Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Silbud

Pracowałeś w firmie Silbud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-13 01:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś wie konkretnie co to za osoba podpisująca się ali chciałbym ją poznać osobiście oko w oko i wyjaśnić parę spraw.
zdjecie uzytkownika
Góra Krzysztof - 2014-12-21 17:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ali - 2014-12-10 22:24:07]:
ALI ty to jesteś prostak nic nie potrafisz i dlatego skaka z kwiatka na kwiatek ja jestem brygadzistą od 15 lat nigdy nikomu nie ubliżyłem tak jak ty to piszesz ja się domyślam kto to pisze na pewno byłeś w HAMBURGU JA NIE TOLERUJE PIJAKÓW LENI I ZŁODZIEI A TY JESTEŚ JEDNYM Z NICH NAWET NIE MASZ ODWAGI ABY SIĘ PODPISAĆ NIEDOJDA TO WŁAŚNIE TY ALI
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-12-25 21:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Silbud buhaha zloby jechaly na wyzera na impreza swiateczno to nawet na glupio ryba nic nie dali juz drugi rok z rzedu wstyd i rzenada kiedys glupio bon abo jakos paczka abo choc jakis grosz do koprety a teraz niccccc prywacioki dowaja kazdo praktycznie firma a w silbudzie zero,nul chlopy zapiepszaja ciezko na budowie caly rok a centa na swieta nie dostana
zdjecie uzytkownika
keks wąs - 2014-12-29 19:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanowny panie robol, zauważyłem w pana wpisie lekkie błędy ortograficzne, sugeruję korektę. natomiast mi aktualnie bardzo zależy na zatrudnieniu w silbud, czy są poszukiwani teraz jacyś bardzo wykwalifikowani pracownicy wyższego szczebla? proszę pilnie o odpowiedź, z góry dziękuję za jej udzielenie i pozdrawiam ciepło
zdjecie uzytkownika
bib - 2015-01-16 00:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poprawnie niepoprawnie. Liczy się sens. Domyślam się, że generalnie cała branża budowlana cierpi ostatnio bardzo sporo. I z tego co widzę to i Silbud do nich należy. Myślałem jednak, że aplikowanie do nich to będzie dobry pomysł. Jakieś pomysły jak może wyglądać obecnie rozmowa rekrutacyjna czy chociażby same warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
andrzej m. - 2015-01-25 17:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam róbcie co do was należy a żaden majster nie będzie miał pretensji.

zdjecie uzytkownika
rozumicie - 2015-01-31 19:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe ktory majster bedzie teraz mial pretensje jak ja zapytam czy znajdzie mi sie jakies fajne miesjce do rpacy ;] ciekawe czy jakis majster czyta w ogole to forum i jest nastawiony na odpowidzi na takie pytania byloby mi milo jak by ktos napisal czy mam sie nastawiacn a prace tutaj czy szukac sobie nowej ?
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2015-01-31 21:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Góra Krzysztof - 2014-12-21 17:43:08]:
tobie to się liczy lata jak psu??? jakie 15 lat???
zdjecie uzytkownika
pracownik 22 - 2015-02-01 15:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w silbudzie ogólnie jest ok treba robic ale niektórzy majstrowie to bogowie na budowie i nie maja szacunku dla ludzi niestety wyzywaja ich i bluzgają maja swoich pupilków którym nawet jak cos zle robia to nie powiedzą majstrowie typu młynarek strush i sławik należy unikac bo mogą pozostawwic psychiczny uraz pozdrawiam pracownik
zdjecie uzytkownika
aladobrodziej - 2015-02-27 20:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W związku z tym ze wpisy są usuwane w jakis sposub, to trzeba je ponawiac. Kiedyś ktoś pytał o "majstra" Nowaka więc odpowiadam:Jak lubisz gorzale to u Nowaka nie bedziesz mial zle, jak nie pijesz za duzo to chociaz bys byl najleprzym fachowcem to dlugo nie porobisz.To alkocholik pijący praktycznie codziennie, łazi po różnych pokojach do swoich ministrantów i często zasypia tam na stole, za chwile się przebudzi, pyknie dwa... i dalej spi. W pracy jak jest na glodzie to lepiej go obchodzic z daleka.Gdy wybije 18.00 - hułlaj dusza- na budowie wóda sie leje i pic musza wszyscy, jak ktos nie pije to jest uważany za wroga i eliminowany. Nawet jak nie pijesz to musisz i tak siedziec na budowie bo nie ma czym jechac na hotel. Tak naprawde to tylko nieliczni piją z nim z przyjemnoscią,reszta pije bo chce pracowac. Więc jak lubisz gorzalke to nie musisz byc wielkim fachowcem i tak bedziesz robil i mial dobra stawke, jak nie pijesz to sie nie utrzymasz.Kiedyś wywalił z roboty 3 fachowców za kawał o chanysach, który juz chyba wszyscy znają. On sam to mieszanka rusa i niemieckiego owczarka, niestety geny Niemieckie ma mocniejsze bo cedzi po kołle od auta niezależnie gdzie sie znajduje, no i szczeka na swoich a obcych sie boi.Niestety Silbud wychodował sobie "bożkow" ktorzy zmuszaja swoich podwladnych aby ich czcic i schlebiac im. Ów bożkowie zwani są majstrami lecz tak naprawde to prowadzący. którzy w większości nie mają nawet matury, nie ponoszą za nic odpowiedzialności a są przełożonymi innych pracowników, decydują o tym kto będzie pracowal, kto nie bedzie, są płatnikami wynagrodzenia. Często dręczą psychicznie słabszych.Mysle, ze wiele osob sie ze mna zgodzi
zdjecie uzytkownika
obecny - 2015-02-28 19:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
KIEMLICZ JUZ NIE PRACUJESZ ,ZWOLNILI CIE DAJ SE SPOKOJ!!!! (usunięte przez administratora)WIESZ DUZO GADASZ
zdjecie uzytkownika
hanys - 2015-03-02 19:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aladobrodziej - 2015-02-27 20:29:16]:
(usunięte przez administratora)ty nie jesteś lepszy a piszesz gupoty fachowiec z ciebie to zbyt wielkie słowo dobrze ktoś napisałnic nie wiesz a piszesz PAJACU
zdjecie uzytkownika
jarekdolnyslask - 2015-03-03 19:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
kiedys pracowalem u tego majstra ,niedlugo,zachowywał sie zawsze tak jakby wszystkie rozumy pojadł. Popieram opinie dobrodzieja marian3m sie
zdjecie uzytkownika
Gańba - 2015-03-30 21:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wypowiedź dobrodzieja to prawda, można by wiele dodać jeszcze. Oni tam sie zapiją. Potrzebują pilnie pomocy, szczególnie ich rodziny cierpią na pijaństwie. Ktoś musi to powstrzymać
zdjecie uzytkownika
gorol - 2015-03-31 22:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
im sie juz nie da pomóc, ale niektórych czeka jeszcze proces cywilny o rasizm..To bedzie dopiero pokazówka. Mam nadzieje ze media nie wywesza sprawy. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2015-05-18 22:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marian dałbyś namiar na tego twojego prawnika
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-06-21 20:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz silbud poszukuje pracowników budowlanych, cała treść ogłoszenia to: FIRMA BUDOWLANA Z RACIBORZA ZATRUDNI PRACOWNIKÓW BUDOWLANYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE. Podali także telefony kontaktowe, ale ogólnie to się nie rozpisali... Może ktoś mógłby napisać, czy poleca, bo jak czytam te komentarze o prawnikach to się trochę boję.
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-06-26 21:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak na ogóle nie moge , ale zadzwon do tego chopa on ci da wszystkie dane
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-16 13:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedyne w firmie co jest dobre to ze pieniądze są co dwa tygodnie ubezpieczenie katastrofa jak ci się coś w niemczech stanie to pierwsza pomoc i do kraju chyba ze sobie zapłacisz w niemczech a o jakas kasie w kraju to już zapomni ubrania se kupujesz sam ale faktura możesz im dać oni se ja odlicza a ty możesz zapomnieć o kasie pani prezes tez musi lewe jakieś mieć majatra możesz mieć albo wariata ze cie będzie ścigał i jak pracujesz i za pochodzenie gorol albo hanys albo pijaka ze nie wiem czy wytrzymam z takimi pić
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-22 09:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
denis - 2015-07-22 09:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mobbing i nic więcej. Niemcy mają terminy a nasi nie, trzeba pokazać za wszelką cenę że można szybciej. Majstrowie to bogowie na budowach! Zapiminaja że to oni są od organizacji pracy, bhp i pomocy pracownikom a nie tylko od dawania zaliczek. Coś cicho o wypadkach na budowach. Ale najlepsze hasło to "ja cie szybna". Panowie pieniądze to nie wszystko, a w tej firmie to i z nimi wcale rewelacji nie ma.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-25 22:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same cioty z tych Majstrow bohatery z nich co jeden to większy a jeszcze niedawno słoma z butów wystawiła pani prezes robi z nich Majstrow a oni nawet ci nic nie wymierza bo bohatery jak peron
zdjecie uzytkownika
taki z ciebie pracownik jak polonista. Typowa Ciot - 2015-07-25 22:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolo
zdjecie uzytkownika
ONON - 2015-07-27 20:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-07-25 22:03:41]:
JAK MASZ JAJA TO SIĘ ZWOLNIJ PRACOWNIKU ZAKICHANY SĄ LEPSZE FIRMY ALE NIE DLA CIEBIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] HA HA HA
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-31 12:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-07-31 12:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaja to ty chyba masz ale siedzisz w tej firmie bo albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robisz albo po znajomości w niej siedzisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lzesz tym żeby cię tylko nie zwolnili a co tydzień w biurze siedzisz donosicielu
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-08-08 18:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy przychodzi z tym co ma do firmy. Ludzie , przecież nikt nikomu nie każe się poświęcać czy umierać, ale minimum przyzwoitości jest chyba wymagane nie uważacie? Co za tym idzie większa kultura na forum też jest oczekiwana, chyba że absolutnie wszyscy pracownicy i ludzie związani z silubdem to australopitki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silbud

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Silbud?
Zadaj pytanie
alert