Mączka Spółka z o.o.
1 15 6 1

Opinie o Mączka Spółka z o.o.

Maro

W tej firmie potrafią tylko wyżywać się na ludziach

ad

Przestrzegam wszystkich którzy szukają zatrudnienia w tej firmie ,panuje tam jedno wielkie kurwiarstwo, nie puszczajcie tam swoich żon a żony swoich mężów bo wasze rodziny spotka taka tragedia jak już spotkała niejednych którzy się tam zatrudnili nie potrzebnie potem cierpią niewinne dzieci.

Lewy1

Ludzie składają wypowiedzenia bo myślą że dostaną podwyżke. A kasy jak nie było tak NIE MA I NIE BEDZIE

Franz
@Lewy1 19.09.2018 20:25

Nie ma kasy u kogo ? Ja nie widzę aby ktoś z rodziny uskarzał się na biedę ! Wypasione auta, wczasy i nowe inwrstycje - tylko kasy brakuje Wam ;)

Iza
@Franz 08.10.2018 13:25

Forum GoWork.pl nie jest miejscem do opisywania firmowych plotek czy stanu majątkowego osób trzecich. Nie rozliczamy się tu wzajemnie z posiadanego mienia i nie robimy tego w stosunku do osób trzecich. Proszę byś pisząc swoją kolejną wypowiedź, zapoznał się z regulaminem GoWork.pl: https://www.gowork.pl/regulamin

Franz
@Iza 08.11.2018 17:49

Iza , z Twoich wywodów wynika ,że napisano plotki - jakie plotki ? To fakty , jak nie masz pojęcia to nie komentuj !

Iza
@Franz 18.11.2018 08:38

Proszę jedynie, by wypowiadać się na temat rzeczowych aspektów pracy w firmie. Stan majątkowy osób trzecich nie jest przedmiotem dyskusji, a indywidualną sprawą tych osób. To nie jest forum przeznaczone do rozmów prywatnych, a forum publiczne. Treść opisanych tutaj wiadomości każdy może przeczytać. Rzeczowe informacje odnośnie warunków pracy, zatrudnienia, czy atmosfery są najważniejszymi komentarzami na tym forum i warto o tym pamiętać wypowiadając się w serwisie GoWork.pl

Jola bojcora
@Lewy1 19.09.2018 20:25

Blizniaki jakoś dostały i odeszły to samo ex policjant wiec mało wiesz :)

Prawnik
@Iza 08.11.2018 17:49

Iza doczytaj prawo i nie pisz głupot !

Byk

Po ostatnim dniu mam dość. Łysy zrobił zebranie i powiedział, że jeśli ktoś pójdzie w tym roku na zwolnienie lekarskie to go osobiście zwolni. Moim zdaniem takie teksty to sobie możesz mówić do swojego dziecka. PIP aż się prosi- słuchaj no Łysy bo to napewno czytasz. Twoje straszenie jest nagrane i teraz tak, Mobbing art. 94 § 2 K.P. Odszkodowania z powodu mobbingu, można dochodzić przed sądem pracy na podstawie przepisów kodeksu cywilnego (art. 444 Kodeksu cywilnego oraz art. 300 Kodeksu pracy). Jak to wyjdzie na jaw zostaniesz TY zwolniony! a wiesz czemu? Bo Mączka umyje ręcę i wystawi Ci nagane w papiery! Więc takie gadanie wsadz sobie do kieszeni, żuj dalej orbita i idz żulić fajki bo nie jesteś bogiem tylko szarakiem z praktikera.

Iza
@Byk 30.11.2018 22:30

Artykuły prawne dotyczące mobbingu, które przedstawiłeś, są właściwe. Definicja mobbingu brzmi: mobbing to działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Jeśli mobbing ma miejsce w firmie i masz na to świadków, skorzystaj z nowej funkcji GoWork.pl. Aby poznać więcej szczegółów, kliknij w infografikę "Zero tolerancji dla [...] mobbingu"  Pamiętaj także, że za nagrywanie danej osoby bez jej zgody mogą grozić konsekwencje prawne.

Jola bojcora

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić kierownictwo bo jest poniżej dobrego smaku jeśli chodzi o podejście do ludzi.

Iza
@Jola bojcora 27.11.2018 18:54

Czy uważasz, że zmiana personelu realnie wpłynęłaby na zmianę sytuacji w firmie? Jeśli tak, jakiego rodzaju Twoim zdaniem byłyby to zmiany? Uważasz, że to poprawiłoby atmosferę w Mączce? A może chciałeś za pośrednictwem swojej opinii przekazać nam coś innego?

Alfons

Ludzie o czym wy piszecie... Jak ktoś tam pracował to wystarczy tylko sobie wyobrazić że na stanowisko kierownika zmiany powrócił (usunięte przez administratora). Przecież nic więcej pisać nie trzeba... To wszystko mówi o tej firmie...

Iza

@Lolek, forum GoWork.pl nie jest odpowiednim miejscem do zamieszczania tego typu opinii. Co chciałeś nam przekazać za jej pośrednictwem? Jaki był cel Twojej wypowiedzi? Pamiętaj by stosować się do regulaminu forum GoWork.pl. Komentarze naruszające regulamin mogą zostać usunięte przez administratora serwisu. https://www.gowork.pl/regulamin @T.....K, co dokładnie masz na myśli?

Lolek
@Iza 22.08.2018 22:21

Iza, a Ty nie lupisz przyrody ? Zachowanie ludzi jest podobne do zwierzat a my ludzie zachowujemy się jak zawierzaki ;)

Admin

Widać że każdy w tej firmie ma jakieś problemy , wszyscy co tam pracująto każdy jeden ma coś z głową nie tak ????

Bogu
@Admin 08.07.2018 22:19

Wkońcu to jest sanatorium mi przeszło i czuję się dobrze

Mar
@Bogu 12.07.2018 17:25

Może ci nie przeszło tylko na tle innych wyglądasz jak zdrowy

Bogu
@Mar 26.07.2018 23:04

Podejście Aśki do człowieka, jej teksty zadufane i rozkapryszone jak 10letniego dziecka powoduje raka mózgu. Kto się wyleczył to odchodzi do normalniejszych zakładów

Lolek
@Bogu 26.07.2018 23:16

lekcja przyrody : kopulacja - nie musi prowadzić do zapłodnienia , a jej celem może być osiagniecie orgazmu. Przykładem zwierzat czesto spolkujacych w celu podtrzymania wiezi spolecznych i dla przyjemnosci sa szympansy .

T.....K

Darek rządzi...... i kierowcy odchodzą

Iza

@Admin, czego dotyczy Twoja wypowiedź? Możesz doprecyzować swój komentarz? Pamiętaj, że wypowiadasz się na forum publicznym i zaakceptowałeś regulamin forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin . @Damian, czy możesz powiedzieć nam coś na temat benefitów pozapłacowych w firmie? Czy są one dostępne dla pracowników?

Damian

W firmie jest pare osób które żerują na czyjiśc plecach, może jak kiero przejży na oczy to zrobi porządek. Dobrze że odeszli bliźniaki -bajkopisarze i aferzyści nie udało się zrobić kariery . Jeszcze wywalić z firmy nierobów i kombinujących żeby zrzucić na kogo innego robotę i będzie dobrze .

Iza

@Emil, możesz powiedzieć coś więcej na temat atmosfery obecnie panującej w tym przedsiębiorstwie? Jak rozumiem, jesteś w dalszym ciągu pracownikiem firmy? @Ivan, czy możesz doprecyzować swoją wypowiedź? Mógłbyś podzielić się z nami informacjami na temat warunków pracy w firmie?

Piotrek

Prawda jest taka że firma bierze ludzi z łapanki. Kto przyjdzie ma pracę szkoda tylko że nie patrzą jak kto pracuje i czy się nadaje do pracy. Wynagrodzenia też nie są zadowalające pomału ludzie odchodzą a to dopiero początek. Wszyscy robią to samo a kasę biorą różną, może najwyższy czas to zmienić. Kierownik dużo pozmieniał na lepsze ale z tym nie może sobie poradzić

Ivan
@Piotrek 28.06.2018 14:50

Masz rację kierownik dużo zmienił w sumie facet jest w porządku. Jak się już wezmą za finanse ludzi z hali niech zwrócą też uwagę na to co się dzieje na jednej ze zmian. Niby jest magazynier a rządzi jego przyszła żona nie da się tak pracować, jedna kobita tak potrafi nerwy zepsuć, w końcu ktoś nie wytrzyma

Emil
@Ivan 28.06.2018 17:13

Co racja to racja kierownik jest spoko ale może potrzebuje więcej czasu żeby ogarnąć temat a może za bardzo zaufał co niektórym i oni to sprytnie wykorzystują. A przecież wiadomo że dobra atmosfera w pracy to połowa sukcesu.

Gregor

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Kasiula
@Gregor 17.06.2018 18:26

Jak ryba wody !

Karol

Zastanawiająca jest ta cisza na forum!!

Bogu
@Karol 03.06.2018 19:14

Kasownik kierownikiem ? Śmiechu warte, kolejny krzykacz na stanowisku bez żadnego doświadczenia

Pola

Ta blaszana buda została postawiona z pieniędzy UE , jesteś ciekawy kto pomagał , jakie były założenia projektu oraz jego cele ..... Niech ten PiS zbada kulisy powstania tej inwestycji ! Oj będzie ciekawie .

Iza

@Franz, czy nie jest dobrą cechą kierowcy być dyspozycyjnym? Czy podczas rozmowy kwalifikacyjnej, zostały Ci przedstawione warunki pracy na stanowisku kierowcy? Jak oceniasz inne aspekty pracy w firmie Mączka Spółka. Czy atmosfera w firmie i między pracownikami jest życzliwa? Czy wiesz coś na ten temat?

Franz
@Iza 12.05.2018 18:01

Iza , świetne pytania ! Ty chyba jesteś z kosmosu lub innej planety ? Za dyspozycyjność się płaci ponadto jest prawo pracy które w tej firmie nie obowiązuje . Nie polecam i sam już tu nie pracuję bo na rynku jest wiele korzystniejszych ofert pracy . Oceniam po sobie - kto pracuje w firmie pewnie jest zadowolony ? Niestety takich jest niewielu ....

Rafik

Ile zarobi kierowca?

fafał
@Rafik 24.04.2018 20:45

3-4tys na telefonie ciągle mimo wolnego dnia. Paweł M. i Darek M. da Ci popalić

Franz
@Rafik 24.04.2018 20:45

Jesteś na gwizdek , nie możesz nic zaplanować , płaca nieciekawa . Zawsze będzie pytanie dlaczego nie przyjechałeś "pusty " ......

JARO
@Franz 25.04.2018 07:09

Zawsze będzie pytanie dlaczego nie przyjechałeś "pusty " ...... a dlaczego dałeś se zwrócić towar.... dlaczego nie przebrałeś....

Iza

@Andrzej Rozumiem, że Twoja opinia jest negatywna o atmosferze w firmie. Czy możesz napisać, dlaczego tak uważasz? Może zanosi się na jakąś poprawę, czy próbowałeś rozmawiać na ten temat z innymi osobami? Atmosfera to nie wszystko, a co z zarobkami w firmie Mączka Spółka? Czy osoba z doświadczeniem, może liczyć na dobre wynagrodzenie?

Sucho
@Iza 20.04.2018 10:23

a co Twoim zdaniem znaczy "dobre wynagrodzenie" ? Teraz to i tak jest znośnie nie to co było kiedyś. Jeszcze jakby pozbyli się nierobów to by było ok. Jak narazie zwolnili tych ciężkich wariatów w stanach krytycznych do uśpienia.

Agata
@Iza 20.04.2018 10:23

Wynagrodzenie ...... , niestety nie tutaj . Jak nie będzie podwyżki to się zwalniam !

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w Mączka Spółka z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Andrzej
@Administrator 10.03.2018 08:31

Jest wspaniała atmosfera , tak wspaniała ,że można się udusić .

Waldi

Podpowiedzcie czy warto starać się o prace w firmie? Jaka atmosfera?

Joanna
@Waldi 04.02.2018 18:59

Nie warto .

Piekna Magda

Pracujemy 9 godzin (nie 8) bo kolejny bedzie zmieniac samochod , policzcie : 80 czlowieka X 12 pln X 22 dni = 21 120 , czyli za rok limuzynka jest .

Łysy
@Piekna Magda 17.01.2018 13:02

a dom ?

Łysy
@Piekna Magda 17.01.2018 13:02

Pijcie więcej wódki w pracy ale tak żebym był z alkomatem bo potrzebna jest wypasiona limuzyna

Magazynier

Tak naprawdę pracujemy po 8 godzin. każdy kto pisze, że po 9 to wie, po co ta 9 godzina. Nigdy nam nie zabraniali przerw, jest tyle ile chcemy - zwłaszcza tych na papierosa. Za nadgodziny nie płacą ale już ich praktycznie nie ma. Jest nareszcie porządny grafik i wolne, więc chyba Łysy Kiero coś działa dla nas. Ja tam uważam (i wiem, że wiele osób też), że zmiany idą na dobre. Pracujemy razem już wiele lat i jakoś niespieszno nam do odejścia. A jak komu się nie podoba to zawsze zostaje robota po 15 godzin w konkurencji. Powodzenia

egzorcysta
@Magazynier 20.10.2017 20:00

Tak naprawdę pracujemy 9 godzin i każdy wie że są ludzie co mają odbite jeszcze z wypłaty za papierosy. Nigdy nie zabraniali przerw? Co za bzdury piszesz chyba jesteś z biura. Panie ile to już razy się zapi... bez przerwy na jedzenie bo takie były zamówienia? Ile to razy magazynier zawrócił idących palic? Ci co mają chody to dymią tyle że więcej spędzają czasu na fajce niż w robocie. Nawet biedny Waldek nie ma czasu schować się w kiblu żeby pozbyć się nerwy. 15 godziń u konkurencji nie ma, no chyba że patrzysz tylko ciągle na jedna patologiczną firmę.

Magazynier
@egzorcysta 03.11.2017 19:51

Sam miałem iść do konkurencji i nie do tego patologa. Co tu dużo mówić chodzi o kasę. Policz dobrze, żeby zarobić tyle samo ile musiałbyś dymać godzin? A przerwy zawsze były i nie były przez nikogo kontrolowane. To, że teraz ktoś się przywala to normalka w każdej robocie. Tak jak wspominałem nikt nas nigdzie na siłę nie trzyma

egzor
@Magazynier 21.11.2017 18:43

No ja dużo mniej godzin niż tu :) przerwy nie były kontrolowane? To na jakiej ty zmianie robisz? na mojej były.

Borys

Dzięki Magda - to prawda . Czas szukać pracy bo to wszystko wygląda na kurs z górą lodową . Zostanie tylko rodzina i ci co mają kapustę w polach .

Łysy

Dalej pracujemy po 9 godzin czyli co dziennie 1 godzina za darmo

NILA

chodzi bajka, że któryś to szofer kupił sobie auto za palety

Nick

Od zawsze jest 9 godz i tego nikt nie zmieni. Kierownik kase zbiera w inny sposob szkoda tylko ze jedni płacą a inni nie chyba jakies mahloje. Może Czas porozmawiać z zarzadem

Wojtek
@Nick 04.10.2017 16:55

Kierownik nie zbiera tylko chce zlikwidować patole, na którą inni magazynierzy przymykają oko. Kierownik to mietka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gasi krzykiem i czeka na twojego papierosa. Kto ma układy z magazynierem to siedzi a reszta zadupca za dwóch, tak to można robić i nadgodziny nie straszne.

Marek

Firma caly czas wykorzystuje ludzi do siedzenia po 9 godzin placi za 8 godz a a kierownik. Nic sie nie odzywa bo woli zeby kasa zostala we firmie. Na gry i zabawy

Tatu
@Marek 02.10.2017 09:26

Ciesz się że dni wolne w grafiku znowu są wolnymi a nie jak to było wcześniej i nie robisz po 230 godzin tylko góra 190 godzin. Zresztą podwyżkę dostałeś jeszcze Ci zle? Może ty siedzisz w pracy w kantorku z magazynierem i flirtujesz a potem odwozisz go do domu.

1234
@Tatu 05.10.2017 19:26

Kurnik to ulubione miejsce kilku osób. Lepiej siedzieć tam niz robic na hali a kasa leci. Nadal jest praca po 9 godz niby ta godzina za palenie papierosow a co z osobami co nie pala robia na nas palacych? kto to wymysliłl. Wprowadzili korzystne zmiany bo nie ma nadgodzin ale do tej pory nie zaplacili nam zaleglych nadliczbowek. Pracuje prawie 6 lat moge zaswiadczyc ze jest lepiej oby znowu nie zaczeli wymyslac

ROSJANIN CCCP

Kogo oni przyjęli do pomocy Łysemu.? Po znajomości chłystka fakturzystki co na niczym się nie zna.

NIEMIEC/C.S.R.P.K

Pracodawca to stara [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pomiata ludźmi

Zostaw opinię o Mączka Spółka z o.o. - Wawrzeńczyce

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mączka Spółka z o.o.