brak logo

VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.

Szczepanów

Opinie o VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.

karolina 2013-12-19 09:40:59
do onA pracownica,a czy możesz mi napisać co to za inne rzeczy o których nie chcesz mówić??chcę tam złożyc cv,ale zaczynam się zastanawiać czy warto.proszę o szybką odpowiedź.
Adam 2014-02-19 13:28:50
Witam, orientujecie się jaka agencja tam zatrudnia na stanowiska niższego szczebla? Czy bezpośrednio trzeba aplikować?
jacek 2014-02-20 13:24:17
Adam, chyba bezpośrednio, na stronie Vibracoustic masz trochę ofert pracy, ale większość to Niemcy. Pozdrawiam.
rogeer 2014-07-10 16:48:10
czy sa wogule jakies przyjecia na produkcje
aleksy 2014-07-10 20:29:18
@rogeer, zależy do jakiego kraju, bo VIBRACOUSTIC to międzynarodowa korporacja. Najbliżej nas to przyjmują do Niemczech.
zlodzieje 2014-07-21 19:46:02
ponad 300 pracownikow wyruchanych na 500 zl za pol roku nie chodzenia na chorobowe losowanie zrobili dla 2 osob po tysiach zlotych brawo ! :)
2
rogeer 2014-07-30 15:32:22
witam czy w szczepanowie sa jakies przyjecia na produkcje i ile na poczatek mozna zarobic
3
Bolek 2014-08-14 14:41:45
Rogeer, proponuję się spytać prywatnie kilku pracowników, zarówno ze Szczepanowa jak i z Komornik. Po ostatnich zmianach, dokręcaniu śruby, abstrakcyjnym podniesieniu norm, nowych "pomysłach", stracisz zainteresowanie.
8
kamil 2014-09-11 21:03:41
Vibracoustic Polska poszukuje kandydatów na stanowiska do zakładu w Komornikach k/Środy Śląskiej. Poszukują Inżyniera Procesu oraz Controllera Finansowego. Oferują pracę w międzynarodowym środowisku, możliwość odbywania praktyk za granicą, ciągłe doskonalenie umiejętności m.in. poprzez szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne.
5
przemek 2014-09-12 22:35:40
witam a jakie wymagania na Inżyniera Procesu:)
seweryn 2014-10-06 18:15:45
Vibracoustic, firma należąca do Grupy Freudenberg, zatrudnia prawie 5 tysięcy pracowników w 32 oddziałach na całym świecie. Vibracoustic jest specjalistą technologicznym w zakresie techniki drgań w pojazdach samochodowych. Dzięki ich produktom są reprezentowani w pojazdach samochodowych wszystkich producentów przemysłu motoryzacyjnego.
sammy 2014-11-30 20:26:23
To faktycznie sporo osób zatrudniają, ale jak mniemam mała cześc tej liczby jest zatrudniona w naszym kraju.Skoro mają takie duże zatrudnienie, to jest szansa na dostanie sie do firmy, robią co jakiś czas rekrutację? Warunki są akceptowalne, czy człowiek w takiej dużej firmie jest malutkim trybikiem?
chudy 2015-01-05 22:02:01
w Vibrze da się zarobić.
2
pracownik 2015-01-06 18:50:37
takiej kupy jak w Szczepanowie to już dawno nie widzalem ludzie zwalniają się na potege ludzie lepiej zbierac puszki bez stresu
ile 2015-01-19 15:42:54
no dobra sammy piszesz ze da sie zato mnie ciekawi ile mozna tutaj zarobic prosilbym o konkrety. wiecie bo to dla mnie bardzo istotne. czy jest tam szansa na zarobienie dobrych pieniedzy. bo takich maly to juz nie chce zarabiac a wole byc nastawiony na cos konkretniejszego. prosze bardzo o pomoc
Maksymilian 2015-02-04 02:07:26
Vibracoustic Polska jest filią niemieckiej firmy-matki, której głównym zadaniem jest na pewno promowanie i sprzedaż zawieszenia czy konkretnie produktów, które będą zastępowały sprężyny, wałki, wyrównoważenia Korzyści jest sporo, chociaż technologia na pewno jest nowa, innowacyjna, więc swoje na pewno musi kosztować.
1
ssaaaweer 2015-02-19 22:58:13
dobrze zarobic mozna w tej firmie to znaczy ile czy ktos doswiadczony podpowie ... jak to jest w tej firmie i na danym stanowisku czy oferuja pakiet socjalny dla pracowników i mozliwosci rozwoju zawodowego wiadomo wazna kwestia jest tez umowa jaka zawieraja z potencjalnym pracownikiem o prace czy zlecenie tez...
E 2015-02-27 12:56:57
Umowa 3 miesiace potem rok a potem przeważnie na stałe socjal niezły ale ostatnio psuje sie z warunkami pracy
2
tlorel 2015-04-24 22:42:17
Na temat tej firmy chodzą raczej dobre opinie i nie zawiodłem się wchodząc tutaj na forum. Zmartwiła mnie jednak ta ostatnia wypowiedź że psują się warunki pracy... :(
gosc 2015-07-22 17:13:37
najgorzej jest latem temperatura na chali 45c czhyba sie zwolnie
E 2015-07-27 22:21:29
Można się przyzwyczaić
Były pracownik 2015-08-08 15:11:09
Jakieś 60% starych pracowników i prawie wszyscy młodsi stażem odeszli w ciągu roku z tej firmy (i dalej odchodzą). Więcej chyba nie trzeba pisać.

Chodzi oczywiście o zakład w Komornikach i Szczepanowie
pracownik 2015-08-13 06:37:53
nie ma sie co dziwic skoro teraz w te upaly 35+ stopni na zewnatrz, na hali pewnie lekko 40+ rozdaja 1 butelke wody 0,5 na cala zmiane. Wniosnki niech kazdy wyciagnie sobie sam.
Rzeczywisty 2015-08-18 14:30:53
Specjalista ds. logistyki w Środzie Śląskiej, Właśnie złożyłem do nich CV. Cieszy mnie to bo jakoś wydaje mi się, że nastał czas gdzie w końcu będę miał pracę w firmie która będzie o mnie dbała i dawała możliwości rozwoju. Tak więć z głową do góry patrze w przyszłość. VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o. zapowiada się ok!
Odpowiedz 2015-08-28 10:21:05
Wnioski moje są takie,że w innych firmach to w ogólnie nic nie rozdawali w te upały i nawet nie było możliwości wyjścia wcześniej z pracy.... PS. nie ma klimatyzacji nawet w biurze....tak więc i tak macie dobrze w tej firmie ;)
Albert 2015-09-17 17:36:35
@Odpowiedz no to kiepsko, kiepskość nad kiepskościami haha, że tak to ujmę, wtedy to najlepiej w takie upały pracować w fabryce lodu, chociaż widziałem jakiś reportaż w telewizji, że oni w te upały to dopiero mieli wzmożoną pracę, bo właściwie 24 godziny na dobę, więc u nich paradoskalnie był hot sezon hah
Heizer 2015-12-25 22:15:24
Witam,
Praca jak praca musi gdzieś być, ale za to jaka Wigilia była .... Uuuu...
terek 2016-01-04 00:21:05
Opowiedz jaka to była wigilia, bo niestety jeszcze w tej firmie nie pracuję, a mam takie zamiary i chciałbym wiedzieć co takiego ciekawego firma może przygotować.
2
roger 2016-01-24 11:17:37
witam pracuje tam juz rok i chyba odpadne bo kolejnego lata nie wytrzymam 0.5L wody na zmiane i do roboty temperatura na hali piekło a jak staniesz przy maszynie która się otworzy to już koniec nie ma czym oddychać żar i kupa dymu,a obsługujesz 2 lub 3 maszyny do tego brygadzista.... kto pracuje tam to świetnie wie o kogo chodzi jak odpadne to napisze więcej
1
ninenine.com 2016-02-05 18:26:48
Praca ciężka,trochę niskie zarobki w stosunku do wykonywanej pracy, temperatura w lecie to istny koszmar, idzie się ugotować przy tych rozklekotanych starych maszynach do tego krótkie czasy i zbyt wiele papierów do wypełniania ;). Do tego czasami współpraca z przełożonym (nie mówię o kierowniku produkcji zakładu w Szczepanowie, bo człowiek jest naprawdę na poziomie i w porządku) lekko mówiąc nie układa się. Pozdrawiam
Jeremi 2016-02-10 15:17:47
Szkoda że moderator nie umieszcza wszystkich opinii...a było by co poczytać...
Ktos 2016-02-10 15:49:42
Każdy ma inną opinię na ten temat...ale czasem powinien zwyczajnie podejść i zapytać...co słychać...jak się pracuje?**Odezwać się po ludzku...a nie być takim słuzbistą...
Artes 2016-02-11 12:34:14
Jeśli potrafisz pracować w stresie,wysokich temperaturach,a twoje zdrowie jest dla ciebie na ostatnim miejscu— ta praca jest dla Ciebie wymarzona.Uwielbiasz hardkor?Przyjdź w okresie letnim...
kamil 2016-02-20 21:25:36
może warunki nie należą do najlepszych, ale @Artes, wiele jest firm, w których szczególnie w lato ciężko się pracuje. Ludzie jednak nie uciekają z takich powodów.
Tony 2016-02-24 23:04:30
Kamil to z jakich powodów ludzie zwalniają się z tej firmy?Bo słyszałem że już wiele osób odeszło...
Tony 2016-02-24 23:04:36
Kamil to z jakich powodów ludzie zwalniają się z tej firmy?Bo słyszałem że już wiele osób odeszło...
panna migotka 2016-03-02 09:52:25
ja bym siuę tam nie zwolniła. aczkolwiek wylecieć pewnie łatwo, to w końcu światowe korpo i 5000 pracowników więc jest pewnie selekcja i rotacja, ale jak się ktoś stara to może się czuć bezpieczny
maniek 2016-03-05 17:30:51
Pewnie, że jako korporacja bardzo dobrze sobie radzą na rynku, a najlepszym dowodem na to jest to, że nie ma dużej rotacji wśród pracowników. Wiadomo jakie są przeciętne zarobki? Pozdrawiam
456 2016-03-07 18:53:52
@maniek to zalezy od tego na jakim stanoiwksu pracujesz..na przyklad szukaja elektromechnika teraz wymagane jest wykształcenie minimum zawodowe,umiejętność posługiwania się schematami elektrycznymi, również z zakresu automatyki przemysłowej
sebik 2016-03-12 14:54:51
@456, kolega pytał o wynagrodzenie, a nie wymagania. Teraz prócz elektromechanika szukają inżyniera jakości, to zarobki na tym drugim stanowisku to około 4000 złotych.
Gons 2016-03-14 17:02:12
Czy te rekrutacje na elektromechanika wciąż trwają@sebik? Słyszałem, że firma przedstawia bardzo dobre warunki zatrudnienia na tym stanowisku, a co dla mnie najważniejsze dają możliwość odbywania praktyk za granicą.
kibes 2016-03-14 22:23:31
4000 brutto???
prosseco 2016-03-16 17:04:22
wydaje mi się , że brutto, bo netto to byłoby podejrzanie dużo nie uważacie ? I dajcie znać jeśli łaska czy umowa o pracę jest od początku czy zlecenie jeszcze
natura 2016-04-15 17:16:34
Dobrze, że atmosfera dla elektromechanika opiera się na dobrych relacjach. Ciekawe czy pojawią się inne oferty pracy.
janek 2016-05-11 10:08:49
natura' a jak jeste szainteresowany to proszę bardzo, jest nowa oferta pracy do Środy Śląskiej na stanwoiko Elektromechanika, możesz smiało wysyłać CV z tego co wiem to nie suzkają jednej osoby tylko kilku.
roki 2016-05-12 22:55:26
mobing brygadzisci robia co chca siedzia na przerwie po 4 razy :D
Oleg 2016-06-09 17:17:51
Jak się ma znajomości to i praca jest w miarę a jak nie to zapierdzielasz jak beduin.A i jeszcze te upały...wszystko można by było zrozumieć bo jak na dworze temperatury to w środku też ale to już przechodzi ludzkie pojęcie że nawet nie dają wiatraków...a wentylacja ledwo co dmucha.Tylko czekać aż ktoś padnie na pysk.
1
3 2016-06-23 18:31:26
aż tak ciężko nie chcę pracowac dlatego właśnie u was będe szukała pracy jako elektromechanik - akurat Środa Śląska koło stacji PKP to dla mnie idealna lokalizacja
4 2016-06-23 22:20:55
3....szukała....?Kobiety elektrotechnika nie widziałem tu jeszcze
Andrzej 2016-07-07 17:13:12
@4 może czas najwyższy :) Chyba nie byłoby w tym nic złego, jeśli ma odpowiednią wiedzę i kompetencje, hm? Wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach to już naprawdę takich podziałów płciowych być nie powinno.
Zostaw swoją opinię o VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o. - Szczepanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIBRACOUSTIC POLSKA Sp. z o.o.