Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Korpo

Pracowałeś w firmie Korpo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim wz - 2012-01-26 21:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tyle...... syf... szkoda tylko pracujacych tam ludzi.
zdjecie uzytkownika
nicky - 2012-02-23 19:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo nie polecam
zdjecie uzytkownika
Zlatan - 2012-09-06 22:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś cicho. Wszyscy się boją?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2013-01-06 15:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie piszą,bo to nic nie zmienia,a nie że się boją.
zdjecie uzytkownika
z ciekawosci - 2013-01-07 21:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojawil sie wakat na stanowisko referenta ds. jakosci.
Ktos sie orientuje jakie wynagrodzenie oferuja na tym stanowisku?
Przedzial 5-6 tys brutto jest realny?
zdjecie uzytkownika
Emma - 2013-02-06 07:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Czy ktoś może napisać coś więcej o tym stanowisku referenta ds, jakości w firmie Korpo, czy warto starać się o przyjęcie, jakie jest wynagrodzenie, atmosfera pracy itp
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-02-11 11:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tam kiedys powiem ze dobrze placa porownujac z innymi zakladami ale psychicznie jest duzo gorzej niz gdzie indziej nie zaluje ze sie zwolnilem bo w ciagu roku osiagnelem wiecej niz w tym zakladzie a szkol jakis specjalnych nie mam wiec uciekajcie z tamtad
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-02-21 22:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem, widziałem więc się wypowiem. Pracowałem ponad rok- stracony czas. Atmosfera jak dla mnie "LEGALNY OBÓZ" 70 lat temu każdy wie co było a teraz nadal pracujemy dla nich !, ale nie o tym szczerze to sami gotujemy sobie taki los oczywiście pseudo brygadziści większość po zawodówce,( reszta zaocznie robi średnią szkołę he :) ) mają jakieś wytyczne jak wszędzie, ale większość z wlasnej inicjatywy lubi być ....... Tak że jeśli ktoś chcę być poniżany przez osoby bez żadnych autorytetów, kompetencji to ZAPRASZAM DO KORPO oczywiście tyczy to się całej hierarchii.
zdjecie uzytkownika
keisim - 2013-02-24 22:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Emmo odradzam ci z całego serca,chociaż Cię nie znam.Jednak,jeśli nie masz innej pracy,to śmiało.Co masz do stracenia?Jedynie czas,a oNI.Szkolenia itd
zdjecie uzytkownika
fan korpo - 2013-03-16 23:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No co jest z wami,nic nie piszecie.?To już tak super jest?
zdjecie uzytkownika
Manio - 2013-04-09 16:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może jak na chwilę obecną wygląda sytuacja w tym zakładzie? konkretnie na cnc..rozmowa mnie zaskoczyła bo było całkiem sympatycznie i oferowane warunki też fajne, ale różne się słyszy opinie o tym zakładzie i sam nie wiem co o tym myśleć. Czy da się normalnie, uczciwie pracować tam bez żadnego wchodzenia w tyłek i dostawać wynagrodzenie takie jakie się usłyszało na rozmowie? dzięki za jakieś inf
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2013-04-09 18:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was!!Zastanawiam sie nad praca w Korpo i chcialbym zasiegnac informacji czy warto i jak z zarobkami??chodzi mi np o dzial montarzu??nie oczekuje zlotych gor!poprostu chcialbym sie dowiedziec mniej wiecej jak to tam u was wuglada???jesli ktos mi uzyczy informacji z gory wielkie dzieki!!!!Pozdro!!!
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2013-04-09 18:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was!!Zastanawiam sie nad praca w Korpo i chcialbym zasiegnac informacji czy warto i jak z zarobkami??chodzi mi np o dzial montarzu??nie oczekuje zlotych gor!poprostu chcialbym sie dowiedziec mniej wiecej jak to tam u was wuglada???jesli ktos mi uzyczy informacji z gory wielkie dzieki!!!!Pozdro!!!
zdjecie uzytkownika
Alex - 2013-04-25 15:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakaś ściema....!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-05-17 19:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema powiem ci ze pracuje tam od paru miesięcy i nie narzekam atmosfera spoko z brygadzistami tez w porządku sie pracuje(o ile ty dla nich jestes w porzadku) fakt po prostu robisz to co musisz zrobic i jest luz. myslalem ze bedzie lipa ale nie. no i po prostu trzeba sie troche pilnować z niektórymi rzeczami. ale ogólnie polecam zarobki też nie sa najgorsze. chyba nigdzie w jaworze legalnie w firmie jako fizol nie zarobisz tak jak w korpo.
zdjecie uzytkownika
riku - 2013-05-18 17:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wytłumaczcie mi, jak zwykły brygadzista tylko przez swoje widzimisię ( aby tylko przypodobać się Kramerowi) może narzucić inną, zwiększona normę.

Macie teraz do wykonania min 90% normy. Z czego macie liczone czasy na wykonanie 1 sztuki?!!! Z tego co na karcie, czy z tego co Wam pajace w czarnych portkach narzucili?!!!.

Starzy pracownicy wiedzą o czym mówię. Daliście się w ch...(usunięte przez administratora) zrobić!!!.Ile więcej zarabiacie teraz niż 4 lata temu ( bo w tym czasie jeszcze pracowałem w tym zakładzie) 100...200 a może 300zł.

Czy te czasy na 1 sztukę gdzieś są ujęte w dokumentacji do której ma dostęp Kordel , czy też jak on przyjeżdża na wizytację zakładu wszystkie wiszące kartki z czasami na stanowiskach pracy nagle znikają. Bynajmniej kiedyś tak było!.

Sami Niemcy, którzy czasami przyjeżdżali na ten zakład 4 lata temu. Już w tamtym czasie mówili, że w porównaniu z zakładem w Niemczech tutaj powinno się zarabiać co najmniej 4tys zł. Wtedy zarobki oscylowały w przedziale 1,6- 2,0 tys zł nowy pracownik
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 22:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx a wyjście na szluga poza przerwą wchodzi w grę czy raczej nie bardzo? no i dzięki za udzielenie info
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-13 18:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zapomnij
zdjecie uzytkownika
tamtejszy - 2013-08-01 21:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2013-07-10 22:29:58

xxx a wyjście na szluga poza przerwą wchodzi w grę czy raczej nie bardzo? no i dzięki za udzielenie info
Można ale jak się dasz złapać to zaś z całą premia się pożegnasz... jak się potrafi to może raz zakurzysz na zmianę,,,
zdjecie uzytkownika
filip - 2013-11-16 17:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
W Korpo Niemcowi wydaje się że to są lata 40 te, wiem jak traktuje tam Polaków
Nakaz zaopatrzenia głównie produktów Niemieckich, na każdym kroku szydzenie, z opinii pracowników zarządca Niemiecki jest bardzo arogancki i niekompetetny
zdjecie uzytkownika
niebieski - 2013-12-10 16:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taki (usunięte przez administratora) widocznie nie wie ze sukces zawsze jest dzieki tym na dole a nie tym na samej gorze
zdjecie uzytkownika
cziko - 2014-02-18 14:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a mi tam sie podoba.
zdjecie uzytkownika
koleś - 2014-02-20 20:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Rekrutacja na poziomie zerowym dwóch (usunięte przez administratora)chyba po zawodówce mających głupie pytania typu czy ma Pan dzieci, czy chce Pan mieć, ile chce Pan zarabiać, a co tak mało ? przecież był Pan za granicą ,czy ma Pan żonę ?! itp. oczywiście nie odpowiadałem na połowę i pracy nie dostałem !!! "Kierownictwo" bez szkoły jakiejkolwiek nie chce widocznie ludzi inteligentnych myślących z większym doświadczeniem i uprawnieniami niż oni mają. bo się boją !!! A i sto tysięcy etapów(usunięte przez administratora)rekrutacji !!! a Na koniec telefon z odp. Niestety dziękujemy Śmiech na sali omijać szerokim łukiem !
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-08 02:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiem co w tej firmie robi pan (usunięte przez administratora)??? Nie zna sie na rysunku technicznym a tym bardziej na przyzadach pomiarowych . Nie raz bylem swiadkiem Jak bral karty procentowe pracownikow ze zmiany i wpisywal kazdemu kontrola bez pomiaru sztuki .(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tokarz - 2014-03-08 18:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jeden czarny chciał go zagonić do roboty ,to podobno poleciał na skargę do tych z przodu...pozdrowienia dla tokarzy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
114 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korpo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x