Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sprint Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Sprint Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
seba - 2014-08-18 16:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [meloman - 2014-08-14 15:36:47]:
@meloman. A jak wygląda praca poza Olsztynem na typowo specjalistycznych stanowiskach? Ja właśnie pochodzę z tego miasta i co nieco wiem o tej firmie, ale teraz mieszkam i pracuje jako informatyk/programista w Trój miescie. Znalazłem na stronie Sprintu ciekawą ofetrtę pracy, a że akurat kończę jeden grubszy projekt to zastanawiam sie nad zlozeniem papierow do tej firmy. mozesz napisac cos wiecej ja wiesz? albo niech ktos da znac jak ma wiedzę w tym temacie, pliz. @as: wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. nie jest tak, ze sprint to firma na cale zycie, raczej na start i rozkrecenie kariery zawodowej. tak to widze.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-08-20 08:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [meloman - 2014-08-14 15:36:47]:
niestety tak jest,człowiek się nie liczy,przychodzisz rano do pracy a na twojej kolejce 8 uszkodzeń, 3 instalacje i masz tak zrobić żeby wszystko zeszło a podczas dnia jeszcze kilka uszkodzeń dochodzi,dyspozytor jeszcze ci powie ze się ociągasz i musi przez ciebie założyć ztry, na drugi dzień na nowo w tym syfie i tak bez końca z weekendami 7 dni w tygodniu!Jak długo można tak pociągnąć?!Nie ma motywacji bo kasa do d.u.p.y
zdjecie uzytkownika
meloman - 2014-08-20 10:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [as - 2014-08-20 08:30:33]:
W TAKIEJ SYTUACJI JEDYNE CO MOŻESZ ZROBIĆ TO SIĘ ZWOLNIC I POSZUKAĆ NORMALNEJ PRACY , NA ZASADACH KORPORACYJNYCH NIE DA SIĘ NORMALNIE PRACOWAĆ
zdjecie uzytkownika
Sprint - 2014-08-24 21:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [meloman - 2014-08-20 10:49:39]:
"Redolisz" kolego głupoty i nie znasz naszego systemu jak się sam zwolnisz nim coś napiszesz to pomyśl , bo głupi jesteś i co mi odpiszesz ? jak koleś , który się zwolni nie będzie miał za co żyć prze 3 miesiące i padnie na ryj jeśli już to zapytaj się , czy ma rodzinę do utrzymania.
zdjecie uzytkownika
CBA - 2014-08-25 10:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A W SPRINCIE TO WY JUŻ TAKIE KOKOSY ZARABIACIE , ŻE NIEDŁUGO TO BĘDZIE NAJNIŻSZA KRAJOWA , ŻYJECIE NA POZIOMIE MURZYNÓW W AFRYCE BARANKI SPRINTOWE ,....POWODZENIA !
zdjecie uzytkownika
the end sprint - 2014-08-25 13:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SPRINT TO PATOLOGIA , TA FIRMA JUŻ NIE MA RACJI BYTU PRZY ŚWIADCZENIU Outsourcingu DLA ORANGE po 12 latach czas powiedzieć THE END
zdjecie uzytkownika
Telekomowiec - 2014-08-29 08:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [the end sprint - 2014-08-25 13:36:26]:
A skąd masz taki pogląd , chyba jesteś patologicznie ukształtowany, bo na dzisiaj pracujemy w SPRINT TELEKOM i nikt nie czuje się debilem.
Na resztę twojego tekstu nie warto odpowiadać.
zdjecie uzytkownika
ABONENT - 2014-08-29 12:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprint to jakaś bezsensowna firma , ostatnio był u mnie partacz zwany telemonterem ze
Sprintu w Bydgoszczy i próbował mi wcisknąć kity , że szumy i trzaski w telefonie to od neostrady i braku filtru , tylko ja nie mam neostrady a taki partacz nawet na słup nie
wszedł aby sprawdzić gdzie jest uszkodzenie bo podobno nie miał czasu bo miał dużo
uszkodzeń . Wiele przedsiębiorstw wycofuje się z outsourcingu, czyli ponownie
wchłaniają wcześniej wydzielone na zewnątrz usługi i funkcje , jak widać Orange
czyli była TPSA dalej korzysta z outsourcingu jak w krajach 3 swiata nic dziwnego że tracą rynek ,nie polecam firmy sprint czy sprint telecom
zdjecie uzytkownika
siedemzero - 2014-08-30 11:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Sprincie ponad 8 lat i owszem, lata fajnej atmosfery i stosunkowo dobrych premii już za nami ale mimo wszystko uważam, że nie jest tak źle jak większość twierdzi. Oczywiście zależy w którym wydziale, kto jest przełożonym itp. Wszystkie te narzędzia inwigilacji (GPS-y w samochodach, monitorowanie komputerów itp.) zniechęcają ale ...na prawdę są firmy, w których jest dużo gorzej! Piszę na podstawie doświadczenia w oddziale warszawskim. Nie powiem, że polecam firmę ale też nie mogę zniechęcać. Ogólnie problemy logistyczne narastają i robi się totalny burdel :/
zdjecie uzytkownika
ares - 2014-08-31 12:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
powiem na swoim przykładzie,kompletnie nie interesuje mnie satysfakcja abonenta Orange, z prostej przyczyny nie jestem pracownikiem Orange i w żaden sposób nie utożsamiam się z tą firmą na co składa się dużo czynników takich jak wynagrodzenie,wyposażenie,relacja Orange-Firma PT (nie mam pojęcia dlaczego w nazwie jest słowo "Partner" skoro tylko słyszymy o karach,szantażach),moje usuwanie uszkodzeń sprowadza się tylko i wyłącznie do odpisania uszkodzenia aby mieć wrzoda z głowy,a czy abonent się wścieka mam to głeboko w ( usunięte przez administratora ) wśieka się nie na firmę Sprint tylko na Orange,chyba dawno powinni o tym pomyśleć w Orange że jak spadają morale w firmie zewnętrznej to odbija się na ich obrotach bo abonenci odchodzą.Widocznie w Orange tacy sami pseudo menadżerowie jak w Sprincie,doją firmę póki się da,a co będzie to będzie!
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-09-02 12:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proponuję powołanie Ruchu Oburzonych Telemonterów
zdjecie uzytkownika
anna z nibylandii - 2014-09-09 16:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo ciekawi mnie u nich w sprint jakaś praca biurowca ale najpierw zanim wyślę papiery jakiekolwiek to musze dokładnie wiedzieć jakie zaproponują mi warunki pracy, jestem bardzo nieufna bo kilka razy się sparzyłam i teraz wolę wcześniej wybadać co i jak w trawie piszczy. z góry dziękuję za każdą pomoc merytoryczną kochani
zdjecie uzytkownika
AAA - 2014-09-09 20:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anna z nibylandii - 2014-09-09 16:29:22]:
to nie jest praca dla Ciebie , jedź lepiej na zmywak do Anglii , W Sprincie są bardzo niskie zarobki , i bardzo duże wymagania to nie miejsce dla Ciebie
zdjecie uzytkownika
kaczorek - 2014-09-11 14:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, chłopaki słuchy chodzą, że kasy nie dostaliście na dziesiątego????
zdjecie uzytkownika
vvv - 2014-09-12 21:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja słyszałem , że wypłaty tez już ma nie być bo firma traci płynność finansową
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-09-22 07:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to , że w Sprincie jest źle jest zasługą byłych pracowników TP którzy przechodząc do Sprint w 2002 roku zgodzili się na bardzo niskie wynagrodzenie za pracę - 40 % tego co mieli w Tp , do dzisiaj Ci ludzie zarabiają dużo mniej niż 12 lat temu , nie mówiąc już o sile nabywczej pieniądze ,ale za to mają pracę na poziomie niewolnika , lub białego murzyna , więc nie ma co się dziwić firmie Sprint , będzie to trwało tak długo dopóki będą chętni do pracy za wynagrodzenie jak z 3 świata ,cóż ludzie są jak szczury walka o byt ,....
zdjecie uzytkownika
technik sieci - 2014-09-23 01:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba wkońcu tych wyzyskiwaczy zostwić na lodzie z tą wspaniałą ich firmą sprint. Wszyscy sie pozwalniamy to oni może oczy otworzą.
zdjecie uzytkownika
g6 - 2014-09-24 10:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uciekajcie z tego skorumpowanego gułagu gdzie tylko kto może ,
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-09-27 23:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech Zarząd firmy Sprint i telekom Piekło pochłonie i wasze ołtarzyki z rotary klub diabły o ludzkich twarzach w imieniu Jezusa Chrystusa Króla Polski wont z Polski tam z kąd żeście przybyli wont do swej ojczyzny Rosji szpiedzy kremla...
zdjecie uzytkownika
Sprint - 2014-09-27 23:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarząd Sprint to obcy wywiad KGB!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Sprint 2 - 2014-09-28 20:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotary Club to masoneria,Taki przyczółek pod przykrywką pseudointeligencji biznesowej.Założycielem Rotary Club był mason Paul P. Harris (o wysokim stopmniu), który jednoczesnie był członkiem osławionego BohemianClub. Fakt ten jest udokumentowany w książce Aleca Mellora (też cholerny mason) "Logen, Rituale, Hochgrade". A propos, założycielem LionsClubs był także mason, Melvin Jones.
zdjecie uzytkownika
socjal - 2014-09-28 22:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadnijcie , gdzie byli prezesi za nasz socjal we Włoszech i myślę ,że prezes(usunięte przez administratora)gwreszcie zrobi z tym porządek i rozwali to gówno do końca roku . Bo go dymają , ale nie pracownicy tylko jego protegowani zastanów się chłopie po co ciągniesz wóz i ten ciężar który ma słaby silnik ????
zdjecie uzytkownika
ccc - 2014-10-09 17:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam firmę Sprint , praca bardzo dobrze płatna ,bezstresowa , cały czas w terenie ,więc można sobie jakieś piwko wypić , lub pozałatwiać swoje prywatne sprawy , nie mówiąc już o ściemnieniu uszkodzeń , ogólnie lekka praca nie wymagająca dużych kwalifikacji , co najwyżej potrzeba kreatywnej twórczości w odpisywaniu uszkodzeń dla Orange
zdjecie uzytkownika
fela - 2014-10-26 00:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ccc - 2014-10-09 17:29:03]:
To na jakim stanowisku byłeś że na aż tyle mogłeś sobie pozwolić ? Często jak praca w terenie to raczej sprawdzają co się z Tobą dzieje i czy nie dopisujesz sobie godzin ... A jest ktoś jeszcze ze Sprintu? Jakie wynagrodzenie w ogóle można od nich dostać ? Zmiany w zarządzie się rzeczywiście kroją ?
zdjecie uzytkownika
asior - 2014-10-29 08:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
jaki Zarząd? :)) nie rozśmieszaj mnie- 2 kolesi stworzyło sobie folwark o nazwie Sprint Telekom i to tyle w temacie, Sprint SA Olsztyn pozbył się wrzodu jakim jest utrzymanie sieci Orange, do tego wśród nich jest manager, który służy tylko do tego żeby podpisywać podrzucane przez Orange umowy, bo dobrze opłacony manager w życiu nie godziłby się na absurdalne zapisy w umowie, którą Orange co chwila zmienia.
Nie polecam tej firmy osobom które mają na utrzymaniu rodzinę. Nie ma mowy o rozwoju lub o awansie!
Jeżeli podejmiesz pracę w dużym mieście to jeszcze jest OK, ale na prowincji są całkiem inne realia, zapierd.. sam po terenie z jęzorem na brodzie i robisz sam wszystko, od kopania dołów po włażenie samemu po słupach po montaż łącza w bankach, bo nikt ci nie pomoże bo nie ma ludzi!
Najlepsze są niusy, że naliczyli kary, masz je głęboko w du.. bo nic nie mogą ci zrobić, nie wyrzucą bo już są braki kadrowe :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sprint Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x