brak logo

cersanit

Starachowice

Opinie o cersanit

pracownik 2013-06-15 09:22:39
Nie wiem po co ciebie interesuje socjal skoro wypłata jest ważniejsza, co bilety na besen lub do kina lub talony na 350 zł dwa razy w roku wyżywią twoją rodzinę ??
wałbrzyski cersanit 2013-06-15 09:24:56
u nas na razie nic nie mówią o cięciach w socialu , wczoraj był (usunięte przez administratora)więc moze będą jakieś zmiany ale póki co wszystko mamy basen, teatr, talony świąteczne itp
pracownik 2013-06-22 12:16:26
Praca normalnie po 8 godz do niedawna mozna było zostawac dłużej jak kto chciał przyjść na wolnym wszystko płatne. Ale ostatnio już kręcą nosem bo kryzys się pogłębia. Ale nei narzekamy a jak czytam z cersanitu wałbrzyskiego opinie tam zarabiają dobrze mają dodatki wczasy pod grusza, bilety na basen do teatru talony na swięta.
kali 2013-06-23 20:17:50
po 8 godz na 3 zmiany 4 brygady 6-14 , 14-22 , 22-6
dert 2013-07-05 04:53:05
na produkcji nie , ale sporóbuj zapytać kierownika
arek 2013-07-29 07:15:40
No ja właśnie ani nie pracuje ani pracowałem ponieważ dopiero zastanawiam się nad aplikowaniem dlatego nie wiem o co chodzi i prosiłbym o wyjaśnienie
CWELSANIT 2013-07-29 20:41:20
APLIKUJ GDZIE INDZIEJ. PO PRZECZYTANIU TYCH 2 STRON SAM MYSLE ZE MASZ MNIEJ WIECEJ OBRAZ TEGO CO CIE MOZE CZEKAC
***** 2013-07-29 21:33:15
CWELSANIT - 2013-07-29 20:41:20

APLIKUJ GDZIE INDZIEJ. PO PRZECZYTANIU TYCH 2 STRON SAM MYSLE ZE MASZ MNIEJ WIECEJ OBRAZ TEGO CO CIE MOZE CZEKAC
Ludzie 3majcie się jak najdalej (usunięte przez administratora), bo inaczej nie da się tego nazwać
darek 2013-08-13 10:51:41
Premia to od czego zależy? Bo w firmach to różnie bywa. Niektóre to dają premię za to że kogoś najbardziej lubią
CWELSANIT 2013-08-13 11:18:09
Premia jest zależna od widzi mi się "kierownika".Więc motywacje do pracy masz równą 0:)
CWELSANIT 2013-08-13 16:24:45
(usunięte przez administratora) nie wiadomo czy weźmiesz całą premie.
ciężkie czasy 2013-08-13 18:11:50
cwelsanit, nie rozumiem Twoich wpisów, jest ciężko to fakt, trzeba zasuwać, nie dają postać, a tego co wiem premia nie zależy od kierownika tylko od wyników całego magazynu (przynajmniej tak mówią brygadziści)
premia 2013-08-16 15:15:57
Prawda jest taka że kto zasłuży to nie ma, ja tam biore pełną bo pracuje i do niczego sie nie wtrącam a jak ktoś pisze ze nie bierze to pewnie niezłe z niego ziółko
CWELSANIT 2013-08-16 16:39:25
Premia nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] głupot, bo nawet Ci co pracują i siedzą cicho też nie zawsze biorą pełną premie. Całą premie się bierze przez 5-6 miechów albo i mniej a reszta to zawsze jest coś zabierane mniej lub więcej. Darek pełna premia 400zl w moim przypadku.
premia 2013-08-17 15:27:28
CWELSANIT 400zł? oo to chyba brygadziści tyle dostają bo moja jest około 300 na renke
premia 2013-08-17 15:31:10
tak darek, co miesiąc jest premia, ja przewżnie zawsze mam pełną no chyba że coś się wywali ale z reguły jest premia.
premia 2013-08-19 13:20:29
3 zmiany po 8 godzin, 06,30-14,30, 14,30-22,30, 22,30-06,30
premia 2013-08-19 16:15:57
tydzień pierwsza, tydzień druga i tydzień trzecia
premia 2013-08-19 17:40:04
darek, tak, wszystko jest zgodnie z prawem
łukasz 2013-09-16 18:26:09
magazynier a czy to kierownictwo o którym tutaj piszesz to chociaż traktuje jakoś normalnie swoich pracowników czy raczej z tym kiepsko?
łukasz 2013-09-16 20:19:21
A wracając do mojego pytania odnośnie tego kierownictwa to czy może mi ktoś odpowiedzieć czy raczej nie?
5
2013-09-19 12:12:36
Ja ci odpowiem, napewno kiepsko. W firmie jest wszech obecna kontrola tego co robisz.
CWELSANIT 2013-09-20 19:37:06
maciek - 2013-09-20 14:10:52

Co możecie powiedzieć na temat jakości produktów tej firmy. A dokładniej to chodzi mi o wanny akrylowe.
Na wannach loteria, niektore wanny tego samego rodzaju przezroczyste i lekkie jak piórka, a trafiają sie tez grube i cieżkie czyli dobrze wykonane. Podsumowując lepiej kup gdzie indziej szkoda kasy na szmelc
CWELSANIT 2013-09-21 16:32:13
maciek - 2013-09-20 20:08:25

Zawsze marka cersanit cieszyła się dobrą opinią wśród klientów. A powiedz mi dlaczego jest aż tak bardzo to zróżnicowane jeśli chodzi o te wanny? Bo to jest ciekawe
Cieszyła sie i na tej opinii teraz oszczedza. A jeśli chodzi o wanny to już wina tych co je robia :) a rożnice sa naprawde spore.
2
Dagmara 2013-11-25 13:07:48
Jeśli chodzi o produkty to ktoś pisze pierdoły że jest kiepskiej jakości. Oczywiście nie twierdzę że nie ma lepszych ale biorąc pod uwagę przedział cenowy to wyroby z Cersanitu górna półka. Akryl jest z górnej półki, Nie żółknie,biel powala no i oczywiście marka jest głównym gwarantem. W przypadku jakiejkolwiek niezgodności jest serwis i obsługa sprzedażowa. Jest cały proces kontrolowany przez ludzi do tego powołanych. W temacie jakości nie ma miejsca na jakikolwiek kompromis. Jak ktoś kupuje wannę żeby służyła mu jako pancerz to rzeczywiście kryterium może być waga.:) Posiadam od 6 lat i naprawdę polecam. Produkt 100 % polski. Sprawdzony u kilkuset tysięcy posiadaczy.
LASKA 2013-11-26 11:08:01
Czy ktos może mi odpowiedziec ile ludzi zostało na Nowej Gali ze Starachowic a ile ze wsi bo słyszałem że już same pociotki Barwina tam zostaly.
aksal 2013-11-26 11:15:42
A co cie to obchodzi
LASKA 2013-11-26 11:46:29
Tak z ciekawosci pytam aksal a nie Aksel
CWELSANIT 2013-12-01 20:17:35
6 LAT TEMU A TERAZ TO JEST RÓŻNICA A JAK NIE MASZ STYCZNOŚCI Z TOWAREM TO NIE CHWAL CZEGOŚ CZEGO NIE WIDZISZ.
1
premi co ty 2013-12-16 08:09:31
(usunięte przez administratora) Ja osobiscie odradzam wam tam pracy chyba ze nie macie wyjscoa wtedy robic swoja 8godzin i do domu. Chociaz i tak jest zle co byscie tam nie robili i tak bedzie zle i malo i bedziecie traktowani jak zwierzeta taki to jest wlasnie zaklad
Ladnie pieknie tylko na rozmowoe!!!
1
JSW 2013-12-16 10:10:32
O kolejny pracownik miesiąca którego już pewnie nie ma na zakładzie i który za pośrednictwem internetu wylewa swoje żale! Dlaczego nie jesteś taki kozak w realu i nie powiesz tego prosto w oczy ludziom których obrażasz? Żal mi takich cwaniaków, przypominacie małe kundelki szczekające na wszystkich dookoła a ogonek macie podwinięty pod sam brzuszek bo jajek u was nie ma..
3
pracownik 2014-06-30 12:33:17
Jest niemiło, jest mobbing, ludzie oglądani są w kamerach jak zwierzęta w zoo, premie niby są ,ale tak to wychodzi że najniższa z premią to 1400 do ręki. A gdy są święta i dadzą bony to zabiorą premię
pracownik 2014-06-30 12:36:33
Całkiem jak kierownictwo, co innego mówi w oczy a co innego robi.
pracownik 2014-06-30 20:34:09
po prostu nie mają nic innego do roboty tylko siedzieć i się gapić w kamery - chyba z nudów to robią. Pracownicy fizyczny to mają taki zapie.... że nie maja kiedy iść do kibla a umysłowi nie wiedza co z wolnym czasem zrobić, i albo siedzą i w kamery się gapią albo łażą po tym zakładzie jak te wolne elektrony a nóż znajdzie się powód żeby komuś premię zabrać albo 20 zł podwyżki nie dać.
1
pracownik 2014-08-12 21:34:26
a niektorzy chyba zbyt bardzo naduzywaja swoich praw
1
pracownik2 2014-08-12 21:43:19
nie maja co innego do roboty albo nic innego nie umieja
1
mario w 2014-12-17 11:18:17
Jak u was z produkcją w Wałbrzychu piece wygaszają na 3 hali, grzeje tylko 1 a 2 stoją, zarobki 2300 netto
do smin 2014-12-27 10:07:05
w jakim mieście ?
zyczliwy 2015-01-14 00:28:21
kolego nie pchaj się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tu wiedzieli kogo przyjmować tych co nie mają innego wyjścia mają rodziny i muszą robić bo nic innego nie mają na oku a od nowego roku my dostali cyrografy 10 zł z groszem za 1h przelicz se razy godziny w miesiacu i minus podatek czyli najnizsza krajowa no i oczywiscie akord ale wątpię czy ponad 100zł wyrobisz chociaz dziennie ,jak debile po 400 i 600 elementów na 1h wyśrubowane normy są
wszystko tak zrobione zebys nie zarobił a moral taki czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy się opierdalasz tyle samo zarabiasz taka nasza władza nad nami co debilizmy wymysla tylko do wiosny i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sami beda zapierdalac na hali
1
zyczliwy 2015-01-14 08:38:16
prawo prawem ale jak by mogli to i kamerę w kiblu by założyli bo juz słyszałem byly nawet pomysły by ci czas w kiblu mieżyli żebyś potem odrobił
1
Pracownik 2015-11-05 08:42:39
Cersanit w starachowicach to wielkie nic zwłaszcza jesli za trudniaja przez Sanpo proponuja 1300 zł do renki. W dodatku zero.Niech sobie sami pracuja tym syfie
Były pracownik 2016-01-04 20:26:57
Odszłem z zakładu juz 10 lat temu i widze ze nic sie nie zmieniło mobing i inwigilacja pracownikow jak było tak jest oszukiwanie pracownikow
1
Były pracownik 2016-01-04 20:26:59
Odszłem z zakładu juz 10 lat temu i widze ze nic sie nie zmieniło mobing i inwigilacja pracownikow jak było tak jest oszukiwanie pracownikow
gshb 2016-02-16 22:22:10
Czy mlode kobiety maja szanse na prace w cersanicie ?? Trwa rekrutacja ?? Ktos cos ?"
gshb 2016-02-16 22:23:03
Czy mlode kobiety maja szanse na prace w cersanicie ?? Trwa rekrutacja ?? Ktos cos ?"
2344 2016-02-21 23:13:46
A w ogóle przyjmuja teraz? Np na skręcanie szafek czy cos w tym stylu? Czy przyjmują ludzi bez szczególnego wykształcenia
Decek 2016-05-15 13:47:26
Powiem Wam, że jeśli chodzi o ogłoszenia o pracę to są coraz lepsze i coraz bardziej rozbudowane, fajnie
zyczliwy 2016-11-16 01:08:31
ludzie jak możecie szukajcie pracy gdzie indziej nie w tej po.............lonej firmie z psychiczną kadrą dowodzenia
robiłem tam ponad 10 lat to wiem co piszę
2
gość 2016-11-22 08:00:28
Mam pytanie ukazało się ogłoszenie na kierownika produkcji może ktoś przybliżyć jak mniej więcej wygląda sprawa pracy na tym stanowisku oraz dlaczego ukazalo się ogloszenie z gory dziękuję za pomoc
1
TST 2016-12-02 14:31:31
Potwierdzam!!!! Brawo!!!!
Zostaw swoją opinię o cersanit - Starachowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie cersanit