T&S Group

Opole

Opinie o T&S Group

T&S Group 2017-04-14 11:27 [pracodawca]
Dzień dobry, Droomgaard to tylko jedna z lokalizacji. Proponujemy także hotele, mieszkania i pokoje w kamienicach. Z zaproponowanego zakwaterowania nie trzeba korzystać, pomagamy tylko w przypadku, jeśli ktoś wyrazi takie zapotrzebowanie.

Rzeczywiście z samego Droomgaardu dostajemy czasem sygnały od pracowników i staramy się w miarę możliwości reagować. Proszę jednak pamiętać, że jest to spory ośrodek z którego korzystają różne instytucje i biura. Dziękujemy za wszelkie sygnały, staramy się pomóc, choć nie zawsze mamy na to wpływ. Oferta jest ciągle rozszerzana, pytajcie, dzwońcie, dopasujemy ją do Waszych potrzeb. A w międzyczasie, niezależnie czy jesteście w Polsce czy w Holandii, życzymy wszystkim Wesołych Świąt!
byly pracownik 2017-04-20 13:40
dla sprostowania .... kiedy ja mialem problem tu w holandi z biurem poniewaz traktowali nas jak podgatunek ludzki ... dostalem informacje aby skontakowac sie z opolem bo oni mnie wyslali do holandi. tak tez zrobilem ... pamietacie jaka byla wasza odpowiedz? (MY NIESTETY NIE JESTESMY W STANIE W NICZYM PANU POMOC NA TERENIE HOLANDI .. MY JAKO POLSKA FIRMA WYSYLAMY PANSTWA DO HOLANDI A TAM JUZ PRZEJMUJE PANSTWA FIRMA HOLENDERSKA !!!!! WIEC NIE KLAMCIE U WAS REKA REKE MYJE .... A JA NA PIENIAZKI WRAZ Z DZIEWCZYNA CZEKAM CALY CZAS 2 miesiac leci..... PRZYPOMNE WAM JAK NIE MIALEM ZA CO WROCIC DO POLSKI BO NIE WYPLACILISCIE NAM PIENIEDZY ? I RODZINA Z POLSKI MUSIALA MI POMAGAC ... TYLE NA WASZ TEMAT
4
byly pracownik 2017-04-20 13:52
kolega pisze prawde !!! ja mam meile od waszych koordynatorek moge udowodnic ! jak szanujecie ludzi ...
2
zbulwersowany 2017-04-25 11:27
Pokaż te emaile
T&S Group 2017-04-25 12:33
Naprawdę myśli Pan, że będziemy mogli cokolwiek pomóc tutaj na forum? Znamy tylko Pana pseudonim i widzimy, że komentuje Pan własne wypowiedzi. Nie ma u nas problemów z wypłatami, są płacone regularnie co miesiąc. Jeśli było jakieś opóźnienie, to być może dłużej trwało wyrabianie numeru SOFI w urzędzie? Możemy jednak tylko zgadywać, bo nie mamy żadnych danych. Normalną praktyką w takiej sytuacji byłoby zgłoszenie reklamacji lub odwiedzenie nas w oddziale. Może źródło problemu leży gdzieś zupełnie indziej? Jeśli poznamy szczegóły, na pewno zrobimy wszystko by sprawę wyjaśnić.

Pozdrawiamy serdecznie i liczymy na kontakt
Chętna 2017-04-25 19:29
Widziałam ofertę T&S Group przy produkcji i pakowaniu sałatek w Tilburgu. Jak można zarobić przy takiej pracy? Czy organizacja wyjazdu, mieszkania leży po stronie agencji? Pytałam trochę ludzi i mieli dobre zdanie o firmie.
3
Włodek 2017-04-27 11:04
Dzień dobry. W poniedziałek byłem w tym biurze w Opolu i tak: przychodzę do biura, jakaś tam niby weryfikacja języka i cefałki i podpisujem umowę i żę od czwartku będzie dla mnie praca to mam jak najszybciej się pojawić w holandii, do konkretnej firmy i tam podpisujemy umowę. No to pytam przecież teraz podpisujemy umowe? no nie to tylko umowa z polską firmą i tu jest kara 500 zł jak nie przyjdę do pracy a na miejscu z holenderską agencją podpisze umowe. no to mówię, że potrzebuje kilku dni żeby się przygotować na wyjazd że mogę pojechać w poniedziałek. a pani mi odpowiada że albo teraz wyjazd albo nie wiadomo czy bedzie dla mnie miejsce. nie stać mnie teraz żeby wydać 500 zł i nie mogłem sie zgodzić. teraz czytam tutaj że z praca to dopiero na miejscu sie znajdujei i nie wiem teraz czy w polsce podpisywac ta umowe
Kleofas 2017-04-29 15:53
T&S Group ma sporo ofert pracy, starają się jak widać. Czytając wpisy odnoszę wrażenie, że ludzie jadąc za granicę myśleli że będą się fajnie bawić a to nic z tych rzeczy.
perlone 2017-04-30 01:04
nie ma pracy w tns tylko ludzi naciagaja na wyjazd i siedza teraz na domku jak ja
2
Siostra 2017-05-03 17:48
Witam Mam pytanie szukam kontaktu z bratem który właśnie przez tą agencje chyba tam jeszcze pracuje ma na imię Paweł Tatara z Żywca bardzo proszę o kontakt jak ktoś go poznał albo zna mój adres meilowy jakub2005lipiec@op.pl dziękuję
Darek 2017-05-03 19:39
T&S Group to świetna firma, mają dużo ofert pracy!
T&S Group 2017-05-04 14:30 [pracodawca]
Oczywiście, organizacja wyjazdu wraz z mieszkaniem leżą po naszej stronie. Zawsze już na wstępie pytamy czy pracownik życzy sobie takiej kompleksowej usługi. Jeśli tak, proponujemy kilka rozwiązań i dopasowujemy je do oczekiwań. Mieszkania są różne w zależności od miescowości, mogą to być np. bungalowy, pokoje w kamienicach czy hotele. Na naszej stronie internetowej znajdzie Pani trochę zdjęć (zakładka galeria). Serdecznie zapraszamy
Leet 2017-05-04 16:46
Nie wierzcie co wam ci ludzie z t&s mówią im tylko na ludziach na domki zalezy a pracy nie ma
3
anon 2017-05-08 17:02
Dokładnie tak! Same kłamstwa. W Polsce wszystko pięknie i super tylko jak przyjedziesz tu na miejsce to pracy już nie ma, w polskim biurze nic nie mogą bo to inna firma tylko nazywa się tak samo jak holenderska, nic nie można załatwić a jak przypadkiem pójdziesz do biura w waalwijk to cie zwolnią! Bo tak nie można, a jak mówi legendarna koordynatorka "Nie podoba się to wynocha, takiego bydła jak ty mamy mnóstwo"
4
Cecylia 2017-05-09 22:39
Po co ten hejt? Przecież można pracować w innej agencji?
Adams K 2017-05-10 18:27
Szczerze przyjechałem do Holandii w 2005 roku trafiłem do TNS pracowałem dla nich 18 miesięcy i myślałem że jest fajnie z ręką na sercu dopiero kiedy zmieniłem Agencje na inna zrozumiałem jak kiepska jest Agencja TNS za dojazdy do pracy co dzień pobierają ponad 5 euro mieszkania są fatalne jak nie masz godzin ie zarobisz a aby zarobić naprawdę musisz zrobić tych godzin które nie są w stanie wam zapewnić zakwaterowanie około 400 euro miesiecznie czasami za rudery dosłownie teraz się tam jeszcze bardziej pozmieniało wszyscy uciekają i uwaga na firmę fruit masters przy owocach traktują cie jak psa nigdy nie wiesz o ktorej wyjdziesz do domu dla kobiet na dziale nowe gruszki ciężka praca szkoda kręgosłupa nie warto szczerze Odradzam a zrozumiałem to dopiero jak doszedłem od nich
2
Nero 2017-05-18 10:13
T&S jest dobra agencją w przeciwieństwie do niektórych poetów. Pracowałem z nimi i teraz będę pracował ale takich leniuchów sam osobiście wysłałbym do domu na pieszo.
peria 2017-05-19 07:22
Serio? w każdej innej agencji jest lepiej niż dać się wyzyskiwać w tej agencji i tracić zdrowie dla tych smutnych ludzi
1
Luidzi 2017-05-23 22:35
Mają super oferty pracy w Holandii, tylko przebierać a później wyjeżdżać. T&S Group potrafi organizować wyjazdy , po lekturze wpisów myślę sobie że czasami może się coś nie udać ale też wiem jacy ludzie wyjeżdżają.
T&S Group 2017-06-01 13:19 [pracodawca]
Nero, Luidzi, dziękujemy za miłe słowa:) Mamy nadzieję, że w następne wyjazdy także będą udane.
Serdecznie pozdrawiamy
Marecki 2017-06-06 16:32
witam, zatrudniłem się w T&S kilka miesięcy i było dobrze, pracowałem w firmie w której manager mnie chwalił, praca była ciężka ale dawałem rade. Tak było dopóki nie wyprowadziłem się z tych ich ruder,wziąłem dwa dni wolnego na przeprowadzkę i po dwóch dniach już mnie nie chcieli w firmie bo w agencji powiedzieli managerowi że nie podoba mi się ta praca i zjeżdżam do Polski !!!
zgłupiałem, wydzwaniłem wszędzie, nawet poszedłem do biura tu w holandii gdzie mnie wywalili za drzwi, dzwoniłem do polski a pani w słuchawce mówi mi że tak się dzieje jak pracownik grymasi!! grymasi!! od znajomych dostałem nr szefa i dopiero on mi wyjaśnił że nie dostali żadnej informacji od koordynatorki że jade na urlop tylko ktoś inny przyszedł za mnie!!!
i nikt, nikt w tym zakłamanym biurze mi nie pomógł, nikt z tych śmiesznych ludzi !!! a teraz gdy już nie pracuje w T&S nie mogę zatrudnić się w starej firmie ( a dobrze pracuje i jak pogadałem z szefem to powiedział że mogę do nich przyjść ) bo t&S robi problemy i nie mogą tego zrobić.
1
Viola 2017-06-08 17:44
Czy wybiera się ktoś teraz do pracy przy pakowaniu wyrobów piekarniczych? Praca od 12.06.2017
Jak coś wiolk9500@gmail.com
T&S Group 2017-06-09 12:55 [pracodawca]
Sytuacja wydaję się co najmniej dziwna , bo nie zdarzyło się kiedykolwiek żeby wyrzucono kogoś z pracy za urlop. Ponadto naprawdę ciężko uwierzyć, że ktoś Pana wyrzucił z biura w Holandii, a już tym bardziej że usłyszał Pan od rekrutera o "grymaszeniu". Jeśli jest Pan w Polsce, to bardzo prosimy o przyjazd do naszego bura w Opolu w celu wyjaśnienia całej sytuacji. Jeśli natomiast przebywa Pan na terenie Holandii prosimy o kontakt z działem rekrutacji (usunięte przez administratora) . Dokładnie sprawdzimy co się wydarzyło i postaramy się wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Pozdrawiamy
Leoś 2017-06-12 08:50
Pracowałem za pośrednictwem agencji dość długo i nie rozumiem dlaczego tak niektórzy narzekają. Przecież wszędzie trzeba płacić za mieszkanie i dojazd.
mlody 2017-06-14 17:42
Witam czy pracował ktoś na śmieciach w son w 2016/2017 roku jak tam płaca???
mlody 2017-06-14 18:08
Witam czy ktoś z was pracował przy śmieciach w son w roku 2016/2017 ???
A. 2017-06-16 12:03
tak, unikaj Baetsena!!! Dramat. Mam zjecie glowy konia.... czyzby to byl smiec??? Jak poszedlem z tym dalej to dnia nastepnego wylecialem z roboty ze niby sie nie nadaje, pracowalem tam prawie rok.
A.
1
Karola 2017-06-18 17:17
Mam pytanie i liczę , że ktoś mi podpowie jak sie pracuje na przekąskach w Tilburgu? Jakie mieszkanie dają i ile można zarobić? Na jak długo się wyjeżdża?
niko 2017-06-21 16:42
podzieliłbyś się tymi zdjęciami od tej firmy? właśnie szukam pracy w NL
Kolo 2017-06-22 09:46
T&S Group jeszcze mnie nie zawiódł pod żadnym względem. Zawsze bardzo dużo fajnych ofert i potrafią zorganizować wyjazdy i mieszkania co nie jest bez znaczenia.
byly pracownik 2017-06-22 20:31
każda inna agencja jest lepsza niż T&S, jedyne co będziecie mieli pracując dla nich to stracony czas (usunięte przez administratora)
1
serio 2017-06-24 15:54
no widzę że tu T&S ostro sam sie promuje.co już pracownicy w biurze muszą pisać pozytywne komentarze? weźcie się ogarnijcie bo od komentarza "Kolo" wieje amatorszczyzną i przykrywaniem problemow. "Zawsze bardzo dużo fajnych ofert" - kto niby tak piszę w necie ?
2
Kolo 2017-06-25 09:58
Może ktoś był na robocie jako pracownik zieleni miejskiej w Tilburgu? Czy to jest ciężka robota? Czy można na tym godziwie zarobić? Mam kłopot bo słabo znam niemiecki ale może agencja organizuje kurs ? Może lepiej załapać się na inną robotę bez języka?
T&S Group 2017-06-26 11:44 [pracodawca]
Chodzi raczej o holenderski (podstawy) niż niemiecki. Ale może zna Pan angielski przynajmniej komunikatywnie? Fajnie można zarobić na magazynie INGRAM MICRO - nawet 10 euro na godzinę, jeśli ma Pan 23 lata lub więcej. W razie pytań, można porozumiewać się także na czacie, który jest dostępny na naszej stronie. Pozdrawiamy serdecznie!
Inga 2017-06-29 12:04
chodzi o Docdatę, to można tu teraz maxymalnie 10 euro za godzine wyciągnąć ale pracy jest na 2, 3 dni czasami na 4. No i 1,5 godziny dojazdu z Lommel Jak masz szczęście to trafisz na ośrodek w Waalwijk i można dojeżdżać rowerem, jak nie to spędzasz w busie 3 godziny dziennie. A stawkę podnieśli ostatnio bo w takich warunkach już zupełnie nikt nie chciał tam pracować. No i z tych 10 euro widzisz 3 tygodniowo a resztę wyrównują, mniej więcej się zgadza ale często się spóźniają albo "zapomną" doliczyć kilku godzin czy stawka się pomyli. Normalne w tym biurze.
1
Wiadomo kto 2017-07-02 00:16
Babka NL napisz mi nazwę tej firmy na meila:
wiadomokto@interia.pl
Krzysztof 2017-07-02 20:13
Ja się tak zastanawiam, czy jechać do Tilburga do wyrobów piekarniczych, ale sam nie wiem, po tych wpisach. chodusek@interia.pl/ gg: 9730464
Chętna 2017-07-02 22:26
Jaka lista ofert pracy, super można cos wybierać!
T&S Group 2017-07-03 13:15 [pracodawca]
Lepiej za długo się nie zastanawiać, bo oferty są limitowane czasowo :) Aktualnie pracy w piekarni już nie ma, ale proponujemy np. składanie sprzętu elektronicznego w Eindhoven. Jest gwarancja godzin, są vouchery o wartości nawet 150 euro, jest też bonus w postaci Iphone’a! Szczegóły na stronie, można też zadzwonić lub pytać na czacie :)
T&S Group 2017-07-04 14:02 [pracodawca]
Dla tych, którzy wciąż się zastanawiają, mamy dobrą zachętę :D Osoby które zaczynają z nami pracę w tym tygodniu lub zgłoszą swoją kandydaturę, mogą liczyć na bonusy :) Wśród nich są gwarantowane godziny pracy, darmowe zakwaterowanie oraz...Iphone 5C! O szczegóły pytajcie na czacie lub dzwońcie. Pamiętajcie, oferta ważna tylko do 7.07!
Serdecznie pozdrawiamy forumowiczów
Zespół T&S Group Polska
Carla Roca 2017-07-05 17:41
Jeżeli chodzi o warunki mieszkaniowe to cuchnące bungalowy z grzybami i smrodem i do tego jak trafisz na nie myjusów z Polski ćpunów i lumpów to nawet nie odpoczniesz bo połowa tych ludzi co tam pracuje to margines społeczny który jedzie się bawic do NL czyli ćpać chlać robić chlew i syf.Polacy przez takie zachowania sami sobie zapracowali na taką opinie w świecie nie dość że się nie trzymają to jeszcze się podpier....porażka Polacy to najgorsze ŁAJNO za granicą - to co napisałem to samo życie.
3
kolorowa 2017-07-06 22:24
Polecam Geldermalsen sortownie owoców osobiście pracuje tam już ponad rok. Faktycznie TenS słabo sie troszczy o ludzi widziałam to nie raz. Myślę że to kwestia dopracowania i odpowiednich ludzi w biurze, którzy znają się na swojej pracy.Zatrudniają hiszpanów wiekszość mówi ledwo po angielsku co utrudnia znacznie pracę. Co do koordynatorów to zmieniają się jak rękawiczki nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Lokacje faktycznie bywają rózne na domkach jest fajnie np. 10 km od Geldermalsen. Nie jest tak źle mnie jeszcze na pieniążki nie oszukali.
Kontent 2017-07-13 12:40
Ja chcę również powiedzieć, że nie miałem żadnych problemów z agencją. Jeśli ktoś myśli , że wyjazd za granicę to zabawa jest w błędzie i pewnie dlatego ma problemy!
Analityczka 2017-07-14 00:19
Witam wszystkich potrzebujących dobrej rady :)

Przepracowałam w tej firmie nie co ponad rok czasu (w sumie na 3 firmach). Generalnie po tym wszystkim co widziałam i co słyszałam uważam, że całkiem nieźle trafiłam. Przede wszystkim chciałam na wstępie wszystkim nowo wyjeżdżającym do NL powiedzieć, że kokosow nie zarobicie.... Może uda Wam się w obecnych czasach na czysto wyjść 1-1,2 e m-nie ale jedząc cały miesiąc ryż, makaron i kasze oraz przywożąc zapas kosmetyków z PL. W innym wypadku żyjąc normalnie, jednocześnie rekompensując sobie połowe pobytu w pracy wyjdziecie z połową tej kwoty w kieszeni. Drugą kwestią jest to, że jadąc za granice trzeba być w pełni sił i przygotować się na harówkę. Niestety na obczyźnie nigdy nie będziemy traktowani jak tamtejsi.

Wracjąc do tematu pracy w szanownym t&s.
Praca na kosmetykach we Vlijmen. Praca nie jest trudna - nakładanie koreczków, butelek czy pakowanie gotowych kosmetyków. Niestety nie miałam przyjemności pracować na pierwszej zmianie. Przez większość czasu pracowałam w godzinach 16:45-1:30, często nawet do 4:45. Pare tygodni pracowałam 1:30-8:00. Często również w weekendy po 12h. Średnio tygodniowo 50 h. Gdybym jadała tak jak powyżej pisałam to zapewne zarobiłabym trochę kasy. Jeżeli chodzi o godziny nadliczbowe to zazwyczaj przychodzac do pracy dowiadywałam się, że mam zostać na dwunastce. Zawsze się godziłam. Słyszałam jednak o przypadkach osób, które nie były tak zgodne jak ja i na drugi dzień czy przy pierwszym, mniejszym zapotrzebowaniu na ludzi dostawali tzw. standby (czyli nie zaplanowanie do pracy ale obowiązek bycia pod telefonem). Pracowałam tak ponad 4 miesiące, ale z powodów osobistych musiałam zjechać do PL na miesiąc jak również miałam dość zasuwania na wysokich obrotach bez wolnego weekendu przez ostatnie 10 tygodni współpracy z tym zakładem. Po powrocie z urlopu miałam kilka dni pracy na tej firmie, a później wcześniej wspomniane standby. Dlatego skierowałam prośbe o zaplanowanie mnie na inny zakład. Jedna moja uwaga to taka, że t&s lubi "przypadkiem" nie policzyć godzin czy różnych dodatków zmianowych więc warto sobie liczyć i sprawdzać każdy tydzien z osobna. Jedyny plus to taki, że dla najwytrwalszych czekały kontrakty bezpośśrednio z firmą, ale preferencje zarządzających to pary bądź sprawni mężczyźni.

Kolejną firmą na jąką trafiłam był Frut - sortowanie owoców. Pracowałam tydzień, "na zastępstwie", na gruszkach. Zasuwaczka jak w każdej firmie produkcyjnej ale nie wiem jakby miał się mój kręgosłup gdyby nie pas, bo niestety trzeba zbierać gruszki po 12-18 kg skrzynka i przeżucac co kilka minut... Praca na dłuższą mete i tak nie dla mnie. Jedna moja uwaga, która zdecydowanie odrzucila mnie od tej firmy to taka, że mieszkałam z osobami około 40. r. życia, których po roku zwalniano na miejsce nowych... nie ważne jakby dobrymi pracownikami byli...

Ostatni zakład do produkcja majonezów w Udenhout. Tutaj żeby się utrzymać trzeba zdecydowanie być tzw. "człowiekiem orkiestrą" i przypasować się do reszty pracowników. Jestem osobą lubiącą pracować ale niestety (jak każdy) dłuższe zasuwanie w jakiś sposób odbija sie na moim zdrowiu. Polityka firmy jest dość dziwna, bo jest takie niby testowanie... Najpierw dają więcej obowiązków, później twierdzą że jednak nie. Ja po prostu nie umiałam się wpasowac tak do końca w tą firmę. Ciągłe zmiany zasad... Firma z dość długim stażem na rynku... Z perspektywy czasu patrząc to poprostu moja dość oporna nauka języka i nie tak dobra umiejęstność "odgadniania ludzi" była mocną przeszkodą w utrzymaniu się na zakładzie. Może innym to przyjdzie z większą łatwością. Dla osób które na stałe chcą zostać w NL i są w pewnym stopniu w stanie byc zimne w kontaktach z innymi zdecydowanie polecam, bo ten zkład potrzebuje pojętnych ludzi :) Kontrakty tylko dla znających język holenderski - wymóg szefa. Przerwałam prace ze względów zdrowotnych, chociaż przyznam szczerze, że zrobiłam to z ogromnym żalem i przykrością.

Moją współprace z T$S Flexwerk generalnie oceniam pozytywnie, bo pomimo zjadu do PL udało mi się (nie co walcząć) dostać wszystkie należne mi pieniądze. Porównując do innej agencji w której miałam nieprzyjemność być przez tydzień oni zapewniają w miare normalne warunki mieszkalne jak i wynagrodzeniowe. Mieszkałam na hotelu Guldenberg gdzie bywały często awarię różnych rzeczy ale mimo to zazwyczaj zachowała się ta " rodzinna" atmosfera.

Pozdrawiam Panią Wiolę (manager hotelu), bo po wszystkim co opisałam i jeśli to czyta to wie kto pisze. Para, która spotkała się na hotelu ma się dobrze :) Może i nawet bardzo dobrze mimo ponownej próby "związania końca z końcem" w PL.

Chciałam podziękowac też w tym miejscu koordynatorce Karolinie, która w mojej chorobie pomogła mi załatwiając między innymi sprawy z zasiłkiem z UVW i zawsze odpowiadała wyc
1
Aghj 2017-07-14 11:26
Nie słuchajcie tych bzdur ze jest dobrze bo nie jest jak masz znajomych w biurze to jest dobrze układy układziki się tylko liczą a człowiek to sztuka jest wiele lepszych agencji od tych naganiaczy trzody z polski taka prawda o tej firmie.
3
Justyna 2017-07-16 22:35
W życiu zdarzają się różne sytuacje, te nieprzyjemne również.Czasami to pech.
Nik 2017-07-17 13:01
a czasami to po prostu nieuczciwa firma
2
T&S Group 2017-07-18 13:26 [pracodawca]
Najczęściej jednak zwykłe nieporozumienie. Wszystko staramy się wyjaśnić i skorygować. Pamiętajcie, że opiekunowie mają pod swoimi „skrzydłami” wielu pracowników i czasami może się zdarzyć się, że nie będą w stanie pomóc od razu. Na pewno jednak nikt o was nie zapomni. W razie czego już działa live chat dostępny na naszej stronie - można pisać niezależnie czy jesteście w Polsce czy w NL :)
T&S Group 2017-07-18 13:35 [pracodawca]
Dziękujemy za obszerną i prawdziwie analityczną wypowiedź! :) Miło nam, że znalazła Pani czas, aby usiąść przed klawiaturą i podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Mamy nadzieję, że w przyszłości nie zmieni Pani zdania o nas i będziemy współpracować dalej. Serdecznie pozdrawiamy!
nik 2017-07-19 12:03
Najczęściej to niekompetencja agencji, jak wasi pracownic sobie nie radzą z ludźmi to ich wymieńcie albo zatrudnijcie więcej osób.
Zostaw swoją opinię o T&S Group - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group