Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sprint Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Sprint Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
444 - 2015-01-30 12:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młodyprac - 2015-01-30 11:51:10]:
tak jak napisałeś , jesteś młody i głupi i nie znasz jeszcze życia ,
za 20-30 lat zrozumiesz swoich starszych kolegów dlaczego tak robią a nie inaczej , i nie zapomnij że jesteś tylko zwykłym serwisantem wykonującym proste prace ,którego można kopnąć w D... w każdej chwili , i zastąpić innym
zdjecie uzytkownika
to nie moje koledzy z innej strefy to napisali - - 2015-01-31 22:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Przyszedł człowiek do pracy dla OPl
Dobrze mu się działo
Raz bili go kijem
Innym razem pałą
Cieszył się chłopina, że dostał robotę
Robił świątek, piątek a nawet w sobotę
Czas zorganizowany miał według grafiku
Na komendę praca, na komendę siku
Kupił sobie śpiwór nie mówiąc nikomu
By na kilka godzin nie wracać do domu
Uszkodzeń było dużo, Instalacji było wiele
Więc oprócz soboty pracował w niedzielę
Potem doszły wszystkie inne ważne święta
A na koniec puenta-ODCISKI I RENTA
Tak będzie w Enevie
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-02-01 14:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [444 - 2015-01-30 12:19:11]:
Jeszcze trochę a będzie więcej mierników niż osób umiejących się nimi posługiwać - następny poszedł po rozum do głowy i się zwalnia, a to jeszcze nie koniec.....
...ale to nic nowych (młodych) pełno czeka w progu co by pałeczkę przejąć - w końcu "każdy głupi" (nie obrażając ludzi poszkodowanych przez los) potrafi, miesiąc no góra dwa i będzie Pan/Pani sama pracować -hehehehehehe
zdjecie uzytkownika
debil ze mnie - 2015-02-02 21:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy was prezesi nie poj......ł odnośnie dzienniczków montera , czy macie raka na mózgu , za wysokie mamy wskaźniki !!! rukwa poj.....by tak oddacie tą strefę , bez walki. Jak tak to jesteś byłym prezesem w ciągu 0,5 roku
zdjecie uzytkownika
d.szymanski - 2015-02-06 07:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to bardzo dobrze że sieć obcej firmy Orange jest zdewastowane
, czym szybciej obcy kapitał opuści polskie tym lepiej ,
a takie firmy jak Sprint i podobne zasługują na uznanie za działanie na szkodę
Orange , z drugiej strony trudno się dziwić pracownikom sprintu że nic nie robią jak zostali już tylko ci co się na niczym nie znają i jeszcze muszą pracować w pojedynkę to o czym tu mówić ? ważne że prezesi sprintu i podobnych firm się nachapali ,...
tak jak ktoś powiedział POlska to dziki kraj h..d..i kamieni kupa
zdjecie uzytkownika
http://dziadbud-dramat.cf/ - 2015-02-06 21:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga do innych PT!

Koledzy z innych (poza dziadbudem) PT, jeżeli uważacie że potrzebne są podobne fora jak to tylko dotyczące waszych spraw - jestem otwarty na wszelkie propozycje. Muszę jednak mieć jasną informację że takie zapotrzebowanie istnieje z Waszej strony. Muszę też mieć więcej info o poszczególnych PT, tak aby stworzyć jakąś merytoryczną i logiczną strukturę zakładek. Napewno fajnie byłoby wiedzieć o naszych wspólnych problemach więcej oraz informować się nawzajem o zagrożeniach (np. ze str. pomarańczowych lub naszych pryncypałów). Rozważam zmianę adresu forum (domeny) na taki, który tematycznie dotyczył by wszystkich. Czekam na odpowiedzi w postach na tym forum.
http://dziadbud-dramat.cf/
zdjecie uzytkownika
A1 - 2015-02-07 00:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abonent - 2015-01-28 08:46:43]:
A dlaczego miałby naprawiać za darmo, Orange nie płaci, podwykonawca nie naprawia, proste. Dlaczego ktoś miałby poświęcać swój prywatny czas i materiały dla firmy, która pod byle pretekstem próbuje go w.....ć.
zdjecie uzytkownika
dzik - 2015-02-07 14:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja mam punkty karne w Sabie i mam to w d... ;))
zdjecie uzytkownika
A1 - 2015-02-07 22:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dzik - 2015-02-07 14:41:11]:
No i masz rację, udupianie ludzi sprawia pomarańczowym satysfakcję, niekiedy sami nie rozumieli tego co tam nabazgrali(certyfikacja).
zdjecie uzytkownika
BLEC - 2015-02-08 17:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIEDŁUGO BĘDZIEMY ORANGE
zdjecie uzytkownika
Orang - 2015-02-10 22:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Orange idzie na dno a tonący brzytwy się chwyta. Francuzi przez lata degradowali istniejącą sieć praktycznie w nią nie inwestując, teraz jest zwijanie infrastruktury - wyciąganie kabli miedzianych i ich sprzedaż, sprzedaż budynków/siedzib łącznie z centralami.
Od lat Orange łamała Polskie Prawo Budowlane nie utrzymując sieci zgodnie z jej wymaganiami zamiast inwestować w sieć z Polski były wyciągane pieniądze w postaci dywidendy przez kilka lat ponad dwa miliardy złotych (każdego roku). I aż dziw, że tam żaden Prokurator papierów jeszcze nie sprawdza
zdjecie uzytkownika
777 - 2015-02-13 06:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bankrut France Telecom kupił kurę znoszącą złote jajka i jedną z najbardziej dochodowych firm telekomunikacyjnych w Europie: TP S.A. Tak się robi biznes. A później tysiące ludzi musiało stracić pracę a poziom usług poleciał na łeb na szyję.
zdjecie uzytkownika
jj100 - 2015-02-16 14:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sprint po 13 latach sabotażu na sieci byłej TP SA obecnie ORANGE wycofuje się z Bydgoszczy , z powód baku pracowników , już prawie wszyscy zostali zwolnieni lub sami się zwolnili albo odeszli na emerytury , to świadczy o tym co ta firma reprezentuje ,dno i 2 metry mułu ...wizerunkowo sprint jak i orange mocno stracili , zyskali tylko prezesi ze sprintu , pracownicy popadli w nędzę obecne zarobki są na poziomie najbiedniejszych krajów 3 świata
zdjecie uzytkownika
monter WPRT - 2015-02-16 23:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
Pilnujcie Się - 2015-02-17 15:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie można wyżalić się na swoją pracę ,ale pisanie o karach i stanie sieci OPL jest nie na miejscu, stan sieci jest tajemnicą OPL i pracownik PT nie powinien o tym nawet wspominać ,a co dopiero wrzucać fotki o sieci na facebook i inne fora , wszystko jest zawarte w umowach między OPL i PT . Wreszcie zaczną dochodzić kto to piszę , bo to jest bardzo łatwo sprawdzić i skończy się to dla piszących dyscyplinarnym zwolnieniem , co za tym każdy chyba wie.
zdjecie uzytkownika
321 - 2015-02-18 07:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pilnujcie Się - 2015-02-17 15:01:12]:
ty się też pilnuj baranie , na wszystkich forach to wklejasz , OPL to Francuska firma , wszyscy powinni bojkotować OPL
zdjecie uzytkownika
FORCE telekom - 2015-02-21 17:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli pracujesz w branży telekomunikacyjnej i jesteś wykorzystywany przez swoja firmę to dobrze trafiłeś . Powiedzmy im w końcu NIE !!!
Wejdź na stronę Nie dla wyzysku!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
DYSPOZYTORSPRINT - 2015-02-24 16:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprint zwalniając fachowców podciął gałąź na której siedział , zostali najwięksi nieudacznicy , widać to po stanie sieci , która jest w totalnej rozsypce , no ale co ja wiem , najważniejsze jest szerokie pasmo , czyli banda matołów z laptopem i miernikiem szerokopasmowym , którzy większość czasu spędzają na BN na kawie i zakupach w Biedronce , a resztę czasu spędzają na szukanie pary o najniższej tłumienności :)
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2015-02-28 03:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak sobie radzi teraz sprint, chyba jednak branża telekomunikacyjna jest stabilna i bardzo dochodowa. Sam wybrałem studia telekomunikacja i lada chwila je ukończę. Możecie napisać, czy jest szansa dostac sie tutaj na jakiś staz, czy tez może przyjmują ludzi bez doświadczenia zawodowego, ale z wiedza teoretyczną?
zdjecie uzytkownika
ggll - 2015-02-28 13:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kajtek - 2015-02-28 03:52:41]:
zły wybór ,bez doświadczenia to w tej branży to możesz co najwyżej rowy kopać pod wtórniki do światłowodów za najniższą krajową, wyjedź lepiej na zmywak do U.K. tu nie ma żadnej przyszłości ,....
zdjecie uzytkownika
dyspozytor sprint - 2015-03-02 16:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oszuści i nic więcej do dodania, okradli pracowników z płatnych niedziel. Człowiek pracował w styczniu i lutym po jednej niedzieli, a w marcu dowiaduje się ze nie zapłacą i nie będą płacić za niedziele, firma spadła do poziomu poniżej zera, zdecydowanie nie polecam nikomu pracy w tej firmie, przez 1,5 roku firma regularnie obniża standard. Obowiązków multum a place na poziomie 1400 bez dodatków.
zdjecie uzytkownika
obe - 2015-03-03 06:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dyspozytor sprint - 2015-03-02 16:54:42]:
jak za siedzenie przed komputerem i picie kawy to i tak dużo , weź przykład ze swoich kolegów i się zwolnij , gdziekolwiek byś nie poszedł to zarobisz przynajmniej 2000 zł i to za 5 dni po 8 godzin , a nie za 7 dni jak w sprincie
zdjecie uzytkownika
monterek - 2015-03-03 11:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dyspozytor sprint - 2015-03-02 16:54:42]:
Zgadzam się w pełni, oszuści, obiecują a potem zero kasy.

Ale to i tak nie przeszkadza ażeby pracować na L4 i po 12H, jak by to PIP wyczaił lub ZUS to jestem ciekaw????? Kisiel w gaciach by co niektórzy mieli,
w ogóle to czy pan A.P. o tym wie???
zdjecie uzytkownika
monterek - 2015-03-03 11:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obe - 2015-03-03 06:57:56]:
Powiedzmy, że za 5 dni od 8 do 16 bez sobót i niedziel da się wydłubać koło 2tyś - czy to dużo czy mało to już inna kwestia, jedno jest pewne, zero stresu, procedur, tęczy, Vatów, Diagów, testów w Sabie i pracy za frajer w niedziele i święta.
zdjecie uzytkownika
bc - 2015-03-03 19:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tymi 1400 zł co zarabiacie to chyba żyjecie poniżej progu ubóstwa ,
tyle to sprzątaczki wyciągają w byle jakiej firmie , widać , że wasza praca jest już nic nie warta
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sprint Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sprint Sp. z o.o?
Zadaj pytanie