Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KAMPOL-FRUIT

Pracowałeś w firmie KAMPOL-FRUIT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Styyya - 2014-05-30 02:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ładna zabawa trwa widać w kampol, , ważne że kasa jest regularna i nie ma większych problemów z wypłacanieml
zdjecie uzytkownika
beznazwy - 2014-06-11 13:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mialam pracowac w tej firmie i chcialam, bo praca na tasmie nie jest trudna, wyskrobywanie lyzeczka szypulek od truskawek i wyrzucanie zgnilych, zadna filozofia ale nie podejme sie tej pracy ze wzgledu na pracownikow, zero pomocy, pytasz o cos to odwroci glowe w druga strone albo tylko sie gapi, nie mam cierpiwosci do takich ludzi, a atmosfera w pracy to wazna rzecz, trzeba sie dogadywac.
zdjecie uzytkownika
Styyya - 2014-06-12 00:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale to pytałaś o rzeczy związane z pracą? Nie rozumiem dlaczego nie chcieli udzielić informacji, korona by im nie spadła.
zdjecie uzytkownika
bb - 2014-06-12 12:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
styyya tak o zwiazane z praca, bylam nowa, pierwszy dzien i zero pomocy, idziesz i nie wiesz za co sie zabrac bo nikt ci nie chce pomoc, kazdy dba tylko o siebie.
zdjecie uzytkownika
nova - 2014-06-18 20:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chce poruszyc na tym forum(poniewaz nie ma innego aktywnego)sprawe spalania plastikow w piecach a co sie z tym wiąże szkodliwy smrod...
Czy mozna jakos wplynac na tych bezmyslnych ludzi,ktorzy tak uprzykrzaja zycie :(
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-06-18 20:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No wreszcie ktoś się odważył to powiedzieć.Taka prawda.To widać i czuć kto stosuje te ,,praktyki''.Coś trzeba z tym zrobić.Ekolodzy pomóżcie!!!
zdjecie uzytkownika
efezesz - 2014-06-23 21:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to prawda, ze w nasielsku wózkowy dostaje minimalną krajową? bo to, że jest pełno ukraińców to wwiem
zdjecie uzytkownika
Styyya - 2014-06-24 00:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@bb no ale przecież musi być coś takiego jak okres próbny czy zapoznawczy gdzie będziesz miała okazję poznać swoje obowiązki. Inaczej jakby to wszystko sprawnie funkcjonowało..
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-06-29 09:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i po robocie , myślę że dobrze. Są tu ludzie z którymi można pogadać ale i tacy co wbiją nóż w plecy. Nauka na przyszłość - żadnych chłodni. I ta praca w po 12 godz. przez 7 dni - masakra. Pozdrawiam normalnych pracowników Kampolu.
zdjecie uzytkownika
gosc 4 - 2014-07-17 22:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Martyna - 2013-11-11 20:44:49]:
PORAZKA NACZELNY ITP KADRA,ZADNEGO DNIA WOLNEGO CO ZA BRADNIE KTOS NAPISAŁ NIE MOZNA DBAC O FIRME A LUDZI MIEĆ ZA ŚMIECI
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-07-22 13:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sympatyczni panowie Podajcie IMIONA NAJSYMPATYCZNIEJSZYCH PAŃ które sprawują KIEROWNICTWO w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-07-22 13:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chciałbym znać imiona PIĘKNYCH PAŃ bo wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną
zdjecie uzytkownika
Podrywacz serc - 2014-07-24 10:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kocham te firmę bo można podrywać starsze panie i nie tylko
zdjecie uzytkownika
Turysta - 2014-07-24 10:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja tam wolę dziewczyny z OCHRONY w Dawtonie
zdjecie uzytkownika
Fajny koleś - 2014-08-05 17:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem że kupili jeszcze jedną chłodnie wie ktoś może gdzie?
zdjecie uzytkownika
Fajny koleś - 2014-08-18 15:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale cisza zapadła, ja się ustawiłem na zmianie i mogę ściemniać ale widzę że innym z mojej zmiany trudno posiedzieć na słońcu i mają strach przed naczelnym ;););) ja posiedze i na nocce pośpie
zdjecie uzytkownika
Liza - 2014-08-28 18:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak oceniacie p. (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-29 16:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ten kampol to wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ricy - 2014-09-11 16:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Martyna - 2013-11-11 20:44:49]:
chyba sie nacpalas i sama nie wiesz co mowisz
zdjecie uzytkownika
ricy - 2014-09-11 16:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to jakas masakra ludzi traktuja jak niewolnikow i ta pryzmusowa praca w weekendy pod grozba zwolnienia za psie pieniadze po prostu horror
zdjecie uzytkownika
Bozik - 2014-09-13 18:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ricy Co to niby znaczy, że praca pod groźbą... Przecież to nic innego jak mobbing, a takie rzeczy są w polskim prawie karane. Tak z ciekawości - możesz powiedzieć jakie stawki obowiązują w ciągu tygodnia i w weekendy? Praca przy przetwórstwie nie należy do najlżejszych, więc swoją godność należałoby zachować.
zdjecie uzytkownika
ByłyPracownik - 2014-09-19 23:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brak dodatku za prace w warunkach(- temperatury), brak dodatku za weekend i nocki, norma że w każdej wypłacie muszą oszukać przynajmniej o dniówkę, ta firma to jeden żal.
zdjecie uzytkownika
Fajny koleś - 2014-09-25 08:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powiem tak większość tego typu zakładów działa podobnie a ludzie dają się doić żeby góra spijała śmietankę, kogo z was stać na perfumy za kilka setek albo alkohol także za kilka setek, obiad za tysiaka!!!! Oni mówią zawsze to samo że dostają to za swoją prace i kto Wam nie kazał być właścicielem lub dyrektorem naczelnym????? Brak w naszym kraju jest taryfikatora płacowego zawodu/stanowiska demokracja jest dla ludzi bogatych reszta ma tyle żeby nie umrzeć z głodu!!!!!! Porażka pamiętajcie nie wychylać się bo i tak nie docenią tego ile byście nie zrobili to tyle samo zarobicie!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Bysiu - 2014-10-11 12:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale dlaczego się dziwicie? Polski przedsiębiorca widząc możliwość zarobienia kosztem innych na pewno tak zrobi. System majątkowy w Polsce wśród ludzi kształtuje się na wzór rosyjski - coraz mniej klasy średniej, tylko bogacze i biedota. Szkoda, że Kampol nie widzi potrzeby rozwoju swoich pracowników i odpowiedniej inwestycji w ich możliwości..
zdjecie uzytkownika
lbn - 2014-11-15 14:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
mam pytanie o wynagrodzenie i jak bym chciał z dziewczyná tam pracowac to dalo by rade na 1 zmianie zeby razem dojezdzac ?
pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAMPOL-FRUIT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x