Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: PBA SERVICE

zdjecie uzytkownika
gif - 2014-06-02 09:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2014-05-28 12:55:58]:
TAK ja mam. Nie narzekam,, dziwię się że wypisujecie takie brednie skoro można naprawdę pojeździć z nimi. Nie rozpisuję się o szczegółach gdyż pewnie zaraz ktoś skwituje konkretnie. A ja uważam że wystarczy mieć głowę na karku.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-06-03 10:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogę z tobą kolego porozmawiać na temat pba jak się zgodzisz podaje @ do numeru tel ( usunięte przez administratora )ja zadzwonie Ps zgadzam się z tobą
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-03 15:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak z ciekawości zapytam - czy ta firma jeszcze właściwie funkcjonuje? bo po tych wpisach to szczerze w to wątpię
zdjecie uzytkownika
Traggi - 2014-06-04 00:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowali sobie na to od momentu uknucia tych szlachetnych planów.. Nie ma co, bez konkretnych zmian będzie tak samo.
zdjecie uzytkownika
mirage - 2014-06-15 22:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki chłopaki za info,napewno nie dam im mojego auta
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-26 22:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-28 15:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-06-26 22:13:51]:
możesz w takim razie w kilku zdaniach powiedzieć co w największym stopniu wpłynęło na Twoją ocenę ?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-29 23:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
i właśnie. Czy tak właściwie to to całe PBA Service obecnie dalej prosperuje czy to już tylko melodia przeszłosci?
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-07-27 13:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gif - 2014-06-02 09:20:28]:
pojeździć to sobie możesz fakt.... i to tyle
zdjecie uzytkownika
bodygard1 - 2014-07-28 13:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marian - 2014-05-13 13:06:31]:
po 2-3 miesiacach.jak się uda
zdjecie uzytkownika
bodygard1 - 2014-07-28 13:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pilna odp - 2014-05-29 14:05:38]:
odpowiem krótko i treściwie: same wady - zalet brak
zdjecie uzytkownika
max - 2014-07-28 19:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
Igor - 2014-09-17 12:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM jestem bardzo zadowolony.
zdjecie uzytkownika
KRIS - 2014-09-17 13:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem zadowolony
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2014-11-25 22:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma, bo nie ma o czym pisać. Firma rzetelna, dobra współpraca, km też ok, ja bynajmniej chłopaki nie narzekam. Polecam.
zdjecie uzytkownika
Przewoźnik - 2014-11-26 22:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwoniłem ostatnio i zaproponowali stawkę korzystniejszą niż dotychczas. Myślę że lepsza niż gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-11-28 18:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Przewoźnik, to super wiadomość, ale możesz byc taki miły i napisac jaką to stawke ci zaproponowali? bo może dotychczas pracowałeś na naprawdę małych stawkach i dla Ciebie to dużo, ale dla innych, którzy znaja rynek bardziej i sa dłużsi stazem bedzie to jednak trochę mało. z góry dzieki za informacje.
zdjecie uzytkownika
Przewoźnik - 2014-11-30 20:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staż mam spory więc wiem co mówię. Jeśli chcesz to zwyczajnie zadzwoń. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-12-29 23:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2013-11-14 14:57:38]:
komu polecasz
zdjecie uzytkownika
olek93 - 2015-02-26 23:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to normalnie tak do nich można zadzwonić i się wszystkiego dowiedzieć? ja raczej myślałem żeby się u nich zatrudnić, wiem że trzeba sprawdzić firmę i powinienem wykonać taki telefon ale boję się że będe spalony bo właciciel firmy się może dowiedzieć że tyo ja dzwoniłem i się wypytywałem i pewnie mnie już wcale nie zatrudni. czy słusznie się tego obawiam?
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-08 14:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
anit - 2015-03-12 16:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po przeczytaniu waszych komentarzy można osiwieć przed 30tką zdecydujcie się w końcu czy firma jest ko czy nie bo już sama nie wiem co robić dalej czy podjąć z nimi współprace czy nie !?
zdjecie uzytkownika
przewoźnik - 2015-03-16 14:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolony. Anita polecam z czystym sumieniem.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-03-29 21:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [max - 2014-07-28 19:50:51]:
Możesz powiedzieć o co chodzi z tą firmą ??
zdjecie uzytkownika
raros - 2015-04-05 21:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kuba - 2015-03-29 21:19:31]:
Hej Kuba. Polecam, Ale warunkiem terminowej kasy jest terminowa dostawa papierów. Ja jestem zadowolony.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBA SERVICE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PBA SERVICE?
Zadaj pytanie
alert