brak logo

Kuracjusz Kazimierz Gacek

Sucha Beskidzka

Opinie o Kuracjusz Kazimierz Gacek

anonim 2011-02-14 12:56:29
praca w tej firmie koszmar płaca marna, zero organizacji pracy, praca tylko na sezon od kwietnia do sierpnia, stare budownictwo brak polaczenia z magazynem i innymi budynkami
Kula 2011-09-01 03:04:33
Polecam Firmę Kuracjusz - pracuję od 5 lat na stanowisku handlowca zarobki godne ok 3 tys, kasa na czas, atmosfera bardzo miła, super ludzie. Polecam z czystym sumieniem, co pracowników produkcji jest stała załoga a na wakacje przyjmowani są sezonowi pracownicy to naturalne poniewaz produkt woda sprzedaje się głownie sezonowo. Pozdrawiam
an 2011-09-04 10:52:01
Witam! Jeśli ktoś jest tak miły i pracuje lub pracował w firmie Kuracjusz proszę o informacje jak wygląda praca na stanowisku PH ? Jaki rynek należy do obsługi, czy rynek nowoczesny również, zarobki, formę zatrudnienia, samochód, narzędzia ? Proszę o obiektywną opinię. Z góry dziękuje za pomoc!
handlowiec 2012-10-05 13:29:58
jakie warunki, jakie narzedzia pracy i płaca?

z gory dzieki
ex 2012-10-28 19:30:51
odradzam kontakty z ta firma ( usunięte przez administratora ).. unikajcie...
Zoomi 2012-12-11 21:52:29
ex - 2012-10-28 19:30:51

odradzam kontakty z ta firma , ( usunięte przez administratora ).. unikajcie...
pracowałeś tam? Chyba nie, więc się nie wypowiadaj.
NN 2014-02-21 13:26:10
Zdecydowanie odradzam pracę w firmie Kuracjusz. Firma rodzinna w której wiecej jest kierowników niż nie jednej korporacji. Praca sezonowa- nikt się nie liczy z pracownikiem zwolnienia z zaskoczenia bez konkretnej przyczyny! Zarobki marne na umowie nie ma żadnej informacji o premii - podstawa(minimalna krajowa). Premia naliczana w sposób zrozumiały tylko dla pracodawcy i dla niego korzystny. Udział w targach harytatywny, wizyt 25 dziennie liczy się przede wszystkim zbieranie pieczątek i paragonów, częstotliwość wizyt (rynek tradycyjny!!!!) raz w miesiącu. Produkt też raczej wątpliwej jakości! W petach można znaleźć glony albo kawałki rdzy! Przykład firmy która już dawno powinna być zamknięta!!!!
Nowy 2014-02-25 22:21:33
Długo pracowałeś?potrzebuje obiektywne info,bo wybieram sie na rozmowe z tego co piszesz to jakiś dramat chyba nie warto czasu marnować!
3
reys 2014-07-16 15:23:57

mam butelkę tej wody,jeżeli ktoś spojrzy na skład to nie powinien jej pić,

główny składnik to sód, a mało wapnia, woda o takim składzie nie nadaje

się do spożycia
2
kiynord 2014-09-05 15:34:30
@reys ty chyba nie wiesz jaki wpływ ma sód na nasz organizm:

Sód i chlorki zawarte w wodach mineralnych mają korzystne znaczenie dla osób wykonujących prace związane ze zwiększonym wysiłkiem fizycznym, dla sportowców i w czasie upałów, kiedy traci się duże ilości soli wraz z potem, co może być przyczyną osłabienia i złego samopoczucia. W takich sytuacjach powinno się pić wody mineralne o zawartości sodu i chlorków nawet w ilości do 1500 mg/l. Wody zawierające do 200 mg/l sodu nie mają większego wpływu na ogólny bilans sodu w organizmie, bo jego zwiększone spożycie wynika ze spożywania potraw zawierających znacznie większe ilości soli nawet do 14 gramów (14000 mg) w ciągu doby. Osoby chorujące na nadciśnienie tętnicze, powinny unikać przede wszystkim słonych potraw.
2
kiynord 2014-09-05 15:37:19
Jeśli chodzi o wapń to:

Wapń, którego dzienne zapotrzebowanie wynosi od 800 do 1200 mg, a w czasie niektórych chorób zwiększa się do 2000 mg. W celach profilaktyczno-zdrowotnych, aby uzupełniać wapń w organizmie, należy pić wody zawierające go w ilości co najmniej 150 mg/litr. Ale nie zaszkodzi, jeżeli jest go również znacznie więcej, bo jego niedobory są przyczyną wielu schorzeń, a w szczególności osteoporozy.
1
W11 2014-11-18 22:30:21
Ekipa i klimat ok. Kasa trochę mała ale ogólnie można aplikować
Konrad 2015-01-31 15:25:05
Poczytałem i nic... napiszcie jakieś szczegóły, Czy warto zawracać sobie głowę tą firmą?! na razie pracuję więc strach trochę zaryzykować, wysłałem tam aplikację, dzwoniła już do mnie jakaś miła Pani i umówiony jestem na kolejną rozmowę, Tylko pytanie czy warto??? jakie zarobki? jakie narzędzia? woda faktycznie mało znana, ale sprzedawać da się przecież wszystko.
M 2015-01-31 17:13:44
Witam.Proszę o jakieś szczegóły co do tej firmy.Czy warto aplikować na ph??Jaką dają podstawę??Z góry dziękuję :)
Fido 2015-02-20 12:03:15
Podpinam się pod powyższe teksty. Ma ktoś jakie informację na temat tej firymy narzędzia zarobki atmosfera itp.
potencjalny 2015-02-23 11:13:23
Witam wszystkich serdecznie.
Chciałbym się dowiedzieć o warunki zatrudnienia na własnej działalności jako PH.
Jakiej wysokości jest podstawa, jakiej wysokości premie i ich sposób naliczania?
Jaki jest profil klientów (hurtownie czy sklepy)?
Jeśli ktoś pracował lub pracuje jako PH w tej firmie to bardzo proszę o odpowiedź.
Pablo 2015-02-25 19:02:32
Panie i Panowie
Jutro wieczorem mam rozmowę na PH, powie ktoś jakieś konkretne szczegóły i jakąś opinię na temat targetów, premii sprzedażowej, wykorzystania samochodu do celów prywatnych, wyjazdów targowych itd?
Wojtas 2015-02-26 20:45:01
Mam kolege , ktory tam pracuje,z tego co wiem samochodem raczej nie pojeździsz po pracy, prowizje i stawka początkowa raczej średnie, ale to norma na początku. Auto to pewnie Fabia. Firma mało znana i łatwo nie jest chyba, że się wkręcisz.
bundy 2015-03-02 14:49:25
Nie aplikujcie, tragedia, zawracają głowę telefonami i to nie jedna a wiele osób. Umawiają na spotkanie- i niby że jeszcze poinformują telefoniczne na którą w danym dniu. I lipa. Szkoda czasu.Widać, że więcej pseudo kierowników itp. Poziom dna to za mało powiedziane.A zarobki jakie proponują : ( usunięte przez administratora ) o której sami nie wiedzą jak jest wyliczana.( usunięte przez administratora )
2
Bingo 2015-04-03 13:34:20
Potwierdzam opinie "bundy" dokładnie tak jest mnóstwo telefonów od różnych osób , bicie piany i nic więcej "0" konkretów
PH Kuracjusz 2015-05-21 16:12:25
Firma jedna z normalniejszych, praca spokojna trzeba robić swoje, zarobki średnio 2tys-3tys. Pensja stała + prowizja od sprzedaży, Flota to głownie SKODY Fabie, Octavie i Rapidki. Woda bardzo smaczna i ze średniej pólki cenowej co pozwala na sprzedaż w rynku. Osoby które tam pracują to pracownicy zatrudnieni od wielu lat i związani z Firmą.

Te opinie które czytam to w większości bicie piany przez zwolnionych pracowników którzy się nie nadawali do pracy - czarne owce jak w każdej Firmie. Śmiało mogę polecić Firmę Kuracjusz z czystym sumieniem, sam pracuję ładne kilka lat i jestem zadowolony jak pewnie większość pracowników, ale to moja opinia.
Powtórzę jeżeli jesteś pracowity i nie boisz się wyzwań oraz chcesz pracować z normalnymi ludźmi to możesz aplikować, jeżeli będziesz kręcić to nie popracujesz

Pozdrawiam przyszłych kolegów i koleżanki :)
julka 2015-06-07 16:54:36
kompletna bzdura chyba pisał to sam szef na pocieszenie samemu sobie i autoreklamę. powodzenia. szkoda czasu nie polecam.
Mario 2015-06-19 19:24:11
Byłem na rozmowie nie traktują człowieka poważnie, mówią że zadzwonią a ciężko im chociaż zadzwonić z informacją. Proponują 3300 na działalności a więc bez szału
Global 2015-07-10 11:00:14
Przerost formy na treścią. Wymagania i propozycje zatrudnienia na stanowisko PH graniczą z absurdem a wynagrodzenie jak dla dozorcy z grupą inwalidzką:(Sami sprzedajcie wątpliwej jakości i nierozpoznawalny towar.Szkoda aplikować i tracić czas!!!
1
Dariusz Gomułka 2015-11-27 20:06:00
Pracowałem w tej firmie 4 lata jako przedstawiciel i jako kierownik ds.Sprzedazy.Polecam jako firmę, dla ludzi, samodzielnych, odpowiedzialnych i wiedzacych czego chcą.Praca tylko dla ludzi z samodyscypliną!!!a nie tzw. leserów dłubiących w nosie o 9.00 rano na kawie na Mc.Donaldsie i mówiących jakie to życie jest złe!
1
Nowy PH 2016-01-28 14:39:35
Ja właśnie zostałem przyjety, narazie wszystko wygląda cacy :)
NowyPH 2016-01-29 10:29:32
Skoda Rapid z klimą :)
00pp00 2016-03-15 13:09:03
A jak wygląda sprawa z pracą na produkcji?
poko2 2016-05-30 17:10:40
Jakie są stanowiska w tej firmie oprócz PH ?
zuzia 2016-06-30 13:07:57
mozna uzywac samochodow prywatnie?
1
PH 2016-09-26 09:17:25
Można używać prywatnie samochodów. Normalna Firma :)
baby blues 2016-09-26 09:54:29
no dobra, a powiedzmy że jeżdżę sobie prywatnie taką bryczką i coś się stanie, np. walnę w dzika na mazurach albo porysują na parkingu, jak to jest później rozliczane?
Zostaw swoją opinię o Kuracjusz Kazimierz Gacek - Sucha Beskidzka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kuracjusz Kazimierz Gacek