Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kftp

Pracowałeś w firmie kftp i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Trauman - 2014-02-18 14:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie praca może i nie byłaby taka zła, ale stawka głodowa. Zastanawiam się jak można wyrobić za takie pieniądze i nie mogę nic wymyślić. Dlatego jestem pełen podziwu dla was!!!
zdjecie uzytkownika
kfth - 2014-02-25 15:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie byles dawno w zoo zapraszamy do nas :)
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-04-11 17:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie zaprosili mnie na rozmowę,czego mogę się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
eeeee - 2014-04-25 11:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
samych superlatyw a potem sama sie przekonasz hahahaha
zdjecie uzytkownika
Cruz - 2014-05-04 13:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega pomocny jak nigdy. Lepiej samemu pójść niż słuchać opinii niektórych bo coś czuję, że chowają jakieś urazy do firmy
zdjecie uzytkownika
eeee - 2014-07-09 19:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mozna przyjsc i sie przekonac a pewnie, ale masa ludzi sie zwalnia...dla czego?-bo ludzi maja za nic! tam juz nie ma ludz tylko roboty! czlowiek jak blad popelni jw.napisane.... to ersja adjeciaowa,mikrofon, tlum ludzi i dawaj tlumacz sie czemus taki tepy, jak mozna na 500szt detali,ktore robisz w ciagu 8godz. do ktorego wkladasz po 12,13 elementow zrobic blad!?? tosz to tempok jakis trza ukarac! a wiec kamizelka,selekcja tych detali plus dodatkowo jeszcze kolo 2000sztuk a co,,,,zebys tepaku zapamietal...po premii heheh ktorej i tak nigdy nie ma, jest fajnie...a i jest jeszcze cos,,, pamietaj ze jak chcesz pracowac wez nazedzia z domu! kup zapas ostrzy do nozyka[taki do tapet]wez tez inny sprzet bo wiesz jak nie wezmiesz to firma ci nie da .....bo nie ma;[ a robic trzeba!sory zycie!!
zdjecie uzytkownika
kaftan - 2014-07-09 22:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co napisałeś to wygląda, że nic tylko się powiesić w takiej firmie. Ale dziwi mnie to, że mimo wszystko ludzie tam siedzą. Może kasa chociaż niezła jest...
zdjecie uzytkownika
eeee - 2014-07-10 17:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie...ta firma bazuje na kobietach bez wyjscia...samotne matki itd. one wyjscia niestety nie maja, sa tez takie co trzymaja sie ile dadza rade bo o prace wcale nielatwo. kasa minimalna
zdjecie uzytkownika
robaczuć - 2014-08-19 15:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cudów nie ma od początku tutaj pracuję i jak dostane ekstra premie to prawie 2 tys jest na rękę i to z dwoma dodatkami. I to jestem na dziale bez którego produkcja stoi i kwiczy. . Raz było tak że sądownie musieli wypłacić wyrównanie nadgodzin bo oszukiwali przy wypłatach. Na bezrybiu i rak rybą
zdjecie uzytkownika
asd - 2014-09-03 00:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nik - 2014-01-09 11:52:03]:
Dobry piłkarz
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-09-06 18:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem tam na szkoleniu. Kiedy wyciągnęli papiery na umowe podziękowałem. Za taką tyre minimum socjalne to jest śmiech na sali.
zdjecie uzytkownika
łun - 2014-09-08 15:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eeeee - 2014-01-05 11:11:01]:
jak się dobrze pracuje to spokojnie 1800 się wyciąga, bez stresu, bez zapierd.....nia, bez sobót i niedziel, fakt czasami trzeba w święto przyjść ale to moim zdaniem jeden minus ale za to jest dzień wolny, tylko trzeba trochę makówką ruszyć i tyle, ja na rozdmuchu to w nocy usypiam, trzeba sprawdzić i tyle a nie słuchać tych co się im nie chce pracować, pozdro
zdjecie uzytkownika
Roto - 2014-09-22 23:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Branża motoryzacyjna pomimo całego tego pseudo-kryzysu ciągle funkcjonuje dobrze i jest obrót pieniądza. To wszystko również dotyczy kftp i myślę, że 1800 zł to nie jest to wygórowana stawka. Na pewno z czasem powinny one pójść do góry, bo pracownik, który dłużej pracuje w firmie powinien być bardziej doceniany.
zdjecie uzytkownika
Miras - 2014-10-15 01:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialem sie zapytac jak tam na dziale Logistyki bo nie widzialem zeby cos o tym mowiono ??
zdjecie uzytkownika
krysia marysia - 2014-10-29 17:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co dokładnie można u nich robić i na jakie stanowiska można się załapać? polecacie coś młodej kobiecie po ciąży? bardzo zachęcająco brzmią te wasze posty o premiach, to mnie bardzo motywuje zeby tym bardziej składac papiery do kfpt. tylko tak jak mówiłam, wszystko do was zależy co polecicie żebym aplikowała
zdjecie uzytkownika
Robaczek - 2014-10-29 18:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krysia marysia - 2014-10-29 17:43:22]:
Jak nie martwisz się że będą cię palce boleć od wkładania klipów itp. Czasem też tempo na maszynie jest podręcone więc jak zapierdziel.
No i ogólnie nie lubią jak ktoś co chwilę bierze L4 lub wolne nad opieke nad dzieckiem
zdjecie uzytkownika
Związek Zawodowy - 2014-11-19 13:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i szczerze zachęcam do przystąpienia do Związku Zawodowego NSZZ Solidarność!!! e-mail:t.cichon@solidarnosckatowice.pl
zdjecie uzytkownika
romeo - 2014-11-25 15:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydaje mi się, że ta firma na działa bardzo dobrze, przynajmniej jakos niedawno coś słyszałem o nich, sam jestem zainteresowany praca, więc zajrzałem dlatego na to forum i nie wiem czy właściwie dowiem się konkretów, bo pewnie nie każdy chce powiedzieć jakie wynagrodzenie dostaje i jakie to są kwoty mniej więcej.
zdjecie uzytkownika
eeee - 2014-11-26 18:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no normalne ze minimum socjalne i umowa zlecenie przez ok2 lata, i niech nie pisza glupot ze wiecej bo to sciema, pracowalem to wiem
zdjecie uzytkownika
Majas85 - 2014-12-13 23:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można aplikowac do tej firmy? Na ich stronie nie ma w formularzu działu ,,produkcji,,. Nie wiece jakie firmy zewnętrzne tam przyjmują?
zdjecie uzytkownika
lewy - 2014-12-18 15:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma dno, kto pracował ten wie, tyle w temacie :)
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-12-22 19:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest jakaś kontrola.Wypadki są tuszowane.Gdzie jest PIP.
zdjecie uzytkownika
wkurzeni dwaj - 2015-01-22 14:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważajcie na pseudo szkolenie 4 godzinne , nieodpłatne , które nie ma nic wspólnego ze szkoleniem , po prostu dzwonią do ludzi że od jutra rana jest szkolenie i żeby wziąść własne ciuchy robocze. wzięto nas z kumplem na taki numer , a po przepracowaniu 4 godzin dziękują ci za współpracę . darmowa siła robocza na wykonanie prostych prac. pewnie ktoś dał znać że "jutro nie przychodzi" i załatano w ten sposób dziurę na ten dzień . uważajcie !
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo milo bylo na rozmowie kwalifikacyjnej. Bardzo mila pani ktora wszystko wytlumaczyla mi od A do Z
Pytania: Gdzie pracowalem.
Czy mam uprawnienia na wozki
Czy jestem zainteresowany praca
No i czy wiem co sie produkuje w KFTP
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-01-23 13:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje od kilku tygodni,atmosfera dobra,zapiernicz-zalezy od stanowiska,zimno tam
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-01-23 13:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a płaca?8zeta/h to nie mało.na kasie w realu dziewczyny dostają 3,5zł za godzine
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kftp
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy kftp?
Zadaj pytanie
x