Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
karolina - 2013-12-19 09:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do onA pracownica,a czy możesz mi napisać co to za inne rzeczy o których nie chcesz mówić??chcę tam złożyc cv,ale zaczynam się zastanawiać czy warto.proszę o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-02-19 13:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, orientujecie się jaka agencja tam zatrudnia na stanowiska niższego szczebla? Czy bezpośrednio trzeba aplikować?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-02-20 13:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam, chyba bezpośrednio, na stronie Vibracoustic masz trochę ofert pracy, ale większość to Niemcy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
rogeer - 2014-07-10 16:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sa wogule jakies przyjecia na produkcje
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-07-10 20:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rogeer, zależy do jakiego kraju, bo VIBRACOUSTIC to międzynarodowa korporacja. Najbliżej nas to przyjmują do Niemczech.
zdjecie uzytkownika
zlodzieje - 2014-07-21 19:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ponad 300 pracownikow wyruchanych na 500 zl za pol roku nie chodzenia na chorobowe losowanie zrobili dla 2 osob po tysiach zlotych brawo ! :)
zdjecie uzytkownika
rogeer - 2014-07-30 15:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy w szczepanowie sa jakies przyjecia na produkcje i ile na poczatek mozna zarobic
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-08-14 14:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Rogeer, proponuję się spytać prywatnie kilku pracowników, zarówno ze Szczepanowa jak i z Komornik. Po ostatnich zmianach, dokręcaniu śruby, abstrakcyjnym podniesieniu norm, nowych "pomysłach", stracisz zainteresowanie.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-11 21:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Vibracoustic Polska poszukuje kandydatów na stanowiska do zakładu w Komornikach k/Środy Śląskiej. Poszukują Inżyniera Procesu oraz Controllera Finansowego. Oferują pracę w międzynarodowym środowisku, możliwość odbywania praktyk za granicą, ciągłe doskonalenie umiejętności m.in. poprzez szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne.
zdjecie uzytkownika
przemek - 2014-09-12 22:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a jakie wymagania na Inżyniera Procesu:)
zdjecie uzytkownika
seweryn - 2014-10-06 18:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vibracoustic, firma należąca do Grupy Freudenberg, zatrudnia prawie 5 tysięcy pracowników w 32 oddziałach na całym świecie. Vibracoustic jest specjalistą technologicznym w zakresie techniki drgań w pojazdach samochodowych. Dzięki ich produktom są reprezentowani w pojazdach samochodowych wszystkich producentów przemysłu motoryzacyjnego.
zdjecie uzytkownika
sammy - 2014-11-30 20:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To faktycznie sporo osób zatrudniają, ale jak mniemam mała cześc tej liczby jest zatrudniona w naszym kraju.Skoro mają takie duże zatrudnienie, to jest szansa na dostanie sie do firmy, robią co jakiś czas rekrutację? Warunki są akceptowalne, czy człowiek w takiej dużej firmie jest malutkim trybikiem?
zdjecie uzytkownika
chudy - 2015-01-05 22:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Vibrze da się zarobić.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-06 18:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takiej kupy jak w Szczepanowie to już dawno nie widzalem ludzie zwalniają się na potege ludzie lepiej zbierac puszki bez stresu
zdjecie uzytkownika
ile - 2015-01-19 15:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra sammy piszesz ze da sie zato mnie ciekawi ile mozna tutaj zarobic prosilbym o konkrety. wiecie bo to dla mnie bardzo istotne. czy jest tam szansa na zarobienie dobrych pieniedzy. bo takich maly to juz nie chce zarabiac a wole byc nastawiony na cos konkretniejszego. prosze bardzo o pomoc
zdjecie uzytkownika
Maksymilian - 2015-02-04 02:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Vibracoustic Polska jest filią niemieckiej firmy-matki, której głównym zadaniem jest na pewno promowanie i sprzedaż zawieszenia czy konkretnie produktów, które będą zastępowały sprężyny, wałki, wyrównoważenia Korzyści jest sporo, chociaż technologia na pewno jest nowa, innowacyjna, więc swoje na pewno musi kosztować.
zdjecie uzytkownika
ssaaaweer - 2015-02-19 22:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze zarobic mozna w tej firmie to znaczy ile czy ktos doswiadczony podpowie ... jak to jest w tej firmie i na danym stanowisku czy oferuja pakiet socjalny dla pracowników i mozliwosci rozwoju zawodowego wiadomo wazna kwestia jest tez umowa jaka zawieraja z potencjalnym pracownikiem o prace czy zlecenie tez...
zdjecie uzytkownika
E - 2015-02-27 12:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Umowa 3 miesiace potem rok a potem przeważnie na stałe socjal niezły ale ostatnio psuje sie z warunkami pracy
zdjecie uzytkownika
tlorel - 2015-04-24 22:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na temat tej firmy chodzą raczej dobre opinie i nie zawiodłem się wchodząc tutaj na forum. Zmartwiła mnie jednak ta ostatnia wypowiedź że psują się warunki pracy... :(
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-22 17:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-07-22 17:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorzej jest latem temperatura na chali 45c czhyba sie zwolnie
zdjecie uzytkownika
E - 2015-07-27 22:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-07-22 17:13:37]:
Można się przyzwyczaić
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-08-08 15:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś 60% starych pracowników i prawie wszyscy młodsi stażem odeszli w ciągu roku z tej firmy (i dalej odchodzą). Więcej chyba nie trzeba pisać.

Chodzi oczywiście o zakład w Komornikach i Szczepanowie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-13 06:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2015-08-08 15:11:09]:
nie ma sie co dziwic skoro teraz w te upaly 35+ stopni na zewnatrz, na hali pewnie lekko 40+ rozdaja 1 butelke wody 0,5 na cala zmiane. Wniosnki niech kazdy wyciagnie sobie sam.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 14:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Rzeczywisty - 2015-08-18 14:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjalista ds. logistyki w Środzie Śląskiej, Właśnie złożyłem do nich CV. Cieszy mnie to bo jakoś wydaje mi się, że nastał czas gdzie w końcu będę miał pracę w firmie która będzie o mnie dbała i dawała możliwości rozwoju. Tak więć z głową do góry patrze w przyszłość. VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o. zapowiada się ok!
zdjecie uzytkownika
Odpowiedz - 2015-08-28 10:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rzeczywisty - 2015-08-18 14:30:53]:
Wnioski moje są takie,że w innych firmach to w ogólnie nic nie rozdawali w te upały i nawet nie było możliwości wyjścia wcześniej z pracy.... PS. nie ma klimatyzacji nawet w biurze....tak więc i tak macie dobrze w tej firmie ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert