Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: PBA SERVICE


Oceniono 1598 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 92 osoby
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-20 11:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dla mnie ok , ilośc km faktycznie była kiepska , zmieniłem kierowcę i jest ok, a płacić płaca.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-21 20:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (127)
NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
PIOTR - 2013-10-22 12:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (124)
NIE POLECAM
2 TYS KM TYGODNIOWO MAX
BRAK ROZLICZEN FINANSOWYCH
BRAK KONTAKTU
UNIKAJA
zdjecie uzytkownika
Drajwer - 2013-10-22 13:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty (usunięte przez administratora) chyba jakimś niedorajdą jesteś że tylko po 2 tys km robisz.
Co do rozliczeń, ja mam zawsze w terminie, max 3-4 dni opóźnienia, ale to zrozumiałe.
zdjecie uzytkownika
- - 2013-10-22 15:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie 2 tysiące ale marnota , złego kierowce ,masz stary ,albo nie umiesz jeździć
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-10-22 17:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (123)
Moja opinia jest taka że nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
- - 2013-10-23 17:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy z Pba otwarcie pogadać , są normalni i rozumieją równierz każdego sytuacje , tylko trzeba chciec , a nie (usunięte przez administratora) ich oczerniać. Także jak masz jkais prpoblem i czujesz sie poszkodowany poprostu zadzwon tam i popros o spotkanie , a napewno temat załatwisz .Ja z tym prob;lemu nie mam -załatwiam z nimi co chce i nie ma problemów (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-11-14 14:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajna firma polecam
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2013-12-11 14:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja polecam. Wstawiam kolejne auta. Płacą na czas, jedyny minus że trzeba pilnować kierowców aby dosyłali dokumenty w czasie.
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-12-19 16:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (114)
nie polecam nikomu
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2013-12-20 10:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chciałbym życzyć wszystkim wszystkiego dobrego (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
GIENEK - 2014-01-09 13:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (116)
NIE POLECAM
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
WSZYSTKIE TE WPISY POZYTYWNE TO BZDURY JA ZROBIŁEM - 2014-01-09 13:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (117)
WSZYSTKIE TE WPISY POZYTYWNE TO BZDURY
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zara - 2014-01-11 21:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja z przyjemnością polecę firmę. Trochę się tam pozmieniało. Zanim rozpocząłem też słyszałem negatywy, ale jest inaczej. Ja nie narzekam. Polecę każdemu rozsądnemu przewoźnikowi, trzeba pilnować papierów i nie ma żadnych opóźnień. Firma OK.
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-01-16 14:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (120)
NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Gieniu - 2014-02-04 09:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracuję i jest OK. Polecam
zdjecie uzytkownika
GOWORK - 2014-02-28 12:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBA SERVICE
zdjecie uzytkownika
max - 2014-02-28 15:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
NIE POLECAM NIKOMU
zdjecie uzytkownika
NIE POLECAM - 2014-02-28 21:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
OSZUŚCI - 2014-03-01 21:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
NIE POLECAM NIKOMU
zdjecie uzytkownika
Olo - 2014-03-15 21:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam. Wszystko na czas, mam 2 auta, planuję kolejne. Firma godna polecenia.
(usunięte przez administratora)Transport to ogólnie trudny biznes, dlatego trzeba z głową do niego podchodzić.
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-03-19 10:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popieram ja też już jeżdzę sporo czasu i nie narzekam na brak zleceń
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-04-18 12:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA!!!PBA Service Kalisz kilometry ok 2tys. tygodniowo po wypowiedzeniu umowy kary,kary blokowanie pieniedzi po 100 dniach dalej nie mam pieniędzy nie mam już jak dzwonic cały czes kreca musze zmieniac nr.telefonu bo nie odbierają porażka firma!!!!

UWAGA NA ZECHECAJĄCE OFERTY WSPÓŁPRACY NA PORTALACH SPOŁECZNOSCIOWYCH TYPU
TABLICA I GUMTREE
SĄ TO ZŁODZIEJE Z KLANU PBA SERVICE I SŁUPY ZŁODZIEJSKIEJ EKIPY P.SKARUPY !!!!

UWAGA NA SLUPY p.Arkadiusza i jego złodziejskiej ekipy

---FIRO z Opatówka
---speed 24
---nico trans
---UE trans

UWAGA NA SLUPY p.Arkadiusza i jego złodziejskiej ekipy

DZIADY !!! NIE MA NIC WSPÓLNEGO ZE SPEDYCJĄ !!! SPEDYCJA TO PRZYKRYWKA DO ROBIENIA WAŁÓW I PRZEKRĘTÓW!! TA PSEUDO FIRMA UTRZYMUJE SIE TYLKO I WYŁĄCZNIE Z OSZUKIWANIA ,NACIĄGANIA I OKRADANIA PRZEWOŹNIKÓW

Wszystkim poszkodowanym podaje numer do Komendy Miejskiej Policji w Kaliszu wydział przestępstw gospodarczych gdzie prowadzone jest dochodzenie przeciwko tym.....tam zajmują sie właśnie tym czymś zwanym PBA SERVICE tel 062 7655397

oddałem sprawę do prawnika co ma dużo spraw c/a BPA podaję numer dzwońcie, bo babka zna się na rzeczy 602-492-180

WSZYSTKICH INFORMUJĘ ŻE WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ.
zdjecie uzytkownika
WSZYSTKIE TE WPISY POZYTYWNE TO BZDURY - 2014-04-18 12:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZYSTKIE TE WPISY POZYTYWNE TO BZDURY
JA ZROBIŁEM NEGATYWNY WPIS I ZOSTAŁ USUNIETY.
PBA CAŁY CZAS SZUKA LESZCZY Z KTÓRYCH MOZNA KASĘ NA PRZEKRETACH ROBIĆ.
SZEF ICH TO KRYMINALISTA KTÓRY SIEDZIAŁ ZA OSZUSTWA Z ROLNIKAMI.
ZAMÓW RAPORT O CZŁOWIEKU TO WSZYSTKO CI NAPISZA
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
wrobiony - 2014-04-18 19:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozytywne wpisy piszą spedytorzy,to udowodnione,nie daj sie wrobic jak koledzy piszą,ich dzialalnosc to wkrecanie ludzi,wszystkie opinie pozytywne to prawda zarabiaja na naciaganiu a nie na spedycij,ja stracilem okolo 200 tys
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBA SERVICE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x