Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anim - 2012-04-24 20:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cieszmy się i z tego. Nie wiele firm ma tak dobrze. Nie mówiąc o paczkach.
zdjecie uzytkownika
????? - 2012-10-07 13:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anim - 2012-04-24 20:08:56

cieszmy się i z tego. Nie wiele firm ma tak dobrze. Nie mówiąc o paczkach.
takich wlasnie ludzi mi szkoda dostaną ochłap i cieszą się jak by boga za nogi złapali żenada
zdjecie uzytkownika
animka - 2012-10-22 19:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
????? - 2012-10-07 13:48:31

anim - 2012-04-24 20:08:56

cieszmy się i z tego. Nie wiele firm ma tak dobrze. Nie mówiąc o paczkach.
takich wlasnie ludzi mi szkoda dostaną ochłap i cieszą się jak by boga za nogi złapali żenada
to oddaj innym skoro Tobie tak przeszkadza. Każdy grosz jest ważny, a nie każda firma daje jeszcze paczki i inne dodatkkowe rzeczy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-29 18:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest w tych paczkach o których wspomniała animka i inni? Dają je regularnie, czy tylko przy okazji świąt/wypowiedzenia? Jak wyglądają możliwości awansu, czy też rozwoju np. szkoleń w Vibracoustic? Jak jest z atmosferą wśród pracowników?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-05 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Vibracoustic Szczepanów da się wyskoczyć na lunch?
zdjecie uzytkownika
onA pracownica - 2013-12-09 16:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Coraz gorszy syf... Karty porażka w tym roku... Premia szkoda mówić... Nie mówię już o innych rzeczach... Chyba czas anonima z prośbą o kontrolę... Masakra, masakra, masakra...
zdjecie uzytkownika
karolina - 2013-12-19 09:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do onA pracownica,a czy możesz mi napisać co to za inne rzeczy o których nie chcesz mówić??chcę tam złożyc cv,ale zaczynam się zastanawiać czy warto.proszę o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-02-19 13:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, orientujecie się jaka agencja tam zatrudnia na stanowiska niższego szczebla? Czy bezpośrednio trzeba aplikować?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-02-20 13:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam, chyba bezpośrednio, na stronie Vibracoustic masz trochę ofert pracy, ale większość to Niemcy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
rogeer - 2014-07-10 16:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sa wogule jakies przyjecia na produkcje
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-07-10 20:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rogeer, zależy do jakiego kraju, bo VIBRACOUSTIC to międzynarodowa korporacja. Najbliżej nas to przyjmują do Niemczech.
zdjecie uzytkownika
zlodzieje - 2014-07-21 19:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ponad 300 pracownikow wyruchanych na 500 zl za pol roku nie chodzenia na chorobowe losowanie zrobili dla 2 osob po tysiach zlotych brawo ! :)
zdjecie uzytkownika
rogeer - 2014-07-30 15:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy w szczepanowie sa jakies przyjecia na produkcje i ile na poczatek mozna zarobic
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-08-14 14:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Rogeer, proponuję się spytać prywatnie kilku pracowników, zarówno ze Szczepanowa jak i z Komornik. Po ostatnich zmianach, dokręcaniu śruby, abstrakcyjnym podniesieniu norm, nowych "pomysłach", stracisz zainteresowanie.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-11 21:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Vibracoustic Polska poszukuje kandydatów na stanowiska do zakładu w Komornikach k/Środy Śląskiej. Poszukują Inżyniera Procesu oraz Controllera Finansowego. Oferują pracę w międzynarodowym środowisku, możliwość odbywania praktyk za granicą, ciągłe doskonalenie umiejętności m.in. poprzez szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne.
zdjecie uzytkownika
przemek - 2014-09-12 22:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a jakie wymagania na Inżyniera Procesu:)
zdjecie uzytkownika
seweryn - 2014-10-06 18:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Vibracoustic, firma należąca do Grupy Freudenberg, zatrudnia prawie 5 tysięcy pracowników w 32 oddziałach na całym świecie. Vibracoustic jest specjalistą technologicznym w zakresie techniki drgań w pojazdach samochodowych. Dzięki ich produktom są reprezentowani w pojazdach samochodowych wszystkich producentów przemysłu motoryzacyjnego.
zdjecie uzytkownika
sammy - 2014-11-30 20:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To faktycznie sporo osób zatrudniają, ale jak mniemam mała cześc tej liczby jest zatrudniona w naszym kraju.Skoro mają takie duże zatrudnienie, to jest szansa na dostanie sie do firmy, robią co jakiś czas rekrutację? Warunki są akceptowalne, czy człowiek w takiej dużej firmie jest malutkim trybikiem?
zdjecie uzytkownika
chudy - 2015-01-05 22:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w Vibrze da się zarobić.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-06 18:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takiej kupy jak w Szczepanowie to już dawno nie widzalem ludzie zwalniają się na potege ludzie lepiej zbierac puszki bez stresu
zdjecie uzytkownika
ile - 2015-01-19 15:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra sammy piszesz ze da sie zato mnie ciekawi ile mozna tutaj zarobic prosilbym o konkrety. wiecie bo to dla mnie bardzo istotne. czy jest tam szansa na zarobienie dobrych pieniedzy. bo takich maly to juz nie chce zarabiac a wole byc nastawiony na cos konkretniejszego. prosze bardzo o pomoc
zdjecie uzytkownika
Maksymilian - 2015-02-04 02:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Vibracoustic Polska jest filią niemieckiej firmy-matki, której głównym zadaniem jest na pewno promowanie i sprzedaż zawieszenia czy konkretnie produktów, które będą zastępowały sprężyny, wałki, wyrównoważenia Korzyści jest sporo, chociaż technologia na pewno jest nowa, innowacyjna, więc swoje na pewno musi kosztować.
zdjecie uzytkownika
ssaaaweer - 2015-02-19 22:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze zarobic mozna w tej firmie to znaczy ile czy ktos doswiadczony podpowie ... jak to jest w tej firmie i na danym stanowisku czy oferuja pakiet socjalny dla pracowników i mozliwosci rozwoju zawodowego wiadomo wazna kwestia jest tez umowa jaka zawieraja z potencjalnym pracownikiem o prace czy zlecenie tez...
zdjecie uzytkownika
E - 2015-02-27 12:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Umowa 3 miesiace potem rok a potem przeważnie na stałe socjal niezły ale ostatnio psuje sie z warunkami pracy
zdjecie uzytkownika
tlorel - 2015-04-24 22:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na temat tej firmy chodzą raczej dobre opinie i nie zawiodłem się wchodząc tutaj na forum. Zmartwiła mnie jednak ta ostatnia wypowiedź że psują się warunki pracy... :(
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-07-22 17:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorzej jest latem temperatura na chali 45c czhyba sie zwolnie
zdjecie uzytkownika
E - 2015-07-27 22:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-07-22 17:13:37]:
Można się przyzwyczaić
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-08-08 15:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś 60% starych pracowników i prawie wszyscy młodsi stażem odeszli w ciągu roku z tej firmy (i dalej odchodzą). Więcej chyba nie trzeba pisać.

Chodzi oczywiście o zakład w Komornikach i Szczepanowie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-13 06:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2015-08-08 15:11:09]:
nie ma sie co dziwic skoro teraz w te upaly 35+ stopni na zewnatrz, na hali pewnie lekko 40+ rozdaja 1 butelke wody 0,5 na cala zmiane. Wniosnki niech kazdy wyciagnie sobie sam.
zdjecie uzytkownika
Rzeczywisty - 2015-08-18 14:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjalista ds. logistyki w Środzie Śląskiej, Właśnie złożyłem do nich CV. Cieszy mnie to bo jakoś wydaje mi się, że nastał czas gdzie w końcu będę miał pracę w firmie która będzie o mnie dbała i dawała możliwości rozwoju. Tak więć z głową do góry patrze w przyszłość. VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o. zapowiada się ok!
zdjecie uzytkownika
Odpowiedz - 2015-08-28 10:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rzeczywisty - 2015-08-18 14:30:53]:
Wnioski moje są takie,że w innych firmach to w ogólnie nic nie rozdawali w te upały i nawet nie było możliwości wyjścia wcześniej z pracy.... PS. nie ma klimatyzacji nawet w biurze....tak więc i tak macie dobrze w tej firmie ;)
zdjecie uzytkownika
Albert - 2015-09-17 17:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Odpowiedz no to kiepsko, kiepskość nad kiepskościami haha, że tak to ujmę, wtedy to najlepiej w takie upały pracować w fabryce lodu, chociaż widziałem jakiś reportaż w telewizji, że oni w te upały to dopiero mieli wzmożoną pracę, bo właściwie 24 godziny na dobę, więc u nich paradoskalnie był hot sezon hah
zdjecie uzytkownika
Heizer - 2015-12-25 22:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Praca jak praca musi gdzieś być, ale za to jaka Wigilia była .... Uuuu...
zdjecie uzytkownika
terek - 2016-01-04 00:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opowiedz jaka to była wigilia, bo niestety jeszcze w tej firmie nie pracuję, a mam takie zamiary i chciałbym wiedzieć co takiego ciekawego firma może przygotować.
zdjecie uzytkownika
roger - 2016-01-24 11:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam pracuje tam juz rok i chyba odpadne bo kolejnego lata nie wytrzymam 0.5L wody na zmiane i do roboty temperatura na hali piekło a jak staniesz przy maszynie która się otworzy to już koniec nie ma czym oddychać żar i kupa dymu,a obsługujesz 2 lub 3 maszyny do tego brygadzista.... kto pracuje tam to świetnie wie o kogo chodzi jak odpadne to napisze więcej
zdjecie uzytkownika
ninenine.com - 2016-02-05 18:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ciężka,trochę niskie zarobki w stosunku do wykonywanej pracy, temperatura w lecie to istny koszmar, idzie się ugotować przy tych rozklekotanych starych maszynach do tego krótkie czasy i zbyt wiele papierów do wypełniania ;). Do tego czasami współpraca z przełożonym (nie mówię o kierowniku produkcji zakładu w Szczepanowie, bo człowiek jest naprawdę na poziomie i w porządku) lekko mówiąc nie układa się. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Jeremi - 2016-02-10 15:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że moderator nie umieszcza wszystkich opinii...a było by co poczytać...
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2016-02-10 15:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy ma inną opinię na ten temat...ale czasem powinien zwyczajnie podejść i zapytać...co słychać...jak się pracuje?**Odezwać się po ludzku...a nie być takim słuzbistą...
zdjecie uzytkownika
Artes - 2016-02-11 12:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli potrafisz pracować w stresie,wysokich temperaturach,a twoje zdrowie jest dla ciebie na ostatnim miejscu— ta praca jest dla Ciebie wymarzona.Uwielbiasz hardkor?Przyjdź w okresie letnim...
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-02-20 21:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może warunki nie należą do najlepszych, ale @Artes, wiele jest firm, w których szczególnie w lato ciężko się pracuje. Ludzie jednak nie uciekają z takich powodów.
zdjecie uzytkownika
Tony - 2016-02-24 23:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kamil to z jakich powodów ludzie zwalniają się z tej firmy?Bo słyszałem że już wiele osób odeszło...
zdjecie uzytkownika
Tony - 2016-02-24 23:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kamil to z jakich powodów ludzie zwalniają się z tej firmy?Bo słyszałem że już wiele osób odeszło...
zdjecie uzytkownika
panna migotka - 2016-03-02 09:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym siuę tam nie zwolniła. aczkolwiek wylecieć pewnie łatwo, to w końcu światowe korpo i 5000 pracowników więc jest pewnie selekcja i rotacja, ale jak się ktoś stara to może się czuć bezpieczny
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-03-05 17:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że jako korporacja bardzo dobrze sobie radzą na rynku, a najlepszym dowodem na to jest to, że nie ma dużej rotacji wśród pracowników. Wiadomo jakie są przeciętne zarobki? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
456 - 2016-03-07 18:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maniek to zalezy od tego na jakim stanoiwksu pracujesz..na przyklad szukaja elektromechnika teraz wymagane jest wykształcenie minimum zawodowe,umiejętność posługiwania się schematami elektrycznymi, również z zakresu automatyki przemysłowej
zdjecie uzytkownika
sebik - 2016-03-12 14:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@456, kolega pytał o wynagrodzenie, a nie wymagania. Teraz prócz elektromechanika szukają inżyniera jakości, to zarobki na tym drugim stanowisku to około 4000 złotych.
zdjecie uzytkownika
Gons - 2016-03-14 17:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy te rekrutacje na elektromechanika wciąż trwają@sebik? Słyszałem, że firma przedstawia bardzo dobre warunki zatrudnienia na tym stanowisku, a co dla mnie najważniejsze dają możliwość odbywania praktyk za granicą.
zdjecie uzytkownika
kibes - 2016-03-14 22:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebik - 2016-03-12 14:54:51]:
4000 brutto???
zdjecie uzytkownika
prosseco - 2016-03-16 17:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kibes - 2016-03-14 22:23:31]:
wydaje mi się , że brutto, bo netto to byłoby podejrzanie dużo nie uważacie ? I dajcie znać jeśli łaska czy umowa o pracę jest od początku czy zlecenie jeszcze
zdjecie uzytkownika
natura - 2016-04-15 17:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że atmosfera dla elektromechanika opiera się na dobrych relacjach. Ciekawe czy pojawią się inne oferty pracy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert