Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sprint Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Sprint Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
siedemzero - 2014-08-30 11:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Sprincie ponad 8 lat i owszem, lata fajnej atmosfery i stosunkowo dobrych premii już za nami ale mimo wszystko uważam, że nie jest tak źle jak większość twierdzi. Oczywiście zależy w którym wydziale, kto jest przełożonym itp. Wszystkie te narzędzia inwigilacji (GPS-y w samochodach, monitorowanie komputerów itp.) zniechęcają ale ...na prawdę są firmy, w których jest dużo gorzej! Piszę na podstawie doświadczenia w oddziale warszawskim. Nie powiem, że polecam firmę ale też nie mogę zniechęcać. Ogólnie problemy logistyczne narastają i robi się totalny burdel :/
zdjecie uzytkownika
ares - 2014-08-31 12:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
powiem na swoim przykładzie,kompletnie nie interesuje mnie satysfakcja abonenta Orange, z prostej przyczyny nie jestem pracownikiem Orange i w żaden sposób nie utożsamiam się z tą firmą na co składa się dużo czynników takich jak wynagrodzenie,wyposażenie,relacja Orange-Firma PT (nie mam pojęcia dlaczego w nazwie jest słowo "Partner" skoro tylko słyszymy o karach,szantażach),moje usuwanie uszkodzeń sprowadza się tylko i wyłącznie do odpisania uszkodzenia aby mieć wrzoda z głowy,a czy abonent się wścieka mam to głeboko w ( usunięte przez administratora ) wśieka się nie na firmę Sprint tylko na Orange,chyba dawno powinni o tym pomyśleć w Orange że jak spadają morale w firmie zewnętrznej to odbija się na ich obrotach bo abonenci odchodzą.Widocznie w Orange tacy sami pseudo menadżerowie jak w Sprincie,doją firmę póki się da,a co będzie to będzie!
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-09-02 12:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proponuję powołanie Ruchu Oburzonych Telemonterów
zdjecie uzytkownika
anna z nibylandii - 2014-09-09 16:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo ciekawi mnie u nich w sprint jakaś praca biurowca ale najpierw zanim wyślę papiery jakiekolwiek to musze dokładnie wiedzieć jakie zaproponują mi warunki pracy, jestem bardzo nieufna bo kilka razy się sparzyłam i teraz wolę wcześniej wybadać co i jak w trawie piszczy. z góry dziękuję za każdą pomoc merytoryczną kochani
zdjecie uzytkownika
AAA - 2014-09-09 20:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anna z nibylandii - 2014-09-09 16:29:22]:
to nie jest praca dla Ciebie , jedź lepiej na zmywak do Anglii , W Sprincie są bardzo niskie zarobki , i bardzo duże wymagania to nie miejsce dla Ciebie
zdjecie uzytkownika
kaczorek - 2014-09-11 14:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, chłopaki słuchy chodzą, że kasy nie dostaliście na dziesiątego????
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-09-12 21:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja słyszałem , że wypłaty tez już ma nie być bo firma traci płynność finansową
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-09-22 07:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to , że w Sprincie jest źle jest zasługą byłych pracowników TP którzy przechodząc do Sprint w 2002 roku zgodzili się na bardzo niskie wynagrodzenie za pracę - 40 % tego co mieli w Tp , do dzisiaj Ci ludzie zarabiają dużo mniej niż 12 lat temu , nie mówiąc już o sile nabywczej pieniądze ,ale za to mają pracę na poziomie niewolnika , lub białego murzyna , więc nie ma co się dziwić firmie Sprint , będzie to trwało tak długo dopóki będą chętni do pracy za wynagrodzenie jak z 3 świata ,cóż ludzie są jak szczury walka o byt ,....
zdjecie uzytkownika
technik sieci - 2014-09-23 01:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba wkońcu tych wyzyskiwaczy zostwić na lodzie z tą wspaniałą ich firmą sprint. Wszyscy sie pozwalniamy to oni może oczy otworzą.
zdjecie uzytkownika
g6 - 2014-09-24 10:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uciekajcie z tego skorumpowanego gułagu gdzie tylko kto może ,
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-09-27 23:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech Zarząd firmy Sprint i telekom Piekło pochłonie i wasze ołtarzyki z rotary klub diabły o ludzkich twarzach w imieniu Jezusa Chrystusa Króla Polski wont z Polski tam z kąd żeście przybyli wont do swej ojczyzny Rosji szpiedzy kremla...
zdjecie uzytkownika
Sprint - 2014-09-27 23:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarząd Sprint to obcy wywiad KGB!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Sprint 2 - 2014-09-28 20:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rotary Club to masoneria,Taki przyczółek pod przykrywką pseudointeligencji biznesowej.Założycielem Rotary Club był mason Paul P. Harris (o wysokim stopmniu), który jednoczesnie był członkiem osławionego BohemianClub. Fakt ten jest udokumentowany w książce Aleca Mellora (też cholerny mason) "Logen, Rituale, Hochgrade". A propos, założycielem LionsClubs był także mason, Melvin Jones.
zdjecie uzytkownika
socjal - 2014-09-28 22:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadnijcie , gdzie byli prezesi za nasz socjal we Włoszech i myślę ,że prezes(usunięte przez administratora)gwreszcie zrobi z tym porządek i rozwali to gówno do końca roku . Bo go dymają , ale nie pracownicy tylko jego protegowani zastanów się chłopie po co ciągniesz wóz i ten ciężar który ma słaby silnik ????
zdjecie uzytkownika
ccc - 2014-10-09 17:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam firmę Sprint , praca bardzo dobrze płatna ,bezstresowa , cały czas w terenie ,więc można sobie jakieś piwko wypić , lub pozałatwiać swoje prywatne sprawy , nie mówiąc już o ściemnieniu uszkodzeń , ogólnie lekka praca nie wymagająca dużych kwalifikacji , co najwyżej potrzeba kreatywnej twórczości w odpisywaniu uszkodzeń dla Orange
zdjecie uzytkownika
fela - 2014-10-26 00:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ccc - 2014-10-09 17:29:03]:
To na jakim stanowisku byłeś że na aż tyle mogłeś sobie pozwolić ? Często jak praca w terenie to raczej sprawdzają co się z Tobą dzieje i czy nie dopisujesz sobie godzin ... A jest ktoś jeszcze ze Sprintu? Jakie wynagrodzenie w ogóle można od nich dostać ? Zmiany w zarządzie się rzeczywiście kroją ?
zdjecie uzytkownika
asior - 2014-10-29 08:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (12)
jaki Zarząd? :)) nie rozśmieszaj mnie- 2 kolesi stworzyło sobie folwark o nazwie Sprint Telekom i to tyle w temacie, Sprint SA Olsztyn pozbył się wrzodu jakim jest utrzymanie sieci Orange, do tego wśród nich jest manager, który służy tylko do tego żeby podpisywać podrzucane przez Orange umowy, bo dobrze opłacony manager w życiu nie godziłby się na absurdalne zapisy w umowie, którą Orange co chwila zmienia.
Nie polecam tej firmy osobom które mają na utrzymaniu rodzinę. Nie ma mowy o rozwoju lub o awansie!
Jeżeli podejmiesz pracę w dużym mieście to jeszcze jest OK, ale na prowincji są całkiem inne realia, zapierd.. sam po terenie z jęzorem na brodzie i robisz sam wszystko, od kopania dołów po włażenie samemu po słupach po montaż łącza w bankach, bo nikt ci nie pomoże bo nie ma ludzi!
Najlepsze są niusy, że naliczyli kary, masz je głęboko w du.. bo nic nie mogą ci zrobić, nie wyrzucą bo już są braki kadrowe :)
zdjecie uzytkownika
PPP - 2014-11-05 10:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Popatrzcie na to.
Kultura i sztuka była najsłabiej opłacaną branżą w 2013 roku – wynika z Ogólnopolskiego Badania Wynagrodzeń firmy Sedlak & Sedlak. Połowa pracowników zatrudnionych w tej branży zarabiała miesięcznie poniżej 3 000 zł brutto.
A gdzie w tym wszystkim jesteśmy my??? Chyba w D.....E głębokiej, płacą jak za 'pół etatu' to i tak się teraz pracuje.
zdjecie uzytkownika
john - 2014-11-10 15:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
szukam intensywnie pracy i to jest teraz mój priorytet, olał ten Sprint i Orange niech się męczą Ci którzy zostaną, pracując w Sprincie jesteś maglowany przez Sprint i Orange, trudno wypisać pomysły Orange, wdrażane co róż nowe chore procedury wyhodowane w u jaranych głowach karierowiczów z Wawy które nie mają żadnego racjonalnego wytłumaczenia, są tworzone tylko po to żeby uprzykrzyć życie Sprintowi!!!PARANOJA!!!
zdjecie uzytkownika
fela - 2014-11-11 14:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nosi wilk obecnie owiec kilka, poniosą i wilka,....
zdjecie uzytkownika
desperados - 2014-11-17 15:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sprincie zostali już tylko najwięksi desperaci i masochiści , praca na umowę o pracę na czas określony i dodatkowo na umowę zlecenie w niedzielę i sobotę , za wynagrodzenie trochę wyższe niż najniższa krajowa , pod presją czasu i gps , dla osiągnięcia wyników , tzw. wyścig szczurów ciekawe jaki szczur ostatni zgasi światło ???
zdjecie uzytkownika
farid - 2014-11-24 14:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [desperados - 2014-11-17 15:58:11]:
to najniższa krajowa to jedyne na co można liczyć w SPrincie ? jakieś premie czy też bonusy rozumiem , że tej firmy zupełnie nie obowiązują prawda? ciekawy gdyby kazać któremuś kierownikowi przeżyć miesiąc za takie pieniądze to czy zmieniłby zdanie na temat tego ile jego pracownik powinien naprawdę zarabiać
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-11-26 06:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto , może to odchodzi ze Sprintu to świadczy jaka ta firma jest i jakie są w niej zarobki , obecnie się tu zarabia tylko trochę więcej od najniższej krajowej , nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
murzyneksprint - 2014-11-26 18:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka płaca taka praca orange udaje że dużo wymaga a sprint że dużo robi i jest OK. Wszyscy są zadowoleni oprócz monterów [roboli].
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-11-27 06:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monterów już prawie nie ma , ci co zostali to robią pojedynczo , i z reguły 1 robi za 3 , naprawdę super sprawa , murzyni europy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla lemingów i to wszytko w tej chorej firmie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sprint Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x