Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ROVESE S.A.

Pracowałeś w firmie ROVESE S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-05-26 14:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak z praca u was na produkcji ? podpwie ktos jakie wynagrodzenie daja na okres probny i jak ogolnie z praca na produkcji?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-27 08:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie opinie na temat amatora cudzych żon kierownika MG
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-06-02 13:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszałem i niewiem czy to prawda że coraz więcej pracowników z kiluletnim a nawetci co pracowali od poczatku istnienia firmy ,rzuca papierami i ucieka za zakładu z dnia na dzien podobno na dniach zwolniło sie kilka osób ,miałem złozyc papiery a teraz to sie poważnie zastanawim ,podpowidzcie cos czy warto ???
zdjecie uzytkownika
Borys - 2015-06-02 16:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak to prawda coraz, więcej ludzi się zwalnia samych, bo ten zakład chory jest .


zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-06-03 09:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co myslec dostalem stawke 7,90 zł brutto plus jakies premie.Podpowie ktos ile plus minus wyjdzie za miesiac pracy? Bo nie wiem czy wogole oplaca sie przychodzic
zdjecie uzytkownika
mądry - 2015-06-03 10:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1300 może zarobisz Jacek. z całą premią prawie 1400.
decyzja należy do ciebie
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-06-03 11:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poważnie tylko tyle? za system 4 brygadowy to masakra
zdjecie uzytkownika
Singins - 2015-06-05 23:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy pracuje tam gdzie lubi. Dla niektórych jest to dobre rozwiązanie, dla niektórych słabe. Co prawda Rovese oferuje teraz sporo ofert - głównie w Kielcach. Sam się zastanawiam nad złożeniem aplikacji na stanowisko Analityka http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=Kielce&oferta_opinie=pracuj.pl3926926 Jakie sugestie..?
zdjecie uzytkownika
tajnak - 2015-06-08 16:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy narzekacie cieszczie sie ze macie około 2000 bruto i ze prasce prawie pod nosem inni gorzej zarabiaja jerzdzac do pracy wrocław i to samo co i tu opisujecie wszendzie dobrze gdzie nas niema w domu najlepiej to nasze panstwo polskie jest chore ze taki kodeks wymyslily co do plac a pracowac czeba nic za darmo nie jest nie podoba sie zwolnij sie choc oszczegam o prace cieszko
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-06-09 08:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tajniak ortografia pierwsza klasa, 2tys brutto to jakies 1400zł. Praca na produkcji gdzie jest ok 40 st,system 4 brygadowy - wszystkie swieta w pracy i zadnych dodadkow do pensji. W moim przypadku bylo 7,9 brutto to jakies ponad 5 zl na godz netto. Czy to nie jest niewolnictwo ? Oczywiscie na starcie podziekowalem.
zdjecie uzytkownika
Borys - 2015-06-09 18:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest niewolnictwo .
Ale lemingi lubią to, niech pracują żółte dzieci, w
kołchozie za 7,9 brutto .
zdjecie uzytkownika
ka2 - 2015-06-11 06:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedni pracują za zapomogę na tych co mają stałą pensje i śmieją się ...jedna wielka mafia
zdjecie uzytkownika
oip - 2015-06-11 15:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajdź pracę, weź kredyt". Za 2 tys. zł kredytu ...
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-07-20 23:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie. Skoro na starcie mówią o kiepskich warunkach, to warto od razu przeliczyć sobie w głowie orientacyjną pensję i zwyczajnie wyjść. @jacek dobrze zrobił, i teraz nie ma powodów do narzekania na firmę. Skoro tak źle płacą, to nie ma co się zatrudniać. Jest tyle pracy wokół, wystarczy chcieć :)
zdjecie uzytkownika
vgdsf - 2015-08-05 17:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zoltar - 2015-04-30 16:27:19]:
haha może poległeś na dyktandzie?
zdjecie uzytkownika
pracownik rovese wałbrzych - 2015-08-06 19:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zakład do d... nie da rady sie wogóle w nim rozwinąc przez 10 lat pracy zarabiam mniej niz na początku, ciągle tłumaczą sie kryzysami, nie dziwota ze ludzie sie zwalniaja, sociaj do d... tylko obiecują, niebawem pożegnam sie z tym zakładem jak nic sie nie zmieni a razem ze mną pójdzie wiele osób i ciekawe co wtedy poczną bez wykwalifikowanych pracowników z doświadczeniem,
zdjecie uzytkownika
boy - 2015-08-13 16:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik rovese wałbrzych - 2015-08-06 19:41:39]:
Jak co chłopaki z Ukrainy będę , za 1200 zł pracować i tyle :)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-21 22:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze troche pani Patrycja z BHP zacznie zadzic hehe bo juz wtyka nos w nie swoje sprawy. pani prezes haha
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2015-08-22 07:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co to sie w Cersanicie z kominów niedymi ,jakiś postój ....czy co ???
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-22 21:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Brak słów! - 2015-08-22 21:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualne wymagania do pracy w Cersanicie - abyś miał ręce i nogi bo więcej osób się zwalnia (w tym starzy wykwalifikowani pracownicy) a młody przyjdzie 10-tego dostanie za systemsystem czterobrygadowy z wekendami i świętami w pracy 1500 zł i 11-tego już go w pracy nie ma już Ukraińców przyjmują i 10 osób mamy dostać z zakładu karnego do nauki bo nie ma komu robić ktoś wyżej napisał że zakład jest chory,nie zakład jest chory tylko ci którzy nim zarządzają a nieudolni mistrzowie produkcji chodzą i niby się interesują jak jest kierownictwo później siedzą w budach nieroby wogóle z nich nie wychodzą i biorą po 4.000 a chłop po 11 latach pracy z działu X dostał 20 groszy podwyżki,żenada pracuję tam 10 lat i właśnie poskładałem CV do innych "normalnych" zakładów pracy bo w w dziadostwie syfie i zapyleniu nie mam zamiaru dalej pracować!
zdjecie uzytkownika
olex - 2015-08-26 20:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie natknęłam się dwie oferty pracy firmy ROVES S.A. szukają pracowników na stanowiska inżyniera procesu( w miejscowości Kranystaw) oraz oraz specjalisty do spraw Obsługi Klienta w miejscowości Kielce...napisali, że oferują pracę w dużej, międzynarodowej organizacji o ugruntowanej pozycji rynkowej,pracę w młodym, energicznym zespole,wynagrodzenie oparte o jasny system premiowy
zdjecie uzytkownika
Blue - 2015-08-30 13:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorszy dział jaki może być w cersanicie to mwg pod przywództwem Wieśka Rutkowskiego ten człowiek jest chory psychicznie jego taktyka to ponizyc każdego
zdjecie uzytkownika
Blue - 2015-08-30 13:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorszy dział jaki może być w cersanicie to mwg pod przywództwem Wieśka Rutkowskiego ten człowiek jest chory psychicznie jego taktyka to ponizyc każdego
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: przebieg rozmów 4 etapowy, obietnica umowy stałej, pensji 6100 zł netto plus 30% premii.
Po przyjściu do pracy: umowa na okres próbny, pensja 6100 brutto-z premia 30%, a więc podstawa 4100zł brutto -a miała być 6100zł netto!A więc oszustwo, ale nic nie zrobisz,bo jesteś w potrzasku, bo od nowa musisz szukac pracy.Uwaga!Nie dotrzymują warunków umów z negocjacji. Panie A, nie mysl se pan,że odpuszczono panu
Pytania: dziwaczne zachowanie pana a, który jest socjo i psychopatą
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 13:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Blue - 2015-08-30 13:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorszy dział jaki może być w cersanicie to mwg pod przywództwem Wieśka Rutkowskiego ten człowiek jest chory psychicznie jego taktyka to ponizyc każdego
zdjecie uzytkownika
Morison - 2015-08-31 20:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Blue - 2015-08-30 13:49:04]:
Wow, to wiadomo od lat , żadna mi NOWOŚĆ .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROVESE S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ROVESE S.A.?
Zadaj pytanie
alert