Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: T&S Group


Oceniono 206 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
T&S Group
Krakowska 31
45-018 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
shdsha - 2014-08-10 15:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sky32 - 2014-08-09 15:11:14]:
Złote rady zachowaj dla siebie, nie każdy ma pomocną rodzinę, która pomoże za granicą w razie kryzysu. A jechanie w ciemno za granicę, nawet z niezłą znajomością języka to i tak najczęściej samobójstwo. Jeśli ktoś liczy na pomoc ludzi dobrej woli i na to, że i w Irlandii może być lepiej bo się trafi jakiś fajny szef-Irlandczyk który zatrudni emigranta z Europy Wschodniej, to się może nieźle przeliczyć. Po miesiącu wrócisz z niczym.
zdjecie uzytkownika
sky32 - 2014-08-12 17:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shdsha - 2014-08-10 15:26:20]:
stary, chciałem pomóc. Nie podnoś sobie ciśnienia ;)
zdjecie uzytkownika
studentka - 2014-08-13 14:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Jak wygląda praca przy inwetaryzacji? Chcę sobie dorobić bo chyba wezmę dziekankę na moim kierunku. Jestem na drugim roku pedagogiki na Uniwesytecie Opolskim, ale trochę żałuję w ogóle że zaczęłam te studia. napiszcie proszę jak wygląda specyfika takiego liczenia, bo sama oferta wydaje się być bardzo atrakcyjna. Tym bardziej jak się nie ma zobowiązań i ochotę do pracy to jak sobie policzyłam to można zarobić nawet 2 lub 3 razy więcej niż jest do wyjęcia w Polsce na tego typu pracach. A warunki mieszkalne nie są dla mnie priorytetem. Ważne, aby przywieźć do Polski jak najwięcej pieniędzy i nauczyć się jak najwięcej.
zdjecie uzytkownika
krysia - 2014-08-13 19:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [studentka - 2014-08-13 14:01:03]:
droga studentko nie zawracaj sobie głowy t&sem bo nie przywieziesz nawet 2 euro bedzie ci brakowac na jedzenie.sprawa wyglada tak ze ta firma wykorzystuje ludzi, obiecuja duzo a zarabiasz 3 euro na godzine co tydzien bo na koniec miesiaca ma byc wyrównanie ale najczesciej kazdy jest w plecy tzn ma max 20 euro wyrownania.a w najgorszym wypadku na minusie. bedziesz musiała jeszcze ich spłacic za wynajem mieszkania. tylkko pytanie z czego skoro pracuje sie max 2 dni.ja w jednym tyg miałam 8 H, policz sobie ile zarobisz 8 x 3 = 24 euro i teraz mieszkanie -100 euro ubezpieczenie ok 20 euro dojazd do pracy - 10 euro. no na plus nie wyjdziesz.
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2014-08-14 10:42:48 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [deroo - 2014-08-07 21:43:37]:
SMS-y wysyła automat do kandydatów znajdujących się w naszej bazie. W biurze pracuje tylko kilka osób i wykonanie osobnego telefonu do każdego zarejestrowanego byłoby niemożliwością. Co chwilę dostajemy też maile i odbieramy telefony od Holendrów zgłaszających nam zapotrzebowanie na konkretnych pracowników. Dodajcie do tego dużo papierkowej roboty, a będziecie mieli obraz „dynamicznej” sytuacji w biurze:) Czasu nie starcza nawet na przejrzenie wszystkich wpływających na maila CV, w związku z tym prosimy o rejestracje w systemie co znacznie ułatwia nam kontakt z Wami. Obecnie usprawniamy system i dlatego szukamy dodatkowego pracownika/pracownicy. Może ktoś z Was byłby chętny do etatowej pracy w Opolu?:) Informacje na stronie tns-u. Pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
sokol - 2014-08-14 13:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.w polsce w biurze w opolu gwarantowali przy zaladunku i rozladunku opon.mam swoj samochod,przyjechalem okazalo sie ze nastepnego dnia mam wolne.poczekalem,dowiedzialem sie ze umowy daja co tydzien.kolejnego dnia tez mialem wolne.czekam drugi dzien.denerwuje sie bo trzeba ca cos zyc.zakwaterowanie przypominalo mi altane ogrodkowa w dodatku ostro za to kroja podobno.szybko przeprowadzilem sie niedaleko do znajomych. wkurza mnie taki brak kompetencji.poczekam kilka dni jak nie znajda mi pracy to sie pozegnamy.zycie nie konczy sie na t &s.pozdro
Sokol.
zdjecie uzytkownika
poirytowany - 2014-08-26 12:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tak czytam te wasze opinie z palca wyssane , podkoloryzowane, pisane w zlosci tylko dlatego ze jest sie osoba nie zdatna do pracy z dwoma lewymi konczynami gornymi i plakac mi sie chce. Jestescie banda debili i nierobow a polowa tego co tu wypisujecie jest stekiem bzdur na temat firmy. Zadna agencja pracy w Holandii nie oferuje pracy na 40h bo kazda z nich zalezna jest od zamowien klientow. Powiniscie miec pretensje do firm ktore was traktuja jak smieci i zamawiaja dwa razy w tygodniu a nie do agencji ktora was zatrudnia. Zadne z was nie ma bladego pojecia o rynku pracy a wszyscy sie wypowiadacie jak eksperci. Nie podoba wam sie to zabieraj ten kofer z tesco i zatrudnij sie bezposrednio w super villi z basenem i ubezpieczeniem za 20 euro. Pracuje przez T&S 3 lata i jak widze tych nowych ludzi ktorzy z polski przyjezdzaja i ktorym sie nie chce zlapac za miotle po wykonanej pracy bo im sie nie chce to mnie krew zalewa. Wszyscy jestescie siebie warci, banda nierobow ekspertow w hejtowaniu w sieci a jak mieli sie odezwac na miejscu to zawsze znajdowali wymowke :) nie powiem , czasem sie cos z wyplatami nie zgadza, ale blyskawicznie reaguje i zawsze zwracaja zakleglosci. Pozdrawiam Staszek N.
zdjecie uzytkownika
poirytowany - 2014-08-26 12:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A prawie bym zapomnial dla tych ktotrzy tak pieknie opisuja warunki w ktorych mieszkaja i doslownie wszystko jest be. Prosze bardzo : ( usunięte przez administratora ) /> link do strony z mieszkaniami , prosze mi pokazac mieszkanie za 380 euro z wszystkim. Jezeli juz tak zle jest wam w tych agencjach to moze jezdzcie w ciemno z rezerwa 10tys zloty bo mniejwiecej tyle bedziecie potrzebowac zeby: Zaplacic kaucje za mieszkanie od 1 do 3 mc czynszu, szukanie pracy bezposrednio przez pracodawce co graniczy z cudem , ale mniej wiecej potrzebujecie z miesiac zeby cokolwiek znalesc i przezycie, nie wspominajac o tym ze placicie juz czynsz i musicie cos jesc. Wszystkim sie wydaje ze to takie dziecinnie proste, jakby tak bylo to nie pracowalbym przez agencje... Staszek N.
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-08-26 19:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam zadzwonili do mnie z tej firmy dziś wyjazd w czwartek lub w weekend a od poniedziałku do pracy chciałabym poznać opinię szczerze , bo nie wiem co mam robić , może macie jakieś inne miejsca pracy za granicą?
zdjecie uzytkownika
karamba - 2014-08-26 23:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak se czytam wasze opinie na temat t&s .i co nie którzy troche przeginają z tym ja obecnie mam żonę w nl przez tą firmą i ona nie narzeka pracuje na produkcji kanapek i jest zadowolona i z mieszkania i z zarobków
zdjecie uzytkownika
KK - 2014-08-28 08:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna z najgorszych i najdroższych agencji. Byłem w 2010 roku, a po opiniach widzę ze nic sie do tej pory nie zmieniło. Po rozwiązaniu umowy z tens przeniosłem sie do innej agencji, gdzie na dzień dobry przy podobnej stawce moje zarobki wzrosły o 150 euro tygodniowo, ze względu na gwarantowane godziny, niższe opłaty za zakwaterowanie, ubezpieczenie i dojazdy do pracy. Do dziś pracuje przez agencje, 2 lata temu ściągnąłem rodzine, z jednej pensji opłacam czynsz za 3 pokojowe mieszkanie, utrzymuje 2 samochody i jestem w stanie coś jeszcze odłożyć. W tens sytuacja zupełnie nie była by realna. Jeśli nie chcecie sie rozczarować tens i chcecie coś zarobić to powinniście przyjechać tu przygotowani. To znaczy: własne auto, nawigacja, telefon z holenderska karta i laptop z dostępem do internetu. Po pierwszym tygodniu w pracy powinniście już wiedzieć czy będziecie pracować 5-6 dni w tygodniu,czy 2-3, wtedy na pierwszym standby'u jedziecie do waalwijk lub tilburga i składacie cv we wszystkich napotkanych agencjach pracy. Potem już jak standby to dzwonicie do innych agencji może akurat na ten dzień coś bedą miały dla was. Ja tak robiłem i dzięki temu udało mi sie coś odłożyć. W tens dawał mi 2-3 stanby'e tygodniowo ale na szczęście zawsze miałem pod ręka 2 inne agencje.
zdjecie uzytkownika
KK - 2014-08-28 12:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [poirytowany - 2014-08-26 12:39:18]:
Raczej nikt mieszkania w pojedynkę nie wynajmuje, ale weź np 2 osoby i robi sie 760 euro, a za to jest już duży wybór........
zdjecie uzytkownika
budowlaniec - 2014-08-28 12:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemano. Jest ciekawa oferta pracy na odświeżanie i mycie holenderskich samochodów. Dwie kwestie mam, bo nigdy nie byłem w pracy za granicą: pierwsze - czy poradzę sobie w ogóle bez znajomości języka holenderskiego? Znam jako tako angielski, nie wiem czy to nie za mało. Dwa - czy to cięższa praca niż na budowie?
zdjecie uzytkownika
poirytowany - 2014-08-29 11:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KK - 2014-08-28 12:32:59]:
760 czynszu dodaj oplaty wyjdziesz 1000 euro w miesiacu oplacisz? ;) a i nazbieraj hajs na "borg" czynsze x2 lub x3 zycze powodzenia. Staszek
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2014-08-29 12:49:46 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [budowlaniec - 2014-08-28 12:42:31]:
Dzień dobry. Holenderski nie jest w ogóle wymagany. Oczywiście dobrze go znać, ale język angielski w stopniu komunikatywnym w zupełności wystarczy. Czy to cięższa praca niż na budowie? Na pewno nie trzeba nosić żadnych ciężarów:) Na wyjazd trzeba przeznaczyć 2-3 miesiące, a jak się Panu spodoba praca, będzie możliwość zostania na dłuższy okres. Zapraszamy do rejestracji, to już ostatnie dni!!! :)
zdjecie uzytkownika
KK - 2014-08-29 12:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poirytowany - 2014-08-29 11:30:53]:
Wynajmuje prywatnie 2 sypialnie, salon, kuchnia, łazienka, toaleta, taras, piwnica - razem 95m2' budynek z 2004 roku, 620 euro czynsz telefon, internet, tv - 60euro na miesiąc, woda 30, prąd 40, gaz 90....problem może być uzbieranie na kaucje 2 czynszów - kiedy sie pracuje przez tens to wręcz niemożliwe....
zdjecie uzytkownika
poirytowany - 2014-09-02 09:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KK - 2014-08-29 12:55:24]:
To i tak wychodzi 840 euro a ludzie sie sraja o 390 za camping z wszystkim... W pojedynke takie mieszkanie dla osoby nawet na kontrakcie pracujacej to marzenie.. Takze niech sie zastanowia zanim zaczna narzekac ze wcale tak zle nie jest, zawsze mozna sie wyprowadzic na swoje i placic 840 jak Ty :)
zdjecie uzytkownika
KK - 2014-09-02 14:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poirytowany - 2014-09-02 09:54:14]:
Po pierwsze dla jednej osoby nie potrzeba mieszkania prawie 100m2 - wystarczy 40-50 m2 wtedy czynsz wyniesie 400-500 euro za miesiąc. Więcej niż za kemping, ale mieszkasz w normalnym mieszkaniu a nie zgniłej przyczepie i to jeszcze z dwoma narkomanami lub alkoholikami. Poza tym w NL jest coś takiego jak huurtoeslag - czyli dopłata do mieszkania, pracując w tens na pewno sie na niego każdy załapie i to na dość wysoki 100-150 euro na miesiąc. I co dalej taniej kemping? Poza tym inne biura za dużo lepsze warunki biorą mniejsze opłaty 60-75 euro na tydzień. Prawie 100 to rozbój w biały dzień. A tak w ogóle jak komuś sie tak życie w budzie podoba to może taka sobie kupić za 2000-4000 euro ( te co ma tens to raczej kosztują 2000.... ) i postawić na polu kempingowych za 60-100€ na miesiąc tak na pewno wyjdzie jeszcze taniej.
zdjecie uzytkownika
ruda super - 2014-09-05 13:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to firma nie zapewnia jakiegoś lokum tylko samodzielnie trzeba czegoś szukać. ja bym weszła w taki wyjazd, tylko niech mi już firma mieszkanie załatwi tanie, nawet kemping, i ewentualnie potem coś tam potrąci z wypłaty. mraśnie jakby się udało załapać mi do jakiejś roboty biurowej albo najlepiej call center to se jeszcze język doszlifuję
zdjecie uzytkownika
Robus - 2014-09-09 22:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RUDA SUPER, jedz do biura w holandi do waalwijku, tam niektore (nie bede wymieniac po nazwisku, kto tam pracuje wie o kogo chodzi) od sprzataczki myjacej kible dostala sie na stolek, co wiec musiala zrobic?, wszyscy wiemy...
Powodzenia.
Ps.A co do pracy, to zalezy do jakiej firmy sie dostaniesz, jak umiesz i lubisz pracowac to Ci siespodoba.
zdjecie uzytkownika
ABC - 2014-09-11 12:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle negatywnych komentarzy, aż dziwne, że nikt z tym jeszcze nic nie zrobił.
Holandia to nie Polska - tam w NL prawo jest sprawniejsze i wydajniejsze.

Pracowałem w NL i róznie bywało

polecam strone:
https://www.juridischloket.nl/

forumprawne.org ----> dział praca lub praca w NL

Piszcie tam na tych stronach i pytajcie to nic nie kosztuje.
(ta druga strona jest w języku polskim)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-17 08:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy był ktoś albo jedzie teraz na sortowanie owoców? Praca od 22.09.2014 mam tam jechać z T&s firmy proszę o radę
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-09-18 08:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-09-17 08:58:47]:
ja jade tez na prace od 22 z tej firmy....
wyjezdzam w niedziele z rana
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-08
Żródło: Gowork.pl
Moerdijk
( )
Ładowanie towaru Obowiązki: ręczny załadunek/rozładunek opon, rozładunek/załadunek tirów. układanie towaru na palety, układanie towaru na magazynie, zbieranie zamówień, przygotowanie towaru do wysyłki, Ciężka fizycznie praca (różnych rozmiarów ciężkie
zdjecie uzytkownika
poirytowany - 2014-09-18 10:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KK - 2014-09-02 14:27:45]:
Zacznijmy od tego ze na kontrakt fazy A mieszkania zadna korporacja ani makler nie da w czynsz bo nie masz gwarancji stalych godzin... pozostaje ci wynajecie mieszkania od turka w tilburgu albo gdzies indziej do momentu jak zjawi sie gmina i okaze sie ze to mieszkanie socjalne ktorego nie ma nikt prawa wynajmowac innym. Z gorki to tylko w filmach kolego... oczywiscie sprawa sie zmienia jak juz masz faze B lub bezposrednio kontrakt w fimie, ale dla nowych ludzi to marzenia nie do spelnienia. Ps. mieszkania za taka cene jak podajesz to chyba tylko w tilburgu na dzielnicach z brudasami ;)
zdjecie uzytkownika
KK - 2014-09-18 16:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poirytowany - 2014-09-18 10:35:12]:
Masz dziwne podejście, u mnie w zakładzie pracuje 137 osób z polski z czego 129 wynajmuje normalne mieszkania, cześć ma z gminy, cześć ze wspólnot mieszkaniowych. Żadna z nich nie miała nawet 10% problemów przy wynajmie jakie ty opisujesz. Większość wyprowadziła sie na swoje po 5-6 miesiącach pracy w NL. Nikt z moich znajomych nie płaci za sam czynsz więcej niż 800€ na miesiąc, większość mieszka w mieszkaniach z jedna sypialnia z czynszem poniżej 500€. Jak byś nie liczył dla pary jest to dużo lepsze rozwiazanie niż gniezdzenie sie w kempingu płacąc łącznie 760€
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x