Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sprint Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Sprint Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
seba - 2014-08-18 16:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [meloman - 2014-08-14 15:36:47]:
@meloman. A jak wygląda praca poza Olsztynem na typowo specjalistycznych stanowiskach? Ja właśnie pochodzę z tego miasta i co nieco wiem o tej firmie, ale teraz mieszkam i pracuje jako informatyk/programista w Trój miescie. Znalazłem na stronie Sprintu ciekawą ofetrtę pracy, a że akurat kończę jeden grubszy projekt to zastanawiam sie nad zlozeniem papierow do tej firmy. mozesz napisac cos wiecej ja wiesz? albo niech ktos da znac jak ma wiedzę w tym temacie, pliz. @as: wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. nie jest tak, ze sprint to firma na cale zycie, raczej na start i rozkrecenie kariery zawodowej. tak to widze.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-08-20 08:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [meloman - 2014-08-14 15:36:47]:
niestety tak jest,człowiek się nie liczy,przychodzisz rano do pracy a na twojej kolejce 8 uszkodzeń, 3 instalacje i masz tak zrobić żeby wszystko zeszło a podczas dnia jeszcze kilka uszkodzeń dochodzi,dyspozytor jeszcze ci powie ze się ociągasz i musi przez ciebie założyć ztry, na drugi dzień na nowo w tym syfie i tak bez końca z weekendami 7 dni w tygodniu!Jak długo można tak pociągnąć?!Nie ma motywacji bo kasa do d.u.p.y
zdjecie uzytkownika
meloman - 2014-08-20 10:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [as - 2014-08-20 08:30:33]:
W TAKIEJ SYTUACJI JEDYNE CO MOŻESZ ZROBIĆ TO SIĘ ZWOLNIC I POSZUKAĆ NORMALNEJ PRACY , NA ZASADACH KORPORACYJNYCH NIE DA SIĘ NORMALNIE PRACOWAĆ
zdjecie uzytkownika
Sprint - 2014-08-24 21:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [meloman - 2014-08-20 10:49:39]:
"Redolisz" kolego głupoty i nie znasz naszego systemu jak się sam zwolnisz nim coś napiszesz to pomyśl , bo głupi jesteś i co mi odpiszesz ? jak koleś , który się zwolni nie będzie miał za co żyć prze 3 miesiące i padnie na ryj jeśli już to zapytaj się , czy ma rodzinę do utrzymania.
zdjecie uzytkownika
CBA - 2014-08-25 10:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A W SPRINCIE TO WY JUŻ TAKIE KOKOSY ZARABIACIE , ŻE NIEDŁUGO TO BĘDZIE NAJNIŻSZA KRAJOWA , ŻYJECIE NA POZIOMIE MURZYNÓW W AFRYCE BARANKI SPRINTOWE ,....POWODZENIA !
zdjecie uzytkownika
the end sprint - 2014-08-25 13:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SPRINT TO PATOLOGIA , TA FIRMA JUŻ NIE MA RACJI BYTU PRZY ŚWIADCZENIU Outsourcingu DLA ORANGE po 12 latach czas powiedzieć THE END
zdjecie uzytkownika
Telekomowiec - 2014-08-29 08:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [the end sprint - 2014-08-25 13:36:26]:
A skąd masz taki pogląd , chyba jesteś patologicznie ukształtowany, bo na dzisiaj pracujemy w SPRINT TELEKOM i nikt nie czuje się debilem.
Na resztę twojego tekstu nie warto odpowiadać.
zdjecie uzytkownika
ABONENT - 2014-08-29 12:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprint to jakaś bezsensowna firma , ostatnio był u mnie partacz zwany telemonterem ze
Sprintu w Bydgoszczy i próbował mi wcisknąć kity , że szumy i trzaski w telefonie to od neostrady i braku filtru , tylko ja nie mam neostrady a taki partacz nawet na słup nie
wszedł aby sprawdzić gdzie jest uszkodzenie bo podobno nie miał czasu bo miał dużo
uszkodzeń . Wiele przedsiębiorstw wycofuje się z outsourcingu, czyli ponownie
wchłaniają wcześniej wydzielone na zewnątrz usługi i funkcje , jak widać Orange
czyli była TPSA dalej korzysta z outsourcingu jak w krajach 3 swiata nic dziwnego że tracą rynek ,nie polecam firmy sprint czy sprint telecom
zdjecie uzytkownika
siedemzero - 2014-08-30 11:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Sprincie ponad 8 lat i owszem, lata fajnej atmosfery i stosunkowo dobrych premii już za nami ale mimo wszystko uważam, że nie jest tak źle jak większość twierdzi. Oczywiście zależy w którym wydziale, kto jest przełożonym itp. Wszystkie te narzędzia inwigilacji (GPS-y w samochodach, monitorowanie komputerów itp.) zniechęcają ale ...na prawdę są firmy, w których jest dużo gorzej! Piszę na podstawie doświadczenia w oddziale warszawskim. Nie powiem, że polecam firmę ale też nie mogę zniechęcać. Ogólnie problemy logistyczne narastają i robi się totalny burdel :/
zdjecie uzytkownika
ares - 2014-08-31 12:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
powiem na swoim przykładzie,kompletnie nie interesuje mnie satysfakcja abonenta Orange, z prostej przyczyny nie jestem pracownikiem Orange i w żaden sposób nie utożsamiam się z tą firmą na co składa się dużo czynników takich jak wynagrodzenie,wyposażenie,relacja Orange-Firma PT (nie mam pojęcia dlaczego w nazwie jest słowo "Partner" skoro tylko słyszymy o karach,szantażach),moje usuwanie uszkodzeń sprowadza się tylko i wyłącznie do odpisania uszkodzenia aby mieć wrzoda z głowy,a czy abonent się wścieka mam to głeboko w ( usunięte przez administratora ) wśieka się nie na firmę Sprint tylko na Orange,chyba dawno powinni o tym pomyśleć w Orange że jak spadają morale w firmie zewnętrznej to odbija się na ich obrotach bo abonenci odchodzą.Widocznie w Orange tacy sami pseudo menadżerowie jak w Sprincie,doją firmę póki się da,a co będzie to będzie!
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-09-02 12:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proponuję powołanie Ruchu Oburzonych Telemonterów
zdjecie uzytkownika
anna z nibylandii - 2014-09-09 16:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo ciekawi mnie u nich w sprint jakaś praca biurowca ale najpierw zanim wyślę papiery jakiekolwiek to musze dokładnie wiedzieć jakie zaproponują mi warunki pracy, jestem bardzo nieufna bo kilka razy się sparzyłam i teraz wolę wcześniej wybadać co i jak w trawie piszczy. z góry dziękuję za każdą pomoc merytoryczną kochani
zdjecie uzytkownika
AAA - 2014-09-09 20:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anna z nibylandii - 2014-09-09 16:29:22]:
to nie jest praca dla Ciebie , jedź lepiej na zmywak do Anglii , W Sprincie są bardzo niskie zarobki , i bardzo duże wymagania to nie miejsce dla Ciebie
zdjecie uzytkownika
kaczorek - 2014-09-11 14:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, chłopaki słuchy chodzą, że kasy nie dostaliście na dziesiątego????
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-09-12 21:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja słyszałem , że wypłaty tez już ma nie być bo firma traci płynność finansową
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-09-22 07:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to , że w Sprincie jest źle jest zasługą byłych pracowników TP którzy przechodząc do Sprint w 2002 roku zgodzili się na bardzo niskie wynagrodzenie za pracę - 40 % tego co mieli w Tp , do dzisiaj Ci ludzie zarabiają dużo mniej niż 12 lat temu , nie mówiąc już o sile nabywczej pieniądze ,ale za to mają pracę na poziomie niewolnika , lub białego murzyna , więc nie ma co się dziwić firmie Sprint , będzie to trwało tak długo dopóki będą chętni do pracy za wynagrodzenie jak z 3 świata ,cóż ludzie są jak szczury walka o byt ,....
zdjecie uzytkownika
technik sieci - 2014-09-23 01:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba wkońcu tych wyzyskiwaczy zostwić na lodzie z tą wspaniałą ich firmą sprint. Wszyscy sie pozwalniamy to oni może oczy otworzą.
zdjecie uzytkownika
g6 - 2014-09-24 10:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uciekajcie z tego skorumpowanego gułagu gdzie tylko kto może ,
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-09-27 23:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Sprint - 2014-08-24 21:11:41]:
Widać że jesteś jednym łapciuchów ze wschodu sługusie J a r m u ł k o w i c z a... kacapy wonnn śmiecie masońskie k u r w y
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-09-27 23:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech Zarząd firmy Sprint i telekom Piekło pochłonie i wasze ołtarzyki z rotary klub diabły o ludzkich twarzach w imieniu Jezusa Chrystusa Króla Polski wont z Polski tam z kąd żeście przybyli wont do swej ojczyzny Rosji szpiedzy kremla...
zdjecie uzytkownika
Sprint - 2014-09-27 23:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarząd Sprint to obcy wywiad KGB!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Sprint 2 - 2014-09-28 20:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotary Club to masoneria,Taki przyczółek pod przykrywką pseudointeligencji biznesowej.Założycielem Rotary Club był mason Paul P. Harris (o wysokim stopmniu), który jednoczesnie był członkiem osławionego BohemianClub. Fakt ten jest udokumentowany w książce Aleca Mellora (też cholerny mason) "Logen, Rituale, Hochgrade". A propos, założycielem LionsClubs był także mason, Melvin Jones.
zdjecie uzytkownika
socjal - 2014-09-28 22:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadnijcie , gdzie byli prezesi za nasz socjal we Włoszech i myślę ,że prezes(usunięte przez administratora)gwreszcie zrobi z tym porządek i rozwali to gówno do końca roku . Bo go dymają , ale nie pracownicy tylko jego protegowani zastanów się chłopie po co ciągniesz wóz i ten ciężar który ma słaby silnik ????
zdjecie uzytkownika
ccc - 2014-10-09 17:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam firmę Sprint , praca bardzo dobrze płatna ,bezstresowa , cały czas w terenie ,więc można sobie jakieś piwko wypić , lub pozałatwiać swoje prywatne sprawy , nie mówiąc już o ściemnieniu uszkodzeń , ogólnie lekka praca nie wymagająca dużych kwalifikacji , co najwyżej potrzeba kreatywnej twórczości w odpisywaniu uszkodzeń dla Orange
zdjecie uzytkownika
fela - 2014-10-26 00:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ccc - 2014-10-09 17:29:03]:
To na jakim stanowisku byłeś że na aż tyle mogłeś sobie pozwolić ? Często jak praca w terenie to raczej sprawdzają co się z Tobą dzieje i czy nie dopisujesz sobie godzin ... A jest ktoś jeszcze ze Sprintu? Jakie wynagrodzenie w ogóle można od nich dostać ? Zmiany w zarządzie się rzeczywiście kroją ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sprint Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x