Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Korpo

Pracowałeś w firmie Korpo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cypis - 2015-03-20 08:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Montaż PANY !!!!
zdjecie uzytkownika
Heniek z poczty. - 2015-03-20 13:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałem zapytać czy szef montażu wciąż przychodzi do pracy nietrzeźwy i czy próbuje maskować won alkoholu perfumami?pozdrawiam rowniez woooonnnnssssaaaa...!!!!
zdjecie uzytkownika
mafia - 2015-03-20 13:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno się zaszył tak mi odnieśli moi uczniowie. Pozdrowienia z myjeczki
zdjecie uzytkownika
królik 4 - 2015-03-20 17:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mafia wylądowałeś na myjce? to do dupy,o ile pamiętam robiłeś na wiertarkach,masz najgorszą i fizyczną robotę na montażu jedyny ratunek to wchodz głęboko w tyłek kozłowi i jego psiakom.
zdjecie uzytkownika
królik - 2015-03-20 20:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to się tych królików tak namnożyło?

Jeśli się faktycznie zaszył - to dowód na to że p...da z niego. Słabą wolę ma, zero determinacji... łatwiej mu na skróty... esperal po znajomości najprawdopodobniej. SŁABE OGNIWO

A się nie dziwię, że na bani do roboty przychodzi (a raczej PRZYJEŻDŻA). W jego sytuacji inaczej to już się nie da. Rogaty to ma klawe życie. Pije, żeby robić... robi, żeby pić... no i czasem jakaś mucha sie przylepi na te perfumy...
zdjecie uzytkownika
goofy - 2015-03-20 20:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chętnie na myjkę! Robię to najlepiej!
zdjecie uzytkownika
johny - 2015-03-21 13:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za lipa!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
johony - 2015-03-21 13:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Edi to byl gosc,dobra bajera z nim byla,mozna bylo sie posmiac,Koziol tylko goni do roboty i zabiera premie z jego psami!!! Byl taki Miriam ktory ma jaja i odwazyl sie Kozla pobic,szkoda ze mu nie pyklo,szkoda!!! Moze wy panowie cos zrobicie po co pisac!!! ha,ha,ha,a kroliczek dostal kosza i teraz w angli degustuje sie trawka
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-03-21 15:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego ty tego nie zrobisz,wymiekasz???
zdjecie uzytkownika
johony - 2015-03-21 15:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mialem z nim problemu,chociaz go nie lubie
zdjecie uzytkownika
królik 5 - 2015-03-21 15:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ulka nie pajacuj,bo sama kapowałaś jak po kiblach pisali biegając do biura,teraz kiedy 90
















Ulka nie pajacuj,jak pisali po kiblach,sama biegałaś kapować do biura,myślałaś,że wejdziesz w dupsko Kramera,a oni zabierali premie ludziom,dziwne ,że się uchowałaś bo związkowców wykosili 90%,a reszta co została skuliła ogon,i ściąga czapkę przed czarną hołotą.




zdjecie uzytkownika
CZARNI - 2015-03-21 17:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziekujemy za Reklame,czubki!!!!!!!! Czarnucy z korpo!!!!
zdjecie uzytkownika
Balinka - 2015-03-21 17:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banas spotkamy sie!!! wiesz kto pisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
królik 3 - 2015-03-21 18:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niejaki Jonny to frajerzyna z montażu chciał być kiedyś czarnym dawne czasy,ale wybrali Wąsa wtedy.
zdjecie uzytkownika
OKO - 2015-03-21 18:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
IDZIE WSZYSCY DO LEKARZA!
zdjecie uzytkownika
Poszukujący pracy - 2015-03-21 19:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, otóż zdążyłem poczytać zostawione na tym portalu opinie związane głównie z atmosferom jaka panuje w owym zakładzie lecz nurtuje mnie pytanie czy naprawdę jest tak źle jak piszecie? rozchodzi się głównie o to, że obecnie rozglądam się za pracą i chciałbym złożyć papiery do korpo ponieważ od niektórych osób słyszałem że praca nie jest taka zła a zarobki są dosyć zadowalające (jak na jawor) więc jeżeli mógłby ktoś konkretnie odpisać na tą wiadomość (oczywiście osoby które mają doświadczenie z tą firmą) będę wdzięczny.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
przezyj to sam - 2015-03-21 20:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chwale korpo!!!
zdjecie uzytkownika
Koziolek chciałbys wiedziec kto ... - 2015-03-22 08:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie..czy icek i johny wciąż wała z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na montażu?czy ich frajerstwo sie pogłębilo?czy zwerbowali jakiś nowych do swojej grupy?johny to był przynajmniej frajer z "zasadami" potrafił powiedziec ci w twarz ze idzie cie sprzedać...
zdjecie uzytkownika
królik 3 - 2015-03-22 10:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem że icek frajerzyna wszech czasów-jest teraz na magazynie,menel kozioł załatwił mu fuchę,icek robił zakupy w tesco kozłowi, nosił torby do domu,latał jemu do kantora,typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
icek - 2015-03-22 11:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i teraz leze na magazynie,ha,ha
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-03-22 14:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Icek nie musi blakac sie po europie i u hansa cegle podawac za 5 euro,ha,ha
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2015-03-26 19:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to to jeszcze nic jak chodzę po magazynie i widzę tych kierowców kramera jak ciągają te kosze jak konie paleciakiem które ważą ponad tonę a pot płynie im po tyłkach przed kamerą kramera to jest oddanie. Nie to co ja przyjadę pokręce się trochę pościemniam i skodzine od kramera mam ha !
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-04 23:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najniższa krajowa w Niemczech nie wiem czy wiesz "jarku" to 8,50 euro netto. Ale zawsze pozostaje ci zdjąć spodnie, albo liczyć autobusy na przystanku, w tym masz wprawę....
zdjecie uzytkownika
bułan - 2015-04-23 14:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co taka cisza !!!!!!!!! chyba wszczyscy macie premie :)
zdjecie uzytkownika
Edmund - 2015-04-25 21:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z teorią - "każdego można zastąpić" ?? Hmmm? Chyba coś nie pykło.....Buahahaha :D Tylko co teraz? Może uchodźców z Ukrainy zatrudnić??.... Większość tricków nie wypaliło, co teraz? Czekamy na nowe pomysły. No panowie, czas się wykazać. :D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korpo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Korpo?
Zadaj pytanie