brak logo

ROVESE S.A.

Wałbrzych

Opinie o ROVESE S.A.

Lolek 2015-08-22 07:39:48
A co to sie w Cersanicie z kominów niedymi ,jakiś postój ....czy co ???
2
Brak słów! 2015-08-22 21:28:13
Aktualne wymagania do pracy w Cersanicie - abyś miał ręce i nogi bo więcej osób się zwalnia (w tym starzy wykwalifikowani pracownicy) a młody przyjdzie 10-tego dostanie za systemsystem czterobrygadowy z wekendami i świętami w pracy 1500 zł i 11-tego już go w pracy nie ma już Ukraińców przyjmują i 10 osób mamy dostać z zakładu karnego do nauki bo nie ma komu robić ktoś wyżej napisał że zakład jest chory,nie zakład jest chory tylko ci którzy nim zarządzają a nieudolni mistrzowie produkcji chodzą i niby się interesują jak jest kierownictwo później siedzą w budach nieroby wogóle z nich nie wychodzą i biorą po 4.000 a chłop po 11 latach pracy z działu X dostał 20 groszy podwyżki,żenada pracuję tam 10 lat i właśnie poskładałem CV do innych "normalnych" zakładów pracy bo w w dziadostwie syfie i zapyleniu nie mam zamiaru dalej pracować!
olex 2015-08-26 20:14:53
właśnie natknęłam się dwie oferty pracy firmy ROVES S.A. szukają pracowników na stanowiska inżyniera procesu( w miejscowości Kranystaw) oraz oraz specjalisty do spraw Obsługi Klienta w miejscowości Kielce...napisali, że oferują pracę w dużej, międzynarodowej organizacji o ugruntowanej pozycji rynkowej,pracę w młodym, energicznym zespole,wynagrodzenie oparte o jasny system premiowy
1
Blue 2015-08-30 13:49:00
Najgorszy dział jaki może być w cersanicie to mwg pod przywództwem Wieśka Rutkowskiego ten człowiek jest chory psychicznie jego taktyka to ponizyc każdego
2
Blue 2015-08-30 13:49:03
Najgorszy dział jaki może być w cersanicie to mwg pod przywództwem Wieśka Rutkowskiego ten człowiek jest chory psychicznie jego taktyka to ponizyc każdego
1
Blue 2015-08-30 13:49:04
Najgorszy dział jaki może być w cersanicie to mwg pod przywództwem Wieśka Rutkowskiego ten człowiek jest chory psychicznie jego taktyka to ponizyc każdego
1
Morison 2015-08-31 20:19:44
Wow, to wiadomo od lat , żadna mi NOWOŚĆ .
2
Marta 2015-09-26 13:14:17
Macie jakieś informacje na temat p. A.Matusika? Może to mylne wrażenie ale ten człowiek wygląda na nieobliczalnego!
Panna na wydaniu 2015-10-30 22:39:41
Jezeli chcecie pracowac na srednim szczeblu a tym bardziej wyzszym przyzwyczajcie sie do chamstwa, przerwywania, podrzucania swin, trwonienia waszego czasu, ciekawych rozmow pelnych bluzgow i wskazywania, ze wasza praca jest g.... warta od top managmentu-jest to mobbing. Od 02.11 rusza i na temat satysfakcji etc... jest tak samo jak w 2012/2013-nic sie nie zmienilo na lepsze-byl skok w 2014 ale wrocilismy do punktu wyjscia czyli chamowy na codzien i taka jest centrala w Kielcach. Kasa jest ale jak sobie wywalczycie, drobnica nic nie dostaje, im wyzej od dyr. tym pensja z automatu 5cio cyfrowa. Duzo stresu, srednio z satyfakcja. Sa lepsze firmy. Korporacja powiatowa.
taonba 2015-10-31 02:20:13
witam wszystkich! powiem Wam, ze rekrutują teraz, ja wróże dobrze firmie. Szczególnie zainteresowała mnie oferta jako inżynier procesu, bo to nie dośc, ze wszyszcze stanowisko to ejszcze specjlaistyczne, a uważam, ze to spore wyróznienie. Nie mówiąc już o zarobkach jakie sa przewidziane, opłaca się!
Papuga 2015-11-03 12:10:47
Moszna mie swendzi jaja pieczom hej od tych wypocin
Na pochybe matkojebc..yy
ja 2015-11-09 23:38:11
Tak to prawda wkoncu juz nikt tu pracowac niechce sa wiezniowie ukraincy ciekawe co jeszcze
ja 2015-11-10 01:42:47
A zapomnialem dodac ze jeszcze strazacy se dorabiaja :)
1
BVAIrun 2015-11-10 16:09:47
strażacy zawsze są, co roku od 10 lat
jako 2015-11-12 17:55:51
Jedna wielka zbieranina
Gosia 2015-11-17 14:57:21
@jako nie wygląda mi, by firma celowała w przypadkowych ludzi. Oferty pracy są do siebie zbliżone, różnią się jedynie czasem doświadczenia i kierunkiem studiów. A Rovese szuka obecnie specjalistów ds. prawnych, przedstawicieli handlowych, specjalistów ds. jakości i liderów projektu ds. rozwoju nowych produktów.
lux 2015-11-17 19:16:19
1750 w 4 brygadówce .sami ocencie.
1
taonba 2015-11-19 18:32:52
@Gosia fajna jest praca jako przedstawiciel handlowy, bo spokojnie możesz tez do nich aplikować jak masz staż pracy.
bolo 2015-11-21 23:00:00
@lux, szkoda, że nie napisałes na jakim stanowisku. Jednak dzis o prace ciezko, wiec w sumie lepsze to niż bezrobocie.
puter 2015-11-24 02:01:10
Jest to pewnie coś z produkcji, nie wydaje mi się, żeby na ambitniejszych stanowiskach płacili tak mało.
pracownik 2015-12-14 00:11:51
Witam z Caolin czyli nowego "centrum logistycznego" dawnego Cersanitu, później Rovese . W Opocznie gdzie to powstało podobno z likwidacji w Starachowicach płace wyglądają tak. Pracownik magazynu : pierwsze trzy miesiące do ręki 1500 zł, po tym okresie 1750 do łapy. Tyle w temacie. Brawo dla Miśka S.
4
wisioł 2015-12-14 03:35:17
wiecie, sprawy finansów to sprawy delikatne i to co dla jednego jest dużo dla drugiego będzie mało, ale uważam, że u nich naprawdę można spoko zarobić i jeszcze mieć fajną atmosferę w pracy
Xyz 2015-12-14 23:35:20
Jak miło kolega pisze. Propagandowo.No i ta atmosfera. Mniam,mniam. Jutro rzucę pracę w Biedronce na kasie za 1900 bo mówisz, że tak tam miło. Piszesz o takiej godzinie, że albo zżera Cię stres i nie możesz spać albo jesteś zmianowym i nie masz co robić. Małe info. Nie loguj się w wewnętrznej sieci. Widzę Cię.
4
Xyz 2015-12-14 23:35:23
Jak miło kolega pisze. Propagandowo.No i ta atmosfera. Mniam,mniam. Jutro rzucę pracę w Biedronce na kasie za 1900 bo mówisz, że tak tam miło. Piszesz o takiej godzinie, że albo zżera Cię stres i nie możesz spać albo jesteś zmianowym i nie masz co robić. Małe info. Nie loguj się w wewnętrznej sieci. Widzę Cię.
3
Lenon 2015-12-15 23:00:18
Ta na pewno,kierownictwo to buractwo, nie polecam tego zakładu ,prawie jak zakład karny .Płaca śmieszna za system 4 brygadowy.
2
koles 2015-12-18 14:10:46
wiezniowie tam maja lepiej dowaza ich do pracy i pewnie sa lepiej traktowani niz pracownik z wieloletnim stazem jednym slowem porazka
2
iggy 2015-12-21 20:00:16
Tak czytam ile zarabiają ludziska w takich firmach i oczom nie wierzę. 1500zł/mies??? 2300 to dobra pensja??? Co wy robicie ze swoim życiem? Najlepsze lata wam upłyną w gnoju. Na zachodzie dostaje się większe zasiłki na dzieci niż te wasze pensyjki. Nie mówiąc już, że pensje w innych firmach też podskoczyły. Ja z kolegami dostałem ostatnio ~700 brutto podwyżki, bez pytania, bo jeden chciał się zwalniać, to mu podnieśli i reszcie. Zarabiam 4000 netto zanicnierobienie. No może czasem coś naprawię, jak mi się chce. Owszem jestem, jestem specjalistą, ale tylko elektrykiem po średniej szkole. Przyszedł do nas facet co bezpiecznika nie umiał zdiagnozować i zarządał 3500 netto i dostał! Tak się zarabia pod Warszawą. A wy co?? TRAGEDIA. To już lepiej wyjechać do jakiejś Norwegi, Danii itp. A
2
krems 2015-12-29 00:13:17
Łatwo jest powiedzieć, ciekaw jestem gdzie znajdziesz lepszą firmę w takim razie. Ogólnie nie jest źle, a zarobki które są tutaj pisane też nie odpowiadają dokładnie temu co jest na prawdę.
Pank 2016-01-03 20:25:06
No talk na moje jaja potrzebuje tak się zapociły od nic nierobienia.No ja mam netto 8 tys i w dwa miechy mam tyle co w tej trupiarni za rok.Wole dawać się wydzierać Angolowi a nie jakiemuś gnojowi ,bo tu mam przynajmniej kasę.Czy prezes mały jeszcze pracuje?????....złotousty z brzuchem.
1
Maciek 2016-01-04 01:12:50
Czy poszukują nadal przedstawicieli do spraw inwestycji czypo miesiącu już wszystko jest nieaktualne i nie ma na co czekać? Będe wdzięczny za odpowiedź, dziękuję
Bzdura 2016-01-12 01:18:01
O ciekawych rzeczach wypisujesz. Piszesz, że chłop nic nie umie i dostał 3500 koła na łapę pod Warszawą. Czytał ogłoszenia z Warszawy np o pracę spawacza( inne ogłoszenia są podobne). Wszędzie tylko doświadczenie, doświadczenie, doświadczenie.Nawet w Wa-wie gdzie podobno nie ma bezrobocia. A więc wybór tamtejsze firmy mają. Mistrzostwo świata to ogłoszenie " Operatora wózka widłowego zatrudnię. Miła widziana grupa inwalidzka". To cały czas Warszawa !!!!
4
ran 2016-01-12 23:31:03
bzdura, niektórzy to chyba są w czepku urodzeni. Ja teraz na przedstawicielstwo handlowe poluję, ale bez własnej działalności widzę się nie obejdzie.
ikol 2016-01-24 18:27:57
ale dlaczego tak twierdzisz @ran, czy żeby zostać przedstawicielem u nich trzeba mieć własną działalność? ja do nich będę aplikować teraz na stanowisko księgowej w kielcach, tutaj dają umowę o pracę
Zakład karny nr 1 2016-02-08 20:29:14
Najlepszy jest Pan prezes który szczyci się swoją poprawa zakładu na pytanie co takiego dokonał odpowiada posprzątal tylko nie wiadomo na którym zk bo na 1 tego nie widać
345r 2016-02-08 20:45:36
ja tez sie zastanawialem nad aplikowaniem do nich tylko tyle ze na stanowisko specjsliasty ds ksiegowoci w Kielcach oferuja możliwość rozwoju osobistego,umowę o pracę.
Maurycy 2016-02-13 14:00:26
Aplikuj spokojnie @345r :) Z pewnością nie będziesz żałować zatrudnienia u nich. Ja tam jestem zainteresowany specjalistą ds. planowania produkcji. Wymagają minimum 2 lata doświadczenia i ja spełniam ten warunek, a tak to dają umowę o pracę i bardzo fajny socjal, więc warto. Tym bardziej, że wiem, iż to bardzo dobra firma.
jaszczur 2016-02-22 22:49:41
Ale mnie farfocle zapiekły w zwieraczu jak te opinie słyszę.Dup.. się zapociła bo nic nie robię siedzę w biurze i jajca mi się pocą i tak mydle oczy a ta hołota łyka wszystko jak nasienie bo pracy nie ma.
flo 2016-02-23 08:39:03
to jak wyjaśnisz to @jaszczur, że firma publikuje bardzo dużo ogłoszeń, codziennie się cos pojawia i to z niezłymi warunkami to co sie dziwic, że ludzie są zainteresowani? teraz szukaja marketingowców i logistyków! info "dla holoty"
job 2016-03-03 21:13:39
Bardzo rozsądnie wygląda oferta na specjalistę ds. obsługi klienta niemieckojęzycznego. Dobrze, że zapewniony jest system premiowy, więc można liczyć na porządne zarobki.
taonba 2016-03-15 13:08:39
teraz to widze, że chyba cały zarząd zmienili, bo rekrutuja na naparwde wysokie stanowiska, a też jako Marketing Director West Europe mozna się załapać, ale doswidczenie min 3 lata.
post 2016-04-02 13:16:39
Co do tej miny prezesa waszego to radzę uważać na niego. Nie pracuje w cersanicie, ale trafiła mi się okazja zobaczyć jego minę, uśmieszek, to mnie osobiście to mocno przeraziło. Ten jego uśmieszek od razu skojarzył mi się z uśmieszkiem mojego byłego szefa-psyhopaty. Ja osobiście radzę wam uważać na tego waszego nowego prezesika. Jego uśmieszek jest identyczny z uśmieszkiem mojego bylego psychopatycznego szefa. I nie mam tutaj na myśli psychola latającego z siekierą po ulicach tylko takiego bardzo ale to bardzo miłgo sympatycznego uśmiechniętego pana co z uśmieszkiem wprowadza ciebie w błąd i manipuluje tobą. Mój byly szef był psycholem pokroju plichty, mudoffa (wygoogoujcie sobie te nazwiska) i był najzwyczajniejszym w świecie oszustem. Moze to tylko przypadek, że ten wasz szefunio tak samo sie uśmiecha i może jest on normalny ale ja radzę wam uważac i to bardzo na niego.
informatyk 2016-04-02 13:24:13
Zainteresowało mnie stanowisko Grafika w firmie ROVESE, oferta jest dość wyczerpująca jeśli chodzi o obowiązki itp., jednak nie ma informacji co do wynagrodzenia i formy zatrudnienia, może ktoś coś podpowie w tej kwestii?
Nicki 2016-04-04 09:00:15
Bardzo zkałamana firma. Generalnie idą w kierunku krajów 3-go świata a nie europy zachodniej. Na zachodzie standardem jest podawanie oferowanych zarobków w treści ogłoszenia. Kilka lat temu cersanit potrafił podawać zarobki w treści ogłoszenia, ale juz w ostatnim czasie zaprszestali tego robić (nawet trochę przed tym jak zaprzestali podawać, zaczęli podawać coraz to nizsze zarobki....). Obecnie zamieszczają ogłoszenie i jak zadzwonbicd o nich żeby coś się dowiedzieć więcej o ofercie albo o zarobkach to zarobków podać nie moga, bo rzekomo na rozowie informują o nich. Jak co do czego na rozmowie też nie informują o zarobkach tylko się durnowato wypytują ile ktoś chcialby zarabiać, a sami na takie pytanie nie odpowiadają, a prezesik się do tego jezcze gejowato uśmiecha. Tak więc firma nie d,ązy do standardów zachodnioeuropejskich a dążą do standardów 3-go świata...
1
una palona 2016-04-04 15:56:24
oferty pracy dla tej firmy są standardowe bo póki co takie są standardy w Polsce @Nicki, też bym chciała aby było inaczej ale nie jest, umów sie na rozmowę kwalifikacyjną dowiesz się wszystkiego
szkoda 2016-04-05 19:18:37
Opinia o Cersanicie w regionie walbrzyskim jest fatalna,nikt tam juz nie chce sie przyjac do pracy,co rozsadniejsi i wartosciowi uciekaja a zarzad i kierowmictwo rozpieprzaja zaloge,czyzby celowe dzialanie poprzez zmniejszanie zarobkow ?
1
osmen 2016-04-24 15:31:25
Ta ogólnie może być no ale mistrzowie może nie wszyscy ale większość no mam wrażenie że prowadzą sabotaż ich pomysły ciągną zakład na dno
1
buba 2016-05-04 18:20:19
nie wierzę że ktoś by sam pod sobą dołki kopał. tym bardziej jakby otrzymał dar w postaci tak renomowanego pracodawcy
wał 2016-05-05 22:18:22
DObrze, że wypłata jest za to terminowa, o taką stabilność było dość trudno, a tu takie pozytywne zaskocznenie.
pracownik cersanit III 2016-06-20 21:56:12
Powiem tak rozmawiałem z przełożonym nie mamy szczęścia do menadżerów ten Id..ta nasz prezes kończy dzieła niszczy kolejną firmę którą zarządza, mam nadzieje że mój przełożony się myli ale powiedział mi że za około trzy miesiące stracimy płynność finansową wiecie co to oznacza, ktoś mi powiedział że jeśli zaczną płacić pensje na raty trzeba szukać pracy mam nadzieje że go wy...lą zanim doprowadzi do kilu set bezrobotnych
bn 2016-06-20 22:19:58
jak firma ftraci płynnośc firnansowa i wypłąca pieniądze w ratach to naprawde nie moze sie tam dobrze dziać
Zostaw swoją opinię o ROVESE S.A. - Wałbrzych
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROVESE S.A.