Mączka Spółka z o.o.

Wawrzeńczyce

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 12 ocen.

Mączka Spółka z o.o.
1 12 6 1

Opinie o Mączka Spółka z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mączka Spółka z o.o.

Admin

Widać że każdy w tej firmie ma jakieś problemy , wszyscy co tam pracująto każdy jeden ma coś z głową nie tak ????

Bogu
@Admin 08.07.2018 22:19

Wkońcu to jest sanatorium mi przeszło i czuję się dobrze

Iza

@Admin, czego dotyczy Twoja wypowiedź? Możesz doprecyzować swój komentarz? Pamiętaj, że wypowiadasz się na forum publicznym i zaakceptowałeś regulamin forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin . @Damian, czy możesz powiedzieć nam coś na temat benefitów pozapłacowych w firmie? Czy są one dostępne dla pracowników?

Damian

W firmie jest pare osób które żerują na czyjiśc plecach, może jak kiero przejży na oczy to zrobi porządek. Dobrze że odeszli bliźniaki -bajkopisarze i aferzyści nie udało się zrobić kariery . Jeszcze wywalić z firmy nierobów i kombinujących żeby zrzucić na kogo innego robotę i będzie dobrze .

Iza

@Emil, możesz powiedzieć coś więcej na temat atmosfery obecnie panującej w tym przedsiębiorstwie? Jak rozumiem, jesteś w dalszym ciągu pracownikiem firmy? @Ivan, czy możesz doprecyzować swoją wypowiedź? Mógłbyś podzielić się z nami informacjami na temat warunków pracy w firmie?

Piotrek

Prawda jest taka że firma bierze ludzi z łapanki. Kto przyjdzie ma pracę szkoda tylko że nie patrzą jak kto pracuje i czy się nadaje do pracy. Wynagrodzenia też nie są zadowalające pomału ludzie odchodzą a to dopiero początek. Wszyscy robią to samo a kasę biorą różną, może najwyższy czas to zmienić. Kierownik dużo pozmieniał na lepsze ale z tym nie może sobie poradzić

Emil
@Ivan 28.06.2018 17:13

Co racja to racja kierownik jest spoko ale może potrzebuje więcej czasu żeby ogarnąć temat a może za bardzo zaufał co niektórym i oni to sprytnie wykorzystują. A przecież wiadomo że dobra atmosfera w pracy to połowa sukcesu.

Gregor

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Kasiula
@Gregor 17.06.2018 18:26

Jak ryba wody !

Karol

Zastanawiająca jest ta cisza na forum!!

Bogu
@Karol 03.06.2018 19:14

Kasownik kierownikiem ? Śmiechu warte, kolejny krzykacz na stanowisku bez żadnego doświadczenia

Pola

Ta blaszana buda została postawiona z pieniędzy UE , jesteś ciekawy kto pomagał , jakie były założenia projektu oraz jego cele ..... Niech ten PiS zbada kulisy powstania tej inwestycji ! Oj będzie ciekawie .

Iza

@Franz, czy nie jest dobrą cechą kierowcy być dyspozycyjnym? Czy podczas rozmowy kwalifikacyjnej, zostały Ci przedstawione warunki pracy na stanowisku kierowcy? Jak oceniasz inne aspekty pracy w firmie Mączka Spółka. Czy atmosfera w firmie i między pracownikami jest życzliwa? Czy wiesz coś na ten temat?

Franz
@Iza 12.05.2018 18:01

Iza , świetne pytania ! Ty chyba jesteś z kosmosu lub innej planety ? Za dyspozycyjność się płaci ponadto jest prawo pracy które w tej firmie nie obowiązuje . Nie polecam i sam już tu nie pracuję bo na rynku jest wiele korzystniejszych ofert pracy . Oceniam po sobie - kto pracuje w firmie pewnie jest zadowolony ? Niestety takich jest niewielu ....

Rafik

Ile zarobi kierowca?

JARO
@Franz 25.04.2018 07:09

Zawsze będzie pytanie dlaczego nie przyjechałeś "pusty " ...... a dlaczego dałeś se zwrócić towar.... dlaczego nie przebrałeś....

Iza

@Andrzej Rozumiem, że Twoja opinia jest negatywna o atmosferze w firmie. Czy możesz napisać, dlaczego tak uważasz? Może zanosi się na jakąś poprawę, czy próbowałeś rozmawiać na ten temat z innymi osobami? Atmosfera to nie wszystko, a co z zarobkami w firmie Mączka Spółka? Czy osoba z doświadczeniem, może liczyć na dobre wynagrodzenie?

Agata
@Iza 20.04.2018 10:23

Wynagrodzenie ...... , niestety nie tutaj . Jak nie będzie podwyżki to się zwalniam !

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w Mączka Spółka z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Andrzej
@Administrator 10.03.2018 08:31

Jest wspaniała atmosfera , tak wspaniała ,że można się udusić .

Waldi

Podpowiedzcie czy warto starać się o prace w firmie? Jaka atmosfera?

Joanna
@Waldi 04.02.2018 18:59

Nie warto .

Piekna Magda

Pracujemy 9 godzin (nie 8) bo kolejny bedzie zmieniac samochod , policzcie : 80 czlowieka X 12 pln X 22 dni = 21 120 , czyli za rok limuzynka jest .

Łysy
@Piekna Magda 17.01.2018 13:02

Pijcie więcej wódki w pracy ale tak żebym był z alkomatem bo potrzebna jest wypasiona limuzyna

Magazynier

Tak naprawdę pracujemy po 8 godzin. każdy kto pisze, że po 9 to wie, po co ta 9 godzina. Nigdy nam nie zabraniali przerw, jest tyle ile chcemy - zwłaszcza tych na papierosa. Za nadgodziny nie płacą ale już ich praktycznie nie ma. Jest nareszcie porządny grafik i wolne, więc chyba Łysy Kiero coś działa dla nas. Ja tam uważam (i wiem, że wiele osób też), że zmiany idą na dobre. Pracujemy razem już wiele lat i jakoś niespieszno nam do odejścia. A jak komu się nie podoba to zawsze zostaje robota po 15 godzin w konkurencji. Powodzenia

egzor
@Magazynier 21.11.2017 18:43

No ja dużo mniej godzin niż tu :) przerwy nie były kontrolowane? To na jakiej ty zmianie robisz? na mojej były.

Borys

Dzięki Magda - to prawda . Czas szukać pracy bo to wszystko wygląda na kurs z górą lodową . Zostanie tylko rodzina i ci co mają kapustę w polach .

Łysy

Dalej pracujemy po 9 godzin czyli co dziennie 1 godzina za darmo

NILA

chodzi bajka, że któryś to szofer kupił sobie auto za palety

Nick

Od zawsze jest 9 godz i tego nikt nie zmieni. Kierownik kase zbiera w inny sposob szkoda tylko ze jedni płacą a inni nie chyba jakies mahloje. Może Czas porozmawiać z zarzadem

Wojtek
@Nick 04.10.2017 16:55

Kierownik nie zbiera tylko chce zlikwidować patole, na którą inni magazynierzy przymykają oko. Kierownik to mietka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gasi krzykiem i czeka na twojego papierosa. Kto ma układy z magazynierem to siedzi a reszta zadupca za dwóch, tak to można robić i nadgodziny nie straszne.

Marek

Firma caly czas wykorzystuje ludzi do siedzenia po 9 godzin placi za 8 godz a a kierownik. Nic sie nie odzywa bo woli zeby kasa zostala we firmie. Na gry i zabawy

1234
@Tatu 05.10.2017 19:26

Kurnik to ulubione miejsce kilku osób. Lepiej siedzieć tam niz robic na hali a kasa leci. Nadal jest praca po 9 godz niby ta godzina za palenie papierosow a co z osobami co nie pala robia na nas palacych? kto to wymysliłl. Wprowadzili korzystne zmiany bo nie ma nadgodzin ale do tej pory nie zaplacili nam zaleglych nadliczbowek. Pracuje prawie 6 lat moge zaswiadczyc ze jest lepiej oby znowu nie zaczeli wymyslac

ROSJANIN CCCP

Kogo oni przyjęli do pomocy Łysemu.? Po znajomości chłystka fakturzystki co na niczym się nie zna.

NIEMIEC/C.S.R.P.K

Pracodawca to stara [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pomiata ludźmi

Eva

Ja zmieniłam i jestem szczęśliwa ;)

Aska
@Eva 07.08.2017 15:49

Ja też i jestem szczęśliwy :) go work na polecenie usunęło wszędzie łapki w górę nie ładnie !

Bodzio

Standard to zatrudnienie bez umowy o pracę , przekroczenie dobowych norm pracy , co czwarta niedziela wolna , i wiele innych .Kierowcy mają sprzedawać towar - dlaczego zwrot są pytania ? Jeśli ktoś lubi stres za który nie odpowiada - zapraszamy !

opasły
@Bodzio 20.07.2017 20:30

Zeby ten problem zniknął to pierw trzeba zmienić zwolnić dział zamówień i zainwestować w lepszy towar a wiesz że jest to nie możliwe wiec cza zmienić robote

Anna

Nie przesadzasz? Teraz się pracuje 6dni w tygodniu to myślę ze ten jeden dzień to rozpusta. Święto kalendarzowe masz wolne jak ci w grafiku wypadnie wolny dzien inaczej nikt cie nie pusci. W weekend biuro siedzi i popija piwo przed grilem a ludzie zap... i pilnuja im zakładu. Przecież twoja zmiana to twoja rodzina masz Bodzio inna ? Mobbingu nie ma tylko ludzie są troche nerwowi no i ogolnie fajnie sie wyładować na kimś zmieszac z plotem wiedzac że ma się ta mozliwosc i nie ma sie z tego problemow. Okres moze sie przeciagnac nawet do roku.

Klak

Nie ma to jak tam pracować można siedzieć na Zwolnieniu i zarabiać pieniądze na placu w końcu zaczol się sezon czeba sobie radzić

Bodzio

Kilka lat temu ludzie hali pracowali bez przerwy 364 dni w roku , 7 dni w tygodniu jak niewolnicy . Bez życia rodzinnego i prywatnego - łamano wszystkie prawa PP , pieniądze pod stołem , fałszowanie grafików pracy , brak urlopów , mobbing , brak premii , fundusz zakładowy nie istnieje . Polecam pracodawcę !

Łysy

Fajki są drogie a kierownik jest biedny bo jest na standardowej stawce tak jak reszta pracowników hali. Dajcie mu sznur tytoniu to będzie sobie kręcił przy biurku zamiast chodzić po hali i wk...ć ludzi .

Kaska

Na stanowisku fakturzystki jest taka rotacja że wytrzymują kilka miesięcy. Wynagrodzenie równoważne do kasjera w biedronce. Nic dziwnego jak nad ich pracą spogląda ciągle krytyczne oko członka zarządu. Jeśli jesteś lubisz zabawy w poniżanie sadomaso to ta robota jest dla Ciebie!

bosssmen

Ludzie się zwalniają... ale kierownik wrócił bo w nowym zakładzie nie miał od kogo żulić fajek... za to tu mu to idealnie wychodzi. Na kawe tez go nie stać, jedynie na g umy bo żuje cały czas nawet jak z tobą rozmawia... zero szacunku

Zostaw opinię o Mączka Spółka z o.o. - Wawrzeńczyce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mączka Spółka z o.o.