Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KAMPOL-FRUIT

Pracowałeś w firmie KAMPOL-FRUIT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Podrywacz serc - 2014-07-24 10:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kocham te firmę bo można podrywać starsze panie i nie tylko
zdjecie uzytkownika
Turysta - 2014-07-24 10:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja tam wolę dziewczyny z OCHRONY w Dawtonie
zdjecie uzytkownika
Fajny koleś - 2014-08-05 17:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem że kupili jeszcze jedną chłodnie wie ktoś może gdzie?
zdjecie uzytkownika
Fajny koleś - 2014-08-18 15:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale cisza zapadła, ja się ustawiłem na zmianie i mogę ściemniać ale widzę że innym z mojej zmiany trudno posiedzieć na słońcu i mają strach przed naczelnym ;););) ja posiedze i na nocce pośpie
zdjecie uzytkownika
Liza - 2014-08-28 18:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak oceniacie p. (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-29 16:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ten kampol to wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ricy - 2014-09-11 16:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Martyna - 2013-11-11 20:44:49]:
chyba sie nacpalas i sama nie wiesz co mowisz
zdjecie uzytkownika
ricy - 2014-09-11 16:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to jakas masakra ludzi traktuja jak niewolnikow i ta pryzmusowa praca w weekendy pod grozba zwolnienia za psie pieniadze po prostu horror
zdjecie uzytkownika
Bozik - 2014-09-13 18:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ricy Co to niby znaczy, że praca pod groźbą... Przecież to nic innego jak mobbing, a takie rzeczy są w polskim prawie karane. Tak z ciekawości - możesz powiedzieć jakie stawki obowiązują w ciągu tygodnia i w weekendy? Praca przy przetwórstwie nie należy do najlżejszych, więc swoją godność należałoby zachować.
zdjecie uzytkownika
ByłyPracownik - 2014-09-19 23:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brak dodatku za prace w warunkach(- temperatury), brak dodatku za weekend i nocki, norma że w każdej wypłacie muszą oszukać przynajmniej o dniówkę, ta firma to jeden żal.
zdjecie uzytkownika
Fajny koleś - 2014-09-25 08:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powiem tak większość tego typu zakładów działa podobnie a ludzie dają się doić żeby góra spijała śmietankę, kogo z was stać na perfumy za kilka setek albo alkohol także za kilka setek, obiad za tysiaka!!!! Oni mówią zawsze to samo że dostają to za swoją prace i kto Wam nie kazał być właścicielem lub dyrektorem naczelnym????? Brak w naszym kraju jest taryfikatora płacowego zawodu/stanowiska demokracja jest dla ludzi bogatych reszta ma tyle żeby nie umrzeć z głodu!!!!!! Porażka pamiętajcie nie wychylać się bo i tak nie docenią tego ile byście nie zrobili to tyle samo zarobicie!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Bysiu - 2014-10-11 12:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale dlaczego się dziwicie? Polski przedsiębiorca widząc możliwość zarobienia kosztem innych na pewno tak zrobi. System majątkowy w Polsce wśród ludzi kształtuje się na wzór rosyjski - coraz mniej klasy średniej, tylko bogacze i biedota. Szkoda, że Kampol nie widzi potrzeby rozwoju swoich pracowników i odpowiedniej inwestycji w ich możliwości..
zdjecie uzytkownika
lbn - 2014-11-15 14:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
mam pytanie o wynagrodzenie i jak bym chciał z dziewczyná tam pracowac to dalo by rade na 1 zmianie zeby razem dojezdzac ?
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Stawicky - 2014-12-24 01:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że wszystko jest kwestią dogadania się z pracodawcą - czyż nie? Nie wiem co prawda jak wygląda taka sytuacja bo chyba byłbyś pierwszą osobą, która chciałaby coś takiego zastosować. Jednak przy odrobinie chęci ze strony pracodawcy powinno to być możliwe - bo dlaczego niby sobie nawzajem nie pomagać?
zdjecie uzytkownika
Slavek - 2014-12-30 11:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie są obecnie warunki pracy i czy warto tam pracować czy tylko w ostateczności ? kobitki chętne na zabawy ? jest co pobzykać czy to już nie te czasy ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-10 16:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Slavek - 2014-12-30 11:17:31]:
A ty chcesz tam pracować czy bzykać ? Bo może Ci się instytucje pomyliły,to zakład pracy a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A kobiety przychodzą tam pracować w ciężkich warunkach za minimalne wynagrodzenie i należy im się szacunek.
zdjecie uzytkownika
lbn2 - 2015-01-27 11:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam tam pracowałem i nie polecam tej firmy kierownictwo jest do bani a w szczególnośći jedna osoba chyba każdy wie o kim mowa.brgadzistki też nie lepsze.żeby brygadzistka muwiła mistrzyni co ma robić? a nie odwrotnie.co do samych pracowników ze zmiany nie mam zastrzeżeń chłopaki i dziewczyny w porządku można pogadać.ale są też ludzie co jak się odwrócisz to wbiją CI nóż w plecy. najlepsza praca tam jest przy pasie bo się nie zmęczysz.zatrudnią 9chłopa na zmianie a 30 kobiet i trzeba sobie radzić.Co do kierownictwa w zakładzie jest zakaz palenia to dlaczego jak gruby wchodzi na produkcjie to to pali i rzuca peta gdzie mu się podoba. OSOBIŚCIE NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-11 14:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokładnie, nie polecam tej firmy,pracowałem przez jakiś czas ale zrezygnowałem ze względu na atmosferę i traktowanie pracowników przez kierownictwo i dyrekcję.
A co do kar pieniężnych to jakiś absurd.
Pracodawca nie może obciążać pracownika karą pieniężną, co najwyżej może wlepić naganę, a ludzie nieświadomi godzą się na to.
zdjecie uzytkownika
booooom - 2015-03-07 01:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czasami się zapierdziela a czasami odwrotnie zależy co robisz niestety nie wszyscy pracują tak samo.Jak trzeba podgonić wysyłkę to brygadzistki wiedzą kogo brać z dziewczyn i chłopaków do takiej roboty tylko że wszyscy pracują za te same pieniądze a są osoby sprytniejsze i mniej sprytne i takie co prawie nic nie robią.
Pracuje tam stosunkowo niedługo i mniej więcej trochę osób znam i nie powiem są tu osoby naprawdę sprytne i pojętne fajne i mniej fajne jak wszędzie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-09 09:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2015-05-09 09:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak wyglądają praktyki w Milejowie i czy lepiej je zrobić na mrożonkach czy na produkcji koncentratów?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-27 17:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteśmy na skraju wyczerpania, pracujemy w atmosferze zastraszania, gnębienia i poniżania. Nie mamy już siły na pracę w tak nieludzkich warunkach!!!
zdjecie uzytkownika
Jack - 2015-06-09 13:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-05-27 17:26:12]:
Ludzie zbuntujcie się
przecież wszystkich nie zwolnią
jeszcze chwilę to będą z wasz szkielety przy tak wyczerpującej pracy
a GRUBAS będzie ważył ponad 200 kg
nie dajcie się sobą pomiatać
zdjecie uzytkownika
hops - 2015-06-25 03:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam to co napisał Jack powyżej to sam nie wiem co mam myśleć o kampol-fruit. Niby to nawoływanie do buntu, ale jakby bez konkretnej przyczyny. Mi trudno pisać, bo dopiero rozważam aplikowanie tutaj do firmy, to nie znam realiów. Bo niby na czym polega tak wyczerpująca praca, może to kwestia względna.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: kierowniczka zadaje pytania żeby dowiedzieć się jak najwiecej o tobie itwoich umiejętnościach a najgorsze to dlaczego cie zwolnili czego tak dlugo szukales pracy nie powiem jest trudno rekrutacja przez agencje
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-16 08:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Jack - 2015-07-16 08:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hops - 2015-06-25 03:10:16]:
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem
Nikomu nie polecam pracy ani współpracy z tą firmą
Traktują ludzi jak niewolników i nie płacą dostawcom za sprzedany towar
ta firma to jeden wielki SYF
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-22 07:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie idźcie pracować do Kampola w Nasielsku. Kierownictwo to jedna wielka śmieszna sprawa, na czelę z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Klockiem i równie dobrze porobioną Marzenką. Ku*rwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAMPOL-FRUIT

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KAMPOL-FRUIT?
Zadaj pytanie
alert