brak logo

Corab Sp. z o.o.

Olsztyn

Opinie o Corab Sp. z o.o.

admin 2015-07-31 18:17
Dobrze pracuje Ci się w firmie Corab Sp. z o.o. czy masz jakieś zastrzeżenia? Podziel się z nami Twoją opinią!
5
corabus 2016-08-20 14:20
Ostrzegam wręcz dziewczyny które chcą podjąć pracę jako asystentki biura zarządu, masakra . Osoby zatrudnione na tym stanowisku są poniżane, traktowane z góry. Wymagają łączenia dwóch stanowisk. Gdzie obowiązki na nich wykluczają dobrą jakość ich wykonania. Zostaje się po godzinach i jest problem, z tym żeby za to otrzymać wynagrodzenie. Wypłata to najniższa krajowa i prawie codziennie jest się straszonym, że cię zwolnią mało tego jest to mówione przy innych pracownikach. Może na innych stanowiskach gdzie nie ma pola rażenia żony pana prezesa da się pracować w tak zwanej miłej atmosferze o której się pisze w ogłoszeniach o pracę.
6
Pracownik ze stażem wieloletnim 2016-08-29 18:00
Dzień dobry.
Nie zgadzam się z tą opinią, pracodawca jest wymagający, ale uczciwy. Pracuję w tej firmie wiele lat i mogę wypowiadać się tylko w superlatywach, czuję się bezpieczna i szanowana w firmie, zarabiam nieźle i zawsze mogę liczyć na wsparcie, atmosfera jest bardzo dobra, pracować trzeba jak wszędzie.
3
Wspornik 2016-11-03 10:04
Do Corabus, bzdura na bzdurze i bzdurą pogania... Co prawda była niedawno asystentka, która nie mogła się ogarnąć i najzwyczajniej w świecie została zwolniona, ponieważ jeśli ktoś myśli że wystarczy siedzieć i piłować paznokcie zarabiając krocie to jest w błędzie. Firma nagradza pracowników, daje szansę rozwoju, panuje przyjazna atmosfera, kto pracuje wiele lat, śmieje się czytając takie komentarze. Praca wymaga samodzielnego i logicznego myślenia, przede wszystkim kreatywności. Nic nie ma za darmo, pracujesz - zarabiasz. Najniższą krajową to może ma sprzątaczka na pół etatu. Zarobki są na przyzwoitym poziomie, tak samo jak kultura pracy.
Pozdrawiam.
5
Szalony 2016-11-22 11:25
Witam, Nie polecam Nie polecam. Oczywiscie jest to moje osobiste zdanie. Pracownicy bez jakichkolwiek zasad moralnych i partnerskich. Z jednym klientem kontaktuje sie trzech PH i kazdy daje inną oferte.... Jest to załosne. Co do Współpracy dzisiejszej nie kupie nic od Corabu bo nie jest to dla mnie partner do współpracy a Konkurencja. Wciskają nos w nie swoje Sprawy. Nie wiem jak wyglada praca na innych stanowskach w tej firmie. Pozdrawiam zarząd i Prezesa
2
Magdalena Gołębiewska, Corab 2016-11-25 13:54
Szanowny Panie,
Od 25-lat dbamy o pozytywne relację z naszymi Kontrahentami na każdym etapie
współpracy. Opisana przez Pana sytuacja została wyjaśniona, a wnioski
wyciągnięte. Jednocześnie, w przypadku wątpliwość dotyczących bieżącej
współpracy, zachęcam do kontaktu bezpośredniego z naszą firmą.

Magdalena Gołębiewska, Corab
3
iwona 2017-01-18 22:17
Trochę czasu w tej firmie przepracowałam i nie narzekam. Wiadomo zawsze chce się więcej:) Ogólnie zarobki uzależnione od zaangażowania pracownika, co wydaje mi się sprawiedliwe. Sympatyczny i zgrany zespół to wielka zaleta. Polecam!
4
paznokietek 2017-01-19 12:55
O widzę, że nieprzychylne opinie się usuwa, a co do pracy na stanowisku asystentki to potwierdzam najniższa krajowa, i ani przysłowiowej złotówki więcej! Szanowni wieloletni pracownicy powinni pamiętać o rotacji osób na tym stanowisku, jak i również o tych którzy po pierwszym przysłowiowym dniu pracy wstawali i odchodzili bo nie chcieli być obrażani i więcej tam nie wrócili . Pracownicy o długim stażu pracy powinni chyba pamiętać o tym miesiącach w których wyżej wspomniane stanowisko było wolne i trzeba było drzwi klientom otwierać kawy parzyć i takie tam inne " drobnostki " . Ostatnia asystenta być może i była nieogarnięta i pilnowała wyglądu swoich paznokci ale za to inne panie w czasie pracy ulatniały się na długie zakupy w Manhatanie . Wspornik trochę szacunku do sprzątaczek, to bardzo ciężka praca a szczególnie w tej firmie. Jednych zwolnią nakładając na nich ogrom obowiązków , inni uciekają a kultura jaka była w tej firmie taka i pozostała. Może komuś to nie przeszkadzać i ciągły stres, groźby zwolnienia go stymulują w pracy. Są tacy którym tego nie potrzeba.
Jestem kategorycznie na nie !
3
jesteśmy na tak 2017-01-27 10:22
Domyślamy się czyja jest ta opinia, żenada. Zbyt krótko Pani pracowała żeby w taki sposób pisać o firmie i pracownikach. Być może przez moment była rotacja na stanowisku asystentki ale wynikało to z faktu, że ciężko było znależć rzetelną i ogarniętą osobę, której nie trzeba pokazywać palcem i popychać do pracy.
Nie zdarzyła się w firmie sytuacja żeby pracownik zrezygnował po pierwszym dniu pracy.
A co zakupów w CH Manhattan to chyba ma Pani na myśli siebie (lakier do paznokci, rajstopy, itp).
2
robol 2017-02-06 15:24
Firma Krzak posrednik,żenada
1
robert 2017-02-16 21:58
firma zatrudnia blisko 100 osób, więc krzakiem bym jej nie nazwał. pracowałem u nich na produkcji kilka lat i mogę polecić
vvxv 2017-03-08 14:20
chcialabym sie dowiedziec czy pracuja tam kobiety na produkcji?
Corab 2017-03-08 15:24
Witam,
W naszym Zakładzie Produkcyjnym w Bartoszycach pracują zarówno kobiety, jak i mężczyźni.

Pozdrawiamy
Firma Corab
wxv 2017-03-08 18:18
jeszcze jedno chcialabym sie dowiedziec czy sa w tej chwili wolne miejsc? poniewaz jestem zainteresowana ta praca
z gory dziekuje, pozdrawiam
Corab 2017-03-09 11:53
Na chwilę obecną nie mamy wolnego stanowiska, lecz w niedługim czasie może się to zmienić. Proszę przesłać dokumenty aplikacyjne na e-mail: produkcja@corab.com.pl.

Pozdrawiamy
Firma Corab
ja 2017-03-27 13:09
Czy ktos wie kiedy beda wolne miejsca pracy w tej firmie?
Corab Sp. z o.o. 2017-04-14 14:08
Obecnie szukamy konstruktora. Zapraszam do składania dokumentów aplikacyjnych.

https://www.pracuj.pl/praca/konstruktor-w-dziale-r-d-olsztyn%2Coferta%2C5233701?_ga=1.248039047.1403581804.1492171508
Zostaw swoją opinię o Corab Sp. z o.o. - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Corab Sp. z o.o.