Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sprint Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Sprint Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-01-17 14:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podczas trwania umowy z Orange Sprint oddał Bydgoszcz?
ciekawe co ze Szczecinem ponoć poleciał dyrektor
a co powiecie o tej firmie Eneva??
zdjecie uzytkownika
0202 - 2015-01-18 01:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2015-01-17 14:55:05]:
Eneva to dawny Relacom i Łączpol , praca będzie za jeszcze niższe pensje po 12 godzin dziennie i 7 dni w tygodniu , powodzenia .....:)
zdjecie uzytkownika
o0o0o0o0 - 2015-01-19 17:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PIRAMIDA FEUDALNA się wali , nie ma co się dziwić , Sprint w Bydgoszczy pozwalniał fachowców , sporo osób same się zwolniło , niektórzy odeszli już na emerytury lub odejdą wkrótce , zostali już tylko mało wartościowi pracownicy , przymuleni dyspozytorzy i ci z laptopami od szerokiego ,co jedyne co potrafią to sprawdzić na PG czy u abonenta czy Neostrada działa , ewentualnie zamienić port na PG,Sprint nie ma już ludzi do pracy nikt nie chce pracować za 2000 brutto 7 dni w tygodniu , w systemie pracy jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> ,Eneva nie będzie nic lepsza ,monterzy w Sprincie pracują w pojedynkę niezgodnie z BHP , na smyczy gps a o wypadek nie trudno , brak monterów to kary od Orange a nie usuwanie uszkodzeń i kolo się zamyka , ciekawe czy znajdą się chętni do przejścia do Enevy na
jeszcze gorszych warunkach , czym szybciej się ten system zawali tym lepiej
zdjecie uzytkownika
Niewolnik z Eneva - 2015-01-23 21:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przejście ze Sprint do Eneva, to jak przejście z deszczu pod rynnę.
zdjecie uzytkownika
sprinter - 2015-01-24 10:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprintowcy są już odpowiednio wytresowani , i lubią deszcz pod rynną , od dawna tutaj 1 pracuje za 3 ,i wszyscy są zadowoleni że w ogóle maja jeszcze pracę
zdjecie uzytkownika
żona strażnika. - 2015-01-25 08:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż pracuje Sprint , jest strażnikiem Wulkan Z.P.Chronionej ,nie daje już rady , ponieważ jest ich trzech , a najgorszym utrapieniem męża i jego kolegów jest pracownik sprzątający który przychodzi do pracy o 5.00 rano ,wtedy najlepiej się śpi a ten sprzątacz nie daje strażnikom spać ,czy nie może przychodzić na 7.00 rano, a drugi konserwator na 4.30 albo 5.00 albo 6.00.czy nie są złośliwi sprzątacz i Konserwator !
zdjecie uzytkownika
cba - 2015-01-25 10:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wulkan Z.P.Chronionej jest w Olsztynie , my tu piszemy o chorej firmie Sprint z Olsztyna , ale oddział w Bydgoszczy
zdjecie uzytkownika
ass - 2015-01-25 10:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie akceptujesz warunków pracy to szukasz nowej i odchodzisz a do tego czasu robisz absolutne minimum bo nawet jak będziesz się starał to nikt w tej firmie tego nie doceni w ręcz przeciwnie wpierdzielą na głowę więcej obowiązków bo się wyrabiasz, dajesz radę, więc nie wskazane jest w tej firmie być dobrym, trzeba walić w ch.. jak pozostali
zdjecie uzytkownika
Pracownik. - 2015-01-27 04:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żona strażnika. - 2015-01-25 08:00:53]:
Jak zwał tak zwał ,ale te niepełnosprawni strażnicy to lenie tylko by spali i spali.Jeżeli chcą spać nikt im nie broni niech śpią ale w domu , nie chcesz pracować daj pracowaćdrugiemu !
zdjecie uzytkownika
ORANGE1002 - 2015-01-27 13:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Sprint , przez kilkanaście lat outsourcingu na sieci byłej TP SA , całkowicie zdewastowała prawie całą sieć kablową i teletechniczną , która już przypomina poziom krajów 3 świata , Orange powinna wlepić potężne kary za dewastacje i jak najszybciej zrezygnować z outsourcingu tych pseudo firemek o 7 boleściach, nic dziwnego że poziom ORANGE to DNO , niech jeszcze dłużej wynajmują takie firmy jak Sprint i podobne ...
zdjecie uzytkownika
ORANGE1002 - 2015-01-27 19:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty na sznurku Sprintu ,tylko ja zarabiam normalnie a ty jak niewolnik , zresztą sam tego chciałeś przechodząc do pracy w outsourcingu do podwykonawców jako biały murzyn
zdjecie uzytkownika
do normalnego debila z OPEla - 2015-01-27 20:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytaj gościu dla Ciebie będę pisał powoli , abyś (usunięte przez administratora)zrozumiał , nie PT(usunięte przez administratora) sieć tylko usługi się zmieniły jak ty rukwa tak sądzisz to nie masz pojęcia co się sprzedaje i jakie usługi, także jak OPL wymieni te stare kable niespełniające parametrów świadczenia usług szerokopasmowych to lepiej nie będzie także juchu zastanów się co piszesz i kiedy pracowałeś czy pracujesz w OPL i z jakimi usługami miałeś do czynienia , także życzę Ci trochę oleju w głowie niż pisanie z mózgiem środka kapusty.
zdjecie uzytkownika
ORANGE1002 - 2015-01-27 21:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do normalnego debila z OPEla - 2015-01-27 20:57:04]:
kabli ołowianych prawie w ogóle już nie ma o których matołku piszesz , wielokrotnie na kontroli widziałem sieć zdewastowaną przez Sprint i inne firmy ,
nawet nowe sieci na kablach szerokopasmowych XzTKMDXpw były zdewastowane ,
a może kable XzTKMXpw to też stare kable ?! , jak to mówią baletnicy co nie umie tańczyć to nawet majtki przeszkadzają ,
zdjecie uzytkownika
normalny serwisant - 2015-01-28 08:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ORANGE1002 - 2015-01-27 21:30:22]:
takich matołów w OPLu widać nie brakuje, którzy nie mają pojęcia o sieci, żeby można było świadczyć usługi to trzeba w sieć inwestować, a czy ty zas...y kontroleru wiesz że remontów na sieci nie było od 15 lat, czy ty matole w swoim samochodzie nie wymieniasz olejów, filtrów, opon zimowych itp. aby bezpiecznie jeździć.... a może ty nie jeździsz samochodem bo nie zdałeś na prawo jazdy... nie zdziwił bym się gdyby tak było :)
zdjecie uzytkownika
abonent - 2015-01-28 08:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt , że Sprint nie naprawia kabli i nie konserwuje sieci jest prawdą , liczą się tylko tabelki i wykresy czas , zresztą kto ma to robić jak większość monterów się już dawno zwolniła z tej wspaniałej firmy , a ci co zostali to tak zwani serwisanci co nic nie potrafią robić poza obsługą laptopa , przecież brudna praca to nie dla nich , oni muszą najpierw prywatne sprawy pozałatwiać i zakupy w biedronce zrobić bo po całym dniu siedzenia w samochodzie już się nic nie chce
zdjecie uzytkownika
DYSPOZYTORSPRINT - 2015-01-28 09:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
można zadać pytanie dlaczego tak zwani serwisanci od szerokiego pasma jeszcze pracują w Sprincie skoro jest tak źle , pewnie dlatego że nigdzie indziej nie mieli by lepiej , trudno znaleźć inną firmę co płaci za nie robienie prawie niczego poza ściemnianiem uszkodzeń i piciem kawy na BN , problem to pseudo monterzy których należało by wywalić na zbity ryj a nie Orange i procedury
zdjecie uzytkownika
do Ciebie - 2015-01-28 23:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny serwisant - 2015-01-28 08:01:33]:
Skoro tyle widziałeś to powiedz jak Sprint spie......ł kable , czy masz pojęcie jakie jest tłumienie na 1KM jakie jest PSD dla 300kHz jaki WB LB Balancse dla 300kHz ,jaki spadek ma złącze w stosunku do tłumienia na 1 kM to wtedy popiszemy , a jak na razie to 15% mają was wyj.....ć także. Także trzymaj się swojego stołka i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swoje , bo to forum jest nie dla Ciebie . I teraz cwaniaku według waszych procedur czas na odpowiedź 24 H dasz radę juhu.
zdjecie uzytkownika
odp Dyspozytor - 2015-01-28 23:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DYSPOZYTORSPRINT - 2015-01-28 09:45:16]:
A ty koleś spie....... z forum nie masz pojęcia w uruchomienia łącza na VDSL i jakie są procedury na to więc najpierw się dowiedz , a później pisz. I nie odpisuj mi co o tym sądzisz , bo nie masz racji ,a twoje IP wskaże który to głąb z dyspozytorów to napisał
zdjecie uzytkownika
normalny serwisant - 2015-01-29 08:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [odp Dyspozytor - 2015-01-28 23:14:47]:
ty w tym OPL całkowicie masz zlasowany mózg więc takie proste pytania są tylko dla ciebie pożywką, bo nic więcej nie potrafisz, jesteś po prostu Lizus i liż tak dalej
zdjecie uzytkownika
ORANGE1002 - 2015-01-29 10:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Ciebie - 2015-01-28 23:09:50]:
wiedza o parametrach kabla jest dostępna tylko dla serwisantów ze Sprintu ,
nikt inny już się na tym nie zna :)nie myślałem że od rama rozbawi mnie jakiś , cwaniaczek kombinator leń śmierdzący , któremu się wydaje że potrafi obsługiwać miernik do testów miedzianych sieci szerokopasmowych ,nic dziwnego że sieć rozwalona jak Sprint zatrudnia takich ludzi jak ten bez-mózg "normalny serwisant"
zdjecie uzytkownika
ass - 2015-01-29 18:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najlepsze to wsparcie GTW (TIT)- jak dzieci we mgle potrzebują przyzwoitki z PT bo pizdussie rączek nie mogą brudzić,eleganciki z miernikami za kilka tysi i z wiedzą czysto teoretyczną!a procedury to są tworzonone przez Orange czyli sam bełkot, a innowację w postaci smsów vat, aat to następny pomysł jak wydoić z PT kasę!wychodzę z założenia że abonent nie płaci firmie Sprint więc mam go w d...
zdjecie uzytkownika
rr - 2015-01-30 10:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz kolegą rację tak jak napisałeś .
zdjecie uzytkownika
młodyprac - 2015-01-30 11:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe opinie tu przeczytałem i muszę powiedzieć, że takie forum jest do d..y,
jestem młodym serwisantem, pracuje ponad rok, ale widziałem już wiele rzeczy u moich "strych" kolegów, którzy prace mają w d...e, fuchy walą, a ja muszę zap.....ć, najwięcej narzekają a jak mówie powiedzcie to kierownikowi , to odwrotnie- podlizują się. ja mogę podać swoje dane bo nic mi nie zarzucą, ale na pewno na tym forum by mnie opluli.
zdjecie uzytkownika
444 - 2015-01-30 12:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młodyprac - 2015-01-30 11:51:10]:
tak jak napisałeś , jesteś młody i głupi i nie znasz jeszcze życia ,
za 20-30 lat zrozumiesz swoich starszych kolegów dlaczego tak robią a nie inaczej , i nie zapomnij że jesteś tylko zwykłym serwisantem wykonującym proste prace ,którego można kopnąć w D... w każdej chwili , i zastąpić innym
zdjecie uzytkownika
to nie moje koledzy z innej strefy to napisali - - 2015-01-31 22:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyszedł człowiek do pracy dla OPl
Dobrze mu się działo
Raz bili go kijem
Innym razem pałą
Cieszył się chłopina, że dostał robotę
Robił świątek, piątek a nawet w sobotę
Czas zorganizowany miał według grafiku
Na komendę praca, na komendę siku
Kupił sobie śpiwór nie mówiąc nikomu
By na kilka godzin nie wracać do domu
Uszkodzeń było dużo, Instalacji było wiele
Więc oprócz soboty pracował w niedzielę
Potem doszły wszystkie inne ważne święta
A na koniec puenta-ODCISKI I RENTA
Tak będzie w Enevie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sprint Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sprint Sp. z o.o?
Zadaj pytanie
x