Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sprint Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Sprint Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
g6 - 2014-09-24 10:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uciekajcie z tego skorumpowanego gułagu gdzie tylko kto może ,
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-09-27 23:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech Zarząd firmy Sprint i telekom Piekło pochłonie i wasze ołtarzyki z rotary klub diabły o ludzkich twarzach w imieniu Jezusa Chrystusa Króla Polski wont z Polski tam z kąd żeście przybyli wont do swej ojczyzny Rosji szpiedzy kremla...
zdjecie uzytkownika
Sprint - 2014-09-27 23:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarząd Sprint to obcy wywiad KGB!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Sprint 2 - 2014-09-28 20:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rotary Club to masoneria,Taki przyczółek pod przykrywką pseudointeligencji biznesowej.Założycielem Rotary Club był mason Paul P. Harris (o wysokim stopmniu), który jednoczesnie był członkiem osławionego BohemianClub. Fakt ten jest udokumentowany w książce Aleca Mellora (też cholerny mason) "Logen, Rituale, Hochgrade". A propos, założycielem LionsClubs był także mason, Melvin Jones.
zdjecie uzytkownika
socjal - 2014-09-28 22:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadnijcie , gdzie byli prezesi za nasz socjal we Włoszech i myślę ,że prezes(usunięte przez administratora)gwreszcie zrobi z tym porządek i rozwali to gówno do końca roku . Bo go dymają , ale nie pracownicy tylko jego protegowani zastanów się chłopie po co ciągniesz wóz i ten ciężar który ma słaby silnik ????
zdjecie uzytkownika
ccc - 2014-10-09 17:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam firmę Sprint , praca bardzo dobrze płatna ,bezstresowa , cały czas w terenie ,więc można sobie jakieś piwko wypić , lub pozałatwiać swoje prywatne sprawy , nie mówiąc już o ściemnieniu uszkodzeń , ogólnie lekka praca nie wymagająca dużych kwalifikacji , co najwyżej potrzeba kreatywnej twórczości w odpisywaniu uszkodzeń dla Orange
zdjecie uzytkownika
fela - 2014-10-26 00:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ccc - 2014-10-09 17:29:03]:
To na jakim stanowisku byłeś że na aż tyle mogłeś sobie pozwolić ? Często jak praca w terenie to raczej sprawdzają co się z Tobą dzieje i czy nie dopisujesz sobie godzin ... A jest ktoś jeszcze ze Sprintu? Jakie wynagrodzenie w ogóle można od nich dostać ? Zmiany w zarządzie się rzeczywiście kroją ?
zdjecie uzytkownika
asior - 2014-10-29 08:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (12)
jaki Zarząd? :)) nie rozśmieszaj mnie- 2 kolesi stworzyło sobie folwark o nazwie Sprint Telekom i to tyle w temacie, Sprint SA Olsztyn pozbył się wrzodu jakim jest utrzymanie sieci Orange, do tego wśród nich jest manager, który służy tylko do tego żeby podpisywać podrzucane przez Orange umowy, bo dobrze opłacony manager w życiu nie godziłby się na absurdalne zapisy w umowie, którą Orange co chwila zmienia.
Nie polecam tej firmy osobom które mają na utrzymaniu rodzinę. Nie ma mowy o rozwoju lub o awansie!
Jeżeli podejmiesz pracę w dużym mieście to jeszcze jest OK, ale na prowincji są całkiem inne realia, zapierd.. sam po terenie z jęzorem na brodzie i robisz sam wszystko, od kopania dołów po włażenie samemu po słupach po montaż łącza w bankach, bo nikt ci nie pomoże bo nie ma ludzi!
Najlepsze są niusy, że naliczyli kary, masz je głęboko w du.. bo nic nie mogą ci zrobić, nie wyrzucą bo już są braki kadrowe :)
zdjecie uzytkownika
PPP - 2014-11-05 10:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Popatrzcie na to.
Kultura i sztuka była najsłabiej opłacaną branżą w 2013 roku – wynika z Ogólnopolskiego Badania Wynagrodzeń firmy Sedlak & Sedlak. Połowa pracowników zatrudnionych w tej branży zarabiała miesięcznie poniżej 3 000 zł brutto.
A gdzie w tym wszystkim jesteśmy my??? Chyba w D.....E głębokiej, płacą jak za 'pół etatu' to i tak się teraz pracuje.
zdjecie uzytkownika
john - 2014-11-10 15:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
szukam intensywnie pracy i to jest teraz mój priorytet, olał ten Sprint i Orange niech się męczą Ci którzy zostaną, pracując w Sprincie jesteś maglowany przez Sprint i Orange, trudno wypisać pomysły Orange, wdrażane co róż nowe chore procedury wyhodowane w u jaranych głowach karierowiczów z Wawy które nie mają żadnego racjonalnego wytłumaczenia, są tworzone tylko po to żeby uprzykrzyć życie Sprintowi!!!PARANOJA!!!
zdjecie uzytkownika
fela - 2014-11-11 14:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nosi wilk obecnie owiec kilka, poniosą i wilka,....
zdjecie uzytkownika
desperados - 2014-11-17 15:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sprincie zostali już tylko najwięksi desperaci i masochiści , praca na umowę o pracę na czas określony i dodatkowo na umowę zlecenie w niedzielę i sobotę , za wynagrodzenie trochę wyższe niż najniższa krajowa , pod presją czasu i gps , dla osiągnięcia wyników , tzw. wyścig szczurów ciekawe jaki szczur ostatni zgasi światło ???
zdjecie uzytkownika
farid - 2014-11-24 14:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [desperados - 2014-11-17 15:58:11]:
to najniższa krajowa to jedyne na co można liczyć w SPrincie ? jakieś premie czy też bonusy rozumiem , że tej firmy zupełnie nie obowiązują prawda? ciekawy gdyby kazać któremuś kierownikowi przeżyć miesiąc za takie pieniądze to czy zmieniłby zdanie na temat tego ile jego pracownik powinien naprawdę zarabiać
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-11-26 06:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto , może to odchodzi ze Sprintu to świadczy jaka ta firma jest i jakie są w niej zarobki , obecnie się tu zarabia tylko trochę więcej od najniższej krajowej , nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
murzyneksprint - 2014-11-26 18:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jaka płaca taka praca orange udaje że dużo wymaga a sprint że dużo robi i jest OK. Wszyscy są zadowoleni oprócz monterów [roboli].
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-11-27 06:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
monterów już prawie nie ma , ci co zostali to robią pojedynczo , i z reguły 1 robi za 3 , naprawdę super sprawa , murzyni europy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla lemingów i to wszytko w tej chorej firmie
zdjecie uzytkownika
grek - 2014-12-08 08:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
już tylko niedobitki pracują od 8-do 20 za 1300 netto , plus dodatkowo soboty i niedziele na umowę zlecenie

pośmiewisko na całą Europe praca 7 dni w tygodniu za około 400 Euro netto ,
takich baranów tylko w POlsce można jeszcze znaleźć
zdjecie uzytkownika
x2t - 2014-12-11 10:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
korposzczur musi byc dyspozycyjny 7 dni w tygodniu. Żyje by pracować.Skoro korposzczur jest dumny z pracy dla korporacji i nie wie, ze jest debilem, który najpierw powinien zatluc swojego szefa, rozbić korporację, niech cierpi. Zakładowy psychiatra przepisze mu tabletki. Miejsce wieprza niewolnika jest w rzeźni.
zdjecie uzytkownika
cysio - 2014-12-13 23:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nikomu nie polecam zyje w tej chwili na skraju ubustwa.pracownicy monterzy traca certyfikacje przez ludzi klony,dostalem punkty karne nawet bedac na urlopie.wiec chyba mnie zklonowali.prezesostwo bierze kase a to co zostanie mu po przecinku laskawie poswieca na wyplaty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ikamieni kupe i taczke gruzu zeby nie bylo luzu
zdjecie uzytkownika
Byly pracownik - 2014-12-15 00:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wspolczuje bycia debilem i robic za taka kase niewolnicy... Olejcie takie cos jak Sprint i poszukajcie sobie nowej pracy. Zal mi Was...
zdjecie uzytkownika
former employee - 2014-12-15 06:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja już też nie pracuje w Sprincie , patrząc z boku to ta firma to żenada ,
inwigilacja gps , słupki, wykresy , praca na czas, praca 7 dni w tygodniu ,płaca na poziomie najniższej krajowej lub trochę więcej ,jakieś śmieszne certyfikaty ,
1 pracuje za 3 (brak pracowników) ,praca w pojedynkę niezgodnie z przepisami BHP,
nepotyzm ,kolesiostwo ,praca dla lemingów lub białych murzynów , ale skoro jeszcze są niewolnicy ekonomiczni chętni i się na to godzą to życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
ORANGE - 2014-12-16 15:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(4004,80 zł)to średnia płaca w Polsce , ciekawe jak szczury sprintowe się dzisiaj czują ze swoją śmieszną pensyjką jak u murzyna , i co nieźle was wystawiliśmy do wiatru z tym outsourcingiem że musicie dzisiaj pracować za miskę ryżu , telemonter to murzyn europy za 300 -400 euro
zdjecie uzytkownika
dgmnrh, - 2014-12-18 22:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czuć już smród zgnilizny to chyba ostatnie podrygi.
zdjecie uzytkownika
supermonter - 2014-12-19 12:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziady dziady dziady i jeszcze raz dziady ,zapomoga na święta po około 120 zł żenada
zdjecie uzytkownika
ex - 2014-12-19 14:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [supermonter - 2014-12-19 12:28:35]:
to i tak dużo jak dla murzyna , na flaszkę ci starczy :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sprint Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sprint Sp. z o.o?
Zadaj pytanie
x