Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: PBA SERVICE


Oceniono 1604 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 92 osoby
zdjecie uzytkownika
Bodzio - 2013-10-16 14:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A ja polecam. Wszystko w najlepszym porządku.
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2013-10-19 22:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja polecam i nie zgadzam sie z przedmówcami
zdjecie uzytkownika
Alan - 2013-10-20 09:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja polecam. Moi drodzy przedmówcy, nie macie racji. Byłem teraz u nich z wizytą, zresztą jak zawsze w drodze powrotnej z trasy. Zawsze mile przywitany, można pogadać, wypić kawę. Jestem z nimi 3 rok i nie narzekam. Zawsze mili, zawsze na czas kasa, szczerze polecam. Bo to co wypisujecie to jakieś brednie. Nie miałem pojęcia że na temat tej firmy są takie opinie ale słyszałem w siedzibie że się boksują z takimi co nie rozumieją treści umowy. Nigdy nie dostałem Żadnej NOTY, ale to pewnie kwestia wykonywanej pracy. Każdy jest inny i posiada różne doświadczenie. Sam prowadzę oprócz tego włąsną działalność gospodarczą i wiem jacy potrafią być ludzie. I tu pewnie jest to samo. Zamiast pracować chcecie by wam z nieba spadłą kasa. Jak to w życiu, nic za darmo nie ma.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-20 11:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dla mnie ok , ilośc km faktycznie była kiepska , zmieniłem kierowcę i jest ok, a płacić płaca.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-21 20:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (127)
NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
PIOTR - 2013-10-22 12:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (124)
NIE POLECAM
2 TYS KM TYGODNIOWO MAX
BRAK ROZLICZEN FINANSOWYCH
BRAK KONTAKTU
UNIKAJA
zdjecie uzytkownika
Drajwer - 2013-10-22 13:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty (usunięte przez administratora) chyba jakimś niedorajdą jesteś że tylko po 2 tys km robisz.
Co do rozliczeń, ja mam zawsze w terminie, max 3-4 dni opóźnienia, ale to zrozumiałe.
zdjecie uzytkownika
- - 2013-10-22 15:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie 2 tysiące ale marnota , złego kierowce ,masz stary ,albo nie umiesz jeździć
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-10-22 17:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (123)
Moja opinia jest taka że nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
- - 2013-10-23 17:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy z Pba otwarcie pogadać , są normalni i rozumieją równierz każdego sytuacje , tylko trzeba chciec , a nie (usunięte przez administratora) ich oczerniać. Także jak masz jkais prpoblem i czujesz sie poszkodowany poprostu zadzwon tam i popros o spotkanie , a napewno temat załatwisz .Ja z tym prob;lemu nie mam -załatwiam z nimi co chce i nie ma problemów (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-11-14 14:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajna firma polecam
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2013-12-11 14:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja polecam. Wstawiam kolejne auta. Płacą na czas, jedyny minus że trzeba pilnować kierowców aby dosyłali dokumenty w czasie.
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-12-19 16:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (114)
nie polecam nikomu
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2013-12-20 10:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chciałbym życzyć wszystkim wszystkiego dobrego (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
GIENEK - 2014-01-09 13:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (116)
NIE POLECAM
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
WSZYSTKIE TE WPISY POZYTYWNE TO BZDURY JA ZROBIŁEM - 2014-01-09 13:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (117)
WSZYSTKIE TE WPISY POZYTYWNE TO BZDURY
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zara - 2014-01-11 21:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja z przyjemnością polecę firmę. Trochę się tam pozmieniało. Zanim rozpocząłem też słyszałem negatywy, ale jest inaczej. Ja nie narzekam. Polecę każdemu rozsądnemu przewoźnikowi, trzeba pilnować papierów i nie ma żadnych opóźnień. Firma OK.
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-01-16 14:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (120)
NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Gieniu - 2014-02-04 09:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracuję i jest OK. Polecam
zdjecie uzytkownika
GOWORK - 2014-02-28 12:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBA SERVICE
zdjecie uzytkownika
max - 2014-02-28 15:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
NIE POLECAM NIKOMU
zdjecie uzytkownika
NIE POLECAM - 2014-02-28 21:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
OSZUŚCI - 2014-03-01 21:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
NIE POLECAM NIKOMU
zdjecie uzytkownika
Olo - 2014-03-15 21:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam. Wszystko na czas, mam 2 auta, planuję kolejne. Firma godna polecenia.
(usunięte przez administratora)Transport to ogólnie trudny biznes, dlatego trzeba z głową do niego podchodzić.
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-03-19 10:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popieram ja też już jeżdzę sporo czasu i nie narzekam na brak zleceń
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBA SERVICE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x