T&S Group

Opole

Opinie o T&S Group

oleko 2016-07-21 15:25:10
Praca przy przetwórstwie tworzyw sztucznych jest u nich, nie wiem czy możn zarobić unich dobrze czy nie, bo zarobki nie są podane.
T&S Group 2016-07-22 12:20:16
Drogi użytkowniku UYO, w naszej ofercie są propozycje m.in. dla absolwentów, studentów i młodzieży uczącej się. Takie osoby rzeczywiście mają zazwyczaj niskie kwalifikacje, ale od czegoś trzeba zacząć karierę zawodowową, prawda? To, że oferujemy taką pracę powinno być akurat plusem :) Dla osób doświadczonych, z kwalifikacjami (spawacze mig-mag, operatorzy wózków widłowych, programiści IT) także co tydzień mamy coś nowego. Nikt nie jest u nas poszkodowany :)
Pokoje zwykle są 1-2 osobowe. Dla młodzieży uczącej się możliwy jest całkowity zwrot opłat. Jeśli ktoś się nie „łapie”, może wynająć coś na własną rękę.
Warunki pracy nie są szkodliwe. Czasem jest za to zimno (praca w chłodni) lub brudno (kurz na budowie) - mówimy jednak o tym przed wyjazdem. Większość ofert jest jednak od tych czynników wolna.
Telefony są u nas faktycznie często zajęte. Mamy pod opieką setki ludzi, przepraszamy za utrudnienia i prosimy o wyrozumiałość.
Pozdrawiamy
T&S Group Polska
Nim 2016-07-22 12:55:08
POSZUKIWANY PRACOWNIK DZIAŁU REKRUTACJI w biurze w Opolu widzicie to?
Ged 2016-07-28 02:14:27
Praca w fabryce kosmetyków w Vlijmen, może ktoś powiedzieć coś na ten temat?
10
oleko 2016-07-28 10:01:02
Praca przy przetwórstwie tworzyw sztucznych teraz jest u nich.
Blablabla 2016-07-28 15:05:49
W jakim sensie Cię oszukali? Nie ma tam pracy? Sama sie wybieram na kosmetyki i szukam opinii...
kama 2016-07-28 15:13:01
Nie tylko tam @oleko wiem, że do Tilburga potrzebują na wakacje do wielu miejsc
true.survivor 2016-07-30 22:23:19
Mam teraz możliwość wyjazdu z t&s jako operator wózków widłowych typu reachtruck/heftruck, pracował ktoś może przez tą agencję na takim stanowisku? Nie wiem, czy warto zaczynać z nimi przygodę, oferta wygląda dosyć ciekawie, ale po moich doświadczeniach w Holandii, jak i innych osób zwyczajnie się teraz boję tam jechać.
Jak się wybiera do NL do byle jakiej pracy (np. pracownik produkcji) to zawsze agencje dymają ludzi na kasę, a tutaj skoro chcą mnie przeszkolić to może nie będzie źle, może ktoś mi powiedzieć, jak tam z nimi jest na takich stanowiskach? Będę bardzo wdzięczny za każdą opinię, pozdrawiam :)
kiss 2016-07-31 10:39:03
Ja to bym się chętnie załapał do tej pracy w Holandii, bo w końcu oprócz dobrej podstawy jest jeszcze szansa na inne benefity.
Pracownik w roku 2013 2016-08-02 14:37:26
Sierpień 2013 na Droomgardzie z agencji TnS.
Sytuacja wyglądała następująco:
Domki na Dromgardzie są faktycznie bardzo malutkie, wszystko tu w środku jest miniaturowe.
Wraz ze współlokatorką trafiłyśmy do domku w idealnym stanie, był w środku bardzo zadbany, choć należy przyznać, że totalnie nie posprzątany po poprzednich bywalcach.
Przez pierwsze dwa i pół dnia nie miałyśmy ciepłej wody, jednak upominając się stale udało się załatwić i w końcu naprawili usterkę i można było spokojnie korzystać z cieplutkiej wody : )
Amplituda temperatury powietrza w domku jest zaskakująco duża. Za dnia jest bowiem gorąco jak w Afryce. Zatem w nocy przymrozki sięgają tych na Antarktydzie. Nie mam pojęcia jak ludzie wytrzymują tutaj zimą, skoro teraz latem, gdy na dworze jest ponad 20 stopni nocą jest aż tak lodowato.
Polecam więc jeśli ktoś przyjeżdża latem- zabrać ze sobą wiatrak by za dnia nie było tak duszno jak jest oraz kaloryfer, żeby w nocy nie marznąc, ewentualnie opcja zabrania śpiworu + koca KONIECZNIE!!!
Z firm, w których się tutaj pracuje nigdy nie polecę firmy King.
To co tam się wyprawa jest absolutnie niedopuszczalne i niemożliwe. Nikt kto tam przyjdzie od razu nie uwierzy w to co zastanie. Mam na myśli atmosferę pracy.
Wymienię imię i nazwisko, bo uważam że warto i że należy tak postąpić: Kasia Sankiewicz. Nie polecam to nawet mało powiedziane, wredna, niemiła, nie okazująca szacunku współpracownikom osoba.
Pracujący tutaj kierownik w biurze(który jest na zastępstwie Kacper) Jest niezwykle w porządku człowiekiem, zawsze pomocny, zawsze chętny do działania ;)


Można i da się spotkać tu ciekawych ludzi(jak wszędzie), jednak jeśli mam być szczera jest to tutaj totalną rzadkością.

Nie polecam firmy Jourgens, jeśli ktoś nie chce się pracować niemalże jak koń pociągowy. Jest bardzo ciężko, czasami nie można tego nazwać pracą, a ciężką harówką niestety : (
Jest to bardzo przykre, ale jeśli chodzi o Jourgens to chyba nic gorszego pod tym względem być nie może. Za to jeśli chodzi o wypłatę jest podobno proporcjonalna do włożonego wysiłku, czyli jest to jeden z najlepiej płatnych zakładów w TnS’ie. Tak słyszałam od ludzi tam pracujących.

W domku jest straszna wilgoć, proponuję zabrać pochłaniacz wilgoci, a kiedy się tu mieszka dużo grzać i często wietrzyć, żeby ta wilgoć nie kumulowała się w domku, bo jest źle wówczas(zapach oraz pleśń) : )

Można tu spotkać ludzi na poziomie, którzy jednak wstydzą się takiego życia na dłuższą metę ; )
TnS to dobre rozwiązanie na czas krótki przez co rozumiem 4-5 tygodni, na takie coś nawet mogę tą agencję polecić.
Gdy wyjeżdżałam tutaj na Droomgard i zobaczyłam opinię na tym forum, miałam ochotę zrezygnować, jednak miałam okazję sama się przekonać jak sytuacja wygląda. : )
Dostaliśmy służbowe telefony, z których mogliśmy rozmawiać ze wszystkimi z TnS, czyli z ludźmi na miejscu na darmo.
Czyli to co tutaj na miejscu w Holandii ma największe znaczenie.
Karty która znajdowała się w telefonie nie trzeba było nawet doładowywać.

Czasowo- czyli dojazd do pracy, w zależności od firmy.
Do formySanders trwa 20 minut, do firmy Jourgens około godziny, do Kinga jakieś 20 minut. Pobierane jest odgórnie(czyli odtrącane od późniejszej wypłaty) codziennie około 5 Euro za dojazd.
Kierowcy busów palą papierosy podczas jazdy, robi to niemal każdy spośród nich.
Regularna wypłata zaliczek, solaris, czyli tzw wyrównanie dopiero 2 tygodnie po zakończeniu przepracowanego miesiąca .
3
kama 2016-08-02 17:17:59
@kiss a na jakie tak dokładniej? Ciekawe, czy tam to wygląda podobnie jak u nas
Pozytywny Gość 2016-08-02 20:13:39
Czy moze ktoś coś powiedzieć o pracy w fabryce kosmetyków w Vlijmen? Jak tam jest? Pozdrawiam
ach 2016-08-02 21:42:25
Czy wciąż jest poszukiwany pracownik przy produkcji serów? Dobrze, że oprócz zarobków jest szansa na konkretne podwyżki doliczane do nich, a możliwość odpłatnego korzystania z zaproponowanych przez Agencję Pracy w Holandii: zakwaterowania, ubezpieczenia, transportu lokalnego również się przyda.
Pozytywny Gość 2016-08-03 11:21:37
ach gdzie sie wybierasz?
kama 2016-08-03 11:23:09
@ach a wiesz, ile odpłatne jest to zakwaterowanie? Czy to się opłaca w ostatecznym rozrachunku? Wiadomo, że na start to wygodniej.
lucy 2016-08-03 13:38:24
do: Pozytywny Gość- Sanders jest super. S godziny, rozne dzialy, fajna czysta praca- ja polecam.
lucy 2016-08-03 13:38:50
do: Pozytywny Gość- Sanders jest super. S godziny, rozne dzialy, fajna czysta praca- ja polecam.
wiola 2016-08-03 13:42:52
@kama jeśli spełnisz wszystkie warunki, które od Ciebie wymagają to kasę za zakwaterowanie zwarcają a dojazd do Holandii masz gratis
Pozytywny Gość 2016-08-03 14:13:07
Dotyczy pracy przy kosmetykach w Vlijmen. Zakwaterowanie to co mi zaproponowano wydaje się dość dużo:
Wiek - Koszt zakwaterowania/tydzień
22 lata i więcej - € 92,50
21 lat - € 80,00
20 lat - € 60,00
19 lat - € 40,00
18 lat - € 20,00
Ubezpieczenie 23,7 Euro/tydzien.
Dowóz do pracy samochodem: Codzienne potrącenie w wysokości 5,10 Euro, chyba ze kierujesz, to nie płacisz. Jak będzie blisko to rowerem. Praca na zmiany ale jeszcze nie wiadomo.
Koszty stałe uważam, że za duże.
Marek 2016-08-03 14:57:15
Moim zdaniem to się opłaca z tym zakwaterowaniem, to jest normalna suma z tego co mi się wydaje, nie ma kompletnie na co narzekać, bo jest po prostu stabilnie, mieszkanie to tam chyba 8 euro miesięcznie czy coś, za rachunki, na spokojnie więc koleżko
bambamer 2016-08-03 22:30:20
To oni jeszcze za rachunki jakąś kasę pobierają? Mam od nich ciekawą propozycję, ale się waham, bo coś mi ta agencja za dużo kasy ściąga, żeby potem się nie okazało, że wrócę do Polski bez niczego i jeszcze z opłatami dla T&S na głowie. Co o tej agencji sądzicie, uczciwa jest? Dobre wypłaty są?
r 2016-08-04 09:44:14
bardzo fajnie że w wielu ofertach już obiecują gwarancję godzin - może mi ktoś powiedzieć czy jednak tmo na serio działa tak jak powinno i jak dOKŁADNIE TO WYgląda w realu? z góry bardzo dziękuję za rzetelne odpowiedzi
olka 2016-08-04 11:56:11
Do: Pozytywny Gość @ Kama- stawki uległy zmianie, chyba na lepsze :-)
Marek 2016-08-04 15:00:16
Ogólnie jeśli jesteście w miarę zręczni to jest praca fizyczna przy naprawach rozmaitych, moim zdaniem na plus dla każdej osoby, której zależy na czymś więcej niż tylko pieniądzach
k 2016-08-04 15:14:35
witam
wraz z chlopakiem szukamy legalnej normalnej uczciwej pracy.chcialabym zapytac czy agencja t&s jest uczciwa agencja tzn. wyplaty sa na czas, zabieraja tylko faktycznie za to co powinni(domek,ubezpieczenie itp)czy sa problemy bedac za granica z uzyskaniem pomocy badz informacji? czy jezeli jest powiedziane ze np.tyg pracuje sie 40 godz. to faktycznie tak jest a nie praca od czasu do czasu po kilka godzin tylko.czy zakwaterowanie jest w miare ok?nie mowie tu o luksusach wiadomo ale czy sa w miare przyzwoite,w warunkow mozliwych do uzytkowania?
bardzo zalezy mi na uczciwych opiniach ludzi ktorzy tam byli a nie tych ktorzy chca tylko swa zlosc i fustracje wylac.
z gory dziekuje
k.
kama 2016-08-04 15:47:50
Nie trzeba korzystać z ich zakwaterowania oni dają taką możliwość ale jeśli ktoś uważa, że to za drogo to można poszukać na własną rękę
LEEELEEEE 2016-08-04 20:00:32
Witam mam wyjechać do pracy z tej firmy przy zbijaniu palet czy możecie coś wiecej powiedziec o tej firmie
df 2016-08-04 20:11:24
@olka ale jakie stawki uległy zmianie o czym piszesz? mam nadzieje ze na lepsze hm? zastanwiam sie nad podjeciem pracy u nich w firmie na przyklad jako operator bo widze ze do pracy za granica szukaja
holender 2016-08-05 11:24:07
Holandia to jest syf tam się już nie opłaca jeżdzić. Pracowałem w Holandii od 2004 roku do 2015 roku i mogę coś na ten temat powiedzieć jak agencje pracy fajnie okradają swoich pracowników za 40 godz pracy osoba zarabia po odtrąceniach za pokój z ćpunem lub alkoholikiem w środku 215 euro z tego trzeba na żarcie wydać na tydzień 80 euro zostaje 135 euro razy 4 tyg 550 euro odłożysz 2tyś zł a czasem nawet mniej. chętnie wam napiszę jak się fajnie zarabia w Holandii ardek0@poczta.fm
6
Piżmo 2016-08-05 11:47:18
No co mogę powiedzieć, praca jaka jest każdy widzi, ogólnie dość dobra, mam wrażneie, że jest rozwijająca, całkiem nie trudna i na pewno budująca więzi społeczne, szczególnie dla młodych ludzi i na wakacje
stef 2016-08-05 12:50:00
fakt, jest lepiej niz bylo w tamtym roku.... z przerazeniem myslalam o dromgardzie ale spoko teraz domki sa czyste i w innej czesci niz rok temu a obok jest park rozrywki calkiem przyzwoicie jest i dostalem gwarancje godzin na pismie, milo mnie zaskoczyli w tym roku :-)
Niuleeek 2016-08-05 12:55:14
Nikomu nie polecam tej firmy. Pojechałam z moim chłopakiem samochodem ( i dzięki Bogu, że samochodem), dotarliśmy na miejsce i nie dostaliśmy zakwaterowania. Dzwoniliśmy do koordynatorów, każdy miał nas gdzieś, potem już rozłączali połączenia. Pod wieczór jakiś niby pokój nam znaleźli. Wywieźli nas na jakieś, za przeproszeniem, zadupie. Jak zobaczyliśmy pokój to od razu chcieliśmy wrócić do naszego samochodu. Drzwi, które się nie zamykały, materac rozwalony i brudny, praktycznie zero miejsca na poruszanie się, ani jednej szafki, czegokolwiek na ubrania. Jak ktoś nie wierzy, niech sam oceni (4 zdjęcia), dopóki nikt nie usunie komentarza: www113.zippyshare.com/v/04boundY/file.html Za to mielibyśmy płacić 172,5 € tygodniowo. Koordynator, który nas tam zawoził powiedział, że ludzie tu takie pokoje w większości dostają i że muszą je wciskać. Kpina totalna. Wróciliśmy do naszego samochodu, po 35 godzinach bez snu, koordynator powiedział, że zajmie się nami jutro i że da nam zakwaterowanie. OK. Jedną noc możemy spać w samochodzie. Na drugi dzień zero kontaktu z kimkolwiek. Chyba nie wspomniałam, że urwaliśmy tłumik w pierwszym dniu jak jechaliśmy do adresu zakwaterowania po dziurach, bo taki tam dojazd. Zrobiliśmy jakoś samochód. Mechanik, który nam go naprawiał dał nam nocleg na kolejną noc. Trzeciego dnia z rana dzwoni do nas pani z t&s i mówi, że ma ofertę pracy dla mojego chłopaka i pyta gdzie jesteśmy, bo nas niby szukają po Waalwijku, że się martwią o nas, że dzwonią i nie odbieramy telefonów. Spojrzałam tylko ze śmiechem na telefon i powiedziałam do słuchawki chłopaka, że chyba sobie jaja robią. Nie dali mieszkania, nie było kontaktu, a dzwonią w sprawie pracy. Błąkaliśmy się po Holandii, szczęście, że mieliśmy trochę kasy ze sobą, bo byśmy nie mieli jak przeżyć. Kolejną noc spędziliśmy w aucie na granicy niemiecko- holenderskiej. Czwartą noc spędziliśmy również w samochodzie, tyle, że już w Niemczech. Straciliśmy dużo pieniędzy na wyjazd. Wróciliśmy wycieńczeni do Polski.
Ps. Spotkaliśmy na miejscu parkę, która też została oszukana wcześniej, oni nie mieli tyle szczęścia i spali pod gołym niebem, bo przyjechali busem.
8
oleko 2016-08-05 12:57:24
Praca w magazynie ze sprzętem elektronicznym jest u nich teraz i wydaje mi się, że spokojnie można tu zarobić jeszcze tylko nie wiem czy na pewno w ramach normalnych godzin.
Nick 2016-08-10 22:44:50
Dziękuję "Niuleeek" za uczciwa i prawdziwą opinię. Mam nadzieję że firma T&S wkrótce zniknie z rynku pracy zagranica i przestaną oszukiwać ludzi w tak podały sposób. Chce dodać że opinie pozytywne ktore sie tu pojawiają są podstawione przez osoby z tego pseldo biura by was wprowadzić w blad.
2
ygtf 2016-08-10 22:57:16
@oleko heej no tak ale praca przeciez do lekkiej nie nalezy bo wiaodmo ze to praca fizyczna jest ..g
qwerty 2016-08-12 20:07:29
Praca duch. Wszyscy widzą, że jest, chociażby na portalu niedziela.nl. Chyba nikt nie zaczął pracować.
A co do samej firmy T&S... Wszystko zależy jak się trafi i na kogo się trafi. Nie można powiedzieć, że wszystkie oferty są beznadziejna i że firma tylko oszukuje i żeruje na ludzkiej naiwności. Znam osoby pracujące przez tą Agencję, które mają zagwarantowane codzienne zatrudnienie, a co za tym idzie i zadowalającą ilość godzin pracy. Znam też wiele osób, które będąc zatrudnione przez firmę nie mają pracy wcale, albo są wzywane do niej raz na dwa tygodnie. W taki sposób nie da się ani żyć, ani przeżyć.
1
iza 2016-08-12 21:00:48
a ja zastanawiam sie czy bead posiadali jakies oferty pracy na stałe, bo wszystkie na jakie patrze i widzialam to skupiają się do praca na wakacje, a jak sie skonczy sezon to co wtedy?
T&S Group 2016-08-18 13:22:57 [pracodawca]
Nasza firma, jak sama nazwa wskazuje, jest agencją pracy tymczasowej :) Mimo to, mamy sporo ofert, które trwają dłużej niż do końca wakacji. Z reguły podpisujemy umowy na 3 miesiące lub pół roku. Nierzadko jednak okres ten można przedłużyć, jeśli oczywiście pracodawca zgłosi takie zapotrzebowanie. Łatwiej o to co prawda w konkretnych zawodach (operatorzy wózków, spawacze), ale np. popularny „skoczek” także ma szansę zaczepić się gdzieś na dłużej. Przy odrobinie chęci i samozaparcia, wszystko się uda :)
Pozdrawiamy serdecznie!
Wer 2016-08-18 13:42:49
Widzę że wakacyjne oferty sa całkiem sympatyczne i można się jakoś nieźle zakręcić tutaj na dłużej, na kilka lat
oszukani. 2016-08-20 13:29:48
Witam. wlasnie wyjechalismy przez ta agencje do pakowania kosmetykow. pracowalismy raptem dwa dni! niby sie nie sprawdzilismy i mieli nas dac na inny dzial.czekalismy.wkoncu dostalismy maila ze nas wykopali a zapieprzalismy naprawde jak woly w goracu bez mozliwosci wziecia choc lyka wody dopiero na przerwie.a prawda jest taka ze nie spodobalismy sie holenderce.nie spodobasz sie , jestes za dobry,robisz wiecej niz musisz,wychylasz sie to wylatujesz. doslownie za byle co.mozesz zapieprzac,starac sie ale jak nie podpasujesz wylatujesz.ogolnie kable tam dobrze sie maja.trzeba uwazac i na holenderki i na polakow. wystarczy ze cos na ciebie powiedza co wcale prawda nie jest i juz wylatujesz. twojej wersji nawet nikt nie wyslucha. niby ci wmowia ze pracy malo.to po co proponuja ludziom umowy na kilka tyg i sciagaja nowe osoby? jedna wielka sciema.i nie tylko nas tak potraktowali.do calej tej koordynatorki mozna dzwonic do woli i tak nie odbierze a na mail zwrotny od niej tez sobie poczekasz troche.co do lokum. pokoj na dwie osoby maly ale nikt nie oczekiwal luksusow;) lazienki trzy w tym jeden oddzielny prysznic i kibelek.w lazience grzyb. na dwadziescia osob(tyle nas tu) troche malo i malo przestrzeni.jak za taka kase(prawie 100euro za tydz). slaby standard.a na innym domku mowili ze sa karaluchy ale nikomu maja tego nie mowic i zostali sami z tym problemem.jeszcze nie dosc ze musimy placic za ten tydz to chca kasy i za nastepny.z jakiej racji skoro w sob .juz nas nie bedzie?nam nikt kasy nie odda.tak wiec odradzam szczerze ta agencje.
6
ola 2016-08-20 15:33:25
Kochani czytając wasze komentarze powyżej rozumiem, że głośno można powiedzieć, że polecacie i warto z nimi pracować tak? Zastanawiam się właśnie nad wyjazdem bo dużo ogłoszeń powrzucali, warunki niby ok. Będę wdzięczny za potwierdzenie czy warto ;) Pzdr
K. 2016-09-01 22:17:42
Praca przy kosmetykach w Vlijmen jest bardzo fajna, a przede wszystkim ludzie są przesympatyczni, przynajmniej ci z którymi miałam do czynienia. Praca ogólnie jest trochę monotonna, ale zazwyczaj są zmiany stanowiska co pół godziny :) Trzeba mieć szybkie ruchy i wykazać się sprytem i chęcią pracy - jak to pokażesz, pracownicy od razu to zauważą i Cię zostawią w firmie. To miejsce pracy polecam jak najbardziej :)
ygtf 2016-09-01 22:18:50
No to chyba nie ma się co zastanawiac prawda? Zawsze jednak warto spróbować czegoś się można nauczyć
świezaki 2016-09-04 23:02:18
Hej hej. Czy wyjeżdża ktoś może 12 na sortowanie owoców? Był ktoś w takiej pracy z tej agencji? My jedziemy pierwszy raz za granicę do pracy i chyba jak każdy mamy obawy. Ważne pytanie czy stawki godzinowe brutto są u nich już po odliczeniu zakwaterowania czy nie - bo w takiej sytuacji zostalby nam grosze z zarobionego czy trzeba ( mam nadzieje ze nie) płacić od 1 dnia za mieszkanie z własnej kieszeni. Bardzo nam zależy na wyjeździe do pracy ale nie jesteśmy majetni i bierzemy z sobą dość skromna ilość gotówki na dwie osoby niecały 1000 zł. Proszę o szczere odpowiedzi na salongier777@Interia.pl lub pod tym postem. Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
kama 2016-09-05 08:16:25
@swiezaki ale to nie ustaliliście takich szczegółów z T&S Group?
T&S Group 2016-09-08 12:43:57 [pracodawca]
Spokojnie, nie płaci się za mieszkanie od pierwszego dnia. Jeśli to Wasz pierwszy raz w Holandii, to rzeczywiście dobrze jest mieć na początek trochę pieniędzy. Wszystko przez oczekiwanie na holenderski numer SOFI (taki tamtejszy nip) na który czeka się od kilku do kilkunastu dni w najgorszym wypadku.

Na wypłatę nie trzeba czekać miesiąc, można skorzystać z systemu cotygodniowyh zaliczek.

Żeby je otrzymać, trzeba wypełnić biały formularz rejestracji godzin i zdać go na weekend. Należy wpisać w nim przepracowane w minionym tygodniu godziny. Pierwszą taką zaliczkę wypłacamy w drugim tygodniu pracy w Holandii.

W razie pytań, prosimy jeszcze o telefon do naszego biura. Wyjaśnimy wszelkie wątpliwości.

Pozdrawiamy serdecznie.
iza 2016-09-08 12:45:52
To oni nie zapewniają zakwaterowania? Czyli co na własna rękę trzeba sobie czegoś szukać? Trochę lipa jak tak jest bo jak jedziesz tam gdzie masz zapewniona prace to i lokum rownież powinno być zapewnione
m 2016-09-14 20:39:48
najbardziej zlodziejskie biuro na swiecie w 4 msc.oszukali mnie na 2tys,eur.Warunki tragiczne nic sie nie zgadza i nikt nic niewie,95% firm na ktore kieruja to jakas pomylka,pracowalem w nl. 8 lat przez rozne biura tylko trzy polskie,ale takiego bagna nie widzialem jeszcze jak w t&s,odradzam rowniez otto polecam exoticgreen podobno zmienili nazwe teraz;)
m 2016-09-14 20:45:44
najbardziej zlodziejskie biuro na swiecie w 4 msc.oszukali mnie na 2tys,eur.Warunki tragiczne nic sie nie zgadza i nikt nic niewie,95% firm na ktore kieruja to jakas pomylka,pracowalem w nl. 8 lat przez rozne biura tylko trzy polskie,ale takiego bagna nie widzialem jeszcze jak w t&s,odradzam rowniez otto polecam exoticgreen podobno zmienili nazwe teraz;)
1
izunia 2016-09-15 10:16:44
iza no właśnie, jam chcę do nich jechać do pracy na Sortowanie i pakowanie owoców o tilburga ale tutaj napisali że mogę skorzystać z jakiegoś proponowanego zakwaterowania
Zostaw swoją opinię o T&S Group - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group