Profil firmy T&S Group

T&S Group

Opole

Opinie o T&S Group

mario 2016-03-03 17:20:30
witam niestety t&s to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taka jest prawda i to ze teraz niby maja duzo ofert to bajera zeby sciagnac jak najwiecej polakow .Praca tam to wegetacja wszystkie negatywne opinie sa prawdziwe nikogo nie obrażając.
2
nick 2016-03-03 23:00:02
Firma T&S wprowadza celowo w błąd ludzi poszukujących pracy zagranica opisując stanowiska pracy jako stabilne z możliwością rozwojowa, kłamią także opisując warunki mieszkaniowe dla tych ludzi. Wiele wpisów negatywnych o tej firmie jest usuwane z forum na bieżąco przez ta firmę T&S w celu pozbawienia internatów wiedzy na temat prawdziwych trudnych poniżających warunków pracy jakie oferuje ta firma.
0
fifarafapaparapa 2016-03-04 11:13:16
t&s hahah melina dilersko cpunska patologia na maxa nie polecam elo
1
T&S Group 2016-03-09 13:58:17
Nie kasujemy negatywnych komentarzy. Takie działania do niczego nie prowadzą, często mogą nawet odnieść odwrotny skutek. Stracilibyśmy na wiarygodności, czego bardo nie chcemy. W jednym wypadku musimy jednak interweniować zgłaszając post do administratorów serwisu. Słowa, których nigdy nie powinno używać się w kontekście jakiejkolwiek pracy czy publiczne wyzywanie z imienia i nazwiska - to nie tylko łamanie regulaminu, ale też zwykłej ludzkiej przyzwoitości. Krytykujcie, oceniajcie (po to są przecież fora), ale przy zachowaniu powszechnie przyjętych norm. Dyskusja na tym tylko zyska :) Pozdrawiamy serdecznie
0
T&S Group 2016-03-11 11:55:55 [pracodawca]
Cieszymy się, że nasz apel przyniósł skutek. Napisał Pan post nieco mniej wulgarny i przy szkalowaniu pracowników powstrzymuje się Pan przynajmniej od wypisywania ich z imienia i nazwiska.
Jak Pan widzi nie kasujemy postów, choć są dla nas krzywdzące i nieprawdziwe (wiele innych firm w takim wypadku zażądałoby interwencji). Nie prosimy moderatorów o usunięcie krytycznych wpisów nawet jeśli są - jak w Pana przypadku - wklejone po kilka razy!
Może Pan spokojnie wklejać swoje komentarze, my się za to już od nich powstrzymamy. Przykłady z życia pokazują, że osoby widzące wszędzie „oszustów”, „manipulatorów” i „kłamców” nie są w stanie spojrzeć na problem z innej strony. Pozdrawiamy, zespół T&S

Cieszymy się, że nasz apel przyniósł skutek. Napisał Pan post nieco mniej wulgarny i przy szkalowaniu pracowników powstrzymuje się Pan przynajmniej od wypisywania ich z imienia i nazwiska. Jak Pan widzi nie kasujemy postów, choć są dla nas krzywdzące i nieprawdziwe (wiele innych firm w takim wypadku zażądałoby interwencji).
Nie prosimy moderatorów o usunięcie krytycznych wpisów nawet jeśli są - jak w Pana przypadku - wklejone po kilka razy!
Usuwane mogą być jedyne posty w których zawarte są dane osobowe, które podlegają ochronie i naruszają regulamin.
Może Pan więc spokojnie wklejać swoje komentarze.
Odpowiadamy zarówno na telefony, jak i internatom na forach. Jeśli ma Pan zarzuty co do naszej pracy, zapraszamy do któregoś z naszych biur - pewnie wszystko byśmy wyjaśnili już dawno. Na forum jednak - skoro tak Pan woli - również pewne wątpliwości możemy rozwiać.
„Osoba, którą tak bronicie dopuściła się przestępstwa! wobec waszego pracownika. Dopuściła się gróźb karalnych przy świadku, znieważenia ...” – W tym wypadku pozostaje nam zasugerować wstąpienie na drogę sądową.
1. „Za dojazdy nie płaci się nic to podstawa w Holandii tylko w T&S płaci się 80 - 90 euro na miesiąc za dojazd do pracy starym busem z często pijanym kierowcą”. Sugerujemy zgłosić natychmiast taki fakt Policji Holenderskiej. Ich obowiązkiem będzie sprawdzenie stanu trzeźwości kierowcy.

2. „Wszystkie biura w Holandii wymagają od pracownika orzeczenia o niekaralności tylko w T&S nie wymagają tego bo ich nie obchodzi to że będziecie mieszkać z osobą z przeszłością kryminalną lub będziecie pracować z cwanym chuliganem. Ich znajomi otrzymują inne lokalizacji pracując dla T&S i nie są narażeni na działanie dilerów narkotyków itp.”

I tu może się Pan zdziwić. Holenderska Spółka żąda orzeczeń o niekaralności w przypadku gdy klient holenderski tego wymaga, co zdarza się bardzo często.

3. „Mieszkanie, które są oferowane przez T&S a raczej hotele czy kampingi były już opisane przez forowiczów i wszyscy potwierdzają ich tragiczny standard.
Dodam że znam sporo firm w Holandii i żadna z nich nie ma na swoim forum negatywnych wpisów na temat lokalizacji ani mieszkań. W odróżnieniu od T&S te firmy mają mieszkania i domy dla pracowników oraz samochody służbowe do dyspozycji. „

Prosimy więc nie korzystać z zakwaterowania oferowanego przez Agencję. Bardzo chętnie rekrutujemy osoby zainteresowane jedynie pracą. Mieszkanie i transport pozostawiamy do dyspozycji kandydata.

Samochody służbowe wg prawa holenderskiego nie mogą być wykorzystywane do celów prywatnych, więc pisze Pan nieprawdę.

Zarzucił nam Pan, że kasujemy negatywne wpisy. Teraz pisze, że „inne firmy” nie mają negatywnych wpisów na forach. Idąc tym tokiem myślenia nie wydaje się Panu, że ktoś je umyślnie kasuje? ;)

Pozdrawiamy i życzymy internautom miłego weekendu!
0
nick 2016-03-11 21:07:22
A wiec w moje posty nie były NIGDY wulgarne co jest z Waszej strony oszustwem, które ma na celu pokazanie mnie jako osoby, która krzywdzi a to wy jesteście tacy wobec tych osób które tu Was ocenił krytycznie.

Po drugie 2 posty które się pojawiły to wynik działania tej strony lub internetu. Wiec to również z waszej strony atak na mnie bez podstawmy i obrażający mnie.
Nie widzicie innej przyczyny tylko oceniacie ludzi negatywnie po pozorach bo tak jesteście nastawieni do danej osoby. A to świadczy o inteligencji i kulturze.
Również wiem, że tak oceniacie czasem niesprawiedliwie swoich pracowników po pozorach i plotkach.

Na łamanie prawa przez waszych pracowników odpowiedz jest jedna "proszę sobie zgłosić to na policje holenderską lub do sądu bo was to nie obchodzi. Mimo że wiecie że ktoś z waszych pracowników łamie prawo nie robicie nic.

W odpowiedzi na to, że wszystkie inne biura wymagają orzeczenia o niekaralności to Wasza odpowiedz "I tu może się Pan zdziwić. Holenderska Spółka żąda orzeczeń o niekaralności w przypadku gdy klient holenderski tego wymaga, co zdarza się bardzo często."
Zdziwiła mnie bardzo Wasza odpowiedz bo nie zrozumieliście o czy pisze. Mi chodziło o to że narażacie Waszych pracowników na mieszkanie z kryminalistami itp czego inne biura nie robią. Martwicie się tylko o firmy a nie o pracowników. To potwierdza Wasza wypowiedz.


W mojej wypowiedzi inne firmy posiadają samochody do dyspozycji pracowników chodziło mi o darmowy dojazd do pracy jeśli nie zrozumieliście mojej wypowiedzi to wyjaśniam. To oczywiste ze firma nie udostępnia samochodów do prywatnych spraw pracownika.
0
nick 2016-03-11 21:23:09
A wiec w moje posty nie były NIGDY wulgarne co jest z Waszej strony oszustwem, które ma na celu pokazanie mnie jako osoby, która krzywdzi a to wy jesteście tacy wobec tych osób które tu Was ocenił krytycznie.

Po drugie 2 posty które się pojawiły to wynik działania tej strony lub internetu. Wiec to również z waszej strony atak na mnie bez podstawmy i obrażający mnie.
Nie widzicie innej przyczyny tylko oceniacie ludzi negatywnie po pozorach bo tak jesteście nastawieni do danej osoby. A to świadczy o inteligencji i kulturze.
Również wiem, że tak oceniacie czasem niesprawiedliwie swoich pracowników po pozorach i plotkach.

Na łamanie prawa przez waszych pracowników odpowiedz jest jedna "proszę sobie zgłosić to na policje holenderską lub do sądu bo was to nie obchodzi. Mimo że wiecie że ktoś z waszych pracowników łamie prawo nie robicie nic.

W odpowiedzi na to, że wszystkie inne biura wymagają orzeczenia o niekaralności to Wasza odpowiedz "I tu może się Pan zdziwić. Holenderska Spółka żąda orzeczeń o niekaralności w przypadku gdy klient holenderski tego wymaga, co zdarza się bardzo często."
Zdziwiła mnie bardzo Wasza odpowiedz bo nie zrozumieliście o czy pisze. Mi chodziło o to że narażacie Waszych pracowników na mieszkanie z kryminalistami itp czego inne biura nie robią. Martwicie się tylko o firmy a nie o pracowników. To potwierdza Wasza wypowiedz.


W mojej wypowiedzi inne firmy posiadają samochody do dyspozycji pracowników chodziło mi o darmowy dojazd do pracy jeśli nie zrozumieliście mojej wypowiedzi to wyjaśniam. To oczywiste ze firma nie udostępnia samochodów do prywatnych spraw pracownika.
1
Moy 2016-03-12 16:48:40
No nie wiem czy są takie firmy, a może są, ale w mniejszości, które udostępniają samochody dla prywatnych celów pracowników. Dlatego nie ma co nad tym debatować. Ogólnie to mają teraz sporo ofert. Ciekawi mnie ta na pracownika biurowo-administracyjnego w Holandii. Wszystko super fajnie, szkoda tylko, że jest to tylko 6 godzin pracy w każdą niedzielę w godzinach 10:00-16:00.
0
byłam i wiem ! 2016-03-14 11:57:31
Nie dajcie się zwieść tym co obiecują panie z biura. Przyjedziesz na miejsce i nic nie jest tak jak było mówione. Mieszkasz z patologią, wypłata się nie zgadza. Nie warto , lepiej poczekać i znaleźć coś konkretnego.
1
jadę 2016-03-14 18:08:14
@byłam i wiem ale to masz pewność, że wszędzie jest tak samo? Bo widzę, że mają oferty na różne miasta w Holandii. Myślę, że nie wszędzie jest tak samo. Dlatego myślę o spróbowaniu przy drzewkach ozdobnych, bo jest ubezpieczenie i umowa o pracę.
0
T&S Group 2016-03-25 11:31:29 [pracodawca]
Rzeczywiście, mamy oferty dotyczące różnych miast (m.in. Losser, Tilburg, Waalwijk). Różni się zarówno praca jak i domki. Te drugie są z reguły nowe lub odnowione, a świeże zdjęcia można zobaczyć na naszej stronie w zakładce „galeria”.
Stawki są godzinowe, z reguły wiekowe. Udało nam się wynegocjować z holenderskimi pracodawcami gwarancję godzin, aby zmniejszyć liczbę osób, które nie zawsze mają pracę przez cały tydzień. Do holenderskich salarisów (wypłat) trzeba przywyknąć. Nie oszukujmy na nich jak sądzi internautka z jednego z powyższych wpisów, a cotygodniowy system rozliczeń sprawia, że na bieżąco można sprawdzać stan konta.
Do internautki „moy” - pewnie już to Pani wie, ale oferta jest już niestety nieaktualna :( Co jakiś czas pojawiają się jednak u nas ogłoszenia na stanowiska administracyjne w Holandii. Prosimy zerkać co jakiś czas na stronę lub naszego fanpage’a :)
Naszym pracownikom, a także tym, którzy rozważają wyjazd do Holandii, życzymy Wesołych Świąt!
Zapraszamy
0
kama 2016-03-26 12:04:35
wow pierwszy raz się spotykam, żeby agencje udzielały informacji na takim forum w większości nie można się niczego dowiedzieć no i większa pewność z wyjazdem, ja akurat zastanawiam się nad wyjazdem do Tilburga przy produkcji kosmetyków
0
T&S Group 2016-03-31 12:43:56 [pracodawca]
Cieszymy się, że udało nam się pozytywnie zaskoczyć :) Przygotowywaliśmy teraz kilka ciekawostek o pracy w fabryce kosmetyków, ale przyszła informacja, że rekrutacja zakończona :( Mamy nadzieję, że internautka „kama” zdążyła się zapisać. Jeśli nie, w poświątecznym tygodniu także pojawiło się kilka nowości. Może praca przy sadzonkach będzie odpowiednia? W razie pytań prosimy dzwonić do naszego biura, dziewczyny udzielą wszelkich informacji :) Pozdrawiamy!
0
gołąb 2016-03-31 20:25:43
Faktycznie, sypnęło ogłoszeniami po świętach. Widzę, że głównie są to sadzonki oraz praca biurowo-administracyjna. Ciekaw jestem jak ludzie z językiem sobie w biurze radzą.
0
Ja 2016-04-01 17:48:52
Co za beznadziejna firma ten T&S dają pracę na parę miesięcy i nie informują ludzi że nie dostaną przedłużenia umowy na fazie B. Co za oszuści z nich tylko wyłudzają pieniądze unijne dla firm Holenderskich za przyjmowanie obcokrajowców w Holandii.
0
aneta 2016-04-02 20:52:20
a to ty się nie interesujesz sam czy ci umowę przedłużają czy nie? to tęój interes przecież. ja osobiście jadę do nich teraz na tilburga na sadzonki i będą dbać o takie rzeczy
0
Ja 2016-04-03 21:44:38
Powodzenia hehe, jedz "aneto" "to tęój interes" :) żebyś się nie zdziwiła po przyjeździe co zastaniesz na miejscu. CAO to dokument nl, który daje wszystkim takie samo prawo do fazy A,B,C a nie tak jak robi T&S faza B tylko dla ich znajomych.
0
paweł 2016-04-04 21:05:23
myślę, że nie ma co ludzi nastawiać tak negatywnie @Ja. Tym bardziej, że T&S szuka pracowników do różnych miast i na różne stanowiska, więc na pewno nie wszedzie tak źle się dzieje
0
just20 2016-04-07 21:32:10
Mam pytanie. Planujemy ze znajomymi wyjechać na 2 miesiące z tej agencji do Holandii. Mogę uzyskać informacje o zarobkach na produkcji, magazynie, logistyce, zbiorach oraz odnoście opłaty za nocleg. Ile można na tym zarobić w takim czasie tak naprawdę?
0
melania 2016-04-12 13:04:59
Witam, ktoś może się wypowiedzieć na temat aktualnych warunków w ww. agencji ? Dalej jest taka tragedia ?
0
kazik 2016-04-14 22:06:37
praca przy odpadach budowlanych jak wyglada praca mieszkanie ile h sie pracuje i czy sa wypłacalni ???? ktos cos wie ???
0
kazik 2016-04-14 22:09:39
praca przy odpadach budowlanych jak wyglada praca mieszkanie ile h sie pracuje i czy sa wypłacalni ???? ktos cos wie ???
0
Pati ;) 2016-04-15 12:03:08
Hej Majk właśnie ide w poniedziałek pierwszy raz do tej firmy ;) Mogłbyś napisać coś wiecej na jej temat? Będę wdzięczna ;) :POzdrawiam.
0
Pati ;) 2016-04-15 12:39:16
W poniedziałek idę pierwszy raz do pracy przez T&S i mimo wszystkich negatywnych komentarzy myślę, iż każdy powinien sam się przekonać na własnej skórze. ;)Pewnie dopiero po tygodniu będę mogła napisać jakąś opinię bo wiadomo jeden dzień nie świadczy o niczym ;) Pozdrawiam was ;)
1
Ola 2016-04-15 22:12:16
Ja pierwszy tydz mam za sobą! Nie jest źle! Napisze wam jeszcze wrażenia po pierwszej wypłacie hehe :)
0
hehe 2016-04-15 22:15:40
Miło, że Pati odpowiedziała na post z 2011 ROKU hehehehe podając numer telefonu!!! To się nazywa obłuda i podstępne działania z strony T&S. Mam nadzieje, że po zobaczeniu tego zrozumcie, że t&s group to banda oszustów o niskim ilorazie inteligencji i jeszcze niższej kulturze.
Ludzie uważajcie na takie firmy jak T&S oferują niewolnicze warunki pracy.
0
kazia 2016-04-17 14:03:38
Witam czy ktoś może sie podzielić swoimi opiniami na temat pakowania kosmetyków w Tilbugru bo zastanawiam sie nad wyjazdem? Bardzo proszę o informacje jak z godzinami i jakie warunki mniej więcej na zakwaterowaniu? będę wdzięczna.
0
T&S Group 2016-04-21 13:58:50 [pracodawca]
Mamy nadzieję, że internautka Kazia zdążyła załapać się do pracy przy kosmetykach, bo obecnie oferta jest już niestety nieaktualna. Jest za to fajna propozycja przy pakowaniu towaru nieco gorzej pachnącego, ale bardzo charakterystycznego dla Holandii. Chodzi oczywiście o sery i ich fabrykę w Woerden :)
Pojawiło się kilka pytań o zakwaterowanie. Są nowości! Kilka propozycji już wisi na naszej stronie, ale powiększyliśmy bazę lokalizacji. Są to m.in. WIJK EN AALBURG, NIEUWKUIJK HOTEL GULDENBERG, DRUNEN, STATIONSTRAAT WAALWIJK, RAAMSDONK, HOTEL FRIENDS WAALWIJK. Wszystkie będziemy pokazywać na naszym fanpage’u - polecamy zaglądać.
Są to głównie pokoje 2-3 osobowe., a mieszkania posiadają wszystko, co potrzebne do życia. Generalnie warto wziąć z domu kubek, własne sztućce, kołdrę i ulubioną poduszkę :)
Pozdrawiamy
0
Zielonamoc 2016-04-24 07:30:20
Nie polecam agencji za żadne skarby tego świata. Agencjq zapewni ci prace na skoczka dzis tu jutro uj wie gdzie placa wiekowe kroja cie za klaustrofobiczny pokoj w kempingu okolo 400 euro plus koszt za dojazdy 4.50 za dzien i nie daj sie wrobic w zaliczki bo kasy sie nie doliczysz a zycie w holandii jest dosc drogie wiec musisz miec z okolo 300 euro na jedzenie a jesli mieszkasz na prywatnym to agencja juz nieche tak ogarniac pracy czyli ogolnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na ta agencje i do tego zaklamame koordynatorki. Bo gdzie agencja ktora powinna zapewnic prace dzwoni do Ciebie i prosi bys pytal sie menadżera firmy w ktorej pracujesz czy jest zapotrzebowanie na ciebie w nastepnym dniu gdzie to jest zajebanym obowiazkiem agencji pracy a nie twoim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wbij w ta agencje
1
jooo 2016-04-25 20:52:47
Witam
TAK TYLKO INFORMUJE OSOBY GŁÓWNIE KOBIETY KTORE DOSTANA OFERTE DO DUTCH BAKERY W TILBURGU!!!!
Dostaniecie oferte to odrazu odrzuccie ja. T&S ma gleboko w d-pie pracownika i to co tam sie dzieje.
Idac tam do pracy bedziesz miec srednio 4-9 godzin w tyg, zjechane dlonie i lzy w oczach. A przerwy 15 min trwaja maks 3-5 min takze ledwo zdazysz co najwyzej sie wysikac. Dodatkowo T&S zabiera z wyplaty kase za przerwe pol godzinna ktora niestety rzadko masz a jak masz to trwa ona maks 10-15 min
TYLE W TEMACIE. POZDRAWIAM
1
jooo 2016-04-25 20:58:15
300 euro miesiecznie?? na osobę?? chyba jak w albercie samym sie zywisz. na 2 osoby co 2 tyg robimy zakupy w polskim sklepie za 100 euro. i tak sie czesc wyrzuca. plus drobne rzeczy w albercie czy lidlu typu chleb, maslo ziemniaki i takie tam.
1
T&S Group 2016-04-27 11:50:12
Z pracą skoczka wiąże się taka korzyść, że w razie braku godzin w jednym zakładzie, pracownik może skorzystać z możliwości przeniesienia do takiego, gdzie będzie na niego zapotrzebowanie. Prawda, to propozycja dla ludzi otwartych na zmiany, ale przy okazji dająca możliwość nabycia wielu umiejętności w krótkim czasie. CV w ciągu 3 miesięcy może powiększyć się o kilka pozycji :)
Niedawno pisaliśmy o naszych nowych mieszkaniach. Są to głównie pokoje 2-3 osobowe, a mieszkania posiadają wszystko, co potrzebne do życia. To nie tylko bungalowy, ale także pokoje w domach wolnostojących i hotelach. Zdjęcia i adresy do zobaczenia na stronie. Dodatkowo właśnie zapewniliśmy pracownikom nowe miejsca zamieszkania. Więcej informacji oraz zdjęcia znajdziecie na naszym fanpage’u. Serdecznie polecamy, bo są naprawdę ładne.
Przyszła wiosna, do zakładu można też często dojść pieszo lub bezpłatnie skorzystać z naszych rowerów. Odpadają wówczas opłaty za transport. Z kosztami jedzenia użytkownik rzeczywiście przesadził :) Wszystko zależy od sklepu, swoich przyzwyczajeń.
Nasze koordynatorki robią co mogą. Jeśli zadzwoniła do Pani/Pana i faktycznie poprosiła o zapytanie „menadżera firmy w której pracujesz czy jest zapotrzebowanie na ciebie w nastepnym dniu” to nie wynikało to ze złej woli. Koordynatorka trzyma pieczę nad wieloma pracownikami. Nie zawsze uda się jej załatwić wszystko samej, nie zawsze będzie mogła dodzwonić się choćby do menadżera właśnie. Wtedy może złożyć pracownikowi taką prośbę. Prosimy o trochę wyrozumiałości.
0
Maturzystka 2016-05-02 19:15:06
Hej :)
Pati, Ola- napiszcie do jakiej pracy pojechałyście, czy jesteście zadowolone z firmy t&s, czy praca trudna, jak was traktują w pracy i ogólna opinie czy polecacie, dzięki :)
0
Ola 2016-05-04 16:34:49
Prace przy owocach w Geldermalsen polecam :) fajna praca i ludzie. Na poczatku bylo troche ciezko sie odnalesc bo duza firma ale jak juz sie czlowiek we wszystko wdrozy to jest ok!
0
stefan 2016-05-04 21:13:07
Maturzystka, jak poszedł pierwszy egzamin, pochwal się :) a tak swoją drogą to fajnie, że prosto po maturze chcesz jechać na zarobek. Tutaj masz szansę na znalezienie dobrze płatnej pracy tak myślę. Głównie przy pakowaniu czy na produkcji, wygląda to obiecująco
0
hgf 2016-05-05 18:13:56
ale ja uwazam ze to dobry pomysl akurat mozna sie zawsze podszkolic z jezyka obcego i zdobyc doswiadczenie
0
nick 2016-05-10 06:53:44
Firma T&S Group oszukuje ludzi poszukujacych pracy zagranica. Wpisy pracownikow negatywne sa usowane z tego forum w celu wprowadzenia was w blad. Na miejscu zastaniecie tragiczne warunki mieszkaniowe oraz bedziecie oszukiwani na wynagrodzeniach. I napewno nie bedzie to pierwsze doswiadczenie w pracy ktore bedzie rozwojowe dla was. Oni szukaja naiwnych ludzi do wyzyslu.
0
T&S Group 2016-05-12 11:56:32 [pracodawca]
Rzeczywiście, usuwamy wszystkie negatywne wpisy. Zostawiamy tylko te jak najbardziej pozytywne, takie jak internauty „nick’a” na przykład.
Przypominamy, że T&S wypłaca co tydzień zaliczkę, przy czym rozliczenie dokonywane jest raz na okres. Jeśli pracownik chce otrzymać zaliczkę, trzeba wypełnić biały formularz rejestracji godzin i zdać go na weekend. Należy wpisać przepracowane w minionym tygodniu godziny. Pierwszą zaliczkę można otrzymać w 2 tygodniu pracy w Holandii.

W razie wątpliwości numery do opiekunów i koordynatorów podane są w książce powitalnej, którą dostanie każdy z wyjeżdżających do Holandii.

Przy okazji warto wspomnieć o nowych miejscówkach, a te są naprawdę fajne :) Udało nam się nawiązać kontakt z kilkoma ciekawymi hotelami. Jednym z nich jest hotel Guldenberg położony dosłownie w środku lasu :) Oprócz spokojnej okolicy hotel oferuje bogate zaplecze rekreacyjne oraz bezpłatne WiFi. Pokoje są 2 lub 3 osobowe z kuchnią i łazienką. To świetne miejsce, by po pracy dobrze się zrelaksować!

Oprócz hoteli mamy też nowe kwatery np. w domach wolnostojących. Mamy nadzieję, że Wam się spodobają. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy
0
kspitan kox 2016-05-18 12:36:23
Siema !
Jade w przyszłym tygodniu do walajku na order picker DOCdat jest ktoś może ?
Dajcie jakas aktuaalną opinie jak tam jest ?
jak zakwaterowanie ? normalne warunki czy wyzysk ?
Miejcie to na uwadze że wasze opinie moga nam wszystkim tu w kraju dużo pomóc w wyborze pośrednika. Zaczyna się sezon wiec coraz wiecej osób bedzie szukało pracy po za granicami. Dajcie jakies aktualne info DOCDAT ORDER PICER.
Trzymajcie sie cieplutko tam za miedza i czekam na odpowiedz :0
Siema.
0
dodo 2016-05-23 09:31:03
Ale wtopiłeś z tą Docdat. Najgorsza praca w Holandii. Raz jest zapieprz, a potem siedzisz jak dziwka i czekasz na telefon czy idziesz do pracy, a twoja zarobiona kasa idzie na opłaty spleśniałego domku.
2
T&S Group 2016-05-25 10:06:33 [pracodawca]
Wręcz przeciwnie :) Jeśli chodzi o Doc Dat to nasi kandydaci przez 6 tygodni mieli zagwarantowane 40 godzin pracy tygodniowo. Trudno w takim systemie „wtopić” i nie wyjść na swoje. Natomiast domki, w których kwaterujemy chętnych mają dopiero rok i są w dobrym stanie. Ostatnimi dniami na naszym facebookowym profilu opisujemy wszystkie nasze hotele, domy, mieszkania. Droomgaard też się tam znalazł wraz ze zdjęciami wnętrz zrobionymi ledwie kilka dni temu. Nieco starsze można obejrzeć w galerii na naszej stronie. Wiele oferowanych przez T&S miejscówek położonych jest w pobliżu dużych atrakcji (np. parki rozrywki, rezerwaty przyrody). Dzięki temu można podczas kilkumiesięcznego pobytu nie tylko pracować w Holandii ale także dobrze ją poznać i miło spędzić czas. Idzie lato a wraz z nim wiele nowych ofert sezonowych - zapraszamy serdecznie! :D
0
nick 2016-05-25 20:11:28
Jak zwykle oszukujecie poszukujacych pracy polaków. Popieram osobę która miała odwagę napisać prawdę o tej firmie.
1
Mycha 2016-05-26 16:22:16
Witam, czy wie ktos cos jak jest w dutch bakery teraz, jutro ide tam pierwszy dzien do pracy, bardzo sie denerwuje po przeczytaniu opini, prosze o jakies info, pozdrawiam
0
tomek 2016-06-02 23:21:59
o staż to może być ciężko, ale podejrzewam, że firma może szukać pracowników :)
0
tomek 2016-06-21 13:54:24
Praca w magazynie ze sprzętem elektronicznym jest teraz.
0
mlody 2016-06-21 14:01:02
praca nie jest bardzo ciężka i ekipa faktycznie zgrana ale agencji T&S nie polecam, nie są w stanie zapewnić pracy dla wszystkich a mimo to nadal ściągają nowych ludzi, opieka koordynatora to fikcja a za łóżko w zagrzybionym domku kasują 92 EUR niezależnie od tego czy pracowałeś czy byłeś na "stand by"
0
tomek 2016-06-21 15:00:54
Praca w magazynie ze sprzętem elektronicznym jest jak ktos sie zna na pracy to śmiało moze tam aplikowac moim zdaniem, wiec to na pewno jest na plus u nich.
0
aniela 2016-06-23 17:31:21
a lokalizacja tej pracy to Tilburg, tak? no fakt, oferta bardzo ciekawa - a do tego prywatne zakwaterowanie w okolicach Venray, piszecie jednak że trzeba być elastycznym bo może być praca w innych działach - o jakich konkretnie działach tutaj mówimy?
0
T&S Group 2016-06-24 12:13:48 [pracodawca]
Mamy nowe, bardzo atrakcyjne warunki, które w ostatnich tygodniach udało nam się wynegocjować z Holendrami. Wszyscy, którzy zdecydują się na wyjazd wkrótce czeka gwarancja 32 godzin tygodniowo przez 6 tygodni. Ponadto dotrzecie do Holandii za darmo! Dla młodzieży uczącej się mamy natomiast zwroty opłat za mieszkanie po przepracowanych 8 tygodniach. To pewny sposób by zarobić w wakacje, poznać nowy kraj i zacząć budować swoje CV.
Więcej informacji na naszym facebooku i stronie internetowej.
Jeśli chodzi o koordynatorów, to prosimy o wyrozumiałosć. Mają pod opieką kilkaset osób i nie zawsze mogą pomóc akurat w tej chwili. Dzwońcie w różnych godzinach. Także nasze biuro w Opolu służy pomocą. Można dzwonić pod nr 77 456 16 05 (06,07). Na pewno pomożemy.
0
edfrg 2016-06-24 14:49:42
faktycznie sporo ofert pracy teraz maja na przyklad szukaja do produkcji kanapek praca przy taśmie przy produkcji i pakowaniu kanapek obsługa maszyn krajalniczych i pakujących praca przy kodach i etykietowaniu dbanie o ciągłą dostawę produktów potrzebnych do wyrobu kanapek
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group