Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PBA SERVICE

Pracowałeś w firmie PBA SERVICE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-06-03 10:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogę z tobą kolego porozmawiać na temat pba jak się zgodzisz podaje @ do numeru tel ( usunięte przez administratora )ja zadzwonie Ps zgadzam się z tobą
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-03 15:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak z ciekawości zapytam - czy ta firma jeszcze właściwie funkcjonuje? bo po tych wpisach to szczerze w to wątpię
zdjecie uzytkownika
Traggi - 2014-06-04 00:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowali sobie na to od momentu uknucia tych szlachetnych planów.. Nie ma co, bez konkretnych zmian będzie tak samo.
zdjecie uzytkownika
mirage - 2014-06-15 22:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki chłopaki za info,napewno nie dam im mojego auta
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-26 22:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-28 15:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-06-26 22:13:51]:
możesz w takim razie w kilku zdaniach powiedzieć co w największym stopniu wpłynęło na Twoją ocenę ?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-29 23:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i właśnie. Czy tak właściwie to to całe PBA Service obecnie dalej prosperuje czy to już tylko melodia przeszłosci?
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-07-27 13:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gif - 2014-06-02 09:20:28]:
pojeździć to sobie możesz fakt.... i to tyle
zdjecie uzytkownika
bodygard1 - 2014-07-28 13:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marian - 2014-05-13 13:06:31]:
po 2-3 miesiacach.jak się uda
zdjecie uzytkownika
bodygard1 - 2014-07-28 13:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pilna odp - 2014-05-29 14:05:38]:
odpowiem krótko i treściwie: same wady - zalet brak
zdjecie uzytkownika
max - 2014-07-28 19:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
Igor - 2014-09-17 12:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM jestem bardzo zadowolony.
zdjecie uzytkownika
KRIS - 2014-09-17 13:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem zadowolony
zdjecie uzytkownika
watki skasowane - 2014-10-24 20:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gieniu - 2014-05-04 17:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)


Kurwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszuści przekręty dziwki i pedały

zdjecie uzytkownika


...... - 2014-05-04 17:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Wystarczy wejść na Etransport w wątek ADMIN Informuje i zobaczyć kto jest LIDEREM w kasowaniu wątków na swój temat ...PBA SERVICE!!!! setki wątków usuniętych

zdjecie uzytkownika


do Parówy z PBA - 2014-05-04 17:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)



Art. 287. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia
innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie,
gromadzenie lub przekazywanie danych informatycznych lub zmienia, usuwa albo
wprowadza nowy zapis danych informatycznych,podlega karze pozbawienia wolności
od 3 miesięcy do lat 5.
Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną
osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą
wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego
pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6
miesięcy do lat 8.
art. 270§ 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia
dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3
miesięcy do lat 5.
art. 272 Kto wyłudza poświadczenie nieprawdy przez podstępne wprowadzenie w
błąd funkcjonariusza publicznego lub innej osoby upoważnionej do wystawienia
dokumentu,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
art. 273 Kto używa dokumentu określonego w art. 271 lub 272,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do
lat 2.

zdjecie uzytkownika


Ogłoszenie Parówy - 2014-05-04 17:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)



Telefon:
785022201

Lokalizacja:
Powiat Drawski / Drawsko Pomorskie (powiat Drawski)


Kategoria:
Usługi i firmy / Biznes / Współpraca



Opis oferty:
Przyjmę od zaraz do stałej współpracy BUSY do 3,5 DMC na trasy UE, najlepiej plandeki 8-10 ep. Zapewniam stałe warunki współpracy oraz terminowe wynagrodzenie, możliwość skonta lub wcześniejszej płatności na rozwój. Zainteresowanych zapraszam


RZYGAĆ SIE CHCE JAK SIE CZYTA TAKIE KŁAMSTWA!!!! NAJPIERW ODDAJCIE PIENIADZE TYM KTÓRYCH OKRADLIŚCIE !!! cytat"możliwość skonta lub wcześniejszej płatności na rozwój" POWINNO BYĆ TYLKO MY DOPROWADZIMY CIE DO RUINY!!! WON !!!


zdjecie uzytkownika


Dali ogłoszenie o naborze przewozników. Zadzwoniłe - 2014-05-04 17:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Dali ogłoszenie o naborze przewozników. Zadzwoniłem i poprosiłem o przesłanie projektu umowy mailem. Odmówili twierdząc że muszę pojawić się osobiście. Zapylałem 1000 km żeby w połowie lektury umowy wiedzieć już że to żart!! Nie chcę używać słów uważanych za wulgarne żeby nie zostać zmoderowany ale powiem wam tylko tyle że treść umowy obraża inteligencje przeciętnego człowieka... a pozatym nie ma kart paliwowych,nie ma skonta i co najfajniejsze nie zgadzają się na faktoring!!!! jeśli ktoś nie zrozumiał co napisałem to życze powodzenia heh

zdjecie uzytkownika


Parówa Mirka - 2014-05-04 17:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Fakt. . Umowa obraża inteligencje przeciętnego człowieka więc ZANIM KTOŚ ZDECYDUJE SIE NA PODPISANIE UMOWY Z TYMI NACIĄGACZAMI PROPONUJE UDAĆ SIE DO PRAWNIKA ŻEBY JĄ PRZEANALIZOWAĆ I NIE OBUDZIĆ SIE Z RĘKĄ W NOCNIKU.PRZY OKAZJI POZDRAWIAM NACZELNĄ OSZUSTKĘ PBA MIROSŁAWĘ.M

zdjecie uzytkownika


JAK NAJDALEJ OD TEGO SIEDLISKA OSZUSTÓW I KRYMINAL - 2014-05-04 17:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


JAK NAJDALEJ OD TEGO SIEDLISKA OSZUSTÓW I KRYMINALISTÓW!!! KIEDYŚ ARKOPAW TERAZ TO SIE NAZYWA PBA SERVICE KTO NIE ZROZUMIAŁ TO ŻYCZE POWODZENIA!!!!!!!!

zdjecie uzytkownika


Do Cweliny - 2014-05-04 17:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


MIRKA DO ROBOTY LENIU ŚMIERDZĄCY!!! KASUJ!!! A NIE SIE OPIERDALASZ !!! MUSISZ ZAROBIĆ NA SWÓJ ZUS!!!!!!KASUJ!!!
zdjecie uzytkownika
watki skasowane - 2014-10-24 20:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pan x - 2014-05-08 20:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


zostalem oszukany firma przekret nie placa

zdjecie uzytkownika


msciciel - 2014-05-08 23:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


jak myślicie ze mnie oszukaliście na szmal to sie grubo mylicie na każdego jest sposób będziecie ................
zdjecie uzytkownika
wątek skasowany - 2014-10-24 20:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam dokładnie tą firmę i powiem w skrócie , że ich praktyki nadają się do telewizji . Umowa jest tak zrobiona by w każdym wypadku było na plus dla nich. Brak kilometrów to norma . Potem ciężko utrzymać się z ich przelewów .. wiadomo mało km mało pieniędzy ... nie wyjeżdża się w trasę w terminie bo... nie starcza na nic a ich to nie obchodzi . Większość się zapożycza oni mówią ciągle zmienimy spedytora tydzień jest lepiej i znów nic... kończy się umowa to naliczają kary jak nie przedłużysz . Mają ludzi za nic.
zdjecie uzytkownika
wątek skasowany - 2014-10-24 20:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Parówy - 2014-05-13 09:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Tak się zastanawiam po co wy kasujecie te prawdziwe opinie na wasz temat jak i tak wszyscy wiedzą ze jesteście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przecież jesteście bardziej znani wśród przewoźników niż Mariusz T w świecie pedofili !tym kasowaniem tylko bardziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tych których [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cie z kasy i podkręcacie do pisania prawdy, teraz pytanie czy jesteście tak tępi czy tak głupi w swoich przekrętach? czy jedno i drugie ? myślicie ze jesteście nietykalni? Prawo szyszki wsadzonej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze działa
zdjecie uzytkownika
wątek skasowany - 2014-10-24 20:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ada - 2014-10-15 10:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)



BANDA NIEWYPŁACALNYCH OSZUSTÓW!!! NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
wątek skasowany - 2014-10-24 20:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Arkadiusz nie Skarupa - 2014-05-16 14:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Przykre jest to że PBA tak zacięcie próbuje przekręcić następnych leszczy....panie tomek jak piszesz pan pozytywny komentarz to nie rób pan tego z komputera PBA (chyba ze są dwa takie same numery IP w Kaliszu haha) bo to żałosne i śmieszne to tyle sami dajecie świadectwo jak wielkim GÓWNEM jesteście a nie ma nic gorszego od GÓWNA na bucie który was zdepcze
zdjecie uzytkownika
wątek skasowany - 2014-10-24 20:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszukany prze pba - 2014-07-18 11:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Odpowiedź na: [tomek - 2014-05-10 16:30:15]:


ja mam umowe z ta firma i powiem jedno oszuści oszuści i jeszcze raz oszuści, nie placa w terminie, co innego mowili jak chcieli podpisać umowe a co innego jest w rzeczywistosci, nie polecam tych zlodzieji
zdjecie uzytkownika
watki skasowane - 2014-10-24 20:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szef - 2014-10-20 14:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)



dno spedycja kupa cwaniakow i frajerow,ja tez jestem frajer ze podpisalem z nimi umowe.chcesz rozwalic firme ?jezdzij z pba wybieram.KON z ksiegowosci jak obdierze tel to jest w.k.u.r.i.o.n.na ze wogole dzwonisz i sie pytasz o pieniadze.Tylko debil moze napisac ze z PBA zarabia pieniadze hehehehehe.umowy nikomy nie wysla bo jet tak skonstuowana ze po spokojnym przeczytaniu w domu spalilby ja w piecu


zdjecie uzytkownika


szef - 2014-10-20 14:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)



tak wyglada termin platnosci w pba jezeli wyslesz cmr w ciagu 10 dni od rozladunku do spedycji termin do zaplaty to 45 dni od otrzymania cmrow,po uplywie tych 45 dni wzywasz ich do zaplaty z podaniem terminu platnosci,i oszusci maj od tego terminu jeszcze 30 dni do zaplaty.
zdjecie uzytkownika
watki skasowane - 2014-10-24 20:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przewoznik - 2014-05-22 19:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


uwaga uwaga przekrety pba i speed24

zdjecie uzytkownika


Jarek - 2014-05-22 21:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)


potwierdzam ta sama banda oszustów ,pba,speed24 i kilka innych z rodziny SKARUPY!!!oszuści naciągacze i ich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] typu Mirosława kultowa posta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który pakuje przewoźników w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwane PBA a powinno być WDAPP SERVICE czyli Wylizać Dupe Arkadiusza Po Przecweleniu Service!!!
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-10-24 20:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA!!!PBA Service I SPEED 24 Kalisz kilometry ok 1 tys. tygodniowo po wypowiedzeniu umowy kary,kary blokowanie pieniedzi po 100 dniach dalej nie mam pieniędzy nie mam już jak dzwonic cały czes kreca musze zmieniac nr.telefonu bo nie odbierają porażka firma!!!!

UWAGA NA ZECHECAJĄCE OFERTY WSPÓŁPRACY NA PORTALACH SPOŁECZNOSCIOWYCH TYPU
TABLICA I GUMTREE
SĄ TO ZŁODZIEJE Z KLANU PBA SERVICE I SŁUPY ZŁODZIEJSKIEJ EKIPY P.SKARUPY !!!!

UWAGA NA SLUPY p.Arkadiusza i jego złodziejskiej ekipy

---FIRO z Opatówka
---speed 24
---Inco trans
---UE trans

UWAGA NA SLUPY p.Arkadiusza i jego złodziejskiej ekipy

DZIADY !!! NIE MA NIC WSPÓLNEGO ZE SPEDYCJĄ !!! SPEDYCJA TO PRZYKRYWKA DO ROBIENIA WAŁÓW I PRZEKRĘTÓW!! TA PSEUDO FIRMA UTRZYMUJE SIE TYLKO I WYŁĄCZNIE Z OSZUKIWANIA ,NACIĄGANIA I OKRADANIA PRZEWOŹNIKÓW

Wszystkim poszkodowanym podaje numer do Komendy Miejskiej Policji w Kaliszu wydział przestępstw gospodarczych gdzie prowadzone jest dochodzenie przeciwko tym.....tam zajmują sie właśnie tym czymś zwanym PBA SERVICE tel 062 7655397

oddałem sprawę do prawnika co ma dużo spraw c/a BPA podaję numer dzwońcie, bo babka zna się na rzeczy 602-492-180

WSZYSTKICH INFORMUJĘ ŻE WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ

Wystarczy wejść na Etransport w wątek ADMIN Informuje i zobaczyć kto jest LIDEREM w kasowaniu wątków na swój temat ...PBA SERVICE!!!! setki wątków usuniętych
.
zdjecie uzytkownika
szef - 2014-10-25 16:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktos kto sie szarpie z pedalami w sadzie
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-25 16:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szef - 2014-10-25 16:06:53]:
Zadzwoń do prawnika co Piotr podaje w swoim info
Prawnik napewno cos wie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBA SERVICE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x