Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ROVESE S.A.

Pracowałeś w firmie ROVESE S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-04-30 10:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jogi gdzie jestes ciebie nie ma i nowych komentarzy też nie ma
zdjecie uzytkownika
niewiadom - 2015-04-30 10:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
netoo kobiety ok 1800 mężczyźni zalezy od stawek ale od 2000 zł do 2400 na produkcji
zdjecie uzytkownika
Zoltar - 2015-04-30 16:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwny ten zaklad Cersanit bylem 4 razy na rozmowie i nigdy nie przyjeli mnie na poczontku kobieta muwila zeby czekac na telefon do 16;00 i nigdy sie nie doczekalem w kwietnu znowu prubowalem poco dzwoni i mi muwi ze sie nie zakfalikowalem i nic z tego jak dla mnie to ten zaklad jest dziwny brakuje im pracownikuw ale oni biora tylko mlodych przyida taki czasy ze bedzecie sie prosic o pracownikuw jak ktos ma 50 lat to nie ma sily zycze zeby brakowalo wam ludzi.
zdjecie uzytkownika
fERDEK - 2015-05-09 23:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rok 2005 zarobki 1800 rok 2015 -1820 na ręke ,10 lat pracy na produkcji a wypłaty dalej do d....Jak ktos ma rodzine dzieci, to jak ma sie utrzymac za tą głodowa pesje ŚMIECHU WARTE
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-12 05:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rok 2005 zarobki 2300zl a rok 2015 zarobki 2100 zl i co ty nato powiesz??
zdjecie uzytkownika
bicz plis - 2015-05-14 14:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rok 2013-1900 zł Rok 2014 -1800 zł Rok 2015-2200 zł
bicz plis
zdjecie uzytkownika
Iglo - 2015-05-14 18:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zapraszam na MWG !!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-17 21:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przeciesz wy tam dobrze zarabiacie a kierownik to jak ojciec ;)
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-05-19 14:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema , wyslalem cv na pracownika produkcji. co powiecie o pracy ? jakie wynagrodzenie na poczatek ?
zdjecie uzytkownika
MWG - 2015-05-25 20:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda w oczy kole Panie kierowniku .
Nie polecam działu MWG, najgorszy dział w całym zakładzie Cersanit .
zdjecie uzytkownika
Nicki - 2015-05-25 23:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeszcze 4 tydzień zostaje ^^

zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-05-26 14:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak z praca u was na produkcji ? podpwie ktos jakie wynagrodzenie daja na okres probny i jak ogolnie z praca na produkcji?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-05-27 08:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie opinie na temat amatora cudzych żon kierownika MG
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-06-02 13:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem i niewiem czy to prawda że coraz więcej pracowników z kiluletnim a nawetci co pracowali od poczatku istnienia firmy ,rzuca papierami i ucieka za zakładu z dnia na dzien podobno na dniach zwolniło sie kilka osób ,miałem złozyc papiery a teraz to sie poważnie zastanawim ,podpowidzcie cos czy warto ???
zdjecie uzytkownika
Borys - 2015-06-02 16:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda coraz, więcej ludzi się zwalnia samych, bo ten zakład chory jest .


zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-06-03 09:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co myslec dostalem stawke 7,90 zł brutto plus jakies premie.Podpowie ktos ile plus minus wyjdzie za miesiac pracy? Bo nie wiem czy wogole oplaca sie przychodzic
zdjecie uzytkownika
mądry - 2015-06-03 10:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1300 może zarobisz Jacek. z całą premią prawie 1400.
decyzja należy do ciebie
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-06-03 11:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poważnie tylko tyle? za system 4 brygadowy to masakra
zdjecie uzytkownika
Singins - 2015-06-05 23:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy pracuje tam gdzie lubi. Dla niektórych jest to dobre rozwiązanie, dla niektórych słabe. Co prawda Rovese oferuje teraz sporo ofert - głównie w Kielcach. Sam się zastanawiam nad złożeniem aplikacji na stanowisko Analityka http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=Kielce&oferta_opinie=pracuj.pl3926926 Jakie sugestie..?
zdjecie uzytkownika
tajnak - 2015-06-08 16:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy narzekacie cieszczie sie ze macie około 2000 bruto i ze prasce prawie pod nosem inni gorzej zarabiaja jerzdzac do pracy wrocław i to samo co i tu opisujecie wszendzie dobrze gdzie nas niema w domu najlepiej to nasze panstwo polskie jest chore ze taki kodeks wymyslily co do plac a pracowac czeba nic za darmo nie jest nie podoba sie zwolnij sie choc oszczegam o prace cieszko
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-06-09 08:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tajniak ortografia pierwsza klasa, 2tys brutto to jakies 1400zł. Praca na produkcji gdzie jest ok 40 st,system 4 brygadowy - wszystkie swieta w pracy i zadnych dodadkow do pensji. W moim przypadku bylo 7,9 brutto to jakies ponad 5 zl na godz netto. Czy to nie jest niewolnictwo ? Oczywiscie na starcie podziekowalem.
zdjecie uzytkownika
Borys - 2015-06-09 18:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest niewolnictwo .
Ale lemingi lubią to, niech pracują żółte dzieci, w
kołchozie za 7,9 brutto .
zdjecie uzytkownika
ka2 - 2015-06-11 06:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedni pracują za zapomogę na tych co mają stałą pensje i śmieją się ...jedna wielka mafia
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: przebieg rozmów 4 etapowy, obietnica umowy stałej, pensji 6100 zł netto plus 30% premii.
Po przyjściu do pracy: umowa na okres próbny, pensja 6100 brutto-z premia 30%, a więc podstawa 4100zł brutto -a miała być 6100zł netto!A więc oszustwo, ale nic nie zrobisz,bo jesteś w potrzasku, bo od nowa musisz szukac pracy.Uwaga!Nie dotrzymują warunków umów z negocjacji. Panie A, nie mysl se pan,że odpuszczono panu
Pytania: dziwaczne zachowanie pana a, który jest socjo i psychopatą
zdjecie uzytkownika
oip - 2015-06-11 15:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajdź pracę, weź kredyt". Za 2 tys. zł kredytu ...
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-07-20 23:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie. Skoro na starcie mówią o kiepskich warunkach, to warto od razu przeliczyć sobie w głowie orientacyjną pensję i zwyczajnie wyjść. @jacek dobrze zrobił, i teraz nie ma powodów do narzekania na firmę. Skoro tak źle płacą, to nie ma co się zatrudniać. Jest tyle pracy wokół, wystarczy chcieć :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROVESE S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ROVESE S.A.?
Zadaj pytanie
alert