logo cersanit

cersanit

Krasnystaw

Opinie o cersanit

byko2 2015-10-17 17:52
Cze czy pracuje tam dalej Paw Grzesiek?
9
z 2015-10-22 11:28
pracuje
3
szkliwierz 2015-10-25 18:52
Właśnie nie masz c narzekać jak do pracy przyjmowałeś się przez agencje sanpro lub start people, nikt na początku nie ma kokosów ale po woli dali by ci normalną umowę i byś zarabał więcej. Ale jak sie ma lewe rece do pracy to sie nie dziwie
3
opo 2015-11-16 11:21
Siema chłopaki Grzeska Jocia powini dawno zwolnic z roboty za nic nie robienie i chodzenie na zwolnienia .....
1
oo 2015-11-16 11:24
Za taka robote jak robi szkliwo wypiera i pokreci sie po hali za co to jest płacone ludzie zwolnic grzeska jocia z latyczowa gnoja Krasnystaw
1
oo 2015-11-16 11:24
Za taka robote jak robi szkliwo wypiera i pokreci sie po hali za co to jest płacone ludzie zwolnic grzeska jocia z latyczowa gnoja Krasnystaw
kilof 2015-11-23 19:42
Witam mam takie pytanie na czym polega praca na odlewni a dokładnie na stanowisku nalewacza form gipsowych? Bo jestem zainteresowany pracą w cersanicie na tym stanowisku
3
kilof 2015-11-23 19:42
Witam mam takie pytanie na czym polega praca na odlewni a dokładnie na stanowisku nalewacza form gipsowych? Bo jestem zainteresowany pracą w cersanicie na tym stanowisku
8
byko2 2015-11-28 15:10
a ile u was zarabia sie na szkliwierni ?
2
Hard rysi@ 2015-12-05 10:46
Witam na wstępie nie polecam!!! W zakładzie w Krasnymstawie panuje rygor jak w więzieniu czy w JW wytłumaczę na koniec. Umowa ok na początek 3 mies okres próbny jak się nadasz to dostajesz 5 lat.Jak się wykażesz (będziesz dobrze lizać przełożonym) to co dadzą na nieokreślony. Zarobki zależnie od stanowiska i działu. Ale najlepiej zarabiają nalewacze nie zależnie od działu kiedyś było inaczej odlewnik był najlepiej zarabiającym. Nalewacz 2500 pełna premia czyli 35% odlewnik 1900-2300 max 21 dni pracy. Najgorsze jest to że za byle co możresz mieć tą premie zabraną. Mi.Nieposprzątanie stanowiska pracy, braki surowe, Palenie na stanowisku pracy (nawet za pety), czy inne pierdułki związane z wykonywaniem pracy. A najgorsze jest od nie dawna jak wspominałem na podzatku rygor z zachowaniem i przestrzeganiem 8 godzin pracy. Tzn wszyscy pracownicy miszą odbijać kartę conajmniej 10 minut wcześniej przed wyznaczonym czasem pracy i 15 minut po wyznaczonym czasie pracy. bo jak pracodawca wymaga 8 godzin bo tyle musisz spędzić na stanowisku pracy a nie na zakładzie. Więc jeśli macie wybór to lepiej założyć własną działalność. A do pracy w Cersanicie nadadzą się inni którym się nie powiodło a nie mają innych perspektyw na dalszy las. (Tak ocenia były stary szeregowy pracownik może na wyższych stanowiskach mają lepiej ale nie my)
2
byko2 2015-12-07 16:47
ale po 5 latach chyba wiecej sie zarabia niz 2 koła?
3
Erwin 2015-12-17 14:35
nie zwalniać Grzesia Jocia!!!
Erwin 2015-12-17 14:41
oczywiście Kobiety są mile widziane w firmie
Erwin 2015-12-17 14:48
trolu nie pisze się (umią) tylko umieją! a jak sam nie potrafisz w polsce znaleść miejsca to won do Merkel
Erwin 2015-12-17 14:54
tak źle się dzieje w firmie ,ale i tak każdy dzień w dzień przychodzi i pracuje!
Erwin 2015-12-17 14:55
tak źle się dzieje w firmie ,ale i tak każdy dzień w dzień przychodzi i pracuje!
yikll 2016-01-07 07:56
Zwolnić jocia za nic nie robienie
1
ikll 2016-01-07 08:14
Witam Joc pracuje jeszcze który chodzi na zwolnienia .Za co ma płacone niedziela się i 25% ma ale za co pyttuam.Ludzie na produkcji mają 25% premi ale odpowiedzialność mają a Joc jaką ma aaodpowiedzialność szkliwo wybrać i pokreci się po ihali .Dotrzeć joc
1
podszywacz 2016-02-02 17:03
Znam sytuacje na warsztacie mimo że tam nie robie.
to co napisalem to prawda
5
PKP 2016-02-06 22:19
Jako były pracownik podsumuje firme w ten sposób:
(... i ujrzał Pan pracę naszą,
i był zadowolony a potem zapytawszy o zarobki
nasze usiadł i zapłakał..)
list św. Pawła Apostoła do Polonian
4
PKP 2016-02-22 08:52
Niestety jest....
byłem 2016-03-03 00:40
Powiem tak jeśli chodzi o prace fizyczna większego kołchozu nie widziałem pracowałem za granicą w fabryce i myslałem ze tam jest masakra ale co jest w cersanicie lks to jest max wyzysku człowieka i nie wiem w jaki sposób wyliczyli 6-7 czy 9 ton gdzie ja byłem w miejscu gdzie przerzucałem 800umywalek w ciągu zmiany gdzie najmniejsze ważyły 10kg a największe grubo ponad 20kg i tych największych bylo jakies 600sztuk :)ludzie szukajcie normalnej roboty za normalne pieniądze nie poddawajcie sie za takie psie pieniądze 1350zl za taką charówe o temperaturze juz nie wspomne wszystko biegiem pół godziny wczesniej rzychodzisz zeby sie wyrobić i zrobić sobie 5min przerwy o wyjsciu do toalety przez pierwsze 4godziny niema szans oczywiscie tam szkodliwego nie ma ani zapylenia swietne warunki świetna praca i pieniądze ;) i wiem co mówie bo tam byłem pozdrowienia dla myślących
8
ffghj 2016-03-21 10:05
Czesc mam pytanie, czy w cersanicie są w tym czasie przyjęcia do pracy?
daniel 2016-06-04 04:13
kilka dni temu zwolnilem sie z cersanitu - rovese
pensja marna, uzapierdalac sie trzeba a i tak jak bys nie robil to zawsze jest zle - fakt ze mialem dobrego majstra i chwala mu za to ( slawka kurzynskiego )ale tak czy siak ta firma to dno - sporo ludzi odchodzi z powodu kasu - ci co maja wybor to odchodza-ci ktorzy go niemaja wegetuja tam - szczerze niepolecam tego burdelu
10
Byla 2016-06-30 22:58
W biurze w Kielach fala odejsc, slaba atmosfera, demotywacja i balagan. Kasa nijaka i gora obowiazkow-nie polecam.
Czlowiek-czynu 2016-07-18 07:37
Nie polecam, pracowalem tam kilka miesiecy i za te pieniadze nie warto, warunki straszne, wszedzie chemia smród pyli sie, juz o temperaturze nie wspomne, ludzi traktuja tam jak konie pociagowe a i wspolpracownicy strzelaja z ucha zeby tylko sie troche podlizac, ludzie szanujcie swoje zdrowie, cersanit to zło.
3
smsik 2016-09-01 22:02
Witam pracuje juz 8-smy msc w ceramice przez sanpro mialo byc 6msc a dalej cos kreca,podwyzszyli mi stawke na 11,30 a w najnizszej krajowej jest ponad 12 to jest normalne czy robia mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
ja 2016-10-08 20:53
Ja się dziwie ze ludzie tam jeszcze pracują. Cersanit Krasnystaw to zwykły obóz pracy praca na 3 zmiany nie szanują pracownika o zarobkach lepiej nie wspominać. Tam rządzi wazeliniarstwo rok temu w Wigilię powinienem mieć wolne a mi wstawili 2 zmianę. Pełno takich cyrków jest w Cersanicie. Zeby tam awansować to trzeba mieć rodzinę albo znajomości nawet po zawodówkach. Omijać ten jeden syf z daleka.
5
miron 2016-10-09 17:48
To ty też @ja masz najwidoczniej znajomości skoro tak dobrze wiesz co się niby w firmie dzieje..a tak w ogóle to, że firma pracuje na 3 zmiany (jak w większości tego typu miejsc!) świadczy o tym, że jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie każdy powinien używać tego określenia jeśli nie wiem o ono naprawdę oznacza
zenek 2016-11-05 10:28
zarobki po podwyzkach---kaszana---dali 8% a zabrali 15% premki --- dodatkowo za taka sama prace WYBRANE osoby ( npd) dostaja duzo wieksza stawke ( 3 z przodu nie schodzi) - na odpowiedz dlaczego tak jest dostalem odpowiedz ''' polityka firmy'''
pierdolie ta polityke firmy-nie polecam a sam szukam innej roboty-gdzie godnie placa
4
Dawerty 2016-11-21 09:44
Witam. Teraz my w Roce w Gliwicach mamy tego dyrektora, który prawdopodobnie był u was. Zaczyna się tutaj strasznie wesoło robić. Wszyscy się boją, każdy kto ma trochę więcej władzy zaczyna się wyżywać na ludziach niższego szczebla. Jak tak patrzę na opinie o waszym zakładzie to naprawdę współczuje. Mamy teraz to samo, tylko powiedzmy że u nas jeszcze się normalnie zarabia o ile normalnie na rejon Górnego Śląska to jest plus minus 2700 na ręke. Podejrzewam jednak że długo to nie potrwa, zaczną się redukcję wypłat i tym podobne rzeczy. Normy dzwigają praktycznie o 100%. Niestety kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nowy dyrektor zaczyna dopiero działać, a już wszyscy mają dość, no ale u nas nie przejdzie ciągłe poganianie pracowników. Jest wiele firm na strefie Gliwickiej gdzie można się zatrudnić, Ukraincy nie chcą u nas pracować a doświadczeni pracownicy zaczynają uciekać z zakładu, a będzie coraz gorzej.
5
ceramik 2016-11-24 13:42
Naprawdę? Nowy dyrektor się na tobie wyżywa? A co ci takiego zrobił ze tak go krytykujesz? Jakoś trudno mi to sobie wyobrazić bo akurat tak się składa ze ja tego dyrektora znam i wiem że to człowiek z wiedzą i kulturą osobistą. Ty chyba go nie poznałeś bo wypisujesz tutaj jakieś głupoty. Dopiero jak go nie ma to Cersanit się rozwala. Ty sie zastanów i sprawdz zanim coś napiszesz.
6
brakarz 2016-11-24 15:27
Stary teraz to nam możesz współczuć jak nie ma tego dyrektora bo to koleś był co się znał na rzeczy szkoda że odszedł do Was.
9
Krasnystaw 2016-12-13 12:23
Roco trzymaj się. Ten nowy spad od nas to totalny bałwan i analfabeta.
Dyrektor niby, a jakie robi błędy ortograficzne. Nawet kilka zdań pisze za niego żona, która na marginesie tez juz jest w drodze do Was.
Wyrazy współczucia.
Predzej, czy później i tak wyleci od was, ale to co zarobi nikt mu nie odbierze
6
RLew 2016-12-14 11:05
Zaraz, zaraz bo juz sie pogubiłem. Tyle od nas dyrektorów wyleciało, ze juz nie wiem, który jest u Was. Czy to ten co ma "zawiasy"?
4
Zmenczony 2016-12-14 13:35
Bardziej trzeba powiedzieć krasny trzymaj się, bo teraz to dramat, będzie tylko gorzej
7
mario 2016-12-15 15:22
Za co dostal te zawiasy? Bede mogl potwierdzic czy to "ten"
1234 2017-01-15 16:17
Piotr M.
8
6789 2017-02-08 10:00
to za co dostał te zawiasy? ja też ciekawy jestem bo chyba wiem o którego gościa chodzi
teodor 2017-02-22 21:03
w Krasnystawie od 12-18 zł brutto za godzinę w zależności na jakim dziale, umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące stawka 11zl brutto na czysto wychodzi 1471zł
1
Gereb133 2017-02-26 23:37
Jaka teraz panuje tam sytuacja co do zatrudnien, jeszli ktos mialby ochote odpowiedziec. (Krasnystaw)
Guru 2017-04-04 14:00
Biorą wszystkich abyś miał PESEL :D
2
Don vito 2017-04-05 16:56
Na stanowisku inżynier produkcji ile można brutto zarobić (widełki chociaż).
Hardy Tom 2017-05-16 21:15
DNO - brak nawet podstawowej informacji zwrotnej odnośnie procesu rekrutacji. MOżna się przypominać telefonicznie czy mailowo a po drugiej stronie beton.
4
Jan 2017-05-21 21:38
Ty to chyba jesteś jego rodziną bo te osoby co przyszły z Cersanit to wiedzą nie grzeszą a mam z nimi dziennie kontakt . Wiedzą na temat ceramiki u tych osób jest na poziomie co najwyżej miernym.
Dodatkowo zachowują się jak PIS ich zły pomysł jest dobry a dobry pomysł ale nie ich jest zły .
4
Luke 2017-06-06 19:48
p.Ewelina z HR nawet nie raczy głupiego zwrotnego maila (czy jakiegokolwiek na temat rekrutacji) odpisać na temat rekrutacji. "Rekrutować" chce a podstaw nie ogarnia.
3
HR ha ha 2017-06-07 19:05
A niby kto miał ją czegokolwiek nauczyć. Szefowa HR przecież niewiele umie. Ją najpierw powinno się nauczyć zasad normalnego zachowania.
4
Kacy 2017-06-26 16:40
Proszę o informację jakim autem porusza się pH, oraz w jakich granicach otrzymuje podstawę..
Dziękuję za info
Anty 2017-08-07 15:40
Trzeba być mocno zdesperowanym , albo bez mózgu i końskie zdrowie, źeby w tym czymś pracować
2
Pytający 2017-08-24 17:26
Szanowni,
proszę o rzetelną informacje o firmie Cersanit centrala Kielce chodzi konkretnie o atmosferę,ludzi,wynagrodzenie czy jest to firma z "duszą" pomimo że jest korporacją? Dotyczy stanowisk kierowniczych.
To że marka znana i rozpoznawalna to oczywiste czy w związku z tym samograj na rynku dotyczy sprzedaży?Tu proszę handlowców o wypowiedź.
Nie interesują mnie opinie,komentarze ludzi którzy będą pisać "gorzkie żale" i mało obiektywne opinie (głównie byli pracownicy firmy z urażoną dumą i ambicjami)
Dzięki z góry wszyskim za konkretne informacje.
Zostaw swoją opinię o cersanit - Krasnystaw
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cersanit