Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz

Zamość

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 8 ocen.

Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz
18

Opinie o Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz

Beata

@narols Proszę nie obrażać innych użytkowników na forum. Zapoznaj się z regulaminem forum GoWork.pl Jeżeli nie otrzymałeś PIT-u od pracodawcy, to powinieneś mu to zgłosić. Na pracodawcy spoczywa obowiązek dostarczenia pracownikowi takiego pitu. Czy przy zatrudnianiu się w firmie Budmat zostały Ci przedstawione warunki pracy?

Beata

@007 Czy ktoś z byłych lub obecnych pracowników może potwierdzić Twoją informację? Nie napisałeś o przyczynach tych sytuacji. Czy udało Ci się znaleźć jakieś plusy w Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz? Może warto było jeszcze poczekać z ostateczną opinią i firmie? Kto z Was planuje podjąć w najbliższym czasie współpracę z tą firmą? Podzielicie się swoją opinią.

były murarz
@Beata 17.04.2018 10:56

widzę że znasz się na budownictwie jak wilk na gwiazdach . co ty babo wiesz na ten temat ,tu wszystko jest raczej jest jasne jak ta firma działa od lat za dzwoń tam gdzie trzeba to poznasz jeszcze wiele nowych faktów . gdzie ty żyjesz ,co ty wiesz o pracy na budowie w budmacie . idż na piwo do baru na spadek to tam poznasz opinie o budowlance . szkoda czasu na pracę w tym dziadostwie . szanuj czas zdrowie na prace na czarno w tym patobudmacie

POLAK

Witam osoby którym zależy na uczciwym państwie o kontakt z biurem posła Zbigniewa ZIOBRY ziobro.wlosowicz@gmail.com tel 799 261 099 .Nie tylko VAT wyłudzany jest przestępstwem ale oszustwa podatkowe opisane w opiniach na temat firmy BUDMAT . Czekamy na odzew w tej sprawie.Uczciwe państwo daje gwarancje stabilnego życia i pracy .POWODZENIA i ODWAGI ,tego potrzeba dzisiaj POLSCE.

wojtek97

Jak ktoś pójdzie do nich to go tak załatwią że się popłacze OMIJAC szerokim łukiem ,połowa ludzi odeszła mają straszny problem..

007
@wojtek97 30.03.2018 18:22

tylko nie znający prawdy tam może robić lub (usunięte przez administratora) . (usunięte przez administratora) robią wiecej niż pół roku ,reszta szybko odchodzi . w patologi nie da się pracowac . byłem tam to znam jak tam jest . praca na czarno to norma oszustwo (usunięte przez administratora) .to już długo nie pociągnie

wojtek97

Dobre opinie sami piszą jak można ludziom nie zapłacić tylko szukają dziury by nie zapłacić NIE POLECAM

korupcji stop

ręka rękę myje nic wam nie wyjdzie bez znajomości

pezet
@korupcji stop 12.03.2018 17:23

Pożyjemy zobaczymy ,wielu już było cwaniaków .Czasy się zmieniają ,ktoś znajdzie uczciwy poza układu co zrobi porządek z takimi oszustami tu opisanymi .

senat

Z opisu kilku już byłych osób tam pracujących widać wyrażny charakter procederu .Powyżej informuje gdzie można zaistniałe fakty zgłosić .Biuro senatora Zamojszczyzny ul .Bazyliańska 3/16 [ Starówka ] tel./faks 84 638 42 52 .Interes poszkodowanych jest sprawą ważną dla przyszłych emerytów oraz skarbu państwa .Z poważaniem wyborcy PiS .

obserwator

(usunięte przez administratora) -Ciemna strona biznesu firmy BUDMAT , to rzeczywistość systemu gospodarczego w PL .

zwolenik Z ZIOBRA

Dobierają się do (usunięte przez administratora) Kulczykowi Janowi po śmiertnie , czas na ROZMUSA Tadeusza i rozliczyć miliony stracone przez skarb państwa jego i BUDMAT za żywota za przekrety .Słabe ogniwo już znamy reszte wyciągną nowe struktury Ministra Sprawiedliwości . Czas złodziejstwa zakończyć . Koniec pętaków w więzieniu .Majątek państwo przejmie z oszustwa .

Kolo

Witam , na to forum trafiłem przypadkowo , miałem kiedys epizod handlowy z tą firmą i rzeczywiście wrazenia byly bardzo pozytywne , uwazalem ze ta firma ma wielki potencjał bo taki miała ale pan kierownik z hurtowni Bartek bodajże obraził mnie tak prostacko i czar prysł , uważam że ta hurtownia pod jego rzadami nie ma szans zadnych ale to tylko moja opinia

anonim

(usunięte przez administratora)

rewolucja

Wreście ktoś dobrze podsumował tą chorą firme . Mocne słowa ale prawdziwe (usunięte przez administratora) oszust to za słabe określenie,SZMALCOWNIK pasuje jak znalazł .

hamuś

po jaki (usunięte przez administratora) rozmus usuwa pisane prawdę o jego przekrętach to mu już nic nie da za dużo ludzi wychujał przez te lata

Zainteresowany

Jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie?

XYZ Zamość
@pracodawca ITI 25.01.2018 18:53

Wiele w tym prawdy, rzeczywiście ludzie z którymi tam się zetknąłem w większości elokwencją nie grzeszą, ciężko też z wykształceniem. I rzeczywiście w niewielkim miasteczku jak Zamość istnieje tzw. szara strefa. Ale nie można przyzwalać na takie zachowania i robić z siebie popychadło, kierując się dobrem firmy należącej do człowieka, który nie dba o pracowników. Ja akurat mam zarówno wykształcenie jak i doświadczenie, ale mam też dziecko, żonę i kredyt do spłacenia. W Zamościu mieszkam od niedawna, nie mam znajomości, nie znam tu ludzi. Do ZAINTERESOWANY: Nie ma pozytywów pracy w tym dziadostwie. Jedynie dla młodych, zdesperowanych, i nieświadomych ludzi na zdobycie doświadczenia - ale najpierw muszą się doczekać umowy, bo bez tego jak wiadomo świadectwa pracy się nie dostanie.

XYZ Zamość

Ludzie szanujmy się... Kasa gówniana, robisz na czarno a gdzie ubezpieczenie? Dla Ciebie, dla Twoich dzieci? Budmat jeszcze na Was zarabia, a wy sie cieszycie ze robicie za 2 kola. Osoby mające umowę (której zapewne doczekali się tam po wielu miesiącach jeśli nie latach) - zobaczcie jaką kwotę macie wpisaną na tej umowie. Najniższa krajowa, zgadza się? Reszta, jak to w Budmacie, do ręki. Więc wszystkie składki macie odprowadzane (łącznie z emerytalną) od najniższej krajowej. A potem głodowa emerytura, za to Rozmus z rodzinką będzie za Wasze pieniądze inwestował (jak np. Wożuczyn) czy też bawił na wakacjach.

anty rozmus

PRACOWAŁEM u Rozmusa jeszcze w pkz i agtelu wiem że to oszust cham cwaniak ma układy ale widze że wreście biorą sie za niego . LICZE na uczciwość tych odważnych co go poznali go z prawdziwej strony ,ma wielu pachołków . Zamość to faktycznie małe miasto ,ale tępych ludzi bez zasad honoru ,o uczciwości zapomnieć .Kierownicy to układ cwaniaków starej daty młodzi to figuranci po psełdo sttudiach ,co magą robić ściemniać i wchodzić w (usunięte przez administratora) tylko to potrafio .NIE LĘKAJCIE SIĘ .RUBTA SWOJE

XYZ Zamość

Dołączam się do negatywnych opinii o tej firmie. 4 miesiące pracowałem jako budowlaniec - przy czym była to praca w delegacji - wprawdzie codziennie w domu, jednak na dojazd w obie strony traciliśmy ponad 3h dziennie + praca 8h. Efekt? Zero czasu dla siebie. Dniówka 100 zł dziennie, za grudzień dostałem wypłatę 1400 zł (!), gdzie już najniższa krajowa jest wyższa. Jakby było mało, okazało się że pracowałem NA CZARNO! Zero ubezpieczenia, odprowadzanych składek, nic. Sprawa oczywiście zostanie zgłoszona odpowiednim organom. Nie zamiatajmy takich rzeczy pod dywan! Omijajcie szerokim łukiem!!!

polityk
@XYZ Zamość 10.01.2018 15:58

Polecam biuro posłanki Korneli Wróblewskiej 730 267 273 w Zamościu .Osoba zajmująca się sprawami społecznymi ,patologi prawa pracy .

magda

Przyszła kryska na matyska, powiedziało się A trzeba powiedzieć Z.Jaka jest ta firma Budmat ,z opini wynika jasno .Ktoś kogoś oszukał ,[tak czy nie] .Ile osób na jaką kwote opiewa suma strat .A co z faktem pracy na czarno ,ile pracowników i jak długo .Solidna firma czy oszusci .Ocena mówi sama za siebie.Jakie są faky a jakie sugestie .

XYZ Zamość
@magda 15.01.2018 22:11

Ta firma regularnie oszukuje a ludzie niestety się na to godzą....

Janina

Nikt w internecie nie jest anonimowy. Jesteś taki kozak to załóż swoją działalność i pokaż wszystkim jak to się robi ;)

2018
@Janina 24.04.2017 22:41

Możesz nas nie widzieć, ale jesteśmy wszędzie tam ,gdzie powinniśmy .WWW.ABW.GOV.PL Uczciwych i tym co zależy . Kontakt

J

W Nowym ROKU 2018 to może być koniec BUDMATU .Przekręty już trudno będzie pozamiatać po dywan ,nowa Ekipa rządowa takimi się zajmie .Są konkretni w ściganiu przękretów .Prowincja świętych krów ,czas dojenia OJCZYZNY kończy się .

pierwszy uczciwy

zgłosiłem sprawe policji wydział przestepstw gospodarczych sprawa w toku jakoś opieszale idzie są pewni siebie że tylko drobne wątki wyjdą wiele milionów przez kilka lat niepłaconych składek ZUS PODATKU coś znaczy dla PAŃSTWA POLSKIEGO byli pracownicy którzy pracowali prosi się ozgłoszenie tych faktów dla dobra ich przyszłych emerytur

dzienikarz
@pierwszy uczciwy 18.03.2017 09:02

Jaki efekt tej sprawy .Nic w lokalnej prasie nie piszą o Budmacie . Zapewne nic nie zostało wyjaśnione .Tak to wygląda w Zamościu, układ zamknięty powiązania towarzysko rodzinne .Do nikogo nie dociera że oszustwo jest prawdą i miało ciągłość od wielu lat .Polska to dziwny kraj ,wszyscy wszystko wiedzo a milczą

Andrzej

Co do wyplat to faktycznie na czas, ale praca u nich to obóz, szczególnie u ziecia, pracowałem u niego w 2013r i poszargalem nerwy. Zaś ten, ktory powie coś o kolegach do kierownika ma rewelacyjna wypłatę i świetny kontakt.

a2
@Andrzej 18.10.2017 18:43

Nie jest to nowość o tym. Kto tam był wie a cham zięć to przykład debila i kapo obozowego tak go teść wyszkolił ROZMUS .Kierownictwo, majstry to tacy sami wyjątek Marian M już odszedł z bandy, krętactwo to powszechne robota dla chamów inaczej nic nie osiągniesz wielu o tym wie nieliczni piszą prawde .Takich mamy budowlańcow zero kultury przydupasy tacy się utrzymają inni szybko odejdą Honor im nie pozwala tam marnować czas zdrowi .

pułas

dziadostwo wróciło do zamoscia na starówke co to bedzie za spektakl

marek
@pułas 06.09.2017 14:34

Oni są u siebie ręka ręke myje łapuwki wszystko załatwio nie pierwszy raz tandeta jest robiona .RESZTA jest znana ogółowi tak to się ma w tym systemie

darek

O co chodzi o pieniądze lewe tak / jest tak jak zawsze ,co tam gadać tak było w budownictwie w B klasie .Tam nikt rosąndny nie robi tylko ciemniak przydupas wiecej niż rok TAKAjest rzeczywistość

obcy

Pognali dziadostwo z Zamościa. W Lublinie teraz fuszerke odwalają potencjalni inwestorzy macie pewne że remont ile was będzie w przyszłości kosztował taki fajans to norma w tym BUDMACIE

znajomy z pkz

Każdy kto się zna na budownictwie wie dobrze że zawsze jest przekręt na ubezpieczeniu pracowników jakości materiałów wykonastwie inwestycji to norma i w tym Budmacie jest to od początku istnienia tej firmy znam ty ludzi z PKZ tam już kręcili w Agtelu nabrał wprawy i tak już jest wszyscy wiedzo o co chodzi

szeryf

Przyszła chwila prawdy ,opinie prawdziwe są usuwane zapewne spółka oraz podległe biuro kadr tej [nie] solidnej firmy. Nikt nic nie wie a prawda jest taka że czas zrobić z tym porządek. ZUS ,urząd skarbowy ABW są gotowe do akcji ale nie w ZAMOŚCIU telefon dla uczciwych kontakt z ABW tel. 22 585 9192 w WARSZAWIE anonimowość zapewniona ewentualnie nagroda za informacje ważne w tej sprawie

jarek duży
@szeryf 26.05.2017 16:21

Widać co się dzieje z niektórymi opiniami .Usuwane są. I tak wielu czyta opinie te negatywne , innych jakoś brak ,co z tą elektrownio .

były

ciemnote to ty mozesz wciskać ułomnym zapierdalałem w tym dziadostwie kilka miechy na czarno wiec tempa babo nic nie wiesz o tym napewno nic nie rozumiesz wał to proste w tym budmacie

inż
@były 14.05.2017 14:08

I co ztego masz jak ktoś tempy to tylko na budowie robi bo to zajęcie dla ciemniaków robta tak dalej

xxx

prawda w oczy kole usunieto moją opinie o tym jaka to [nie]solidna firma

były
@xxx 09.05.2017 18:12

To norma tak to wszystko działa nie jesteś jedyny coś o tym wiesz

nieznaj

jest nas grupa byłych pracowników znamy się troche zmowa pisania nas łączy czy to jest nie prawda żę oszustwo tu norma w tym budmacie nic o tym nie wiesz ja i kilku wie to tobie prawda w oczy kole nas nie pokona czas ,styl opisu jest prawdziwy a kto na budowie pracował to ma podobny charakter Janino gubisz się w ocenie solidna firma płaci składki zus podatki i ma lepszą opine to nie prawda prawde my ujawniamy wkrótce to wyjdzie te panie zmiękną są jeszcze uczciwi jak ja i oni to kwestja czsu przekonamy się kto jest prawdo i omego dżichad budowlany czarne owce rozliczam -y

Janina

Widzę, że wszystkie negatywne opinie są pisane przez jedną osobę, zdradza to styl wypowiadania się. Niestety w każdej firmie zdarza się czarna owca i widocznie chce oczernić firmę, moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie tracić energię, Zamość to małe miasto i każdy wie, że BUDMAT to SOLIDNE przedsiębiorstwo, zawsze zapłacone na czas, a w tej branży to rzadkość. Pracownicy ubrani w firmowe ciuchy, świątek-piątek zawsze wolne, pokażcie mi drugą taką firmę. Żal mi Was ludzie, że macie czas wypisywać takie głupoty! A takie oczernianie z imienia i nazwiska Pań to zwykłe przestępstwo! Uważajcie KARMA WRACA!

Zostaw opinię o Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz - Zamość

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz