Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sprint Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Sprint Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mmmm - 2015-07-21 13:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ze sprzętem po Bydgoszczy?już upłynnili?miał trafić do innych SU
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2015-07-21 19:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mmmm - 2015-07-21 13:11:29]:
a jaki sprzęt był po Bydgoszczy ? zdezelowane drabiny , i połamane wkrętaki , ?
w Sprincie nie było żadnego sprzętu oprócz najtańszego badziewia z marketu,...
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2015-07-21 20:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nnnn - 2015-07-21 19:36:10]:
a nas zapewniali mailem kilka tygodni temu, że serwisanci zostaną doposażeni min w mierniki itp po monterach ze strefy Bydgoszczy ale wychodzi na to, że to znowu następna ściema!pewnie na Bydgoszczy jak i wszędzie gdzie jest Sprint wieje nędzą!
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2015-07-22 17:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [mmmm - 2015-07-21 20:50:14]:
w 2002 sprint przejął sprzed od tpsa przez 13 lat w nic nie inwestowali ,
nawet jak coś zostało to się do niczego już nie nadaje , mierników szerokopasmowych było kilka sztuk ale to tez po tpsa , więc przeszły na pewno do enewy ,zwykłych mierników rezystancji w sprincie nikt nie używał bo ich nie było albo były zepsute , laptopy to chyba na szrocie lepsze znajdziesz niż w sprincie , więc na nic nie licz :)licz sam na siebie , ...
zdjecie uzytkownika
qqq - 2015-07-29 06:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
wstyd przed samym sobą że pracuje w tej firmie
zdjecie uzytkownika
ddddd - 2015-07-29 07:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
u nas po ostatniej burzy jeden ma na kolejce 20 uszkodzeń+instalacje vdsl (z dnia na dzień przybywają) a drugi 2 uszkodzenia i kilka deinstalacji,różnica polega na tym że ten pierwszy jest od szerokiego,ma się znać na wszystkim,95% zdarzeń ląduje u niego i robi prawie do 20-tej a ten drugi robi tylko wąskie i nie musi się znać na niczym i przed 16-tą siedzi w domu,wspólny mianownik to taka sama pensja!I jak ma być dobrze w tej firmie.A zaistniała sytuacja wynika jedynie z nieudolności kierownika który nie widzi albo nie chce widzieć tego co się dzieje!
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaa - 2015-07-31 00:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
U nas wszyscy jeżdżą na neostrady,jedynie na łącza jadą chłopaki z cert A,gdzie jeszcze tak jest że monter nie jedzie na neo,to co oni robia kto ich jeszcze trzyma? ??
zdjecie uzytkownika
Konsul R.P. - 2015-08-02 08:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest bardzo nieładnie ze Prezes i Zarząd Sprint Sp. Z.O.O. i pracownicy tego zakładu nie przestrzegają , Ratyfikacji o prawach osób niepełnosprawnych i Konwencji ONZ która została ratyfikowana przez U.E. i Polskę. Oświadczam ze szanujący się Golfista nie zagra z takim Prezesem. I bardzo współczuję pełnosprawnym pracownikom ponieważ jak Pracodawca nie szanuje niepełnosprawnego pracownika to nie szanuje też zdrowych. Dlatego odbija się to na niepełnosprawnych.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-08-23 14:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprint zatrudni introligatora. Trzeba mieć doświadczenie na takim stanowisku, umieć obsługiwać falcerki, sztancygla, maszyny szyjące i inne drobne urządzenia introligatorskie. Ale z racji tego że to nie jest popularny zawód to raczej dużej konkrencji nie będzie, wiec jak ktoś się tym trudni i wie o co chodzi to może próbować.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-09-04 09:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak tam podwyżki hehehe
zdjecie uzytkownika
ON - 2015-09-09 10:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzej Panowie ( bez pomysłu na ratowanie strefy ) jak zwykle wykazali się błyskotliwością i usunęli ze stanowiska kierownika - BRAWO !!!!.
Nad wyraz inteligentne posunięcie. Ciekawe, czy ktoś zauważył tę prawidłowość.
zdjecie uzytkownika
ON2 - 2015-09-09 13:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ON - masz racje powinno się wyrzucić więcej super kierowników, "nietykalnych" z tej strefy, najgorszej w Polsce !!!, a pozostali pracownicy cierpią z powodu braku kasy, podali kary , które płaci Telekom za "dobrą pracę " na tej strefie. Już dawno powinno się wyrzucić kilku nierobów i zrobić porządek,
zdjecie uzytkownika
on3 - 2015-09-10 19:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niektorzy kiero są ok ale jak Gdansk ich robi w balona a pozniej caly sklad odchodzi to ktos jest winny.....Szczecin pada na pysk....
zdjecie uzytkownika
on4 - 2015-09-12 12:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdańsk robi w konia od kiedy dopadli się do władzy,to są starzy wyzyskiwacze,nikomu nie dać zarobić tylko wszystko grabią do siebie,przecież ta firma to farsa,prezes codziennie daje nam przykład jak mamy oszukiwać,kłamać,kręcić a jak już wpadniesz to niestety to już twoja wina że jest kara z Orange,a to że nie ma ludzi,sprzętu i czasu to prezes ma to głęboko gdzieś ... i vice versa!
zdjecie uzytkownika
emak - 2015-09-22 18:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja co prawda dopiero zastanawiam sie, czy nie poszukac tutaj pracy, ale z powyższych komentarzy wnioskuję, że nie najlepiej się dzieje. Nie wiem jednak co macie na myśli piszac o tych u władzy, że pokazują jak oszukiwać. Może jednak wiedza co robią i tylko dzięki nim firma jako tako funkcjonuje. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-10-08 18:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do cholery z tymi podwyżkami,znowu będą skomleć że jest bieda?albo po prostu cisza jak obecnie,tematu nie było
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-10-22 21:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ddd, to w ogóle mówili cos na temat tych podwyżek, w sensie były jakies obietnice, że jeszcze w tym roku cos się pojawi, czy po prostu domagasz się podwyżki za staz pracy, czy coś w tym stylu. Ile w ogóle teraz orientacyjnie oni placa, że podwyzka się by przydała, chyba nie jest tak źle na tle konkurencja, pewnie 3 z przodu jest.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-10-23 20:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@igor,firmy pracujące dla Orange płacą słabo jak każdy prywaciarz nie sa filantropami, jeśli mówimy o zasadniczej to jest rzędu 1900-2200 brutto tyle co na umowie wiec 1500 netto masz na koncie gwarantowane,a poza tym można dorobić aktywacjami,ssi itp tylko są miesiace lepsze ale i takie gdzie dorobisz ze 100zl,wszystko zależy od ilosci zleceń z Orange no i najwazniejsze ile po drodze Sprint okroi albo nie zaplaci w ogole tak jest czesto z SSI,tylko oprocz kasy jest jeszcze sprawa organizacji pracy w ktorej panuje bałagan, nie ma jak w normalnych firmach podzial obowiazkow specjalizacji,masz byc fizolem (nie obrazajac nikogo) do kopania,do biegania z drabina w pojedynke narazajac zdrowie i zycie,czasami zaliczajac z 10 słupów bo linie sa w opłakanym stanie nie konserwowane od ponad 10 lat,praca w stresie pod presją czasu,a do tego masz byc informatykiem który poradzi sobie z zaawansowanymi zagadnieniami informatycznymi,do tego praca w sobote,niedziele i święta tylko w ramach dnia wolnego,zlecenia czesto umawiane po 16 wiec jestes 10-12 h w pracy,wiec czy warto nawet za 2000 netto?!chyba ze chcesz nabawic sie nerwicy i rwy kulszowej i nadal biedny bo trzeba wydać na lekarstwa. ..
zdjecie uzytkownika
TP - 2015-11-07 11:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2015-10-23 20:44:04]:
TO AŻ DZIWNE ŻE LUDZIE JESZCZE PRACUJĄ W TYM SPRINCIE , 2200 ZŁ TO JA MIAŁEM W TPSA W 2000 ROKU CZYLI JAKIEŚ 15 LAT TEMU , DZISIAJ TRZEBA ZARABIAĆ PO 5-6 TYS, ŻEBY JAKOŚ W MIARĘ NORMALNIE ŻYĆ , A PRACA W POJEDYNKĘ I BEZ PODZIAŁU PRACY I POD PRESJĄ CZASU TO WYMYSŁ TYCH PSEUDO-FIRM, MUSICIE WIEDZIEĆ ŻE DLA TYCH FIRM JESTEŚCIE TYLKO ZASOBAMI LUDZKIMI , A JAK SIĘ ZUŻYJECIE TO WYMIENIĄ WAS NA INNY MODEL
zdjecie uzytkownika
iuyygg - 2015-11-07 18:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej słuchajcie znalazłem niedawno oferty pracy od firmy NetSprint.pl Sp. z o.o. na JUNIOR JAVA DEVELOPER w Warszawie oferują pracę w zgranym zespole w atrakcyjnej lokalizacji, elastyczny czas pracy, brak nadgodzin, prywatną opiekę medyczną, kartę MultiSport, nieformalną i przyjazną atmosferę pracy...
zdjecie uzytkownika
szczecim - 2015-11-07 21:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [iuyygg - 2015-11-07 18:09:41]:
Jak widze napis Sprint to nie bardzo dziekuje zakończyłem współpracę z firmą nie była zła tylko Opl i procedury mnie wykończyły ,a za małe mam dzieci abym musiał leczyć się u psychologa itd pozdrawiam wytrwałych .
zdjecie uzytkownika
kupsi - 2015-11-09 21:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno praca na takim stanowisku jest bardzo wymagająca. Niekiedy pewnie trzeba także pracować poza godzinami oficjalnie ustalonymi, no ale z drugiej strony zawsze to jakiś plus.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-11-11 20:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
taki plus że jesteś frajerem dla nich,co to za nadgodziny 15zł za godzinę gdzie już jesteś zrypany po całym dniu pracy,a często później kombinowanie z wypłatą tych nadgodzin,ciągłe skomlenie że nie ma kasy ile razy można tego słuchać!najbardziej wku..a to jak idziesz do domu a tu telefon np o 18:00 od marudzącego dyspozytora że wpadło uszkodzenie 6h i masz załatwione popołudnie,zamiast zatrudnić ludzi żeby były 2 zmiany to wolą zajeździć monterów za żenująco niskie stawki nadliczbowe!!!tak jak napisał @TP jak się zużyjecie to wymienią na nowy model.to jest firma bez zasad,jedyna zasada jest taka żeby prezesowi zgadzała się kasa w portfelu
zdjecie uzytkownika
korek - 2015-11-12 01:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karta multisport i prywatna opieka medyczna to dobry pakiet socjalny, widać że w jakiś sposób dbają o pracownika.
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-11-14 14:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nadgodizny moga byc ale chyba z wlasnej woli, no i elastyczny czas pracy przekonuje mnei mocno zeby zaaplikowac
zdjecie uzytkownika
ON44 - 2015-11-22 08:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :-)
Praca w Telekom Usługi jest bardzo fajna;-), gwarantuje 1400 zł na rękę co miesiąc plus dodatkowo za instalacje. Ostatnio mają problemy finansowe i jest problem z płaceniem za instalacje i inne prace dodatkowe. Można też poznać procedury OPL przy instalacjach i naprawach uszkodzeń, które zajmują więcej czasu niż właściwa praca, a jest ich na prawdę sporo. Często trzeba zostawać po godzinach, które są oczywiście bezpłatne. Ktoś pisze o pakiecie socjalnym, nigdy o takim nie słyszałem, może chodzi o inną firmę?
Bardzo ciekawe doświadczenie pracy pod tzw. presją;-)
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-11-30 19:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jaki socjal hehe, max 200zł brutto z tego jeszcze sam płacisz podatek wiec ze 170zł na rękę i to jest prezent na święta w podzięce za tyranie w upale,mrozie,deszczu,śniegu i wichurach!ch.. wie co z taką kasą robić,może na lokatę,niech rosną procenty!hehehe dziady wstydu nie mają,żenujące!
zdjecie uzytkownika
gfd - 2015-12-03 16:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej hej niestety na chwile obecna nie ma juz zadnych ofert pracy od nich, szkoda żałuję że nie zdążyłem się na żadne załapać, teraz trzeba czekać na nowe
zdjecie uzytkownika
Aaaa - 2015-12-07 21:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zostali sami desperaci których bieda zmusiła do kradzieży paliwa i kabli na złom,po niektórych nie spodziewałem się ale to do czasu...
zdjecie uzytkownika
Luzak - 2015-12-10 18:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ON44 - 2015-11-22 08:40:43]:
Kolego.
Nie wiem co braleś ale poproszę pół. Może też się zarażę huraoptymizmem...
zdjecie uzytkownika
ON44 - 2015-12-10 20:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Luzak - 2015-12-10 18:41:18]:
To oczywiście miał być żart, inaczej musiałbym używać bardzo wulgarnych słów publicznie. Nie zrozumiałeś, ale to nic. Wiadomo, że tylko kawaler mieszkający z mamusią lub stary człowiek, którego już nigdzie nie przyjmą może pracować za taką kasę, albo właśnie desperaci lub przeczekujący trudny okres...
zdjecie uzytkownika
ddddd - 2015-12-12 09:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w Sprincie pracują ludzie bez wiedzy techniczno-informatycznej,odwalają fuszerkę,wszędzie prowizorka,instalacje łatane zamiast wymieniane albo rozciągane krosówki,puszki wyłamane,pajęczyna na PG,ogólnie robienie abonentów w konia itp. jednym słowem brak wykwalifikowanych specjalistów są tylko z nazwy ale wiedzy i chęci do pracy mniej niż zero!
zdjecie uzytkownika
cysy - 2015-12-13 19:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ON44 na pewno zarobki są wstarczające, żeby utrzymać siebie i swoją rodzinę, a wiadomo czy ich oferty pracy pojawią się niedługo? Nie ukrywam, że chętnie podjąłbym zatrudnienie u nich.
zdjecie uzytkownika
ON44 - 2015-12-14 18:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cysy - 2015-12-13 19:20:04]:
Zarobki są wystarczające, żeby utrzymać siebie i tylko siebie, rodziny już nie, no chyba, że nie ma się opłat i mieszka gdzieś za darmo.
O charakterze tej pracy nie będę się wypowiadał, jak chcesz to tam się zatrudnij.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-12-20 21:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dadzą coś na święta oprócz jałowych życzeń Zbyszka Menago?
zdjecie uzytkownika
gougo - 2015-12-21 16:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zostaną chyba tylko życzenia
zdjecie uzytkownika
dalo - 2016-01-02 23:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Święta, święta i po świętach, nie pracuje w tej firmie, no ale jednak jestem ciekaw jak to w końcu było z tymi paczkami świątecznymi o których wspomnieliście ?
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2016-01-03 16:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
siedzą cicho bo obciach mówić co dostali hehe ale twardzi nadal będą tyrali dla prezesiny z Gdańska który nie ma szacunku do nikogo :)
Nowy 2016 pod hasłem dalszego zaciskania pasa,jak może czyta to prezes to podpowiem, że idealnym posunięciem będzie dorzucenie instalacji do obowiązków w ramach pensji, kilka tysięcy do przodu w skali miesiąca.I tak przy obecnych pensjach wraz z dodatkami nie da się nic odłożyć,starcza ledwo od wypłaty do wypłaty,więc można zapomnieć o większym remoncie domu czy zmianie samochodu,bo i kredytu nikt nie da bo umowy na czas określony i niskie zarobki.Pozdrawiam Zagubionych którzy nadal tkwią w tym marazmie!
zdjecie uzytkownika
kowadełko - 2016-01-05 03:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiadomo czy można znalęźć u nich zatrudnienie na administratora systemów informatycznych? Ostatnio nie przeprowadzali rekrutacji, ale zależy mi, żeby znaleźć zatrudnienie u nich.
zdjecie uzytkownika
sss - 2016-01-05 08:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
temat zszedł na Telekom Usługi SA,powinniśmy założyć nowy wątek,bo w tym pisze się o Sprincie SA
zdjecie uzytkownika
hamak - 2016-01-07 23:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tak czytam i myslę, że cąły czas mowa o firmie Sprint Sp.z o.o. Zastanawiałem się, czy może kogoś szukają, ale chyba nie prowadzą obecnie rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
łysy - 2016-01-09 06:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla Maliny. Zawsze powtarzam ze Emigrantki ze Wsi zawsze głowy i nosy mają zadarte.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-01-10 17:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hamak, na to wygląda, bo szukałem od nich ofert pracy i nic nie znalazłem, ale może będa niedługo szukac, w końcu nowy rok to zwykle plany rozwojowe. Może ktoś coś słyszał o planowanych przyjęciach?
zdjecie uzytkownika
wwww - 2016-01-21 17:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@aaaa zostali tylko tacy którzy nie chcą pracować w Telekom ale nie szukają pracy bo nic innego nie potrafią robić,zawsze byli na posyłki,drabina,szpadel i na sieć a do tego nie trzeba za dużo ruszać głową dodatkowo brak wykształcenia zmusza ich do pozostania w firmie,jęczą biadolą żyją nadzieją od ponad 10 lat że będzie lepiej i jak się uda chłopcy na posyłki do głodowej emerytury,tylko jak ludzie się wykruszają bo ambitni odchodzą to niedługo zostaną same dziadki bez sił do pracy
zdjecie uzytkownika
zico - 2016-01-21 21:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wwww, ty też tam operujesz jeszcze ? Trochę to dziwne, bo nie widziałem, aby takie rotacje spowodowaly jakąś szaloną inwazję nowych ofert. Chyba że gdzieś na swojej stronie się ogłaszają..
zdjecie uzytkownika
wwww - 2016-01-22 18:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie odchodzą a ci co zostali rypią za dwóch albo za trzech za tą samą kasę tacy kozacy,TU takich jeleni potrzebuje :)
zdjecie uzytkownika
kemper - 2016-01-23 21:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wwww - 2016-01-22 18:29:51]:
z tego co wiem to sprint w dalszym ciągu poszukuje nowych ludzi. Przede wszystkim telemonterów. Nawet jak nie ma oficjalnych ofert to warto złożyć CV.
zdjecie uzytkownika
wwww - 2016-01-24 10:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
są oferty np na OLX ale to śmieciówki - umowa zlecenie,to jaki desperat przyjdzie bez prawa do urlopu itp.
zdjecie uzytkownika
darko461 - 2016-01-27 15:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuję Adama Sz. pracował w sprincie straciłem z nim kontakt jak czyta niech się odezwie do Darka kiedyś pracującego w KSP
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2016-02-02 16:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też widziałem,otatnio na montera sygnalizacji świetlnej,trzeba mieć uprawnienia do 1kv, wykształcenie oczywiscie techniczne,prawo jazdy,zdolności manualne w zamian oferuja profesjonalne narzędzia pracy i szkolenia wstepne.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sprint Sp. z o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert