Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz

Zamość

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 7 ocen.

Opinie o Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz

zwolenik Z ZIOBRA

Dobierają się do (usunięte przez administratora) Kulczykowi Janowi po śmiertnie , czas na ROZMUSA Tadeusza i rozliczyć miliony stracone przez skarb państwa jego i BUDMAT za żywota za przekrety .Słabe ogniwo już znamy reszte wyciągną nowe struktury Ministra Sprawiedliwości . Czas złodziejstwa zakończyć . Koniec pętaków w więzieniu .Majątek państwo przejmie z oszustwa .

Kolo

Witam , na to forum trafiłem przypadkowo , miałem kiedys epizod handlowy z tą firmą i rzeczywiście wrazenia byly bardzo pozytywne , uwazalem ze ta firma ma wielki potencjał bo taki miała ale pan kierownik z hurtowni Bartek bodajże obraził mnie tak prostacko i czar prysł , uważam że ta hurtownia pod jego rzadami nie ma szans zadnych ale to tylko moja opinia

anonim

(usunięte przez administratora)

rewolucja

Wreście ktoś dobrze podsumował tą chorą firme . Mocne słowa ale prawdziwe (usunięte przez administratora) oszust to za słabe określenie,SZMALCOWNIK pasuje jak znalazł .

hamuś

po jaki (usunięte przez administratora) rozmus usuwa pisane prawdę o jego przekrętach to mu już nic nie da za dużo ludzi wychujał przez te lata

Zainteresowany

Jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie?

POLITOLOG
@Zainteresowany 25.01.2018 18:38

Napisz sam coś pozytywnego biorąc wpisy tych co mieli styczność z BUDMATEM. Widać po opiniach że nie jest to firma uczciwa ,wiadomo że szara strefa pracy pracy na Czarno jest zjawiskiem powszechnym. Z mojego doświadczenia jest to około 30% zatrudnionych w firmach prywatnych .Na prowincji jak Zamość jest to duża skala ,nie da się tego zmienić . Brak przemysłu i pracy daje mnóstwo okazji na taki proceder jaki jest tu opisany. Wiadoma rzecz kto ma pięniądze ma układy ,praktycznie nietykalny jest Tadeusz R i jego wspólnik .Dobrze że są odważni i uczciwi opiniodawcy tej firmy , co jest w moim uznaniu pozytywne .Skorzystajcie z dobrych rad tu opisanych .Życzę dobrej pracy w normalnych FIRMACH.

XYZ Zamość
@pracodawca ITI 25.01.2018 18:53

Wiele w tym prawdy, rzeczywiście ludzie z którymi tam się zetknąłem w większości elokwencją nie grzeszą, ciężko też z wykształceniem. I rzeczywiście w niewielkim miasteczku jak Zamość istnieje tzw. szara strefa. Ale nie można przyzwalać na takie zachowania i robić z siebie popychadło, kierując się dobrem firmy należącej do człowieka, który nie dba o pracowników. Ja akurat mam zarówno wykształcenie jak i doświadczenie, ale mam też dziecko, żonę i kredyt do spłacenia. W Zamościu mieszkam od niedawna, nie mam znajomości, nie znam tu ludzi. Do ZAINTERESOWANY: Nie ma pozytywów pracy w tym dziadostwie. Jedynie dla młodych, zdesperowanych, i nieświadomych ludzi na zdobycie doświadczenia - ale najpierw muszą się doczekać umowy, bo bez tego jak wiadomo świadectwa pracy się nie dostanie.

XYZ Zamość

Ludzie szanujmy się... Kasa gówniana, robisz na czarno a gdzie ubezpieczenie? Dla Ciebie, dla Twoich dzieci? Budmat jeszcze na Was zarabia, a wy sie cieszycie ze robicie za 2 kola. Osoby mające umowę (której zapewne doczekali się tam po wielu miesiącach jeśli nie latach) - zobaczcie jaką kwotę macie wpisaną na tej umowie. Najniższa krajowa, zgadza się? Reszta, jak to w Budmacie, do ręki. Więc wszystkie składki macie odprowadzane (łącznie z emerytalną) od najniższej krajowej. A potem głodowa emerytura, za to Rozmus z rodzinką będzie za Wasze pieniądze inwestował (jak np. Wożuczyn) czy też bawił na wakacjach.

anty rozmus

PRACOWAŁEM u Rozmusa jeszcze w pkz i agtelu wiem że to oszust cham cwaniak ma układy ale widze że wreście biorą sie za niego . LICZE na uczciwość tych odważnych co go poznali go z prawdziwej strony ,ma wielu pachołków . Zamość to faktycznie małe miasto ,ale tępych ludzi bez zasad honoru ,o uczciwości zapomnieć .Kierownicy to układ cwaniaków starej daty młodzi to figuranci po psełdo sttudiach ,co magą robić ściemniać i wchodzić w (usunięte przez administratora) tylko to potrafio .NIE LĘKAJCIE SIĘ .RUBTA SWOJE

XYZ Zamość

Dołączam się do negatywnych opinii o tej firmie. 4 miesiące pracowałem jako budowlaniec - przy czym była to praca w delegacji - wprawdzie codziennie w domu, jednak na dojazd w obie strony traciliśmy ponad 3h dziennie + praca 8h. Efekt? Zero czasu dla siebie. Dniówka 100 zł dziennie, za grudzień dostałem wypłatę 1400 zł (!), gdzie już najniższa krajowa jest wyższa. Jakby było mało, okazało się że pracowałem NA CZARNO! Zero ubezpieczenia, odprowadzanych składek, nic. Sprawa oczywiście zostanie zgłoszona odpowiednim organom. Nie zamiatajmy takich rzeczy pod dywan! Omijajcie szerokim łukiem!!!

XYZ Zamość
@dzienikarz 13.01.2018 11:08

Zdaje sobie z tego sprawę, tym bardziej że Zamość to mała mieścina gdzie każdy każdego zna. Ale nawet jeśli się nie uda moim obywatelskim obowiązkiem jest przestrzec innym, że rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej, niż opisują to na rozmowie rekrutacyjnej (min. 2500 na rękę, umowa o pracę etc.). Strata czasu! Lepiej siedzieć na bezrobociu niż robić z siebie murzyna za 2000 zł pracując na czarno.

polityk
@XYZ Zamość 10.01.2018 15:58

Polecam biuro posłanki Korneli Wróblewskiej 730 267 273 w Zamościu .Osoba zajmująca się sprawami społecznymi ,patologi prawa pracy .

magda

Przyszła kryska na matyska, powiedziało się A trzeba powiedzieć Z.Jaka jest ta firma Budmat ,z opini wynika jasno .Ktoś kogoś oszukał ,[tak czy nie] .Ile osób na jaką kwote opiewa suma strat .A co z faktem pracy na czarno ,ile pracowników i jak długo .Solidna firma czy oszusci .Ocena mówi sama za siebie.Jakie są faky a jakie sugestie .

XYZ Zamość
@magda 15.01.2018 22:11

Ta firma regularnie oszukuje a ludzie niestety się na to godzą....

Janina

Nikt w internecie nie jest anonimowy. Jesteś taki kozak to załóż swoją działalność i pokaż wszystkim jak to się robi ;)

2018
@Janina 24.04.2017 22:41

Możesz nas nie widzieć, ale jesteśmy wszędzie tam ,gdzie powinniśmy .WWW.ABW.GOV.PL Uczciwych i tym co zależy . Kontakt

J

W Nowym ROKU 2018 to może być koniec BUDMATU .Przekręty już trudno będzie pozamiatać po dywan ,nowa Ekipa rządowa takimi się zajmie .Są konkretni w ściganiu przękretów .Prowincja świętych krów ,czas dojenia OJCZYZNY kończy się .

pierwszy uczciwy

zgłosiłem sprawe policji wydział przestepstw gospodarczych sprawa w toku jakoś opieszale idzie są pewni siebie że tylko drobne wątki wyjdą wiele milionów przez kilka lat niepłaconych składek ZUS PODATKU coś znaczy dla PAŃSTWA POLSKIEGO byli pracownicy którzy pracowali prosi się ozgłoszenie tych faktów dla dobra ich przyszłych emerytur

dzienikarz
@pierwszy uczciwy 18.03.2017 09:02

Jaki efekt tej sprawy .Nic w lokalnej prasie nie piszą o Budmacie . Zapewne nic nie zostało wyjaśnione .Tak to wygląda w Zamościu, układ zamknięty powiązania towarzysko rodzinne .Do nikogo nie dociera że oszustwo jest prawdą i miało ciągłość od wielu lat .Polska to dziwny kraj ,wszyscy wszystko wiedzo a milczą

Andrzej

Co do wyplat to faktycznie na czas, ale praca u nich to obóz, szczególnie u ziecia, pracowałem u niego w 2013r i poszargalem nerwy. Zaś ten, ktory powie coś o kolegach do kierownika ma rewelacyjna wypłatę i świetny kontakt.

a2
@Andrzej 18.10.2017 18:43

Nie jest to nowość o tym. Kto tam był wie a cham zięć to przykład debila i kapo obozowego tak go teść wyszkolił ROZMUS .Kierownictwo, majstry to tacy sami wyjątek Marian M już odszedł z bandy, krętactwo to powszechne robota dla chamów inaczej nic nie osiągniesz wielu o tym wie nieliczni piszą prawde .Takich mamy budowlańcow zero kultury przydupasy tacy się utrzymają inni szybko odejdą Honor im nie pozwala tam marnować czas zdrowi .

pułas

dziadostwo wróciło do zamoscia na starówke co to bedzie za spektakl

marek
@pułas 06.09.2017 14:34

Oni są u siebie ręka ręke myje łapuwki wszystko załatwio nie pierwszy raz tandeta jest robiona .RESZTA jest znana ogółowi tak to się ma w tym systemie

darek

O co chodzi o pieniądze lewe tak / jest tak jak zawsze ,co tam gadać tak było w budownictwie w B klasie .Tam nikt rosąndny nie robi tylko ciemniak przydupas wiecej niż rok TAKAjest rzeczywistość

obcy

Pognali dziadostwo z Zamościa. W Lublinie teraz fuszerke odwalają potencjalni inwestorzy macie pewne że remont ile was będzie w przyszłości kosztował taki fajans to norma w tym BUDMACIE

znajomy z pkz

Każdy kto się zna na budownictwie wie dobrze że zawsze jest przekręt na ubezpieczeniu pracowników jakości materiałów wykonastwie inwestycji to norma i w tym Budmacie jest to od początku istnienia tej firmy znam ty ludzi z PKZ tam już kręcili w Agtelu nabrał wprawy i tak już jest wszyscy wiedzo o co chodzi

szeryf

Przyszła chwila prawdy ,opinie prawdziwe są usuwane zapewne spółka oraz podległe biuro kadr tej [nie] solidnej firmy. Nikt nic nie wie a prawda jest taka że czas zrobić z tym porządek. ZUS ,urząd skarbowy ABW są gotowe do akcji ale nie w ZAMOŚCIU telefon dla uczciwych kontakt z ABW tel. 22 585 9192 w WARSZAWIE anonimowość zapewniona ewentualnie nagroda za informacje ważne w tej sprawie

jarek duży
@szeryf 26.05.2017 16:21

Widać co się dzieje z niektórymi opiniami .Usuwane są. I tak wielu czyta opinie te negatywne , innych jakoś brak ,co z tą elektrownio .

były

ciemnote to ty mozesz wciskać ułomnym zapierdalałem w tym dziadostwie kilka miechy na czarno wiec tempa babo nic nie wiesz o tym napewno nic nie rozumiesz wał to proste w tym budmacie

inż
@były 14.05.2017 14:08

I co ztego masz jak ktoś tempy to tylko na budowie robi bo to zajęcie dla ciemniaków robta tak dalej

xxx

prawda w oczy kole usunieto moją opinie o tym jaka to [nie]solidna firma

były
@xxx 09.05.2017 18:12

To norma tak to wszystko działa nie jesteś jedyny coś o tym wiesz

nieznaj

jest nas grupa byłych pracowników znamy się troche zmowa pisania nas łączy czy to jest nie prawda żę oszustwo tu norma w tym budmacie nic o tym nie wiesz ja i kilku wie to tobie prawda w oczy kole nas nie pokona czas ,styl opisu jest prawdziwy a kto na budowie pracował to ma podobny charakter Janino gubisz się w ocenie solidna firma płaci składki zus podatki i ma lepszą opine to nie prawda prawde my ujawniamy wkrótce to wyjdzie te panie zmiękną są jeszcze uczciwi jak ja i oni to kwestja czsu przekonamy się kto jest prawdo i omego dżichad budowlany czarne owce rozliczam -y

Janina

Widzę, że wszystkie negatywne opinie są pisane przez jedną osobę, zdradza to styl wypowiadania się. Niestety w każdej firmie zdarza się czarna owca i widocznie chce oczernić firmę, moim zdaniem zupełnie niepotrzebnie tracić energię, Zamość to małe miasto i każdy wie, że BUDMAT to SOLIDNE przedsiębiorstwo, zawsze zapłacone na czas, a w tej branży to rzadkość. Pracownicy ubrani w firmowe ciuchy, świątek-piątek zawsze wolne, pokażcie mi drugą taką firmę. Żal mi Was ludzie, że macie czas wypisywać takie głupoty! A takie oczernianie z imienia i nazwiska Pań to zwykłe przestępstwo! Uważajcie KARMA WRACA!

weteran budownictwa

ale jaja to jeszcze działa to jest zero do kwadratu wszyscy wiedzą ale ciemniaków jest mnóstwo a jak z tym przekretem w policji pozamiatane pod dywan hehe ty coś o tym wiesz moja opinia znikł weteran budownictwa i inne prawdziwe oj bedzie się działo chyba to koniec tego amber gold w zamosciu przekret ostatnich lat najwiekszy

kunta kinte

jesli masz opózninie w rozwoju ta praca dla ciebi wiedz drogi gościu tu takich poszukują mądrych brak zarobki jak w afryce oczywiście na czarno zapierdalasz dla tych chamów kierownictwo tempota majster lalka zero właściciel cham

wolny

UWAGA budmat szuka frajerów do pracy na Lublin OSTRZERZENIE 11o dniówka cały dzień zmarnowany wielka klapa Polski Obóz PRACY praca na czarno lub śmieciówka jesteś ciemniak to dla ciebie chołchoz UWAGA OSTRZERZENIE GROZI DZIADOSTWEM TWEGO ŻYCIA

były zamojski

coś tutaj smierdzi w tym budmacie kiedyś tam pracowałem obecnie zagranico bywam wszystko to prawda chamstwo rozmusa tempe kierownictwo przydupasy praca na czarno dobrze ze tu przyjerzdzam na święta europa nalerzy do odwarznych warto poczytać co w budownictwie piszczy widze bez zmian zagranico warto nauczyć się jezyka omijać naszych to oszusci polska to nie pepek swiata właścicelom budmatu kierownikom majstrom przydupasom smierdzącego jajka dobrego lania w tempe łby byłym pracownikom ktorzy odeszli z tej parodi szcześcia

bezrobotny

wiosna w budownictwie w pełni a tu niema firmy porządnej by podjąć prace ten budmat to wielka chała wielu o tym wie idiotów jest mnóstwo i oto chodzi jesteś frajer to rób za 2000 złotych po 10 godzin z bando chamów oczywiście najpierw na czarno papiery złożysz na picu jak bedziesz pokrnym cielakiem to na miske ryżu zarobisz jak oczy otworzysz i uszy to poznasz to bagno przydupaski cie obserwować będą kablować do debili majstrów kierownik to ofiary losu za nic mają ciebie zięć chama na poganiacza niewolników się nadaje to już wiele wiesz potencjalny parobku budowlany jak byś miał zamiar w guwno wdepnąć wolne sobie weś od dziadostwa

lech walesa

Co to za firma Budmat mało kto zadowolony z byłych pracowników kilku zadowolonych zapewne swoich oszustwo sto procent i co z tego że kilku szuka prawdy zamość to mała mieścina wszyscy wiele wiedzo ale milczo to norma jeden plus kilku wkurzonych coś szukają ślepota policji to wszystko znajomi praca na czarno to przecierz wiadome i co z tego ręka ręke myje róbta tak dalej oni i tak kiedyś znikną z rynku budowlanego z dużo kaso rodzinke ustawio a wy sobie tylko pogadacie o pracy przekretach prawie sprytni są ale 1 uczciwy to odkrył to zapewne i niezłomny gość który juz wyjechał z zamościa panie z biura o przekretach wiedzo cuż inego tam się robi dla szefa pracować trzeba ale gdzie jak wszedzie to samo może jutro bedzie inaczej ale kiedy JUSTYNO MONIKO to odwas zależy czy prawda ujży światło dzienne PIERWSZY UCZCIWY nie podawaj się czas na zmiany inni niech też coś powiedzo toż to o was chodzi

zadowolony pracownik

Sądząc po wypowiedzi jesteś nijaki Januszek śmierdziuszek. Czy miałeś nie zapłacone na czas! Czy ktoś cię oszukał. Ta firma na tle innych zamojskich wypada bardzo dobrze, Ile było uzgodnione tyle płacą i zawsze na czas. Taka jest prawda i nie zmieni tego opinia takich byłych "mądrych" pracowników. Więc przestań pierd* i zasuwaj tym swoim tirem przebranżowiony traktorzysto z Sitańca.

tirowiec

może byłeś przydupasem wielu ma inne zdanie o tej firmie pracowłem tam to wiem jakie tam są relacje zero ucziwości chamstwo cwaniactwo praca na czarno to chleb powszedni garstka swoich też do czasu ucieknie jak zobaczy co to za firma ORMO zakładowe działało w tym czasie non stop dziś już mam budownictwo z głowy są inne zawody dla mądrych ludzi pozdrawiam tych co zmienili branże

Krasny

HEHE wódy pić nie pozwalali na budowie i powiedzieli dziadom do widzenia, i teraz szlochają nad swoim biednym losem. Do roboty zgnilce się weźcie i tyle wam powiem. Kto chce pracować to będzie pracować. Ja u nich robiłem 4 lata temu i to jedyna firma gdzie kasa była na czas i kiedy trzeba było wsiąść bezpłatny urlop na Saksy to też szefostwo nie robiło problemu. Ale zawsze się znajdą malkontenci.

pierwszy uczciwy 1

szajka pewna siebie liczą że wszystko pod dywan pozamiatają ciąg dalszy sprawy będzie pierwszy uczciwy

ROBOL

NIE BĄDŻ FRAJEREM TU WIELE PRAWDE NAPISAŁO TO SZUMOWINA CHAMY OSZUSCI PRACA NA CZARNO BYŁA NORMO TEMPE KIEROWNICTWO MAJSTRY WŁASCICIEL ŚWIR

były murzyn

oszusci tyle lat działają to prawda dla frajerów praca a nie dla normalnych ludzi g arstka cweli dupowłazów zarobi na umowe reszta murzyni omijać zdaleka zero totalne jako pracodawca

olsen

brawo JACEK jestem za tym wielu otworzyło oczy napisz o tym jeden uczciwy byłeś w lublinie tam przydupasów chamów mnóstwo

apoklipsa

byłem tam w lublinie to prawda w biurze mówią co innego budowa co innego jeden im prawde powiedział brawo RESZTA z majstram kobietą starcem kierownikiem to to patologia zmowa czas to skrócic policja do roboty urzad skarbowy spi byli pracownicy walczie o swoje czas z tym zrobić porządek

nowy uciekinier

masz racje dla durniów to miejcse obóz pracy zero madrych ludzi kierownictwo idioci do kwadratu robiłes na czarno zero emerytury na przyszłosc

hetman

totalne kretactwo zero uczciwosci praca na czarno juz 3 swiat

janek pracownik06

To nie ta firma co kiedys cwaniaki dużo osób odeszło nie polecam stanowczo

inny pracownik

Facet piszesz takie głupoty że się czytać nie chce. Jeśli masz pracę w tej firmie to chłopie masz chleb. Znam tę firmę i to co piszesz to absolutna nieprawda bez podlizywania się. To sa po prostu fakty. Potwierdzeniem są zabiegi różnych ludzi by tam pracować. Ważne praca jest pewna i pewne miesięczne wynagrodzenie. Jak Tobie się nie podoba to wiadro przewrócone możesz założyć swoją firmę a ja chętnie się zatrudnię jak będziesz terminowo i w miarę uczciwie płacił. Jak to zrobisz to wtedy napisz komentarz na temat Rozmusa a teraz nie ośmieszaj się baranie.

praccownik

to firma to farsa!!! jeśli nie jesteś z rodziny to do niczego nie zajdziesz!!! w kilka tygodni gość od zamiatania i noszenia cegieł i zaprawy został kierownikiem i zięciem prezesa a pustak z niego konkretny!!!!!!!! poza tym pan prezes nie panuje nad nerwami zdarza mu się "zaczepić" nogą o wiadro bądź beczkę jak jest niezadowolony!!!! omijajcie z daleka!!!

Zostaw opinię o Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz - Zamość

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budmat Sp.j. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Tadeusz Rozmus Józef Małysz