Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Korpo

Pracowałeś w firmie Korpo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-03-22 14:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Icek nie musi blakac sie po europie i u hansa cegle podawac za 5 euro,ha,ha
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2015-03-26 19:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to to jeszcze nic jak chodzę po magazynie i widzę tych kierowców kramera jak ciągają te kosze jak konie paleciakiem które ważą ponad tonę a pot płynie im po tyłkach przed kamerą kramera to jest oddanie. Nie to co ja przyjadę pokręce się trochę pościemniam i skodzine od kramera mam ha !
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-04 23:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najniższa krajowa w Niemczech nie wiem czy wiesz "jarku" to 8,50 euro netto. Ale zawsze pozostaje ci zdjąć spodnie, albo liczyć autobusy na przystanku, w tym masz wprawę....
zdjecie uzytkownika
bułan - 2015-04-23 14:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co taka cisza !!!!!!!!! chyba wszczyscy macie premie :)
zdjecie uzytkownika
Edmund - 2015-04-25 21:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z teorią - "każdego można zastąpić" ?? Hmmm? Chyba coś nie pykło.....Buahahaha :D Tylko co teraz? Może uchodźców z Ukrainy zatrudnić??.... Większość tricków nie wypaliło, co teraz? Czekamy na nowe pomysły. No panowie, czas się wykazać. :D
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-05-01 09:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [icek - 2015-03-22 11:11:39]:
Uważajcie na Icka jesienią, pójdzie z czarnymi na grzyby i pójdzie relacja z całego roku :)
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-05-01 09:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edmund - 2015-04-25 21:18:45]:
Wszyscy siedzą cicho bo nie wiedzą komu zgodnie z przepisami zabiorą premię podobno na Cayena dla Chamera bo BMKa już jest stara i na nowy rower dla PPe za skuteczne kasowanie pracowników magazynowych.
zdjecie uzytkownika
grand - 2015-05-17 10:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No a u nas na tokarkach w sobote pierwsza zmiana i juz dzisiaj na nocke trzeba iść
zdjecie uzytkownika
buuu - 2015-05-24 14:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no prosze. Korpo ma schizorenię na tym portalu. Ktoś założył POWAŻNY drugi profil firmy Korpo sp. z o.o ul. Wrocławska Jawor. Z nadzieją zapewne, że mniej osób dotrze na TO forum. Jak tam czyściutko. Korpo bez skazy... no pewnie obciach ogłaszać się z takimi opiniami. A może to taki fejk specjalnie żeby właściciel nie doczytał? Zapraszam! http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,20751 . Noe miejsce, nowe możliwości do wypowiedzi :D
zdjecie uzytkownika
Emil - 2015-05-31 00:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [królik - 2015-03-20 20:05:34]:
Dlaczego 2 dni temu jak najlepszy tokarz Jurek G. miał dzwona u siebie na maszynie i to wszystko utajnił i nikt nie wyciągnął z tego konsekwencji . Nóż tokarski zniszczony a sztuka gdzieś znikła . GDZIE TY SPRAWIEDLIWOŚĆ ???? JAK TAK MOŻNA ????
zdjecie uzytkownika
breg - 2015-06-03 17:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Emil - 2015-05-31 00:39:24]:
Gościu Emilu piszesz o wyciąganiu konsekwencji, zastanawiam się czy dobrze rozumiesz to słowo, bo wierzę, że gdybyś je rozumiał, to dotarło by to do Ciebie, że już dawno powinni Cię wypieprzyć z firmy za chlanie i jaranie "ziół' w pracy!!!!! JAK TAK MOŻNA ????? ha, ha, ha!!!!
zdjecie uzytkownika
kolo1 - 2015-06-03 18:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [breg - 2015-06-03 17:27:52]:
Dobrze!dobrze!bardzo dobrze piszesz breg-zastanawialiśmy się do tej pory kto tak donosi i kapuje na wydziale,podejrzenia były,ale teraz już wiemy na pewno,najlepiej było by się jego pozbyć z firmy,ale chyba nie damy rady przecież to s...........!!!! będziemy już na niego uważać,a sam kiedyś na pewno wpadnie!
zdjecie uzytkownika
ejtam - 2015-06-14 18:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według ostatnich doniesień jaworski powiat stara się o utworzenie SSE, jeżeli tylko uda się stworzyć taką strefę to co dalej? Praca w niedzielę? zmiany po 12h? No nie lichy problem do rozwiązania mają przywódcy, prawda? Już nie ma "kim robić" a tu taki niefart :D
zdjecie uzytkownika
juz tam nie robie - 2015-06-14 21:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo podoba mi sie uklad miedzy glupim a wysokim ze stam. Oboje na siebie donosza, jeden drugiego chce wygryzc..…a mimo to potrafia sie zjednoczyc i wspolnie zniszczyc wroga. Moze zonami sie zamiencie skoro taka owocna komitywa...pajace
zdjecie uzytkownika
americano - 2015-06-30 11:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto nie toczy ten z montażu.
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-06-30 12:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trafiłem na stronę Korpo i ogólnie mówiąc jest całkiem przyjemnie zbudowana i dobrze się z niej korzysta, ale w zakładce praca widnieje zapis: "Żadne przedsiębiorstwo, które myśli perspektywicznie , nie może funkcjonować bez wykwalifikowanego personelu. Jeśli są Państwo zainteresowani wsparciem naszego zespołu, zapraszamy do złożenia swojej aplikacji." a nie ma mowy na jakie stanowisko można aplikować. Trochę szzkoda że jest tak nie jasno
zdjecie uzytkownika
kenobi - 2015-07-16 19:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest duże prawdopodobieństwo że w Jaworze powstanie fabryka Jaguara . Będą potrzebować 7 tys. ludzi do pracy! Kto mądry to spierdzieli z tego syfu o nazwie Korpo.
zdjecie uzytkownika
grand - 2015-07-16 20:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oby powstala bo jest z dnia na dzien tu gorzej
zdjecie uzytkownika
jebakov iwan - 2015-07-21 21:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fill dank dla majstra z montażu dzięki któremu wyladowalem kilka lat temu na szlifierni,pracował em tam niby za karę w ich oczach tak pewnie jest do dziś, ale ją nauczyłem się nowego zawodu i teraz SE pracuję w Niemczech hehe
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-07-22 19:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak się pracuje w Korpo na dzień dzisiejszy warto składać papiery czy nie?
zdjecie uzytkownika
kenobi - 2015-07-24 20:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dajecie sobie radę w upały , które ostatnio niemiłosiernie dają się wszystkim we znaki ? Dalej raczą Was kranówką vel Korpolanka . Czy coś już się zmieniło w tym temacie ?
zdjecie uzytkownika
Kenobi - 2015-07-26 18:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem ! Bez komentarza ! Czyli przez te 5 lat( odkąd ja tam jeszcze pracowałem ) nic się nie zmieniło !
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-26 20:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiw takich ludzi...nie pracuja już niby 5 lat a ciągle tu zaglądają i podjudzają......bo chyba jednak żałuja ze tu nie pracują.....to jest żenujące i tragiczne....
zdjecie uzytkownika
Kenobi - 2015-07-27 17:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Żenujące i tragiczne " masz rację to jest żenujące i tragiczne . Już dawno temu był poruszany problem złej wentylacji na halach . Czy zrobiono cokolwiek w tej materii ? Pracodawca ma obowiązek na swój koszt zapewnienia zimnych napojów w nieograniczonej ilosci pracownikom pracującym na wolnym powietrzu w temp. pow. 25 stopni , bądź w pomieszczeniu zamkniętym w temp .pow. 28 stopni . Kranówkę nasycaną dwutlenkiem węglą niech "frycuś " sam sobie pije ! No chyba że do tej pory coś się zmieniło i dostajecie chociażby " Wojcieszowiankę" . Mam żałować że nie pracuję już w Korpo ? Czy Ty aby siebie słyszysz ? No chyba że to żart roku . Jeżeli tak no to Ci się udał !
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-27 21:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku nie spodziewałem sie innej odpowiedzi......porównaj korpo z innymi zakładami to wtedy tu umoralniaj i pisz jakie ma pracodawca obowiązki!!!!!
idz na strefe do wrocka to zobaczysz jak sie pracuje na przykład w amazonie....
czy w innych dużych firmach....korpo w obrębie 60 km od jawora to najlepsza firma.....a woda np. wojcieszowianka to nie wyznacznik dobrej pracy tylko wypłata!!! wiem zaraz napiszesz premia i tp.....ale jesli dobrze sie pracuje to masz premie...wiem zaraz napiszesz ze trzeba w włazić w d...pe komu trzeba....nie to juz sie zmieniło w korpo....wszyscy są równo traktowani i to jest ok.....wiem zaraz odpiszesz cos zeby oczanic korpo i ludzi w nim pracujących....weż sie do roboty i zajmj sie swoimi sprawami, chyba ze bardzo ci brakuje korpo wiec tu ciągle podsycasz zeby tylko zle o korpo pisali....ale to twoje zdanie i to jest tragiczne i żenujące.....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korpo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Korpo?
Zadaj pytanie
alert