Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OZGraf

Pracowałeś w firmie OZGraf i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ela - 2011-10-15 21:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli lubisz[usunięte przez moderatora] pracowac[usunięte przez moderatora] za marne grosze to polecam. atmosfera do[usunięte przez moderatora] ale nie ma co sie dziwic jak W[usunięte przez moderatora] nie placi na czas i calosci. dzieki ci[usunięte przez moderatora] Pozdro dla BZGraf
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-12-27 19:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracodawca który gnębi pracowników i czeka aż się sami zwolnią bo nie musi płacić odprawy . Czysta złotówa . przegrywa sprawy w sądach z pracownikami których oczerniał . Zakład i tak chyli się ku upadkowi , kwestia tego roku 2013. Jaka kariera ????
zdjecie uzytkownika
gaby - 2013-04-29 18:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam jest teraz? Możecie powiedzieć coś więcej? Dlaczego dokładnie odradzacie pracę tam? Jak jest z umową, socjalem, ile miesięcznie można zarobić? Proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-06-04 05:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nowego - lipa na pokladzie [usunięte przez moderatora]. szkoda czasu i nerwow
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 17:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś z was może to niech napisze jakieś konkrety na temat pracy w OZGraf. Zastanawiam się czy zatrudnić się tam i sam nie wiem. Nie będę ukrywać że jednak najbardziej interesuje mnie to ile się tam zarabia?
zdjecie uzytkownika
*druk* - 2013-09-10 14:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zakład beznadziejny już pół roku czekam na sprzedaż swoich akcji a tak obiecywano złota góry
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-10 21:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jakie sa w tej chwili warunki pracy w tym zakladzie?Jakie pieniadze sa mozliwe do zarobienia na dzien dzisiejszy???jaka jest za godzine stawka dla nowej osoby
zdjecie uzytkownika
*druk* - 2014-02-11 17:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-09-10 21:38:52]:
najniższa krajowa
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-11 18:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
skarga
zdjecie uzytkownika
druk - 2014-03-27 17:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ela - 2011-10-15 21:07:55]:
pracowałem wiele lat dzieci kilka i aby pójść na urlop 2-tygodniowy musiałem pracować w niedziele i soboty po 12 godz.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-05-30 13:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal są takie problemy by brać urlop dwutygodniowy w OZGraf, bo zbliża się okres urlopowy, z tygodniem nie robią problemów?
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-05-30 16:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dopytam jeszcz,e czy praca w weekend jest jakos lepiej płatna niz stawka tygodniowa? Pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedź.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OZGraf
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x