Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sprint Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Sprint Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość 5 - 2015-04-24 13:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monterek EnevaŁódź - 2015-04-24 10:25:57]:
to zasuwaj na eneve ....,precież prezes musi sobie kupić nowy samochód i wybudować 3 dom , i to jeszcze w tym roku , tacy jak ty z klapkami na oczach są potrzebni do pracy 7 dni po 12 godzin
zdjecie uzytkownika
gość 5 - 2015-04-24 13:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czesio66 - 2015-04-24 13:28:26]:
czesiu fucha się odezwał , proponuje wybrać się do psychiatry może pomoże ?
choroby psychiczne to dzisiaj w tym kraju plaga
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2015-04-24 15:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość 5 - 2015-04-24 13:34:01]:
Zdecydowanie lepiej pracuje się w Enevie
zdjecie uzytkownika
gość 5 - 2015-04-24 17:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Eryk - 2015-04-24 15:53:52]:
dla kogo lepiej ? a co ty w ogóle robisz i kim jesteś ?
zdjecie uzytkownika
łodziak - 2015-04-25 08:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu nikt nie pisze że totalny brak obsady w łódzkim , że przeszedł mały procent monterów, są rejony co było kiltu a teraz żadnego, że od marca szukają pracowników i nie ma chętnych, jakiś powód tego jest!!! Macie forum eneva to poczytajcie.
zdjecie uzytkownika
Adriano - 2015-04-27 10:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po co to całe zamieszanie? zmienia się tak naprawdę nazwa firmy , robota wciąż zostaje ta sama, a można jeszcze zyskać negocjując warunki umowy
zdjecie uzytkownika
dexter - 2015-04-27 10:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zgadza się, nie wiem na co liczą niektórzy, uważając że jak przyjdzie nowa firma to będzie lepiej, guzik prawda może być tylko gorzej, wszystkie firmy działają na podobnej zasadzie tzn dać jak najmniej a obowiązków jak najwięcej,prezesi tych firm nie należą do filantropów, nie chcą i nie będą się dzielić zyskiem,Sprint już obniżył poziom do firm typu Eneva i podobne, stał się klasycznym przykładem firmy prywatnej która nie rozpieszcza pracowników, wręcz nie dba o nich, nie martwi się o kadrę która się wykrusza bo wszędzie indziej można zarobić więcej i pracować o wiele spokojniej,trafiliśmy na świtę która nie potrafi zarządzać firmą a za kiepskie wyniki oskarżają pracowników nie biorąc w ogóle pod uwagę że pracownicy nie mają narzędzi do pracy i w większości pracują w pojedynkę (kłania się BHP), wszyscy są winni od Orange po pracowników ale NIGDY oni!
zdjecie uzytkownika
Adek - 2015-04-27 12:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli naprawdę zaproponują nam lepsze warunki to spróbujemy, dochodzą Nas słuchy z Łodzi, że ludzie są zadowoleni z przejścia.
zdjecie uzytkownika
jkafksjfk - 2015-04-27 13:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też tak słyszałem.
zdjecie uzytkownika
rad - 2015-04-28 09:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Sprincie od miesiąca nie wywiązują się z płatności
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2015-04-28 11:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Enevie wypłaty są zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
KaziuŁódź - 2015-04-28 16:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dexter - 2015-04-27 10:44:45]:
Jestem bardzo zadowolony z przejścia do Enevy. Oczywiście nie jest tak, że widzę same plusy, ale nie ma co narzekać.

PLUSY:
+ obsada z kierownikiem została ta sama
+ pełne wyposażanie (torba monterska, laptop, telefon, sprzęt wysokościowy)
+ samochód z klimatyzacją :)
+ obszar pracy ten sam
+ wyższa pensja podstawowa
+ możliwość realizacji zadań dodatkowych, dobrze płatnych

MINUSY:
- słabe baterie w telefonie
- na początku miesiąca sporo nadgodzin , teraz już jest stabilnie
- wydzwaniają w kółko i trują o szkoleniach

Mam nadzieje, że mój wpis będzie pomocny
zdjecie uzytkownika
r4a4 - 2015-04-28 18:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KaziuŁódź - 2015-04-28 16:51:05]:
Nie napisałeś tylko ,że twoją kobietę zaspakaja już inny , bo ty realizujesz dobrze płatne zadania popytaj o wyniki na Łodzi , i południu , bo chyba ich nie znasz i nie wiesz co Cię czeka , a jeszcze jedno wykup wczasy kobiecie , bo ty urlopu nie będziesz miał.
zdjecie uzytkownika
KaziuŁódź - 2015-04-29 11:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r4a4 - 2015-04-28 18:33:21]:
Ciągle zatrudniają nowych ludzi, więc problemu z urlopem raczej nie będzie.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-04-29 19:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponują dobre warunki, nie zaszkodzi spróbować. Pracuję w branży od ponad 25 lat !!!! nie wyobrażam sobie pracy na innym stanowisku
zdjecie uzytkownika
łodziak - 2015-04-30 06:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno mi uwierzyć że takie głupoty piszecie, osoby z kadry chyba to robią aby zasiać w was mętlik. Każda następna firma zaciska pasa i ogranicza warunki a to wszystko kosztem tego ostatniego pracownika. Przecież jak ktoś tu wchodzi aby poczytać to może zobaczyć forum eneva i ogłoszenia do pracy wszędzie do tej firmy a nie dziwi was czemu gdzie ludzie szukają pracy to oni szukają pracowników w każdej strefie jaką mają od zawsze no chyba że to firma cud.
zdjecie uzytkownika
Grucha - 2015-04-30 13:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki pracy jakie nam zaproponowali są faktycznie dobre, oby to było zgodne z rzeczywistością.
zdjecie uzytkownika
MC - 2015-04-30 22:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grucha - 2015-04-30 13:50:37]:
A co znaczy dla Ciebie warunki dobre ????????? 2300 brutto jesteś chory lub sam pracujesz na rodzinę ,a stara się wqrwia ,że tak mało zarabiasz , może nie!!!
zdjecie uzytkownika
optymista - 2015-05-01 13:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki super!! 2300 brutto praca 12 godz. 7 dni w tygodniu -oczywiście płatne nadgodziny ,aź 15 zł brutto .jest takźe moźliwość zwiedzania miast , np: Łodzi .I TO NIE JEST SUPER PRACA .!?Tylko co z domem i kiedy wydawać te zarobione miliony? Tylko w nocnym tesco;-)
zdjecie uzytkownika
Wolny - 2015-05-04 09:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
15 netto to ja mam normalnie za godzinę pracy, za nadgodziny szef daje jeszcze 50% więcej.
Ludzie za jakie śmieszne pieniądze pracujecie!!!
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-05-04 20:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez przesady, warunki jakie proponują są dobre, zarobić można nie tylko pracując w nadgodzinach, ale robiąc prace dodatkowe.
zdjecie uzytkownika
z czego zadowolony - 2015-05-04 22:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2015-05-04 20:31:11]:
Agitatorzy z Enevy wypad z forum Sprintu jak wam tak dobrze to piszczcie na swoim forum.
zdjecie uzytkownika
add - 2015-05-06 08:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
prace dodatkowe?a niby kto miałby je robić jak zostało kilka osób a poza tym ile tych prac, do tego Sprint okroi z kasy więc nie ma sensu jak Sprint zabiera ok 70%
zdjecie uzytkownika
DARO_eneva - 2015-05-13 10:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u Nas w Łodzi dobrze płacą za wykonanie dodatkowych zadań.
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-05-23 15:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprint do końca czerwca ma umowę z Orange, dla nas wszystkich będzie dobrze jak Orange nie przedłuży umowy ze Sprintem. Od dawna ledwo ciągną albo tylko zgrywają dziadów, hipokryci bo z jednej strony źle źle i źle a z drugiej walczą o nową umowę, więc się pytam o co chodzi? Od miesięcy kasy coraz mniej, prawie bankrut a to suprajs- Sprint nadal chce zostać! To są jaja! Liczmy na to, że Orange pogoni Sprint w cholerę!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sprint Sp. z o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sprint Sp. z o.o?
Zadaj pytanie
alert