Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Hajcer - 2012-02-29 20:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze że nigdy nie pracowaliście prywaciarzy to dopiero [usunięte przez moderatora]. Tu jest w miare. Trzeba robić jak wszędzie, a wyzwisk nie słychać. (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
dla pewności - 2012-03-04 10:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej..nie wiem dlaczego teraz ktos zaczyna pisać o bzdetach. jakich bzdetach? Proszę napisać że to nie prawda...to właśnie prawda bo tak było i jest, nowi moze nie wiedzą bo (usunięte przez moderatora) teraz nie wychodzi na halę, ale niestesty to cała prawda. Znaliźli się obrońcy tylko sie zastanówcie czy warto bronić, może dla Was warto bo dawno się sprzedaliście. Pozdrawiam potulnych baranków i wystraszone niewiasty. Sprzedaliście godność a i tak w jego oczach jesteście (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
custik - 2012-03-05 08:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak trzeba więcej setek i nadgodzin ludzie chociaż zarobią, a nie za te marne pensje muszą robić. A T.W można zastąpić kimś innym.
zdjecie uzytkownika
POMIATACZ...... - 2012-03-06 08:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już tak wymiatacie szczerze słowami to chciałbym dodać (usunięte przez moderatora) spaceruje po mieście i chwali się że ona siedzi w biurze morze wszystko i ma darmowych lekarzy ponieważ posiada specjalną kartę.A \"POMIATACZE\" z chali nie mają nic ....
zdjecie uzytkownika
Agnieszka Syguła-Bogda - 2012-03-06 15:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Uprzejmie prosimy o kierowanie wszelkich uwag dotyczących firmy i pracowników do Działu Personalnego. Utrzymanie dobrych relacji i pozytywnej atmosfery w fimie jest naszym wspólnym celem. Wszelkie problemy powinniśmy rozwiązywać wewnątrz firmy, a nie na forach internetowych.
zdjecie uzytkownika
beeeee - 2012-03-06 16:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to już nie ma co kierować ... prosze sobie skopiować te wszystkie posty i potraktować to jako siekrowane. Niestety jest to prawda i tylko prawda... ujęta w takie a nie inne słowa. Nikt nie pójdzie i nie bedzie z wami o tym rozmawiał bo nikt nie ma pewności co będzie dalej. Proszę Panią aby potraktowała poważnie tą sprawę. A tak na marginesie to fajnie że ktoś z wyższych władz zagląda na to forum. Prosimy o maila do kogoś ważnego z niemiec, tam z miłą chęcią przeczytają co tutaj piszczy w trawie.
zdjecie uzytkownika
samotny - 2012-03-06 22:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała Środa i okolice mówią o tym forum. W końcu ktoś miał odwagę napisać co się od lat dzieje w tej firmie i to dzięki jednemu człowiekowi.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2012-03-08 12:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba zartujcie reakcja ze strony dyrekcji,to jest po prostu jakas mzonka,oni reaguja tyklo na spadek wydajnosci i zyskow,sprawy ludzi ich nie interesuja,panietna sprawa podwyzek w firmie.Dyrekcja twierdzila ze nie moze podniesc pensji w wysokosci proponowanej przez zwiazki zawodowe,bo wzrosly koszty produkcji,a koszty zycia pracownikow wogole ich nie interesowaly.
zdjecie uzytkownika
nick - 2012-03-12 20:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
drodzy gniewni pracownicy jezeli chcecie tak bardzo zainteresowac dyrekcje tym co sie dzieje to zrobcie przez tydzien o 50 % mniejsza produkcje
zdjecie uzytkownika
browarek - 2012-03-19 23:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie podwyzke-nedzne ochlapy ze stolu...
zdjecie uzytkownika
misio - 2012-04-03 23:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...w gruncie rzeczy to jest tylko inflacyjna podwyżka, wcale nie zarabiamy więcej niż w zeszłym roku
zdjecie uzytkownika
anim - 2012-04-24 20:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cieszmy się i z tego. Nie wiele firm ma tak dobrze. Nie mówiąc o paczkach.
zdjecie uzytkownika
????? - 2012-10-07 13:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anim - 2012-04-24 20:08:56

cieszmy się i z tego. Nie wiele firm ma tak dobrze. Nie mówiąc o paczkach.
takich wlasnie ludzi mi szkoda dostaną ochłap i cieszą się jak by boga za nogi złapali żenada
zdjecie uzytkownika
animka - 2012-10-22 19:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
????? - 2012-10-07 13:48:31

anim - 2012-04-24 20:08:56

cieszmy się i z tego. Nie wiele firm ma tak dobrze. Nie mówiąc o paczkach.
takich wlasnie ludzi mi szkoda dostaną ochłap i cieszą się jak by boga za nogi złapali żenada
to oddaj innym skoro Tobie tak przeszkadza. Każdy grosz jest ważny, a nie każda firma daje jeszcze paczki i inne dodatkkowe rzeczy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-29 18:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest w tych paczkach o których wspomniała animka i inni? Dają je regularnie, czy tylko przy okazji świąt/wypowiedzenia? Jak wyglądają możliwości awansu, czy też rozwoju np. szkoleń w Vibracoustic? Jak jest z atmosferą wśród pracowników?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-05 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Vibracoustic Szczepanów da się wyskoczyć na lunch?
zdjecie uzytkownika
onA pracownica - 2013-12-09 16:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coraz gorszy syf... Karty porażka w tym roku... Premia szkoda mówić... Nie mówię już o innych rzeczach... Chyba czas anonima z prośbą o kontrolę... Masakra, masakra, masakra...
zdjecie uzytkownika
karolina - 2013-12-19 09:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do onA pracownica,a czy możesz mi napisać co to za inne rzeczy o których nie chcesz mówić??chcę tam złożyc cv,ale zaczynam się zastanawiać czy warto.proszę o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-02-19 13:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, orientujecie się jaka agencja tam zatrudnia na stanowiska niższego szczebla? Czy bezpośrednio trzeba aplikować?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-02-20 13:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam, chyba bezpośrednio, na stronie Vibracoustic masz trochę ofert pracy, ale większość to Niemcy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
rogeer - 2014-07-10 16:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sa wogule jakies przyjecia na produkcje
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-07-10 20:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rogeer, zależy do jakiego kraju, bo VIBRACOUSTIC to międzynarodowa korporacja. Najbliżej nas to przyjmują do Niemczech.
zdjecie uzytkownika
zlodzieje - 2014-07-21 19:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ponad 300 pracownikow wyruchanych na 500 zl za pol roku nie chodzenia na chorobowe losowanie zrobili dla 2 osob po tysiach zlotych brawo ! :)
zdjecie uzytkownika
rogeer - 2014-07-30 15:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy w szczepanowie sa jakies przyjecia na produkcje i ile na poczatek mozna zarobic
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-08-14 14:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rogeer, proponuję się spytać prywatnie kilku pracowników, zarówno ze Szczepanowa jak i z Komornik. Po ostatnich zmianach, dokręcaniu śruby, abstrakcyjnym podniesieniu norm, nowych "pomysłach", stracisz zainteresowanie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski