Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: T&S Group

zdjecie uzytkownika
królowa jest tylko jedna - 2015-02-19 15:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.pracowałam w t&s na przełomie 2013/14 ,rekrutacja szybka i rzetelna ,tego samego dnia po rozmowie kwalif.juz wieczorem mialam 1 zmiane w pracy ,i w sumie przez cale 4 mies nigdy nie narzekałam na jej brak,wrecz przeciwnie czasm brakowalo mi dnia wolnego,ale ogolnie chwalilam sobie ,mozliwosc zdobyca doswiadczenia w roznych firmach i zawodach ze wzgledu na np stanowisko skoczka lub zapotrzebownie rynku to duzy plus,domki fajne czyste w moim akurat prawie jak w domu :) fantastyczni ludzie,pomocni camp managerzy ,opiekunki,ktorzy zawsze odbieraja telefon i słuza zetelna porada,nie moge tez narzekac bo jak sie rozchorowalam tez nie bylo problemu bym kilka dni wylezala w luzku i nikt mnie z tego powodu z pracy nie wyzucil,jedny minus to zarobki ktore mogly by byc wieksze no ale w porównaniu z pl to i tak duzo lepiej :) a narzekaja tylko pijacy ,narkomani i ludzie ktorzy mysla ze za lezenie i pyskowanie otrzymaja zaplate 1000eur. kto chce pracowac ten zarobi w t&s a co do wakacyjnego itp nie wiem jak wy ale ja przed wyjazem otrzymalam je i nie bylo problemuzadnego.wiadomo ze wiele tez zalezy od opiekunki nasz akurat p.barbara to wspaniala osoba :)nie mialam tez problemu gdy uprzedzilam zgodnie z umowa 4 tyg.wczesniej ze musze z przyczyn osobistych zjechac do pl na 2 mies,co prawda dostalam urlop bez platy i nie uprzedzialm ze na razie nie wracam po 2 mies dostalam grafik :) do pracy heh nioesamowita jest ta firma i naprawde w porównaniu z innymi biurami w hol.w których pracowalam T&S jest jedna z uczciwszych i solidniejszych i moge z czystym sumieniem polecic ja kazdemu.warto zaryzykowac i udac sie tam do pracy .
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2015-02-25 12:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [królowa jest tylko jedna - 2015-02-19 15:58:55]:
Zwykle na tym forum odpowiadamy na różne zarzuty/nieścisłości więc z dużą przyjemnością skomentujemy tak miły dla nas wpis:) Bardzo optymistyczne spojrzenie doprawione szczyptą szczęścia, bo rzeczywiście niekiedy może np. brakować kilku godzin pracy w tygodniu. Trochę losowości w pracy tymczasowej jest, ale jeśli się jest na to przygotowanym, wyjazd powinien być udany. Zupełnie jak ten opisany przez Panią. Zastanawiamy się teraz czy nie powysyłać Pani komentarza do opiekunów/managerów z prośbą by się go trzymali:) Kierunek jest widać dobry. Serdecznie pozdrowienia!
zdjecie uzytkownika
komentarz - 2015-02-25 21:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tnsvictim - 2015-01-09 16:55:52]:
Wielu pracowników po przeczytaniu wpisu od"królowa jest tylko jedna" zapewne rozśmieszyła jej opinia, bo wiedzą, ile kłamstw i fałszu oraz ciemnoty jest w jej wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2015-02-26 11:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tnsvictim - 2015-01-09 16:55:52]:
Z góry dziękujemy za wyrażoną opinię, choć bardzo krytyczną i dotyczącą również niezależnych od nas usług.
Z uwagi jednak na fakt, że pewne poruszane kwestie w znacznej mierze mijają sie z prawda, chcielibyśmy odnieść się do tych zarzutów:
Kwestia rekrutacji. Nieprawdą jest, że podstawa języka wystarczy, aby wyjechać Testy z języka prowadzone są dość szczegółowo, tak aby spełniły wymogi ofert. Do tego doświadczenie wynikające CV oraz analiza profilu kandydata ma wiodące znaczenie. Świadectwa o niekaralności nie są wymogiem każdego pracodawcy, więc prosimy o nie wówczas kiedy są potrzebne. Nie znaczy to jednak, że kandydat bez świadectwa o niekaralności jest kandydatem gorszym. Wielu bowiem posiada wykroczenia za choćby niezapłacony mandat. Nie przekłada się to również na to, jak dana osoba zachowuje się później podczas pobytu w Holandii. W odróżnieniu jednak od większości agencji nie dyskryminujemy kandydatów ze względu na wiek lub płeć.
Charakter pracy. O szczegółach każdorazowej oferty kandydat zapoznawany jest jeszcze przed wyjazdem z Polski. Każda obecna oferta pracy na rynku holenderskim jest oferta zawsze łączoną ze stanowiskiem popularnie zwanym „flex”. Oznacza to konieczność elastyczności kandydata w podejściu do pracy To też warunek, na który kandydat musi wyrazić zgodę żeby spełnić warunki oferty. Zresztą w umowie przedwstępnej istnieje taki zapis:

3. W celu uniknięcia wątpliwości Agencja informacyjnie podaje do wiadomości Kandydata, że:
a. zatrudnienie przez Pracodawcę ma na celu udostępnianie Kandydata stronie trzeciej, tj. jednemu z holenderskich pracodawców użytkowników, który będzie wyznaczał Kandydatowi zadania i kontrolował wykonywanie tych zadań oraz nadzorował wykonywanie pracy przez Kandydata,
b. jako holenderski pracownik tymczasowy – zatrudniony przez Pracodawcę, a świadczący pracę dla jednego z zagranicznych pracodawców użytkowników – Kandydat będzie wykonywał swoją pracę w zależności od zmieniających się zleceń i rzeczywistego zapotrzebowania na pracę wykonywaną przez pracowników tymczasowych, w tym przez Kandydata,
c. konkretny i faktyczny wymiar czasu pracy świadczonej przez Kandydata jako holenderskiego pracownika tymczasowego będzie uzależniony od ilości, przedmiotu i częstotliwości zleceń otrzymywanych przez Pracodawcę od współpracujących z Nim zagranicznych pracodawców użytkowników, przy czym występują sytuacje, iż zlecenia już otrzymane przez Pracodawcę są następnie ograniczane lub odwoływane bądź modyfikowane przez zagranicznych pracodawców użytkowników; w przypadku występowania nieznacznej ilości godzin pracy możliwej do wykonywania przez Kandydata, Pracodawca dołoży należytych starań dla zapewnienia Kandydatowi możliwości pracy na stanowisku pracownika produkcji oraz usług pokrewnych u jednego ze współpracujących z Pracodawcą pracodawców użytkowników.
Tym samym ani pracownicy biura w Polsce , ani pracownicy biura w Holandii bez względu na zarzucaną w komentarzu sympatię, czy tez jej brak, nepotyzm czy znajomości nie mają wpływu na ilość przepracowanych przez Państwa godzin lub rodzaju wykonywanej pracy. Pracownik jest bowiem wysyłany do konkretnego pracodawcy a nie opiekunki. Często zdarza się, że pracując miesiąc kandydat trafia pod opiekę 4 opiekunek gdyż jest planowany do tego zakładu, do którego pasuje jego profil, poziom znajomości języka i dyspozycyjność.
Również czas pracy to kwestia leżąca już po stronie pracodawcy holenderskiego. Informujemy o tym w umowie przedwstępnej. Natomiast pracownicy w Opolu nie zapewniają o minimalnych 35 godzinach, a o PRZECIĘTNEJ liczbie 35 h tygodniowo, która wynika z informacji uzyskanych przez stronę holenderską. By nie być gołosłownymi, przytaczamy zapis z umowy:
- przewidywany tygodniowy czas pracy wynosi przeciętnie 15-40 godzin, co nie wyklucza pracy w godzinach nadliczbowych, jednak wymiar czasu pracy lub świadczonych usług oraz ich początkowy i końcowy termin będzie uzależniony od potrzeb pracodawcy użytkownika (klienta Pracodawcy), któremu Pracodawca udostępni Kandydata;

„Spychologia i niekompetencje” pracowników. Każda z osób ma określony zakres obowiązków i chyba ciężko się dziwić, że opiekunka która ma pod sobą 200-300 osób nie zna odpowiedzi na pytania dotyczące zakwaterowania, transportu, rozliczeń finansowych i wszelkich możliwych kwestii. Panie pracujące na stanowisku opiekunek są również tylko ludźmi i nie są w stanie ogarnąć wszelkich problemów z którymi każdy pracownik do nich dzwoni, a zdarzają się skargi na kolor butów ochronnych, na zbyt wczesne lub późne godziny pracy, na konieczność pracy w nadgodzinach, na konieczność pracy w weekendy oraz wiele innych.
Dla przypomnienia transport oraz zakwaterowanie jest usługą wykonywaną zewnętrznie i żaden z pracowników nie ma wpływu na jego jakość, cenę oraz rzetelność.
Kwestia ponoszonych kosztów zakwaterowania i transportu jest również uw
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2015-02-26 11:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tnsvictim - 2015-01-09 16:55:52]:
Kwestia ponoszonych kosztów zakwaterowania i transportu jest również uwzględniona w umowie przedwstępnej więc kandydaci znają je jeszcze przed wyjazdem z PL.
Zmianie ulegają jedynie stawki wiekowe, które rosną 2 razy do roku i są ogólnie znane i upowszechniane, a w momencie podpisywania umów wymienione w dokumencie.
Sama kwestia zakwaterowania to sprawa indywidualna kandydata. Każdy bowiem może załatwić sprawę na własną rękę. My jedynie proponujemy skorzystanie z usług współpracującej z nami firmy.
Ośrodek Droomgaard również do niej należy, gdyż spełnia wymagania certyfikatu Flex home. Fakt, że jest podzielony na stronę polską i holenderską to nie jest kwestia gustu, a tego że jest to również ośrodek wypoczynkowy dla holendrów oraz podróżnych. Zapewne istnieje możliwość wynajmu „domku campingowego” po drugiej stronie, do czego zachęcamy. Również to, jak wygląda codzienna dbałość o miejsce zamieszkania oraz kwestia zachowań ludzkich, są kwestiami na które nie mamy wpływu. Warto dodać, że mieszkają tam osoby nie tylko z agencji T&S i nie tylko Polacy.
Ponadto mając na uwadze wcześniejsze komentarze dołożyliśmy wszelkich starań aby firma z nami współpracująca miała w ofercie więcej lokalizacji. Dlatego dysponujemy również zakwaterowaniem w hotelach, domkach jednorodzinnych oraz motelach robotniczych. Decyzja o skorzystaniu z tego typu zakwaterowania należy jednak do Państwa.
Ta sama sytuacja odnosi się do transportu. Jest on organizowany przez zewnętrzną firmę i do Państwa należy wybór czy z niej skorzysta czy nie.

Działając jako Agencja Pośrednictwa Pracy staramy się zapewniać jedynie znalezienie miejsca pracy. Pozostałe kwestie pozostawiamy kandydatom.
Kwestie finansowe i rozliczeń można zawsze załatwić za pomocą reklamacji lub osobistej rozmowy z holenderskim księgowym. Wystarczy podjechać do biura i umówić się na spotkanie. Każda reklamacja jest rozpatrywana i na każdą udzielana jest odpowiedź.
Wreszcie ostatnia kwestia. Umowy podpisywane są na krotki okres czasu z możliwością przedłużenia. Jeśli Pan/Pani był tak bardzo zdegustowany sytuacją, dlaczego nie została wniesiona reklamacja lub nie nastąpiło wcześniejsze wypowiedzenie umowy? Może już dużo wcześniej wątpliwości zostałyby rozwiązane. Prosimy o złożenie pisemnej reklamacji w biurze w Opolu. Postaramy się dołożyć wszelkich starań, aby niezgodności zostały wyjaśnione.
Raz jeszcze dziękujemy z opinię. Wczytujemy się w Państwa komentarze i są one dla nas cenną wskazówką, jak usprawniać nasze usługi. Serdeczne pozdrowienia, zespół T&S
zdjecie uzytkownika
emett - 2015-02-28 17:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłby to jakiś problem gdybyście napisali jakie to sa koszta, jeśli chodzi o zakwaterowanie oraz transport na miejsce, jak i dojazdy od zakwaterowania do pracy? Chciałbym możliwie uniknąć wszelkich możliwych ukrytych kosztów, konkurencja pisze takie rzeczy otwarcie, a tutaj widze jakąś tajemnicę, podejrzane.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-02-28 22:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w T&S(trauma i stres) na przełomie 2013/2014 co moge powiedziec hmm:jesli chodzi o Dromgard bardzo ciekawe miejsce,ciekawi ludzie,fety tam wiecej niz sniegu w zime,kradną,balety do rana człowiek sie nie wyśpi,warunki do mieszkania(ja płaciłem 92,50 za tyg. gdyby nie moja sytuacja to pod wiadukt bym poszedł ale zima-wiosna to chłodno,jesli chodzi o prace to miałem stałą nie powiem powyżej 40h na tydzien,ale co z tego jak T&s przycina na wszystki za dużo by pisać.Nie polecam w HJU [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic wiecej,ale jak już ktos sie zdecyduje na T&S to radze uwazac na kampmenago łukaszka frajera(jego zastepca Kacper wraz z kolegami okradał domki,swiadzczy to tylko o tym ze w T&S nie da sie zarobic)
POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-03-01 21:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam takie pytanie na czym polega praca tak zwanego skoczka ?
zdjecie uzytkownika
moja opinia - 2015-03-02 00:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypowiedz T&S:
"Nie znaczy to jednak, że kandydat bez świadectwa o niekaralności jest kandydatem gorszym. Wielu bowiem posiada wykroczenia za choćby niezapłacony mandat. Nie przekłada się to również na to, jak dana osoba zachowuje się później podczas pobytu w Holandii"

Za jeden mandat, choćby nie zapłacony nie dostaje się wpisu do rejestru sądowego:)Policja, przez komornika, może sama z konta, zabrać pieniądze należne za mandat.

Jednak jak ktoś, notorycznie łamie prawo choćby i drogowe, a potem nie płaci mandatów, to znaczy, że jest coś z nim nie tak. I wtedy dostaje taka osoba wpis do rejestru sądowego.
Mandaty, dostaje się za, narażanie innych użytkowników drogi na nie bezpieczeństwo śmierć lub nawet trwałe kalectwo. Tak samo jest w sytuacji jak, ktoś prowadzi samochód pijany i Policja odbiera takiemu prawo jazdy.

Jak taka osoba tego"prostych spraw" nie rozumie to dostaje wpis do rejestru sądowego, że jest karana.

Osoby, które były karane są uciążliwe dla innych ludzi (pracowników), takie są fakty, również w pracy.
Osoby, karane są to osoby stwarzające zagrożenie dla innych po to są rejestry. Ale w T&S tego nie rozumieją. Sami natomiast nie chcą nawet przyjmować swoich pracowników w swojej siedzibie w Holandii tak się o siebie obawiają.

Dlatego, że T&S Group przyjmuje "ludzi" patologie po wyrokach sądowych jest tak na ich lokalizacja, że dochodzi do cytat:
t&svictim "Pod koniec listopada w niedziele, w środku dnia, na ulicy, przy świadkach skatowano chłopaka, później tego samego dnia inny chłopak został kilka razy dźgnięty nożem. Dla znających holenderski
http://112kaatsheuvel.nl/2014/11/ruzie-draait-uit-op-steekpartij-op-camping-de-droomgaard-in-kaatsheuvel-een-gewonde/
Wystarczy porozmawiać z jakimkolwiek Holendrem z Kaatsheuvel ( miejscowość najbliżej Droomgardu )a wspomni o tym i powie jeszcze o taksówkarzu zabitym przez polaków dwa lata temu. Standardem jest, zabieranie ze sobą do pracy wszystkich cennych rzeczy, bo zamki w drzwiach nie są wymieniane, a ludzie nie oddają kluczy do domków."
Dodam, że na wielu lokalizacjach dochodzi do kradzieży nie tylko na domkach kempingowych oraz do nękania pracowników przez patologie po wyrokach w pracy.
zdjecie uzytkownika
marcin999 - 2015-03-13 19:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie na przełomie 2014/2015 fakt trafia się czasem ciężka i są warunki mieszkalne jakie są,ja wynająłem sobie z dziewczyną mieszkanie i T&S jakoś nie robił ani problemów z tego powodu że idziemy na inne mieszkanie i jakoś praca była dalej,co do pani Celiny to zawsze odbierała tel no chyba że była zajęta,co do camp.menażera nigdy nie mieliśmy problemu z niczym,zarobki takie jak wszędzie jeśli pracujesz uczciwie to zarabiasz a jak się spóźniasz czy zasypiasz to na co liczysz?Ja musiałem zjechać do PL i zjechałem bez problemu wypłacono mi też wakacyjne urlopowe więc zarobiłem fajne pieniądze i w tym tygodniu wracam do NL przez T&S.Ja do PL wróciłem BMW E46 i zarobiłem na nią właśnie w T&S a to że ktoś sobie zajara to od razu ćpun?Jak wam T&S nie pasuje to idźcie na bezrobocie
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-14 18:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewne (marcin999) zarobiłeś, te pieniądze na swoje BMW i dres adidasa uczciwie podkopując innych pracowników.
Wiem, że i ty i twoja dziewczyna na swoją prace uczciwie nie zapracowałeś jak to opisujesz.
Trochę tu jestem i wiem jak ludzie tu żyją i jak kłamią. Jak, potrafią sobie upatrzyć ofiarę i zgnoić normalnego uczciwego człowieka przez zawiść by dostać cudze stanowisko pracy i jak potrafią się dogadać i manipulować w kilka osób i pomówić kogoś by go zwolniono.
A do takich grup kłamców należą zwykle osoby o najniższych kalifikacjach bez żadnego doświadczenia w pracy lub które, miały w przeszłości problemy z prawem i osoby o niskim poziomie intelektualnym, które liczą na to, że wyjdą na lepszych od ofiary. Pewnie sobie nie zdajesz sprawy że i ty wkrótce będziesz na bezrobociu to kwestia miesięcy marcinie999.
zdjecie uzytkownika
KK - 2015-03-15 17:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-03-14 18:06:50]:
o tym jak sie mozna w T&S dorobic najlepiej swiadcza ludzie ktorzy mieszkaja 5-7 lat na droomgardzie
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-03-16 09:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
2015 T&s group work force i inne podnazwy wszystko jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba ze po prostu trafisz na dobry hotel ale i tak walka z godzinami by zarobic godne pieniadze zabietaja max tygodniowo bo 92.50 € gdzie inne firmy biora po 70 nawet praca jest nie codziennie i godzin brakuje masakra siedze 2 tydzien ciagle chory droomgaard domki jak i inne kemp parki dno noe dajie sie ludzie powinnismy miec godne dla ludzi warunki a prace taka jaka wam odpowiada
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2015-03-20 12:53:29 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2015-03-01 21:03:10]:
Skoczek to osoba, która nie jest przypisana na stałe do danego zakładu pracy. Znaczy to że np. dwa tygodnie będzie się pracować przy sadzonkach, a potem miesiąc lub dwa np. w magazynie. Słowem zajmuje się miejsce tam, gdzie jest akurat jest zapotrzebowanie na pracowników. Ma to swoje plusy i minusy. Do tych pierwszych należy to, że w takim wypadku nikt nie będzie wymagał od pracownika wysokich kwalifikacji. Zwykle wystarczy zgłoszenie chęci i dobra znajomość angielskiego, rzadziej niemieckiego. Jeśli ktoś nie ma nic przeciwko zmianom, można śmiało w ten sposób zacząć, by choćby nabrać doświadczenia na rynku pracy. Minusem jest to, że przynajmniej z początku pracuje się w zupełnie różnym wymiarze godzin. Raz może ich brakować, innym razem trzeba brać nadgodziny. Skoczek to opcja skierowana głównie do młodych, absolwentów, którzy dopiero zaczynają zawodową karierę. Ale to oczywiście i starsi mogą z oferty skorzystać:)
Pozdrowienia!
zdjecie uzytkownika
tnsvictim - 2015-04-15 20:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [T&S Group - 2015-02-26 11:17:51]:
Nie dziękuję z góry za Państwa odpowiedź, bo już jej udzieliliście. To co napisaliście dokładnie potwierdza to wszystko co wam zarzucałem. Miło, że przyznajecie iż tylko „pewne kwestie mijają się z prawdą” , zatem możemy się przynajmniej zgodzić, że to czemu nie zaprzeczyliście jest prawdą. Dla przypomnienia - Kradzieże są codziennością a sposób zorganizowania ośrodka tylko im sprzyja. Na Droomgardzie częste są pobicia i prostytucja, a co za tym idzie kontrole policji co kilka tygodni. Rano, bez uprzedzenia. „Oddzielna” firma Intertour (biuro w tym samym budynku co siedziba TnS, jedyna inna firma w tym budynku )zatrudnia nielegalnie kierowców i nawet bardziej łamie prawo holenderskie jeżdżąc na polskich blachach. Ujemne wyrównania na solariach. Są co ? Przejazd na kanapki w jedną stronę - bezpłatne 2,5 h? prawda. Pracownik TnS ma gorzej na wstępie bo opinia o tej firmie jest ogólnie znana wszystkim pracodawcą. Prawda. Miesięcznie zarabiasz 500-600 euro. Prawda. Itd.

Odpowiedź TnSu to kwintesencja tego czym ta firma jest. „Spychologia i niekompetencja” – wzięte w cudzysłów sugerują, że ktoś nie zgadza się z tym stwierdzeniem. Szkoda, że zaraz przerzuca, powiedziałbym nawet że „spycha”, odpowiedzialność na podmioty niezależne od T&S. Czyli problemy są ale to nie winna T&S. Teraz pytanie, skoro te kwestie nie są zależne od TnS to dlaczego korzystacie z akurat tych zewnętrznych firm ? W zasadzie jak macie czelność pisać o „niezależnych od nas usług”. To kto wynajmuje te firmy ? kto o tym decyduje ? jakaś zewnętrzna organizacja, krasnoludki? Ci bezczelni pracownicy was zmuszają? To niestety pewna filozofia tej firmy – wszystko o co masz pretensje mniej do kogoś innego bo przecież My nie jesteśmy za nic odpowiedzialni. Cytat „Każdy bowiem może załatwić sprawę na własną rękę.” A może jest jakaś osoba albo nawet kilka które zajmują się tymi oddzielnymi podmiotami a skoro jest tyle problemów to może nazwać te osoby po imieniu – „niekompetentne”.
Rekrutacja – znajomość języka naprawdę na podstawowym poziomie jest wystarczająca. Teraz to moje słowo kontra Tns ale jeżeli pogadacie z kimkolwiek kto tam pracował potwierdzi moją wersję. Nie wiem co za tytan intelektu to pisał albo czy była duża burza mózgów nad tym wpisem ale nawet suma waszych połączonych ilorazów inteligencji nie przyniosła skutku – mandat to wykroczenia a nie przestępstwo więc nie można przez niego być skazanym a co za tym idzie nie można nie dostać w takim przypadku Świadectwa o niekaralności. Natomiast można mieć problemy z otrzymaniem takiego świadectwa gdy kogoś zamordujesz, zgwałcisz okradniesz albo coś podpalisz itd. I to są osoby które nie dyskryminujecie, to chwalebne że nawet jeżeli zgwałciłeś dziecko znajdziesz pracę w TNS! Może czas się przyznać – T&S to Trynkiewicz i Spółka?
Opiekunki – praca jest od nich niezależna? Nie mają wpływu na to kto, gdzie i ile godzin przepracuje? Proszę was to jest już wręcz żenujące. Najpierw wstawka regulaminu żeby wpis wydawał się długi i sugerował, że firma trzyma się zasad. Niestety tak nie jest. Teoretycznie powinno, ale w praktyce jakakolwiek próba odwołania się do swoich praw powoduje problemy dla pracownika i często przykrości jeżeli nie zwykłą zemstę ze strony osób które powinny pomagać.
I tak opiekunka która ma pod sobą 200-300 osób ma być w stanie odpowiedzieć na pytania o „zakwaterowani, transport i rozliczenia finansowe”. Nie twierdze, że musi znać to wszystko na pamięć, ale w miarę szybko powinna, na te KLUCZOWE dla pracownika informacje, a nie w dogodnym dla siebie czasie po tygodniach pyskówek, mailach sms-ach i telefonach. I nie zwalajcie na pracowników „którzy dzwonią w sprawie koloru butów”. Co to za odpowiedź? To co, nie odpowiadacie na pytania pracowników bo niektóre są głupie, na maile też nie odpisują bo dziennie dostają ich 20 a wiele z nich to spam?
I na koniec. Dlaczego nie zrezygnowałem wcześniej? Zrezygnowałem gdy tylko mogłem. Niestety prawda jest taka, że głodowe pensje TnSu i wszystkie wasze brudne zagrywki utrudniają, niektórym wręcz uniemożliwiają ucieczkę z waszego obozu pracy. Po tym jak zmieniłem agencje tak naprawdę zobaczyłem jak chora jest ta firma i jak traktuje się ludzi w normalnych firmach. Przede wszystkim, że traktuje się ich jak ludzi a nie jak bydło, które służy do utrzymania bandy bezdusznych śmieci. TnS nie jest firmą, bardziej pasuje do was określenie pasożyty.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-18 19:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy piszecie za bzdury ze zle,ja pracuje juz 2 miesiące dla T&S ,i powiem wam ze jest całkiem fajnie roboty tyle ze sie nie przerobi ,i kasa dobra 330 eurro na tydzień , ja pracuje na serach jest cieżko bo te sery są cieżkie ale kasa jest
reszta chlopaków tez nie narzeka robią na tulipanach mają po 270 euro ale zawsze to lepsze niz nic .Czasami jak któryś z chlokaków sie nie wykazał w pracy to siedział na dupie w mieszkaniu pare dni az znależli mu inną robote .Warto czekać tyle wam powiem. Sery to jest moja 5 robota za 5 razem trafilem na swoją robote która mi odpowiadała.
zdjecie uzytkownika
artur - 2015-04-19 21:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszy mnie porównanie kosztów zakwaterowania w domkach do cen w Angli, po pierwsze zarobki w Angli są w funtach, po drugie za 100 funtów owszem są pokoje 1 osobowe [120 za 2 osobowe] ale to sa pokoje w normalnych flatach [ mieszkaniach po 12-18 m2 duże przestronne i umeblowane i w niczym nie przypominają tych nor z grzybami na kempingu w Holandii. Ceny zakwaterowania w Holandii sa dużo zawyżone i powinny kosztować max 40- 50 euro / na tydzień za osobę a nie ok 100 euro za łóżko w pokoju 8 m2/ tydzień gdzie mieszczą sie tylko 2 tapczany. Kroją na całego lepiej spać pod namiotem.
T&S Group "Wywiad z Ryszard Pierzchała - Współpracownik w zakresie działań marketingowych i PR w firmie T&S Group"
Proszę o kilka słów na temat historii firmy TNS... Firma istnieje od dwunastu lat. Od samego początku działa na terenie Opola.   Czym się zajmuje TNS Group? Agencja zajmuje się rekrutacją osób wyjeżdżających do pracy do Holandii. Początki działalności sięgają okresu przed przyjęciem Polski do Unii Europejskiej. W tamtym czasie były, to osoby z paszportami niemieckimi, ale od momentu wejścia do Wspólnoty firma obsługuje już wszystkich pracowników.    Co można powiedzieć o Państwa siedzibie? Firma od samego początku działa na terenie Opola, siedziba mieści się w centrum miasta, a niedawno uruchomiła oddział w Bytowie w woj. pomorskim. Odkąd internet stał się dodatkowym medium, wiele spraw można załatwić za pośrednictwem naszej strony internetowej np. formalności związane z rejestracją.     Czy w jakikolwiek sposób zmieniał się profil prawny firmy? Cały czas działa, jako TNS Group. Jest to firma-córka niepowiązana kapitałowo z firmą holenderską. TNS Group z Opola współpracuje tylko z oddziałem holenderskim. Osoby, które wyjeżdżają do pracy za pośrednictwem agencj...
zdjecie uzytkownika
vircelo - 2015-04-20 09:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [artur - 2015-04-19 21:27:54]:
tutaj się zgodzę z Arturem, zobaczcie sobie że na portalach Holenderskich można wynająć ladny pokój w ladnym mieszkaniu za ok 60-90E. Tak więc ściąganie po 90e za mieszkanie w kilka osób w żenującym standardzie to wg mnie przestępstwo.
Min dla tego zrezygnowalem z podjęcia wspólpracy z TNS.
Wydaję się że w Wiekliej Brytanii bardziej szanuje się pracownika.
zdjecie uzytkownika
kararbma - 2015-04-29 00:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że ofert pracy mają naprawdę sporo. Czy to ma w ogóle wpływ na wynagrodzenie pracownika jaką posadę się podejmie czy wszyscy jak jeden mąż dostają te same słabe warunki.
zdjecie uzytkownika
yyyyyy - 2015-05-01 19:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jedzcie do T&S!!!!!!!! Oni nas tu traktuja nie uczciwie. Dzisiaj jest dzien wyplat jak i zaliczek i nikt nie dostal,bo jak oni twierdza dzisiaj jest niby jakis europejski dzien bankow i one nie ksieguja a ludzie tu sa bez pieniedzy bo T&S trzyma nasza kase na oprocentowaniu w banku i kase pewnie bedziemy miec dopiero okolo srody dlatego ze znowu we wtorek jest swieto w holandii. Malo co wykorzystuja wszystkich jak tylko sie da, pracujesz 8 godz na nocce a nastepnego dnia masz na rano i spisz 4 godz i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to maja ze nie jestes produktywny, masz zapiedalac i nie ma opcji ze puszcza cie wczesniej do domu.Malo co jesli chcecie placic az 92 euro za te warunki jakie tu sa to smialo jedzcie do T&S-u a warunki takie sa ze jest mnostwo grzyba, pelno dzior w scianach w podlodze ciepla woda jest jak jej sie zachce byc.... A sa tez tu nie proszeni goscie czyli slimaki, mrowki,pajaki. Tu jest nie zbyt ciekawie jak byla zima to tu sie zamarzalo z zimna to nie sa dobre warunki mieszkaniowe, wiec wam odradzam pracy tu w tym biurze.
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2015-05-06 12:10:50 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kararbma - 2015-04-29 00:34:05]:
Teoretycznie wynagrodzenia są podobne, a wpływ na nie ma w znaczniej mierze wiek pracownika. W praktyce jednak wiele firm z którymi współpracujemy oferuje po jakimś czasie podwyżki oraz długotrwałą współpracę. Jeśli pracownik się sprawdzi, firma może zaproponować bezpośrednie zatrudnienie, co wiąże się z kolejnym wzrostem wynagrodzenia. Początek jest więc wyrównany, ale z biegiem czasu szanse na lepsze zarobki rosną.
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2015-05-06 12:44:31 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyyyy - 2015-05-01 19:04:28]:
"Oni nas tu traktuja nie uczciwie. Dzisiaj jest dzien wyplat jak i zaliczek i nikt nie dostal,bo jak oni twierdza dzisiaj jest niby jakis europejski dzien bankow i one nie ksieguja..."

To nie kwestia uczciwości, a systemu informatycznego. Rzeczywiście podczas świąt mogą w niektórych bankach zdarzyć się opóźnienia w księgowości. Mamy nadzieję, że 5 maj - Dzień Wyzwolenia - nie stanął jednak na drodze przelewu. Przepraszamy za niedogodności i zapewniamy, że nie było w tym z naszej strony złej woli.
zdjecie uzytkownika
ut3m - 2015-05-10 20:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tnsvictim - 2015-04-15 20:49:16]:
T&s Group, tym rożni się od innych firm, że wprowadza w błąd ludzi, których zatrudnia - już na starcie ludzie trafiają do innych firm niż, chcieli przyjechać z polski. Nie jest też, prawda, że dostaje się możliwość długotrwałej współpracy z firmą wręcz przeciwnie większość ludzi nie ma stałej pracy w jednej firmie, a reszta po zakończeniu fazy A zostaje zwolniona przez t&s Group lub firmę holenderską. Efekt jest taki, że ludzie marnują swoje najbardziej efektywne lata życia i zdrowie dla firm, które pozbywają się ich jak zużytych rzeczy pozostawiając bez środków do życia, a na ich miejsce przyjmują nowych, obiecują to samo kłamstwa o stałej pracy zagranicą. Tak działa T&s group. Co do opóźnień w wynagrodzeniach są one w T&s częste nie tylko w święta do tego są często błędy w obliczeniach co ciekawe zawsze na niekorzyść pracownika. T&s Group pobiera, za mieszkanie w kampingu o tragicznym standardzie około 340 euro. W kampingach jest pleśń grzyb i robactwo. Przejazdy do pracy to 80 euro za miesiąc busem z pijanym kierowcą.
Warto być świadomym wyboru jakiego się podejmuje ryzyka wyjeżdżając przez taką nieuczciwą firmę jak t&s ponieważ ich na miejscu nic nie interesuje, że będziecie siedzieli bez pracy tygodniami.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa telefoniczna. To wszystko. Niby w jej trakcie sprawdzają zdolności językowe, ale raz że znikome wystarczą a dwa, nawet jeżeli z tym czujesz się niepewnie, można poprosić o telefon o innej godzinie, niech odbierze ktoś kto zna angielski albo holenderski i po sprawie. Przecież to rozmowa telefoniczna :) w biurze już tylko podpisujesz umowę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
oszukana m. - 2015-05-12 19:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, rowniez odradzam wszystkim zalatwianie roboty przez to zakłamane biuro.
Obiecano mi pracę za porządne pieniądze, zakwaretowanie na nowym, podkreślam NOWYM ośrodku, bezpieczeństwo i komfort.
Kiedy dojechałam na miejsce, okazało się że muszę czekać 6 godzin na osobę od kwater, bo nikomu nie chciało się przyjeżdzać wczesniej niz o 12, a na miejscu byłam z samego rana o czym informowalam koordynatorow.
Próbując znaleźć łazienkę, natknęłam się na dosłownie oblepioną brudem podłogę, śmierdzącą i zabrudzoną fekaliami ubikację która wyglądała na nieczyszczoną od conajmniej kilku dni, niespuszczona woda i brudny papier, MAASAKRA.
Po 6 godzinach przybył łaskawie koordynator i przydzielił mnie do domku, przypominam, w tym NOWYM ośrodku. W domku warunku gorsze niż mogloby się wydawać. Brudny materqc, dziurawe łózko, grzyb i robale na ścianie, syf brud i patologia, po czym współlokatorzy z uśmiechem poinformowali "uważaj bo tu kradną, niejednej osobie zginął drogi sprzęt i inne rzeczy itd"
No, wspaniale.
Po czym okazało się że koordynator nie ma zielonego pojęcia do jakiej właściwie pracy i jakiej firmy przyjechałam, i że stawka będzie wynosić śmieszne pieniądze, plus opłaty za mieszkanie 95 euro tygodniowo i 20 za dojazdy do pracy. Nawet na to bym nie zarobiła.
Poczułam się wykorzystana, oszukana i okradziona, uważam iż biuro t&s winne mi jest zwrot pieniędzy za transport do holandii i z powrotem, gdyż jeszcze tego samego dnia zmuszona byłam wrócić do polski. Chętnie wstawiłabym zdjęcie warunków jakie panowały w tym "nowym i zadbanym" ośrodku, ku przestrodze dla tych, którzy chcą zaufać tym nieuczciwym i fałszywym oszustom z biura t&s.
NIE WIERZCIE W TO CO WAM OBIECUJA!
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2015-05-15 11:20:34 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukana m. - 2015-05-12 19:48:42]:
To dość podobna historia co u internauty Dominika z drugiego wątku na tym portalu. Przynajmniej jej początek, który wiązał się z rozczarowaniem. Koniec okazał się jednak zupełnie inny. Dominik miał złe doświadczenia z pierwszego zakładu, ale nie wycofał się, tylko po dwóch tygodniach rozpoczął pracę w innej firmie i jest zadowolony. Szkoda, że internautka „oszukana” zrezygnowała i oceniła nas już po pierwszym dniu. Niestety są osoby, które zrażają się już na początku i nie dają szansy ani nam, ani tym bardziej sobie.
Domek mógł być nie wysprzątany, towarzystwo mogło wydawać się nieciekawe. Czasem się zdarza i przykro nam z tego powodu, ale już nie raz pisaliśmy - nie mamy na to większego wpływu. Tu wiele zależy też od porozumienia ze współlokatorami odnośnie obowiązków. Ceny natomiast ustala współpracująca z nami firma i jak na warunki holenderski mimo wszystko nie są one wysokie. Życzymy wszystkiego dobrego.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy T&S Group?
Zadaj pytanie
alert