na czyich bazach olejowych są blendowane oleje Tedex?
Witam stanowczo nie polecam firmy tedex z Tuplice państwo zapewniali że robota w Belgii nie jest ciezka mieszkania fajne zadbane wszystko naj tak zapewniali.zapomnieli niby też powiedzieć że to praca na działalności Warunki mieszkaniowe to dramat nie ma ogrzewania dogrzewasz grzejnikiem elektrycznym i to nie cały czas bo nie możesz myszy na mieszkaniu brud (usunięte przez administratora) jedna wielka melina. W robicie równiez miałem podać przynieś wynieść nic ciężkiego okazało się że pierwszego dnia musiałem taczką wywieźć 11 tom gruzu z punktu A do punktu B jakieś 70 m Omijajcie te agencje Tedex ludzi fałszywi i hamowaci
nie wiem za bardzo o co chodziło w tej ostatniej opinii jednego z klientów ale zastanawiam się jak przy tym praca tutaj obecnie może na obsłudze wyglądać. Zdarzają się jakieś osoby problematyczne lub roszczeniowe? Ekipa w razie czego jest tu zgrana i nadrabia atmosferę w pracy czy rotacje jakieś są?
Kierownik wygląda jak 100 nieszczęść... Fakt..., Ale ta chuda smarkata blondyna to już jest koniec... Zero pytań tylko jeb tym okienkiem, a najlepsze, że godziny pomyliła.... Trzeba być mądrzejszym...
Miałem przyjemność tankować dwa razy na tej stacji i kurna o dwa razy za dużo , co to za koleś tam siedzi ten niby kierownik ja pierdziu , patrząc na jego facjatę kurde chciałem iść się powiesić co za koleś czy właściciel tego nie widzi, typowi nic się nie chce , a mina jakby tam za karę pracował szok.
Brak osłony z pleksi.
Rozumiem. To chyba należałoby zgłosić to bezpośrednio Kierownikowi. Słyszałam, że Tedex Production jest renomowanym producentem i dystrybutorem środków smarowych dla motoryzacji i przemysłu. A wiesz, co jeszcze jest przedmiotem działalności tej firmy? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
Kierownik do zwolnienia. On już dawno, a tankuje parę lat to nie wie co to uśmiech. Za karę tam pracuje, zresztą niech się zastanowi bo gdzie to przyjmą do pracy? Starsze panie na emeryturę, a Wera nieźle kombinuje.
@andrzej a dużo tam starszych osób pracuje ?
Wszystko w porządku gdyby nie nowa ekipa.. Stare dziewczyny zorganizowane, mile i chętne do pomocy.. Nowe niekompetentne i chamskie.
Może można poprawić te relacje proponując wspólne wyjście integracyjne, żeby stosunki stały się bardziej koleżeńskie. Co o tym myślisz?
@Nowy , a gdzie znalazłeś tą ofertę ? Jesteś już po rozmowie ,więc z pewnością wiesz już wszystko o co pytałeś, napisz w takim razie jakie zostały zaoferowane Ci warunki, gdzie szukać ofert pracy? Mi nie udało się żadnej wyszukać?
Witam,w czwartek na lubelszczyznie sa rozmowy na PH,prosze o informacje odnosnie tej firmy,zarobki,atmosfera itd czy warto?
Marcin co ty za bzdury piszesz,,,, jedzenie super- dobre zawsze świeże Personel zawsze uśmiechnięty umieją doradzić .... Nigdy bym nie mogła mówić złego słowa na dziewczyny .... Ale Pan kierownik co pracuje rano powinien częściej się uśmiechać ....
Też myślę że personel do wymiany na tej stacji, nawet się nie stara tylko bąki zbija i oszukuje klientów, mnie osobiście oszukali dwa razy, a o jedzeniu bez smaku i zimnym nie wspomnę.
Prezesie tej wielkiej korporacji, wymień tych ludzi na inny personel na tej stacji za Żorami. Tylu chętnych do pracy,a tam sama beznadzieja pracuje. Od razu klientów przybędzie bo dobrej opinii, jeżeli chodzi o obsługę to ta stacja nie ma. Pozdrawiam
Z tego co wiem to płacą na czas @nuka, a jak ma się problem to trzeba pogadać
ja popsułem sobie samochód na tym oleju, więc nie polecam, powinienem oddać tych złamasow do sądu bo to nie była tania naprawa
Widać, że konkurencja nie śpi, najłatwiej pisać negatywne opinie o olejach w internecie i robić czarny PR. Firma jest na rynku 27 lat i ma się bardzo dobrze, a wszystkim hejterom radzę skupić się na swojej pracy zamiast wypisywać bzdury :-)
kiedyś jeszcze w latach 90-tych zajechałem silnik we Fiacie 125p 1300 na ich oleju 15W/40, więc oleje fatalne!
jak już były szefie piszesz o swojej firmie- bo to jedyne pozytywne komentarze, które tutaj występują, to chociaż przyznaj się kim jesteś!!! ŻAŁOSNE
jeżeli chodzi o tedex to nic mnie nie zdziwi, same negatywy
Jeżeli chodzi o tedex to nic mnie nie zdziwi, same negatywy
Jak się pracuje w TEDEX SPÓŁKA AKCYJNA?
Zobacz opinie na temat firmy TEDEX SPÓŁKA AKCYJNA tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w TEDEX SPÓŁKA AKCYJNA?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!