Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo PBA SERVICE

Opinie o PBA SERVICE

Pracowałeś w firmie PBA SERVICE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Marian - 2014-05-13 13:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.... - 2014-03-19 10:37:13]:
A płacą za te zlecenia?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-15 18:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem po co ktoś bawi się w ciągłe spamowanie tablicy tej firmy. Niespecjalnie to chyba mu wychodzi
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-16 14:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wreszcie jakiś komentarz sensowny od @gieniu, który przynajmniej pewnie tu zostanie ;) a Pan Panie Piotrze swoje :P
zdjecie uzytkownika
............ - 2014-05-20 11:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dali ogłoszenie o naborze przewozników . Zadzwoniłem i poprosiłem o przesłanie projektu umowy mailem. Odmówili twierdząc że muszę pojawić się osobiście (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-05-20 15:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w tej firmie cos się zmieniło?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-21 14:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak w takim razie wyjaśnicie te dość niepochlebne opinie niektórych pracowników? pytanie do tych polecających
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-05-27 21:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisz ( usunięte przez administratora )
Chetnie pomogę mam dżoooooooooo wiedzy na ich temet
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-05-28 12:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Ma ktoś jakieś aktualne info na temat sytuacji w firmie? Może coś uległo poprawie? Trzymam kciuki za pozytywne zakończenie sprawy!
zdjecie uzytkownika
pilna odp - 2014-05-28 18:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podlaczam sie do pytania o aktualna sytuacje. mam oferte z pba service i zalezy mi na szybkiej odpowiedzi. dzieki
zdjecie uzytkownika
pilna odp - 2014-05-29 14:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
strasznie nierówne te odpowiedzi, czy może kto kolwiek z ludzi na tym forum napisać prosto: wady/zalety w pba service? dzieki za wszystkie komentarze.
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-05-29 17:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z forumowiczów mógłby zapodać jakaś w miarę neutrealną opinię? Czekam na informacje na temat tej firmy :) zbieram się do wysłania cvki do PBA..
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-05-29 19:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie potrafisz czytac ci ludziska piszą??
czy może jesteś z PBA
zdjecie uzytkownika
gif - 2014-06-02 09:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2014-05-28 12:55:58]:
TAK ja mam. Nie narzekam,, dziwię się że wypisujecie takie brednie skoro można naprawdę pojeździć z nimi. Nie rozpisuję się o szczegółach gdyż pewnie zaraz ktoś skwituje konkretnie. A ja uważam że wystarczy mieć głowę na karku.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-06-03 10:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogę z tobą kolego porozmawiać na temat pba jak się zgodzisz podaje @ do numeru tel ( usunięte przez administratora )ja zadzwonie Ps zgadzam się z tobą
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-03 15:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak z ciekawości zapytam - czy ta firma jeszcze właściwie funkcjonuje? bo po tych wpisach to szczerze w to wątpię
zdjecie uzytkownika
Traggi - 2014-06-04 00:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowali sobie na to od momentu uknucia tych szlachetnych planów.. Nie ma co, bez konkretnych zmian będzie tak samo.
zdjecie uzytkownika
mirage - 2014-06-15 22:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki chłopaki za info,napewno nie dam im mojego auta
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-26 22:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-28 15:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-06-26 22:13:51]:
możesz w takim razie w kilku zdaniach powiedzieć co w największym stopniu wpłynęło na Twoją ocenę ?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-29 23:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
i właśnie. Czy tak właściwie to to całe PBA Service obecnie dalej prosperuje czy to już tylko melodia przeszłosci?
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-07-27 13:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gif - 2014-06-02 09:20:28]:
pojeździć to sobie możesz fakt.... i to tyle
zdjecie uzytkownika
bodygard1 - 2014-07-28 13:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marian - 2014-05-13 13:06:31]:
po 2-3 miesiacach.jak się uda
zdjecie uzytkownika
bodygard1 - 2014-07-28 13:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pilna odp - 2014-05-29 14:05:38]:
odpowiem krótko i treściwie: same wady - zalet brak
zdjecie uzytkownika
max - 2014-07-28 19:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
Igor - 2014-09-17 12:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM jestem bardzo zadowolony.
zdjecie uzytkownika
KRIS - 2014-09-17 13:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem zadowolony
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2014-11-25 22:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma, bo nie ma o czym pisać. Firma rzetelna, dobra współpraca, km też ok, ja bynajmniej chłopaki nie narzekam. Polecam.
zdjecie uzytkownika
Przewoźnik - 2014-11-26 22:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzwoniłem ostatnio i zaproponowali stawkę korzystniejszą niż dotychczas. Myślę że lepsza niż gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-11-28 18:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Przewoźnik, to super wiadomość, ale możesz byc taki miły i napisac jaką to stawke ci zaproponowali? bo może dotychczas pracowałeś na naprawdę małych stawkach i dla Ciebie to dużo, ale dla innych, którzy znaja rynek bardziej i sa dłużsi stazem bedzie to jednak trochę mało. z góry dzieki za informacje.
zdjecie uzytkownika
Przewoźnik - 2014-11-30 20:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staż mam spory więc wiem co mówię. Jeśli chcesz to zwyczajnie zadzwoń. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-12-29 23:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2013-11-14 14:57:38]:
komu polecasz
zdjecie uzytkownika
olek93 - 2015-02-26 23:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to normalnie tak do nich można zadzwonić i się wszystkiego dowiedzieć? ja raczej myślałem żeby się u nich zatrudnić, wiem że trzeba sprawdzić firmę i powinienem wykonać taki telefon ale boję się że będe spalony bo właciciel firmy się może dowiedzieć że tyo ja dzwoniłem i się wypytywałem i pewnie mnie już wcale nie zatrudni. czy słusznie się tego obawiam?
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-08 14:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
anit - 2015-03-12 16:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po przeczytaniu waszych komentarzy można osiwieć przed 30tką zdecydujcie się w końcu czy firma jest ko czy nie bo już sama nie wiem co robić dalej czy podjąć z nimi współprace czy nie !?
zdjecie uzytkownika
przewoźnik - 2015-03-16 14:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolony. Anita polecam z czystym sumieniem.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-03-29 21:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [max - 2014-07-28 19:50:51]:
Możesz powiedzieć o co chodzi z tą firmą ??
zdjecie uzytkownika
raros - 2015-04-05 21:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kuba - 2015-03-29 21:19:31]:
Hej Kuba. Polecam, Ale warunkiem terminowej kasy jest terminowa dostawa papierów. Ja jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
Meteo-leo - 2015-11-26 14:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
współpraca przebiega dobrze, wiadomo człowiek boi się że nie zapłacą, ale płacą i jest dobrze, stabilna pracy i stała kasa..
zdjecie uzytkownika
przewoznik - 2015-12-01 15:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może mi powiedzieć czy ta firma to jeszcze istnieje bo konta w banku ma zablokowane przez wierzycieli?????
zdjecie uzytkownika
Egon - 2015-12-05 14:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowani przewoźnicy mogę z czystym sumieniem i pełną odpowiedzialnością za słowa stwierdzić na własnym przykładzie , że ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeden wielki przekręt. Pojeździłem dla nich i tyle , utopiłem paredziesiąt tysięcy i osobiście nie słyszałem żeby komukolwiek zapłacili jakąkolwiek kwotę nawę po terminie. Czytałem na innym forum , że kilku przewoźnikòw szykuje "akcję wyrwania chwasta" będę im kibicował. Teraz mieszkam we Francji i tu aż tak nie kradną.
zdjecie uzytkownika
Przewoznik2412895 - 2015-12-09 12:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Egon Jesli mozesz proszę o kontakt tokarczykcompany@gmail.com mi tez sa winni duzą sume i chce załozyc sprawe cywilna im nas wiecej tym lepiej prosze o kontakt rowniez wszystkie inne oszukane osoby.
zdjecie uzytkownika
Przewoznik2412895 - 2015-12-09 12:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Egon - 2015-12-05 14:45:46]:
Prosze o kontakt w sprawie tej firmy i tego forum. tokarczykcompany@gmail.com
zdjecie uzytkownika
rupas - 2015-12-17 18:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma raczej istnieje, bo przecież w innym wypadku nie było by tak wielkiego zainteresowania. Swoją drogą jestem ciekaw czy to co piszecie to prawda jest.
zdjecie uzytkownika
kim - 2016-01-02 23:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie widocznie firma istnieje nadal, nie wiem skad niektorzy posiadaja jakies informacje o wierzycielach itp, na ich stronie internetowej nie widzialem niczego niepokojacego
zdjecie uzytkownika
Przewoźnik - 2016-01-08 17:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powiem tak, większych przekrętów nie widziałem, jak nie masz co z pieniędzmi zrobić a uwielbiasz jeździć to możesz z nimi współpracować, ja po miesiąc przed końcem obowiązującej złodziejskiej umowy, zrezygnowałem ze współpracy z nimi,zapłacili łącznie za 4 miesiące współpracy, na pozostałe 7 mamy już prawomocne wyroki lub czekają na rozprawę, robią wszystko żeby nie zpłacić, wymyślają bzdurne powody.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2016-01-19 09:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na rozprawie sędzia z niedowierzanie opuścił okulary, że podpisałem umowę nie czytająca a tym bardziej nie sprawdzając firmy w internecie. Byłem naiwny, uwierzyłem przypadkowo spotkanemu kolesiowi, który zresztą później u mnie pracował. Chwalił, tak, firma dobrze płaci i na czas. Największe oszustwo. Ludzie obudźcie się, negatywne komentarze nie biorą się znikąd. Przez takich naiwniaków jak ja prezes PBA się śmieje (bierze udział w akcjach charytatywnych za naszą kasę), urząd skarbowy bo mają to gdzieś, że faktury niezapłacone, tylko słyszę Panie Piotrze kiedy pan zapłaci bo oddamy do komornika.
zdjecie uzytkownika
autto - 2016-01-19 11:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam opinie pana piotra oraz przewoznika jezdzilem u nich okolo 4 miesiace nie dostal zaplacona ani jedna faktura umowa przygotowana zeby mozna bylo latwo oszukac ludzi oszusci
zdjecie uzytkownika
Radek - 2016-01-21 11:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chyba jakieś błędy i przypadki, bo ja znam historię firmy, wiele też słyszałem od ludzi i nigdy nie było takiego głosu @autto a swoją drogą @piotr czemu nie czytasz umów?
zdjecie uzytkownika
kawa - 2016-01-21 19:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma PBA Kalisz oszuści nad oszustami, zapłacili kilka początkowych FV,
a następne kilkadziesiąt tysięcy zalega, sprawa w sądzie.
zdjecie uzytkownika
hahah - 2016-01-26 10:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejni wydymani przez PBA chodzą po mieście:) powodzenia chłopaki a Arkadiusza to już zamknęli i tych jego słupów?? tzn prezesa.... powiem tak zgłaszajcie się do prokuratury im więcej tym lepiej

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PBA SERVICE!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBA SERVICE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert