Mączka Spółka z o.o.
1 17 6 1

Opinie o Mączka Spółka z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Man
 Opinia

Zrobi ktos w koncu porzadek z tym niezrownowazonym psychicznie gosciem od załadunku panem Piotrem. Jestem kierowca 10 lat i w żadnej firmie nie slyszalem zeby załadunkowy tak wyzywał kierowce czekajacego na towar. Nie wspomne jak biega po hali i grozi pracownikom w czerwonych uniformach ze ich pozabija. Ten pan ma ewidentnie problem z ktorym musi udac sie do specjalisty

Pomocna?
Tak1Nie
Kajek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Pan Maciej wydzwania do innych firm, żeby nie zatrudniać pracowników którzy zwolnili sie z firmy Mączka. Jeżeli ktoś prosi o podwyżkę to on straszy cięciem pensji. Niestety, firma nie powinna straszyć tylko zachęcać ludzi do pracy. A problem tkwi w tym, że towar jaki sprzedają jest najgorszej jakości i żaden sklep tego nie chce kupić. Jest mnóstwo sgarg. Pozdrawiam osoby pracujące w tym "zakładzie".

Pomocna?
Tak30Nie
Lolek
 Opinia
@Kajek 10.03.2019 17:32

Hmm , kierowcy są potrzebni w każdej firmie tego typu i są noszeni na rękach ! Płacą każde pieniądze - dlatego pytam co tam robicie jeszcze ??? To że nie potrafią utrzymać jakości to każdy to wie , lata 90 się nie wrócą a gnoju nikt nie chce , upadek czuć na odległość ;)))

Pomocna?
Tak16Nie1
Walec
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Kajek 10.03.2019 17:32

A kto jeszcze chce pracowac w warzywniaku :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grubson
 Opinia

Poszukują debilów do pracy jest ktoś chętny?

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lolek
 Opinia
@Grubson 21.02.2019 17:13

Dodaj jeszcze ze za 2 koła chcą ludzi na własność. Teraz jest 8 godz ale już mają mądre głowy plany zrobić 12. Niech przyjmują nowych szkoda że przychodzą sami niepełnosprawni i z ograniczeniami nie wspomnę że z matematyki nawet na lufę nie zasługują. Porażka co tam się dzieje. Nawet kiero pakuję walizki bo nie może na to patrzeć. Nie boją się kontroli. Myślą że ludzie na hali to ciemnota?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia
@Lolek 22.02.2019 21:55

Jeszcze 3 lata temu robilem po 12-14 godz, nadgodziny byly bezplatne. Dzień w dzień musielismy zostawac za damski h..j. Jeden dzien w miesiacu był wolny. kierownik duzo zmienil ale masz racje nie moze juz patrzec i wysluchiwac pretensji. Kto tam pracował albo pracuje to wie jak dziala biuro czyli największy wrzod firmy. Z szefostwem nie da sie dogadac, masz robić w (usunięte przez administratora) i zrobic z tego ekstra towar.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łysy
 Opinia
@Tomek 23.02.2019 07:56

A co ten kierownik zmienił? Chamski burak dobrze że go nie ma. Wymuszał nadgodziny, robił problemy z urlopem, udawał że wypadające wolne w grafiku nic nie znaczy. Wymuszał przychodzenie do pracy w dni wolne i (usunięte przez administratora) zapłacił. Ten człowiek się nie nadaję na żadne stanowisko kierownicze. Tylko tutaj się czuł jak ryba w wodzie bo robił co chciał nigdzie indziej sobie nie poradzi.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Najemnik
 Opinia

W sprawie kierowców: jeśli tak bardzo jest zle a wynagrodzenie słabiutkie...podzwońcie proszę do innych pracodawców,popytajcie...przekonacie się sami. Osobiście myślę że w każdej firmie(pracując dla kogoś) są "plusy i minusy".

Pomocna?
Tak2Nie9

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nikodem
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Najemnik 15.03.2019 01:58

Co mają pracownicy hali czy kierowcy zrobić jak panuje jedna wielka zmowa wszystkich pracodawców jak mają płacić. A u maczki wynagrodzenia kierowców są bardzo słabe, wynagrodzenia nie zmieniają się od wielu lat!

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Franz
 Opinia
@Najemnik 15.03.2019 01:58

Tu tylko minusy, aby zobaczyć plusy nawet okulista nie pomoże )))

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hitler
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Kierowcy w tej firmie są traktowani jak popychadlo, cały czas pod telefonem, nic sobie nie zaplanujesz bo musisz stawać na baczność gdy oni zadzwonia. Jeśli chodzi o wynagrodzenia to każdy kierowca jest na innych warunkach, a reszta pod "stołem". Wynagrodzenia kierowców zależą od stopnia podlizywania się w biurze... Bardzo się cieszę, że już tam nie pracuje, jedno wielkie (usunięte przez administratora) Pozdrawiam kierowców

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hok
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

A może coś ktoś napisze o kierowcach albo zewnętrznym transporcie? A nie tylko hala ????

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JARO
 Opinia
@Hok 21.02.2019 22:07

temat transportu to temat TABU

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@Hok 21.02.2019 22:07

Kierowcy ...kolego to specyficzna grupa zawodowa ...ha tak naprawdę .. to "grają" w tę grę w tej firmie ze względu na brak silnej osobowości i..zwykłej obawy przed utratą pracy uhaha ????????????

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maro
 Opinia

W tej firmie potrafią tylko wyżywać się na ludziach

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maniek
 Opinia
@Maro 14.01.2019 23:06

Kasy nie ma ale na Mercedesa się złożyli ....

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ad
 Opinia

Przestrzegam wszystkich którzy szukają zatrudnienia w tej firmie ,panuje tam jedno wielkie kurwiarstwo, nie puszczajcie tam swoich żon a żony swoich mężów bo wasze rodziny spotka taka tragedia jak już spotkała niejednych którzy się tam zatrudnili nie potrzebnie potem cierpią niewinne dzieci.

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lewy1
 Opinia

Ludzie składają wypowiedzenia bo myślą że dostaną podwyżke. A kasy jak nie było tak NIE MA I NIE BEDZIE

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Franz
 Opinia
@Lewy1 19.09.2018 20:25

Nie ma kasy u kogo ? Ja nie widzę aby ktoś z rodziny uskarzał się na biedę ! Wypasione auta, wczasy i nowe inwrstycje - tylko kasy brakuje Wam ;)

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Franz 08.10.2018 13:25

Forum GoWork.pl nie jest miejscem do opisywania firmowych plotek czy stanu majątkowego osób trzecich. Nie rozliczamy się tu wzajemnie z posiadanego mienia i nie robimy tego w stosunku do osób trzecich. Proszę byś pisząc swoją kolejną wypowiedź, zapoznał się z regulaminem GoWork.pl: https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Franz
 Opinia
@Iza 08.11.2018 17:49

Iza , z Twoich wywodów wynika ,że napisano plotki - jakie plotki ? To fakty , jak nie masz pojęcia to nie komentuj !

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Franz 18.11.2018 08:38

Proszę jedynie, by wypowiadać się na temat rzeczowych aspektów pracy w firmie. Stan majątkowy osób trzecich nie jest przedmiotem dyskusji, a indywidualną sprawą tych osób. To nie jest forum przeznaczone do rozmów prywatnych, a forum publiczne. Treść opisanych tutaj wiadomości każdy może przeczytać. Rzeczowe informacje odnośnie warunków pracy, zatrudnienia, czy atmosfery są najważniejszymi komentarzami na tym forum i warto o tym pamiętać wypowiadając się w serwisie GoWork.pl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jola bojcora
 Opinia
@Lewy1 19.09.2018 20:25

Blizniaki jakoś dostały i odeszły to samo ex policjant wiec mało wiesz :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prawnik
 Opinia
@Iza 08.11.2018 17:49

Iza doczytaj prawo i nie pisz głupot !

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byk
 Opinia

Po ostatnim dniu mam dość. Łysy zrobił zebranie i powiedział, że jeśli ktoś pójdzie w tym roku na zwolnienie lekarskie to go osobiście zwolni. Moim zdaniem takie teksty to sobie możesz mówić do swojego dziecka. PIP aż się prosi- słuchaj no Łysy bo to napewno czytasz. Twoje straszenie jest nagrane i teraz tak, Mobbing art. 94 § 2 K.P. Odszkodowania z powodu mobbingu, można dochodzić przed sądem pracy na podstawie przepisów kodeksu cywilnego (art. 444 Kodeksu cywilnego oraz art. 300 Kodeksu pracy). Jak to wyjdzie na jaw zostaniesz TY zwolniony! a wiesz czemu? Bo Mączka umyje ręcę i wystawi Ci nagane w papiery! Więc takie gadanie wsadz sobie do kieszeni, żuj dalej orbita i idz żulić fajki bo nie jesteś bogiem tylko szarakiem z praktikera.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Byk 30.11.2018 22:30

Artykuły prawne dotyczące mobbingu, które przedstawiłeś, są właściwe. Definicja mobbingu brzmi: mobbing to działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Jeśli mobbing ma miejsce w firmie i masz na to świadków, skorzystaj z nowej funkcji GoWork.pl. Aby poznać więcej szczegółów, kliknij w infografikę "Zero tolerancji dla [...] mobbingu"  Pamiętaj także, że za nagrywanie danej osoby bez jej zgody mogą grozić konsekwencje prawne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jola bojcora
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić kierownictwo bo jest poniżej dobrego smaku jeśli chodzi o podejście do ludzi.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Jola bojcora 27.11.2018 18:54

Czy uważasz, że zmiana personelu realnie wpłynęłaby na zmianę sytuacji w firmie? Jeśli tak, jakiego rodzaju Twoim zdaniem byłyby to zmiany? Uważasz, że to poprawiłoby atmosferę w Mączce? A może chciałeś za pośrednictwem swojej opinii przekazać nam coś innego?

Pomocna?
TakNie
Alfons
 Opinia

Ludzie o czym wy piszecie... Jak ktoś tam pracował to wystarczy tylko sobie wyobrazić że na stanowisko kierownika zmiany powrócił (usunięte przez administratora). Przecież nic więcej pisać nie trzeba... To wszystko mówi o tej firmie...

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Lolek, forum GoWork.pl nie jest odpowiednim miejscem do zamieszczania tego typu opinii. Co chciałeś nam przekazać za jej pośrednictwem? Jaki był cel Twojej wypowiedzi? Pamiętaj by stosować się do regulaminu forum GoWork.pl. Komentarze naruszające regulamin mogą zostać usunięte przez administratora serwisu. https://www.gowork.pl/regulamin @T.....K, co dokładnie masz na myśli?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lolek
 Opinia
@Iza 22.08.2018 22:21

Iza, a Ty nie lupisz przyrody ? Zachowanie ludzi jest podobne do zwierzat a my ludzie zachowujemy się jak zawierzaki ;)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Admin
 Opinia

Widać że każdy w tej firmie ma jakieś problemy , wszyscy co tam pracująto każdy jeden ma coś z głową nie tak ????

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bogu
 Opinia
@Admin 08.07.2018 22:19

Wkońcu to jest sanatorium mi przeszło i czuję się dobrze

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mar
 Opinia
@Bogu 12.07.2018 17:25

Może ci nie przeszło tylko na tle innych wyglądasz jak zdrowy

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bogu
 Opinia
@Mar 26.07.2018 23:04

Podejście Aśki do człowieka, jej teksty zadufane i rozkapryszone jak 10letniego dziecka powoduje raka mózgu. Kto się wyleczył to odchodzi do normalniejszych zakładów

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lolek
 Opinia
@Bogu 26.07.2018 23:16

lekcja przyrody : kopulacja - nie musi prowadzić do zapłodnienia , a jej celem może być osiagniecie orgazmu. Przykładem zwierzat czesto spolkujacych w celu podtrzymania wiezi spolecznych i dla przyjemnosci sa szympansy .

Pomocna?
Tak9Nie
T.....K
 Opinia

Darek rządzi...... i kierowcy odchodzą

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Admin, czego dotyczy Twoja wypowiedź? Możesz doprecyzować swój komentarz? Pamiętaj, że wypowiadasz się na forum publicznym i zaakceptowałeś regulamin forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin . @Damian, czy możesz powiedzieć nam coś na temat benefitów pozapłacowych w firmie? Czy są one dostępne dla pracowników?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Damian
 Opinia

W firmie jest pare osób które żerują na czyjiśc plecach, może jak kiero przejży na oczy to zrobi porządek. Dobrze że odeszli bliźniaki -bajkopisarze i aferzyści nie udało się zrobić kariery . Jeszcze wywalić z firmy nierobów i kombinujących żeby zrzucić na kogo innego robotę i będzie dobrze .

Pomocna?
Tak7Nie1
Iza
 Opinia

@Emil, możesz powiedzieć coś więcej na temat atmosfery obecnie panującej w tym przedsiębiorstwie? Jak rozumiem, jesteś w dalszym ciągu pracownikiem firmy? @Ivan, czy możesz doprecyzować swoją wypowiedź? Mógłbyś podzielić się z nami informacjami na temat warunków pracy w firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotrek
 Opinia

Prawda jest taka że firma bierze ludzi z łapanki. Kto przyjdzie ma pracę szkoda tylko że nie patrzą jak kto pracuje i czy się nadaje do pracy. Wynagrodzenia też nie są zadowalające pomału ludzie odchodzą a to dopiero początek. Wszyscy robią to samo a kasę biorą różną, może najwyższy czas to zmienić. Kierownik dużo pozmieniał na lepsze ale z tym nie może sobie poradzić

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ivan
 Opinia
@Piotrek 28.06.2018 14:50

Masz rację kierownik dużo zmienił w sumie facet jest w porządku. Jak się już wezmą za finanse ludzi z hali niech zwrócą też uwagę na to co się dzieje na jednej ze zmian. Niby jest magazynier a rządzi jego przyszła żona nie da się tak pracować, jedna kobita tak potrafi nerwy zepsuć, w końcu ktoś nie wytrzyma

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Emil
 Opinia
@Ivan 28.06.2018 17:13

Co racja to racja kierownik jest spoko ale może potrzebuje więcej czasu żeby ogarnąć temat a może za bardzo zaufał co niektórym i oni to sprytnie wykorzystują. A przecież wiadomo że dobra atmosfera w pracy to połowa sukcesu.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gregor
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kasiula
 Opinia
@Gregor 17.06.2018 18:26

Jak ryba wody !

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karol
 Opinia

Zastanawiająca jest ta cisza na forum!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bogu
 Opinia
@Karol 03.06.2018 19:14

Kasownik kierownikiem ? Śmiechu warte, kolejny krzykacz na stanowisku bez żadnego doświadczenia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pola
 Opinia

Ta blaszana buda została postawiona z pieniędzy UE , jesteś ciekawy kto pomagał , jakie były założenia projektu oraz jego cele ..... Niech ten PiS zbada kulisy powstania tej inwestycji ! Oj będzie ciekawie .

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Franz, czy nie jest dobrą cechą kierowcy być dyspozycyjnym? Czy podczas rozmowy kwalifikacyjnej, zostały Ci przedstawione warunki pracy na stanowisku kierowcy? Jak oceniasz inne aspekty pracy w firmie Mączka Spółka. Czy atmosfera w firmie i między pracownikami jest życzliwa? Czy wiesz coś na ten temat?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Franz
 Opinia
@Iza 12.05.2018 18:01

Iza , świetne pytania ! Ty chyba jesteś z kosmosu lub innej planety ? Za dyspozycyjność się płaci ponadto jest prawo pracy które w tej firmie nie obowiązuje . Nie polecam i sam już tu nie pracuję bo na rynku jest wiele korzystniejszych ofert pracy . Oceniam po sobie - kto pracuje w firmie pewnie jest zadowolony ? Niestety takich jest niewielu ....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rafik
 Opinia

Ile zarobi kierowca?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
fafał
 Opinia
@Rafik 24.04.2018 20:45

3-4tys na telefonie ciągle mimo wolnego dnia. Paweł M. i Darek M. da Ci popalić

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Franz
 Opinia
@Rafik 24.04.2018 20:45

Jesteś na gwizdek , nie możesz nic zaplanować , płaca nieciekawa . Zawsze będzie pytanie dlaczego nie przyjechałeś "pusty " ......

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JARO
 Opinia
@Franz 25.04.2018 07:09

Zawsze będzie pytanie dlaczego nie przyjechałeś "pusty " ...... a dlaczego dałeś se zwrócić towar.... dlaczego nie przebrałeś....

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Andrzej Rozumiem, że Twoja opinia jest negatywna o atmosferze w firmie. Czy możesz napisać, dlaczego tak uważasz? Może zanosi się na jakąś poprawę, czy próbowałeś rozmawiać na ten temat z innymi osobami? Atmosfera to nie wszystko, a co z zarobkami w firmie Mączka Spółka? Czy osoba z doświadczeniem, może liczyć na dobre wynagrodzenie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sucho
 Opinia
@Iza 20.04.2018 10:23

a co Twoim zdaniem znaczy "dobre wynagrodzenie" ? Teraz to i tak jest znośnie nie to co było kiedyś. Jeszcze jakby pozbyli się nierobów to by było ok. Jak narazie zwolnili tych ciężkich wariatów w stanach krytycznych do uśpienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia
@Iza 20.04.2018 10:23

Wynagrodzenie ...... , niestety nie tutaj . Jak nie będzie podwyżki to się zwalniam !

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w Mączka Spółka z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andrzej
 Opinia
@Administrator 10.03.2018 08:31

Jest wspaniała atmosfera , tak wspaniała ,że można się udusić .

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Waldi
 Opinia

Podpowiedzcie czy warto starać się o prace w firmie? Jaka atmosfera?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna
 Opinia
@Waldi 04.02.2018 18:59

Nie warto .

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piekna Magda
 Opinia

Pracujemy 9 godzin (nie 8) bo kolejny bedzie zmieniac samochod , policzcie : 80 czlowieka X 12 pln X 22 dni = 21 120 , czyli za rok limuzynka jest .

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łysy
 Opinia
@Piekna Magda 17.01.2018 13:02

a dom ?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łysy
 Opinia
@Piekna Magda 17.01.2018 13:02

Pijcie więcej wódki w pracy ale tak żebym był z alkomatem bo potrzebna jest wypasiona limuzyna

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magazynier
 Opinia

Tak naprawdę pracujemy po 8 godzin. każdy kto pisze, że po 9 to wie, po co ta 9 godzina. Nigdy nam nie zabraniali przerw, jest tyle ile chcemy - zwłaszcza tych na papierosa. Za nadgodziny nie płacą ale już ich praktycznie nie ma. Jest nareszcie porządny grafik i wolne, więc chyba Łysy Kiero coś działa dla nas. Ja tam uważam (i wiem, że wiele osób też), że zmiany idą na dobre. Pracujemy razem już wiele lat i jakoś niespieszno nam do odejścia. A jak komu się nie podoba to zawsze zostaje robota po 15 godzin w konkurencji. Powodzenia

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
egzorcysta
 Opinia
@Magazynier 20.10.2017 20:00

Tak naprawdę pracujemy 9 godzin i każdy wie że są ludzie co mają odbite jeszcze z wypłaty za papierosy. Nigdy nie zabraniali przerw? Co za bzdury piszesz chyba jesteś z biura. Panie ile to już razy się zapi... bez przerwy na jedzenie bo takie były zamówienia? Ile to razy magazynier zawrócił idących palic? Ci co mają chody to dymią tyle że więcej spędzają czasu na fajce niż w robocie. Nawet biedny Waldek nie ma czasu schować się w kiblu żeby pozbyć się nerwy. 15 godziń u konkurencji nie ma, no chyba że patrzysz tylko ciągle na jedna patologiczną firmę.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magazynier
 Opinia
@egzorcysta 03.11.2017 19:51

Sam miałem iść do konkurencji i nie do tego patologa. Co tu dużo mówić chodzi o kasę. Policz dobrze, żeby zarobić tyle samo ile musiałbyś dymać godzin? A przerwy zawsze były i nie były przez nikogo kontrolowane. To, że teraz ktoś się przywala to normalka w każdej robocie. Tak jak wspominałem nikt nas nigdzie na siłę nie trzyma

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
egzor
 Opinia
@Magazynier 21.11.2017 18:43

No ja dużo mniej godzin niż tu :) przerwy nie były kontrolowane? To na jakiej ty zmianie robisz? na mojej były.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Borys
 Opinia

Dzięki Magda - to prawda . Czas szukać pracy bo to wszystko wygląda na kurs z górą lodową . Zostanie tylko rodzina i ci co mają kapustę w polach .

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Mączka Spółka z o.o. - Wawrzeńczyce

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mączka Spółka z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.