brak logo

Korpo

Jawor

Opinie o Korpo

Zniesmaczony 2017-03-30 12:27
Za to ty jesteś na tyle inteligentny- że nie masz pojęcia kto odpowiada na twoje farmazony :)) i o to chodzi zadufance-byc czarnuchem albo pupilem to nie kwestia inteligencji - to kwestia wprawy i chęci w byciu podlizywaczem oraz trzeba mieć bardzo słabo rozwiniętą własną osobowość - dzięki czemu można łatwo tańczyć jak zagrają, a kiedy dla ciebie grają, a ty tańczysz to z ciebie wielką frajdę mają :))
1
ggg 2017-03-30 12:32
Od dwoch opcji ? Nie rozmumiem
Niebieski 2017-03-30 13:02
Start-Stop
Niebieski 2017-03-30 13:04
Co,zabolała prawda?
Zniesmaczony 2017-03-30 14:19
Tak między nami to prawda jest taka że gdyby nie ci zwykli pracownicy od,, start - stop,, to tak zwani,, panowie,, nie mieli by racji bytu, bo nie miał by kto na nich zasuwac, a teraz jeszcze widać na forum że wraz z pupilami oficjalnie pogardzaja swoimi podopiecznymi, drodzy czytelnicy oraz interesanci zwróćcie na to uwagę!!! Koniecznie jak to,, szlachta,, z korpo szydzi na forum ze zwykłych pracowników utrzymujacych cały zakład w Polsce i także w Niemczech, oraz zastanówcie się 3 Razy zanim zlozycie papiery w tym syfie, na wstępie są mili, ale później się zaczyna ogień. Ps. Pozdrawiam wszystkich pracowników od tzw start - stop
2
Zniesmaczony 2017-03-30 14:22
,, niebieski,, ty jesteś zielony bo nie wiesz z kim piszesz :))
2
Były 2017-03-30 17:30
Prawda jest taka , kto stawał na drodze kariery A. J. był natychmiast przez niego niszczony ! Niektórych pewnym działaniem zmuszał by sami się zwolnili z tego zakładu . Nawet stosując mobbing ! Dużo dobrych pracowników było zmuszonych do odejścia z Korpo . Pozostali tylko Ci którzy zgodzili się na taniec jak im tam grają .

Najlepiej to w tym zakładzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zadając żadnych pytań ! Zwłaszcza tych niewygodnych !
1
Niebieski 2017-03-30 21:15
z kim?wiem! z osobą która niema zielonego pojęcia i robi zły klimat w firmie i jest strasznie ograniczona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
zniesmaczony 2017-03-31 21:03
wypowiedz czlowieka na poziomie :)) , zenada :)) , ,,niebieski,, jastes zalosny
1
zniesmaczony 2017-03-31 21:06
iloraz inteligencji na poziomie przedszkolaka,lub przyslowiowej blondyny :))
1
Niebieski 2017-03-31 22:08
Najgorsze co może być jak Pan Bóg kogoś karze i odbiera rozum i własnie to uczynił, powodzenia zniesmaczony człowieczku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zniesmaczony 2017-03-31 23:30
W pierwszych twoich wypowiedziach wydawales się dość myslacym osobnikiem, ale te ostatnie,, a buuuuuu,, tandeta :))
1
Niebieski 2017-04-01 10:01
Niema z kim pisać, poziom poniżej Jaworskiej 3,pa
Zniesmaczony 2017-04-01 12:08
Fajnie że masz do siebie dystans i potrafisz określić swój poziom :)),, pa,,
1
Niebieski 2017-04-01 13:52
To było do ciebie dedykowane, nie dziwi mnie, poprostu bardzo niski poziom inteligencji :-) :-) :-)
Pracownik 2017-04-01 15:42
Ooooo widzę że na forum zakładu podobna atmosfera jak w zakładzie (każdy każdego nie cierpi)
1
Zniesmaczony 2017-04-01 15:50
Napisał byś coś po swojemu, a nie malpujesz moje wypowiedzi, lekko je zmieniając, ale przepraszam ty nie możesz - twoja głowa ci na to nie pozwala, lepiej skończ pisać to się nie będziesz więcej osmieszal, szczerze i po kolezensku ci radzę
1
Towarzysz giermek 2017-04-01 16:07
Za,, niebieskiego,, to profesor Pawełek się wypowiada, widać po tekstach, ten co przy wejściu na halę ciężko umysłowo pracuję, kibicujcie mu - bardzo dobry z niego zawodnik, nikt tak nie okrecil sobie,, pana,, ad... Ma jak on, ma szansę i predyspozycje na zrobienie kariery w tym wspaniałym, rozwijającym się balaganie, a w rzeczywistości zwróćcie uwagę jaki to prostak patrząc na jego wpisy
1
Prezes 2017-04-01 18:03
Ale jazda,czyżby walko o stanowisko niebieski kontra zniesmaczony, zaczyna się robić wesoło i ciekawie no i giermek też ma coś do powiedzenia,piszczcie ,poczytamy
filozof 2017-04-01 22:38
chyba wszyscy w korpo wiedza,ze jesli ktos wpadnie w oko swojemu przelozonemu to ma lepiej niz ten ktory nie wpadnie mu w to oko,no i niektorzy ostro sie wysilaja zeby jednak sie podobac swoim przelozonym i kiedy to robia sa zdolni do wielu,naprawde wielu rzeczy,a takich nie brakuje i zeby ich rozpoznac nie trzeba byc niewiadomo jak wtajemniczonym w te sprawy-wystarczy poobserwowac,kto jest na dziale wysoko w hierarchii,w hierarchi,ktora jest nieoficjalna a jednak jest dobrze zauwazalna,z powyzszych wypowiedzi widac,ze niejaki pawelek broniac twarzy zakladu,prze do przodu jak tylko moze,zeby lapac plusy u tzw ,,panow,, i zamiast pisac w opisie ,,niebieski,, mogl sie od razu przyznac kim jest,to by te plusy byly znacniejsze,bo ,,panowie,, oficjalnie by wiedzieli ze to on pisze..., takze ,,niebieski,, popracuj jeszcze troche nad forma swojego dzialania,a mysle ze masz duuuze szanse jeszcze bardziej sie poddzwignac w powyzej krotko opisanej ,,herarchii,, zakladowej,masz potencjal kolego
1
filozof 2017-04-01 22:41
wykorzystaj go-jeszcze lepiej
1
Prezes 2017-04-01 22:47
kim jest ten nijaki Pawełek?
Filozof 2017-04-03 12:55
Jeśli będzie dalej podskakiwal to napisze o nim więcej
1
Niebieski 2017-04-03 13:44
Pisz ile chcesz, ja tez będę pisał, mam cię gdzieś głęboko !!!!!!!!!!!!!!!
Wielkanocny zając 2017-04-05 21:26
Pozdrowienia dla kierownika Montażu dzięki któremu zdobyłem zawód szlifierza i mogę pracować w Niemczech-wyświadczył mi przysługę degradując mnie, ale u mnie muza gra hahahaaaaaaaaaaaaaaaa
Kevin sam w korpo 2017-04-05 23:22
Zostawcie Pawelka to dobry gracz. Typowy gracz kiedys był ale poleciał hen. Gimby szkolo selekcja ostra.
filozof 2017-04-05 23:39
chyba kevin nie jestes w temacie...,pawelek pracuje w korpo do dzis i rosnie w sile,(i mase) :))
1
Kevin sam w korpo 2017-04-06 06:21
A ty w temacie bo on pewnie Cie szkolil :)
1
syf kila i mogila 2017-04-06 08:24
gnoj straszny. robota spoko, ale nie jak codziennie upierd***cie czasy, normy w gore, problemy bo ludzie kombinuja zeby sie wyrobic. do tego wiecznie macie plecy z robota... a kur*a przez to ze na tokarni wywiezli dobre maszyny to raz, dwa ze rotacja ogromna i nowi robia maniane ale jak maja jej nie robic jak ci co ich przyuczaja dostaja po 3 na raz poza tym im sie nie chce bo i tak w karte wpisze 90 i gwizdze na to czy mlody ogarnia czy nie. a trzecie najwazniejsze to te chore stawki, zabieranie premii itp. jakbyscie zrobili to po ludzku to ludzie by nie uciekali bo sie boja ze przyjdzie czarnuch 2 dni przed koncem miesiaca i uwali premie bo taka ma ochote. jakbyscie podniesli godzinowke i obcieli premie to ludzie z checia by zostali na dluzej, mielibyscie wyszkolonych pracownikow, placilibyscie to samo. a co macie? macie lipe bo ludzie przychodza i uciekaja, ciagle uczycie, a 80% pewnie nowych juz w drugi miesiac odlicza czas do konca umowy, 10 % w trzecim miesiacu decyduje ze zawija sie stamtad a wam nie pozostaje nic innego jak zatrudniac kolejnych i kolejnych. ale tak to jest jak polaczek chce wejsc w dupsko niemcowi i gnoi swoich.. a wiecie czarnuchy co jest zabawne? ze to nie my jestesmy top1 tematem u niemca tylko wy. smieja sie z nas, ale przede wszystkim z was ze wystarczy chwila milczenia z ich strony a wy dojezdzacie swoich rodakow a gowno z tego macie haha. kiedys sie skonczy i wiecie co? zycze wam tego samego traktowania jakim godzicie w nas czarne mendy
1
Ciekawy 2017-04-06 12:19
To nie ma tam porządnych ludzi w tym zakładzie? Rotacja z tego co czytam brak majstrow i brygadzistow i pracownikow.
pracownik 2017-04-06 22:56
popieram wiekszosc tego co napisales,konkrety wkoncu ktos pisze,szkoda ze tak rzadko ktos pisze o tym co sie korpo dzieje,a co moglo by sie stac zeby bylo lepiej,tylko ze te czarne lahudry nie przyjmuje pewnie z tego nic,bo sa zbyt tepe na szerszy punkt widzenia od tego ktory juz sobie przez lata przysposobili
1
filozof 2017-04-06 22:59
jednak widze ze chyba kumasz o kim mowa
1
Kadra 2017-04-06 23:00
Pozdro Pawełek :D
filozof 2017-04-06 23:01
tylko o co ci chodzilo jak napisales wczesniej ze pawelek polecial hen?
1
Były 2017-04-07 14:23
W Korpo był syf , jest syf i będzie nadal . I tego żadna siła nie jest w stanie zmienić ! Żaden pojedynczy niebieski nie jest w stanie podskoczyć czarnuchowi . Może w większej grupie ? Tylko kto teraz w takie coś chce się "bawić " ? Wielu z nas by tam jeszcze pracowało gdyby właśnie nie ten syf ! Nawet fachowcy z długoletnim stażem nie wytrzymali tego syfu ! Co to za praca by człowiek żył w ciągłym stresie i zastanawiał się co miesiąc jaką przyniesie wypłatę ?! 2,5 tys . czy tylko 1450zł ? Bo czarny słusznie czy niesłusznie zabierze premię !
2
Pracownik 2017-04-07 14:33
Dobrze powiedziane
2
Emil 2017-04-08 18:01
Najlepiej mają ci co wchodzą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiktorkowi jeden taki jest pan Jurek gaw...ski miał stluczke na maszynie jak wiktor się dowiedział to pan Jurek gaw...ski wyniósł z chali noż Tokarski a sztukę wyrzucił do kontenera głównego z wiorami i powiedział wiktorkowi ze to tylko mała kolizja pokazał inna sztukę i inna nóż Tokarski ale marek był na urlopie jeden dzień i nie widział tego a jurus owinal Wiktora wokół palca jak dziecko. Najlepiej jak wynosił płytki i noże do domu a potem sprzedawał na eBay.
https://ibb.co/k5HYd5
https://ibb.co/eWWgWQ
6
Koleś 2017-04-08 18:37
Dopiero teraz dałeś te zdjęcia? Trzeba było od razu je dodać jak sprawa była ciepła, chociaż oni i tak by to zatuszowali bo pan jurgiej ma w zakładzie solidne plecy u Pana warzywo :)) ale jazda chociaż tutaj można se popisać, takich podobnych sytuacji w zakładzie jest masa i jeśli masz plecy to nic ci nie grozi, a jeśli ich nie masz to lecisz z nienacka niczym cukierek :)) pozdrawiam wtajemniczonych w tą i tej podobne sprawy
4
sztefan wons 2017-04-12 22:49
opinia testowa, sprawdzamy czy namierzycie :d
głowa 2017-04-12 23:33
a co slychac u najlepszego mistrza 40% trunkow z monatazu?
Mistrz 2017-04-13 10:40
Zajebiście, a co u ciebie? pozdrawiam
Obecny 2017-04-13 15:20
Brawo emil.szAcun dla ciebie.dobrze powiedziane. Plytki mu w kieszeni szeleszcza jak idzie na gore. Nie tylko jemu. Kazdy kto ma okazje, wyniesie ile sie da.
TrueStory 2017-04-15 03:54
Ktos sie orientuje ile placa w jakosci (czerwonych ) bo nie wiem czy jest sens skladac cv czy siedziec w metrologi w winkelmanie
ggg 2017-04-15 14:46
Tyle samo co na kazdym dziale
Pracownik 2017-04-19 13:01
I i tak cię nie wezmą bo biorą tylko swoich
1
Maciek 2017-04-20 20:22
Pozdrowienia dla sciemki wielbiciela 40% trunków. Chociaż raz sprawdźcie mu coca cole albo pepsi zawsze po ostrym chlaniu 200ml przelane. :D pozdrowienia
Były 2017-04-22 19:14
W Korpo było ćpanie i chlanie , jest i będzie .
emil 2017-04-22 23:11
https://youtu.be/0zx883OoyYs
Pozdro dla Wąsa :)
,, Kadra,, ubojni bydła 2017-04-24 11:32
Będziecie pracować w zakładzie tak długo aż was ubijemy,wy zwykłe szare robole, przepraszam niebieskie robole, a prędzej czy później to nastąpi :), na uboj przeznaczeni jesteście, nie wyobrażajcie sobie że jest inaczej, pracujecie u nas do momentu aż was poubijamy, a później po was już tylko posprzatamy, taka jest rzeczywistość, byłem na uboj jesteście, niczym więcej
1
,, Kadra,, ubojni bydła 2017-04-24 11:34
Ps,, bydlem,,
1
Zostaw swoją opinię o Korpo - Jawor
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korpo