Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: PBA SERVICE


Oceniono 1827 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
PBA SERVICE
Wichrowa 4
Poznań
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-15 18:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem po co ktoś bawi się w ciągłe spamowanie tablicy tej firmy. Niespecjalnie to chyba mu wychodzi
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-16 14:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wreszcie jakiś komentarz sensowny od @gieniu, który przynajmniej pewnie tu zostanie ;) a Pan Panie Piotrze swoje :P
zdjecie uzytkownika
............ - 2014-05-20 11:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dali ogłoszenie o naborze przewozników . Zadzwoniłem i poprosiłem o przesłanie projektu umowy mailem. Odmówili twierdząc że muszę pojawić się osobiście (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-05-20 15:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w tej firmie cos się zmieniło?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-21 14:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak w takim razie wyjaśnicie te dość niepochlebne opinie niektórych pracowników? pytanie do tych polecających
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-05-27 21:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisz piotr.adamowicz110@wp.pl
Chetnie pomogę mam dżoooooooooo wiedzy na ich temet
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-05-28 12:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ma ktoś jakieś aktualne info na temat sytuacji w firmie? Może coś uległo poprawie? Trzymam kciuki za pozytywne zakończenie sprawy!
zdjecie uzytkownika
pilna odp - 2014-05-28 18:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podlaczam sie do pytania o aktualna sytuacje. mam oferte z pba service i zalezy mi na szybkiej odpowiedzi. dzieki
zdjecie uzytkownika
pilna odp - 2014-05-29 14:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
strasznie nierówne te odpowiedzi, czy może kto kolwiek z ludzi na tym forum napisać prosto: wady/zalety w pba service? dzieki za wszystkie komentarze.
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-05-29 17:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z forumowiczów mógłby zapodać jakaś w miarę neutrealną opinię? Czekam na informacje na temat tej firmy :) zbieram się do wysłania cvki do PBA..
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-05-29 19:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie potrafisz czytac ci ludziska piszą??
czy może jesteś z PBA
zdjecie uzytkownika
gif - 2014-06-02 09:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2014-05-28 12:55:58]:
TAK ja mam. Nie narzekam,, dziwię się że wypisujecie takie brednie skoro można naprawdę pojeździć z nimi. Nie rozpisuję się o szczegółach gdyż pewnie zaraz ktoś skwituje konkretnie. A ja uważam że wystarczy mieć głowę na karku.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-06-03 10:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PIOTR - 2013-10-22 12:37:38]:
Witaj Piotrze potrzebuje z tobą porozmawiać na temat pba podaj numer tel na grupa .apm@onet.plzadzwonie
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-06-03 10:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogę z tobą kolego porozmawiać na temat pba jak się zgodzisz podaje @ do numeru tel grupa.apm @onet.pl ja zadzwonie Ps zgadzam się z tobą
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-03 15:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak z ciekawości zapytam - czy ta firma jeszcze właściwie funkcjonuje? bo po tych wpisach to szczerze w to wątpię
zdjecie uzytkownika
Traggi - 2014-06-04 00:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowali sobie na to od momentu uknucia tych szlachetnych planów.. Nie ma co, bez konkretnych zmian będzie tak samo.
zdjecie uzytkownika
mirage - 2014-06-15 22:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki chłopaki za info,napewno nie dam im mojego auta
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-26 22:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-28 15:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-06-26 22:13:51]:
możesz w takim razie w kilku zdaniach powiedzieć co w największym stopniu wpłynęło na Twoją ocenę ?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-29 23:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i właśnie. Czy tak właściwie to to całe PBA Service obecnie dalej prosperuje czy to już tylko melodia przeszłosci?
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-07-25 14:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-06-29 23:35:25]:
Wszystkim poszkodowanym podaje numer do Komendy Miejskiej Policji w Kaliszu wydział przestępstw gospodarczych gdzie prowadzone jest dochodzenie przeciwko tym.....tam zajmują sie właśnie tym czymś zwanym PBA SERVICE tel 062 7655397
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-07-25 14:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZYSTKIE TE WPISY POZYTYWNE TO BZDURY
JA ZROBIŁEM NEGATYWNY WPIS I ZOSTAŁ USUNIETY.
PBA CAŁY CZAS SZUKA LESZCZY Z KTÓRYCH MOZNA KASĘ NA PRZEKRETACH ROBIĆ.
SZEF ICH TO KRYMINALISTA KTÓRY SIEDZIAŁ ZA OSZUSTWA Z ROLNIKAMI.
ZAMÓW RAPORT O CZŁOWIEKU TO WSZYSTKO CI NAPISZA
POZDRAWIAM
Wszystkich poszkodowanych zapraszam do współpracy i zebraniu sił przed sadem
piotr.adamowicz110@wp.pl
Mam juz prawnika który nam wszystkim pomoze
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-07-25 14:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma faktycznie osławiona jako (usunięte przez administratora)
NAMAWIAJĄ NA WSPÓŁPRACE A PÓZNIEJ ROBIĄ WSZYSTKO ZEBYŚ NIE DAŁ RADY SPROSTAĆ TERMINOM PŁATNOSCI
CIAGLE ZALEGAJA Z PŁATNOSCIAMI ALBO WOGÓLE NIE PŁACĄ
NIE POLECAM
JAK NAJDALEJ Z ON NICH
zdjecie uzytkownika
hhh - 2014-07-25 14:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem że jeśli ktoś negatywnie się wypowiada, a klauzula poufności o ty mówi, szybko dochodzą kto to jest
MIrosławo klauzula poufności nie mówi o łamaniu przez was prawa,o okradaniu przez was przewoźników,o wyłudzaniu przez was naszych pieniędzy i usług ,o świadomym wprowadzaniu przez ciebie wszystkich w błąd ty obrzydliwa do wyrzygania tłusta, brzydka. ruro!!! WIĘC NIE STRASZ NIE STRASZ BO SIE ZESRASZ!!!
Mogę ci powiedzieć jedno....Pocałuj mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poczuj się....zapłacisz za wszystko i to już nie długo babochłopie
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-07-25 16:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gif - 2014-06-02 09:20:28]:
Gieniu pracuje w PBA i jest ok..... ,a co tam robisz Gieniu? Naciągasz przewoźników na podpisanie umowy??a może wcześniej Gieniu byłeś pracownikiem COMPERIOR-a? WON PARÓWO!!! BANDA PRZEKRĘTÓW I NACIĄGACZY!!!!NIE POLECAM NIKOMU!!!!

MYDLICIE OCZY LUDZIA ZEBY KOLEJNYCH NACIAGNAC

Dali ogłoszenie o naborze przewozników. Zadzwoniłem i poprosiłem o przesłanie projektu umowy mailem. Odmówili twierdząc że muszę pojawić się osobiście. Zapylałem 1000 km żeby w połowie lektury umowy wiedzieć już że to żart!! Nie chcę używać słów uważanych za wulgarne żeby nie zostać zmoderowany ale powiem wam tylko tyle że treść umowy obraża inteligencje przeciętnego człowieka... a pozatym nie ma kart paliwowych,nie ma skonta i co najfajniejsze nie zgadzają się na faktoring!!!! jeśli ktoś nie zrozumiał co napisałem to życze powodzenia

PRAWDA O PBA
Dupsko ci wyliże p.Miroslawa zybyś do Dla nich Jeżdził
Obiecuje 15-17 tys km
Jazda po max 3 tygodnie
Terminowe Rozliczeni
WSZYTKIE TE OBIETNICE TO KŁAMSTWO
Jezdzi samochod max 2000 km-tygodniowo
Zjazd do Kraju z Wielką Łaską po 4 tygodniach
Terminy jak szefowi sie spodoba.Wielka niewiadoma.
Kary za wymyslone sytuacje które są Adsurdalne
Spedycja PORAZKA.jAK NAJDALEJ OD TAKICH OSZUSTÓW I ZŁODZIEI.
UWAGA NA SŁUPY ARKADIUSZA I JEGO ZŁODZIEJSKIEJ RODZINKI
----FIRO Z Opatówka
----UE TRANS

----INCO TRANS

----SPEED 24

----VABEK


----GWARANT

----WALDI TRANS

----KUBA-TRANS

----YUMAR

----STAWPOL Z KOŁA
----EUROWIDE

----SEB TRANS

UWAGA NA ZACHECAJACE OFERTY WSPÓŁPRACY POPRZEZ PORTALE SPOLECZNE
TABLICA.PL I GUMTREE
SA TO OSZUSCI Z PBA I SLUPÓW KLANU ARKADIUSZA SKARUPY
Wszystkim poszkodowanym i oszukanym przez tych oszustów podaje numer do Komendy Miejskiej Policji w Kaliszu wydział przestępstw gospodarczych tam zajmują sie właśnie tym czymś zwanym PBA SERVICE tel 062 7655397

A mi zalegają 60.000 i kary naliczyli z kapelusza. oddałem sprawę do prawnika co ma dużo spraw c/a BPA podaję numer dzwońcie, bo babka zna się na rzeczy
602-492-180

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBA SERVICE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x