Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kftp

Pracowałeś w firmie kftp i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kftppp - 2013-08-19 12:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodatkowych wypłat niema jest socjal w postaci wczasów pod gruszą 400zł oraz bony na święta i to wszystko ,oczywiscie wszystkie dodatki należą się osobą które pracują na umowę o pracę a nie umowę zlecenie a większosc pracowników to mąją umowy zlecenie i pracują po 9miesięcy na taką umowę jak się uda to cię przyjmą a jak nie to zwalniają i przyjmują następnych taka polityka tej firmy.Ogulnie praca nie jest zła tylko co nie które osoby mające trochę wiecej do powiedzenia chcą wprowadzac swoje rządy a nie mają pojecia o robocie pozatym jeden na drugiego donosi.Zarobi na umowe o prace na ręke to tak 1400zł do 1500zł jeżeli jest premia o kturej decyduje kierownik który nie patrzy jak kto robi tylko kogo lubi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 13:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście wczasy pod grusza jak tylko wezmę 10 dni wolnego? Czy na krótsze urlopy też dają? To cięzko w kftp otrzymac umowe o pracę? W ogóle dają na czas nieokreslony?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-12 14:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest strasznie w kftp niektore osoby pracuja tam po rok czasu na umowe zlecenie zal a objecuja ci kokosy do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pamietaj jak im sie nie podobasz to wylatujesz za nic ze pojdziesz sie wysikac (usunięte przez moderatora) szok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-12 14:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pierwsza umowa w kftp to zlecenie i na rok? Potem jest szansa na umowe o prace? W ogóle da sie dostac umowe na czas nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
duszek - 2013-10-22 09:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie zarobki
zdjecie uzytkownika
Darek - 2013-11-16 17:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kon, a długo juz pracujesz w kftp? Atmosfera mimo tego jest ok, czy raczej wyścig szczurów? Sa jakies ciekawe motywatory w firmie?
zdjecie uzytkownika
irysek - 2013-11-19 09:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam chora firma ,kamizelki pomarańczowe za zrobionego bubla,potem tłumaczyć się na mitingu i selekcja magazynu za takie grosze odradzam traktują ludzi jak zwierzynę aaa jeszcze testy tz,. to są psychotesty gdybym był/ła taka mądra to bym pracowała w biurze makabra za 1200 zł jeszcze testować ludzi ,a jak nie zdasz to zwolniony!!!! dobrze że nowa firma powstaje dostaną po d..... trochę ODRADZAM ZASTANÓWCIE SIĘ !!!
zdjecie uzytkownika
kazek - 2013-11-28 20:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
irysek, o jakie testy chodzi? Mozesz napisac cos więcej, bo mnie zainteresowałaś. No i nie da rady liczyć na wiecej niz 1200?
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2014-01-05 11:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co za pirdoly piszecie, za testy zwalniaja hihi ciekawe kogo. Fakt testy sam,,pytania genialne, mam nawet wrazenie ze pytania ukladane bardzo podchwytliwie, zawilo byle (usunięte przez administratora)pracownika jak nie zrozumie pytania,wiadomo zle napisze. Testy piszemy z tego przy czym pracujemy i tyle. Zarobki wiadomo minimum socjalne,nikt nie bije, nikt nie krzyczy, premia temat TABU.
zdjecie uzytkownika
bary - 2014-01-05 17:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia temat tabu, czyli sie nie pojawia? No i możesz podac przykład takiego pytania na tescie, to test typu a b c d, czy pytanie otwarte?
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2014-01-08 08:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
test typu,a b c, z tego co pracujesz

zdjecie uzytkownika
Nik - 2014-01-09 11:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Napiszcie coś o Delpiero.
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2014-01-10 10:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to znaczy co chcesz wiedziec, jakie zarobki.... ok 1000zl bo wolne czasem daja przymusowe
zdjecie uzytkownika
ale - 2014-01-11 14:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pani z delpiero mówiła że od 1400 w gòre. To co kłamała? To są pośrednicy czyli mją nowych za nic ?
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2014-01-12 13:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaaaaaaaa jasne 1400 hahaha dobre chyba jak przerobisz caly miesiac i dostaniesz premie to moze moze i pewnie jeszcze powiedziala ze umowa zlec tak do 6 mies potem sie przechodzi pod kftp hahaha dobre
zdjecie uzytkownika
ale - 2014-01-12 21:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Że po 3 . Czyli nie wierzyć tym z delpiero ?
zdjecie uzytkownika
remi - 2014-01-13 12:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2012-01-28 10:50:05]:
WAZNE. Ja w pierwszy dzień musialem sam pracować bo brygadziści zabronili pomagac mi, czlowiekowi który mial mnie uczyc przez pare dni. to robilem 4 dni sam a gosciu stal i sie patrzył. wymagają niewiadomo jakich cudów, jak dajesz rade to potem ustawiają maszyny na co raz szybszy cykl i tak do (usunięte przez administratora)Dzial sie fajnie nazywa bo mowią na to rozdmuch. z rozdmuchem ma to gwno wspolnego, praca to operator wytłaczarki czytaj, obróbka plastiku, za 1300 szkoda tam isc jak w greifie za te robote ludzie maja 2300 a ci doświadczeni nawet po 2700.

ale kazdy jest wolny idz sprawdz!. pracowalem tam tylko tydzien i wciągu tych 7 dni ludzie ze mna przyjeci zrezygnowali i ludzie którzy po nich przyszli rezygnowali razem ze mną
zdjecie uzytkownika
eeee - 2014-01-13 14:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobreeeee 3 mies , a stare delpiero jest juz 6 a to ciekawe
zdjecie uzytkownika
Fop - 2014-01-18 13:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Korea Fuel-Tech Poland na stronie nie ma żadnych aktualnych ofert pracy, ale fajnie, że można wysłać CV formularzem, by w razie czego przejrzeli w przyszłości.
zdjecie uzytkownika
BETIIIII :) - 2014-01-21 15:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NAPISZCZIE JACY SA KIEROWNICY ,CZY SA WZGLEDNI DO LUDZI , CZY MAJA LUDZI ZA NIC??? OPISZCIE PROSZE JAK TAM PRACA WYGLADA BO ZAMIERZAM ZLOZYC TAM PODANIE ALE NIE WIEM CZY WARO
zdjecie uzytkownika
tork - 2014-01-26 18:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BETIIIII :), chyba będzie najlepiej jak sam się przekonasz i pójdziesz na rozmowę, jedni sa zadowoleni z pracy w kftp, inni mniej.
zdjecie uzytkownika
NIMOSZPRACY? - 2014-02-15 12:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to zatrudnij sie w kftp za grosze, daja kazdemu robote zeby pozniej go wywalic ;D, nie robilem osobiscie - wiem po znajomych
zdjecie uzytkownika
Trauman - 2014-02-18 14:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie praca może i nie byłaby taka zła, ale stawka głodowa. Zastanawiam się jak można wyrobić za takie pieniądze i nie mogę nic wymyślić. Dlatego jestem pełen podziwu dla was!!!
zdjecie uzytkownika
kfth - 2014-02-25 15:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie byles dawno w zoo zapraszamy do nas :)
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-04-11 17:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie zaprosili mnie na rozmowę,czego mogę się spodziewać?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
23 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kftp
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x