Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sprint Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Sprint Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
on3 - 2015-09-10 19:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niektorzy kiero są ok ale jak Gdansk ich robi w balona a pozniej caly sklad odchodzi to ktos jest winny.....Szczecin pada na pysk....
zdjecie uzytkownika
on4 - 2015-09-12 12:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdańsk robi w konia od kiedy dopadli się do władzy,to są starzy wyzyskiwacze,nikomu nie dać zarobić tylko wszystko grabią do siebie,przecież ta firma to farsa,prezes codziennie daje nam przykład jak mamy oszukiwać,kłamać,kręcić a jak już wpadniesz to niestety to już twoja wina że jest kara z Orange,a to że nie ma ludzi,sprzętu i czasu to prezes ma to głęboko gdzieś ... i vice versa!
zdjecie uzytkownika
emak - 2015-09-22 18:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja co prawda dopiero zastanawiam sie, czy nie poszukac tutaj pracy, ale z powyższych komentarzy wnioskuję, że nie najlepiej się dzieje. Nie wiem jednak co macie na myśli piszac o tych u władzy, że pokazują jak oszukiwać. Może jednak wiedza co robią i tylko dzięki nim firma jako tako funkcjonuje. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-10-08 18:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do cholery z tymi podwyżkami,znowu będą skomleć że jest bieda?albo po prostu cisza jak obecnie,tematu nie było
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-10-22 21:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ddd, to w ogóle mówili cos na temat tych podwyżek, w sensie były jakies obietnice, że jeszcze w tym roku cos się pojawi, czy po prostu domagasz się podwyżki za staz pracy, czy coś w tym stylu. Ile w ogóle teraz orientacyjnie oni placa, że podwyzka się by przydała, chyba nie jest tak źle na tle konkurencja, pewnie 3 z przodu jest.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-10-23 20:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@igor,firmy pracujące dla Orange płacą słabo jak każdy prywaciarz nie sa filantropami, jeśli mówimy o zasadniczej to jest rzędu 1900-2200 brutto tyle co na umowie wiec 1500 netto masz na koncie gwarantowane,a poza tym można dorobić aktywacjami,ssi itp tylko są miesiace lepsze ale i takie gdzie dorobisz ze 100zl,wszystko zależy od ilosci zleceń z Orange no i najwazniejsze ile po drodze Sprint okroi albo nie zaplaci w ogole tak jest czesto z SSI,tylko oprocz kasy jest jeszcze sprawa organizacji pracy w ktorej panuje bałagan, nie ma jak w normalnych firmach podzial obowiazkow specjalizacji,masz byc fizolem (nie obrazajac nikogo) do kopania,do biegania z drabina w pojedynke narazajac zdrowie i zycie,czasami zaliczajac z 10 słupów bo linie sa w opłakanym stanie nie konserwowane od ponad 10 lat,praca w stresie pod presją czasu,a do tego masz byc informatykiem który poradzi sobie z zaawansowanymi zagadnieniami informatycznymi,do tego praca w sobote,niedziele i święta tylko w ramach dnia wolnego,zlecenia czesto umawiane po 16 wiec jestes 10-12 h w pracy,wiec czy warto nawet za 2000 netto?!chyba ze chcesz nabawic sie nerwicy i rwy kulszowej i nadal biedny bo trzeba wydać na lekarstwa. ..
zdjecie uzytkownika
TP - 2015-11-07 11:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2015-10-23 20:44:04]:
TO AŻ DZIWNE ŻE LUDZIE JESZCZE PRACUJĄ W TYM SPRINCIE , 2200 ZŁ TO JA MIAŁEM W TPSA W 2000 ROKU CZYLI JAKIEŚ 15 LAT TEMU , DZISIAJ TRZEBA ZARABIAĆ PO 5-6 TYS, ŻEBY JAKOŚ W MIARĘ NORMALNIE ŻYĆ , A PRACA W POJEDYNKĘ I BEZ PODZIAŁU PRACY I POD PRESJĄ CZASU TO WYMYSŁ TYCH PSEUDO-FIRM, MUSICIE WIEDZIEĆ ŻE DLA TYCH FIRM JESTEŚCIE TYLKO ZASOBAMI LUDZKIMI , A JAK SIĘ ZUŻYJECIE TO WYMIENIĄ WAS NA INNY MODEL
zdjecie uzytkownika
iuyygg - 2015-11-07 18:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej słuchajcie znalazłem niedawno oferty pracy od firmy NetSprint.pl Sp. z o.o. na JUNIOR JAVA DEVELOPER w Warszawie oferują pracę w zgranym zespole w atrakcyjnej lokalizacji, elastyczny czas pracy, brak nadgodzin, prywatną opiekę medyczną, kartę MultiSport, nieformalną i przyjazną atmosferę pracy...
zdjecie uzytkownika
szczecim - 2015-11-07 21:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [iuyygg - 2015-11-07 18:09:41]:
Jak widze napis Sprint to nie bardzo dziekuje zakończyłem współpracę z firmą nie była zła tylko Opl i procedury mnie wykończyły ,a za małe mam dzieci abym musiał leczyć się u psychologa itd pozdrawiam wytrwałych .
zdjecie uzytkownika
kupsi - 2015-11-09 21:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno praca na takim stanowisku jest bardzo wymagająca. Niekiedy pewnie trzeba także pracować poza godzinami oficjalnie ustalonymi, no ale z drugiej strony zawsze to jakiś plus.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-11-11 20:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
taki plus że jesteś frajerem dla nich,co to za nadgodziny 15zł za godzinę gdzie już jesteś zrypany po całym dniu pracy,a często później kombinowanie z wypłatą tych nadgodzin,ciągłe skomlenie że nie ma kasy ile razy można tego słuchać!najbardziej wku..a to jak idziesz do domu a tu telefon np o 18:00 od marudzącego dyspozytora że wpadło uszkodzenie 6h i masz załatwione popołudnie,zamiast zatrudnić ludzi żeby były 2 zmiany to wolą zajeździć monterów za żenująco niskie stawki nadliczbowe!!!tak jak napisał @TP jak się zużyjecie to wymienią na nowy model.to jest firma bez zasad,jedyna zasada jest taka żeby prezesowi zgadzała się kasa w portfelu
zdjecie uzytkownika
korek - 2015-11-12 01:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karta multisport i prywatna opieka medyczna to dobry pakiet socjalny, widać że w jakiś sposób dbają o pracownika.
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-11-14 14:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nadgodizny moga byc ale chyba z wlasnej woli, no i elastyczny czas pracy przekonuje mnei mocno zeby zaaplikowac
zdjecie uzytkownika
ON44 - 2015-11-22 08:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :-)
Praca w Telekom Usługi jest bardzo fajna;-), gwarantuje 1400 zł na rękę co miesiąc plus dodatkowo za instalacje. Ostatnio mają problemy finansowe i jest problem z płaceniem za instalacje i inne prace dodatkowe. Można też poznać procedury OPL przy instalacjach i naprawach uszkodzeń, które zajmują więcej czasu niż właściwa praca, a jest ich na prawdę sporo. Często trzeba zostawać po godzinach, które są oczywiście bezpłatne. Ktoś pisze o pakiecie socjalnym, nigdy o takim nie słyszałem, może chodzi o inną firmę?
Bardzo ciekawe doświadczenie pracy pod tzw. presją;-)
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-11-30 19:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jaki socjal hehe, max 200zł brutto z tego jeszcze sam płacisz podatek wiec ze 170zł na rękę i to jest prezent na święta w podzięce za tyranie w upale,mrozie,deszczu,śniegu i wichurach!ch.. wie co z taką kasą robić,może na lokatę,niech rosną procenty!hehehe dziady wstydu nie mają,żenujące!
zdjecie uzytkownika
gfd - 2015-12-03 16:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej hej niestety na chwile obecna nie ma juz zadnych ofert pracy od nich, szkoda żałuję że nie zdążyłem się na żadne załapać, teraz trzeba czekać na nowe
zdjecie uzytkownika
Aaaa - 2015-12-07 21:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zostali sami desperaci których bieda zmusiła do kradzieży paliwa i kabli na złom,po niektórych nie spodziewałem się ale to do czasu...
zdjecie uzytkownika
Luzak - 2015-12-10 18:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ON44 - 2015-11-22 08:40:43]:
Kolego.
Nie wiem co braleś ale poproszę pół. Może też się zarażę huraoptymizmem...
zdjecie uzytkownika
ON44 - 2015-12-10 20:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Luzak - 2015-12-10 18:41:18]:
To oczywiście miał być żart, inaczej musiałbym używać bardzo wulgarnych słów publicznie. Nie zrozumiałeś, ale to nic. Wiadomo, że tylko kawaler mieszkający z mamusią lub stary człowiek, którego już nigdzie nie przyjmą może pracować za taką kasę, albo właśnie desperaci lub przeczekujący trudny okres...
zdjecie uzytkownika
ddddd - 2015-12-12 09:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w Sprincie pracują ludzie bez wiedzy techniczno-informatycznej,odwalają fuszerkę,wszędzie prowizorka,instalacje łatane zamiast wymieniane albo rozciągane krosówki,puszki wyłamane,pajęczyna na PG,ogólnie robienie abonentów w konia itp. jednym słowem brak wykwalifikowanych specjalistów są tylko z nazwy ale wiedzy i chęci do pracy mniej niż zero!
zdjecie uzytkownika
cysy - 2015-12-13 19:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ON44 na pewno zarobki są wstarczające, żeby utrzymać siebie i swoją rodzinę, a wiadomo czy ich oferty pracy pojawią się niedługo? Nie ukrywam, że chętnie podjąłbym zatrudnienie u nich.
zdjecie uzytkownika
ON44 - 2015-12-14 18:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cysy - 2015-12-13 19:20:04]:
Zarobki są wystarczające, żeby utrzymać siebie i tylko siebie, rodziny już nie, no chyba, że nie ma się opłat i mieszka gdzieś za darmo.
O charakterze tej pracy nie będę się wypowiadał, jak chcesz to tam się zatrudnij.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-12-20 21:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dadzą coś na święta oprócz jałowych życzeń Zbyszka Menago?
zdjecie uzytkownika
gougo - 2015-12-21 16:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zostaną chyba tylko życzenia
zdjecie uzytkownika
dalo - 2016-01-02 23:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Święta, święta i po świętach, nie pracuje w tej firmie, no ale jednak jestem ciekaw jak to w końcu było z tymi paczkami świątecznymi o których wspomnieliście ?
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2016-01-03 16:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
siedzą cicho bo obciach mówić co dostali hehe ale twardzi nadal będą tyrali dla prezesiny z Gdańska który nie ma szacunku do nikogo :)
Nowy 2016 pod hasłem dalszego zaciskania pasa,jak może czyta to prezes to podpowiem, że idealnym posunięciem będzie dorzucenie instalacji do obowiązków w ramach pensji, kilka tysięcy do przodu w skali miesiąca.I tak przy obecnych pensjach wraz z dodatkami nie da się nic odłożyć,starcza ledwo od wypłaty do wypłaty,więc można zapomnieć o większym remoncie domu czy zmianie samochodu,bo i kredytu nikt nie da bo umowy na czas określony i niskie zarobki.Pozdrawiam Zagubionych którzy nadal tkwią w tym marazmie!
zdjecie uzytkownika
kowadełko - 2016-01-05 03:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiadomo czy można znalęźć u nich zatrudnienie na administratora systemów informatycznych? Ostatnio nie przeprowadzali rekrutacji, ale zależy mi, żeby znaleźć zatrudnienie u nich.
zdjecie uzytkownika
sss - 2016-01-05 08:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
temat zszedł na Telekom Usługi SA,powinniśmy założyć nowy wątek,bo w tym pisze się o Sprincie SA
zdjecie uzytkownika
hamak - 2016-01-07 23:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tak czytam i myslę, że cąły czas mowa o firmie Sprint Sp.z o.o. Zastanawiałem się, czy może kogoś szukają, ale chyba nie prowadzą obecnie rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
łysy - 2016-01-09 06:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla Maliny. Zawsze powtarzam ze Emigrantki ze Wsi zawsze głowy i nosy mają zadarte.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-01-10 17:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hamak, na to wygląda, bo szukałem od nich ofert pracy i nic nie znalazłem, ale może będa niedługo szukac, w końcu nowy rok to zwykle plany rozwojowe. Może ktoś coś słyszał o planowanych przyjęciach?
zdjecie uzytkownika
wwww - 2016-01-21 17:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@aaaa zostali tylko tacy którzy nie chcą pracować w Telekom ale nie szukają pracy bo nic innego nie potrafią robić,zawsze byli na posyłki,drabina,szpadel i na sieć a do tego nie trzeba za dużo ruszać głową dodatkowo brak wykształcenia zmusza ich do pozostania w firmie,jęczą biadolą żyją nadzieją od ponad 10 lat że będzie lepiej i jak się uda chłopcy na posyłki do głodowej emerytury,tylko jak ludzie się wykruszają bo ambitni odchodzą to niedługo zostaną same dziadki bez sił do pracy
zdjecie uzytkownika
zico - 2016-01-21 21:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wwww, ty też tam operujesz jeszcze ? Trochę to dziwne, bo nie widziałem, aby takie rotacje spowodowaly jakąś szaloną inwazję nowych ofert. Chyba że gdzieś na swojej stronie się ogłaszają..
zdjecie uzytkownika
wwww - 2016-01-22 18:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie odchodzą a ci co zostali rypią za dwóch albo za trzech za tą samą kasę tacy kozacy,TU takich jeleni potrzebuje :)
zdjecie uzytkownika
kemper - 2016-01-23 21:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wwww - 2016-01-22 18:29:51]:
z tego co wiem to sprint w dalszym ciągu poszukuje nowych ludzi. Przede wszystkim telemonterów. Nawet jak nie ma oficjalnych ofert to warto złożyć CV.
zdjecie uzytkownika
wwww - 2016-01-24 10:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
są oferty np na OLX ale to śmieciówki - umowa zlecenie,to jaki desperat przyjdzie bez prawa do urlopu itp.
zdjecie uzytkownika
darko461 - 2016-01-27 15:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuję Adama Sz. pracował w sprincie straciłem z nim kontakt jak czyta niech się odezwie do Darka kiedyś pracującego w KSP
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2016-02-02 16:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też widziałem,otatnio na montera sygnalizacji świetlnej,trzeba mieć uprawnienia do 1kv, wykształcenie oczywiscie techniczne,prawo jazdy,zdolności manualne w zamian oferuja profesjonalne narzędzia pracy i szkolenia wstepne.
zdjecie uzytkownika
kucyk - 2016-02-11 20:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że zapewnione sa odpowiednie szkolenia wstępne, od razu widać, że zależy im na doświadczonych pracownikach, a jest szansa, żeby dostawali jakieś benefity?
zdjecie uzytkownika
none - 2016-02-21 15:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak chcesz być chłopcem posyłki to dawaj do Sprint Telekom,średnio po 100km dziennie na usuwanie uszkodzeń i aktywacje za 1850 brutto umowa zlecenie + weekendy przynajmniej raz w miesiącu,można dorobić na paliwie + złom z infrastruktury Orange
zdjecie uzytkownika
łysy. - 2016-02-28 06:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co robi Malina ! Gdzie teraz mieszka ,proszę podać adres , Lubię tę puszystą grubaskę chociaż jest wredna.
zdjecie uzytkownika
eska - 2016-03-06 10:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
niech przyjdzie lato to zacznie się piekło - burze+skwar z nieba+auto bez klimy,wysyp uszkodzeń po 10 dziennie,do tego umówione instalacje z dnia na dzień,praca 12h,praca tylko dla wariatów :)
zdjecie uzytkownika
happyy - 2016-03-14 21:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że nie jest tak źle, skoro nawet nie pojawiło się żadne ogłoszenie pracy. To zdecydowany znak, że dbają o swoich pracowników i odpowiadają im warunki w pracy.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-03-15 16:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie robią wszystko - pracują jako śmieciarz, pracownik fizyczny i są pracownikami Telekomu,do każdej znajdzie się chętny niekoniecznie szczęśliwy z wykonywanej pracy lub płacy.
zdjecie uzytkownika
poooldek - 2016-03-16 21:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i powiem Wam, że jest oferta pracy jako Specjalista do spraw marketingu i handlu na Katowice i nie wygląda ona nawet najgorzej jednak z tego co widze.
zdjecie uzytkownika
cxz - 2016-04-25 12:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem, że mamy się lepiej dzielić z szefami kasą za instalacje bo słabe są wyniki,niedługo wakacje szef musi mieć na wycieczkę do Hiszpanii
zdjecie uzytkownika
darius - 2016-04-26 08:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że dużo opiera się tutaj na plotkach @cxz nic się nie martw to co wypracowałeś będzie Twoje :) a szef za swoją pensję pojedzie gdzie bd chciał
zdjecie uzytkownika
cxz - 2016-04-28 19:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przecież to jest folwark prywatny zasady tylko obrane przez szefa więc tylko słuszne wg niego,nie regulują firmy żadne przepisy chyba że wewnętrzny regulamin którego pracownik na oczy nie zobaczy,jeszcze nikt nie dorobił się u polskiego prywaciarza,tak jest w tym przypadku
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-05-05 21:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem, że firma poszukuje osób na stanowisko serwisant @cxz. W ofercie sporo piszą o wymaganiach , niestety niewiele o warunkach zatrudnienia.Oferują stabilne zatrudnienie ale nie wiadomo czy na podstawie umowy o pracę. może odezwie się jakiś pracownik i da swoją opinię
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2016-05-20 19:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa zlecenie,prawie codziennie po 12h,pod presją czasu,nie polecam naprawdę nie warto, obecni pracownicy szukają innej pracy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sprint Sp. z o.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sprint Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert