Mączka Spółka z o.o.

Wawrzeńczyce

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 14 ocen.

Mączka Spółka z o.o.
2 14 6 1

Opinie o Mączka Spółka z o.o.

Alfons

Ludzie o czym wy piszecie... Jak ktoś tam pracował to wystarczy tylko sobie wyobrazić że na stanowisko kierownika zmiany powrócił Górnik. Przecież nic więcej pisać nie trzeba... To wszystko mówi o tej firmie...

Lewy1

Ludzie składają wypowiedzenia bo myślą że dostaną podwyżke. A kasy jak nie było tak NIE MA I NIE BEDZIE

Franz
@Lewy1 19.09.2018 20:25

Nie ma kasy u kogo ? Ja nie widzę aby ktoś z rodziny uskarzał się na biedę ! Wypasione auta, wczasy i nowe inwrstycje - tylko kasy brakuje Wam ;)

Iza

@Lolek, forum GoWork.pl nie jest odpowiednim miejscem do zamieszczania tego typu opinii. Co chciałeś nam przekazać za jej pośrednictwem? Jaki był cel Twojej wypowiedzi? Pamiętaj by stosować się do regulaminu forum GoWork.pl. Komentarze naruszające regulamin mogą zostać usunięte przez administratora serwisu. https://www.gowork.pl/regulamin @T.....K, co dokładnie masz na myśli?

Lolek
@Iza 22.08.2018 22:21

Iza, a Ty nie lupisz przyrody ? Zachowanie ludzi jest podobne do zwierzat a my ludzie zachowujemy się jak zawierzaki ;)

Admin

Widać że każdy w tej firmie ma jakieś problemy , wszyscy co tam pracująto każdy jeden ma coś z głową nie tak ????

Bogu
@Admin 08.07.2018 22:19

Wkońcu to jest sanatorium mi przeszło i czuję się dobrze

Mar
@Bogu 12.07.2018 17:25

Może ci nie przeszło tylko na tle innych wyglądasz jak zdrowy

Bogu
@Mar 26.07.2018 23:04

Podejście Aśki do człowieka, jej teksty zadufane i rozkapryszone jak 10letniego dziecka powoduje raka mózgu. Kto się wyleczył to odchodzi do normalniejszych zakładów

Lolek
@Bogu 26.07.2018 23:16

lekcja przyrody : kopulacja - nie musi prowadzić do zapłodnienia , a jej celem może być osiagniecie orgazmu. Przykładem zwierzat czesto spolkujacych w celu podtrzymania wiezi spolecznych i dla przyjemnosci sa szympansy .

T.....K

Darek rządzi...... i kierowcy odchodzą

Iza

@Admin, czego dotyczy Twoja wypowiedź? Możesz doprecyzować swój komentarz? Pamiętaj, że wypowiadasz się na forum publicznym i zaakceptowałeś regulamin forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin . @Damian, czy możesz powiedzieć nam coś na temat benefitów pozapłacowych w firmie? Czy są one dostępne dla pracowników?

Damian

W firmie jest pare osób które żerują na czyjiśc plecach, może jak kiero przejży na oczy to zrobi porządek. Dobrze że odeszli bliźniaki -bajkopisarze i aferzyści nie udało się zrobić kariery . Jeszcze wywalić z firmy nierobów i kombinujących żeby zrzucić na kogo innego robotę i będzie dobrze .

Iza

@Emil, możesz powiedzieć coś więcej na temat atmosfery obecnie panującej w tym przedsiębiorstwie? Jak rozumiem, jesteś w dalszym ciągu pracownikiem firmy? @Ivan, czy możesz doprecyzować swoją wypowiedź? Mógłbyś podzielić się z nami informacjami na temat warunków pracy w firmie?

Piotrek

Prawda jest taka że firma bierze ludzi z łapanki. Kto przyjdzie ma pracę szkoda tylko że nie patrzą jak kto pracuje i czy się nadaje do pracy. Wynagrodzenia też nie są zadowalające pomału ludzie odchodzą a to dopiero początek. Wszyscy robią to samo a kasę biorą różną, może najwyższy czas to zmienić. Kierownik dużo pozmieniał na lepsze ale z tym nie może sobie poradzić

Ivan
@Piotrek 28.06.2018 14:50

Masz rację kierownik dużo zmienił w sumie facet jest w porządku. Jak się już wezmą za finanse ludzi z hali niech zwrócą też uwagę na to co się dzieje na jednej ze zmian. Niby jest magazynier a rządzi jego przyszła żona nie da się tak pracować, jedna kobita tak potrafi nerwy zepsuć, w końcu ktoś nie wytrzyma

Emil
@Ivan 28.06.2018 17:13

Co racja to racja kierownik jest spoko ale może potrzebuje więcej czasu żeby ogarnąć temat a może za bardzo zaufał co niektórym i oni to sprytnie wykorzystują. A przecież wiadomo że dobra atmosfera w pracy to połowa sukcesu.

Gregor

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Kasiula
@Gregor 17.06.2018 18:26

Jak ryba wody !

Karol

Zastanawiająca jest ta cisza na forum!!

Bogu
@Karol 03.06.2018 19:14

Kasownik kierownikiem ? Śmiechu warte, kolejny krzykacz na stanowisku bez żadnego doświadczenia

Pola

Ta blaszana buda została postawiona z pieniędzy UE , jesteś ciekawy kto pomagał , jakie były założenia projektu oraz jego cele ..... Niech ten PiS zbada kulisy powstania tej inwestycji ! Oj będzie ciekawie .

Iza

@Franz, czy nie jest dobrą cechą kierowcy być dyspozycyjnym? Czy podczas rozmowy kwalifikacyjnej, zostały Ci przedstawione warunki pracy na stanowisku kierowcy? Jak oceniasz inne aspekty pracy w firmie Mączka Spółka. Czy atmosfera w firmie i między pracownikami jest życzliwa? Czy wiesz coś na ten temat?

Franz
@Iza 12.05.2018 18:01

Iza , świetne pytania ! Ty chyba jesteś z kosmosu lub innej planety ? Za dyspozycyjność się płaci ponadto jest prawo pracy które w tej firmie nie obowiązuje . Nie polecam i sam już tu nie pracuję bo na rynku jest wiele korzystniejszych ofert pracy . Oceniam po sobie - kto pracuje w firmie pewnie jest zadowolony ? Niestety takich jest niewielu ....

Rafik

Ile zarobi kierowca?

fafał
@Rafik 24.04.2018 20:45

3-4tys na telefonie ciągle mimo wolnego dnia. Paweł M. i Darek M. da Ci popalić

Franz
@Rafik 24.04.2018 20:45

Jesteś na gwizdek , nie możesz nic zaplanować , płaca nieciekawa . Zawsze będzie pytanie dlaczego nie przyjechałeś "pusty " ......

JARO
@Franz 25.04.2018 07:09

Zawsze będzie pytanie dlaczego nie przyjechałeś "pusty " ...... a dlaczego dałeś se zwrócić towar.... dlaczego nie przebrałeś....

Iza

@Andrzej Rozumiem, że Twoja opinia jest negatywna o atmosferze w firmie. Czy możesz napisać, dlaczego tak uważasz? Może zanosi się na jakąś poprawę, czy próbowałeś rozmawiać na ten temat z innymi osobami? Atmosfera to nie wszystko, a co z zarobkami w firmie Mączka Spółka? Czy osoba z doświadczeniem, może liczyć na dobre wynagrodzenie?

Sucho
@Iza 20.04.2018 10:23

a co Twoim zdaniem znaczy "dobre wynagrodzenie" ? Teraz to i tak jest znośnie nie to co było kiedyś. Jeszcze jakby pozbyli się nierobów to by było ok. Jak narazie zwolnili tych ciężkich wariatów w stanach krytycznych do uśpienia.

Agata
@Iza 20.04.2018 10:23

Wynagrodzenie ...... , niestety nie tutaj . Jak nie będzie podwyżki to się zwalniam !

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w Mączka Spółka z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Andrzej
@Administrator 10.03.2018 08:31

Jest wspaniała atmosfera , tak wspaniała ,że można się udusić .

Waldi

Podpowiedzcie czy warto starać się o prace w firmie? Jaka atmosfera?

Joanna
@Waldi 04.02.2018 18:59

Nie warto .

Piekna Magda

Pracujemy 9 godzin (nie 8) bo kolejny bedzie zmieniac samochod , policzcie : 80 czlowieka X 12 pln X 22 dni = 21 120 , czyli za rok limuzynka jest .

Łysy
@Piekna Magda 17.01.2018 13:02

a dom ?

Łysy
@Piekna Magda 17.01.2018 13:02

Pijcie więcej wódki w pracy ale tak żebym był z alkomatem bo potrzebna jest wypasiona limuzyna

Magazynier

Tak naprawdę pracujemy po 8 godzin. każdy kto pisze, że po 9 to wie, po co ta 9 godzina. Nigdy nam nie zabraniali przerw, jest tyle ile chcemy - zwłaszcza tych na papierosa. Za nadgodziny nie płacą ale już ich praktycznie nie ma. Jest nareszcie porządny grafik i wolne, więc chyba Łysy Kiero coś działa dla nas. Ja tam uważam (i wiem, że wiele osób też), że zmiany idą na dobre. Pracujemy razem już wiele lat i jakoś niespieszno nam do odejścia. A jak komu się nie podoba to zawsze zostaje robota po 15 godzin w konkurencji. Powodzenia

egzorcysta
@Magazynier 20.10.2017 20:00

Tak naprawdę pracujemy 9 godzin i każdy wie że są ludzie co mają odbite jeszcze z wypłaty za papierosy. Nigdy nie zabraniali przerw? Co za bzdury piszesz chyba jesteś z biura. Panie ile to już razy się zapi... bez przerwy na jedzenie bo takie były zamówienia? Ile to razy magazynier zawrócił idących palic? Ci co mają chody to dymią tyle że więcej spędzają czasu na fajce niż w robocie. Nawet biedny Waldek nie ma czasu schować się w kiblu żeby pozbyć się nerwy. 15 godziń u konkurencji nie ma, no chyba że patrzysz tylko ciągle na jedna patologiczną firmę.

Magazynier
@egzorcysta 03.11.2017 19:51

Sam miałem iść do konkurencji i nie do tego patologa. Co tu dużo mówić chodzi o kasę. Policz dobrze, żeby zarobić tyle samo ile musiałbyś dymać godzin? A przerwy zawsze były i nie były przez nikogo kontrolowane. To, że teraz ktoś się przywala to normalka w każdej robocie. Tak jak wspominałem nikt nas nigdzie na siłę nie trzyma

egzor
@Magazynier 21.11.2017 18:43

No ja dużo mniej godzin niż tu :) przerwy nie były kontrolowane? To na jakiej ty zmianie robisz? na mojej były.

Borys

Dzięki Magda - to prawda . Czas szukać pracy bo to wszystko wygląda na kurs z górą lodową . Zostanie tylko rodzina i ci co mają kapustę w polach .

Łysy

Dalej pracujemy po 9 godzin czyli co dziennie 1 godzina za darmo

NILA

chodzi bajka, że któryś to szofer kupił sobie auto za palety

Nick

Od zawsze jest 9 godz i tego nikt nie zmieni. Kierownik kase zbiera w inny sposob szkoda tylko ze jedni płacą a inni nie chyba jakies mahloje. Może Czas porozmawiać z zarzadem

Wojtek
@Nick 04.10.2017 16:55

Kierownik nie zbiera tylko chce zlikwidować patole, na którą inni magazynierzy przymykają oko. Kierownik to mietka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gasi krzykiem i czeka na twojego papierosa. Kto ma układy z magazynierem to siedzi a reszta zadupca za dwóch, tak to można robić i nadgodziny nie straszne.

Marek

Firma caly czas wykorzystuje ludzi do siedzenia po 9 godzin placi za 8 godz a a kierownik. Nic sie nie odzywa bo woli zeby kasa zostala we firmie. Na gry i zabawy

Tatu
@Marek 02.10.2017 09:26

Ciesz się że dni wolne w grafiku znowu są wolnymi a nie jak to było wcześniej i nie robisz po 230 godzin tylko góra 190 godzin. Zresztą podwyżkę dostałeś jeszcze Ci zle? Może ty siedzisz w pracy w kantorku z magazynierem i flirtujesz a potem odwozisz go do domu.

1234
@Tatu 05.10.2017 19:26

Kurnik to ulubione miejsce kilku osób. Lepiej siedzieć tam niz robic na hali a kasa leci. Nadal jest praca po 9 godz niby ta godzina za palenie papierosow a co z osobami co nie pala robia na nas palacych? kto to wymysliłl. Wprowadzili korzystne zmiany bo nie ma nadgodzin ale do tej pory nie zaplacili nam zaleglych nadliczbowek. Pracuje prawie 6 lat moge zaswiadczyc ze jest lepiej oby znowu nie zaczeli wymyslac

ROSJANIN CCCP

Kogo oni przyjęli do pomocy Łysemu.? Po znajomości chłystka fakturzystki co na niczym się nie zna.

NIEMIEC/C.S.R.P.K

Pracodawca to stara [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pomiata ludźmi

Eva

Ja zmieniłam i jestem szczęśliwa ;)

Aska
@Eva 07.08.2017 15:49

Ja też i jestem szczęśliwy :) go work na polecenie usunęło wszędzie łapki w górę nie ładnie !

Bodzio

Standard to zatrudnienie bez umowy o pracę , przekroczenie dobowych norm pracy , co czwarta niedziela wolna , i wiele innych .Kierowcy mają sprzedawać towar - dlaczego zwrot są pytania ? Jeśli ktoś lubi stres za który nie odpowiada - zapraszamy !

opasły
@Bodzio 20.07.2017 20:30

Zeby ten problem zniknął to pierw trzeba zmienić zwolnić dział zamówień i zainwestować w lepszy towar a wiesz że jest to nie możliwe wiec cza zmienić robote

Anna

Nie przesadzasz? Teraz się pracuje 6dni w tygodniu to myślę ze ten jeden dzień to rozpusta. Święto kalendarzowe masz wolne jak ci w grafiku wypadnie wolny dzien inaczej nikt cie nie pusci. W weekend biuro siedzi i popija piwo przed grilem a ludzie zap... i pilnuja im zakładu. Przecież twoja zmiana to twoja rodzina masz Bodzio inna ? Mobbingu nie ma tylko ludzie są troche nerwowi no i ogolnie fajnie sie wyładować na kimś zmieszac z plotem wiedzac że ma się ta mozliwosc i nie ma sie z tego problemow. Okres moze sie przeciagnac nawet do roku.

Klak

Nie ma to jak tam pracować można siedzieć na Zwolnieniu i zarabiać pieniądze na placu w końcu zaczol się sezon czeba sobie radzić

Zostaw opinię o Mączka Spółka z o.o. - Wawrzeńczyce

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mączka Spółka z o.o.