Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: PBA SERVICE


Oceniono 1867 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
PBA SERVICE
Wichrowa 4
Poznań
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-05-20 15:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w tej firmie cos się zmieniło?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-05-21 14:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak w takim razie wyjaśnicie te dość niepochlebne opinie niektórych pracowników? pytanie do tych polecających
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-05-27 21:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisz piotr.adamowicz110@wp.pl
Chetnie pomogę mam dżoooooooooo wiedzy na ich temet
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-05-28 12:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ma ktoś jakieś aktualne info na temat sytuacji w firmie? Może coś uległo poprawie? Trzymam kciuki za pozytywne zakończenie sprawy!
zdjecie uzytkownika
pilna odp - 2014-05-28 18:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podlaczam sie do pytania o aktualna sytuacje. mam oferte z pba service i zalezy mi na szybkiej odpowiedzi. dzieki
zdjecie uzytkownika
pilna odp - 2014-05-29 14:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
strasznie nierówne te odpowiedzi, czy może kto kolwiek z ludzi na tym forum napisać prosto: wady/zalety w pba service? dzieki za wszystkie komentarze.
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-05-29 17:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z forumowiczów mógłby zapodać jakaś w miarę neutrealną opinię? Czekam na informacje na temat tej firmy :) zbieram się do wysłania cvki do PBA..
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-05-29 19:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie potrafisz czytac ci ludziska piszą??
czy może jesteś z PBA
zdjecie uzytkownika
gif - 2014-06-02 09:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2014-05-28 12:55:58]:
TAK ja mam. Nie narzekam,, dziwię się że wypisujecie takie brednie skoro można naprawdę pojeździć z nimi. Nie rozpisuję się o szczegółach gdyż pewnie zaraz ktoś skwituje konkretnie. A ja uważam że wystarczy mieć głowę na karku.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-06-03 10:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PIOTR - 2013-10-22 12:37:38]:
Witaj Piotrze potrzebuje z tobą porozmawiać na temat pba podaj numer tel na grupa .apm@onet.plzadzwonie
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-06-03 10:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogę z tobą kolego porozmawiać na temat pba jak się zgodzisz podaje @ do numeru tel grupa.apm @onet.pl ja zadzwonie Ps zgadzam się z tobą
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-03 15:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak z ciekawości zapytam - czy ta firma jeszcze właściwie funkcjonuje? bo po tych wpisach to szczerze w to wątpię
zdjecie uzytkownika
Traggi - 2014-06-04 00:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowali sobie na to od momentu uknucia tych szlachetnych planów.. Nie ma co, bez konkretnych zmian będzie tak samo.
zdjecie uzytkownika
mirage - 2014-06-15 22:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki chłopaki za info,napewno nie dam im mojego auta
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-26 22:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-28 15:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-06-26 22:13:51]:
możesz w takim razie w kilku zdaniach powiedzieć co w największym stopniu wpłynęło na Twoją ocenę ?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-29 23:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i właśnie. Czy tak właściwie to to całe PBA Service obecnie dalej prosperuje czy to już tylko melodia przeszłosci?
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-07-27 13:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gif - 2014-06-02 09:20:28]:
pojeździć to sobie możesz fakt.... i to tyle
zdjecie uzytkownika
bodygard1 - 2014-07-28 13:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marian - 2014-05-13 13:06:31]:
po 2-3 miesiacach.jak się uda
zdjecie uzytkownika
bodygard1 - 2014-07-28 13:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pilna odp - 2014-05-29 14:05:38]:
odpowiem krótko i treściwie: same wady - zalet brak
zdjecie uzytkownika
max - 2014-07-28 19:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
dziwicie się że jest kiepsko - większa część spedy - 2014-08-27 09:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwicie się że jest kiepsko - większa część spedytorów to ludzie z łapanki...ważne parę słów po angielsku i już jesteś spedytorem w tej pseudo firmie- stad ta liczba km około 2000- w porywach do 5000. Nawet jak PBA zniknie to już powstało z 7 może 8 spółek w które chcąc czy nie chcąc część z Was wdepnie.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-08-27 09:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA NA NOWY SLUP--FIRMA Z OPATÓWKA KTÓRA NA OLX ZACHECA DO WSPÓŁPRACY
zdjecie uzytkownika
UWAGA!!!PBA Service Kalisz kilometry ok 1 tys. tyg - 2014-09-02 15:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
UWAGA!!!PBA Service Kalisz kilometry ok 1 tys. tygodniowo po wypowiedzeniu umowy kary,kary blokowanie pieniedzi po 100 dniach dalej nie mam pieniędzy nie mam już jak dzwonic cały czes kreca musze zmieniac nr.telefonu bo nie odbierają porażka firma!!!!

UWAGA NA ZECHECAJĄCE OFERTY WSPÓŁPRACY NA PORTALACH SPOŁECZNOSCIOWYCH TYPU
TABLICA I GUMTREE
SĄ TO ZŁODZIEJE Z KLANU PBA SERVICE I SŁUPY ZŁODZIEJSKIEJ EKIPY P.SKARUPY !!!!

UWAGA NA SLUPY p.Arkadiusza i jego złodziejskiej ekipy

---FIRO z Opatówka
---speed 24
---Inco trans
---UE trans

UWAGA NA SLUPY p.Arkadiusza i jego złodziejskiej ekipy

DZIADY !!! NIE MA NIC WSPÓLNEGO ZE SPEDYCJĄ !!! SPEDYCJA TO PRZYKRYWKA DO ROBIENIA WAŁÓW I PRZEKRĘTÓW!! TA PSEUDO FIRMA UTRZYMUJE SIE TYLKO I WYŁĄCZNIE Z OSZUKIWANIA ,NACIĄGANIA I OKRADANIA PRZEWOŹNIKÓW

Wszystkim poszkodowanym podaje numer do Komendy Miejskiej Policji w Kaliszu wydział przestępstw gospodarczych gdzie prowadzone jest dochodzenie przeciwko tym.....tam zajmują sie właśnie tym czymś zwanym PBA SERVICE tel 062 7655397

oddałem sprawę do prawnika co ma dużo spraw c/a BPA podaję numer dzwońcie, bo babka zna się na rzeczy 602-492-180

WSZYSTKICH INFORMUJĘ ŻE WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ

Wystarczy wejść na Etransport w wątek ADMIN Informuje i zobaczyć kto jest LIDEREM w kasowaniu wątków na swój temat ...PBA SERVICE!!!! setki wątków usuniętych
zdjecie uzytkownika
oszukany prze pba - 2014-07-18 11:45:52 odpowiedz - 2014-09-02 15:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszukany prze pba - 2014-07-18 11:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Odpowiedź na: [tomek - 2014-05-10 16:30:15]:


ja mam umowe z ta firma i powiem jedno oszuści oszuści i jeszcze raz oszuści, nie placa w terminie, co innego mowili jak chcieli podpisać umowe a co innego jest w rzeczywistosci, nie polecam tych zlodzieji
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBA SERVICE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski