Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz

Zamość

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 11 ocen.

Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz
2 11 6 1

Opinie o Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz

były budowlaniec z zamościa

Ostatnie wypowiedzi piszą osoby z grona pupili Budmatu . Oszust,cham chce się wybielić .wielu tam już miało okazje pracować .Prawdą jest że Rozmus to świr ,cwaniak ,oszust mający szerokie układy ale ma też wielu oszukanych przez swoją działalność gospodarczą na przestrzeni wielu lat .

Zamość ..

Witam wszystkich. Powiem tak o tym budmacie. Jeżeli chodzi.o kasę to.jest wypłacalny nie ma co narzekać. Umowa to zazwyczaj ci pracownicy co robią w lbn . Na policji oraz kasztelańskiej.... kadra to różnie chcą gonić do przodu bo opóźnienia itd ale wracają się pięć kroków do tylu slynne poprawki ich hehe. . Kierownictwo ma swoich pupilków którzy czują się świętymi krowami w tej firmie i opierdzielaja się na potęgę... bardzo mało pracowników ma tadzio a bierze roboty nie ma kto robić. Jeżeli coś potrzebujesz zgłosisz to kierownictwu to może z łaska ci to dadzą jeżeli chodzi o to bardzo dziaduja. Ocena 5 na 10 .pozdr

Lena

Widać, że komuś baaardzo zależy na szerzeniu nieprawdziwych opinii o firmie - pewnie przyszło się pijanym do pracy i zostało się zwolnionym i teraz się mścimy. Fakty o firmie są takie, że od dobrych kilkunastu lat firma jest jedną z największych w regionie! Kto uważa, że kilkadziesiąt ludzi pracowałoby za darmo po to, żeby prezes się dorobił, niech się puknie w głowę... Szkoda, że każdy kto pnie do przodu, musi być ściągany na dno przez takich zazdrośników... Pracowałam tam przez pewien czas - warunki były postawione od razu, jasne i przejrzyste.

wyzwolony
@Lena 16.10.2018 14:31

Logiczne myślenie sprawia ból ,czy nie znajomość tematu .Fakty są oczywiste jak działa Budmat .

justyna mr..óz
@Lena 16.10.2018 14:31

ciekawe co tam robiłaś ,na pewno nie na budowie . w biurze papierki przerzucałaś tak jak kazał rozmus i jego pachołki .przez kilka lat można wiele ukraść składek na zus , podatków .warunki jasne to składasz papiery a tak na prawde robisz na czarno tak jak ja i wielu tam pracujących .i o tym nie wiesz lalu te pajaca rozmusa

Mariusz

A ja polecam firmę, Prezes Tadeusz porządny gość! Nie rozumiem skąd jakieś dziwne sugestie :/

wyzwolony
@Mariusz 16.10.2018 20:53

Bzdury piszesz ,szkoda czasu na ten (usunięte przez administratora) .

Prezydent

Firma jest ok. Prezes już na wstępie przedstawia jasno warunki pracy i płacę. Nigdy nie ma problemu z wypłatą,jest na czas i bez opóźnień.

jan
@Prezydent 17.10.2018 17:14

Jasno ,znaczy na czarno .Coś tu nie gra .

klos

Co to za firma o której niema żadnej pozytywnej wypowiedzi . Czy ten Zamość to koniec świata ,gdzie diabeł mówi dobranoc . Ludzie tam żyją jak w średniowieczu ,rządzi grupa cwaniaków gdzie nikt nie może zrobić porządku . Coś jest na rzeczy .Może to lokalna (usunięte przez administratora) ,powiązania świata biznesu ,policji i urzędów kontroli .Tak to wynika że tak tam jest .

mecenas
@klos 04.07.2018 13:48

Nic nowego ,tak był jest i długo będzie .

anonim

(usunięte przez administratora)

jarek

Tak to prawda świr z tego Rozmusa już swoich (usunięte przez administratora) za byle co .Długo już nie pociągnie w Zamościu i okolicy ,znają go prawie wszyscy budowlańcy.Ma kilku przydupasów ,to chamy którzy robią na umowe kilka lat, reszta na czarno .Wszyscy wiedzo a ogony kulą ,banda frajerów nic oprócz tyrania na budowie nie potrafią robić. UWAGA ,szkoda zdrowia ,nerwów czasu dla tej chołoty.

anonim

(usunięte przez administratora)

obserwator ONZ

praca poniżej godności człowieka w tej firmie ,dziadostwo do potęgi . nie radze tam pracować . atmosfera tam jak w obozie koncetracyjnym NA czarno jak za 3 Rzeszy na robotach

Beata

@narols Proszę nie obrażać innych użytkowników na forum. Zapoznaj się z regulaminem forum GoWork.pl Jeżeli nie otrzymałeś PIT-u od pracodawcy, to powinieneś mu to zgłosić. Na pracodawcy spoczywa obowiązek dostarczenia pracownikowi takiego pitu. Czy przy zatrudnianiu się w firmie Budmat zostały Ci przedstawione warunki pracy?

Beata

@007 Czy ktoś z byłych lub obecnych pracowników może potwierdzić Twoją informację? Nie napisałeś o przyczynach tych sytuacji. Czy udało Ci się znaleźć jakieś plusy w Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz? Może warto było jeszcze poczekać z ostateczną opinią i firmie? Kto z Was planuje podjąć w najbliższym czasie współpracę z tą firmą? Podzielicie się swoją opinią.

007
@Beata 17.04.2018 10:56

Wszystko jest jasne ,jednym zdaniem oszustwo ,dziadostwo patologia do kwadratu .Fakty są prawdziwe w wielu opisach Zamość to mała społeczność połowa budowląńców się zna zwidzenia ,wielu już poznało na własnej skórze jak działa Budmat.

były murarz
@Beata 17.04.2018 10:56

widzę że znasz się na budownictwie jak wilk na gwiazdach . co ty babo wiesz na ten temat ,tu wszystko jest raczej jest jasne jak ta firma działa od lat za dzwoń tam gdzie trzeba to poznasz jeszcze wiele nowych faktów . gdzie ty żyjesz ,co ty wiesz o pracy na budowie w budmacie . idż na piwo do baru na spadek to tam poznasz opinie o budowlance . szkoda czasu na pracę w tym dziadostwie . szanuj czas zdrowie na prace na czarno w tym patobudmacie

POLAK

Witam osoby którym zależy na uczciwym państwie o kontakt z biurem posła Zbigniewa ZIOBRY ziobro.wlosowicz@gmail.com tel 799 261 099 .Nie tylko VAT wyłudzany jest przestępstwem ale oszustwa podatkowe opisane w opiniach na temat firmy BUDMAT . Czekamy na odzew w tej sprawie.Uczciwe państwo daje gwarancje stabilnego życia i pracy .POWODZENIA i ODWAGI ,tego potrzeba dzisiaj POLSCE.

wojtek97

Jak ktoś pójdzie do nich to go tak załatwią że się popłacze OMIJAC szerokim łukiem ,połowa ludzi odeszła mają straszny problem..

007
@wojtek97 30.03.2018 18:22

tylko nie znający prawdy tam może robić lub (usunięte przez administratora) . (usunięte przez administratora) robią wiecej niż pół roku ,reszta szybko odchodzi . w patologi nie da się pracowac . byłem tam to znam jak tam jest . praca na czarno to norma oszustwo (usunięte przez administratora) .to już długo nie pociągnie

wojtek97

Dobre opinie sami piszą jak można ludziom nie zapłacić tylko szukają dziury by nie zapłacić NIE POLECAM

korupcji stop

ręka rękę myje nic wam nie wyjdzie bez znajomości

pezet
@korupcji stop 12.03.2018 17:23

Pożyjemy zobaczymy ,wielu już było cwaniaków .Czasy się zmieniają ,ktoś znajdzie uczciwy poza układu co zrobi porządek z takimi oszustami tu opisanymi .

senat

Z opisu kilku już byłych osób tam pracujących widać wyrażny charakter procederu .Powyżej informuje gdzie można zaistniałe fakty zgłosić .Biuro senatora Zamojszczyzny ul .Bazyliańska 3/16 [ Starówka ] tel./faks 84 638 42 52 .Interes poszkodowanych jest sprawą ważną dla przyszłych emerytów oraz skarbu państwa .Z poważaniem wyborcy PiS .

obserwator

(usunięte przez administratora) -Ciemna strona biznesu firmy BUDMAT , to rzeczywistość systemu gospodarczego w PL .

zwolenik Z ZIOBRA

Dobierają się do (usunięte przez administratora) Kulczykowi Janowi po śmiertnie , czas na ROZMUSA Tadeusza i rozliczyć miliony stracone przez skarb państwa jego i BUDMAT za żywota za przekrety .Słabe ogniwo już znamy reszte wyciągną nowe struktury Ministra Sprawiedliwości . Czas złodziejstwa zakończyć . Koniec pętaków w więzieniu .Majątek państwo przejmie z oszustwa .

Kolo

Witam , na to forum trafiłem przypadkowo , miałem kiedys epizod handlowy z tą firmą i rzeczywiście wrazenia byly bardzo pozytywne , uwazalem ze ta firma ma wielki potencjał bo taki miała ale pan kierownik z hurtowni Bartek bodajże obraził mnie tak prostacko i czar prysł , uważam że ta hurtownia pod jego rzadami nie ma szans zadnych ale to tylko moja opinia

anonim

(usunięte przez administratora)

rewolucja

Wreście ktoś dobrze podsumował tą chorą firme . Mocne słowa ale prawdziwe (usunięte przez administratora) oszust to za słabe określenie,SZMALCOWNIK pasuje jak znalazł .

hamuś

po jaki (usunięte przez administratora) rozmus usuwa pisane prawdę o jego przekrętach to mu już nic nie da za dużo ludzi wychujał przez te lata

Zainteresowany

Jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie?

pracodawca ITI
@Zainteresowany 25.01.2018 18:38

A co można dodać, kto tam był umie pisać na forum swoje relacje to dzieli się z innymi. Z mojej wiedzy wiem że to tylko ułamek prawdy. Budowlańcy nie są zbytnio wykształceni .Dla większości praca fizyczna ogranicza myślenie logiczne .Nic innego zazwyczaj nie znają ,niewiele wiedzo .Godzą się na prace taką jak jest .ZAZWYCZAJ mało płatną sezonową na czarno .TAKIE są czasy ,kto ma znajomości tam nie pracuje .Zamość to prowincja ,cóż tu można robić .

POLITOLOG
@Zainteresowany 25.01.2018 18:38

Napisz sam coś pozytywnego biorąc wpisy tych co mieli styczność z BUDMATEM. Widać po opiniach że nie jest to firma uczciwa ,wiadomo że szara strefa pracy pracy na Czarno jest zjawiskiem powszechnym. Z mojego doświadczenia jest to około 30% zatrudnionych w firmach prywatnych .Na prowincji jak Zamość jest to duża skala ,nie da się tego zmienić . Brak przemysłu i pracy daje mnóstwo okazji na taki proceder jaki jest tu opisany. Wiadoma rzecz kto ma pięniądze ma układy ,praktycznie nietykalny jest Tadeusz R i jego wspólnik .Dobrze że są odważni i uczciwi opiniodawcy tej firmy , co jest w moim uznaniu pozytywne .Skorzystajcie z dobrych rad tu opisanych .Życzę dobrej pracy w normalnych FIRMACH.

XYZ Zamość
@pracodawca ITI 25.01.2018 18:53

Wiele w tym prawdy, rzeczywiście ludzie z którymi tam się zetknąłem w większości elokwencją nie grzeszą, ciężko też z wykształceniem. I rzeczywiście w niewielkim miasteczku jak Zamość istnieje tzw. szara strefa. Ale nie można przyzwalać na takie zachowania i robić z siebie popychadło, kierując się dobrem firmy należącej do człowieka, który nie dba o pracowników. Ja akurat mam zarówno wykształcenie jak i doświadczenie, ale mam też dziecko, żonę i kredyt do spłacenia. W Zamościu mieszkam od niedawna, nie mam znajomości, nie znam tu ludzi. Do ZAINTERESOWANY: Nie ma pozytywów pracy w tym dziadostwie. Jedynie dla młodych, zdesperowanych, i nieświadomych ludzi na zdobycie doświadczenia - ale najpierw muszą się doczekać umowy, bo bez tego jak wiadomo świadectwa pracy się nie dostanie.

XYZ Zamość

Ludzie szanujmy się... Kasa gówniana, robisz na czarno a gdzie ubezpieczenie? Dla Ciebie, dla Twoich dzieci? Budmat jeszcze na Was zarabia, a wy sie cieszycie ze robicie za 2 kola. Osoby mające umowę (której zapewne doczekali się tam po wielu miesiącach jeśli nie latach) - zobaczcie jaką kwotę macie wpisaną na tej umowie. Najniższa krajowa, zgadza się? Reszta, jak to w Budmacie, do ręki. Więc wszystkie składki macie odprowadzane (łącznie z emerytalną) od najniższej krajowej. A potem głodowa emerytura, za to Rozmus z rodzinką będzie za Wasze pieniądze inwestował (jak np. Wożuczyn) czy też bawił na wakacjach.

anty rozmus

PRACOWAŁEM u Rozmusa jeszcze w pkz i agtelu wiem że to oszust cham cwaniak ma układy ale widze że wreście biorą sie za niego . LICZE na uczciwość tych odważnych co go poznali go z prawdziwej strony ,ma wielu pachołków . Zamość to faktycznie małe miasto ,ale tępych ludzi bez zasad honoru ,o uczciwości zapomnieć .Kierownicy to układ cwaniaków starej daty młodzi to figuranci po psełdo sttudiach ,co magą robić ściemniać i wchodzić w (usunięte przez administratora) tylko to potrafio .NIE LĘKAJCIE SIĘ .RUBTA SWOJE

XYZ Zamość

Dołączam się do negatywnych opinii o tej firmie. 4 miesiące pracowałem jako budowlaniec - przy czym była to praca w delegacji - wprawdzie codziennie w domu, jednak na dojazd w obie strony traciliśmy ponad 3h dziennie + praca 8h. Efekt? Zero czasu dla siebie. Dniówka 100 zł dziennie, za grudzień dostałem wypłatę 1400 zł (!), gdzie już najniższa krajowa jest wyższa. Jakby było mało, okazało się że pracowałem NA CZARNO! Zero ubezpieczenia, odprowadzanych składek, nic. Sprawa oczywiście zostanie zgłoszona odpowiednim organom. Nie zamiatajmy takich rzeczy pod dywan! Omijajcie szerokim łukiem!!!

XYZ Zamość

Zdaje sobie z tego sprawę, tym bardziej że Zamość to mała mieścina gdzie każdy każdego zna. Ale nawet jeśli się nie uda moim obywatelskim obowiązkiem jest przestrzec innym, że rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej, niż opisują to na rozmowie rekrutacyjnej (min. 2500 na rękę, umowa o pracę etc.). Strata czasu! Lepiej siedzieć na bezrobociu niż robić z siebie murzyna za 2000 zł pracując na czarno.

polityk
@XYZ Zamość 10.01.2018 15:58

Polecam biuro posłanki Korneli Wróblewskiej 730 267 273 w Zamościu .Osoba zajmująca się sprawami społecznymi ,patologi prawa pracy .

magda

Przyszła kryska na matyska, powiedziało się A trzeba powiedzieć Z.Jaka jest ta firma Budmat ,z opini wynika jasno .Ktoś kogoś oszukał ,[tak czy nie] .Ile osób na jaką kwote opiewa suma strat .A co z faktem pracy na czarno ,ile pracowników i jak długo .Solidna firma czy oszusci .Ocena mówi sama za siebie.Jakie są faky a jakie sugestie .

XYZ Zamość
@magda 15.01.2018 22:11

Ta firma regularnie oszukuje a ludzie niestety się na to godzą....

Janina

Nikt w internecie nie jest anonimowy. Jesteś taki kozak to załóż swoją działalność i pokaż wszystkim jak to się robi ;)

2018
@Janina 24.04.2017 22:41

Możesz nas nie widzieć, ale jesteśmy wszędzie tam ,gdzie powinniśmy .WWW.ABW.GOV.PL Uczciwych i tym co zależy . Kontakt

J

W Nowym ROKU 2018 to może być koniec BUDMATU .Przekręty już trudno będzie pozamiatać po dywan ,nowa Ekipa rządowa takimi się zajmie .Są konkretni w ściganiu przękretów .Prowincja świętych krów ,czas dojenia OJCZYZNY kończy się .

pierwszy uczciwy

zgłosiłem sprawe policji wydział przestepstw gospodarczych sprawa w toku jakoś opieszale idzie są pewni siebie że tylko drobne wątki wyjdą wiele milionów przez kilka lat niepłaconych składek ZUS PODATKU coś znaczy dla PAŃSTWA POLSKIEGO byli pracownicy którzy pracowali prosi się ozgłoszenie tych faktów dla dobra ich przyszłych emerytur

dzienikarz
@pierwszy uczciwy 18.03.2017 09:02

Jaki efekt tej sprawy .Nic w lokalnej prasie nie piszą o Budmacie . Zapewne nic nie zostało wyjaśnione .Tak to wygląda w Zamościu, układ zamknięty powiązania towarzysko rodzinne .Do nikogo nie dociera że oszustwo jest prawdą i miało ciągłość od wielu lat .Polska to dziwny kraj ,wszyscy wszystko wiedzo a milczą

Andrzej

Co do wyplat to faktycznie na czas, ale praca u nich to obóz, szczególnie u ziecia, pracowałem u niego w 2013r i poszargalem nerwy. Zaś ten, ktory powie coś o kolegach do kierownika ma rewelacyjna wypłatę i świetny kontakt.

a2
@Andrzej 18.10.2017 18:43

Nie jest to nowość o tym. Kto tam był wie a cham zięć to przykład debila i kapo obozowego tak go teść wyszkolił ROZMUS .Kierownictwo, majstry to tacy sami wyjątek Marian M już odszedł z bandy, krętactwo to powszechne robota dla chamów inaczej nic nie osiągniesz wielu o tym wie nieliczni piszą prawde .Takich mamy budowlańcow zero kultury przydupasy tacy się utrzymają inni szybko odejdą Honor im nie pozwala tam marnować czas zdrowi .

pułas

dziadostwo wróciło do zamoscia na starówke co to bedzie za spektakl

marek
@pułas 06.09.2017 14:34

Oni są u siebie ręka ręke myje łapuwki wszystko załatwio nie pierwszy raz tandeta jest robiona .RESZTA jest znana ogółowi tak to się ma w tym systemie

Zostaw opinię o Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz - Zamość

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz