Gościniec Kuklówka

Radziejowice

Opinie o Gościniec Kuklówka

anonim 2009-11-12 13:38:09
Dodaj opinie o Gościniec Kuklówka - Kuklówka. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Joanna 2011-04-30 07:06:32
Urządzałam w Gościńcu wesele i przyjęcie imieninowe. Spali w nim moi goście. Wszyscy byli bardzo zadowoleni. Jadłospis na imprezy ustalałam wcześniej z właścicielką, w ostatniej chwili można było coś zmienić. Kuchnia zawsze ma jedzenie w rezerwie, gdyby wczesniej ustalone menu było niewystarczające. Za każdym razem widziałam w Gościńcu sporo gości.Właścicielka ma duże doświadczenie i umie doradzić, a także dopasować się (co jest istotne) do gustu swoich gości. Z obługi kelnerskiej byliśmy zawsze zadowoleni. Koty, owszem, są na tarasie, czasem zajrzą do środka, ale życzyłabym sobie, żeby wszystkie ośrodki i restauracje (oraz toalety) świeciły taką czystością, jaką zastałam w Gościńcu. A jestem pod tym względem bardzo wymagająca.Osobiście polecam to miejsce z czystym sumieniem.
Maria 2012-01-18 16:44:22
W Gościńcu byliśmy z mężem wielokrotnie. Realizacja zamówienia zawsze była bez zarzutu. Właścicielka często dodawała coś od siebie. Polecamy to miejsce z czystym sumieniem. Wydaje nam się , że osoby, które piszą negatywnie o Gościńcu robią to z zazdrości (?). Nie jest możliwe, by to samo miejsce sprawiało na ludziach tak skrajnie odmienne wrażenie. Nam się podobalo. Wszędzie czyściutko, jedzenie bardzo smaczne, przemiła obsługa. Mieliśmy odczucie, że klient w Gościńcu jest rzeczywiście najważniejszy. Z tego, co wiemy, teraz Gościniec ma własne WIFI. Dziękujemy.
Maria i Zygmunt z Warszawy
Jerzy 2012-03-18 22:49:49
Rodzinne spotkanie - przyjęcie. Perfekcyjnie przygotowane. Jedzenie bardzo smaczne. Obsługa sympatyczna. Czysto i elegancko. Pani (usunięte przez administratora) zatroszczyła się o wszystkie szczegóły przedsięwzięcia. Było miło i serdecznie. Byliśmy bardzo zadowoleni. Nasi najbliżsi również dobrze się czuli w Gościńcu. Na pewno skorzystamy ponownie. Polecimy usługi Gościńca naszym znajomym.
Badzia08 2012-04-11 11:47:16
niestety sprawdza się przysłowie\\\" ile ludzi tyle opinii\\\", w sumie o gustach nie powinno się rozmawiać:)

wielokrotnie jako gość byłam obecna w Gościńcu( usunięte przez administratora ) ( chrzty, komunie czy ostatni sylwester)...zawsze miło i przyjemnie, jedzenie rewelacyjne, przemiła obsługa i zawsze czysto i schludnie.

Pani ( usunięte przez administratora ) bardzo sympatyczna kobieta, z którą można rozmawiać \\\" godzinami\\\", teraz też będę na przyjęciu komunijnym i bardzo się z tego cieszę:), ponieważ jestem pewna, że będzie jak zawsze, czyli perfrkcyjnie
pozdrawiam serdecznie
sylwia 2012-05-20 00:41:23
Z niedowierzaniem czytam negatywne opinie o Goscincu i jego włascicielach.Ludzie kto wymysla takie bzdury?Pani ( usunięte przez administratora )organizowała nasze wesele ,komunie naszego syna oraz komunie w naszej bliskiej rodzinie,i chociaz mineło juz pare lat do tej pory wspominamy te super zorganizowane uroczystosci.Swietne jedzenie elegancko podane czysciutko i profesjonalnie.Obsługa znakomita.Własnie niebawem organizujemy wesele naszej córki własnie u Pani ( usunięte przez administratora )w eleganckich wnetrzach Goscinca.Pozdrawiamy Pania ( usunięte przez administratora )i cały personel.Sylwia i Piotr
Mała 2012-06-22 21:46:59
Jestem częstym gościem Gościńca i jak do tej pory nie mam żadnych uwag do oferowanych usług, w pokojach zawsze czysto, obsługa miła i uśmiechnięta, jedzonko też smaczne i estetycznie podane.Co do kotów przechadzających się po sali to już dawno zrobiono z tym porządek.
Jak najbardziej polecam to miejsce i na nocleg i na rodzinny niedzielny obiadek.

Pozdrawiam
Wielkopolanin
ania 2014-06-18 14:02:53
no wlasnie, niech wypowie sie ktos z pracownikow, bo same opinie klientow to troche slabo z perspektywy potencjalnego pracowniku, choc troche mowi o organizacji.. napiszczie jakie sa zarocki i czy mozna liczyc na jakis socjal, dzieki :)
beatryx 2014-12-05 17:25:25
a nie wiecie może czy kuklówka nie szuka kogoś od marketingu i promocji? znam się trochę na tym i chętnie bym wcieliła w życie kilka fajnych pomysłów. jak ktoś może to niech napiszcie ile się zarabia w tej firmie netto i co z premiami albo może nawet prowizjami. a jakie na jakie zmiany się pracuje io na jakie godziny?
lulik 2015-02-05 02:28:45
Gościniec Kuklówka znajduje się na ulicy Grodziska 5, w Radziejowicach i trzeba przyznać, że wygląda bardzo dostojnie i majestatycznie. Właściciele proponują spotkania, konferencje czy noclegi i imprezy, ale w praktyce wiadomo, że klient to tego to tamtego nie doczyta ni na dobrą srpawę, koniec najmu przekracza moje kompetncje.
1
romeo 2015-02-24 17:11:05
no to chyba lepiej jest zawsze na poczatku zapytać o cenę, a nie potem miec jakieś pretensje nie wiaodmo o co tak naprawde. Tak jak napisał @lulik ja też uwazam, ze Gościniec ma bardzo ładny wyglada, naparwde jak mały pałacyk, bardzo lubie tam jeżdzić, byłem już kilka razy i zawsze poztywnie wspominam.
1
fereens 2015-03-14 00:23:43
Wiele dobrych opini słyszałem o Gościńcu Kuklówka, no ale niestety nie miałem jeszcze przyjemność osobiście skorzystać z ich usług. Planuję zrobić Konferencje i zastanawiam się czy by nie wybrać tego lokalu, Miał ktoś może styczność z organizacją takiego wydarzenia w Kuklówce i może mi powiedzieć jak to wypadło /
fereens 2016-05-07 22:44:25
jeśli chodzi o oferty pracy z Gościniec Kuklówka to myślę , że dość często mogą szukać ludzi do sprzątania czy też innych prac polegających na pomocy w obsłudze gośći
Zostaw swoją opinię o Gościniec Kuklówka - Radziejowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gościniec Kuklówka