Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: T&S Group

zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-03-16 09:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
2015 T&s group work force i inne podnazwy wszystko jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba ze po prostu trafisz na dobry hotel ale i tak walka z godzinami by zarobic godne pieniadze zabietaja max tygodniowo bo 92.50 € gdzie inne firmy biora po 70 nawet praca jest nie codziennie i godzin brakuje masakra siedze 2 tydzien ciagle chory droomgaard domki jak i inne kemp parki dno noe dajie sie ludzie powinnismy miec godne dla ludzi warunki a prace taka jaka wam odpowiada
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2015-03-20 12:53:29 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marcin - 2015-03-01 21:03:10]:
Skoczek to osoba, która nie jest przypisana na stałe do danego zakładu pracy. Znaczy to że np. dwa tygodnie będzie się pracować przy sadzonkach, a potem miesiąc lub dwa np. w magazynie. Słowem zajmuje się miejsce tam, gdzie jest akurat jest zapotrzebowanie na pracowników. Ma to swoje plusy i minusy. Do tych pierwszych należy to, że w takim wypadku nikt nie będzie wymagał od pracownika wysokich kwalifikacji. Zwykle wystarczy zgłoszenie chęci i dobra znajomość angielskiego, rzadziej niemieckiego. Jeśli ktoś nie ma nic przeciwko zmianom, można śmiało w ten sposób zacząć, by choćby nabrać doświadczenia na rynku pracy. Minusem jest to, że przynajmniej z początku pracuje się w zupełnie różnym wymiarze godzin. Raz może ich brakować, innym razem trzeba brać nadgodziny. Skoczek to opcja skierowana głównie do młodych, absolwentów, którzy dopiero zaczynają zawodową karierę. Ale to oczywiście i starsi mogą z oferty skorzystać:)
Pozdrowienia!
zdjecie uzytkownika
tnsvictim - 2015-04-15 20:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [T&S Group - 2015-02-26 11:17:51]:
Nie dziękuję z góry za Państwa odpowiedź, bo już jej udzieliliście. To co napisaliście dokładnie potwierdza to wszystko co wam zarzucałem. Miło, że przyznajecie iż tylko „pewne kwestie mijają się z prawdą” , zatem możemy się przynajmniej zgodzić, że to czemu nie zaprzeczyliście jest prawdą. Dla przypomnienia - Kradzieże są codziennością a sposób zorganizowania ośrodka tylko im sprzyja. Na Droomgardzie częste są pobicia i prostytucja, a co za tym idzie kontrole policji co kilka tygodni. Rano, bez uprzedzenia. „Oddzielna” firma Intertour (biuro w tym samym budynku co siedziba TnS, jedyna inna firma w tym budynku )zatrudnia nielegalnie kierowców i nawet bardziej łamie prawo holenderskie jeżdżąc na polskich blachach. Ujemne wyrównania na solariach. Są co ? Przejazd na kanapki w jedną stronę - bezpłatne 2,5 h? prawda. Pracownik TnS ma gorzej na wstępie bo opinia o tej firmie jest ogólnie znana wszystkim pracodawcą. Prawda. Miesięcznie zarabiasz 500-600 euro. Prawda. Itd.

Odpowiedź TnSu to kwintesencja tego czym ta firma jest. „Spychologia i niekompetencja” – wzięte w cudzysłów sugerują, że ktoś nie zgadza się z tym stwierdzeniem. Szkoda, że zaraz przerzuca, powiedziałbym nawet że „spycha”, odpowiedzialność na podmioty niezależne od T&S. Czyli problemy są ale to nie winna T&S. Teraz pytanie, skoro te kwestie nie są zależne od TnS to dlaczego korzystacie z akurat tych zewnętrznych firm ? W zasadzie jak macie czelność pisać o „niezależnych od nas usług”. To kto wynajmuje te firmy ? kto o tym decyduje ? jakaś zewnętrzna organizacja, krasnoludki? Ci bezczelni pracownicy was zmuszają? To niestety pewna filozofia tej firmy – wszystko o co masz pretensje mniej do kogoś innego bo przecież My nie jesteśmy za nic odpowiedzialni. Cytat „Każdy bowiem może załatwić sprawę na własną rękę.” A może jest jakaś osoba albo nawet kilka które zajmują się tymi oddzielnymi podmiotami a skoro jest tyle problemów to może nazwać te osoby po imieniu – „niekompetentne”.
Rekrutacja – znajomość języka naprawdę na podstawowym poziomie jest wystarczająca. Teraz to moje słowo kontra Tns ale jeżeli pogadacie z kimkolwiek kto tam pracował potwierdzi moją wersję. Nie wiem co za tytan intelektu to pisał albo czy była duża burza mózgów nad tym wpisem ale nawet suma waszych połączonych ilorazów inteligencji nie przyniosła skutku – mandat to wykroczenia a nie przestępstwo więc nie można przez niego być skazanym a co za tym idzie nie można nie dostać w takim przypadku Świadectwa o niekaralności. Natomiast można mieć problemy z otrzymaniem takiego świadectwa gdy kogoś zamordujesz, zgwałcisz okradniesz albo coś podpalisz itd. I to są osoby które nie dyskryminujecie, to chwalebne że nawet jeżeli zgwałciłeś dziecko znajdziesz pracę w TNS! Może czas się przyznać – T&S to Trynkiewicz i Spółka?
Opiekunki – praca jest od nich niezależna? Nie mają wpływu na to kto, gdzie i ile godzin przepracuje? Proszę was to jest już wręcz żenujące. Najpierw wstawka regulaminu żeby wpis wydawał się długi i sugerował, że firma trzyma się zasad. Niestety tak nie jest. Teoretycznie powinno, ale w praktyce jakakolwiek próba odwołania się do swoich praw powoduje problemy dla pracownika i często przykrości jeżeli nie zwykłą zemstę ze strony osób które powinny pomagać.
I tak opiekunka która ma pod sobą 200-300 osób ma być w stanie odpowiedzieć na pytania o „zakwaterowani, transport i rozliczenia finansowe”. Nie twierdze, że musi znać to wszystko na pamięć, ale w miarę szybko powinna, na te KLUCZOWE dla pracownika informacje, a nie w dogodnym dla siebie czasie po tygodniach pyskówek, mailach sms-ach i telefonach. I nie zwalajcie na pracowników „którzy dzwonią w sprawie koloru butów”. Co to za odpowiedź? To co, nie odpowiadacie na pytania pracowników bo niektóre są głupie, na maile też nie odpisują bo dziennie dostają ich 20 a wiele z nich to spam?
I na koniec. Dlaczego nie zrezygnowałem wcześniej? Zrezygnowałem gdy tylko mogłem. Niestety prawda jest taka, że głodowe pensje TnSu i wszystkie wasze brudne zagrywki utrudniają, niektórym wręcz uniemożliwiają ucieczkę z waszego obozu pracy. Po tym jak zmieniłem agencje tak naprawdę zobaczyłem jak chora jest ta firma i jak traktuje się ludzi w normalnych firmach. Przede wszystkim, że traktuje się ich jak ludzi a nie jak bydło, które służy do utrzymania bandy bezdusznych śmieci. TnS nie jest firmą, bardziej pasuje do was określenie pasożyty.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-18 19:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co wy piszecie za bzdury ze zle,ja pracuje juz 2 miesiące dla T&S ,i powiem wam ze jest całkiem fajnie roboty tyle ze sie nie przerobi ,i kasa dobra 330 eurro na tydzień , ja pracuje na serach jest cieżko bo te sery są cieżkie ale kasa jest
reszta chlopaków tez nie narzeka robią na tulipanach mają po 270 euro ale zawsze to lepsze niz nic .Czasami jak któryś z chlokaków sie nie wykazał w pracy to siedział na dupie w mieszkaniu pare dni az znależli mu inną robote .Warto czekać tyle wam powiem. Sery to jest moja 5 robota za 5 razem trafilem na swoją robote która mi odpowiadała.
zdjecie uzytkownika
artur - 2015-04-19 21:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszy mnie porównanie kosztów zakwaterowania w domkach do cen w Angli, po pierwsze zarobki w Angli są w funtach, po drugie za 100 funtów owszem są pokoje 1 osobowe [120 za 2 osobowe] ale to sa pokoje w normalnych flatach [ mieszkaniach po 12-18 m2 duże przestronne i umeblowane i w niczym nie przypominają tych nor z grzybami na kempingu w Holandii. Ceny zakwaterowania w Holandii sa dużo zawyżone i powinny kosztować max 40- 50 euro / na tydzień za osobę a nie ok 100 euro za łóżko w pokoju 8 m2/ tydzień gdzie mieszczą sie tylko 2 tapczany. Kroją na całego lepiej spać pod namiotem.
zdjecie uzytkownika
vircelo - 2015-04-20 09:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [artur - 2015-04-19 21:27:54]:
tutaj się zgodzę z Arturem, zobaczcie sobie że na portalach Holenderskich można wynająć ladny pokój w ladnym mieszkaniu za ok 60-90E. Tak więc ściąganie po 90e za mieszkanie w kilka osób w żenującym standardzie to wg mnie przestępstwo.
Min dla tego zrezygnowalem z podjęcia wspólpracy z TNS.
Wydaję się że w Wiekliej Brytanii bardziej szanuje się pracownika.
zdjecie uzytkownika
kararbma - 2015-04-29 00:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że ofert pracy mają naprawdę sporo. Czy to ma w ogóle wpływ na wynagrodzenie pracownika jaką posadę się podejmie czy wszyscy jak jeden mąż dostają te same słabe warunki.
zdjecie uzytkownika
yyyyyy - 2015-05-01 19:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jedzcie do T&S!!!!!!!! Oni nas tu traktuja nie uczciwie. Dzisiaj jest dzien wyplat jak i zaliczek i nikt nie dostal,bo jak oni twierdza dzisiaj jest niby jakis europejski dzien bankow i one nie ksieguja a ludzie tu sa bez pieniedzy bo T&S trzyma nasza kase na oprocentowaniu w banku i kase pewnie bedziemy miec dopiero okolo srody dlatego ze znowu we wtorek jest swieto w holandii. Malo co wykorzystuja wszystkich jak tylko sie da, pracujesz 8 godz na nocce a nastepnego dnia masz na rano i spisz 4 godz i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to maja ze nie jestes produktywny, masz zapiedalac i nie ma opcji ze puszcza cie wczesniej do domu.Malo co jesli chcecie placic az 92 euro za te warunki jakie tu sa to smialo jedzcie do T&S-u a warunki takie sa ze jest mnostwo grzyba, pelno dzior w scianach w podlodze ciepla woda jest jak jej sie zachce byc.... A sa tez tu nie proszeni goscie czyli slimaki, mrowki,pajaki. Tu jest nie zbyt ciekawie jak byla zima to tu sie zamarzalo z zimna to nie sa dobre warunki mieszkaniowe, wiec wam odradzam pracy tu w tym biurze.
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2015-05-06 12:10:50 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kararbma - 2015-04-29 00:34:05]:
Teoretycznie wynagrodzenia są podobne, a wpływ na nie ma w znaczniej mierze wiek pracownika. W praktyce jednak wiele firm z którymi współpracujemy oferuje po jakimś czasie podwyżki oraz długotrwałą współpracę. Jeśli pracownik się sprawdzi, firma może zaproponować bezpośrednie zatrudnienie, co wiąże się z kolejnym wzrostem wynagrodzenia. Początek jest więc wyrównany, ale z biegiem czasu szanse na lepsze zarobki rosną.
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2015-05-06 12:44:31 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyyyy - 2015-05-01 19:04:28]:
"Oni nas tu traktuja nie uczciwie. Dzisiaj jest dzien wyplat jak i zaliczek i nikt nie dostal,bo jak oni twierdza dzisiaj jest niby jakis europejski dzien bankow i one nie ksieguja..."

To nie kwestia uczciwości, a systemu informatycznego. Rzeczywiście podczas świąt mogą w niektórych bankach zdarzyć się opóźnienia w księgowości. Mamy nadzieję, że 5 maj - Dzień Wyzwolenia - nie stanął jednak na drodze przelewu. Przepraszamy za niedogodności i zapewniamy, że nie było w tym z naszej strony złej woli.
zdjecie uzytkownika
ut3m - 2015-05-10 20:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tnsvictim - 2015-04-15 20:49:16]:
T&s Group, tym rożni się od innych firm, że wprowadza w błąd ludzi, których zatrudnia - już na starcie ludzie trafiają do innych firm niż, chcieli przyjechać z polski. Nie jest też, prawda, że dostaje się możliwość długotrwałej współpracy z firmą wręcz przeciwnie większość ludzi nie ma stałej pracy w jednej firmie, a reszta po zakończeniu fazy A zostaje zwolniona przez t&s Group lub firmę holenderską. Efekt jest taki, że ludzie marnują swoje najbardziej efektywne lata życia i zdrowie dla firm, które pozbywają się ich jak zużytych rzeczy pozostawiając bez środków do życia, a na ich miejsce przyjmują nowych, obiecują to samo kłamstwa o stałej pracy zagranicą. Tak działa T&s group. Co do opóźnień w wynagrodzeniach są one w T&s częste nie tylko w święta do tego są często błędy w obliczeniach co ciekawe zawsze na niekorzyść pracownika. T&s Group pobiera, za mieszkanie w kampingu o tragicznym standardzie około 340 euro. W kampingach jest pleśń grzyb i robactwo. Przejazdy do pracy to 80 euro za miesiąc busem z pijanym kierowcą.
Warto być świadomym wyboru jakiego się podejmuje ryzyka wyjeżdżając przez taką nieuczciwą firmę jak t&s ponieważ ich na miejscu nic nie interesuje, że będziecie siedzieli bez pracy tygodniami.
zdjecie uzytkownika
oszukana m. - 2015-05-12 19:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, rowniez odradzam wszystkim zalatwianie roboty przez to zakłamane biuro.
Obiecano mi pracę za porządne pieniądze, zakwaretowanie na nowym, podkreślam NOWYM ośrodku, bezpieczeństwo i komfort.
Kiedy dojechałam na miejsce, okazało się że muszę czekać 6 godzin na osobę od kwater, bo nikomu nie chciało się przyjeżdzać wczesniej niz o 12, a na miejscu byłam z samego rana o czym informowalam koordynatorow.
Próbując znaleźć łazienkę, natknęłam się na dosłownie oblepioną brudem podłogę, śmierdzącą i zabrudzoną fekaliami ubikację która wyglądała na nieczyszczoną od conajmniej kilku dni, niespuszczona woda i brudny papier, MAASAKRA.
Po 6 godzinach przybył łaskawie koordynator i przydzielił mnie do domku, przypominam, w tym NOWYM ośrodku. W domku warunku gorsze niż mogloby się wydawać. Brudny materqc, dziurawe łózko, grzyb i robale na ścianie, syf brud i patologia, po czym współlokatorzy z uśmiechem poinformowali "uważaj bo tu kradną, niejednej osobie zginął drogi sprzęt i inne rzeczy itd"
No, wspaniale.
Po czym okazało się że koordynator nie ma zielonego pojęcia do jakiej właściwie pracy i jakiej firmy przyjechałam, i że stawka będzie wynosić śmieszne pieniądze, plus opłaty za mieszkanie 95 euro tygodniowo i 20 za dojazdy do pracy. Nawet na to bym nie zarobiła.
Poczułam się wykorzystana, oszukana i okradziona, uważam iż biuro t&s winne mi jest zwrot pieniędzy za transport do holandii i z powrotem, gdyż jeszcze tego samego dnia zmuszona byłam wrócić do polski. Chętnie wstawiłabym zdjęcie warunków jakie panowały w tym "nowym i zadbanym" ośrodku, ku przestrodze dla tych, którzy chcą zaufać tym nieuczciwym i fałszywym oszustom z biura t&s.
NIE WIERZCIE W TO CO WAM OBIECUJA!
zdjecie uzytkownika
T&S Group - 2015-05-15 11:20:34 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oszukana m. - 2015-05-12 19:48:42]:
To dość podobna historia co u internauty Dominika z drugiego wątku na tym portalu. Przynajmniej jej początek, który wiązał się z rozczarowaniem. Koniec okazał się jednak zupełnie inny. Dominik miał złe doświadczenia z pierwszego zakładu, ale nie wycofał się, tylko po dwóch tygodniach rozpoczął pracę w innej firmie i jest zadowolony. Szkoda, że internautka „oszukana” zrezygnowała i oceniła nas już po pierwszym dniu. Niestety są osoby, które zrażają się już na początku i nie dają szansy ani nam, ani tym bardziej sobie.
Domek mógł być nie wysprzątany, towarzystwo mogło wydawać się nieciekawe. Czasem się zdarza i przykro nam z tego powodu, ale już nie raz pisaliśmy - nie mamy na to większego wpływu. Tu wiele zależy też od porozumienia ze współlokatorami odnośnie obowiązków. Ceny natomiast ustala współpracująca z nami firma i jak na warunki holenderski mimo wszystko nie są one wysokie. Życzymy wszystkiego dobrego.
zdjecie uzytkownika
adolf - 2015-05-25 18:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A to prawda że wysyłacie nieświadomych ludzi do pracy przy recyklingu azbestu w Baetsen-Son i nic nie ma w umowie o tym azbeście? :)
zdjecie uzytkownika
warszawiak - 2015-05-25 22:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adolf - 2015-05-25 18:41:30]:
Ja też tam pracoowałem w tym syfie w Baetsen. Horror, pozwe tych pajaców do sadu za ten azbest
zdjecie uzytkownika
legon - 2015-06-14 05:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na szczęście w tej chwili nie ma żadnych ofert do pracy w Baetsen, bo jeżeli to co mówicie to prawda, to ktoś powinien się tym zająć. Poza tą sytuacją nie spotkałem się z jakimiś problemami w tej firmie. Za to mają wiele ofert ciekawych w sezonie wakacyjnym jak i na stałe więc wypada się przyjrzeć bliżej ich ofercie.
zdjecie uzytkownika
czarna 1000 - 2015-06-18 20:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich chcialam przedstawic takze prawdziwa opinie na temat tego co tam sie dzieje po pierwsze tns zatrudnia wiekszosc ludzi karanych badz takich ktore zbiegly z kraju bo grozi im wiezienie 70% to kryminalisci i narkomani!!!gdzie orzeczenia o niekaralnosci nic nie jest sprawdzane czlowiek nie wie z kim mieszka okazuje sie ze sa to ludzie ktorzy wyszli z wiezienia badz uciekli przed tym.Pracujac tam trzeba liczyc sie z tym ze mozna poplacic zyciem przyklady na dromgardzie przyklady na Waalwijk ludzie boja sie zglaszac sa pod strachem przed tymi bandziorami musza uciekac zastraszanie ze strony ,,Kriminalistow" NIBY wspollokatorow!Jesli ktos jest na tyle madry zrobi z tym porzadek sa odpowiednie instytucje ktore sie tym zajmuja.Wnioskujac wszystko Banda kryminalistow i narkomanow oto wiekszosc pracownikow tns group.Nie polecam wyplaty tez kroja jesli sie nie dpoilnuje to zawsze jakies pomylki maja np przy zaliczkach ludzie narzekaja na brak pracy wiekszosc siedzi na domkach po 2 dni pracuja w tyg albo w ogole !!!Brak szacunku dla ludzi ktorzy chca pracowac i walcza o swoje tolerancja dla cpania i kryminalu takich ludzi chce tns zatrudniac !!!!!!!
T&S Group
T&S Group
"Wywiad z Ryszard Pierzchała - Współpracownik w zakresie działań marketingowych i PR w firmie T&S Group"
Proszę o kilka słów na temat historii firmy TNS... Firma istnieje od dwunastu lat. Od samego początku działa na terenie Opola.   Czym się zajmuje TNS Group? Agencja zajmuje się rekrutacją osób wyjeżdżających do pracy do Holandii. Początki działalności sięgają okresu przed przyjęciem Polski do Unii Europejskiej. W tamtym czasie były, to osoby z paszportami niemieckimi, ale od momentu wejścia do Wspólnoty firma obsługuje już wszystkich pracowników.    Co można powiedzieć o Państwa siedzibie? Firma od samego początku działa na terenie Opola, siedziba mieści się w centrum miasta, a niedawno uruchomiła oddział w Bytowie w woj. pomorskim. Odkąd internet stał się dodatkowym medium, wiele spraw można załatwić za pośrednictwem naszej strony internetowej np. formalności związane z rejestracją.     Czy w jakikolwiek sposób zmieniał się profil prawny firmy? Cały czas działa, jako TNS Group. Jest to firma-córka niepowiązana kapitałowo z firmą holenderską. TNS Group z Opola współpracuje tylko z oddziałem holenderskim. Osoby, które wyjeżdżają do pracy za pośrednictwem agencj...
zdjecie uzytkownika
snake - 2015-07-14 02:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie
co do T&Su to nie warto sie pchac!!!!!! Po pierwsze po 4 tygodniach dostajesz wyplate i solaris czyli kwitek z wyplaty tak zwany patrzysz na niego i nie czaisz bo po pierwsze po holendersku a po drugie jak go przetlumaczysz to masz wiele brakow na nim....nie ma godzin nocnych dodatkow nie wiadomo gdzie sie podzialy zreszta pytanie gdzie ???w T&Sie!!!!!!!!!!!!!!!! Za co w Walwijku w biurze zrobili wystroj????? Za nioe male pieniadze bylem i widzialem za nasze pieniadze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak szczerze to naprawde oszukuja nawet z godzinami wogole sie nie zgadzaja ja zaczalem juz pisac sobie na kartce godziny zeby potem je sprawdzic i co jedna dnioka poszla w piozdu sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla T&Su zeby mieli za co balowac w dniu wyplaty hahahahahahaaaaaa bo tez tak jest natknalem sie na to gdzie chcialem wyjasnic sprawe ale odprawiono mnie z kwitkiem bo byla imprezka!!!!!!!!!!!!! Co do pracy jaka maja ci zapewnic .....tak zapewniaja lecz kiedy jestes dobry i sie sprawdzasz to szukaja ci innej bo tam poznali sie pracodawcy ze dobrze pracujesz i chca ciebie ale nie T&S musi ci znalesc cos lepszego.....tak jest za kazdym razem......Gdy masz fajna prace zaraz ja tracisz.....A co do domkow to masakra oplaty jak za wynajem mieszkania gdzie warunlki sa tragiczne!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie z T&Su otworzcie w koncu oczy albo wymiencie personel bo tak dlugo nie pociagniecie tym bardziej ze zaklady juz zaczynaja rezygnowac z uslug T&Su [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A opiekunki to same sz..... ktore nie potrafia niczego doklednie wytlumaczyc glupio sie tlumaczac i robiac z czlowieka debila!!!!!!!!!!!!Uwierzcie mi ale T&S nie jest juz dobra agencja pracy Dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-07-16 19:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Grudniu też tam robiłam i potwierdzam wszyskie negatywne komentarze naszczescie nie zabawiłam tam długo tylko 2 miesiące. Stanowczo Odradzam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach.
zdjecie uzytkownika
snake - 2015-07-20 19:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wlasnie ludzie sami uciekaja....a traktowanie ludzi przez nich to porazka serio mysla gowniary ze maja przed soba mlodsza od siebie i moga robic i gadac sobie co chca ale niestety nie jest tak jak mysla.....bylem przy jednej takiej rozmowie i porazka jak potraktowala starsza pania gowniara przez telefon.....Mysle ze t&s niedlugo padnie i to bedzie sukces......Chyba ze malolaci beda tylko tam pracowac....hahahahhaaa co za porazka ten T&S.....
zdjecie uzytkownika
warius - 2015-07-22 23:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że praca, którą oni oferują za granicą w holandii jest naprawdę przyzwoita. nie zdarzyło mi się znaleźć tak względnie klarownej oferty. Chociaż była jeszcze jedna agencja z którą chciałem się związać. Finalnie jednak wybrałem T&S i mam nadzieję, że się nie zawiodę - niedługo pierwsze dni pracy.
zdjecie uzytkownika
Kos - 2015-07-23 13:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [warius - 2015-07-22 23:32:33]:
W Holandii jest minimum 5 lepszych pośredników, ale t&S też swoją drogą nie jest zły
zdjecie uzytkownika
ariel - 2015-07-29 14:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jest to jedna z najgorszych firm jakich pracowalem warunki mieszkalne w katshevel sa makabryczne grzyb slimaki i dziury w podlogach nie dziala prad ani ciepla woda po 2 caly osrodek to jedna wielka patologia wliczajac w to camp menagerow oszukuja na pieniadzach godzinach i pracy mialem byc zatrudniony w branzy wyzucania odpadow pobudowlanych a trafilem na wysypisko smieci z jakims [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] holendrem i wyzucalem zwloki kotow zgnile rosliny i osrane pampersy moja dziewczyna wstawala o 3 rano a konczyla o 20
i tak przez miesiac
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Informacje z rekrutacji w ogóle nie miały nic wspólnego z tym co było potem zagranica. Standardowe pytania.
Nie informują ludzi, że nie będą mieć możliwości pracy dłużej niż do fazy A mimo, że w Holandii standardem są trzy fazy. Na fazie B i C w T&S Group zostają osoby z rodziny od koordynatorek i znajomi od osób przyjętych przez firmę.
Dlatego pytania o kalifikacja, angielski itp. pracowitość w pracy są nic niewarte.
Na miejscu, również lepsze lokalizacje mieszkaniowe i prace dostają osoby z rodzin od koordynatorek i osoby znajome od pracowników firm holenderskich. Pracownicy firm holenderskich Polacy na wyższych stanowiskach z dużym stażem pracy, również zaczęli żerować na pracownikach t&s i wprowadzać nieuczciwa konkurencje dla innych pracowników t&s tych uczciwie pracujących, oferując niektórym pokoje do wynajęcia z których, mają niemałe zyski finansowe(nie płacą podatków za wynajem, a maja dodatkowy zarobek)w zamian oferują pracownikowi stabilną pracę i wsparcie w pracy u szefa.
Pytania: Jak w uczciwej firmie którą nie jest T&s pytania były o kalifikacje i doświadczenie i angielski.

zdjecie uzytkownika
amstel766 - 2015-07-29 22:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję wam bardzo za te wszystkie opinie , omijam tą agencję wielkim łukiem
zdjecie uzytkownika
snake - 2015-07-30 02:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedno wielkie klamstwo!!!!!! Oszukujecie ludzi na czym swiat stoi!!!!!!!!! Dorabiacie sie na nich!!!!!!! Pracowalem tam 5miesiecy i z kazdym miesiacem mialem problem bo nigdy nie zdadzal mi sie solaris a gdy byly prosby o powtorne sprawdzenie do dzis nie otrzymalem zadnej odpowiedzi!!!!!!!! Powiem tak jak upominasz sie o swoje oni zabiora ci wiecej niz myslisz bo sie upominasz !!!!!!! Najlepiej siedziec cicho i milczec!!!!! Jedni wielcy zlodzieje !!!!!!!!!!!!! Ktorzy zamiast pomagac rodakom to jeszcze ich okradaja ale to tylko polak tak potrafi!!!!!!!!!!! ZLODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T&S Group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy T&S Group?
Zadaj pytanie
alert