T&S Group

Opole

Opinie o T&S Group

kazik 2016-04-14 22:06:37
praca przy odpadach budowlanych jak wyglada praca mieszkanie ile h sie pracuje i czy sa wypłacalni ???? ktos cos wie ???
kazik 2016-04-14 22:09:39
praca przy odpadach budowlanych jak wyglada praca mieszkanie ile h sie pracuje i czy sa wypłacalni ???? ktos cos wie ???
Pati ;) 2016-04-15 12:03:08
Hej Majk właśnie ide w poniedziałek pierwszy raz do tej firmy ;) Mogłbyś napisać coś wiecej na jej temat? Będę wdzięczna ;) :POzdrawiam.
Pati ;) 2016-04-15 12:39:16
W poniedziałek idę pierwszy raz do pracy przez T&S i mimo wszystkich negatywnych komentarzy myślę, iż każdy powinien sam się przekonać na własnej skórze. ;)Pewnie dopiero po tygodniu będę mogła napisać jakąś opinię bo wiadomo jeden dzień nie świadczy o niczym ;) Pozdrawiam was ;)
4
Ola 2016-04-15 22:12:16
Ja pierwszy tydz mam za sobą! Nie jest źle! Napisze wam jeszcze wrażenia po pierwszej wypłacie hehe :)
hehe 2016-04-15 22:15:40
Miło, że Pati odpowiedziała na post z 2011 ROKU hehehehe podając numer telefonu!!! To się nazywa obłuda i podstępne działania z strony T&S. Mam nadzieje, że po zobaczeniu tego zrozumcie, że t&s group to banda oszustów o niskim ilorazie inteligencji i jeszcze niższej kulturze.
Ludzie uważajcie na takie firmy jak T&S oferują niewolnicze warunki pracy.
1
kazia 2016-04-17 14:03:38
Witam czy ktoś może sie podzielić swoimi opiniami na temat pakowania kosmetyków w Tilbugru bo zastanawiam sie nad wyjazdem? Bardzo proszę o informacje jak z godzinami i jakie warunki mniej więcej na zakwaterowaniu? będę wdzięczna.
T&S Group 2016-04-21 13:58:50 [pracodawca]
Mamy nadzieję, że internautka Kazia zdążyła załapać się do pracy przy kosmetykach, bo obecnie oferta jest już niestety nieaktualna. Jest za to fajna propozycja przy pakowaniu towaru nieco gorzej pachnącego, ale bardzo charakterystycznego dla Holandii. Chodzi oczywiście o sery i ich fabrykę w Woerden :)
Pojawiło się kilka pytań o zakwaterowanie. Są nowości! Kilka propozycji już wisi na naszej stronie, ale powiększyliśmy bazę lokalizacji. Są to m.in. WIJK EN AALBURG, NIEUWKUIJK HOTEL GULDENBERG, DRUNEN, STATIONSTRAAT WAALWIJK, RAAMSDONK, HOTEL FRIENDS WAALWIJK. Wszystkie będziemy pokazywać na naszym fanpage’u - polecamy zaglądać.
Są to głównie pokoje 2-3 osobowe., a mieszkania posiadają wszystko, co potrzebne do życia. Generalnie warto wziąć z domu kubek, własne sztućce, kołdrę i ulubioną poduszkę :)
Pozdrawiamy
Zielonamoc 2016-04-24 07:30:20
Nie polecam agencji za żadne skarby tego świata. Agencjq zapewni ci prace na skoczka dzis tu jutro uj wie gdzie placa wiekowe kroja cie za klaustrofobiczny pokoj w kempingu okolo 400 euro plus koszt za dojazdy 4.50 za dzien i nie daj sie wrobic w zaliczki bo kasy sie nie doliczysz a zycie w holandii jest dosc drogie wiec musisz miec z okolo 300 euro na jedzenie a jesli mieszkasz na prywatnym to agencja juz nieche tak ogarniac pracy czyli ogolnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na ta agencje i do tego zaklamame koordynatorki. Bo gdzie agencja ktora powinna zapewnic prace dzwoni do Ciebie i prosi bys pytal sie menadżera firmy w ktorej pracujesz czy jest zapotrzebowanie na ciebie w nastepnym dniu gdzie to jest zajebanym obowiazkiem agencji pracy a nie twoim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wbij w ta agencje
1
jooo 2016-04-25 20:52:47
Witam
TAK TYLKO INFORMUJE OSOBY GŁÓWNIE KOBIETY KTORE DOSTANA OFERTE DO DUTCH BAKERY W TILBURGU!!!!
Dostaniecie oferte to odrazu odrzuccie ja. T&S ma gleboko w d-pie pracownika i to co tam sie dzieje.
Idac tam do pracy bedziesz miec srednio 4-9 godzin w tyg, zjechane dlonie i lzy w oczach. A przerwy 15 min trwaja maks 3-5 min takze ledwo zdazysz co najwyzej sie wysikac. Dodatkowo T&S zabiera z wyplaty kase za przerwe pol godzinna ktora niestety rzadko masz a jak masz to trwa ona maks 10-15 min
TYLE W TEMACIE. POZDRAWIAM
2
jooo 2016-04-25 20:58:15
300 euro miesiecznie?? na osobę?? chyba jak w albercie samym sie zywisz. na 2 osoby co 2 tyg robimy zakupy w polskim sklepie za 100 euro. i tak sie czesc wyrzuca. plus drobne rzeczy w albercie czy lidlu typu chleb, maslo ziemniaki i takie tam.
1
T&S Group 2016-04-27 11:50:12
Z pracą skoczka wiąże się taka korzyść, że w razie braku godzin w jednym zakładzie, pracownik może skorzystać z możliwości przeniesienia do takiego, gdzie będzie na niego zapotrzebowanie. Prawda, to propozycja dla ludzi otwartych na zmiany, ale przy okazji dająca możliwość nabycia wielu umiejętności w krótkim czasie. CV w ciągu 3 miesięcy może powiększyć się o kilka pozycji :)
Niedawno pisaliśmy o naszych nowych mieszkaniach. Są to głównie pokoje 2-3 osobowe, a mieszkania posiadają wszystko, co potrzebne do życia. To nie tylko bungalowy, ale także pokoje w domach wolnostojących i hotelach. Zdjęcia i adresy do zobaczenia na stronie. Dodatkowo właśnie zapewniliśmy pracownikom nowe miejsca zamieszkania. Więcej informacji oraz zdjęcia znajdziecie na naszym fanpage’u. Serdecznie polecamy, bo są naprawdę ładne.
Przyszła wiosna, do zakładu można też często dojść pieszo lub bezpłatnie skorzystać z naszych rowerów. Odpadają wówczas opłaty za transport. Z kosztami jedzenia użytkownik rzeczywiście przesadził :) Wszystko zależy od sklepu, swoich przyzwyczajeń.
Nasze koordynatorki robią co mogą. Jeśli zadzwoniła do Pani/Pana i faktycznie poprosiła o zapytanie „menadżera firmy w której pracujesz czy jest zapotrzebowanie na ciebie w nastepnym dniu” to nie wynikało to ze złej woli. Koordynatorka trzyma pieczę nad wieloma pracownikami. Nie zawsze uda się jej załatwić wszystko samej, nie zawsze będzie mogła dodzwonić się choćby do menadżera właśnie. Wtedy może złożyć pracownikowi taką prośbę. Prosimy o trochę wyrozumiałości.
Maturzystka 2016-05-02 19:15:06
Hej :)
Pati, Ola- napiszcie do jakiej pracy pojechałyście, czy jesteście zadowolone z firmy t&s, czy praca trudna, jak was traktują w pracy i ogólna opinie czy polecacie, dzięki :)
Ola 2016-05-04 16:34:49
Prace przy owocach w Geldermalsen polecam :) fajna praca i ludzie. Na poczatku bylo troche ciezko sie odnalesc bo duza firma ale jak juz sie czlowiek we wszystko wdrozy to jest ok!
stefan 2016-05-04 21:13:07
Maturzystka, jak poszedł pierwszy egzamin, pochwal się :) a tak swoją drogą to fajnie, że prosto po maturze chcesz jechać na zarobek. Tutaj masz szansę na znalezienie dobrze płatnej pracy tak myślę. Głównie przy pakowaniu czy na produkcji, wygląda to obiecująco
hgf 2016-05-05 18:13:56
ale ja uwazam ze to dobry pomysl akurat mozna sie zawsze podszkolic z jezyka obcego i zdobyc doswiadczenie
nick 2016-05-10 06:53:44
Firma T&S Group oszukuje ludzi poszukujacych pracy zagranica. Wpisy pracownikow negatywne sa usowane z tego forum w celu wprowadzenia was w blad. Na miejscu zastaniecie tragiczne warunki mieszkaniowe oraz bedziecie oszukiwani na wynagrodzeniach. I napewno nie bedzie to pierwsze doswiadczenie w pracy ktore bedzie rozwojowe dla was. Oni szukaja naiwnych ludzi do wyzyslu.
1
T&S Group 2016-05-12 11:56:32 [pracodawca]
Rzeczywiście, usuwamy wszystkie negatywne wpisy. Zostawiamy tylko te jak najbardziej pozytywne, takie jak internauty „nick’a” na przykład.
Przypominamy, że T&S wypłaca co tydzień zaliczkę, przy czym rozliczenie dokonywane jest raz na okres. Jeśli pracownik chce otrzymać zaliczkę, trzeba wypełnić biały formularz rejestracji godzin i zdać go na weekend. Należy wpisać przepracowane w minionym tygodniu godziny. Pierwszą zaliczkę można otrzymać w 2 tygodniu pracy w Holandii.

W razie wątpliwości numery do opiekunów i koordynatorów podane są w książce powitalnej, którą dostanie każdy z wyjeżdżających do Holandii.

Przy okazji warto wspomnieć o nowych miejscówkach, a te są naprawdę fajne :) Udało nam się nawiązać kontakt z kilkoma ciekawymi hotelami. Jednym z nich jest hotel Guldenberg położony dosłownie w środku lasu :) Oprócz spokojnej okolicy hotel oferuje bogate zaplecze rekreacyjne oraz bezpłatne WiFi. Pokoje są 2 lub 3 osobowe z kuchnią i łazienką. To świetne miejsce, by po pracy dobrze się zrelaksować!

Oprócz hoteli mamy też nowe kwatery np. w domach wolnostojących. Mamy nadzieję, że Wam się spodobają. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy
kspitan kox 2016-05-18 12:36:23
Siema !
Jade w przyszłym tygodniu do walajku na order picker DOCdat jest ktoś może ?
Dajcie jakas aktuaalną opinie jak tam jest ?
jak zakwaterowanie ? normalne warunki czy wyzysk ?
Miejcie to na uwadze że wasze opinie moga nam wszystkim tu w kraju dużo pomóc w wyborze pośrednika. Zaczyna się sezon wiec coraz wiecej osób bedzie szukało pracy po za granicami. Dajcie jakies aktualne info DOCDAT ORDER PICER.
Trzymajcie sie cieplutko tam za miedza i czekam na odpowiedz :0
Siema.
dodo 2016-05-23 09:31:03
Ale wtopiłeś z tą Docdat. Najgorsza praca w Holandii. Raz jest zapieprz, a potem siedzisz jak dziwka i czekasz na telefon czy idziesz do pracy, a twoja zarobiona kasa idzie na opłaty spleśniałego domku.
3
T&S Group 2016-05-25 10:06:33 [pracodawca]
Wręcz przeciwnie :) Jeśli chodzi o Doc Dat to nasi kandydaci przez 6 tygodni mieli zagwarantowane 40 godzin pracy tygodniowo. Trudno w takim systemie „wtopić” i nie wyjść na swoje. Natomiast domki, w których kwaterujemy chętnych mają dopiero rok i są w dobrym stanie. Ostatnimi dniami na naszym facebookowym profilu opisujemy wszystkie nasze hotele, domy, mieszkania. Droomgaard też się tam znalazł wraz ze zdjęciami wnętrz zrobionymi ledwie kilka dni temu. Nieco starsze można obejrzeć w galerii na naszej stronie. Wiele oferowanych przez T&S miejscówek położonych jest w pobliżu dużych atrakcji (np. parki rozrywki, rezerwaty przyrody). Dzięki temu można podczas kilkumiesięcznego pobytu nie tylko pracować w Holandii ale także dobrze ją poznać i miło spędzić czas. Idzie lato a wraz z nim wiele nowych ofert sezonowych - zapraszamy serdecznie! :D
nick 2016-05-25 20:11:28
Jak zwykle oszukujecie poszukujacych pracy polaków. Popieram osobę która miała odwagę napisać prawdę o tej firmie.
2
Mycha 2016-05-26 16:22:16
Witam, czy wie ktos cos jak jest w dutch bakery teraz, jutro ide tam pierwszy dzien do pracy, bardzo sie denerwuje po przeczytaniu opini, prosze o jakies info, pozdrawiam
tomek 2016-06-02 23:21:59
o staż to może być ciężko, ale podejrzewam, że firma może szukać pracowników :)
tomek 2016-06-21 13:54:24
Praca w magazynie ze sprzętem elektronicznym jest teraz.
mlody 2016-06-21 14:01:02
praca nie jest bardzo ciężka i ekipa faktycznie zgrana ale agencji T&S nie polecam, nie są w stanie zapewnić pracy dla wszystkich a mimo to nadal ściągają nowych ludzi, opieka koordynatora to fikcja a za łóżko w zagrzybionym domku kasują 92 EUR niezależnie od tego czy pracowałeś czy byłeś na "stand by"
1
tomek 2016-06-21 15:00:54
Praca w magazynie ze sprzętem elektronicznym jest jak ktos sie zna na pracy to śmiało moze tam aplikowac moim zdaniem, wiec to na pewno jest na plus u nich.
aniela 2016-06-23 17:31:21
a lokalizacja tej pracy to Tilburg, tak? no fakt, oferta bardzo ciekawa - a do tego prywatne zakwaterowanie w okolicach Venray, piszecie jednak że trzeba być elastycznym bo może być praca w innych działach - o jakich konkretnie działach tutaj mówimy?
T&S Group 2016-06-24 12:13:48 [pracodawca]
Mamy nowe, bardzo atrakcyjne warunki, które w ostatnich tygodniach udało nam się wynegocjować z Holendrami. Wszyscy, którzy zdecydują się na wyjazd wkrótce czeka gwarancja 32 godzin tygodniowo przez 6 tygodni. Ponadto dotrzecie do Holandii za darmo! Dla młodzieży uczącej się mamy natomiast zwroty opłat za mieszkanie po przepracowanych 8 tygodniach. To pewny sposób by zarobić w wakacje, poznać nowy kraj i zacząć budować swoje CV.
Więcej informacji na naszym facebooku i stronie internetowej.
Jeśli chodzi o koordynatorów, to prosimy o wyrozumiałosć. Mają pod opieką kilkaset osób i nie zawsze mogą pomóc akurat w tej chwili. Dzwońcie w różnych godzinach. Także nasze biuro w Opolu służy pomocą. Można dzwonić pod nr 77 456 16 05 (06,07). Na pewno pomożemy.
edfrg 2016-06-24 14:49:42
faktycznie sporo ofert pracy teraz maja na przyklad szukaja do produkcji kanapek praca przy taśmie przy produkcji i pakowaniu kanapek obsługa maszyn krajalniczych i pakujących praca przy kodach i etykietowaniu dbanie o ciągłą dostawę produktów potrzebnych do wyrobu kanapek
Nowa 2016-07-05 19:05:05
I co jak ta praca w Baleary ?
wee 2016-07-05 21:39:55
hej jest tez jakas oferta zatutułowana,, wakacyjna oferta pracy dla młodzieży uczącej się,, przynzam ze mnie torche to zainteresowało wazna tez dyspozycyjność na okres minimum. 4 tygodnie - konieczne,znajomość języka angielskiego lub niemieckiego w stopniu komuniaktywnym
Paw 2016-07-08 12:49:11
Wyjechał ktoś z Was korzystając z wakacyjnej oferty pracy dla młodzieży uczącej się?
iza 2016-07-08 16:24:28
Podejrzewam, że nie bedzie problemu ze znalezieniem takich osób, jezeli ktos jest chcetny i zna jezyk to nawet fajna sprawa z podszlifowaniem jezyka, poza tym zawsze os mozesz zarobić, a jest anwet w czym wybrać bo oferty są różne,ajk to wygląda przy ciastkach? jaka stawka?
Jarek 2016-07-13 18:11:18
Oszuści
1
Tomasz 2016-07-13 18:15:12
Miałem wyjechać na kosmetyki oszukali mnie!odradzam ta agencje
1
44 2016-07-13 18:36:10
tak zgadzam sie z Toba zawsze za granica jest szansa na spory zarobek ciekawe czy sa jakies premie tutaj
T&S Group 2016-07-14 12:01:24 [pracodawca]
Panie Jarku i panie Tomku, bardzo chętnie byśmy pomogli lub wyjaśnili problem, ale Waszymi krótkimi notkami nie dajecie nam nawet szansy. Musimy wiedzieć konkretnie o kogo chodzi oraz poznać sprawę, by ją rozwiązać.
Bardzo prosimy o kontakt. Możecie zrobić to na kilka sposóbów: 1. zadwonić na któryś z naszych numerów 77 456 16 05 (lub 06,07). 2. odwiedzić nas w burze w Opolu na ul. Krakowskiej między 9.00 a 18.00 3. Znaleźć nas na FB lub Skype :)
Pozdrawiamy
Andrzej 2016-07-14 14:48:59
No jak widzę, że firma czyta komentarze i chce rozwiązać niektóre nieporozumienia, to samo to potwierdza pozytywne informacje, jakie o współpracy z T&S Group słyszałem. Dobrze, bo już zaczynałem mieć wątpliwości, a teraz pojawiła się fajna oferta pracy w magazynie w Utrecht
zainteresowana 2016-07-14 18:14:37
Czy ktoś wie coś o ofercie pracy na manazynie w Utrechcie ?
kama 2016-07-14 18:19:25
Bardzo często są właśnie takie komentarze, które wprowadzają zamęt i zniechęcają innych a są bez żadnych szczegółów..Mam nadzieje, że to tylko gadanie konkurencj
mm 2016-07-15 13:46:54
Jedzie ktoś z tej agencji do Utrechtu na magazyn z kosmetykami ?
Esti 2016-07-15 18:35:41
Ja tam zawsze dobrze myślę o tej firmie, świetne umowy mają
mm 2016-07-15 19:26:59
Jedzie ktoś w ten weekend do pracy w Utrechcie ?
ygtf 2016-07-15 20:55:16
@zainteresowana wiesz co no ja wiem tyle co z golsozenia to co tam akurat napisali o tej pracy ze do zadan nalezy praca w magazynie dużego sklepu, pakowanie i przepakowywanie z palet do skrzynek różnego rodzaju produktów,zbieranie zamówień kontrola jakości towarów
uyo 2016-07-20 09:47:18
Firma T&S jest znana na rynku zagranicznym jako firma oszukujaca osoby poszukujące pracy szczególnie dotyczy to polaków. Poszukują osoby o niskich kwalifikacjach i naiwnych do pracy w cieszkich warunkach najczęściej szkodliwych dla zdrowia. Oferują zakfaterowania w tragicznych warunkach często w 3-4 osoby w jednym pokoju. Koszty za takie warunki to 350 euro gdzie za te same pieniądze można wynająć np kawalerke w holandii. Jeśli ktoś chce wyprowadzić sie zostaje zwolniony. Firma kłamie na forum że postępuje inaczej. Oszukują ludzi juz na starcie trafiają do innych firm niż chcieli w polsce zwykle nas wysypisko śmieci w waalwijk. Firma podaje telefon w razie skarg niestety po przyjeździe zagranicę nie odbierają telefonów lub sie rozlaczaja albo odpowiadają iż ich firma nie ma wpływu na filie zagraniczną.
1
oleko 2016-07-20 09:51:33
Praca w magazynie ze sprzętem elektronicznym jst teraz.
oleko 2016-07-21 15:25:10
Praca przy przetwórstwie tworzyw sztucznych jest u nich, nie wiem czy możn zarobić unich dobrze czy nie, bo zarobki nie są podane.
T&S Group 2016-07-22 12:20:16
Drogi użytkowniku UYO, w naszej ofercie są propozycje m.in. dla absolwentów, studentów i młodzieży uczącej się. Takie osoby rzeczywiście mają zazwyczaj niskie kwalifikacje, ale od czegoś trzeba zacząć karierę zawodowową, prawda? To, że oferujemy taką pracę powinno być akurat plusem :) Dla osób doświadczonych, z kwalifikacjami (spawacze mig-mag, operatorzy wózków widłowych, programiści IT) także co tydzień mamy coś nowego. Nikt nie jest u nas poszkodowany :)
Pokoje zwykle są 1-2 osobowe. Dla młodzieży uczącej się możliwy jest całkowity zwrot opłat. Jeśli ktoś się nie „łapie”, może wynająć coś na własną rękę.
Warunki pracy nie są szkodliwe. Czasem jest za to zimno (praca w chłodni) lub brudno (kurz na budowie) - mówimy jednak o tym przed wyjazdem. Większość ofert jest jednak od tych czynników wolna.
Telefony są u nas faktycznie często zajęte. Mamy pod opieką setki ludzi, przepraszamy za utrudnienia i prosimy o wyrozumiałość.
Pozdrawiamy
T&S Group Polska
Nim 2016-07-22 12:55:08
POSZUKIWANY PRACOWNIK DZIAŁU REKRUTACJI w biurze w Opolu widzicie to?
Zostaw swoją opinię o T&S Group - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group