Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ROVESE S.A.

Pracowałeś w firmie ROVESE S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były UR - 2014-12-09 20:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam ludziki u Was. Słyszałem, że Turki Was mają kupić. Co lepsi już pouciekali do Mando. Nawet Toroo Borro jest poza systemem. Ja po 8 latach pracy w tym zakładzie powiem tyle :

Byłem w piekle - jestem w niebie
zdjecie uzytkownika
artykuł z interii - 2014-12-14 04:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracodawca powinien nie tylko przechowywać dokumentację ocen okresowych, lecz także ma prawo dokumentowania w inny sposób niewypełniania przez pracowników obowiązków lub wykonywania pracy w sposób przekraczający wymagania pracodawcy (np. w formie notatek służbowych, listów pochwalnych itp.).

Jeśli posiada sformalizowany system ocen, pracownik po raz drugi otrzymał negatywną ocenę okresową (roczną), a wynik oceny jest bardzo niski, to w takiej sytuacji rozwiązanie stosunku pracy z pracownikiem wydaje się nie pociągać za sobą ryzyka naruszenia prawa. Warunkiem jest jednak to, że system ocen okresowych został skonstruowany prawidłowo.


Pracodawca ma prawo zatrudnić na to stanowisko osobę bardziej efektywną. Ponadto nic nie stoi na przeszkodzie, aby na spotkaniu z pracownikiem, poświęconym konsekwencjom negatywnej oceny, pracodawca, po przedstawieniu przyczyn decyzji o rozwiązaniu stosunku pracy, zaproponował rozstanie za porozumieniem stron.
http://praca.interia.pl/news-druga-szansa-pracownika,nId,1572393" rel="nofollow">http://praca.interia.pl/news-druga-szansa-pracownika,nId,1572393#iwa_item=7&iwa_img=0&iwa_hash=18714&iwa_block=business_news

Czytaj więcej na http://praca.interia.pl/news-druga-szansa-pracownika,nId,1572393" rel="nofollow">http://praca.interia.pl/news-druga-szansa-pracownika,nId,1572393#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-12-17 10:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co u nas wprowadzili te oceny ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-17 18:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zebys sie tam na polewaczkach nieopierdzielal ;p
zdjecie uzytkownika
ZK 1 - 2014-12-28 11:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sortownia Zk 1 temperatura spada w okolice 0 st . Czy te patałachy mają zamiar w ogóle coś z tym zrobić czy wolą płacić kary za spartańskie warunki pracy? Sami grzeją tyłki w klimatyzowanych mistrzówkach i biurach a na ludzi się wypięli. Brak słów. Żenada
zdjecie uzytkownika
heh - 2014-12-28 20:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bedzie reakcja z ich strony jak wam sie sopelki na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] porobia ;)
zdjecie uzytkownika
były drukarz - 2015-02-09 18:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko. Co tam słychać na zk1? Skóra dalej robi? Jak tam kasa i czy jest lepiej niż 4 lata temu?
Pozdro
zdjecie uzytkownika
jeeee - 2015-02-11 19:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy skóra kiedykolwiek pracował ? lecz opierdalanie dalej mu idzie wyśmienicie ;) myślę, że jest spokojniej i nie ma takiej paniki jak kiedyś, zarobki też są większe ale nie superowe ;)
pozdro
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-02-15 19:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dalej tak ladnie obmacuja na wyjsciu panowiemrowi mnie na jajach gdy pomysle
zdjecie uzytkownika
Rozbawiony do łez - 2015-02-26 19:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może panowie kierownicy przejmą część naszych obowiązków, skoro mogą zajmować się sprawami kadrowymi? To jest żenujące, ale cóż , panie w kadrach muszą mieć więcej czasu na plotki i ciężką prace polegająca na jedzeniu głównie. Faktycznie ciężka praca wydać dwa razy w tygodniu parę karnetów.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-03-02 17:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem dlaczego bardziej niż kwestie stricte zawodowe bardziej interesuje was co jedzą i o czym plotkują pakie w dziale kadr - to przecież ich sprawa, a każdy pracuje na własny rachunek. jak mówi przysłowie, nie zaglądaj komuś w talerz bo ktoś zamiesza w twoim. a ogólnie to njakie strawki netto można u was zarobić?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-02 21:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwon do kadr he he he
zdjecie uzytkownika
zapierdalator - 2015-03-03 20:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aaaa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pulsuje nie mogę uuuuuuuuu doszedłem i pij kawę co pędzlem ci wysmarowalem co dziennie rano nieświadoma.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-03-13 20:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałewm że zarobki zatrzymały się na roku 2005
zdjecie uzytkownika
acha - 2015-04-20 22:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty gnido dworska
zdjecie uzytkownika
jogi - 2015-04-27 18:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
porcelanowa 11, Wałbrzych, Polska
Telefon:+( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-04-30 10:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jogi gdzie jestes ciebie nie ma i nowych komentarzy też nie ma
zdjecie uzytkownika
niewiadom - 2015-04-30 10:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
netoo kobiety ok 1800 mężczyźni zalezy od stawek ale od 2000 zł do 2400 na produkcji
zdjecie uzytkownika
Zoltar - 2015-04-30 16:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwny ten zaklad Cersanit bylem 4 razy na rozmowie i nigdy nie przyjeli mnie na poczontku kobieta muwila zeby czekac na telefon do 16;00 i nigdy sie nie doczekalem w kwietnu znowu prubowalem poco dzwoni i mi muwi ze sie nie zakfalikowalem i nic z tego jak dla mnie to ten zaklad jest dziwny brakuje im pracownikuw ale oni biora tylko mlodych przyida taki czasy ze bedzecie sie prosic o pracownikuw jak ktos ma 50 lat to nie ma sily zycze zeby brakowalo wam ludzi.
zdjecie uzytkownika
fERDEK - 2015-05-09 23:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rok 2005 zarobki 1800 rok 2015 -1820 na ręke ,10 lat pracy na produkcji a wypłaty dalej do d....Jak ktos ma rodzine dzieci, to jak ma sie utrzymac za tą głodowa pesje ŚMIECHU WARTE
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-12 05:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rok 2005 zarobki 2300zl a rok 2015 zarobki 2100 zl i co ty nato powiesz??
zdjecie uzytkownika
bicz plis - 2015-05-14 14:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rok 2013-1900 zł Rok 2014 -1800 zł Rok 2015-2200 zł
bicz plis
zdjecie uzytkownika
Iglo - 2015-05-14 18:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zapraszam na MWG !!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: przebieg rozmów 4 etapowy, obietnica umowy stałej, pensji 6100 zł netto plus 30% premii.
Po przyjściu do pracy: umowa na okres próbny, pensja 6100 brutto-z premia 30%, a więc podstawa 4100zł brutto -a miała być 6100zł netto!A więc oszustwo, ale nic nie zrobisz,bo jesteś w potrzasku, bo od nowa musisz szukac pracy.Uwaga!Nie dotrzymują warunków umów z negocjacji. Panie A, nie mysl se pan,że odpuszczono panu
Pytania: dziwaczne zachowanie pana a, który jest socjo i psychopatą
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-17 21:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciesz wy tam dobrze zarabiacie a kierownik to jak ojciec ;)
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-05-19 14:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema , wyslalem cv na pracownika produkcji. co powiecie o pracy ? jakie wynagrodzenie na poczatek ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROVESE S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ROVESE S.A.?
Zadaj pytanie
alert