logo PBA SERVICE

PBA SERVICE

Poznań

Opinie o PBA SERVICE

pilna odp 2014-05-29 14:05:38
strasznie nierówne te odpowiedzi, czy może kto kolwiek z ludzi na tym forum napisać prosto: wady/zalety w pba service? dzieki za wszystkie komentarze.
niki 2014-05-29 17:35:10
Czy ktoś z forumowiczów mógłby zapodać jakaś w miarę neutrealną opinię? Czekam na informacje na temat tej firmy :) zbieram się do wysłania cvki do PBA..
1
marian 2014-05-29 19:21:45
nie potrafisz czytac ci ludziska piszą??
czy może jesteś z PBA
gif 2014-06-02 09:20:28
TAK ja mam. Nie narzekam,, dziwię się że wypisujecie takie brednie skoro można naprawdę pojeździć z nimi. Nie rozpisuję się o szczegółach gdyż pewnie zaraz ktoś skwituje konkretnie. A ja uważam że wystarczy mieć głowę na karku.
paweł 2014-06-03 10:54:31
mogę z tobą kolego porozmawiać na temat pba jak się zgodzisz podaje @ do numeru tel ( usunięte przez administratora )ja zadzwonie Ps zgadzam się z tobą
tomek 2014-06-03 15:05:19
tak z ciekawości zapytam - czy ta firma jeszcze właściwie funkcjonuje? bo po tych wpisach to szczerze w to wątpię
Traggi 2014-06-04 00:58:40
Pracowali sobie na to od momentu uknucia tych szlachetnych planów.. Nie ma co, bez konkretnych zmian będzie tak samo.
mirage 2014-06-15 22:41:41
dzięki chłopaki za info,napewno nie dam im mojego auta
bolo 2014-06-26 22:13:51
NIE POLECAM!!!!
tomek 2014-06-28 15:10:31
możesz w takim razie w kilku zdaniach powiedzieć co w największym stopniu wpłynęło na Twoją ocenę ?
1
tomek 2014-06-29 23:35:25
i właśnie. Czy tak właściwie to to całe PBA Service obecnie dalej prosperuje czy to już tylko melodia przeszłosci?
3
darek 2014-07-27 13:46:04
pojeździć to sobie możesz fakt.... i to tyle
2
bodygard1 2014-07-28 13:45:33
po 2-3 miesiacach.jak się uda
1
bodygard1 2014-07-28 13:47:22
odpowiem krótko i treściwie: same wady - zalet brak
max 2014-07-28 19:50:51
NIE POLECAM!!!
Igor 2014-09-17 12:47:03
POLECAM jestem bardzo zadowolony.
KRIS 2014-09-17 13:21:02
Ja też jestem zadowolony
Bolo 2014-11-25 22:34:02
Nie ma, bo nie ma o czym pisać. Firma rzetelna, dobra współpraca, km też ok, ja bynajmniej chłopaki nie narzekam. Polecam.
1
Przewoźnik 2014-11-26 22:09:44
Dzwoniłem ostatnio i zaproponowali stawkę korzystniejszą niż dotychczas. Myślę że lepsza niż gdzie indziej.
1
aleksy 2014-11-28 18:04:38
@Przewoźnik, to super wiadomość, ale możesz byc taki miły i napisac jaką to stawke ci zaproponowali? bo może dotychczas pracowałeś na naprawdę małych stawkach i dla Ciebie to dużo, ale dla innych, którzy znaja rynek bardziej i sa dłużsi stazem bedzie to jednak trochę mało. z góry dzieki za informacje.
1
Przewoźnik 2014-11-30 20:54:45
Staż mam spory więc wiem co mówię. Jeśli chcesz to zwyczajnie zadzwoń. Pozdrawiam
rambo 2014-12-29 23:39:56
komu polecasz
olek93 2015-02-26 23:59:11
a to normalnie tak do nich można zadzwonić i się wszystkiego dowiedzieć? ja raczej myślałem żeby się u nich zatrudnić, wiem że trzeba sprawdzić firmę i powinienem wykonać taki telefon ale boję się że będe spalony bo właciciel firmy się może dowiedzieć że tyo ja dzwoniłem i się wypytywałem i pewnie mnie już wcale nie zatrudni. czy słusznie się tego obawiam?
olo 2015-03-08 14:26:23
NIE POLECAM
anit 2015-03-12 16:24:06
po przeczytaniu waszych komentarzy można osiwieć przed 30tką zdecydujcie się w końcu czy firma jest ko czy nie bo już sama nie wiem co robić dalej czy podjąć z nimi współprace czy nie !?
przewoźnik 2015-03-16 14:19:21
Ja jestem zadowolony. Anita polecam z czystym sumieniem.
kuba 2015-03-29 21:19:31
Możesz powiedzieć o co chodzi z tą firmą ??
raros 2015-04-05 21:12:22
Hej Kuba. Polecam, Ale warunkiem terminowej kasy jest terminowa dostawa papierów. Ja jestem zadowolony.
1
Meteo-leo 2015-11-26 14:20:49
współpraca przebiega dobrze, wiadomo człowiek boi się że nie zapłacą, ale płacą i jest dobrze, stabilna pracy i stała kasa..
1
przewoznik 2015-12-01 15:09:28
Czy ktoś może mi powiedzieć czy ta firma to jeszcze istnieje bo konta w banku ma zablokowane przez wierzycieli?????
Egon 2015-12-05 14:45:46
Szanowani przewoźnicy mogę z czystym sumieniem i pełną odpowiedzialnością za słowa stwierdzić na własnym przykładzie , że ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeden wielki przekręt. Pojeździłem dla nich i tyle , utopiłem paredziesiąt tysięcy i osobiście nie słyszałem żeby komukolwiek zapłacili jakąkolwiek kwotę nawę po terminie. Czytałem na innym forum , że kilku przewoźnikòw szykuje "akcję wyrwania chwasta" będę im kibicował. Teraz mieszkam we Francji i tu aż tak nie kradną.
1
Przewoznik2412895 2015-12-09 12:33:56
Egon Jesli mozesz proszę o kontakt tokarczykcompany@gmail.com mi tez sa winni duzą sume i chce załozyc sprawe cywilna im nas wiecej tym lepiej prosze o kontakt rowniez wszystkie inne oszukane osoby.
Przewoznik2412895 2015-12-09 12:38:08
Prosze o kontakt w sprawie tej firmy i tego forum. tokarczykcompany@gmail.com
rupas 2015-12-17 18:31:07
Firma raczej istnieje, bo przecież w innym wypadku nie było by tak wielkiego zainteresowania. Swoją drogą jestem ciekaw czy to co piszecie to prawda jest.
kim 2016-01-02 23:44:45
słuchajcie widocznie firma istnieje nadal, nie wiem skad niektorzy posiadaja jakies informacje o wierzycielach itp, na ich stronie internetowej nie widzialem niczego niepokojacego
Przewoźnik 2016-01-08 17:27:37
Powiem tak, większych przekrętów nie widziałem, jak nie masz co z pieniędzmi zrobić a uwielbiasz jeździć to możesz z nimi współpracować, ja po miesiąc przed końcem obowiązującej złodziejskiej umowy, zrezygnowałem ze współpracy z nimi,zapłacili łącznie za 4 miesiące współpracy, na pozostałe 7 mamy już prawomocne wyroki lub czekają na rozprawę, robią wszystko żeby nie zpłacić, wymyślają bzdurne powody.
3
piotr 2016-01-19 09:01:45
na rozprawie sędzia z niedowierzanie opuścił okulary, że podpisałem umowę nie czytająca a tym bardziej nie sprawdzając firmy w internecie. Byłem naiwny, uwierzyłem przypadkowo spotkanemu kolesiowi, który zresztą później u mnie pracował. Chwalił, tak, firma dobrze płaci i na czas. Największe oszustwo. Ludzie obudźcie się, negatywne komentarze nie biorą się znikąd. Przez takich naiwniaków jak ja prezes PBA się śmieje (bierze udział w akcjach charytatywnych za naszą kasę), urząd skarbowy bo mają to gdzieś, że faktury niezapłacone, tylko słyszę Panie Piotrze kiedy pan zapłaci bo oddamy do komornika.
1
autto 2016-01-19 11:29:20
potwierdzam opinie pana piotra oraz przewoznika jezdzilem u nich okolo 4 miesiace nie dostal zaplacona ani jedna faktura umowa przygotowana zeby mozna bylo latwo oszukac ludzi oszusci
Radek 2016-01-21 11:47:01
No to chyba jakieś błędy i przypadki, bo ja znam historię firmy, wiele też słyszałem od ludzi i nigdy nie było takiego głosu @autto a swoją drogą @piotr czemu nie czytasz umów?
kawa 2016-01-21 19:54:52
Firma PBA Kalisz oszuści nad oszustami, zapłacili kilka początkowych FV,
a następne kilkadziesiąt tysięcy zalega, sprawa w sądzie.
2
hahah 2016-01-26 10:12:55
Kolejni wydymani przez PBA chodzą po mieście:) powodzenia chłopaki a Arkadiusza to już zamknęli i tych jego słupów?? tzn prezesa.... powiem tak zgłaszajcie się do prokuratury im więcej tym lepiej
3
Paweł 2016-02-17 14:46:04
Witam mam sporo informacji na temat oszustwa firmy PBA Service z kalisza siedziba w poznaniu kontakt grupa.apm@onet.pl
2
oszukani 2016-02-29 18:48:10
czekamy na uprawomocnienie wyroku, sa nam winni prawie 60 tys,nie płacą od roku, sąd w Kaliszu już zna wiele takich spraw, biura pozamykane, nikogo nie ma, komornik nie ma z czego ściagnąć, może prokuratura cos pomoże
1
oszukana 2016-03-15 18:17:00
adres mailowy błędny a chciałabym się dowiedzieć więcej
Radek 2016-03-19 13:23:02
A na jaki adres mailowy wysyłasz, bo może po prostu źle przeklejasz, czasami tak jest, że pod myszą kopiuje się inny niż jest na stronie www, sprawdź dokładnie
ichuchu 2016-04-12 10:31:27
Gowork też zostało wydymane przez PBA? bo nie kasują :) jeśli tak TO BARDZO DOBRZE!!!!!
olek 2016-04-18 13:27:09
@ichuchu to już koniec PBA bo nie wiem o co chodzi a intensywnie szukam teraz pracy?
padła 2016-05-07 23:14:51
ja także poszukuje pracy @olek i bardzo mnie ciekawi czy tutaj w PBA SERVICE znajde zatrudnienie. mam wykształcenie ekonomiczne i kilkuletnie doswiadczenie w pracy biurowej. Będzie coś dla osoby z takimi kwalifikacjami? Będę wdzięczna za informacje.
Zawiadamiajacy 2016-06-29 12:40:39
ktokolwiek wie cokolwiek o powiązaniach PBA Service sp. z o.o. z innymi spółkami , w tym wymienieniu się Pana Prezesa na stanowiskach z PBA do innych spółek proszę o info na email: 7402marian30@interia.pl

wer 2016-06-29 16:08:12
@padłe wiesz jezeli masz spore kwalifkacje to mysle ze nie bedziesz miec najmniejszego problemu ze znjalezieniem satysfakcojnujacej dla siebie pracy :)
Zostaw swoją opinię o PBA SERVICE - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBA SERVICE