Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sprint Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Sprint Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
DARO_eneva - 2015-05-13 10:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u Nas w Łodzi dobrze płacą za wykonanie dodatkowych zadań.
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-05-23 15:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Sprint do końca czerwca ma umowę z Orange, dla nas wszystkich będzie dobrze jak Orange nie przedłuży umowy ze Sprintem. Od dawna ledwo ciągną albo tylko zgrywają dziadów, hipokryci bo z jednej strony źle źle i źle a z drugiej walczą o nową umowę, więc się pytam o co chodzi? Od miesięcy kasy coraz mniej, prawie bankrut a to suprajs- Sprint nadal chce zostać! To są jaja! Liczmy na to, że Orange pogoni Sprint w cholerę!
zdjecie uzytkownika
do głupowatego adriana - 2015-05-25 15:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adrian - 2015-05-23 15:51:40]:
tobie chyba słońce poraziło głupią czache, nie wiesz nawet , że to Telekom świadczy usługi, chyba jesteś najemnym pisakiem na usługach enevy, ja zostaje w Telekomie i nie musze tak jak ty lizać d...ę.
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-05-26 11:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
do jakiegoś pajaca:
"Telekom świadczy usługi" hehe zabrzmiało niczym Microsoft lub Apple poważna sprawa, jeden gnój czy Sprint czy Telekom a co tak ci dobrze w tym Telekomie? to widocznie siedzisz w biurze i oglądasz słupki więc możesz się obawiać bo jak odejdzie Telekom to ty razem z nim hehehehehehehe
firma przepełniona kierownikami i dyspozytorami a monterów coraz mniej,
przecież niczym nie różni się od Enevy i tym podobnym firmom
zdjecie uzytkownika
do adriana - 2015-05-27 22:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adrian - 2015-05-26 11:57:39]:
Tam masz rację siedzę na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i płacą mi więcej niż Tobie i co kolego z Enevy popisz jak dostaniesz 1 pensję?
zdjecie uzytkownika
wertyuio - 2015-05-28 12:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wolny - 2015-05-04 09:22:34]:
w elmo mja po 2600 kat A i płaca za nad godziny 50 i setki
zdjecie uzytkownika
52xxxx - 2015-05-30 19:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adek - 2015-04-27 12:24:42]:
Nie wież w to że w Łodzi są w Enevie zadowoleni ludzie.
Chyba że są to jacyś zwyrodnialcy co już im mózg przewalili.
Większość ludzi, która przeszła z dawnego WPRT mają już po woli dość i tylko czekają na okazję.
zdjecie uzytkownika
2 gość - 2015-06-12 15:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z Bydgoszczy dziady już odeszli , odejdą i z Gdańska , gość zwolnij się i daj sobie spokój z takimi firmami , ...
zdjecie uzytkownika
handu - 2015-06-20 00:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieco przesadzone są te opinie i tak samo te informacje o zarobkach. Bo nei wydaje mi się, żeby w takiej firmie zarabiało się jedynie 1600 złotych na rekę. Jest to jakoś 500 złotych więcej, waidomo, nie jest to też idealna firma ale ludzie pracują w niej po pare lat i jakoś dają radę i nie narzekają aż tak bardzo.
zdjecie uzytkownika
Ktosiek - 2015-06-21 10:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [handu - 2015-06-20 00:45:38]:
Masz rację co do wysokości wynagrodzenia w telekomie...nigdy nie dostałem 1600pln,co miesiąc spokojnie wpływało mi na konto caluśkie 1518pln ¡!!!!! Tak więc nie ma co jęczeć
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-06-21 15:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ktosiek - 2015-06-21 10:56:10]:
1518 pln to dzisiaj sprzątaczka zarabia w byle jakiej firmie , to wstyd że się przyznajesz że tak mało zarabiasz , zmień firmę póki czas bo skończysz pod mostem jako bezdomny , na czynsz to już na pewno cie nie stać ?
zdjecie uzytkownika
dingo - 2015-06-23 08:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
fakt ta firma (Telekom Usługi) to dno,nawet nie próbują już tego ukrywać w Gdańsku,pozabierali wszystko siedzimy na gołych pensjach, desperaci po 1900 brutto albo umowy zlecenie!Więc teraz kary itp mamy wiadomo gdzie,z pensji nie zabiorą bo znajdą się w sądzie a co niektórzy nadal mają dowody na dawne płacenie pod stołem!!!A instalacje po 16:00 niech sobie robią sami!!!!
zdjecie uzytkownika
Frajer - 2015-06-27 11:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dingo - 2015-06-23 08:27:56]:
mam pytanie czy firma sprint może zmusic pracownika zeby wykonywał instalacje po godzinach pracy,jerzeli pracownik tego niechce.
zdjecie uzytkownika
dingo - 2015-06-28 15:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
przypuszczam, że nie może,nawet jeżeli jest za to premia,wcześniej otrzymywałeś za to wynagrodzenie w ramach umowy zlecenie ale i w tym przypadku nikt nie może Ci kazać,to jest umowa słowna lub pisemna,możesz się na nią nie godzić bo np nie odpowiada Ci stawka, wynagrodzenie,musisz zerknąć w umowę i zobaczyć jaki jest zakres obowiązków bo pamiętam, że taki był dołączony do umowy,jak się nie mylę to wszystko wrzucili do obowiązków nawet takie które obecnie nie wykonujesz tylko po to żebyś nie podskoczył i robił wszystko ale w godzinach pracy
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-07-02 16:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie ma pracownika z niewolnika
zdjecie uzytkownika
MONTER - 2015-07-07 20:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JAK DŁUGO MOŻNA TAK WYTRZYMAC PRAWIE NIKT SIE NIEWYRABIA W OSIM GODZIN
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-07-11 14:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kładź na to lachę, po 8h do domu i miej wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czym Ty się przejmujesz skoro Gdańsk też ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na ztry, premii Ci nie zabiorą hehe
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2015-07-21 13:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ze sprzętem po Bydgoszczy?już upłynnili?miał trafić do innych SU
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2015-07-21 19:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mmmm - 2015-07-21 13:11:29]:
a jaki sprzęt był po Bydgoszczy ? zdezelowane drabiny , i połamane wkrętaki , ?
w Sprincie nie było żadnego sprzętu oprócz najtańszego badziewia z marketu,...
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2015-07-21 20:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nnnn - 2015-07-21 19:36:10]:
a nas zapewniali mailem kilka tygodni temu, że serwisanci zostaną doposażeni min w mierniki itp po monterach ze strefy Bydgoszczy ale wychodzi na to, że to znowu następna ściema!pewnie na Bydgoszczy jak i wszędzie gdzie jest Sprint wieje nędzą!
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2015-07-22 17:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mmmm - 2015-07-21 20:50:14]:
w 2002 sprint przejął sprzed od tpsa przez 13 lat w nic nie inwestowali ,
nawet jak coś zostało to się do niczego już nie nadaje , mierników szerokopasmowych było kilka sztuk ale to tez po tpsa , więc przeszły na pewno do enewy ,zwykłych mierników rezystancji w sprincie nikt nie używał bo ich nie było albo były zepsute , laptopy to chyba na szrocie lepsze znajdziesz niż w sprincie , więc na nic nie licz :)licz sam na siebie , ...
zdjecie uzytkownika
qqq - 2015-07-29 06:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
wstyd przed samym sobą że pracuje w tej firmie
zdjecie uzytkownika
ddddd - 2015-07-29 07:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
u nas po ostatniej burzy jeden ma na kolejce 20 uszkodzeń+instalacje vdsl (z dnia na dzień przybywają) a drugi 2 uszkodzenia i kilka deinstalacji,różnica polega na tym że ten pierwszy jest od szerokiego,ma się znać na wszystkim,95% zdarzeń ląduje u niego i robi prawie do 20-tej a ten drugi robi tylko wąskie i nie musi się znać na niczym i przed 16-tą siedzi w domu,wspólny mianownik to taka sama pensja!I jak ma być dobrze w tej firmie.A zaistniała sytuacja wynika jedynie z nieudolności kierownika który nie widzi albo nie chce widzieć tego co się dzieje!
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaa - 2015-07-31 00:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
U nas wszyscy jeżdżą na neostrady,jedynie na łącza jadą chłopaki z cert A,gdzie jeszcze tak jest że monter nie jedzie na neo,to co oni robia kto ich jeszcze trzyma? ??
zdjecie uzytkownika
Konsul R.P. - 2015-08-02 08:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest bardzo nieładnie ze Prezes i Zarząd Sprint Sp. Z.O.O. i pracownicy tego zakładu nie przestrzegają , Ratyfikacji o prawach osób niepełnosprawnych i Konwencji ONZ która została ratyfikowana przez U.E. i Polskę. Oświadczam ze szanujący się Golfista nie zagra z takim Prezesem. I bardzo współczuję pełnosprawnym pracownikom ponieważ jak Pracodawca nie szanuje niepełnosprawnego pracownika to nie szanuje też zdrowych. Dlatego odbija się to na niepełnosprawnych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sprint Sp. z o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sprint Sp. z o.o?
Zadaj pytanie
alert