brak logo

Rosa Europe Poland Sp.z o.o

Oława

Opinie o Rosa Europe Poland Sp.z o.o

Duży wujek 2014-04-30 19:36:23
W okolicach czerwca
S rosa do wieśniak 2014-05-10 14:41:44
Nie warto się przyjmować! Nawet na chwilę. to zapewne jedna z najgłupszych firm z wyjątkowo głupim szefem i szefostwem, nie piszę tego z nienawiści-zemsty tylko dla dla ostrzeżenia was.
Lisie kąty 2014-05-30 00:19:56
Wraca johny, chowajcie telefony!!!
4
ureforiusz 2014-05-30 11:34:48
a kiedy zwolnienia bo coś nas dużo
Zmywarka 2014-06-08 11:23:08
Same ciamajdy teraz przyjmują nie to co kiedyś...
szreder 2014-06-08 19:00:35
widocznie tacy ludzie są nam bardziej potrzebni i na nich zasłużyliśmy, inni ludzie napewno gdzie inndziej już pracują ... musimy se ciamajdy wyszkolić :-D Albo za nich robić :-D
zastępca trenera paraolimpijczyków 2014-06-08 19:56:30
są wyszkoleni. mam podpisanych 30 szkoleń od karzdego
raport śpiocha 2014-06-08 20:16:48
jak macie już przyjętych kilka ciamajd to teraz czas przyjąć garganela i klakiera do ściągania oleju
dużo szkoleń kiepska wiedza 2014-06-08 20:23:10
tych z jakości też by trza wyszkolić bo ostatnio sami nie wiedzą czy te smugi i niedolania mieszczą się w ich granicach wyobraźni - trenerowi też się przyda 50 szkoleń
Janek Maćkowiak 2014-06-09 20:50:24
Zygmunt jest tu tak potrzebny jak krawat do ubrania roboczego...tylko tyle, że co jakiś czas pojedzie na miasto po śrubki i trytytki dla wujka. Jego główne zajęcie to pokazywanie obrazków z niedolaniami i podtykanie długopisu pod nos. Ludzie podpisują i zapominają, niedolania idą, naszyne zatrzymują, maszyna nie produkuje, nadgodziny są i interes się kręci...
felek81 2014-07-03 03:00:00
jestem nowym pracownikiem, mozecie mi powidziec ktora z panienek mozna zachaczyc
różowa paleta 40 2014-07-03 05:22:09
jak zarabiasz z 4 tysiące to możesz o mnie zahaczyć , jażeli mniej to pa
bolek 2014-07-03 05:49:21
do pracy się wziąść a nie szukać przygód z panienkami, do pracy sie brać nieroby
lucjan 2014-07-11 12:46:54
czy wasz zakład organizuje jakieś wycieczki pracownicze dla pracowników
ryba 2014-07-11 15:40:50
Organizuje wycieczki do Włoch.
ryba 2014-07-11 15:47:14
Ale tylko dla Włochów :) Kiedyś były robione integracje w Siewierzu ale od czasu jak nastał nowy szef na takie rzeczy nas nie stać. Kasa idzie na inne rzeczy.
suwMiarkA 2014-07-12 16:32:15
a Kogo to obcHoDzi jakIEś waszE gUpiE inteGrAcje , posKaRż siĘ noweMu sZefowI tO Ci moŻe zrOBi integraCJę - I dO roboTy wĘź siĘ ryba Z twojEj paplAniNy nIc niE wynikA
vivus 2014-09-08 05:06:55
konkretnie są to części przeważnie do pralek, a czasem do zmywarek i suszarek
.. 2014-09-12 23:21:13
byłam tam i wszystko zalezy od zmiany i organizacji.. czaasami wszystko na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mac lecialo bo inaczej sie nie dalo.
HeHeszkyyy 2014-10-28 17:31:37
Witam czy mógłby mi ktoś podać Numer do Rosy ?
mk 2014-11-01 22:36:55
tak bardzo dobrym słowem.... jak brudasy do pracy przyjść karzą 1 listopada. pozmieniało się na gorsze.
kuba weź nie rycz 2014-12-03 16:49:19
Za przyjście 1 i 2 listopada dawali premię 500 zł. Chętnych było dużo a ty sie chyba nie załapałeś i teraz piszesz głupoty że kazali.
michal 2014-12-06 12:39:20
macie zwiazki zawodowe w Oławie? czy slyszeliscie cos moze o fabryce w Siewierzu ze ma byc przej
michal 2014-12-06 12:40:05
macie zwiazki zawodowe w Oławie? czy slyszeliscie cos moze o fabryce w Siewierzu ze ma byc przejęta???
nie 2014-12-06 18:12:54
przejęta? przez kogo? związków nie mamy.
michal 2014-12-08 21:07:29
a powiecie ile macie wypłaty? bo w Siewierzu jak nie pojdziesz w weekendy to dostaniesz 1300 z groszami i w tym jest premia obecnosciowa
Aasa 2014-12-10 17:34:58
A kto niby ja przejmie?
zainteresowany 2015-02-09 15:41:56
a podwyżek jak nie ma tak nia ma. A może nie przyjdziemy w jeden weekend, zobaczymy jak beda spiewac
kabelek 2015-02-10 00:43:51
to se nie przychodźcie - znajdą nowych ludzi - hihihi
idzi 2015-03-06 02:57:36
Tyrajcie sobie ile chcecie. Ja tam pracowalem i nie było tak źle. Pozdrowienia dla Całej LOGISTYKI :-) Idzi.
1
aferka 2015-05-20 15:52:37
a co to za aferka w logistyce?
Versace 2015-05-25 15:32:40
Afera o las
olaaaa 2015-06-05 16:04:27
kiedy jakaś podywzka dla weekendowych ? :D
gremlin 2015-06-06 17:15:35
a kiedy darmowe posiłki dla pracowników^ my tak ciężko pracować^ w zamian zakład mógł by nam posiłki finansować
1
Kru 2015-08-06 02:25:35
Siema Jest jak było polecam jest fajnie zapraszam na zm A nigdzie nie jest lepiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] te posiłki nie stac cie 6.50 na obiad który jest na Electroluxie
Pracuje cały miesiac a nie stac nie kumam to wgl nie pracuj u nas nie ma tak jak w siewieru nie przychodzisz daja ci n czyli 100z ci leci podstawe masz 1642 + 2 premie po 300zł i weekend
zalezy jak pracujesz 31 ub 30 dni w miesiacu to zarobisz jakos 4 tyski :D
piwko 2015-08-06 20:31:51
przyjdę do was do pracy w grudniu bo teraz się wczasuję i muszę trochę odpocząć od pracy a nie tylko tyrać i garba się dorobić , mam nadzieję że w grudniu będziecie przyjmować
nowa 2015-09-06 18:57:21
Praca jest generalnie ciężka, dla wytrzymałych osób (owszem trafiają się lekkie zestawy przy których można się ponudzić, ale wszystko zależy od kierownika, który równie dobrze może nam przydzielić zestaw maszyn, przy którym ciężko będzie się wyrobić i trzeba wtedy liczyć na pomoc innych osób). Pracując na produkcji (zatrudnienie przez agencję) za miesiąc dostałam wypłatę około 1435 zł ( z tym, że wybrałam 2 dni urlopu wypoczynkowego). Za pracę w niedziele i na nocnych zmianach płacą więcej, dodatkowo można sobie dorobić idąc na nadgodziny. Wypłata jest punktualnie- 10tego każdego miesiąca, natomiast co do atmosfery- zależy na jaką zmianę się trafi i z jakimi osobami się trzyma.
gremlin 2015-09-10 08:45:09
a którą zmianę polecacie tak żebym się nie narobił i z kim tam trzymać by dobrze się ustawić i szybko awansować, a kierownictwo jakieś możliwe?
kot kreskowy 2015-09-11 11:10:29
ja polecam zmiane D
król widlaków 2015-09-12 10:36:29
ja polecam zmianę kici kici tam jest bluzik luzik
1
ten sam 2015-12-19 22:14:20
a co ze zmianą u fiony ??
tuleja 2015-12-20 11:45:09
ja chcę awans
Zapchany Młynek 2015-12-30 00:02:14
To rób po 120 nadgodzin miesięcznie, może awansujesz na starszego operatora
niedolanie oj oj je 2015-12-30 23:28:48
dzięki Wacuś dodajesz mi wiary = a wiara czyni cuda, czuję że awansuję na brygadzistę albo do działu jakości --- to był by taki miły prezent dla mnie na nowy rok
tato lotek 2016-04-15 23:59:42
To jest forum firmy Rosa Europe w Oławie, która zajmuje się produkcją komponentów TYLKO dla firmy Electrolux. Z tego powodu nigdy nie szukała i nie będzie szukała ŻADNYCH przedstawicieli handlowych. Dajcie więc spokój z wypisywaniem bzdur o tych przedstawicielach.
aleksis 2016-05-11 20:00:06
OGŁOSZENIE
Od jutra biuro planisty i szefowych magazynu mieścić się będzie na palarni. Przeprowadzka jest spowodowana nowym zarządzeniem kierownika na temat tego, że nikt nie może opuszczać swojego stanowiska pracy.
2
sommer 2016-05-24 23:25:38
hej czy wiecie że w Rosie działają związki zawodowe?! Zostały utworzone 6 lutego 2015 roku w Siewierzu. skontaktujcie się z nimi bo też jesteście pracownikami Rosa i możecie wstąpić do związków. rosapeople@op.pl
gustika 2016-06-13 16:35:38
Jak wiecie już zaczynają się ogłoszenia o prace z NOWA WYZSZA STAWKA .

i socjal jest konkurencyjny ( swiateczne , wakacyjne itp, )
1
miti miti 2016-08-20 15:11:12
Jak wyglada praca weekendowa? ile godzin i jakie stawki?
jacek 2016-08-23 10:41:11
słuchajcie, co powiecie o tej firmie, chodzi mi o prace konkretnie.. dajcie znać jak wygląda praca na pełen etat, bo głównir to mnie interesuje. A wiele osób napisało, że ma tutaj dobre dośwadczenie, wiec tym się sugeruję.
Zostaw swoją opinię o Rosa Europe Poland Sp.z o.o - Oława
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rosa Europe Poland Sp.z o.o