Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kftp

Pracowałeś w firmie kftp i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
irysek - 2013-11-19 09:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam chora firma ,kamizelki pomarańczowe za zrobionego bubla,potem tłumaczyć się na mitingu i selekcja magazynu za takie grosze odradzam traktują ludzi jak zwierzynę aaa jeszcze testy tz,. to są psychotesty gdybym był/ła taka mądra to bym pracowała w biurze makabra za 1200 zł jeszcze testować ludzi ,a jak nie zdasz to zwolniony!!!! dobrze że nowa firma powstaje dostaną po d..... trochę ODRADZAM ZASTANÓWCIE SIĘ !!!
zdjecie uzytkownika
kazek - 2013-11-28 20:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
irysek, o jakie testy chodzi? Mozesz napisac cos więcej, bo mnie zainteresowałaś. No i nie da rady liczyć na wiecej niz 1200?
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2014-01-05 11:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co za pirdoly piszecie, za testy zwalniaja hihi ciekawe kogo. Fakt testy sam,,pytania genialne, mam nawet wrazenie ze pytania ukladane bardzo podchwytliwie, zawilo byle (usunięte przez administratora)pracownika jak nie zrozumie pytania,wiadomo zle napisze. Testy piszemy z tego przy czym pracujemy i tyle. Zarobki wiadomo minimum socjalne,nikt nie bije, nikt nie krzyczy, premia temat TABU.
zdjecie uzytkownika
bary - 2014-01-05 17:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia temat tabu, czyli sie nie pojawia? No i możesz podac przykład takiego pytania na tescie, to test typu a b c d, czy pytanie otwarte?
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2014-01-08 08:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
test typu,a b c, z tego co pracujesz

zdjecie uzytkownika
Nik - 2014-01-09 11:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Napiszcie coś o Delpiero.
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2014-01-10 10:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to znaczy co chcesz wiedziec, jakie zarobki.... ok 1000zl bo wolne czasem daja przymusowe
zdjecie uzytkownika
ale - 2014-01-11 14:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pani z delpiero mówiła że od 1400 w gòre. To co kłamała? To są pośrednicy czyli mją nowych za nic ?
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2014-01-12 13:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaaaaaaaa jasne 1400 hahaha dobre chyba jak przerobisz caly miesiac i dostaniesz premie to moze moze i pewnie jeszcze powiedziala ze umowa zlec tak do 6 mies potem sie przechodzi pod kftp hahaha dobre
zdjecie uzytkownika
ale - 2014-01-12 21:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Że po 3 . Czyli nie wierzyć tym z delpiero ?
zdjecie uzytkownika
remi - 2014-01-13 12:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2012-01-28 10:50:05]:
WAZNE. Ja w pierwszy dzień musialem sam pracować bo brygadziści zabronili pomagac mi, czlowiekowi który mial mnie uczyc przez pare dni. to robilem 4 dni sam a gosciu stal i sie patrzył. wymagają niewiadomo jakich cudów, jak dajesz rade to potem ustawiają maszyny na co raz szybszy cykl i tak do (usunięte przez administratora)Dzial sie fajnie nazywa bo mowią na to rozdmuch. z rozdmuchem ma to gwno wspolnego, praca to operator wytłaczarki czytaj, obróbka plastiku, za 1300 szkoda tam isc jak w greifie za te robote ludzie maja 2300 a ci doświadczeni nawet po 2700.

ale kazdy jest wolny idz sprawdz!. pracowalem tam tylko tydzien i wciągu tych 7 dni ludzie ze mna przyjeci zrezygnowali i ludzie którzy po nich przyszli rezygnowali razem ze mną
zdjecie uzytkownika
eeee - 2014-01-13 14:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobreeeee 3 mies , a stare delpiero jest juz 6 a to ciekawe
zdjecie uzytkownika
Fop - 2014-01-18 13:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Korea Fuel-Tech Poland na stronie nie ma żadnych aktualnych ofert pracy, ale fajnie, że można wysłać CV formularzem, by w razie czego przejrzeli w przyszłości.
zdjecie uzytkownika
BETIIIII :) - 2014-01-21 15:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NAPISZCZIE JACY SA KIEROWNICY ,CZY SA WZGLEDNI DO LUDZI , CZY MAJA LUDZI ZA NIC??? OPISZCIE PROSZE JAK TAM PRACA WYGLADA BO ZAMIERZAM ZLOZYC TAM PODANIE ALE NIE WIEM CZY WARO
zdjecie uzytkownika
tork - 2014-01-26 18:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BETIIIII :), chyba będzie najlepiej jak sam się przekonasz i pójdziesz na rozmowę, jedni sa zadowoleni z pracy w kftp, inni mniej.
zdjecie uzytkownika
NIMOSZPRACY? - 2014-02-15 12:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to zatrudnij sie w kftp za grosze, daja kazdemu robote zeby pozniej go wywalic ;D, nie robilem osobiscie - wiem po znajomych
zdjecie uzytkownika
Trauman - 2014-02-18 14:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie praca może i nie byłaby taka zła, ale stawka głodowa. Zastanawiam się jak można wyrobić za takie pieniądze i nie mogę nic wymyślić. Dlatego jestem pełen podziwu dla was!!!
zdjecie uzytkownika
kfth - 2014-02-25 15:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie byles dawno w zoo zapraszamy do nas :)
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-04-11 17:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie zaprosili mnie na rozmowę,czego mogę się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2014-04-25 11:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
samych superlatyw a potem sama sie przekonasz hahahaha
zdjecie uzytkownika
Cruz - 2014-05-04 13:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega pomocny jak nigdy. Lepiej samemu pójść niż słuchać opinii niektórych bo coś czuję, że chowają jakieś urazy do firmy
zdjecie uzytkownika
eeee - 2014-07-09 19:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozna przyjsc i sie przekonac a pewnie, ale masa ludzi sie zwalnia...dla czego?-bo ludzi maja za nic! tam juz nie ma ludz tylko roboty! czlowiek jak blad popelni jw.napisane.... to ersja adjeciaowa,mikrofon, tlum ludzi i dawaj tlumacz sie czemus taki tepy, jak mozna na 500szt detali,ktore robisz w ciagu 8godz. do ktorego wkladasz po 12,13 elementow zrobic blad!?? tosz to tempok jakis trza ukarac! a wiec kamizelka,selekcja tych detali plus dodatkowo jeszcze kolo 2000sztuk a co,,,,zebys tepaku zapamietal...po premii heheh ktorej i tak nigdy nie ma, jest fajnie...a i jest jeszcze cos,,, pamietaj ze jak chcesz pracowac wez nazedzia z domu! kup zapas ostrzy do nozyka[taki do tapet]wez tez inny sprzet bo wiesz jak nie wezmiesz to firma ci nie da .....bo nie ma;[ a robic trzeba!sory zycie!!
zdjecie uzytkownika
kaftan - 2014-07-09 22:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co napisałeś to wygląda, że nic tylko się powiesić w takiej firmie. Ale dziwi mnie to, że mimo wszystko ludzie tam siedzą. Może kasa chociaż niezła jest...
zdjecie uzytkownika
eeee - 2014-07-10 17:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie...ta firma bazuje na kobietach bez wyjscia...samotne matki itd. one wyjscia niestety nie maja, sa tez takie co trzymaja sie ile dadza rade bo o prace wcale nielatwo. kasa minimalna
zdjecie uzytkownika
robaczuć - 2014-08-19 15:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cudów nie ma od początku tutaj pracuję i jak dostane ekstra premie to prawie 2 tys jest na rękę i to z dwoma dodatkami. I to jestem na dziale bez którego produkcja stoi i kwiczy. . Raz było tak że sądownie musieli wypłacić wyrównanie nadgodzin bo oszukiwali przy wypłatach. Na bezrybiu i rak rybą
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kftp
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski