Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PBA SERVICE

Pracowałeś w firmie PBA SERVICE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-15 18:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem po co ktoś bawi się w ciągłe spamowanie tablicy tej firmy. Niespecjalnie to chyba mu wychodzi
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-16 14:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wreszcie jakiś komentarz sensowny od @gieniu, który przynajmniej pewnie tu zostanie ;) a Pan Panie Piotrze swoje :P
zdjecie uzytkownika
............ - 2014-05-20 11:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dali ogłoszenie o naborze przewozników . Zadzwoniłem i poprosiłem o przesłanie projektu umowy mailem. Odmówili twierdząc że muszę pojawić się osobiście (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-05-20 15:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w tej firmie cos się zmieniło?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-21 14:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak w takim razie wyjaśnicie te dość niepochlebne opinie niektórych pracowników? pytanie do tych polecających
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-05-27 21:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisz ( usunięte przez administratora )
Chetnie pomogę mam dżoooooooooo wiedzy na ich temet
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-05-28 12:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ma ktoś jakieś aktualne info na temat sytuacji w firmie? Może coś uległo poprawie? Trzymam kciuki za pozytywne zakończenie sprawy!
zdjecie uzytkownika
pilna odp - 2014-05-28 18:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podlaczam sie do pytania o aktualna sytuacje. mam oferte z pba service i zalezy mi na szybkiej odpowiedzi. dzieki
zdjecie uzytkownika
pilna odp - 2014-05-29 14:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
strasznie nierówne te odpowiedzi, czy może kto kolwiek z ludzi na tym forum napisać prosto: wady/zalety w pba service? dzieki za wszystkie komentarze.
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-05-29 17:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z forumowiczów mógłby zapodać jakaś w miarę neutrealną opinię? Czekam na informacje na temat tej firmy :) zbieram się do wysłania cvki do PBA..
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-05-29 19:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie potrafisz czytac ci ludziska piszą??
czy może jesteś z PBA
zdjecie uzytkownika
gif - 2014-06-02 09:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2014-05-28 12:55:58]:
TAK ja mam. Nie narzekam,, dziwię się że wypisujecie takie brednie skoro można naprawdę pojeździć z nimi. Nie rozpisuję się o szczegółach gdyż pewnie zaraz ktoś skwituje konkretnie. A ja uważam że wystarczy mieć głowę na karku.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-06-03 10:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogę z tobą kolego porozmawiać na temat pba jak się zgodzisz podaje @ do numeru tel ( usunięte przez administratora )ja zadzwonie Ps zgadzam się z tobą
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-03 15:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak z ciekawości zapytam - czy ta firma jeszcze właściwie funkcjonuje? bo po tych wpisach to szczerze w to wątpię
zdjecie uzytkownika
Traggi - 2014-06-04 00:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowali sobie na to od momentu uknucia tych szlachetnych planów.. Nie ma co, bez konkretnych zmian będzie tak samo.
zdjecie uzytkownika
mirage - 2014-06-15 22:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki chłopaki za info,napewno nie dam im mojego auta
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-26 22:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-28 15:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-06-26 22:13:51]:
możesz w takim razie w kilku zdaniach powiedzieć co w największym stopniu wpłynęło na Twoją ocenę ?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-29 23:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i właśnie. Czy tak właściwie to to całe PBA Service obecnie dalej prosperuje czy to już tylko melodia przeszłosci?
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-07-27 13:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gif - 2014-06-02 09:20:28]:
pojeździć to sobie możesz fakt.... i to tyle
zdjecie uzytkownika
bodygard1 - 2014-07-28 13:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marian - 2014-05-13 13:06:31]:
po 2-3 miesiacach.jak się uda
zdjecie uzytkownika
bodygard1 - 2014-07-28 13:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pilna odp - 2014-05-29 14:05:38]:
odpowiem krótko i treściwie: same wady - zalet brak
zdjecie uzytkownika
max - 2014-07-28 19:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
Igor - 2014-09-17 12:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM jestem bardzo zadowolony.
zdjecie uzytkownika
KRIS - 2014-09-17 13:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem zadowolony
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBA SERVICE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x