Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Hajcer - 2012-02-29 20:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze że nigdy nie pracowaliście prywaciarzy to dopiero [usunięte przez moderatora]. Tu jest w miare. Trzeba robić jak wszędzie, a wyzwisk nie słychać. (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
dla pewności - 2012-03-04 10:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej..nie wiem dlaczego teraz ktos zaczyna pisać o bzdetach. jakich bzdetach? Proszę napisać że to nie prawda...to właśnie prawda bo tak było i jest, nowi moze nie wiedzą bo (usunięte przez moderatora) teraz nie wychodzi na halę, ale niestesty to cała prawda. Znaliźli się obrońcy tylko sie zastanówcie czy warto bronić, może dla Was warto bo dawno się sprzedaliście. Pozdrawiam potulnych baranków i wystraszone niewiasty. Sprzedaliście godność a i tak w jego oczach jesteście (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
custik - 2012-03-05 08:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak trzeba więcej setek i nadgodzin ludzie chociaż zarobią, a nie za te marne pensje muszą robić. A T.W można zastąpić kimś innym.
zdjecie uzytkownika
POMIATACZ...... - 2012-03-06 08:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już tak wymiatacie szczerze słowami to chciałbym dodać (usunięte przez moderatora) spaceruje po mieście i chwali się że ona siedzi w biurze morze wszystko i ma darmowych lekarzy ponieważ posiada specjalną kartę.A \"POMIATACZE\" z chali nie mają nic ....
zdjecie uzytkownika
Agnieszka Syguła-Bogda - 2012-03-06 15:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Uprzejmie prosimy o kierowanie wszelkich uwag dotyczących firmy i pracowników do Działu Personalnego. Utrzymanie dobrych relacji i pozytywnej atmosfery w fimie jest naszym wspólnym celem. Wszelkie problemy powinniśmy rozwiązywać wewnątrz firmy, a nie na forach internetowych.
zdjecie uzytkownika
beeeee - 2012-03-06 16:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale to już nie ma co kierować ... prosze sobie skopiować te wszystkie posty i potraktować to jako siekrowane. Niestety jest to prawda i tylko prawda... ujęta w takie a nie inne słowa. Nikt nie pójdzie i nie bedzie z wami o tym rozmawiał bo nikt nie ma pewności co będzie dalej. Proszę Panią aby potraktowała poważnie tą sprawę. A tak na marginesie to fajnie że ktoś z wyższych władz zagląda na to forum. Prosimy o maila do kogoś ważnego z niemiec, tam z miłą chęcią przeczytają co tutaj piszczy w trawie.
zdjecie uzytkownika
samotny - 2012-03-06 22:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała Środa i okolice mówią o tym forum. W końcu ktoś miał odwagę napisać co się od lat dzieje w tej firmie i to dzięki jednemu człowiekowi.
zdjecie uzytkownika
nikt - 2012-03-08 12:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba zartujcie reakcja ze strony dyrekcji,to jest po prostu jakas mzonka,oni reaguja tyklo na spadek wydajnosci i zyskow,sprawy ludzi ich nie interesuja,panietna sprawa podwyzek w firmie.Dyrekcja twierdzila ze nie moze podniesc pensji w wysokosci proponowanej przez zwiazki zawodowe,bo wzrosly koszty produkcji,a koszty zycia pracownikow wogole ich nie interesowaly.
zdjecie uzytkownika
nick - 2012-03-12 20:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
drodzy gniewni pracownicy jezeli chcecie tak bardzo zainteresowac dyrekcje tym co sie dzieje to zrobcie przez tydzien o 50 % mniejsza produkcje
zdjecie uzytkownika
browarek - 2012-03-19 23:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie podwyzke-nedzne ochlapy ze stolu...
zdjecie uzytkownika
misio - 2012-04-03 23:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...w gruncie rzeczy to jest tylko inflacyjna podwyżka, wcale nie zarabiamy więcej niż w zeszłym roku
zdjecie uzytkownika
anim - 2012-04-24 20:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cieszmy się i z tego. Nie wiele firm ma tak dobrze. Nie mówiąc o paczkach.
zdjecie uzytkownika
????? - 2012-10-07 13:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anim - 2012-04-24 20:08:56

cieszmy się i z tego. Nie wiele firm ma tak dobrze. Nie mówiąc o paczkach.
takich wlasnie ludzi mi szkoda dostaną ochłap i cieszą się jak by boga za nogi złapali żenada
zdjecie uzytkownika
animka - 2012-10-22 19:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
????? - 2012-10-07 13:48:31

anim - 2012-04-24 20:08:56

cieszmy się i z tego. Nie wiele firm ma tak dobrze. Nie mówiąc o paczkach.
takich wlasnie ludzi mi szkoda dostaną ochłap i cieszą się jak by boga za nogi złapali żenada
to oddaj innym skoro Tobie tak przeszkadza. Każdy grosz jest ważny, a nie każda firma daje jeszcze paczki i inne dodatkkowe rzeczy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-29 18:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest w tych paczkach o których wspomniała animka i inni? Dają je regularnie, czy tylko przy okazji świąt/wypowiedzenia? Jak wyglądają możliwości awansu, czy też rozwoju np. szkoleń w Vibracoustic? Jak jest z atmosferą wśród pracowników?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-05 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Vibracoustic Szczepanów da się wyskoczyć na lunch?
zdjecie uzytkownika
onA pracownica - 2013-12-09 16:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Coraz gorszy syf... Karty porażka w tym roku... Premia szkoda mówić... Nie mówię już o innych rzeczach... Chyba czas anonima z prośbą o kontrolę... Masakra, masakra, masakra...
zdjecie uzytkownika
karolina - 2013-12-19 09:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do onA pracownica,a czy możesz mi napisać co to za inne rzeczy o których nie chcesz mówić??chcę tam złożyc cv,ale zaczynam się zastanawiać czy warto.proszę o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-02-19 13:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, orientujecie się jaka agencja tam zatrudnia na stanowiska niższego szczebla? Czy bezpośrednio trzeba aplikować?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-02-20 13:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam, chyba bezpośrednio, na stronie Vibracoustic masz trochę ofert pracy, ale większość to Niemcy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
rogeer - 2014-07-10 16:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sa wogule jakies przyjecia na produkcje
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-07-10 20:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rogeer, zależy do jakiego kraju, bo VIBRACOUSTIC to międzynarodowa korporacja. Najbliżej nas to przyjmują do Niemczech.
zdjecie uzytkownika
zlodzieje - 2014-07-21 19:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ponad 300 pracownikow wyruchanych na 500 zl za pol roku nie chodzenia na chorobowe losowanie zrobili dla 2 osob po tysiach zlotych brawo ! :)
zdjecie uzytkownika
rogeer - 2014-07-30 15:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy w szczepanowie sa jakies przyjecia na produkcje i ile na poczatek mozna zarobic
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-08-14 14:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Rogeer, proponuję się spytać prywatnie kilku pracowników, zarówno ze Szczepanowa jak i z Komornik. Po ostatnich zmianach, dokręcaniu śruby, abstrakcyjnym podniesieniu norm, nowych "pomysłach", stracisz zainteresowanie.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-11 21:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Vibracoustic Polska poszukuje kandydatów na stanowiska do zakładu w Komornikach k/Środy Śląskiej. Poszukują Inżyniera Procesu oraz Controllera Finansowego. Oferują pracę w międzynarodowym środowisku, możliwość odbywania praktyk za granicą, ciągłe doskonalenie umiejętności m.in. poprzez szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne.
zdjecie uzytkownika
przemek - 2014-09-12 22:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a jakie wymagania na Inżyniera Procesu:)
zdjecie uzytkownika
seweryn - 2014-10-06 18:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vibracoustic, firma należąca do Grupy Freudenberg, zatrudnia prawie 5 tysięcy pracowników w 32 oddziałach na całym świecie. Vibracoustic jest specjalistą technologicznym w zakresie techniki drgań w pojazdach samochodowych. Dzięki ich produktom są reprezentowani w pojazdach samochodowych wszystkich producentów przemysłu motoryzacyjnego.
zdjecie uzytkownika
sammy - 2014-11-30 20:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To faktycznie sporo osób zatrudniają, ale jak mniemam mała cześc tej liczby jest zatrudniona w naszym kraju.Skoro mają takie duże zatrudnienie, to jest szansa na dostanie sie do firmy, robią co jakiś czas rekrutację? Warunki są akceptowalne, czy człowiek w takiej dużej firmie jest malutkim trybikiem?
zdjecie uzytkownika
chudy - 2015-01-05 22:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Vibrze da się zarobić.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-06 18:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takiej kupy jak w Szczepanowie to już dawno nie widzalem ludzie zwalniają się na potege ludzie lepiej zbierac puszki bez stresu
zdjecie uzytkownika
ile - 2015-01-19 15:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra sammy piszesz ze da sie zato mnie ciekawi ile mozna tutaj zarobic prosilbym o konkrety. wiecie bo to dla mnie bardzo istotne. czy jest tam szansa na zarobienie dobrych pieniedzy. bo takich maly to juz nie chce zarabiac a wole byc nastawiony na cos konkretniejszego. prosze bardzo o pomoc
zdjecie uzytkownika
Maksymilian - 2015-02-04 02:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Vibracoustic Polska jest filią niemieckiej firmy-matki, której głównym zadaniem jest na pewno promowanie i sprzedaż zawieszenia czy konkretnie produktów, które będą zastępowały sprężyny, wałki, wyrównoważenia Korzyści jest sporo, chociaż technologia na pewno jest nowa, innowacyjna, więc swoje na pewno musi kosztować.
zdjecie uzytkownika
ssaaaweer - 2015-02-19 22:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze zarobic mozna w tej firmie to znaczy ile czy ktos doswiadczony podpowie ... jak to jest w tej firmie i na danym stanowisku czy oferuja pakiet socjalny dla pracowników i mozliwosci rozwoju zawodowego wiadomo wazna kwestia jest tez umowa jaka zawieraja z potencjalnym pracownikiem o prace czy zlecenie tez...
zdjecie uzytkownika
E - 2015-02-27 12:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Umowa 3 miesiace potem rok a potem przeważnie na stałe socjal niezły ale ostatnio psuje sie z warunkami pracy
zdjecie uzytkownika
tlorel - 2015-04-24 22:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na temat tej firmy chodzą raczej dobre opinie i nie zawiodłem się wchodząc tutaj na forum. Zmartwiła mnie jednak ta ostatnia wypowiedź że psują się warunki pracy... :(
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-07-22 17:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorzej jest latem temperatura na chali 45c czhyba sie zwolnie
zdjecie uzytkownika
E - 2015-07-27 22:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-07-22 17:13:37]:
Można się przyzwyczaić
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-08-08 15:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś 60% starych pracowników i prawie wszyscy młodsi stażem odeszli w ciągu roku z tej firmy (i dalej odchodzą). Więcej chyba nie trzeba pisać.

Chodzi oczywiście o zakład w Komornikach i Szczepanowie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-13 06:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2015-08-08 15:11:09]:
nie ma sie co dziwic skoro teraz w te upaly 35+ stopni na zewnatrz, na hali pewnie lekko 40+ rozdaja 1 butelke wody 0,5 na cala zmiane. Wniosnki niech kazdy wyciagnie sobie sam.
zdjecie uzytkownika
Rzeczywisty - 2015-08-18 14:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjalista ds. logistyki w Środzie Śląskiej, Właśnie złożyłem do nich CV. Cieszy mnie to bo jakoś wydaje mi się, że nastał czas gdzie w końcu będę miał pracę w firmie która będzie o mnie dbała i dawała możliwości rozwoju. Tak więć z głową do góry patrze w przyszłość. VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o. zapowiada się ok!
zdjecie uzytkownika
Odpowiedz - 2015-08-28 10:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rzeczywisty - 2015-08-18 14:30:53]:
Wnioski moje są takie,że w innych firmach to w ogólnie nic nie rozdawali w te upały i nawet nie było możliwości wyjścia wcześniej z pracy.... PS. nie ma klimatyzacji nawet w biurze....tak więc i tak macie dobrze w tej firmie ;)
zdjecie uzytkownika
Albert - 2015-09-17 17:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Odpowiedz no to kiepsko, kiepskość nad kiepskościami haha, że tak to ujmę, wtedy to najlepiej w takie upały pracować w fabryce lodu, chociaż widziałem jakiś reportaż w telewizji, że oni w te upały to dopiero mieli wzmożoną pracę, bo właściwie 24 godziny na dobę, więc u nich paradoskalnie był hot sezon hah
zdjecie uzytkownika
Heizer - 2015-12-25 22:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Praca jak praca musi gdzieś być, ale za to jaka Wigilia była .... Uuuu...
zdjecie uzytkownika
terek - 2016-01-04 00:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opowiedz jaka to była wigilia, bo niestety jeszcze w tej firmie nie pracuję, a mam takie zamiary i chciałbym wiedzieć co takiego ciekawego firma może przygotować.
zdjecie uzytkownika
roger - 2016-01-24 11:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam pracuje tam juz rok i chyba odpadne bo kolejnego lata nie wytrzymam 0.5L wody na zmiane i do roboty temperatura na hali piekło a jak staniesz przy maszynie która się otworzy to już koniec nie ma czym oddychać żar i kupa dymu,a obsługujesz 2 lub 3 maszyny do tego brygadzista.... kto pracuje tam to świetnie wie o kogo chodzi jak odpadne to napisze więcej
zdjecie uzytkownika
ninenine.com - 2016-02-05 18:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ciężka,trochę niskie zarobki w stosunku do wykonywanej pracy, temperatura w lecie to istny koszmar, idzie się ugotować przy tych rozklekotanych starych maszynach do tego krótkie czasy i zbyt wiele papierów do wypełniania ;). Do tego czasami współpraca z przełożonym (nie mówię o kierowniku produkcji zakładu w Szczepanowie, bo człowiek jest naprawdę na poziomie i w porządku) lekko mówiąc nie układa się. Pozdrawiam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert