Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o cersanit

Pracowałeś w firmie cersanit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jaja - 2014-03-24 10:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"pracujemy i płacimy podatki - dochodowy, potem kupujemy coś i znowu płacimy podatki - akcyza i vat, potem wynajmujemy firmy usługowe i znowu my płacimy vat oni dochodowy w końcu coś mamy , np. dom i już to powinno być nasze , bo uczciwie na to zarobiliśmy , kupiliśmy ziemie, przeżyliśmy budowę a tu co , a no te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znowu każą płacić podatki za to że mamy ten dom !!!!! Najdziwniejsze jest to że zawsze te ku...wy politycy mówią że nie mają pieniędzy i podatki są za niskie. Ludzie a może zgodnie ze słowami ministra PO wybijemy watahę polityków, policji wojska urzędników i wreszcie nie trzeba będzie płacić nikomu podatków i nikomu nic nie będzie brakować. Przecież to nonsens taki prezydent czy premier dostaje pensje a do pracy jedzie służbowym pojazdem, wakacje za służbowe pieniążki, jeden prezydent ale 50 doradców , skoro taki głupi to po co chciał być prezydentem ?? a i do tego jak jeden z drugim się boi to my , podatnicy musimy płacić na jego ochronę , przecież BOR to kolejni urzędnicy a dla tych najemników broń, kamizelki itd. itd. itd. "
zdjecie uzytkownika
pracownik zarzondu - 2014-03-24 20:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam bmw siudemke oczywiscie czarna i ospojlerowana jak tylko morzna. ma do tego 70 w bicepsie i 150 klata, jest szacunek na dzielnicy kazdy wie że lepeij mie omijac ale jakby jakis leszcz chciał mi ukraść choćby kusz z maski to tak mu szczele w pape ze szczene zgubi, moje poprzednie dziewczyny cos o tym wiedzom. ma pleps jakies pytania ?
zdjecie uzytkownika
dobrze zorientowany - 2014-03-27 10:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie i panie...ze zwolnieniami to prawda i z podfirmą również z szukaniem haków także,więc propnuję się pilnować i uważać z kim się rozmawia i oczym,,,jęsli komuś zależy,,,a sytuacja na rynku lipa,,,
zdjecie uzytkownika
joki - 2014-03-28 10:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednemu z UR już nie przedłużyli umowy a to dopiero początek moi drodzy
zdjecie uzytkownika
josh - 2014-03-28 11:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratuluje jesteście niesamowici ,to wy ratujecie Polskę prze upadkiem.(w końcu nie każdy jest inteligentny,ale dobrze że pracuje.)
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-03-30 11:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
josh wiem kim jesteś widziałem jak się kiedyś w zakładzie tak podpisałeś na jakiejś karteczce
zdjecie uzytkownika
MICHAŁ - 2014-03-30 12:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oprócz zwycięzców, w gronie 20 najwyżej ocenionych firm znalazły się również:

1. Mercedes-Benz Polska
2. Toyota Motor Manufacturing Poland
3. Samsung Electronics Polska
4. KGHM Polska Miedź
5. Volkswagen Motor Polska
6. Volvo Polska
7. TVN
8. Siemens
9. PGNiG
10. PGE Polska Grupa Energetyczna
11. Philips Lightning Poland
12. Robert Bosch
13. Volkswagen Poznań
14. GlaxoSmithKline Farmaceuticals
15. Kompania Piwowarska
16. ABB
17. Tauron Polska Energia
18. PKN Orlen
19. Energa
20. Renault Polska
DLACZEGO NA TEJ LISCIE NIE MA CERSANITU ??? KTOŚ WIE
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-03-30 12:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oprócz zwycięzców, w gronie 20 najwyżej ocenionych firm znalazły się również:

1. Mercedes-Benz Polska
2. Toyota Motor Manufacturing Poland
3. Samsung Electronics Polska
4. KGHM Polska Miedź
5. Volkswagen Motor Polska
6. Volvo Polska
7. TVN
8. Siemens
9. PGNiG
10. PGE Polska Grupa Energetyczna
11. Philips Lightning Poland
12. Robert Bosch
13. Volkswagen Poznań
14. GlaxoSmithKline Farmaceuticals
15. Kompania Piwowarska
16. ABB
17. Tauron Polska Energia
18. PKN Orlen
19. Energa
20. Renault Polska
DLACZEGO NA TEJ LISCIE NIE MA CERSANITU ??? KTOŚ WIE
zdjecie uzytkownika
trololo - 2014-03-31 23:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oprócz zwycięzców, w gronie 20 najwyżej ocenionych firm znalazły się również:

1. Cersanit
2. Toyota Motor Manufacturing Poland
3. Samsung Electronics Polska
4. KGHM Polska Miedź
5. Volkswagen Motor Polska
6. Volvo Polska
7. TVN
8. Siemens
9. PGNiG
10. PGE Polska Grupa Energetyczna
11. Philips Lightning Poland
12. Robert Bosch
13. Volkswagen Poznań
14. GlaxoSmithKline Farmaceuticals
15. Kompania Piwowarska
16. ABB
17. Tauron Polska Energia
18. PKN Orlen
19. Energa
20. Renault Polska

Na mojej jest?!
zdjecie uzytkownika
Junior - 2014-04-01 11:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michał - 2014-03-30 12:11:29]:
To jest lista gdzie Randstad,świadczy usługi czyli w#$ebane w nią
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-04-03 17:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do trololo , widziałem ignorancie tą liste na WP i tam nie ma Cersanitu
zdjecie uzytkownika
jochan - 2014-04-03 20:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1zk - 2014-03-23 11:44:04]:
a skąd ty wiesz kto komu i co powiedział, a może to Monika twierdzi, że wózkowa słyszała jak się chwaliła swoim wypadem.BZDURA!!! Należało się jej i wyleciała
zdjecie uzytkownika
jochan - 2014-04-03 20:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1zk - 2014-03-23 11:44:04]:
a skąd ty wiesz kto komu i co powiedział, a może to (usunięte przez administratora)twierdzi, że wózkowa słyszała jak się chwaliła swoim wypadem.BZDURA!!! Należało się jej i wyleciała
zdjecie uzytkownika
UŚWIADAMIAM - 2014-04-06 20:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W cersanicie każdy widzi jak jest.Dużo osób narzeka.Wiadomo są lepsze i gorsze działy.Ale dziwne jest to że jeżeli przychodzi do nas pracownik z firmy gdzie obracał łapami na 1m2 przez 8godz to jest raczej zadowolony.Ja jestem zdania że nie mam ciężkiej pracy.Chyba najgorsi w tej pracy są pseudo fachowcy kierownicy i mistrzowie którzy umilają stale czas.Ale ja nie o tym.

Mam pytanie, gdzie się podziały obiecane "podwyżki"?Miały być od kwietnia!?Podwyżka inflacyjna która wynosi ok 3% powinna być co roku.Jest to swoiste wyrównanie wynagrodzenia dla pracownika(tak jest np w Toyocie). O tyle zarabiacie rocznie mniej.Czyli jeżeli w 2011 zarabiałeś 2000zł to teraz tak naprawdę zarabiasz 1820zł.Wszystkie towary i usługi drożeją o te 3% rocznie(płytki też). Także możecie kupić mniej za taką samą wypłatę.

Oprócz tego warto nadmienić ze zakładzie brak jest jakichkolwiek zasad,wyjaśniających podwyżki "stażowe". Jeżeli komuś udaje się dostać, to jest to głównie widzimisię prezesa.Bo raczej dyrektor,kierownicy i mistrzowie nie robią problemu z wystawieniem pozytywnej opinii.Jeżeli dobry pracownik zasługuje na więcej ,to oni to widzą ale boją się iść z tym do prezesa.(parę razy zasłyszałem że obowiązuje zasada co 3 lata,ale nie wiem na jakich działach?)

Wiemy że stary prezes odchodzi.Nikt nie powinien za nim płakać.Miejmy nadzieje że nowy wprowadzi jasne zasady nie tylko jeżeli chodzi o promowanie pracowników,które notabene by się przydały.Radze też spuścić z tonu kierownikom i mistrzom.Nie możecie się tłumaczyć że są słabe wyniki.W końcu mało Michał nie zarobił w zeszłym roku .Pozostaje mi życzyć szczęścia...cdn
zdjecie uzytkownika
szczerba - 2014-04-07 12:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do podwyżek to nawet nie Prezes rządzi, w tym zakładzie Prezes to marionetka w rękach Kielc. Wszystko przychodzi stamtąd a prezes tylko pilnuje .
zdjecie uzytkownika
fe - 2014-04-08 16:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak Jogi poleciał z roboty za pijaństwo czy wyprosil
zdjecie uzytkownika
,,,,,, - 2014-04-08 18:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jogi wyleciał?
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-04-08 18:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak dmuchnął i miał promile
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-08 19:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mówiłem że haki są zbirane
zdjecie uzytkownika
ja z zk - 2014-04-09 20:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No Piotrek ja zarobiłem prawie 2500 a Ty ????
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-04-12 12:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie będzie płakał za starym prezesem??? hmmm ciekawe...
zdjecie uzytkownika
ona zk 1 - 2014-04-13 08:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nie płacze nawet za jogim a wręcz przeciwnie
zdjecie uzytkownika
ja tak ja - 2014-04-14 13:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK OLO MOZE MIEC TU RACJE BO NOWY MOZE SIE OKAZAC OWIELE GORSZYM. POZDRAWIAM OLO CO TAM W B-G??
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-04-15 00:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poratujcie mnie wiedzą bo już tam nie pracuję jakiś czas
Czy zwolnili pana ( usunięte przez administratora )?
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2014-04-17 00:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to jest jogi i jaki prezes wyleciał?
Napiszcie bo dla osób z zewnątrz takich jak ja jest to ważne. Ważne przy decyzji o zatrudnieniu się tutaj
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
65 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cersanit
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x