brak logo

KAMPOL-FRUIT

Milejów

Opinie o KAMPOL-FRUIT

??? 2014-01-29 11:32:06
jak można pisać takie kłamstwa ?!!! Osoba która to pisała oszukuje samą siebie
3
ooo 2014-02-12 14:03:29
Premie uznaniowe hehe jakiekolwiek premie o podwyżkach już nie wspomnę to nie realne (usunięte przez administratora)
2
www 2014-03-06 09:46:10
a 600zł. za przyjęcie do pracy to nic
1
kris73 2014-03-12 15:57:45
Jestem nowy w Milejowie , mieszkam od 3 lat , moze ktoś pomoże mi wkręćić sie do robótki , mam uprawnienia na wózki i prawie 40 na karku - mam dośc dojazdów do Lublina 608 481 212
2
ha ha ha 2014-03-28 11:52:00
Piszecie o rządzących a lepiej zastanówcie się nad sobą bo w kampolu jest tylu podpierdzielaczy że aż głowa mała i pisze tu o zwykłych pracownikach jest też oczywiście kilku wybitnych donosicieli sami pewnie wiecie kto ale jeżeli nie mogę podać inicjały może tego nie skazują.
3
Jula 2014-04-01 17:16:02
ha ha ciesz się że mnie tam nie ma...
2
kama 2014-04-06 16:19:27
dawaj te inicjały
2
Simonk 2014-04-29 18:12:31
Zero ładu. Pełno wrednych starszych kobiet,ale przjmijmy,że to norma..Chłopaki mają o wiele cięższą pracę niż kobiety. Firma dla naprawdę osób wytrzymałych na stres :)
4
fan 2014-05-04 18:40:37
Nasielsk został kupiony przez KAMPOL jutro zaczynamy pracę . Może macie dla nas jakieś rady . Jak zarobki
1
fanka 2014-05-15 10:43:54
A ja lubię tam pracować.Mam fajnych współpracowników,super majstra.Czasem jest ciężko i trzeba zasuwać ale gdzie nie trzeba ?
2
robol 2014-05-25 19:58:57
na dzień dzisiejszy nie wygląda to ok, prezes gbur który nie odpowiada na dzień dobry, kierownictwo obs..ane system praco do du.py kasa na pewno mniejsza jak w binder, każdy czeka do 10tego jednym słowem szambo itd.
4
gość 2014-05-29 20:09:05
Najlepsza fucha w kampolu tzw."prace remontowe" :D kawusia papierosek i macanko z żonatymi mężczyznami :D
6
beznazwy 2014-06-11 13:01:05
mialam pracowac w tej firmie i chcialam, bo praca na tasmie nie jest trudna, wyskrobywanie lyzeczka szypulek od truskawek i wyrzucanie zgnilych, zadna filozofia ale nie podejme sie tej pracy ze wzgledu na pracownikow, zero pomocy, pytasz o cos to odwroci glowe w druga strone albo tylko sie gapi, nie mam cierpiwosci do takich ludzi, a atmosfera w pracy to wazna rzecz, trzeba sie dogadywac.
3
bb 2014-06-12 12:02:14
styyya tak o zwiazane z praca, bylam nowa, pierwszy dzien i zero pomocy, idziesz i nie wiesz za co sie zabrac bo nikt ci nie chce pomoc, kazdy dba tylko o siebie.
2
nova 2014-06-18 20:30:56
chce poruszyc na tym forum(poniewaz nie ma innego aktywnego)sprawe spalania plastikow w piecach a co sie z tym wiąże szkodliwy smrod...
Czy mozna jakos wplynac na tych bezmyslnych ludzi,ktorzy tak uprzykrzaja zycie :(
4
gosc 2014-06-18 20:49:18
No wreszcie ktoś się odważył to powiedzieć.Taka prawda.To widać i czuć kto stosuje te ,,praktyki''.Coś trzeba z tym zrobić.Ekolodzy pomóżcie!!!
4
efezesz 2014-06-23 21:03:44
to prawda, ze w nasielsku wózkowy dostaje minimalną krajową? bo to, że jest pełno ukraińców to wwiem
2
kris 2014-06-29 09:46:38
no i po robocie , myślę że dobrze. Są tu ludzie z którymi można pogadać ale i tacy co wbiją nóż w plecy. Nauka na przyszłość - żadnych chłodni. I ta praca w po 12 godz. przez 7 dni - masakra. Pozdrawiam normalnych pracowników Kampolu.
2
gosc 4 2014-07-17 22:14:15
PORAZKA NACZELNY ITP KADRA,ZADNEGO DNIA WOLNEGO CO ZA BRADNIE KTOS NAPISAŁ NIE MOZNA DBAC O FIRME A LUDZI MIEĆ ZA ŚMIECI
3
Karol 2014-07-22 13:45:19
Sympatyczni panowie Podajcie IMIONA NAJSYMPATYCZNIEJSZYCH PAŃ które sprawują KIEROWNICTWO w tej firmie.
1
Karol 2014-07-22 13:47:41
Chciałbym znać imiona PIĘKNYCH PAŃ bo wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną
2
Podrywacz serc 2014-07-24 10:39:44
Kocham te firmę bo można podrywać starsze panie i nie tylko
1
Turysta 2014-07-24 10:43:18
A ja tam wolę dziewczyny z OCHRONY w Dawtonie
3
Fajny koleś 2014-08-05 17:19:36
Słyszałem że kupili jeszcze jedną chłodnie wie ktoś może gdzie?
2
Fajny koleś 2014-08-18 15:51:59
ale cisza zapadła, ja się ustawiłem na zmianie i mogę ściemniać ale widzę że innym z mojej zmiany trudno posiedzieć na słońcu i mają strach przed naczelnym ;););) ja posiedze i na nocce pośpie
2
Liza 2014-08-28 18:27:52
Jak oceniacie p. (usunięte przez administratora)?
1
ja 2014-08-29 16:34:36
ten kampol to wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
ricy 2014-09-11 16:15:38
chyba sie nacpalas i sama nie wiesz co mowisz
1
ricy 2014-09-11 16:25:20
ta firma to jakas masakra ludzi traktuja jak niewolnikow i ta pryzmusowa praca w weekendy pod grozba zwolnienia za psie pieniadze po prostu horror
1
ByłyPracownik 2014-09-19 23:15:18
Brak dodatku za prace w warunkach(- temperatury), brak dodatku za weekend i nocki, norma że w każdej wypłacie muszą oszukać przynajmniej o dniówkę, ta firma to jeden żal.
1
Fajny koleś 2014-09-25 08:25:45
Powiem tak większość tego typu zakładów działa podobnie a ludzie dają się doić żeby góra spijała śmietankę, kogo z was stać na perfumy za kilka setek albo alkohol także za kilka setek, obiad za tysiaka!!!! Oni mówią zawsze to samo że dostają to za swoją prace i kto Wam nie kazał być właścicielem lub dyrektorem naczelnym????? Brak w naszym kraju jest taryfikatora płacowego zawodu/stanowiska demokracja jest dla ludzi bogatych reszta ma tyle żeby nie umrzeć z głodu!!!!!! Porażka pamiętajcie nie wychylać się bo i tak nie docenią tego ile byście nie zrobili to tyle samo zarobicie!!!!!!!!!!!
2
lbn 2014-11-15 14:50:25
Witam
mam pytanie o wynagrodzenie i jak bym chciał z dziewczyná tam pracowac to dalo by rade na 1 zmianie zeby razem dojezdzac ?
pozdrawiam
Slavek 2014-12-30 11:17:31
jakie są obecnie warunki pracy i czy warto tam pracować czy tylko w ostateczności ? kobitki chętne na zabawy ? jest co pobzykać czy to już nie te czasy ?
gość 2015-01-10 16:21:27
A ty chcesz tam pracować czy bzykać ? Bo może Ci się instytucje pomyliły,to zakład pracy a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A kobiety przychodzą tam pracować w ciężkich warunkach za minimalne wynagrodzenie i należy im się szacunek.
lbn2 2015-01-27 11:00:01
sam tam pracowałem i nie polecam tej firmy kierownictwo jest do bani a w szczególnośći jedna osoba chyba każdy wie o kim mowa.brgadzistki też nie lepsze.żeby brygadzistka muwiła mistrzyni co ma robić? a nie odwrotnie.co do samych pracowników ze zmiany nie mam zastrzeżeń chłopaki i dziewczyny w porządku można pogadać.ale są też ludzie co jak się odwrócisz to wbiją CI nóż w plecy. najlepsza praca tam jest przy pasie bo się nie zmęczysz.zatrudnią 9chłopa na zmianie a 30 kobiet i trzeba sobie radzić.Co do kierownictwa w zakładzie jest zakaz palenia to dlaczego jak gruby wchodzi na produkcjie to to pali i rzuca peta gdzie mu się podoba. OSOBIŚCIE NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!!
gość 2015-02-11 14:17:19
dokładnie, nie polecam tej firmy,pracowałem przez jakiś czas ale zrezygnowałem ze względu na atmosferę i traktowanie pracowników przez kierownictwo i dyrekcję.
A co do kar pieniężnych to jakiś absurd.
Pracodawca nie może obciążać pracownika karą pieniężną, co najwyżej może wlepić naganę, a ludzie nieświadomi godzą się na to.
1
booooom 2015-03-07 01:21:56
Czasami się zapierdziela a czasami odwrotnie zależy co robisz niestety nie wszyscy pracują tak samo.Jak trzeba podgonić wysyłkę to brygadzistki wiedzą kogo brać z dziewczyn i chłopaków do takiej roboty tylko że wszyscy pracują za te same pieniądze a są osoby sprytniejsze i mniej sprytne i takie co prawie nic nie robią.
Pracuje tam stosunkowo niedługo i mniej więcej trochę osób znam i nie powiem są tu osoby naprawdę sprytne i pojętne fajne i mniej fajne jak wszędzie.
1
Jasiek 2015-05-09 09:32:39
Witam, jak wyglądają praktyki w Milejowie i czy lepiej je zrobić na mrożonkach czy na produkcji koncentratów?
pracownik 2015-05-27 17:26:12
Jesteśmy na skraju wyczerpania, pracujemy w atmosferze zastraszania, gnębienia i poniżania. Nie mamy już siły na pracę w tak nieludzkich warunkach!!!
Jack 2015-06-09 13:27:57
Ludzie zbuntujcie się
przecież wszystkich nie zwolnią
jeszcze chwilę to będą z wasz szkielety przy tak wyczerpującej pracy
a GRUBAS będzie ważył ponad 200 kg
nie dajcie się sobą pomiatać
Jack 2015-07-16 08:12:20
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem
Nikomu nie polecam pracy ani współpracy z tą firmą
Traktują ludzi jak niewolników i nie płacą dostawcom za sprzedany towar
ta firma to jeden wielki SYF
pracownik 2015-08-22 07:15:18
Nie idźcie pracować do Kampola w Nasielsku. Kierownictwo to jedna wielka śmieszna sprawa, na czelę z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Klockiem i równie dobrze porobioną Marzenką. Ku*rwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
ruskij 2015-09-30 09:39:01
pracowniku - co złego robi wspomniane przez ciebie kierownictwo?
gośc22 2015-10-14 14:04:56
co zarobki dobre .he he
najnisza krajowa praktycznie
i człowieka za nic mają szkoda gadać
Peyo 2015-11-06 15:46:34
Do użytkownika "pejo" : Szkolenia? Zapomnij!Podpisujesz tylko papierek aby wszystko grało w papierach do ewentualnej kontroli!Najniższe stanowiska?Człowieku tam się stawia na maszynę kogo popadnie stąd też awarie...Druga rzecz masz podobną ksywę do mojej :) a mnie kojarzą w okolicy Milejowa.Pracowałem tam Masakra...Za nadgodziny nie masz płaconych 50% i 100% jak Ci się należy z KP, ewentualnie pod stołem na lewo ale bez dodatków.Albo Ci jakąś wyimaginowaną karę wstawią i sobie te nadgodziny "odbiorą".
Do : Bafsk :ten użytkownik to pewnie z firmy aby poprawić reputację :)Na co i tak za późno!Bo człowiek który tym syf.. zarządza nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi...może o handlu ma pojęcie ale w innych sprawach to prostak!Taki łysy :)
2
ja 2016-02-26 10:57:14
pracowałam w tej firmie na szczęście bardzo krótko, bardzo ciężka praca, ludzi mają za nic, ludzie przez agencję pracy zarabiali więcej niż student zatrudniony przez sam Kam-Pol, co lepsze dziwnym trafem zawsze w miesiącu okazywało się że jednej dniówki brakuje, i nie można tego udowodnić, mimo tego, że są tam kamery - ale nie, "nie było Cię tego dnia słyszałam " . podziękuję tej firmie więcej nie zamierzam pracować za free dla kogos w takich warunkach
Jadzia 2016-04-30 23:10:00
A jak się mają laboranci w tej firmie? jak wyglądają zarobki i atmosfera?
1
czakra 2016-10-18 19:08:32
Jeszce rok,2,3 lata temu było inaczej,zwłaszcza na mojej zmianie,była zgrana ekipa,zwłaszcza kilku chłopaków było niesamowicie sprytnych i szybkich,trochę tęskno za tymi czasami.
lol 2016-10-20 02:51:42
Uważasz że atmosfera nie jest ważna a ja się z tym nie zgodzę,czakra ma racje jeżeli wszyscy wokoło cie wnerwiają to co to za praca,a jeżeli jeszcze biorą te same pieniądze a opierdzielają się a ty robisz jak głupi to jeszcze bardziej irytuję,nie wiem kogo mial/a na myśli czakra bo to jest nieistotne liczy się teraz a niektórzy nic nie robią i nic im nie zrobisz bo mają wyrobione chody i tu nie ma znaczenia płeć.
mia 2016-11-01 19:39:11
O ile już nie waży...
1
Zostaw swoją opinię o KAMPOL-FRUIT - Milejów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAMPOL-FRUIT