Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ROVESE S.A.

Pracowałeś w firmie ROVESE S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-16 22:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam (usunięte przez administratora)z BR2 Zk2 slychac?? dalej podp......,
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-18 16:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam w państwie mwgrutkowskiego
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-19 10:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten z kita z ZK2 BR2 cwaniakuje a jest słaby, umie tylko dzwonki i światełka montować a jak chodziło o coś poważnego to zostawiał awarie innym, a później się wymądrzał jak by on to usunął, żenada. Ale co tam słyszałem, że leszczyk na mistrza papierki złożył
zdjecie uzytkownika
człowiek z kita br2 - 2014-10-19 10:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mówią na mnie: Rolnik, rolnik z krzywym ryjem. Jak ktoś jest zainteresowany to będę dziś po Tesco z jajkami sprzedam nie drogo 1,50 zł za szt;) zachęcam do zakupu
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-10-19 19:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej rolnik przeciesz ty jajek niemasz, sprzedaj ta swoja oklapnieta picze ;p
zdjecie uzytkownika
ble - 2014-10-19 21:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rolnik szuka zony ;)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-31 00:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że raczej macie poczucie humoru, a tak serio zastanawiałem się czy warto składać cv w ROVESE S.A., bo tak troche jestem przyparty do muru i potrzebuje dość szybkiej zmiany pracy na lepiej popłatną. Jak kształtują się płace w zakładzie? jak atmosfera w pracy ? Jaki tydzień pracy ( ile godzin, jakie dni tyg. )?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-11-04 15:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli nie masz rodziny, przyjaciół itp to składaj. Bo inaczej to to nie ma sensu, a co do wypłat to w tym systemie powinno być więcej:), jeśli chodzi o specyfikę pracy to nie jest ciężko, chyba że, trafisz na Br2 Zk2 to nie zazdroszczę sami pod...... i nic więcej i trzeba uważać co się komu mówi, bo mistrz wydęta wara ma swoich przy dupasków którzy mu wszę i wobec donoszą, to tak w skrócie;)
zdjecie uzytkownika
observer - 2014-11-09 08:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boguś - 2014-07-01 15:33:09]:
oferty pracy wiszą w internecie po to,że nie wypłacać odpraw za zwolnienia grupowe, które są u was na porządku dziennym.Wywiesza się oferty i przeprowadza "proces kwalifikacyjny" po to by "udowodnić",że w firmie ciągle trwa nabór. A jak się weźmie pod lupę ilość pracowników, to się okaże,że zmniejsza się ona z roku na rok.W 2006r. było was prawie 1000 osób, ilu teraz pracuje?Wywieszanie fikcyjnych ofert i "fikcyjne rozmowy kwalifikacyjne" to mój patent:) wszyscy dali się nabrać:):)
zdjecie uzytkownika
Hak - 2014-11-18 18:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że większość UR się pozwalniała. Czy to prawda? Czy to już koniec Cersanitu?
zdjecie uzytkownika
franko - 2014-11-21 13:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hak - 2014-11-18 18:11:04]:
Koniec Cersanitu ? szybciej spodziewałbym się , że jakakolwiek inna firma zakończy swoją działalność. Przecież Grupa Rovese ze swoimi oddziałami Cersanitu jest liderem na rynku jeśli chodzi o wyposażenie łazienek. Fakt , że czasem coś szwankuje to jeszcze nie powód aby sądzić , że zaraz cała firma się zawali
zdjecie uzytkownika
były UR - 2014-12-09 20:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam ludziki u Was. Słyszałem, że Turki Was mają kupić. Co lepsi już pouciekali do Mando. Nawet Toroo Borro jest poza systemem. Ja po 8 latach pracy w tym zakładzie powiem tyle :

Byłem w piekle - jestem w niebie
zdjecie uzytkownika
artykuł z interii - 2014-12-14 04:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracodawca powinien nie tylko przechowywać dokumentację ocen okresowych, lecz także ma prawo dokumentowania w inny sposób niewypełniania przez pracowników obowiązków lub wykonywania pracy w sposób przekraczający wymagania pracodawcy (np. w formie notatek służbowych, listów pochwalnych itp.).

Jeśli posiada sformalizowany system ocen, pracownik po raz drugi otrzymał negatywną ocenę okresową (roczną), a wynik oceny jest bardzo niski, to w takiej sytuacji rozwiązanie stosunku pracy z pracownikiem wydaje się nie pociągać za sobą ryzyka naruszenia prawa. Warunkiem jest jednak to, że system ocen okresowych został skonstruowany prawidłowo.


Pracodawca ma prawo zatrudnić na to stanowisko osobę bardziej efektywną. Ponadto nic nie stoi na przeszkodzie, aby na spotkaniu z pracownikiem, poświęconym konsekwencjom negatywnej oceny, pracodawca, po przedstawieniu przyczyn decyzji o rozwiązaniu stosunku pracy, zaproponował rozstanie za porozumieniem stron.
http://praca.interia.pl/news-druga-szansa-pracownika,nId,1572393" rel="nofollow">http://praca.interia.pl/news-druga-szansa-pracownika,nId,1572393#iwa_item=7&iwa_img=0&iwa_hash=18714&iwa_block=business_news

Czytaj więcej na http://praca.interia.pl/news-druga-szansa-pracownika,nId,1572393" rel="nofollow">http://praca.interia.pl/news-druga-szansa-pracownika,nId,1572393#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-12-17 10:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co u nas wprowadzili te oceny ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-17 18:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zebys sie tam na polewaczkach nieopierdzielal ;p
zdjecie uzytkownika
ZK 1 - 2014-12-28 11:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sortownia Zk 1 temperatura spada w okolice 0 st . Czy te patałachy mają zamiar w ogóle coś z tym zrobić czy wolą płacić kary za spartańskie warunki pracy? Sami grzeją tyłki w klimatyzowanych mistrzówkach i biurach a na ludzi się wypięli. Brak słów. Żenada
zdjecie uzytkownika
heh - 2014-12-28 20:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bedzie reakcja z ich strony jak wam sie sopelki na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] porobia ;)
zdjecie uzytkownika
były drukarz - 2015-02-09 18:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko. Co tam słychać na zk1? Skóra dalej robi? Jak tam kasa i czy jest lepiej niż 4 lata temu?
Pozdro
zdjecie uzytkownika
jeeee - 2015-02-11 19:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy skóra kiedykolwiek pracował ? lecz opierdalanie dalej mu idzie wyśmienicie ;) myślę, że jest spokojniej i nie ma takiej paniki jak kiedyś, zarobki też są większe ale nie superowe ;)
pozdro
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-02-15 19:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dalej tak ladnie obmacuja na wyjsciu panowiemrowi mnie na jajach gdy pomysle
zdjecie uzytkownika
Rozbawiony do łez - 2015-02-26 19:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może panowie kierownicy przejmą część naszych obowiązków, skoro mogą zajmować się sprawami kadrowymi? To jest żenujące, ale cóż , panie w kadrach muszą mieć więcej czasu na plotki i ciężką prace polegająca na jedzeniu głównie. Faktycznie ciężka praca wydać dwa razy w tygodniu parę karnetów.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-03-02 17:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem dlaczego bardziej niż kwestie stricte zawodowe bardziej interesuje was co jedzą i o czym plotkują pakie w dziale kadr - to przecież ich sprawa, a każdy pracuje na własny rachunek. jak mówi przysłowie, nie zaglądaj komuś w talerz bo ktoś zamiesza w twoim. a ogólnie to njakie strawki netto można u was zarobić?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-02 21:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwon do kadr he he he
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: przebieg rozmów 4 etapowy, obietnica umowy stałej, pensji 6100 zł netto plus 30% premii.
Po przyjściu do pracy: umowa na okres próbny, pensja 6100 brutto-z premia 30%, a więc podstawa 4100zł brutto -a miała być 6100zł netto!A więc oszustwo, ale nic nie zrobisz,bo jesteś w potrzasku, bo od nowa musisz szukac pracy.Uwaga!Nie dotrzymują warunków umów z negocjacji. Panie A, nie mysl se pan,że odpuszczono panu
Pytania: dziwaczne zachowanie pana a, który jest socjo i psychopatą
zdjecie uzytkownika
zapierdalator - 2015-03-03 20:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aaaa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pulsuje nie mogę uuuuuuuuu doszedłem i pij kawę co pędzlem ci wysmarowalem co dziennie rano nieświadoma.
zdjecie uzytkownika
AndrzejSarski - 2015-03-03 21:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy portal aukcyjny bez ceny minimalnej

http://tanieaukcjenaczasie.skroc.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROVESE S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ROVESE S.A.?
Zadaj pytanie