Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KAMPOL-FRUIT

Pracowałeś w firmie KAMPOL-FRUIT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-06-18 20:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No wreszcie ktoś się odważył to powiedzieć.Taka prawda.To widać i czuć kto stosuje te ,,praktyki''.Coś trzeba z tym zrobić.Ekolodzy pomóżcie!!!
zdjecie uzytkownika
efezesz - 2014-06-23 21:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to prawda, ze w nasielsku wózkowy dostaje minimalną krajową? bo to, że jest pełno ukraińców to wwiem
zdjecie uzytkownika
Styyya - 2014-06-24 00:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@bb no ale przecież musi być coś takiego jak okres próbny czy zapoznawczy gdzie będziesz miała okazję poznać swoje obowiązki. Inaczej jakby to wszystko sprawnie funkcjonowało..
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-06-29 09:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i po robocie , myślę że dobrze. Są tu ludzie z którymi można pogadać ale i tacy co wbiją nóż w plecy. Nauka na przyszłość - żadnych chłodni. I ta praca w po 12 godz. przez 7 dni - masakra. Pozdrawiam normalnych pracowników Kampolu.
zdjecie uzytkownika
gosc 4 - 2014-07-17 22:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Martyna - 2013-11-11 20:44:49]:
PORAZKA NACZELNY ITP KADRA,ZADNEGO DNIA WOLNEGO CO ZA BRADNIE KTOS NAPISAŁ NIE MOZNA DBAC O FIRME A LUDZI MIEĆ ZA ŚMIECI
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-07-22 13:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sympatyczni panowie Podajcie IMIONA NAJSYMPATYCZNIEJSZYCH PAŃ które sprawują KIEROWNICTWO w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-07-22 13:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chciałbym znać imiona PIĘKNYCH PAŃ bo wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną
zdjecie uzytkownika
Podrywacz serc - 2014-07-24 10:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kocham te firmę bo można podrywać starsze panie i nie tylko
zdjecie uzytkownika
Turysta - 2014-07-24 10:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja tam wolę dziewczyny z OCHRONY w Dawtonie
zdjecie uzytkownika
Fajny koleś - 2014-08-05 17:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem że kupili jeszcze jedną chłodnie wie ktoś może gdzie?
zdjecie uzytkownika
Fajny koleś - 2014-08-18 15:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale cisza zapadła, ja się ustawiłem na zmianie i mogę ściemniać ale widzę że innym z mojej zmiany trudno posiedzieć na słońcu i mają strach przed naczelnym ;););) ja posiedze i na nocce pośpie
zdjecie uzytkownika
Liza - 2014-08-28 18:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak oceniacie p. (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-29 16:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ten kampol to wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ricy - 2014-09-11 16:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Martyna - 2013-11-11 20:44:49]:
chyba sie nacpalas i sama nie wiesz co mowisz
zdjecie uzytkownika
ricy - 2014-09-11 16:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to jakas masakra ludzi traktuja jak niewolnikow i ta pryzmusowa praca w weekendy pod grozba zwolnienia za psie pieniadze po prostu horror
zdjecie uzytkownika
Bozik - 2014-09-13 18:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ricy Co to niby znaczy, że praca pod groźbą... Przecież to nic innego jak mobbing, a takie rzeczy są w polskim prawie karane. Tak z ciekawości - możesz powiedzieć jakie stawki obowiązują w ciągu tygodnia i w weekendy? Praca przy przetwórstwie nie należy do najlżejszych, więc swoją godność należałoby zachować.
zdjecie uzytkownika
ByłyPracownik - 2014-09-19 23:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brak dodatku za prace w warunkach(- temperatury), brak dodatku za weekend i nocki, norma że w każdej wypłacie muszą oszukać przynajmniej o dniówkę, ta firma to jeden żal.
zdjecie uzytkownika
Fajny koleś - 2014-09-25 08:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powiem tak większość tego typu zakładów działa podobnie a ludzie dają się doić żeby góra spijała śmietankę, kogo z was stać na perfumy za kilka setek albo alkohol także za kilka setek, obiad za tysiaka!!!! Oni mówią zawsze to samo że dostają to za swoją prace i kto Wam nie kazał być właścicielem lub dyrektorem naczelnym????? Brak w naszym kraju jest taryfikatora płacowego zawodu/stanowiska demokracja jest dla ludzi bogatych reszta ma tyle żeby nie umrzeć z głodu!!!!!! Porażka pamiętajcie nie wychylać się bo i tak nie docenią tego ile byście nie zrobili to tyle samo zarobicie!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Bysiu - 2014-10-11 12:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale dlaczego się dziwicie? Polski przedsiębiorca widząc możliwość zarobienia kosztem innych na pewno tak zrobi. System majątkowy w Polsce wśród ludzi kształtuje się na wzór rosyjski - coraz mniej klasy średniej, tylko bogacze i biedota. Szkoda, że Kampol nie widzi potrzeby rozwoju swoich pracowników i odpowiedniej inwestycji w ich możliwości..
zdjecie uzytkownika
lbn - 2014-11-15 14:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
mam pytanie o wynagrodzenie i jak bym chciał z dziewczyná tam pracowac to dalo by rade na 1 zmianie zeby razem dojezdzac ?
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Stawicky - 2014-12-24 01:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że wszystko jest kwestią dogadania się z pracodawcą - czyż nie? Nie wiem co prawda jak wygląda taka sytuacja bo chyba byłbyś pierwszą osobą, która chciałaby coś takiego zastosować. Jednak przy odrobinie chęci ze strony pracodawcy powinno to być możliwe - bo dlaczego niby sobie nawzajem nie pomagać?
zdjecie uzytkownika
Slavek - 2014-12-30 11:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie są obecnie warunki pracy i czy warto tam pracować czy tylko w ostateczności ? kobitki chętne na zabawy ? jest co pobzykać czy to już nie te czasy ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-10 16:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Slavek - 2014-12-30 11:17:31]:
A ty chcesz tam pracować czy bzykać ? Bo może Ci się instytucje pomyliły,to zakład pracy a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A kobiety przychodzą tam pracować w ciężkich warunkach za minimalne wynagrodzenie i należy im się szacunek.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wchodziło się do pokoju zadała 3 pytania i dziękuje
Pytania: czy mam uprawnienia na wóżek
zdjecie uzytkownika
lbn2 - 2015-01-27 11:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam tam pracowałem i nie polecam tej firmy kierownictwo jest do bani a w szczególnośći jedna osoba chyba każdy wie o kim mowa.brgadzistki też nie lepsze.żeby brygadzistka muwiła mistrzyni co ma robić? a nie odwrotnie.co do samych pracowników ze zmiany nie mam zastrzeżeń chłopaki i dziewczyny w porządku można pogadać.ale są też ludzie co jak się odwrócisz to wbiją CI nóż w plecy. najlepsza praca tam jest przy pasie bo się nie zmęczysz.zatrudnią 9chłopa na zmianie a 30 kobiet i trzeba sobie radzić.Co do kierownictwa w zakładzie jest zakaz palenia to dlaczego jak gruby wchodzi na produkcjie to to pali i rzuca peta gdzie mu się podoba. OSOBIŚCIE NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-11 14:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, nie polecam tej firmy,pracowałem przez jakiś czas ale zrezygnowałem ze względu na atmosferę i traktowanie pracowników przez kierownictwo i dyrekcję.
A co do kar pieniężnych to jakiś absurd.
Pracodawca nie może obciążać pracownika karą pieniężną, co najwyżej może wlepić naganę, a ludzie nieświadomi godzą się na to.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KAMPOL-FRUIT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KAMPOL-FRUIT?
Zadaj pytanie