJ FIRMIE -MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 WSZYSTKIM ODRADZAM PRACĘ I WSPÓŁPRACĘ
wera - 2011-12-22 21:02:17 odpowiedz | cytuj
i bardzo dobrze ze was tak traktują!!!!!!!!! pijecie w trakcie pracy!!!!co niektóre osoby nadaja sie na odwyk a nie do takiego zakładu!!!!!!brawo dla szefa!!!!!!!zmniejszyc wypłaty nie udacznikom!!!!!!zrobic 2 zmiany!!!!!!!niech tyraja!!!!!!wesołych swiąt
łyk - 2011-12-22 21:14:24 odpowiedz | cytuj
zgadzam sie z werą!!!cieszcie sie ze macie prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zle was traktują?idzcie do parku na wino,bo tam co nie którym jest naj lepiej!!!!!!!!!!!!wesołych swiąt!!!
wers - 2011-12-23 22:42:28 odpowiedz | cytuj
prawda jest taka!zakład jest super dla tych co chca pracowac!!a to niestety nie jest liczna grupa osób!ja pracuje już 3 lata i nie nażekam.
era - 2011-12-27 11:27:41 odpowiedz | cytuj
JA PRACUJĘ JUŻ 15 LAT I CHCĘ PRACOWAĆ ALE NIE W TAKICH WARUNKACH I CHCĘ BYĆ TRAKTOWANA JAK CZŁOWIEK A NIE JAK ŚMIEĆ, A CO DO CIEBIE PRACUJESZ TRZY LATA I NIKT CIĘ TAM NIE UWAŻA BO SAMA DLA SIEBIE NIE MASZ SZACUNKU,LUBISZ JAK TOBĄ PONIEWIERAJĄ,LUDZIE SIĘ Z CIEBIE ŚMIEJĄ ŻE JESTEŚ TAKA NAIWNA. NO ALE CO ZROBIĆ W TWOIM WIEKU JUŻ NIKT BY CIĘ DO PRACY NIE PRZYJĄŁ , KAMPOL TO TWOJA JEDYNA SZANSA BYŚ MIAŁA PRACĘ. ALE PAMIĘTAJ TO NIE NA ZAWSZE .
POL - 2011-12-27 11:55:15 odpowiedz | cytuj
TY JESTEŚ SUPER BO JESTEŚ NAIWNA I GŁUPIA
XxxAngelXxx - 2011-12-27 11:57:32 odpowiedz | cytuj
Pracuje 3 lata bo gdzie KAMPOL znajdzie taka naiwną i bez wyksztalcenia.
wera - 2011-12-27 20:01:04 odpowiedz | cytuj
ludzie kultury troszke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sąd wiecie o wykształceniu tej osoby!!!!zachowujecie sie jak bydło!!!!!!!!!!
toples - 2011-12-28 12:57:06 odpowiedz | cytuj
XxxAngelXxx - 2011-12-27 11:57:32

Pracuje 3 lata bo gdzie KAMPOL znajdzie taka naiwną i bez wyksztalcenia.
opamiętajcie sie!!!!!!gdzie wasza kultura!!!!!gdzie wasze mózgi???????????????wyzywacie sie!!!!!czy nie umiecie normalnie już rozmawiac ze sobą????fakt jest taki!ciezko wam pracowac??idzcie na zasiłek nikt was przecież nie zmusza do pracy siłą,zmieńcie zakład i nie nazekajcie!i przestancie sie wyzywac bo faktycznie zachowujecie sie skandalicznie!!!!kultury troszke!!!!
hol - 2011-12-28 19:35:14 odpowiedz | cytuj
KTO KOGO WYZYWA .
NIC TAKIEGO TU NIEMA.
KAŻDY MA PRAWO DO SWOJEJ WYPOWIEDZI.
NIE LUBIĘ JAK KTOŚ MÓWI ŻE JEST DOBRZE JAK NAPRAWDĘ JEST ŻLE.
SZANUJĘ KAŻDEGO CZŁOWIEKA.
,,SZACUNEK ZA SZACUNEK\'\'
I TAK POWINNO BYĆ W TYM ZAKŁADZIE.
SZEFOSTWO POWINNO SZANOWAĆ SWOICH PRACOWNIKÓW.
A NIE JEST TAK.
PRACUJĘ W KAMOLU I WIDZĘ CO SIĘ DZIEJE.
SZEFOSTWO NIE SZANUJE PRACOWNIKÓW.
A OSOBY KTÓRE ZOSTAŁY AWANSOWANE NA BRYGADZISTÓW ,PONIŻAJĄ NAWET SWOJE KOLEŻANKI.
DYREKTOR NACZELNY SAM TEGO NAROBIŁ.
JEST NIE NAWIŚCI I MŚCIWOŚĆ.
MAJSTRZY BYLI TYLE LAT MAJSTRAMI I TO ONI POWINNI RZĄDZIĆ ZMIANAMI A NIE AWANSOWANI BRYGADZIŚCI.
NACZELNY NAROBIŁ BRYGADZISTÓW CO NIE MAJĄ ŻADNEGO POJĘCIA O PROWADZENIU ZMIANY.
CZĘSTO NA ZMIANIE JEST ZAMIESZANIE.
DŁUGO ZAKŁAD NIE POCIĄGNIE JAK TAK DALEJ BĘDZIE.
miły - 2011-12-28 20:05:15 odpowiedz | cytuj
ludzie ogłosmy strajk!!!za blokujmy brame!!!!nie dajmy sie!!!!!dosyc tego popieracie mnie???
lol - 2011-12-29 21:36:57 odpowiedz | cytuj
Co za firma a jaka imprezę wigilijną zrobili brawo!!!!!!
leon - 2011-12-30 07:34:58 odpowiedz | cytuj
taaak impreza wigilijna była suuuper bo wracaliście na czterech łapach!!!wstyd!!!
lop - 2011-12-30 09:07:17 odpowiedz | cytuj
popieram zróbmy strajk
ula - 2011-12-30 09:09:01 odpowiedz | cytuj
JAKA HOJNOŚĆ ZROBIŁ WIGILIĘ. OJEJ!
żbik - 2011-12-30 09:46:38 odpowiedz | cytuj
FIRMA NIE JEST AŻ TAK HOJNA ŻEBY ZROBIĆ WIGILIĘ ZA SWOJE PIENIĄDZE.
PIENIĄDZE SĄ POTRĄCANE LUDZIOM Z WYPŁATY I NIE WAŻNE ŻE KTOŚ NIE IDZIE NA WIGILIĘ TEŻ MA POTRĄCONE.
UPIJAJĄ LUDZI BO OD PIJANEGO MOŻNA WIĘCEJ SIĘ DOWIEDZIEĆ.
TO MA JAKIŚ CEL DLA NICH.
LUDZIE SĄ JESZCZE NAIWNI.
KIEDYŚ SIĘ OBUDZĄ I ZOBACZĄ JAKA JEST PRAWDA.
jon - 2011-12-30 09:59:33 odpowiedz | cytuj
Można byłoby zrobić strajk, ale ludzie na to nie pójdą bo się boją cokolwiek powiedzieć.
Zawsze tak było,dużo gadają i narzekają w szatni.
Teraz też tak jest,aż mam ich dosyć.
Szepczą po kątach bo boją się tych awansowanych brygadzistów.
A brygadziści są też dobrzy,też narzekają na naczelnego.
Żeby naczelny słyszał co mówią o nim,aż w głowie się nie mieści.
Szkoda że tego nie słyszy zobaczyłby kim się obstawił.
J z kim tutaj można zrobić strajk.
Jak są sami tchórze.
nik - 2011-12-30 12:40:16 odpowiedz | cytuj
róbmy strajk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo inaczej nic z tego nie wyjdzie.
inna propozycja! nie idzmy do pracy na 1 zmiane i kazdy niech powie szefowi ze brygadzista wiedział o tym ze nie przyjdziemy do pracy co wy na to????????????????????????????????/
total - 2011-12-31 12:10:02 odpowiedz | cytuj
Ja popieram,ale wszyscy muszą na to pójść.
Wątpię czy ludzie też pójdą na to ,,BO TO SĄ TCHÓRZE''
nik - 2011-12-31 12:37:54 odpowiedz | cytuj
skrzyknij wszystkich na jutro i ustalimy o 15 w parku.co ty na to???
total - 2011-12-31 15:19:50 odpowiedz | cytuj
Trzeba by było z babkami z pierwszej zmiany rozmawiać,ale one szczekają dużo w szatni.
A co do czego przyjdzie to wątpię czy pójdą na to.
nik - 2011-12-31 15:23:58 odpowiedz | cytuj
babki niech pujda do roboty jak po zapieprzają same to przestaną szczekac!!!!
total - 2012-01-01 19:50:16 odpowiedz | cytuj
To nic nie da jak babki pójdą do pracy.
Strajk powinien obowiązywać wszystkich.
Bo nic to nie da.
brygadzista - 2012-01-03 16:41:24 odpowiedz | cytuj
widzę że macie dużo do powiedzenia i rzeczywiście jesteście tchórzami skoro macie coś do nas a boicie się powiedzieć w prost...
x