brak logo

BLACK RED WHITE - ul. Pilotów BIURO

Kraków

Opinie o BLACK RED WHITE - ul. Pilotów BIURO

PRAWDA 2013-02-28 17:33
ciąg dalszy...

Przytoczę tu kilka przykładów za które pracownik był, jest i będzie karany w tej firmie tzw "CENNIK PANI [usunięte przez moderatora]":
-Klient zerwał cenówkę z mebla a Ty nie zdążyłeś zrobić nowej bo miałeś klienta w tym samym czasie: 50zł -100 zł od każdego pracownika piętra. ( w chwile ma na czysto ok. 300-600 zł )
-Klient ukradł lub zniszczył uchwyt, zawias czy inną częśc mebla- całe pięto skłąda się na nową część i każdy 50 zł za to, że nie dopilnował ( w chwile ma na czysto ok. 300 zł )
-Rabat dla klienta ponieważ spóżniło się zamówienie - płacisz TY 30zł , 50zł a czasem 100zł i więcej zależy od kwoty zamówienia
-Klient wrzucił papierek np. z Mc Donalda do jakiegoś mebla nie zauważyłeś - 50 zł z premii
-Źle była wprowadzona cena do systemu to pokrywasz różnice znowu TY a nie osoby, które wprowadzają towar do systemu.
-Nie zapięta koszula ( nieważne że ponad 30 stopni ) jedyne 50 zł z premii w promocji "LATO W PLASTIKU"
-Na inwentaryzacji wyszło, że zginęło 20 wersalek na hurtowni w Skawinie (nikt z praconików salonu tam nigdy nie był) składali się pracownicy salonu jak i hurtowni. SUPER SOLIDARNOŚĆ TYLKO CZEMU JAK GINEŁY MEBLE NA SKLEPIE TO HURTOWNIA SIĘ NIGDY NIE DOKŁADAŁA ;/

Takich różnych powodów do zabierania premii tam jest dziesiątki i szkoda mojej klawiatury na pisanie, każdy tam się stresuje bo boi się cokolwiek robić bo nie wiadomo czy to nie będzie kolejny powód do zabrania premii. Jak dyrektorka jest w pracy to zamiast zając się konkretną robotą to cały dzień chodzi z kartką, szuka i zapisuje kto za co i ile a na koniec miesiąca podsumowanie ile kto na minusie bo z tego ma na czysto dużą kasę bo pracowników około 50 na salonie a w hurtowni na Skawinie, którą też zarządzają z mężem jest chyba więcej pracowników a to samo się tam dzieje z zabieraniem premii. Tak jest bo dostaje z centrali pule pieniężną i im mniej da pracownikom tym więcej zostanie dla Niej. Szkoda tylko, że nikt nigdy nie wiedział jaką wypłatę dostanie bo po przelewie dopiero widziało się ile zabrała a dopiero po 3 tygodniach wzywała po kolei każdego i wtedy mogłeś się dowiedzieć ZA CO ? SPRYTNE BO PO FAKCIE NIE MASZ SZANS NA WYTŁUMACZENIE SIĘ.

NA PODSUMOWANIE większość ludzi co tam pracuje lub pracowało wspominam bardzo dobrze i tylko dzięki Nim mam miłe wspomnienia.
ALE TEN PRACODCA NIE DA WAM ZARBIĆ BO CIĄGLE MU MAŁO SZUKA CORAZ WIĘCEJ SPOSOBÓW NA ZABIERANIE PREMII I DYMANIE PRACOWNIKÓW !

MAJĄ PODOBNE DZIAŁANIA JAK NASZ RZĄD CZYLI WSZYSTKO DLA NICH A RESZTKI DLA ZWYCZAJNYCH LUDZI. SAMI SOBIE USTALAJĄ DODATKOWE PREMIE Z NASZYCH PIENIĘDZY....
5
Niezadowolony 2013-03-17 17:03
chłopcy i dziewczęta z fabrycznego zboru.
Black Red White to kilkadziesiąt salonów firmowych i kilka firm siostrzanych, które w wyniku dobrej koniunktury lat 90 i dużemu zaangażowania wszystkich pracowników, z firmy, która powstała w stodole a później została przeniesiona do POM-u i osiągnęła taką wysoką pozycję na rynku meblarskim, zaś właściciel został wywindowany na jednego z najbogatszych ludzi w Polsce.
Co się dzieje w tych fabrykach: zwolnienia, ciągłe przestoje, klienci narzekają na fatalną, jakość mebli, a pracownicy na arogancje i niekompetencje większości przełożonych?
Problem można tłumaczyć obecnym kryzys, co pewnie w części jest prawdą, lecz przyczyny takiego stanu są głębsze. Kluczowa sprawa to sterowanie firmą. Dzisiaj Firma zatraciła pierwotny entuzjazm i zaangażowanie zwykłych pracowników, stając się firmą religijną, sterowaną przez zbór świadków Jehowy.
Jak to wygląda w rzeczywistości od strony pracownika, który nie jest św. Jehowy.
Pierwszy problemów to polityka Inwestycyjna, budowa salonów, zakup nowych maszyn itp., która jak widać realizowana jest na kilogramy a nie rzeczywiste potrzeby zakładu – zgodnie z zasadą: droższa inwestycja, większa prowizja.
Druga rzecz, której chcę poświecić więcej uwagi to działalność kontroli wewnętrznej w firmę. Pracodawca stworzył standardową strukturę firmy, z których kluczowe stanowiska zajęła rodzina i bracia ze zboru św. Jehowy. Najważniejszym działem w tych strukturach został dział kontroli wewnętrznej.
Kim są i co mogą pracownicy tej komórki?
Na początku działalności grupy na stanowisku kierownika kontroli wewnętrznej powołano małżeństwo [usunięte przez moderatora] Posiadających „namaszczenie „ rodziny, samego właściciela i praktycznie nie podlegają żądnej kontroli. Prywatnie pan [usunięte przez moderatora]. to artysta i „człowiek dusza” jak każdy Jehowa, porównywany jest do francuskich impresjonistów. Który wystawia na razie w Biłgoraju. Ocenę prac pozostawiam oglądającym. Pracownicy kontroli zajmowali się inwentaryzacją, spisami okresowymi materiałów, przepustkami i innymi podobnymi sprawami, jeździli starym samochodem i stawiali pasjanse na służbowym komputerze. Dobór pracowników do działu kontroli wewnętrznej odbywał się z klucza religijnego - każdy pracownik działu to św. Jehowy. W tym okresie praca tego działu, był kontrolowana przez były już zarząd holdingu. Wówczas zajmowali się tym, czym powinni. W roku 2009 lub 10 wszystko uległo zmianie. Kontrola wewnętrzna w Biłgoraju zwolniła wielu pracowników z kierownictwa naczelnego firmy, po czym były prezes w wyniku braku wpływu na te decyzje podał się do dymisji ( nie oceniam zasadności zwolnień).
Jak działają kontrolerzy wewnętrzni i marionetkowi prezesi?
Holding w okresie kryzysu w różny sposób obniża pobory pracowników, zabierając kolejne dodatki. To oczywiście ma służyć poprawie kondycji finansowej firmy BRW, która oczywiście wymaga reżimu finansowego, ale wcale nie jest taka jak się ją przedstawia - Przykład, który widzą zwykli pracownicy to: samochody służbowe, które stoją przed biurowcami, wszystkie z górnej półki, palą nie mało, służbowy śmigłowiec, którego nie widać, bo stoi na lotnisku no i 10-te miejsce tadeusza na liście najbogatszych. W tle takiej złej sytuacji upowszechniany jest wątek bałaganu, nieporządków, kradzieży a nawet seksu i pijaństwa w pracy. W ten sposób tworzone jest wrażenie, że wszyscy dokonują nadużyć i gdyby nie kontrola wewnętrzna św. Jehowy to pracownicy by wszystko ukradli właścicielowi. Części pracowników nawet udziela się taka opinia, co potwierdzają na forach. Takie działanie jest bardzo podobne do działań byłej organizacji z sąsiedniego kraju, której kierownikiem i założycielem był nasz rodak , oczywiście nazwy proszę się domyślić a nazwisko to [usunięte przez moderatora]. albo [usunięte przez moderatora] - chyba nie był Jehową.
Ludzie ci zwolnili wielu pracowników i jeszcze zwolnią, przy okazji starają się unikać wypłaty odpraw, stosując znów motywację: mała wydajność, kradzieży czy braku dbałości o majątek właściciela itd. – Walczcie z takim praktykami. Kolejny przykład. Kontrola wewnętrzna zaczęła się interesować takimi rzeczami jak, wewnętrzne skoligacenia rodzinne np. brat, mąż, żona. Może w ramach riposty zwykli pracownicy powinni przyglądnąć się, kto jest, kim w firmowym zborze – to bardzo przydatna i ciekawa wiedza. Niech światkowi czulią Wasze spojrzenie na swoich plecach. Kontrolerom też można się przyglądać np. publikować na forach, co to za persona z tatuażami jak [usunięte przez moderatora]. i inni.
Kolejny przykład opiszę w skrócie. Próba wprowadzenia nowego nazewnictwa stanowisk według standardów UE, taka zmiana to brak możliwości awansu finansowego, to był koniec drabiny finansowej na tym stanowisku, co spowodował sprzeciw pracowników. Sprzeciw ten był przysłowiowym „kopem” dla głównego kontrolera i autora tego dzieła [usunięte przez moderatora]. w b
6
Niezadowolony 2013-03-17 17:08
Część 2
Kolejny przykład opiszę w skrócie. Próba wprowadzenia nowego nazewnictwa stanowisk według standardów UE, taka zmiana to brak możliwości awansu finansowego, to był koniec drabiny finansowej na tym stanowisku, co spowodował sprzeciw pracowników. Sprzeciw ten był przysłowiowym „kopem” dla głównego kontrolera i autora tego dzieła [usunięte przez moderatora] w bezmiarze swej mądrości. Notabene ten człowiek to nieformalny aspirant na „dyrektora a może już jest dyrektorem” jednej z fabryka w południowowschodniej Polsce.
Jak to się przekłada na zwykłych pracowników? Każdy gdzieś musi pracować. Chce dobrze zarabiać i być pozytywnie oceniany przez pracodawcę. Natomiast tu płaca jest niska w ograniczonym wymiarze, regulowane postojami i urlopami bezpłatnymi „oczywiście na własne żądanie pracownika - niepłatne”
Niestety prezesi dyrektorzy i kierownicy to marionetki i zastraszeni ludzie. Przy dzisiejszym braku innych miejsc pracy, nie zrobią nic żeby narazić się św. Jehowy, którzy wbrew temu, co mówi ich Biblia są wyjątkowo pamiętliwi i złośliwi. Taka polityka już mści się na tej firmie, chociażby, zła opinia klientów o rzetelności firmy BRW, ucieczce ludzi młodych zdolnych i wykształconych. Problemach, z jakością wyrobów, które wynikają z nieprzestrzegani technologii, starzejącemu się parkowi maszynowemu i coś, co jest najważniejsze, ludzie nie utożsamiają się z tą fabryką. Kryzys pewnie kiedyś się skończy a ja życzę kontroli wewnętrznej żeby wróciła do początkowej działalności firmy BRW z lat dziewięćdziesiątych, do stodoły i POM-u w Biłgoraju, oraz jazdy starym samochodem a nie nowym BMW, które mają z pracy tych pseudo bałaganiarzy i nieudaczników
Praktyki, którą opisałem wyżej stosowane są w licznych salonach, ostatnio słychać o konflikcie w zakładzie w Nidzicy, BRW próbowało również prowadzić taką politykę na Białorusi, ale tam dostali po „łapach ”od pracowników, które poparła tamtejsza władz.
W latach zmian ustrojowych w Polsce wszyscy liczyliśmy, że budujemy kraj dla Polek i Polaków, który będzie przyjazny dla wszystkich, którzy tu chcą żyć i pracować. Politycy będą tworzyć dobre prawo, pracodawcy współpracować z pracownikiem. Światopogląd religijny zostanie w domu, ludzie tu będą pomnażać dorobek, swój, pracodawcy i kraju. Ale mocno się pomyliłem pracując w tym „zborze”. Sądzę, że pyszałkowatość i arogancja zarządu św. Jehowy całej grupy Black Red White wkrótce zostaną poskromiony.

Niezadowolony.

4
Anomim 2013-09-04 21:28
Witam,

Pojawił się kolejny nabór na pracowników. Czy sytuacja wygląda aż tak dramatycznie?
2
ja 2014-01-14 08:01
zarząd i kierowniczka - bez komentarza - (usunięte przez administratora)
marian 2014-02-16 12:07
reasumując - codzienna religijność Świadków Jehowy jest "wzorcowa". Jezus w niebie się przewraca z boku na bok jak to widzi
1
Bodziomeble 2014-03-05 23:01
To co pisza negatywnego to wszystko PRAWDA!!!
Ale wniosek juz zlozony i dowody tez mam, kwestia teraz paru miesiecy
6
normalnieeniee1@interia.eu 2014-07-06 15:36
potrzebuje pomocy ! 1.kuchnie nika-nalezy wykonac skrócona oferte tej grupy mebli dla potencjalnego klienta. Oczekujemy wykonania w programie exel.
2.Kuchnie family line-nalezy wykonac skrocona oferte tej grupy mebli dla potencjalnego klienta. Oczekujemy wykonania ofert w programie powerpoint.
3.Kuchnie klasyczne i nowoczesne-nalezy wykonac opis tej grupy mebli tylko poprzez opisowe zestawienie frontow grupy capital, traffic, sentima i royal wg latalogu black red white.Katalog do pobrania ze strony www.brw.com.pl.Oczekujemy wykonania ofert w programie word. Bardzo prosze o odpowiedz.
Orta 2015-01-30 18:05
weryfikując negatywne wpisy nie mogę znaleźć przykładów i opisów co naprawdę jest nie tak i pod jakim względem nie polecacie tam pracy. Ja mam doświadczenie w kilku miejscach i z doświadczenia wiem że każdy widzi wszystko na swój sposób.... Wiadomo jak jest teraz ciężko dla pracodawców utrzymać się na rynku więc jeśli chodzi o pieniądze to wiem że nie jest tak kolorowo w każdym miejscu pracy
karop 2015-02-15 16:43
a dlaczego bez komentarza szef i zarząd co tam takiego sie dzieje i jak tym kieruja ta firma...Jak jest na dzień dzisiejszy wyglada praca w firmie i jak wyglada sprawa związana z rozmową kwalifikacyjną...czy zadaja pytania miekkie czy twarde jak wyeliminowac stres zwiazany z rozmowa dziekuje bardzo za odpowiedzi...
1
candidate 2015-04-15 20:07
byłam dziś na rekrutacji - bardzo nieprzyjemna pani kierownik.... zadawała zbys osobiste pytania i robiła przy tym sfochowane miny, nie polecam...
Bika 2015-05-20 07:23
Rozmowa kwalifikacyjna przeprowadzona przez kobietę z tej firmy to porażka, jak można zadać osobie, która przyszła na rozmowę tylko ok 3 pytania, do tego udawać w ogóle nie zainteresowaną odpowiedzią-porażka i stroić głupie miny. Byłam na wielu rozmowach, ale takiej żenady to jeszcze nie widziałam.
1
dysia 2015-08-18 18:10
Miałam do czynienia z ta "Panią kierownik" i szczerze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mniej śmierdzi niż jej z gęby. A i drzeć się potrafi i to nie tylko na pracowników ale na klientów również.
1
Magda 2015-10-26 17:34
Włos jeży się na głowie czytając niektóre wpisy. W każdej firmie jest raz lepiej raz gorzej ale na miłość boską to jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dlaczego nie zbierze się parę osób i nie zgłosi problemu do PIP-u? Nie może jakaś humorzasta pani dyrektor i niedouczona jak zarządzać zespołem pani kierownik robić z Was niewolników!
2
Grzesiek 2015-12-31 11:40
Moja żona pracowała tam miesiąc na umowę zlecenie za marne grosze. Miało być potem lepiej. Na trzy (!) godziny przed końcem umowy kierowniczka powiedziała, że przedłużenia nie będzie, mimo, że żona pracowała długo w tej branży i od pierwszych dni radziła sobie jak stary pracownik. Potrzebna była przed świętami. Tylko dlaczego nikt tego nie powiedział? Zmarnowany miesiąc, gdyż ta praca praktycznie uniemożliwiała szukanie innej pracy. Potraktowanie człowieka jak zwykłe narzędzie, które wyrzuca się jak jest niepotrzebne. Dyrekcja nie miała odwagi powiedzieć o tym, iż umowa nie będzie przedłużona, mimo pytań mojej żony. Zdecydowanie odradzam pracę tam. Szkoda waszego czasu. No chyba że macie miesiąc do zmarnowania za śmieszne pieniądze. Doprowadźmy do tego, aby tacy pracodawcy musieli zap...... sami. Aha, warunki socjalne fatalne!
hdhhd 2016-02-24 21:12
Kogo tam poszukują teraz, bo nie ma żadnych ofert? jak to z tą rotacją w BRW?
Janusz Biznesu 2016-04-28 00:09
Szanowni Państwo,

Black Red White może i jest poważną firmą, może i ma swoje pożal się Boże standardy, jednakowoż na pewno nie w Krakowie.
Jako klient oceniłbym salon na Pilotów co najwyżej na mierny, jako pracownik, który miał nieprzyjemność tyrać tam jakiś czas temu, poniżej oceny niedostatecznej.

- Pracownice muszą podpisać lojalki, że nie planują potomstwa.
- rotacja pracowników nowych co 2 tygodnie.
- Kodeks etyki zakładu pracy? - co to w ogóle jest?
- Brak ujednolicenia faktów - zadania liderów, kierowników, pani dyrektor i wszelkie ich funkcjonowanie pozostawiają wiele do życzenia.

Pani derektor jest oczywiście bardzo mila, ale...
- obcina wszystkim i za wszystko.
- każe na siebie czekać ok. 15-30 minut przed rozmową kwalifikacyjną
- kitra bułki w szufladzie ;D
- wymaga posiadania świadectwa szkoły średniej (tak, nawet, jeśli jesteś doktorantem wyższej, renomowanej uczelni) - potwierdzone przez kolegę, którego wyrzuciła z kwitkiem.
- nie jest słowna.
- obsadza firmę swoją rodzinką.
- zabiera pieniądze.
- zabiera premię.
- zabiera dodatki.
- będziesz zarabiał najniższą krajową i bał się zbuntować.

Pamiętaj, kandydacie i obecny pracowniku: jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
3
Przemek 2016-04-28 00:15
Pozdrawiam wszystkich pracowników pilotów 6 :) piętro pierwsze i słoneczniki to chyba jedyne warte zachodu sprawy w tej firmie.

Rozmowa kwalifikacyjna - banalnie prosta. Pani dyrektor - wydawała się miła, na szczęście znalazłem inną pracę ;)

PS wszystko, co tutaj napisali poprzednicy, jest prawdą ;)
2
OCTAVIA 2016-05-30 17:30
Magazynier 11 zł brutto umowa zlecenie odnawiana co miesiąc - warunki gorsze od BIEDRONKI.
Neo 2016-06-01 14:03
Co do ww. opinii niestety jest to prawda, należy stwierdzić że być może BRW jako firma stara się ujednolicić standardy i pokazywać się z dobrej strony lecz niestety jak zaznaczył poprzednik dzięki pani dyrektor z karkowa nie prędko się im to uda (przynajmniej w tej placówce)

Pomijając fakt że wspomniana pani dyrektor łamie przepisy prawa pracy w wielu przypadkach, stosuje mobbing, to jest osobą całkowicie bez kompetencji, 70% ludzi tam pracujących gdyba jak ktoś taki obejmuje takie stanowisko pozostałe 30% to obstawiane stanowiska bez ludzi o podobnym kroju czyli rodzina niemająca bladego pojęcia co robi ale zatrudniana jedynie po to by donosić na pracowników.

Oczywiście wszystkie osoby które kiedykolwiek pracowały na umowę zlecenie a faktycznie wykonywały obowiązki oraz miały warunki do spełnienia takie jak np. do przepracowania w miesiącu pełen etat ustawowy (ilość godzin), wyznaczone miejsce oraz godziny pracy, wyznaczony harmonogram pracy, wypłacane regularnie wynagrodzenia, wyznaczone obowiązki itd. musicie wiedzieć że możecie zgłosić skargę do Państwowej Inspekcji Pracy, takie działanie jest nazywane jako ustalenie stosunku pracy, jeżeli pracodawca podpisuje umowy zlecenia mające znamiona umowy o pracę traktowane jest to jako "uciekanie przed obowiązkami podatkowymi" oraz łamanie kodeksu pracy, wystarczy udowodnić iż umowy były podpisywane cały czas, dodatkowo że traktowani byliście jak pracownicy na etacie, wówczas szanowna pani dyrektor zostanie pociągnięta do odpowiedzialności prawnej (zawsze w grę wchodzi pozew zbiorowy), zazwyczaj kończy się to odprowadzeniem zaległych składek, wypłatą ekwiwalentu za niewykorzystany urlop, karą finansową oraz ewentualnym odszkodowaniem (zazwyczaj drobnym). Więc warto pamiętać, że jeżeli nie zależny wam już na pracy zawsze warto upomnieć się o swoje. Mechanizm stosowany w tej placówce to uciekanie i łamanie kodeksu pracy.

Sama dyrektor jako osoba bez ambicji, nieumiejąca zarządzać pracownikami, kłamiąca i oszukująca swoich pracowników nie zasługuje na szacunek.

Na szczęście należę do osób które odbyły piękną rozmowę kwalifikacyjną oraz stanowczo przekazałem swoje uwagi oraz informację że zaproponowane warunki i mechanizm mi nie odpowiadaj.
3
loffe 2016-06-13 17:20
Czytając to wydawać by się mogą że to zwolnienie pracownicy nagadują na pracodawce ale niestety tak nie jest. Jeżeli ktoś każe podpisywać dokument że nie będę w ciąży a później mam się martwić że jak będę chciała iść na L4 to i tak mnie zwolnią to nie polecam żadnej kobiecie tego miejsca pracy. Wmawianie notorycznie że wszystko robisz źle, kłamiesz oszukujesz i może jeszcze kradniesz. TAKICH LUDZI POWINNI ZAMYKAĆ bo nie jest to normalne. Sklep w rankingu BRW pewnie wysoko zajmuje swoje miejsce bo przy ul.pilotów nie ma strat, w końcu za straty płacimy my, pracownicy ....
1
junia69 2016-06-13 17:29
Ja pracowałam w tym salonie 3 lata, w trzecim roku pracy zaszłam w ciążę, pani szefowa przyjęła to z aprobatą. W czasie mojego urlopu macierzyńskiego skończyła mi się umowa o pracę i niestety nie została przedłużona, choć wcześniej obiecano mi że nie mam się czym martwić. Pracowałam więc w zagrożonej ciąży do 9 miesiąca z myślą że po macierzyńskim będę miała gdzie wrócić... Jak się później dowiedziałam to pani szefowa nie przedłużyła mojej umowy bo "coś jej się nie spodobało". Ogólnie nikomu nie polecam tam pracy, jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , ludzie maja być robotami zaprogramowanymi na robotę, robotę i jeszcze raz robotę, ciągle straszą zabraniem premii itp. gdyby uzbroić się w dobry dyktafon to sprawę o mobing masz wygraną... zgadzam się również z moimi przedmówcami że kadra kierownicza do pupy się nadaje.. zarobić można ale kosztem własnego życia i nerwów. Nadmienię róznież że słyszałam od swoich ówczesnych współpracowników, że jedna kobietka dostała zawału serca pracując tam..
3
aga 2016-06-19 09:52
w branży handlowej jezeli chodzi o sprzedaż to jest tak zawsze, że trzeba wyrabiac te wyniki i jakos dbac o klientow i ich zachecac, co do jakosci tych mebli to nie wiem na 100%procent czy wszystkie sa ok wykonane, mam komode od nich juz pare lat i jestem bardzo zadwolona
Iwona 2017-04-28 12:43
A jak obecnie wygląda praca w firmie? Czy w ostatnio zaszły w niej jakieś zmiany? Chętnie usłyszymy więcej od obecnych pracowników BRW.
1
nowy pracownik 2017-07-24 17:20
jak się sprawy mają teraz, chciałem podjąć prace na magazynie ktoś może wydać opinie aktualną
KKA 2017-07-24 22:30
Zaczęłam myśleć o założeniu Placówki Partnerskiej, z powodu braku funduszy na własny biznes odnalazłam ofertę pracy na stanowisko Specjalista ds. Marketingu - "Oczekiwania wobec kandydata: Szacunek do wszystkich osób pracujących w Firmie, do zewnętrznych partnerów, odmienności zdania i poglądów", to spowodowało, że zaczęłam zastanawiać gdzie jest drugie dno ??? Po przeczytaniu opinii wszystko wydaje się jasne. Szkoda ... Mój optymizm opadł, a spełniam 99% warunków ...
Iwona 2017-08-08 09:11
@KKA piszesz o stanowisku kierowniczym (gdzie na forum toczy się dyskusja o niższych szczeblach) wiesz coś więcej na temat warunków oferowanych w BLACK RED WHITE? To co pracodawca zamieszcza w ogłoszeniu jest później weryfikowane przez codzienną pracę, więc przydałyby się takie informacje.
JJ 2017-08-21 12:58
Cisza przed burzą. Czuję, że zbliża się coś niedobrego i firma zmierza w złym kierunku. Ciągły brak pracowników na sprzedaży, a wymagania z kosmosu. Osoby w procesie rekrutacji przechodzą trzy rozmowy rekrutacyjne, co świadczyło by, że ubiegają się co najmniej o stanowisko kierownicze. Od kierowników słyszy się, że nie ma z kogo wybrać. może to i dobrze, że firma ma wysokie oczekiwania co do osób zatrudnianych na sprzedawców, ale niestety nie przekłada się to w żaden sposób na zarobki. "Tysiąc" kryteriów do spełnienia, żeby otrzymać premię, a podstawa bez szaleństwa.
Nasz były ajent wkręcił się w inną fuchę, ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co się stanie z ludźmi, którzy pracowali dla niego 8 i więcej lat.
Pomijając zarobki w brw, które nawet jeszcze ujdą, to atmosfera jest chora. Ciągła walka od klienta. góra mówi o budowaniu relacji długofalowych z klientami, jak na pierwszy rzut oka widać, wchodząc do salonu, że jesteśmy na prowizji i każdemu zależy żeby tylko coś wcisnąć.
kierownicy w obliczu zbliżających się zmian mają wszystko i wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Tworzy się chore zespoły do wyszukiwania 'patologii" w salonach, zatrudniając 7 osób, które na pewno nie zarabiają tyle co zwykły sprzedawca, a sprzedawców wciąż nie ma i jeszcze zwalnia się osoby z ogromnym doświadczeniem albo robi wszystko, żeby same odeszły.
Wymyślono śmieszny program "pracujmy razem", który jest nie wiem po co? chyba tylko po, żeby ktoś za to mógł zgarnąć kasę.
następny śmieszny program " widzisz reaguj" Co za debil na to wpadł?? przecież to jest chore!!
No ale do tego potrzebni są następni pseudofachowcy.
Firma ładuje grube pieniądze w platformy internetowe np. do wyliczania premii itp. przecież na to idą ogromne pieniądze, a są to rzeczy zbędne.
Tajemniczy klient następna dziwna sprawa. Wiele firm odchodzi już od tego, a u nas podnieca się takimi pierdołami i jest to wyznacznik jakości pracy. mam pytanie w jaki sposób.? żadne ankiety nie są miarodajne.
ciągle słyszy się, że to wina sprzedawców że obroty nie są na takim poziomie, jak by oczekiwano. A nasz marketing to jest świetny i robi wszystko, żeby było lepiej. Banda totalnych nieudaczników, którzy nawet nie potrafią wypuścić dobrej reklamy w tv. Przecież jak się ją ogląda, to nawet nie wiadomo, że to reklama brw. A że jest jakaś promocja klienci dowiadują się od sprzedawcy w trakcie wypisywania zamówienia.
firma z przyjaznej, staję się najgorszej kategorii korporacją, w której za chwilę nikt nie będzie chciał pracować. i na koniec apel do centrali: szanujcie ludzi na dole, bo to my was utrzymujemy. za uczciwą prace żądamy uczciwych wypłat i godnych warunków pracy.
17
Iwona 2017-08-21 13:46
Masz rację @JJ to sprzedawcy stanowią pierwszą linię wizerunkową firmy i powinny być za to godnie traktowani. Nie napisałeś tylko na jakie warunki mogą tutaj tacy pracownicy liczyć - jaką mają umowę, ubezpieczenie, czy jakieś dodatki typu karty sportowe/dopłaty do wakacji?
3
Paweł 2017-08-29 22:54
Zmian jest milion wszystkie niestety prowadzą do upodlenia najniższego szczebla czyli sprzedawcy/ doradcy. Zero wsparcia w kierownictwie. Fatalne kwalifikacje osób zarządzających, zero kultury osobistej, zero empatii. Z ciekawostek - kierowniczka nie zna podstawowych programów office !!!!!!! Krzyki, pyskówki, milion wykluczających się poleceń i zaleceń. Klient najważniejszy ale jak jest problem kierowniczki nie chcą rozmawiać z klientami, zwalają odpowiedzialność na doradcę. Zastanawiam się czy ktoś wreszcie zweryfikuje kwalifikacje kierownik personalnej/ kadrowej dziewczyna wazony z kurzu odkurzała i tam powinna była zostać bo jest utrapieniem i zmora wszystkich od pracownika po klienta!!!!! Wulgarna, bezmyślna, zero taktu - nie wiem czy stado krów bym jej powieżył. Może tam by dała radę. Pracowałem tam kilka miesięcy, bardzo złe to wspominam. Smieszne wynagrodzenie, wymagania kosmiczne. Nie polecam, odradzam.
10
Pp 2017-08-29 23:01
Pracujemy razem to bujda na resorach to kolejny program pt sprzedawaj więcej bo cię zwolniły on i mamy na to wypełniony zeszycie z cyferkami.
3
Anna 2017-08-29 23:12
Miałam wątpliwą przyjemność spotkać kierownik Sylwie Grande bo miałam problem z reklamacja, osoba bezczelna, nie kompetentna, poinformowała mnie ze nie może podjąć żadnej decyzji w sprawie rekompensaty bez konsultacji z innym kierownikiem, z którym nie mogłam porozmawiać osobiście bo nie było takiej potrzeby - żenada. Śmiała mi się w twarz, twierdząc że nie mam racji domagając się darmowej dostawy w sytuacji gdy moje zamowienie nie przyjechało w wyznaczonym terminie. Wyjezdzalam na wakacje , nie przyśle córki nastolatki po odbiór mebli!!!!!! Zapytała po co mi meble skoro wyjeżdżam. Idiotka. Mało brakowało a bym jeszcze musiała dopłacić za późńiejsza dostawę wg tej "pani"
9
Iwona 2017-08-30 07:00
@Pawel czy w takim razie zgłaszałeś może problem z kierownictwem komuś wyżej? Czy to są osoby zatrudniane przez rekrutacje czy zajęły te stanowiska drogą awansu?
2
Paweł 2017-08-30 12:53
Niestety awans wewnętrzny z protekcja kierowniczki bez uzasadnienia. Wiele osób wyrażało swoje niezadowolenie kilka się zwolniło bezpośrednio po rozmowie z ta Panią. Teksty: ja ci dzieci nie robiłam - kiedy pracownik chciał wolny weekend na chrzest dziecka. Albo pojedziesz na narty w grudniu - kiedy ktoś skakał podanie o urlop w lipcu. Z błędem pisała Nazwisko pracownika i nie widziała w tym żadnego problemu - ostatecznie uznała ze pracownik jest konfliktowy bo ma czelność się o to upomieć. Tez już nie pracuje. Ewentualnie ze pierwszeństwo do urlopu latem maja rodzice, chyba ze są kierownikami to maja długie weekendy, wakacje 3x w roku i wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Weekend bez kierownika w sklepie to norma. W niedziele klienci tez maja rożne zapytania, problemy, korekty - ale można ich umówić dopiero w poniedziałek.Totalny brak zrozumienia. I niestety bardzo niska kultura osobista... Klient bardzo trafnie kiedyś podsumował rozmowę z nasza uroczą kierownik "dno i 5 metrów mułu".
10
My 2017-08-30 13:24
A może wreszcie ktoś przeprowadzi kontrole kompetencji, wszystkie skargi są zamiatane pod dywan. Opinie pracownikow są nie obiektywne, klientów stronnicze ważne ze kierownictwo się lubi.
10
Adam 2017-08-30 15:31
Bzdury piszecie. Obrotna kobieta jest zawsze pracownika wie do której kierowniczki odesłać byle sama odpowiedzialności nie ponosić. Dziwnym trafem każdy problem to nie jej kompetencje i zakres obowiązków. Korekty po kilka dni czekają bo ona nie wie co zrobić. Rabaty dla klientów max 2% daje a sprzedawca może 5%!!!!!!
Za to firmy sprzątające to jej oczko w głowie - zapłakane sprzątaczki z mopem to standard ( kobiety w wieku jej matki).
10
Anka 2017-08-31 17:59
A ten zespół widzisz reaguj nie może zająć się patologia jaką jest ta kierowniczka???Kierownik powinien mieć wykształcenie kierunkowe i jakieś predyspozycje zawodowe i chyba powinien lubić ludzi a to jakaś socjopatka chyba jest. Ona rekrutuje? Przeprowadza rozmowy z nowymi pracownikami/kandydatami?
8
AA 2017-08-31 19:57
Anka, rozmowa tam to strata czasu. Już na początku widać pogardę i brak szacunku. Przebrnąłem rekrutacje, kilka etapów!!!!! Na stanowisko doradcy. Od głównej kierowniczki odesłała mnie biura na 1 piętro i właśnie ta P. Sylwia miała mi przygotować papiery do podpisania. Czekałem 3 godziny!!!!!!! Siedziałem pod drzwiami tego biura bez słowa wyjaśnienia. Nasłuchałem się wrzasków i krzyków i nawet kubka wody mi nikt nie zaproponował. Wiec po 3 godzinach udałem się do domu, bo jak wspominałem kilkakrotnie w tym dniu miałem odebrać dziecko z przedszkola. Jak można zapraszać na rozmowę i nie mieć przygotowanego kompletu dokumentów na wszelki wypadek? Na koniec po ponad 4 godzinach oburzona Pani zadzwoniła z pretensjami. Dla porównania w lidlu zatrudnili mnie w godzinę i pracuje tu od kilku miesięcy, praca ciężka ale fajna atmosfera.


8
KK 2017-09-05 21:56
BYłem, pracowałem, przelew dostałem i się załamałem.... Zapieprz taki ze głowa mała, gonisz przez miesiąc jak oszalały i tydzień prze końcem wiesz zecwszystko na nic. Podstawa nędzna, a premi to chyba tam nikt nie widzi takie maja założenia. Co miesiąc większe. Kartę sportowa dają - fajnie bo krzepe trzeba mieć żeby te meble 100x z miejsca na miejsce przenosiić. Aplikujacym życzę wytrwałości.
6
Iwona 2017-09-06 10:41
@paweł, @my, rozumiem Twój punkt widzenia. Moze wyjściem byłoby tutaj przekierowanie kogoś z kierownictwa na forum? Znajduje się tutaj wiele opinii, które w prawidłowy sposób ukazują punkt widzenia pracownika. Forum powinno służyć wymianie informacji, nie tylko między pracownikami, pomiędzy pracodawcą również.
3
Paweł 2017-09-07 00:13
O czym mamy rozmawiać z kierownikiem który przy każdej okazji informuje nas ze możemy się zwolnić jak się nam coś nie podoba. Fantastyczna forma motywacji i rozwiązywania problemów.Tylko nie wiem kto jej będzie płacił za zarządzanie pustym sklepem.
7
AA 2017-09-07 10:07
To nie jest forum naprawcze BRW. Zła kadra zarządzająca, kolesiostwo i brak kompetencji to problemy z którymi powinni zająć się przełożeni a nie podwładni. Kto ma uczyć kultury osobistej dorosłą kobietę... Ma przyzwolenie na takie zachowanie i czuje się bezkarna - taki system ocen pracowniczych stworzył jakiś specjalista wsparcia kolesiostwa. Zwykłego pracownika można zgnoić a kierowniczka nietykalna. Ale efekty już są po salonie wiatr hula a doradców brak - chorzy... Wszystkim pracownikom BrW Pilotów życzę dużo zdrowia ;)

8
Iwona 2017-09-20 08:01
@Paweł tak właśnie jest komentowana każda próba rozmowy? Faktycznie - nie zachęca do kolejnych prób. @AA oczywiście częściowo się z Tobą zgodzę, ale też wychodzę z założenia, że czasami warto zaalarmować pewne rzeczy. Pracownicy wbrew pozorom mogą być dużym motorem do zmian w firmie.
3
były 2017-09-20 19:33
tylko ktoś musi chcieć aby pracownik był tym napędem, anie tnie się etaty i myśli jak zrobić aby mniej zapłacić a jednocześnie dowalić obowiązków. Ile razy przy jakiś wizytach człowiek nawet dzień dobry nie uraczył. Czasy są takie że pracy jest sporo i można przebierać w ofertach
5
Beta 2017-09-21 10:31
Inwektywy, drwiny i standardowe: nikt tu nikogo na sile nie trzyma. Byłam światkiem jak kartkę doradcy podała żeby wypowiedzenie pisał. doczekał miesiąc i się zwolnił swietnie mu się wiedzie w konkurencji. Polecam to rozwiazanie.... Tez ju szukam bo przecież tu moza zwariować bo co prezes to nowe wytyczne.....
6
DD 2017-10-09 19:53
Nastawienie jest sprzedażowe .... Pracownik to narzędzie ma funkcjonować a jak nie działa to naprawczy. Przykład idzie z góry. Kierownicy maja tez wytyczne i szkolenia. 3/4 etatu to ich nowy hit. Szczyt głupoty i bezczelności zarządu bo trzeba być gnojem żeby tak przedmiotowo traktować ludzi . Nikomu nie polecam pracy w tej firmie traktują pracownikow w sposób najgorszy, prowadząc absurdalna politykę personalna. Okłamuje swoich pracownikow obiecują gruszki na wierzbie a pózniej się z tego wycofują. W ciagu jednego roku podpisaliśmy już chyba 4 aneksy do umowy, nawet nie wiemy dokładnie co podpisujemy bo kierowniczka podsuwa ci papier do podpisania np podczas rozmowy z klientem i nawet nie ma możliwości doczytać co podpisujesz. Szok co się tu wyprawia. Mam nadzieje ze wejdzie tu jakaś kontrola i rozpieprzy to towarzystwo.
3
TT 2017-10-10 08:52
To strasznie dziwne ze kierownik nie jest zainteresowany tym co się dzieje na tym forum, to tylko pokazuje głupotę i ignorancję .
1
Nowa 2017-10-12 20:53
Mogę panią prosić o kontakt malka11@interia.pl Staram się o pracę w tej firmie. Albo o opinie na ten e-mail jak zarobki , prowizja , traktowanie pracowników.
2
DD 2017-10-17 10:42
Po to jest to forum. Zarobki zależą od dzIalu i wartości sprzedaży - podstawa + premia. Od 2000 w gore. Pracownicy są traktowani fatalnie, przedmiotowo jak tryby maszyny. Grafik nie do negocjacji. Praca ponad obowiązki. Problem z urlopami, feriami i dniami wolnymi. Masz dzieci zastanów się dwa razy. Praca do 20 w dzień powszedni... W niedziele do 16. Teraz wszystkim proponują 3/4 etatu wiec pracownicy uciekają. Mieli zwalniać ludzi z biuro a dołożyli kolejna osobę i siedzą zadowoleniMasz sprzątać, ścierać kurze, odbierać zjebane telefony, sprzedawać obsługiwać klientów na 3 piętrach. Robić jakieś debilne testy poznawać asortyment i jeszcze układać towar wg wytycznych. Non stop zmieniają zasady i wytyczne!!!!! Ceny na towarach zmienia się 6 x w miesiącu!!!!!!! Przejdź sobie po sklepie i zobacz ile ich jest!!!!!!! Masz to wpisać wydrukować i rozwiesić. Po promocji zdjąć. Zjebani są.Nawet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zaraz będziemy wg szablonu. Masz rywalizować z kolegami ale macie sobie pomagać tyle ze nie możecie ze sobą rozmawiać!!!!!!! Masz przerwę ale nie masz czasu na nią iść. A jak pójdziesz to się zdarza ze siedzisz z kanapka w dłoni i wchodzi kierowniczka ze klientów jest dużo i czy możesz wrócić na stanowisko!!!!! Zwolnili się ludzie nowych nie ma ale wszystko chcą mieć na super połysk. Za sprzedażą każdy biega bo z tego jest kasa dla pracownika. możesz wykupić dodatkowe ubezpieczenie i kartę sportowa -wowwww.... Ubezpieczenie się sprzeda jak na serce Cię wykończą a karty sportowej nie masz czasu używać bo pobiegasz sobie w pracy. Odradzam. Nie trać na to czasu. Chyba ze tu się coś zmieni bo póki co to wszyscy pracy szukają bo na tych warunkach pracować się nie da... Wszędzie zarobisz to co tu a warunki i atmosfera nie może być gorsza.
6
Anka 2017-10-18 20:56
Nie polecam. Szambo nie praca.
Zostaw swoją opinię o BLACK RED WHITE - ul. Pilotów BIURO - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BLACK RED WHITE - ul. Pilotów BIURO