Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ROVESE S.A.

Pracowałeś w firmie ROVESE S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
heh - 2014-12-28 20:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bedzie reakcja z ich strony jak wam sie sopelki na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] porobia ;)
zdjecie uzytkownika
były drukarz - 2015-02-09 18:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko. Co tam słychać na zk1? Skóra dalej robi? Jak tam kasa i czy jest lepiej niż 4 lata temu?
Pozdro
zdjecie uzytkownika
jeeee - 2015-02-11 19:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy skóra kiedykolwiek pracował ? lecz opierdalanie dalej mu idzie wyśmienicie ;) myślę, że jest spokojniej i nie ma takiej paniki jak kiedyś, zarobki też są większe ale nie superowe ;)
pozdro
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-02-15 19:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dalej tak ladnie obmacuja na wyjsciu panowiemrowi mnie na jajach gdy pomysle
zdjecie uzytkownika
Rozbawiony do łez - 2015-02-26 19:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może panowie kierownicy przejmą część naszych obowiązków, skoro mogą zajmować się sprawami kadrowymi? To jest żenujące, ale cóż , panie w kadrach muszą mieć więcej czasu na plotki i ciężką prace polegająca na jedzeniu głównie. Faktycznie ciężka praca wydać dwa razy w tygodniu parę karnetów.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-03-02 17:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem dlaczego bardziej niż kwestie stricte zawodowe bardziej interesuje was co jedzą i o czym plotkują pakie w dziale kadr - to przecież ich sprawa, a każdy pracuje na własny rachunek. jak mówi przysłowie, nie zaglądaj komuś w talerz bo ktoś zamiesza w twoim. a ogólnie to njakie strawki netto można u was zarobić?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-02 21:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwon do kadr he he he
zdjecie uzytkownika
zapierdalator - 2015-03-03 20:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aaaa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pulsuje nie mogę uuuuuuuuu doszedłem i pij kawę co pędzlem ci wysmarowalem co dziennie rano nieświadoma.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-03-13 20:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałewm że zarobki zatrzymały się na roku 2005
zdjecie uzytkownika
acha - 2015-04-20 22:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty gnido dworska
zdjecie uzytkownika
jogi - 2015-04-27 18:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
porcelanowa 11, Wałbrzych, Polska
Telefon:+( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-04-30 10:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jogi gdzie jestes ciebie nie ma i nowych komentarzy też nie ma
zdjecie uzytkownika
niewiadom - 2015-04-30 10:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
netoo kobiety ok 1800 mężczyźni zalezy od stawek ale od 2000 zł do 2400 na produkcji
zdjecie uzytkownika
Zoltar - 2015-04-30 16:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwny ten zaklad Cersanit bylem 4 razy na rozmowie i nigdy nie przyjeli mnie na poczontku kobieta muwila zeby czekac na telefon do 16;00 i nigdy sie nie doczekalem w kwietnu znowu prubowalem poco dzwoni i mi muwi ze sie nie zakfalikowalem i nic z tego jak dla mnie to ten zaklad jest dziwny brakuje im pracownikuw ale oni biora tylko mlodych przyida taki czasy ze bedzecie sie prosic o pracownikuw jak ktos ma 50 lat to nie ma sily zycze zeby brakowalo wam ludzi.
zdjecie uzytkownika
fERDEK - 2015-05-09 23:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rok 2005 zarobki 1800 rok 2015 -1820 na ręke ,10 lat pracy na produkcji a wypłaty dalej do d....Jak ktos ma rodzine dzieci, to jak ma sie utrzymac za tą głodowa pesje ŚMIECHU WARTE
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-12 05:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rok 2005 zarobki 2300zl a rok 2015 zarobki 2100 zl i co ty nato powiesz??
zdjecie uzytkownika
bicz plis - 2015-05-14 14:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rok 2013-1900 zł Rok 2014 -1800 zł Rok 2015-2200 zł
bicz plis
zdjecie uzytkownika
Iglo - 2015-05-14 18:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zapraszam na MWG !!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-17 21:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przeciesz wy tam dobrze zarabiacie a kierownik to jak ojciec ;)
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-05-19 14:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema , wyslalem cv na pracownika produkcji. co powiecie o pracy ? jakie wynagrodzenie na poczatek ?
zdjecie uzytkownika
MWG - 2015-05-25 20:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda w oczy kole Panie kierowniku .
Nie polecam działu MWG, najgorszy dział w całym zakładzie Cersanit .
zdjecie uzytkownika
Nicki - 2015-05-25 23:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeszcze 4 tydzień zostaje ^^

zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-05-26 14:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak z praca u was na produkcji ? podpwie ktos jakie wynagrodzenie daja na okres probny i jak ogolnie z praca na produkcji?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: przebieg rozmów 4 etapowy, obietnica umowy stałej, pensji 6100 zł netto plus 30% premii.
Po przyjściu do pracy: umowa na okres próbny, pensja 6100 brutto-z premia 30%, a więc podstawa 4100zł brutto -a miała być 6100zł netto!A więc oszustwo, ale nic nie zrobisz,bo jesteś w potrzasku, bo od nowa musisz szukac pracy.Uwaga!Nie dotrzymują warunków umów z negocjacji. Panie A, nie mysl se pan,że odpuszczono panu
Pytania: dziwaczne zachowanie pana a, który jest socjo i psychopatą
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-27 08:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie opinie na temat amatora cudzych żon kierownika MG
zdjecie uzytkownika
MWG - 2015-05-27 10:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROVESE S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ROVESE S.A.?
Zadaj pytanie
alert