Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ROVESE S.A.

Pracowałeś w firmie ROVESE S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
on - 2014-06-26 13:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w grupie rovese zgodnie z jej motto i przesłaniem ma panować równość - i dlatego będziecie mieli wynagrodzenia jak w Opocznie
zdjecie uzytkownika
hak - 2014-06-28 18:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2014-06-26 13:29:49]:
to chyba niestety ale ludzie nie o tego typu wolność walczą... ale cóż można powiedzieć, że jakiś tam ich postulat spełnili
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-01 11:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z Cersanitem ? słyszałem ze zwalniaja
zdjecie uzytkownika
boguś - 2014-07-01 15:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-07-01 11:50:32]:
ja tam z kolei słyszałem, że raczej właśnie zaczęli zatrudniać. Masa ofert pracy do cersanitu ciągle wisi w internecie
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-07 17:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już po karierze, znowu pośredniak
zdjecie uzytkownika
były z mwg pracujący w ronalu - 2014-07-07 17:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ronalu przez pół roku pracują podfirme a następnie najlepsi są przyjmowani przez ronal
zdjecie uzytkownika
siik - 2014-07-26 09:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaja mnie swedzom ktos cos na to poradzi
zdjecie uzytkownika
rowerze news - 2014-08-02 11:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I tak zaczęła się kolejna przygoda z nowym "szefem". Który to już z kolei zaczyna od porządków? i myśli że zabłyśnie, że wpadnie na to, na co nikt wcześniej nie wpadł, każdy z nich czyta pewnie ten sam podręcznik mają te same szkolenia o 5s, nawet już jest o 6s, kurs malowania linii itp. Najdroższa sprzątaczka na strefie to Dyrektor w Cersanicie. Miejmy nadzieję że nie tylko cała akcja zostanie skończona na polach odkładczych ( ten wyraz osobiście nas roz-pier-dala)i żółtych liniach. Mina szefa bezcenna gdy chodził po hali z uśmiechem na pysku w towarzystwie swojego osobistego skryby i oglądanie jak w przedszkolu " dzieci tu wiszą miotły, tu klucze" i ta jego duma wyrysowana na twarzy bo dokonał takich wielkich rzeczy że będą pisali eseje o tym. Mało co nie odleciał pod dach miedzy lampy i tam jak Budda wisiał oceniając pańskim okiem swoje 6 s. Żenada, ale co, trzeba to przeżyć, śmiać się w duchu i współczuć. Do następnego razu przyjaciele.
zdjecie uzytkownika
kimbo - 2014-08-02 14:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rowerze news - 2014-08-02 11:27:00]:
rozumiem fakt, że możecie mieć wiele do zarzucenia swojemu szefostwu - w sumie tak jak i każdy pracownik pewnie w każdej innej pracy. Ja jednak chciałem wypowiedzieć się na temat zwykłych podstawowych pracowników cersanitu, z którymi miałem ostatnio do czynienia. Mianowicie zajmowałem się remontem łazienki i wybrałem się do cersanitu po płytki, toaletę i jeszcze parę innych drobiazgów. Na miejscu Pan, który mnie obsługiwał wykazał się naprawdę bardzo dużym profesjonalizmem. Pomógł dobrać mi odpowiednie produkty , przy okazji tworząc dla mnie wizualizacje mojej łazienki w jednym ze swoich programów. I to się nazywa XXI wiek :) zakupy były błyskawiczne i co najważniejsze bardzo udane. Polecam w pełni ;)
zdjecie uzytkownika
ale - 2014-08-02 19:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wooow włosy na rekach mi się jeżą z emocji.
zdjecie uzytkownika
maciej_z_ulicy_sezamkowej - 2014-08-11 08:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kimbo - 2014-08-02 14:51:55]:
Czy aby na pewno trafil Pan do zakladu, o ktorych pisza tu opinie ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-18 09:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całą 1 brygadę tych nierobów bym naprostował i pozamieniał im działy od nich nikt niczego nie wymaga, po znajomości nie musza pracować
zdjecie uzytkownika
oni - 2014-08-27 13:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaczęły się czystki
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-08-31 14:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Jest oferta na magazynuera w Starachowicach. Jakie pieniązki wchodzą w grę? Czy są jakieś dodatki, bony, nadgodziny? Jak atmosfera?
zdjecie uzytkownika
MARIO - 2014-09-04 11:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jeden z pracowników przerobowni zk 3, br 4 ( wiem to od kogoś normalnego ) złożył doniesienie do Urzędu Skarbowego ( zemsta za zwolnienie jego ziomka ) o sprawdzenie dyrektora pod względem wykorzystania samochodu służbowego do celów prywatnych , ( wyjazd na urlop ) i osiągnięcia z tego tytułu korzyści i zatajenie tego. KTOŚ COŚ WIE NA TEN TEMAT ???
zdjecie uzytkownika
smok - 2014-09-05 01:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma pada nie składaj papierów tam
zdjecie uzytkownika
john - 2014-09-07 14:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wygaszają dwa piece,jeden na zk1 i jeden na zk2,podobno też do końca roku mają zwolnić ok. 200 osób.Słyszał ktoś te nowości czy to tylko plotki?
zdjecie uzytkownika
kadrowa - 2014-09-08 20:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ploty, to są ploty
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-09-09 16:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest kasa na koncie? ma już ktoś?
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-09-16 13:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć. jestem jeszcze na studiach ekonomicznych i szukam praktyk. Widziałem , że takie oferuje Rovese w swojej placówce. Znajomi którzy tu byli mówili że sporo da się nauczyć , ale minusem jest to, że są one całkowicie bezpłatne. Czy macie może wiedzę czy ktoś po nich został na dłużej w pracy w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
jebaka - 2014-09-18 00:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nie został z tego co słyszałem jepiesz ile się da a później następny, ale najlepiej to zadzwoń i pytaj.
zdjecie uzytkownika
wszystko wiedzacy - 2014-09-28 08:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy jest dzial ur z 2 zakladu na 2 brygadzie ostatnio pewnego pana zaatakowala szafa sterownicza ale wiedzial jak sie obronic pogiol cala nowa szafe przypierdolil z kity i co ucieplrpialo to tylko jego pingle gratulacje
zdjecie uzytkownika
ktos wyrzej - 2014-09-28 10:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadomiar wszystkiego ma dostac zato awans na brygadziste ( awiec zapraszamy do wspulpracy chucka norisa do dzialu utrzymania ruchu )
zdjecie uzytkownika
profesor - 2014-10-01 18:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos wyrzej - 2014-09-28 10:28:00]:
ortografia chyba Ci nie służyła w szkole
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-10-01 19:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamierzam złożyć wniosek innowacyjny który może przynieść firmie sporo zysków .doradźcie czy warto się w to bawić .dzięki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROVESE S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x