Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SPRINT

Pracowałeś w firmie SPRINT i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
abonent - 2014-05-26 10:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślisz baranie że abonenci to kretyni i będą ci płacić za to co musisz zrobić za darmo ,telefon i internet ORANGE to sobie możesz wsadzić w d....
w dzisiejszych czasach , są inni na rynku ,a kable miedziane to będziesz niedługo w muzeum oglądał ,...
zdjecie uzytkownika
Magico - 2014-05-27 01:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co kto lubi. Jedni lubią sobie oglądać telewizor inni wolą inaczej spędzić swój czas. Kwestia podejścia do pewnych spraw.
zdjecie uzytkownika
sprint - 2014-05-27 12:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakres obowiązków: prace fizyczne przy budowie sieci teletechnicznych. "SPRINT" S.A., (usunięte przez administratora) pon.-pt., w godz. 8.00-16.00. Umowa zlecenie.
zdjecie uzytkownika
beng - 2014-05-27 18:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy budowanie sieci to ciężka praca? Natrafiłem na SPRINT dzisiaj i nie wiem czego mogę się spodziewać, a chciałbym być przygotowany.. ;)
zdjecie uzytkownika
info - 2014-05-28 12:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beng - 2014-05-27 18:39:10]:
Jak jesteś młody głupi i na dodatek silny to jest odpowiednia praca dla ciebie , głównie będziesz kopal rowy i zasypywał za najniższą krajową ,...
zdjecie uzytkownika
dres - 2014-06-02 10:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja już w ogóle nie przykładam się, jak mnie zwolnią to chociaż będę miał kuronia, sam się nie zwolnię chociaż mam na to dużą ochotę, może wcześniej uda się znaleźć inną pracę, wówczas inni będą robili za mnie a współczuje im a może i nie ... ci co teraz opierdzieląją się to wezmą się wreszcie za robotę nie będzie czasu na zakupy!
zdjecie uzytkownika
do ophdk - 2014-06-04 14:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie, bez pracy nie ma kołaczy. a że ona w Polsce tak wyglada to juz druga sprawa, nie tylko w Sprint zreszta. warto isc na rozmowe?
zdjecie uzytkownika
as - 2014-06-05 08:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaką rozmowę?jedyna rozmowa to podpisanie dokumentów,zostaniesz poinformowany że masz skakać po słupach,że nie ma płatnych nadgodzin,że nie przewidują podwyżek,że firma jest w opłakanym stanie,a i z wyższym wykształceniem nie mile widziani bo mają duże aspirację,jednym słowem szukają przysłowiowych "fizoli" któymi można łatwo manipulować!praca nie różni się od pracy u innego prywaciarza!w firmie panuje totalny chaos!
zdjecie uzytkownika
do ophdk - 2014-06-05 13:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słabo, ja właśnie mam wyższe. Mama nalegała na studia :). ale jestem robotny i sie skakania nie boje. naprawde, nie ma zadnych plusów? nie wyolbrzymiasz?
zdjecie uzytkownika
ophdk - 2014-06-05 16:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja masz wyższe to do łopaty się nadajesz , w Sprincie już na ciebie czekają
zdjecie uzytkownika
anty - 2014-06-30 20:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy w tej pseudo firmie Sprint , praca tutaj to wyścig szczurów , pod presją czasu i to wszystko za bardzo małe pieniądze trochę wyższe niż pensja ciecia czy sprzątaczki ,...
zdjecie uzytkownika
do anty - 2014-07-01 10:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. szukam pracy żeby sobie dorobić do zasiłku, który mam, ale tak mały że na opłaty nie starcza. pracowalem jako stroz, troche krecilem sie na budowach, a widze ze ciagle szukacie takich ludzi. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
accountt_Wwa - 2014-07-01 16:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta oferta na account managera z maja jeszcze aktualna jest? wiem, że do sprzedazy szukaja zawsze dlugo i intensywnie.
zdjecie uzytkownika
ogłoszenie - 2014-07-03 17:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprint w Bydgoszczy , poszukuje pracowników z podstawowym wykształceniem do łopaty ,na umowę zlecenie , może ktoś jest chętny ?to zapraszam 1680 brutto
[ Zakres obowiązków: prace ziemne, porządkowe, układanie kanalizacji kablowej, zaciąganie kabli w istn. kanalizację kablową itp. "SPRINT" S.A.]
zdjecie uzytkownika
nems - 2014-07-05 15:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz nie możemy pisać nic złego na firmę sprint , bo on nie jest naszym pracodawcą obecnie jest firma sprint telekom więc trzeba otworzyć forum na tą nazwę , a nie jak do tej pory.
zdjecie uzytkownika
razdwatrzy - 2014-07-07 12:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kogo ta firemka jeszcze interesuje ??? ,w sprint telekom tylko sami nieudacznicy życiowi pracują za pensje jak z bangladeszu lub filipin , więc po co to w ogóle komentować ?!
zdjecie uzytkownika
na programiste bez doswiadczenia? - 2014-07-07 12:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze oferte, w ktorej szukacie programisty w Javie ale bez doswiadczenia i od razu po studiach. dla mnie to nawet dobrze, bo lekkie projekty gdzies tam robilem jak na uczelni mialem luzniej, ale to oznacza chyba ze raczej macie mloda kadre i bede traktowany na poczatku jakos ulgowo, jako osoba przyuaczajaca sie.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-07-08 06:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu się teraz pisze o sprint telecom co świadczy usługi serwisowe dla pomarańczowych z Francji , na stawkach jak z Etiopii z białymi murzynami w roli serwisantów .
zdjecie uzytkownika
na programiste bez doswiadczenia? - 2014-07-08 09:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do abc: stawki akurat to dla mnie rzecz drugo rzędna. na teraz stawiam na naukę i zdobywanie mocnego wpisu do CV.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-07-08 10:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [na programiste bez doswiadczenia? - 2014-07-08 09:45:54]:
przyjmują do pracy do kopania rowów pod kable światłowodowe na umowę zlecenie za najniższą krajową , więc będziesz miał silną pozycję w CV :), ale Ty jesteś marzycielem i myślisz , że będziesz siedział przy komputerze w klimatyzowanym pomieszczeniu ??? powodzenia naiwniaku
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-15
Żródło: pracuj.pl
Toruń
(kujawsko-pomorskie)
  Netsprint Sp. z o.o. to dynamicznie rozwijająca się polska firma z branży nowych technologii. Spółka istnieje od 2001 roku i specjalizuje się w rozwiązaniach technologicznych wspierających marketing internetowy. Korzystają z nich największe firmy internetowe na kluczowych rynkach europejskichNasi klienci są w stanie skutecznie docierać do potencjalnych klientów zarówno na największych polskich portalach (sieci reklamowe Adkontekst oraz Content
zdjecie uzytkownika
na programiste bez doswiadczenia? - 2014-07-08 17:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ironia ironią, ale nie idę do pracy fizycznej. jak zaproponują taką to odmówie po prostu. kazdy jak byl lub jest mlody to zaczyna od minimum. u Ciebie też tak pewnie bylo lub jest.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-07-09 15:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pchaj się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to prywatna firma która działa na zasadach korporacji , będziesz szczurek na wyścigach a jak się wypalisz to kopną cie w d....
zdjecie uzytkownika
Taryfikator - 2014-07-13 21:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taryfikator 24 punkty , czy ocena pracownika z innej firmy niż pracodawca jest prawidłową oceną , czy to jest według prawa normalnym zachowaniem ? w każdym razie firma Orange doprowadzi do kryzysu w którym sama utonie w ciągu 1 roku , a pracujący ludzie sami do tego będą dążyć żeby utracić certyfikat i wcale nie będę się dziwił , że tak zrobią za co za jakie wynagrodzenie za premie z Orange i odrzuty ze Sprint Telekom sorry ,ale wasze wymaganie przewyższają godność pracownika nie jego umiejętności także gwarantuje , że fala zwolnień lekarskich i fala wypowiedzeń będzie postępowała zostaną tylko frajerzy bez ambicji ,ale życzę powodzenia w pracy wszystkim.
zdjecie uzytkownika
na programiste bez doswiadczenia? - 2014-07-14 13:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2014-07-09 15:43:36]:
od czegos chce zacząć. korporacja to też prywatna firma tak swoja drogą. Moja znajoma pracuje w podobnej i narzeka tylko na brak parkingów. pracuejsz tam?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-07-16 16:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [na programiste bez doswiadczenia? - 2014-07-14 13:31:47]:
koleś daj spokój co to prowokacja? my piszemy tylko o Sprint Telekom SA czyli firma która utrzymuje łącza Orange, a dział IT to tylko w firmie matce Sprint SA i tutaj nie dowiesz się nic na ten temat!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SPRINT
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x