Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KAMPOL-FRUIT

Pracowałeś w firmie KAMPOL-FRUIT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Szukam - 2013-12-05 22:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Łatwo się dostać do tej masarni
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-01-29 11:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak można pisać takie kłamstwa ?!!! Osoba która to pisała oszukuje samą siebie
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-02-12 14:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premie uznaniowe hehe jakiekolwiek premie o podwyżkach już nie wspomnę to nie realne (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
www - 2014-03-06 09:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a 600zł. za przyjęcie do pracy to nic
zdjecie uzytkownika
kris73 - 2014-03-12 15:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem nowy w Milejowie , mieszkam od 3 lat , moze ktoś pomoże mi wkręćić sie do robótki , mam uprawnienia na wózki i prawie 40 na karku - mam dośc dojazdów do Lublina 608 481 212
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2014-03-28 11:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piszecie o rządzących a lepiej zastanówcie się nad sobą bo w kampolu jest tylu podpierdzielaczy że aż głowa mała i pisze tu o zwykłych pracownikach jest też oczywiście kilku wybitnych donosicieli sami pewnie wiecie kto ale jeżeli nie mogę podać inicjały może tego nie skazują.
zdjecie uzytkownika
Jula - 2014-04-01 17:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jaja - 2013-09-04 18:03:05]:
ha ha ciesz się że mnie tam nie ma...
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-04-06 16:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jula - 2014-04-01 17:16:02]:
dawaj te inicjały
zdjecie uzytkownika
Simonk - 2014-04-29 18:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zero ładu. Pełno wrednych starszych kobiet,ale przjmijmy,że to norma..Chłopaki mają o wiele cięższą pracę niż kobiety. Firma dla naprawdę osób wytrzymałych na stres :)
zdjecie uzytkownika
fan - 2014-05-04 18:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasielsk został kupiony przez KAMPOL jutro zaczynamy pracę . Może macie dla nas jakieś rady . Jak zarobki
zdjecie uzytkownika
fanka - 2014-05-15 10:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja lubię tam pracować.Mam fajnych współpracowników,super majstra.Czasem jest ciężko i trzeba zasuwać ale gdzie nie trzeba ?
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-05-25 19:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na dzień dzisiejszy nie wygląda to ok, prezes gbur który nie odpowiada na dzień dobry, kierownictwo obs..ane system praco do du.py kasa na pewno mniejsza jak w binder, każdy czeka do 10tego jednym słowem szambo itd.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-05-29 20:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepsza fucha w kampolu tzw."prace remontowe" :D kawusia papierosek i macanko z żonatymi mężczyznami :D
zdjecie uzytkownika
Styyya - 2014-05-30 02:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ładna zabawa trwa widać w kampol, , ważne że kasa jest regularna i nie ma większych problemów z wypłacanieml
zdjecie uzytkownika
beznazwy - 2014-06-11 13:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mialam pracowac w tej firmie i chcialam, bo praca na tasmie nie jest trudna, wyskrobywanie lyzeczka szypulek od truskawek i wyrzucanie zgnilych, zadna filozofia ale nie podejme sie tej pracy ze wzgledu na pracownikow, zero pomocy, pytasz o cos to odwroci glowe w druga strone albo tylko sie gapi, nie mam cierpiwosci do takich ludzi, a atmosfera w pracy to wazna rzecz, trzeba sie dogadywac.
zdjecie uzytkownika
Styyya - 2014-06-12 00:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to pytałaś o rzeczy związane z pracą? Nie rozumiem dlaczego nie chcieli udzielić informacji, korona by im nie spadła.
zdjecie uzytkownika
bb - 2014-06-12 12:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
styyya tak o zwiazane z praca, bylam nowa, pierwszy dzien i zero pomocy, idziesz i nie wiesz za co sie zabrac bo nikt ci nie chce pomoc, kazdy dba tylko o siebie.
zdjecie uzytkownika
nova - 2014-06-18 20:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chce poruszyc na tym forum(poniewaz nie ma innego aktywnego)sprawe spalania plastikow w piecach a co sie z tym wiąże szkodliwy smrod...
Czy mozna jakos wplynac na tych bezmyslnych ludzi,ktorzy tak uprzykrzaja zycie :(
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-06-18 20:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No wreszcie ktoś się odważył to powiedzieć.Taka prawda.To widać i czuć kto stosuje te ,,praktyki''.Coś trzeba z tym zrobić.Ekolodzy pomóżcie!!!
zdjecie uzytkownika
efezesz - 2014-06-23 21:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to prawda, ze w nasielsku wózkowy dostaje minimalną krajową? bo to, że jest pełno ukraińców to wwiem
zdjecie uzytkownika
Styyya - 2014-06-24 00:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bb no ale przecież musi być coś takiego jak okres próbny czy zapoznawczy gdzie będziesz miała okazję poznać swoje obowiązki. Inaczej jakby to wszystko sprawnie funkcjonowało..
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-06-29 09:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i po robocie , myślę że dobrze. Są tu ludzie z którymi można pogadać ale i tacy co wbiją nóż w plecy. Nauka na przyszłość - żadnych chłodni. I ta praca w po 12 godz. przez 7 dni - masakra. Pozdrawiam normalnych pracowników Kampolu.
zdjecie uzytkownika
gosc 4 - 2014-07-17 22:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Martyna - 2013-11-11 20:44:49]:
PORAZKA NACZELNY ITP KADRA,ZADNEGO DNIA WOLNEGO CO ZA BRADNIE KTOS NAPISAŁ NIE MOZNA DBAC O FIRME A LUDZI MIEĆ ZA ŚMIECI
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-07-22 13:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sympatyczni panowie Podajcie IMIONA NAJSYMPATYCZNIEJSZYCH PAŃ które sprawują KIEROWNICTWO w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-07-22 13:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym znać imiona PIĘKNYCH PAŃ bo wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAMPOL-FRUIT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x