Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ROVESE S.A.

Pracowałeś w firmie ROVESE S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jebaka - 2014-09-18 00:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nie został z tego co słyszałem jepiesz ile się da a później następny, ale najlepiej to zadzwoń i pytaj.
zdjecie uzytkownika
wszystko wiedzacy - 2014-09-28 08:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy jest dzial ur z 2 zakladu na 2 brygadzie ostatnio pewnego pana zaatakowala szafa sterownicza ale wiedzial jak sie obronic pogiol cala nowa szafe przypierdolil z kity i co ucieplrpialo to tylko jego pingle gratulacje
zdjecie uzytkownika
ktos wyrzej - 2014-09-28 10:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadomiar wszystkiego ma dostac zato awans na brygadziste ( awiec zapraszamy do wspulpracy chucka norisa do dzialu utrzymania ruchu )
zdjecie uzytkownika
profesor - 2014-10-01 18:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktos wyrzej - 2014-09-28 10:28:00]:
ortografia chyba Ci nie służyła w szkole
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-10-01 19:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamierzam złożyć wniosek innowacyjny który może przynieść firmie sporo zysków .doradźcie czy warto się w to bawić .dzięki
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-10-02 09:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaskakujący wzrost liczby upadłości firm produkcyjnych

Największa liczba upadłości we wrześniu miała miejsce w sektorze produkcyjnym - sytuacja nie notowana od półtora roku. Jak mówi (usunięte przez administratora), dyrektor Analiz Branżowych w Euler Hermes, upadłości te w połowie dotknęły zarówno producentów wyrobów na rynek konsumencki (oprócz wspomnianej żywności - także nie notowana od dłuższego czasu w statystyce upadłości grupa firm z branży meblowej - 4) a w połowie producentów artykułów na rynek inwestycyjny (art. budowlanych, ale także maszyn i części do nich oraz... producentów komponentów motoryzacyjnych).

Problemy firm produkcyjnych nie wydają się więc być skutkiem sytuacji w jakichś pojedynczych branżach (sektorze spożywczym czy budownictwie), ale raczej ogólnie kwestii popytowych na rynku wewnętrznym, jak i w eksporcie. Pomimo wzrostu eksportu o ponad 6 proc. w tym roku, do czego w znacznej mierze przyczynili się wytwórcy części motoryzacyjnych, mebli czy AGD problemy mają ich dostawcy - wśród upadających firm znalazło się aż 5 firm produkujących wyroby z tworzyw sztucznych i gumy na potrzeby tych notujących niezłe wyniki branż! Sprzedaż jest więc wciąż daleka od możliwości produkcyjnych.


(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
on - 2014-10-02 09:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie warto nie opłaca się
zdjecie uzytkownika
ur br2 zk2 - 2014-10-02 23:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Michal Ty wandalu
zdjecie uzytkownika
Chuck Norris z Kitą - 2014-10-03 17:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszystko wiedzacy - 2014-09-28 08:36:11]:
Witam.
A więc pragnął bym uściśli Pana lub Panów wypowiedzi.
Zacznijmy od Pana "wszystko wiedzacy" choć tutaj ten nick jest tylko przypadkowy.
Po pierwsze nie szafa sterownicza tylko Panel sterowniczy, umownie można również zastosować nazwę Konsoli sterowniczej.
Po drugie nie pogiął tylko wyrwał z posad konsole sterowniczą po czym obszedł z nią cały zakład i posadowił na cokole. (Rzecz jasna wyrwania dokonał samą tylko kitą) Okulary nie ucierpiały i mają się dobrze, w każdym razie dziękuje za troskę.
Teraz przejdziemy do Pana "ktos wyrzej" , choć mam wrażenie, że to jedna i ta sama osoba bo widzę podobne błędy w pisowni.
W każdym razie co do awansu: Jedni włażą w d... przełożonym bez wazeliny lub donoszą na lewo i prawo żeby awansować, a inni wyrywają szafy. Co lepsze? Myślę, że na to pytanie powinien Pan odpowiedzieć sobie sam.
I na koniec taka mała dygresja; Chuck Norris został już zaproszony do współpracy z działem UR, natomiast Panu proponuje zaprosić do współpracy Nauczyciela, który omówi lub ewentualnie wytłumaczy jak należy używać słownika ortograficznego oraz rozwieje wszelkie wątpliwości w dziedzinie budowy podstawowych zdań... Bo przecież nasz Ojczysty język to trudny język.
Pozdrawiam Chuck Norris z Kitą
zdjecie uzytkownika
operator marpacka - 2014-10-03 19:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh chlopaki ale macie problemy niema oco dymu robic konsola chodzi swietnie nawet kontrolki wkoncu swiecą pozdrawiam chlipaki
zdjecie uzytkownika
1111 - 2014-10-09 08:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ciekawego dzieje się w zakładzie?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-09 12:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tajemnica z zoo tylko wszystkie malpy uciekaja, zoo niedlugo bd puste zostana sami trenerzy malp
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-10-09 17:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego wózkowy z zk1 wylaL pare tysiecy litrów szkliwa na nocce?do zo3.pare tysiecy litrów!!!
zdjecie uzytkownika
ee - 2014-10-10 13:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo takie sa realia zakladu
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-16 22:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam (usunięte przez administratora)z BR2 Zk2 slychac?? dalej podp......,
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-18 16:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam w państwie mwgrutkowskiego
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-19 10:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten z kita z ZK2 BR2 cwaniakuje a jest słaby, umie tylko dzwonki i światełka montować a jak chodziło o coś poważnego to zostawiał awarie innym, a później się wymądrzał jak by on to usunął, żenada. Ale co tam słyszałem, że leszczyk na mistrza papierki złożył
zdjecie uzytkownika
człowiek z kita br2 - 2014-10-19 10:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mówią na mnie: Rolnik, rolnik z krzywym ryjem. Jak ktoś jest zainteresowany to będę dziś po Tesco z jajkami sprzedam nie drogo 1,50 zł za szt;) zachęcam do zakupu
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-10-19 19:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej rolnik przeciesz ty jajek niemasz, sprzedaj ta swoja oklapnieta picze ;p
zdjecie uzytkownika
ble - 2014-10-19 21:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rolnik szuka zony ;)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-31 00:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że raczej macie poczucie humoru, a tak serio zastanawiałem się czy warto składać cv w ROVESE S.A., bo tak troche jestem przyparty do muru i potrzebuje dość szybkiej zmiany pracy na lepiej popłatną. Jak kształtują się płace w zakładzie? jak atmosfera w pracy ? Jaki tydzień pracy ( ile godzin, jakie dni tyg. )?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-11-04 15:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli nie masz rodziny, przyjaciół itp to składaj. Bo inaczej to to nie ma sensu, a co do wypłat to w tym systemie powinno być więcej:), jeśli chodzi o specyfikę pracy to nie jest ciężko, chyba że, trafisz na Br2 Zk2 to nie zazdroszczę sami pod...... i nic więcej i trzeba uważać co się komu mówi, bo mistrz wydęta wara ma swoich przy dupasków którzy mu wszę i wobec donoszą, to tak w skrócie;)
zdjecie uzytkownika
observer - 2014-11-09 08:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boguś - 2014-07-01 15:33:09]:
oferty pracy wiszą w internecie po to,że nie wypłacać odpraw za zwolnienia grupowe, które są u was na porządku dziennym.Wywiesza się oferty i przeprowadza "proces kwalifikacyjny" po to by "udowodnić",że w firmie ciągle trwa nabór. A jak się weźmie pod lupę ilość pracowników, to się okaże,że zmniejsza się ona z roku na rok.W 2006r. było was prawie 1000 osób, ilu teraz pracuje?Wywieszanie fikcyjnych ofert i "fikcyjne rozmowy kwalifikacyjne" to mój patent:) wszyscy dali się nabrać:):)
zdjecie uzytkownika
Hak - 2014-11-18 18:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że większość UR się pozwalniała. Czy to prawda? Czy to już koniec Cersanitu?
zdjecie uzytkownika
franko - 2014-11-21 13:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hak - 2014-11-18 18:11:04]:
Koniec Cersanitu ? szybciej spodziewałbym się , że jakakolwiek inna firma zakończy swoją działalność. Przecież Grupa Rovese ze swoimi oddziałami Cersanitu jest liderem na rynku jeśli chodzi o wyposażenie łazienek. Fakt , że czasem coś szwankuje to jeszcze nie powód aby sądzić , że zaraz cała firma się zawali
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROVESE S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x