Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: T&S Group


Oceniono 194 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
T&S Group
Krakowska 31
45-018 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2014-04-30 11:29:57 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękujemy za rozsądne opinie. Rzeczywiście od chęci sporo zależy. Zbliża się sezon letni i na pewno pojawi się więcej ofert w rolnictwie, przybędzie też godzin. Wciąż dostępna jest „otwarta oferta pracy” (wystarczy komunikatywna znajomość angielskiego/niemieckiego) oraz kilkutygodniowa oferta dla studentów. Jeśli macie uprawnienia na wózki widłowe, to świetnie. Potrzebni są dwaj operatorzy tych maszyn. Na wynagrodzeniu na pewno się nie zawiedziecie. Użytkownikowi „gregory40” polecamy spróbować. Nawet jeśli ma to być rzecz jedynie tymczasowa, zawsze to dodatkowe doświadczenie i nowe kontakty...
zdjecie uzytkownika
czytowazne - 2014-04-30 13:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gringo - 2014-01-08 18:40:33]:
2-3 dni to poprostu sie zalapales tak i tyle 2-3 tygodnie sie czeka normalnie przez jakie bys bioro nie jechal
zdjecie uzytkownika
Mnich - 2014-05-02 15:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest wypłata!!! Gdzie jest zaliczka !!! Drugi miesiąc pod rząd spóżnienia przez tą firme.
zdjecie uzytkownika
Wosebas - 2014-05-03 00:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kolego myślałeś o użyciu bardziej radykalnych metod np. pozew, PIP czy coś takiego? Zwykle takie metody działają bardzo dobrze.
zdjecie uzytkownika
POlska. - 2014-05-13 21:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciej - 2013-05-31 15:15:37]:
Jak ci doberze w holandi to znaczy ze jestes jednym z tych co wyparli by sie wlasnego rodaka jestes tym ktorzy wejda w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkim by tylko miec lepiej od innych nie nawidze takich jak ty. Tez siedze w holandi i nie jest latwo ale zawsze inym sie pomaga i doradza i napewno niezapomina sie ze jest sie polakiem.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-05-18 06:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POlska. - 2014-05-13 21:04:56]:
Zawsze bawią mnie takie teksty Tych z[usunięte przez admina]kraju zwanego Polską którzy sobie nie radzą w pracy i Polsce i zagranicą, a chcą by inni lepiej doświadczenie zaradniejsi i mądrzejsi im "pomagali" a może chodzi wam o to by ustąpili wam stanowiska pracy hehe by byle frajer, który sam nie wie czego chce miał prace. Dobra rada jak umiesz liczyć, to licz na siebie i wymagaj od siebie a potem od innych. Zazdrościsz innym pracy a oni zaczynali tak samo jak ty ale dali rade taka różnica.
zdjecie uzytkownika
syriusz - 2014-05-18 14:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest dużo racji w tym co piszesz. Może nie odnośnie samej Polski, ale podejścia pracownika do swojej pracy
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-05-23 17:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie, kazdy zaczynał w T&S group od zera, dlatego może zamiast narzekac uczciwie i ciężko pracujcie, to was w końcu docenią.
zdjecie uzytkownika
kamak - 2014-05-28 16:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wózki widłowe przednie-boczne mają prace ?
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-05-28 19:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, interesuje mnie stanowisko magazyniera. jak to jest z nadgodzinami i socjalem w T&S? trzeba miec doswiadczenie? chcialbym troche dorobic w wakacje. dzieki z gory za pomoc ;)
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-05-30 22:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powie ktoś coś na temat hotelu w Helvoirt ?
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2014-06-03 11:59:43 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-05-28 19:16:13]:
Dzień dobry. Do prac magazynowych zwykle nie potrzeba doświadczenia (choć niekiedy dostępne są stanowiska wymagające doświadczenia w obsłudze wózków widłowych). W rzeczywistości każda oferta jest jednak inna i warto co tydzień sprawdzać ogłoszenia na naszej stronie. Jeśli chodzi o pracę w wakacje to posiadamy obecnie kilka ofert na lato, prosimy o rejestrację do końca czerwca. Nadgodziny można oczywiście mieć, gdy takowe będą akurat dostępne - tu wszystko zależy od holenderskiego pracodawcy. W Holandii będzie pan ubezpieczony, do ustalonego stałego wynagrodzenia godzinowego zostanie też doliczony ustawowy dodatek urlopowy. Zapewniamy zakwaterowanie i dojazd do pracy, można także załatwiać to we własnym zakresie. W razie pytań prosimy dzwonić: +48 77 456 16 05 lub +48 77 456 16 06.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-06-04 15:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja od strony polskiej wydaje się całkiem OK. Ale po przyjeździe na miejsce jest problem z kontaktem z koordynatorem, po którymś z kolei telefonie zdarzy mu się odebrać. Wymagają dobrej znajomości języka, a kierują do prac gdzie "przełożonymi" są Polacy. "Przełożonymi?" jeśli tak to można nazwać, ze względu na to, że z reguły są to osoby mające rodziny w biurze... Z miesiąca przebywania na miejscu można się spodziewać połowy dni przepracowanych (jeśli oczywiście mamy szczęście)... Solaris można odebrać ale nie zmienia to faktu, że nikt nigdzie nie napisze za ile godzin jest to wypłata. Kierowcom samochodu również pobierają opłaty a w Polsce twierdzą, że nie. Pralnia oczywiście na żetony. Mieszkanie to normalne, w miarę wyposażone domki holenderskie.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-11 14:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@T&S Group, dziekuję za info :) a czy ktos z pracownikow, a nie z PRu moglby to potwierdzic? jak praca w Holandii wyglada w praktyce?
zdjecie uzytkownika
Lam - 2014-07-02 20:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak? Faktycznie sie cos zmienilo w 2014? Ogladalam filmiki z kempingow z 2010-2011 roku i bylo to przerazajace... Mamy juz lipiec 2014, jesli cos sie zmienilo i faktycznie wyglada to tak jak na zdjeciach to bardzo dobrze to wyglada. Czy jest tu ktos kto moglby potwierdzic jak tam jest TERAZ? Tylko szczerze, chce pojechac pracowac a nie sie (usunięte przez administratora)... tylko nie usmiecha mi sie mieszkanie w puszce.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-07-03 16:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a będzie jakaś inna praca niż na magazynie? chodzi mi o coś dla kobiet bo rozumiem ze na magazynie to troche jednak trzeba sie nanosić. też chodzi mi o cos na wakacje niewymagajacego specjalistycznego doswiadczenia
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-07-03 22:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy wraz z chlopakiem.. sa moze jakies oferty pracy dla par?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-07-04 12:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Marta, a co rozumiesz przez ofertę pracy dla par? pierwsze słyszę, zeby coś takiego było.. też bym chętnie skorzystała z moim chłopakiem. mysleę, że dla facetów jest tu łatwiej o pracę, gorzej z nami ;)
zdjecie uzytkownika
alibaba247 - 2014-07-08 17:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [T&S Group - 2014-02-28 12:46:17]:
Ten wasz T&S to wielkie G.Ó.W.N.O ludzie przyjeżadzja do pracy i głoduja jestescie tak pazerni ze brak mi słów z żadna firma w Holandii sie nie spotkałem tak z.j.e.b.a.n.a jak T&S nikogo nie szanujecie pieniedzy na czas nie wypłacacie a ludzie nie maja co jesc do pracy sucha cebule biora do lekarza nie moga pojsc pomimo tego ze płaca składki tylko umiecie sciagać od ludzi pieniadze a nie umiecie nic zaoferowac nie ma normalnych godzin pracy pracowac to ludzie przyjechali a nie za 7 godzin w tygodniu w T&s razy 3 to zaliczka 21 euro powodzenia życze ze sie wyżywicie przez cały tydzień w Holandii może osoby prowadzace w administracji T&S powinny same zobaczyc jak sie cieżko pracuje i jak trzeba przeżyc za to co oni oferuja Ludzie zastanówcie sie naprawde przed wyjazdem do tej firmy I mało tego przyjeżdzaja osobe chore psychicznie bez żadnych papierów na temat własnego zdrowia fajne by były miny jakby panom i paniom koordynatorom w nocy stała osoba chora z nożem nad głowa ?ciekawe Pozdrawiamy Pania Barbare A.która zarabia naszym kosztem na swoje buciki dolce gabana i zyczymy powodzenia osoba naiwnym które wybieraja ta firme !!!!!
zdjecie uzytkownika
barbara 34 - 2014-07-08 17:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dragon - 2014-03-19 17:32:14]:
(usunięte przez administratora) Ludzie idzcie do Holenderskich biur nie do tego nawet OTTo chyba lepsze choc też nie polecam jest tak samo nie warte jak T&S pozdrawiam !Nie bądzcie naiwni !
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-07-15 18:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam prawo jazdy czasowe na 10 lat, ale spelniam reszte wymagan do pracy przy sortowaniu odziezy, nawet mam certyfikat z angielskeigo zrobiony. niech ktos da znac czy prawko z PL sie nada.
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-18 22:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa oferty dla par ale albo ty albo chłopak pracuje max 2 dni aby zarobic dla nich an domek i ubezpieczenie. Nie słuchajcie tych przemiłych bab z biura.Żadna agencja nie ma tylu negatywnych opinii.!!!!! I jeszcze wywieszają jakieś beznadziejne banery po Opolu i sieją reklamę bo ludzi nie ma do pracy.To biuro powinno sie nazywać biurem turystycznym a nie biurem pracy ja w ciagu meisiaca zarobiłam 5 euro na czysto. tak wyglądał moj przelew! Mogli i do reki dać ten żałosny papierek, a nie taki gruby przelew mi na konto przelewać.Jak ktoś nie ma kasy na powrót to współczuję.Ja akurat kupiłam bilety w dwie strony.Koleżanka zamiast pracy na kanapkach wylądowała na sortowaniu śmieci,gdzie na tasmie leciały pampersy podpaski, szczury i inne ciekawe rzeczy, wytrzymała tam dwa dni.Po czym siedziała tak ja ja w domu bo ponoć dla takich widzi mi sie nie ma pracy!!! ŻAL , ODRADZAM, SZKODA KASY.wróciłam z minusowym kontem.
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-18 23:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o zakwaterowywanie z filmiku, nic sie nie zmieniło. filmik oddaje prawde Droomgaru i budgalo parku z T&S.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: Gowork.pl
Tilburg
( )
Praca w magazynie ze sprzętem elektronicznym Obowiązki: pakowanie sprzętu elektronicznego zbieranie zamówień skanowanie produktów foliowanie palet przygotowanie do wysyłki obsługa wózków widłowych typu Heftruck (wózki czołowe/przednie) praca ze
zdjecie uzytkownika
Tyraj & Spier**laj - 2014-07-22 13:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż więcej powiedzieć. nie polecam. Pracowałem w T&S 4 miesiące, nie dość, że menedżer wchodził do mojego pokoju podczas mojej nieobecności i podkradał, to zostałem niesłusznie oskarżony o urządzanie libacji alkoholowych na terenie domku (podczas gdy byłem na urlopie w Niemczech). Do tego koszty utrzymania i warunki... Można trafić lepiej jeśli chodzi o biuro pośrednictwa. Właściwie nawet na ślepo można trafić lepiej.
Podsumowując płace za zakwaterowanie są zbyt wysokie, pracownicy, menedżerzy i koordynatorzy to osoby niekompetentne, ponadto na początku dostałem ofertę pracy przy składaniu klimatyzatorów, ale gdy przyjechałem na miejsce okazało się, że byłem planowany na recykling odpadów na taśmie produkcyjnej (co prawda ta praca okazała się najlepszym aspektem współpracy z T&S) do tego po dojechaniu na miejsce zakwaterowanie dostałem do podpisania plik nowych umów (umowy podpisane przez internet są nieaktualne) pracownik zostaje postawiony przed trybem dokonanym i musi zgodzić się na warunki z nowej umowy albo się pożegnać. Do tego kwestia płacy... Osoba kontaktowa która przedstawia oferty nastawia nas na zarobki rzędu 1500-1900 euro podczas gdy wynosi ona 1000-1200. I to chyba na tyle moim skromnym zdaniem. Tak więc pozdrawiam i zapraszam na kolejne libacje na świniarni! A.
zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-07-22 17:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krysia - 2014-07-18 22:57:52]:
Siemanko, pojawiła się oferta na operatora wózków zaciskowych clamp truck, akurat tak sie sklada ze robilem na nich w Belgii wczesniej, ale rynku niemieckiego pod tym katem nie znam w ogole. napiszczie jak mozecie o to czy ta praca jest faktycznie tak ciezka i do czego mi sie przyda koniecznie ten angielki bo tutaj moge nie przejsc rekrutacji. znam niemiecki dosc dobrze po tej Belgii, ale angielski to tyle co po szkole pamietam. prosze kogos o odpowiedz a nie pisanie o tym jak jest ciezko w takiej pracy. kazdy dobrze wie, ze jedzie do ciezkiej pracy, ja zawsze takim wiecznie narzekajacym w internecie radze zeby poszli do podobnej pracy w Polsce to by zobaczyli co sie bardziej oplaca - wyjazd i praca za euro czy siedzenie w podobnej pracy w Polsce, gdzei trzeba sie narobic duzo duzo bardziej.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x