Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anim - 2012-04-24 20:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cieszmy się i z tego. Nie wiele firm ma tak dobrze. Nie mówiąc o paczkach.
zdjecie uzytkownika
????? - 2012-10-07 13:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anim - 2012-04-24 20:08:56

cieszmy się i z tego. Nie wiele firm ma tak dobrze. Nie mówiąc o paczkach.
takich wlasnie ludzi mi szkoda dostaną ochłap i cieszą się jak by boga za nogi złapali żenada
zdjecie uzytkownika
animka - 2012-10-22 19:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
????? - 2012-10-07 13:48:31

anim - 2012-04-24 20:08:56

cieszmy się i z tego. Nie wiele firm ma tak dobrze. Nie mówiąc o paczkach.
takich wlasnie ludzi mi szkoda dostaną ochłap i cieszą się jak by boga za nogi złapali żenada
to oddaj innym skoro Tobie tak przeszkadza. Każdy grosz jest ważny, a nie każda firma daje jeszcze paczki i inne dodatkkowe rzeczy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-29 18:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest w tych paczkach o których wspomniała animka i inni? Dają je regularnie, czy tylko przy okazji świąt/wypowiedzenia? Jak wyglądają możliwości awansu, czy też rozwoju np. szkoleń w Vibracoustic? Jak jest z atmosferą wśród pracowników?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-05 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Vibracoustic Szczepanów da się wyskoczyć na lunch?
zdjecie uzytkownika
onA pracownica - 2013-12-09 16:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coraz gorszy syf... Karty porażka w tym roku... Premia szkoda mówić... Nie mówię już o innych rzeczach... Chyba czas anonima z prośbą o kontrolę... Masakra, masakra, masakra...
zdjecie uzytkownika
karolina - 2013-12-19 09:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do onA pracownica,a czy możesz mi napisać co to za inne rzeczy o których nie chcesz mówić??chcę tam złożyc cv,ale zaczynam się zastanawiać czy warto.proszę o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-02-19 13:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, orientujecie się jaka agencja tam zatrudnia na stanowiska niższego szczebla? Czy bezpośrednio trzeba aplikować?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-02-20 13:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam, chyba bezpośrednio, na stronie Vibracoustic masz trochę ofert pracy, ale większość to Niemcy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
rogeer - 2014-07-10 16:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sa wogule jakies przyjecia na produkcje
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-07-10 20:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rogeer, zależy do jakiego kraju, bo VIBRACOUSTIC to międzynarodowa korporacja. Najbliżej nas to przyjmują do Niemczech.
zdjecie uzytkownika
zlodzieje - 2014-07-21 19:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ponad 300 pracownikow wyruchanych na 500 zl za pol roku nie chodzenia na chorobowe losowanie zrobili dla 2 osob po tysiach zlotych brawo ! :)
zdjecie uzytkownika
rogeer - 2014-07-30 15:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy w szczepanowie sa jakies przyjecia na produkcje i ile na poczatek mozna zarobic
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-08-14 14:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Rogeer, proponuję się spytać prywatnie kilku pracowników, zarówno ze Szczepanowa jak i z Komornik. Po ostatnich zmianach, dokręcaniu śruby, abstrakcyjnym podniesieniu norm, nowych "pomysłach", stracisz zainteresowanie.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-11 21:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Vibracoustic Polska poszukuje kandydatów na stanowiska do zakładu w Komornikach k/Środy Śląskiej. Poszukują Inżyniera Procesu oraz Controllera Finansowego. Oferują pracę w międzynarodowym środowisku, możliwość odbywania praktyk za granicą, ciągłe doskonalenie umiejętności m.in. poprzez szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne.
zdjecie uzytkownika
przemek - 2014-09-12 22:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a jakie wymagania na Inżyniera Procesu:)
zdjecie uzytkownika
seweryn - 2014-10-06 18:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vibracoustic, firma należąca do Grupy Freudenberg, zatrudnia prawie 5 tysięcy pracowników w 32 oddziałach na całym świecie. Vibracoustic jest specjalistą technologicznym w zakresie techniki drgań w pojazdach samochodowych. Dzięki ich produktom są reprezentowani w pojazdach samochodowych wszystkich producentów przemysłu motoryzacyjnego.
zdjecie uzytkownika
sammy - 2014-11-30 20:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To faktycznie sporo osób zatrudniają, ale jak mniemam mała cześc tej liczby jest zatrudniona w naszym kraju.Skoro mają takie duże zatrudnienie, to jest szansa na dostanie sie do firmy, robią co jakiś czas rekrutację? Warunki są akceptowalne, czy człowiek w takiej dużej firmie jest malutkim trybikiem?
zdjecie uzytkownika
chudy - 2015-01-05 22:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Vibrze da się zarobić.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-06 18:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takiej kupy jak w Szczepanowie to już dawno nie widzalem ludzie zwalniają się na potege ludzie lepiej zbierac puszki bez stresu
zdjecie uzytkownika
ile - 2015-01-19 15:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra sammy piszesz ze da sie zato mnie ciekawi ile mozna tutaj zarobic prosilbym o konkrety. wiecie bo to dla mnie bardzo istotne. czy jest tam szansa na zarobienie dobrych pieniedzy. bo takich maly to juz nie chce zarabiac a wole byc nastawiony na cos konkretniejszego. prosze bardzo o pomoc
zdjecie uzytkownika
Maksymilian - 2015-02-04 02:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Vibracoustic Polska jest filią niemieckiej firmy-matki, której głównym zadaniem jest na pewno promowanie i sprzedaż zawieszenia czy konkretnie produktów, które będą zastępowały sprężyny, wałki, wyrównoważenia Korzyści jest sporo, chociaż technologia na pewno jest nowa, innowacyjna, więc swoje na pewno musi kosztować.
zdjecie uzytkownika
ssaaaweer - 2015-02-19 22:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze zarobic mozna w tej firmie to znaczy ile czy ktos doswiadczony podpowie ... jak to jest w tej firmie i na danym stanowisku czy oferuja pakiet socjalny dla pracowników i mozliwosci rozwoju zawodowego wiadomo wazna kwestia jest tez umowa jaka zawieraja z potencjalnym pracownikiem o prace czy zlecenie tez...
zdjecie uzytkownika
E - 2015-02-27 12:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Umowa 3 miesiace potem rok a potem przeważnie na stałe socjal niezły ale ostatnio psuje sie z warunkami pracy
zdjecie uzytkownika
tlorel - 2015-04-24 22:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na temat tej firmy chodzą raczej dobre opinie i nie zawiodłem się wchodząc tutaj na forum. Zmartwiła mnie jednak ta ostatnia wypowiedź że psują się warunki pracy... :(
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie