Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OZGraf

Pracowałeś w firmie OZGraf i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ela - 2011-10-15 21:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli lubisz[usunięte przez moderatora] pracowac[usunięte przez moderatora] za marne grosze to polecam. atmosfera do[usunięte przez moderatora] ale nie ma co sie dziwic jak W[usunięte przez moderatora] nie placi na czas i calosci. dzieki ci[usunięte przez moderatora] Pozdro dla BZGraf
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-12-27 19:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracodawca który gnębi pracowników i czeka aż się sami zwolnią bo nie musi płacić odprawy . Czysta złotówa . przegrywa sprawy w sądach z pracownikami których oczerniał . Zakład i tak chyli się ku upadkowi , kwestia tego roku 2013. Jaka kariera ????
zdjecie uzytkownika
gaby - 2013-04-29 18:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam jest teraz? Możecie powiedzieć coś więcej? Dlaczego dokładnie odradzacie pracę tam? Jak jest z umową, socjalem, ile miesięcznie można zarobić? Proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-06-04 05:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nowego - lipa na pokladzie [usunięte przez moderatora]. szkoda czasu i nerwow
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 17:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś z was może to niech napisze jakieś konkrety na temat pracy w OZGraf. Zastanawiam się czy zatrudnić się tam i sam nie wiem. Nie będę ukrywać że jednak najbardziej interesuje mnie to ile się tam zarabia?
zdjecie uzytkownika
*druk* - 2013-09-10 14:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zakład beznadziejny już pół roku czekam na sprzedaż swoich akcji a tak obiecywano złota góry
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-10 21:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jakie sa w tej chwili warunki pracy w tym zakladzie?Jakie pieniadze sa mozliwe do zarobienia na dzien dzisiejszy???jaka jest za godzine stawka dla nowej osoby
zdjecie uzytkownika
*druk* - 2014-02-11 17:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-09-10 21:38:52]:
najniższa krajowa
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-11 18:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
skarga
zdjecie uzytkownika
druk - 2014-03-27 17:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Ela - 2011-10-15 21:07:55]:
pracowałem wiele lat dzieci kilka i aby pójść na urlop 2-tygodniowy musiałem pracować w niedziele i soboty po 12 godz.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-05-30 13:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal są takie problemy by brać urlop dwutygodniowy w OZGraf, bo zbliża się okres urlopowy, z tygodniem nie robią problemów?
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-05-30 16:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dopytam jeszcz,e czy praca w weekend jest jakos lepiej płatna niz stawka tygodniowa? Pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
dcxh - 2015-01-09 22:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy mozna liczyc na podwyżke ewentualne premie? czy wynagrodzenie wypłacane jest na czas w terminie? jak jest z rekrutacja? o co szczególnie pytają na co zwrócic trzeba szczególną uwagę przy rozmowie z pracodawca? jakie mozliwosci rozwoju oferuje firma swoim pracownikom? dziekuje za odpoiwedz pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-03-11 16:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczerze mówiąc jedyne co mi się rzuca w oczy jak do tej pory to ich strona i napis "WYDRUKUJEMY TWÓJ SUKCES". Niby wszystko ładnie pieknie, ale oprócz tego to moim zdanie nic nie zachęca do dalszego oglądania strony. Parametry drukownia też z jakims patosem sa napisane, dziwna reklama strony moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
wierna - 2015-03-17 15:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Każdy tylko narzeka ale nic konkretnego nie mówicie. Najlepiej narzekać a może tak coś dać od siebie. Pokazać co się potrafi a potem wymagać. Uważam że jest super
zdjecie uzytkownika
Agatka - 2015-03-17 15:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też uważam że to fajny zakład. Znam ludzi którzy pracują tam wiele lat i są zadowoleni. A ile tam można poznać fajnych ludzi. Spróbujcie sami.
zdjecie uzytkownika
tymek - 2015-03-26 04:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Agatka, myślę właśnie żeby spróbować, bo na warmii i mazurach to ogólnie ciężko z pracą i szczerze mówiąc to chwyciłbym się czegokolwiek żeby coś zarobić. A drukarnia OZGraf wydaje się być dobrym i nowoczesnym, rozwijajacym się miejscem z tego co widzę. Poszukują obecnie Kierownika Produkcji, mam doświaczenie na podobnym stanowisku, ale może orientuje sie ktoś tu ile na tym stanowisku kasy proponuje ozgraf?
zdjecie uzytkownika
redko - 2015-04-23 01:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj jak ja nie lubie takiego gadania że jest ciężko z pracą. Zobaczcie ile w internecie jest ogłoszeń o pracę. Tak na prawdę gdy ktoś chce pracować to coś sobie znajdzie.
zdjecie uzytkownika
do jutra - 2016-02-28 21:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a wiecie czy ogłoszenie na operatora maszyn offsetowych jest jeszcze aktualne? Dla mnie spoko opcja, bo zapewniają system motywacyjny i to w ramach umowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
pojutrze - 2016-02-29 15:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do jutra - 2016-02-28 21:59:15]:
Ogłoszenie zarówno na operatora jak i na maszynistę jest jest nadal aktualne.
zdjecie uzytkownika
flago - 2016-03-02 08:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pojutrze - 2016-02-29 15:44:11]:
to prawda. Kolega u nich robił i wspominał , że jeśli chce się iść w te branże to jak najbardziej ozgraf jest dobrym miejscem aby zapoczątkować tu pracę
zdjecie uzytkownika
rt - 2016-03-04 20:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@flago no mozna..zlwaszcza ze szukaja na pryklad tez maszynisty maszyn offsetowych w Olsztynie oferuja niezbędne narzędzia pracy, system motywacyjny..
zdjecie uzytkownika
galikk - 2016-03-09 20:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety przez niezbędne narzędzia pracy w tym przypadku @rt nie mieli na myśli samochodu służbowego, no ale i tak nie jest źle, bo przynajmniej jest umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
izza - 2016-03-12 13:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z ogłoszenia można też wyczytać informacje na temat systemu motywacyjnego - jeśli ma to przełożenie w rzeczywistości to duży plus dla nich bo to w Polsce mega kuleje
zdjecie uzytkownika
faro - 2016-03-14 14:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OZGraf oferuje zatrudnienie z możliwością rozwoju, awansu i umowy o pracę @galikk to dobra oferta dla tych którzy myślą poważnie o przyszłości, bo takie warunki gawrantują stabilizację zawodową
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-03-30
Żródło: Gowork.pl
Olsztyn
(warmińsko-mazurskie)
OZGRAF Olsztyńskie Zakłady Graficzne S.A., działają nieprzerwanie od ponad 70 lat na rynku. Należymy do grupy najbardziej rozpoznawalnych drukarń dziełowych w Polsce i w Europie. Aktualnie jesteśmy częścią dużej kapitałowej grupy poligraficznej KOMPAP S.A. notowanej na GPW.OZGraf- Olsztyńskie Zakłady Graficzne SA w Olsztynie w związku z intensywnym rozwojem poszukują kandydata na stanowisko: Specjalista  ds. Obsługi Klientów Zagranicz
zdjecie uzytkownika
piękny - 2016-04-13 20:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodzę się, że warunki dobre i jest stabilizacja zawodowa @faro dlatego myślę nad ofertą na specjalistę ds. obsługi klientów zagranicznych. Zapewniają możliwość rozwoju zawodowego i wyjazdów zagranicznych, wynagrodzenie zależne od wyników i osiągnięć, pracę w Olsztynie.
zdjecie uzytkownika
25 - 2016-05-12 14:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@piekny no a nie chcialbys sporobwac sie u nich zatrudnic na przyklad jakie maszynista maszyn offsetowych w Olsztynie? oferuja tutaj niezbędne narzędzia pracy, system motywacyjny, zatrudnienie z możliwością rozwoju, awansu i umowy o prace, pracę w stabilnej firmie,

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie OZGraf!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OZGraf
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert