Ustronianka sp z.o.o

Ustroń

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 1686 ocen.

Opinie o Ustronianka sp z.o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ustronianka sp z.o.o

Edyta

@nowy. prac a czy przed podjęciem współpracy firma Ustronianka informowała, że będziecie musieli pracować w niedzielę i święta? Czy wtedy inaczej płatne są przepracowane godziny?

Edyta

@siedlczanin czy może już jesteś po rekrutacji w Ustroniance? Chciałbyś teraz sam odpowiedzieć na swoje pytania. Będzie to przydatne dla innych użytkowników forum, którzy poszukują pracy w Ustroniance. Aktualnie jest prowadzona rekrutacja na stanowisko: fakturzysta kasjer http://www.ustronianka.com.pl/5-praca.html. Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia na tym stanowisku i chciałby dać rady odnośnie rekrutacji w firmie Ustronianka?

siedlczanin

Witam Wszystkich Pojawiło się po raz kolejny ogłoszenie na PH Siedlce: -jakie jest dokładny teren działania -jaka jest podstawa netto -jaka jest premia netto -pod jakich dystrybutorów pisany jest towar -czy plany są realne -ile wizyt dziennie -czy jest jakiś deputat -jakie auto gps/można korzystać prywatnie -jak kierownik w tym regionie z góry dzięki

wip

Czy może ktoś napisać blżej o ci chodzi z tą zmianą w kadrach

nik

Pracowałem w Ustroniance w Ustroniu jako PH i dużo się w tej firmie nauczyłem. Jestem bardzo wdzięczny Panu Michałowi. Sądzę, że pięcioletnie studia nie dają tak dużo jak pół roku pracy w tej firmie. Pozdrawiam całą załogę.

Www
@nik 28.04.2017 17:30
Pracowałem w Ustroniance w Ustroniu jako PH i dużo się w tej firmie nauczyłem. Jestem bardzo wdzięczny Panu Michałowi. Sądzę,...

Jak je ukonczyles w wyzszej szkole to tak...

Bolo

Byłem na rozmowie we Wrocławiu na stanowisko Kierowca kat C - Magazynier. Kierownik, który przeprowadzał ze mną rozmowę nawet nie wiedział na jakie stanowisko aplikowałem. Fakt, cała rozmowa była spoko , kierownik był miły itd, ale warunki pracy okropne. Po I Magazyn - wyglądał jak duży garaż i małe biuro. Ciężko tam trafić, bo reklamy nigdzie nie ma, a Firma wydaje sie porządna. Po II Smochody - powinny być dawno na złomie. Po III kasa - 2000 zł brutto przez okres 3 mscy potem dodatki od galonów. Praca od 6:30 do 15:00, ale wiadomo, że dłużej. W wakacje zapomnijcie, że do 15:00. Towar musi być rozwieziony, bo klient czeka, wiec zapewne do 19:00. Ogólnie nie polecam, chociaż tam nie pracowałem , ale kierownik mówił, że co chwile ktoś przychodzi i odchodzi po 2 dniach.

Zygmunt

Witam. Czy ktoś może napisać jak wygląda praca kierowcy w Białej na samochodzie 6 koszowym? Pojawiło się ogłoszenie i chciałem aplikować. Czy stawka godzinowa i czy codzienne powroty na bazę? Jeśli stawka godzinowa to jaka? Z góry dzięki za odpowiedź.

PanC
@Zygmunt 10.03.2017 11:58
Witam. Czy ktoś może napisać jak wygląda praca kierowcy w Białej na samochodzie 6 koszowym? Pojawiło się ogłoszenie i chciałem...

podnosze temat, ile zarabiaja kierowcy?

Mnms

Na portalu opinii konkurencja zablokowała wam wszatnie wypowiedzi ,?ze względu na zmianę organizacji firmy? Jest stres jest impreza☺ i to taki prezent dla Nas na same Święta .

Nikos

Jak wyglada praca PH w ustroniance ?? Warto sobie głowę zawracać ??

:-)

John, ile zapłaciła ci tym razem konkurencja Ustronianki za tą prowokację? niezła reklama twojego artykułu, john. he he :-)))))

john
@:-) 30.12.2016 08:35
John, ile zapłaciła ci tym razem konkurencja Ustronianki za tą prowokację? niezła reklama twojego artykułu, john. he he :-)...

Nie być śmieszny. Przeczytaj ze zrozumieniem. Z dniem 30-12-2016 Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Prudniku wycofuje ze sprzedaży Napój ICE TEA PEACH Ustronianki data ważności 24-05-2017 i 28-04-2017 sprzedawany w sklepach DINO na terenie całego kraju.

+==+
@john 30.12.2016 18:59
Nie być śmieszny. Przeczytaj ze zrozumieniem. Z dniem 30-12-2016 Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Prudniku wycofuje...

Jaśku / Dżonu (he,he) za tą kasę co zarobiłeś u konkurencji Ustronianki kup sobie słownik poprawnej polszczyzny albo zapisz się na odpowiedni kurs doszkalający :-) "Nie być śmieszny" :-))))) W sumie czego można oczekiwać od Jaśka...? Wszak ma takie wykształcenie jakie ma....więc reprezentuje adekwatny poziom zachowania i "inteligencji".

Lizodupiec

Nie ma plusow pracy akwizytora w zadnej firmie

Wodnik szuwarek

Na jakie zarobki można liczyć w Ustroniance w Ustroniu jako przedstawiciel handlowy?? Jakiś są plusy i minusy tej pracy?? Dziękuje za pomoc i pozdrawiam

Vip

Pracowałam pracuję I będę pracowała

onn
@Vip 04.11.2016 12:26
Pracowałam pracuję I będę pracowała

No wlasnie ja tez

onn

Pracowales badz pracujesz w ustroniance??

Vip

Godnej polecenia? Na tym opiera swój byt na poleceniu :-) słuchaj Panie skromny Onn co na piśmie to twoje chcesz pracować za 1300 twoja sprawa i problem

Vip

Koniec roku rozliczenia efektów pracy ? Nik t nie trzyma nikogo za ładne oczy nie ma efektow, do widzenia .Koszty pracowników i logistyka są wysokie firma i warunki pracy są wzorowe dla osób które chcą i pracują

onn
@Vip 03.11.2016 16:48
Koniec roku rozliczenia efektów pracy ? Nik t nie trzyma nikogo za ładne oczy nie ma efektow, do widzenia .Koszty pracowników...

Moim skromnym zdaniem.. Jak ktos chce pracować to firma godna polecenia!! Nikt nikogo nie bedzie klepal po plecach chcesz to pracujesz ,nie to idziesz do Artechu za 1300zl... Mysle ze ta firma jest jednym z zakladow ktory jest liderem na rynku pracy w okolicy, ale czlowiekowi nie dogodzi zawsze coś..

Baskaaaa

Z tymi romansami to prawda. Czasem ludzie zamiast pracować to się bajeruja. Faceci mają ciągle dostęp do kobiet, a to często prowadzi do jednego. W niektórych firmach kontakty damsko męskie są zakazane, a w Białej nikt na to nie zwraca uwagi. Zamiast robić to bajerka a później pokątne bzykanie.

Dawiddd

Ciągle romanse i bajerowanie. Krótko mówiąc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Alan

Ogólnie to chyba nikogo nie dziwi za bardzo, że ustronianka daje sobie radę, przecież to dobra i ciekawa firma, która w cudowny sposób traktuje pracowników, Biała ma szczęście że u nich jest ta baza główna

Barbara

Jako Ph mam osiem lat doświadczenia. Polecam prace w tej firmie. Tu pracownika traktuje się jak człowieka jego potrzeby i możliwości są ważniejsze niż Cyfra

anonim

(usunięte przez administratora)

JONASZ

Doświadczeniem naywasz mobing i traktowanie pk/rks-a jak śmiecia ? No nie powiem Ci szacunek . Do Ustronianki jak nic pasuje ppwiedzenie spieszmy sie kochac handlowców tak szybko odchodza .

MaRyyyKa

pracowałam dla tej firmy kilka lat . Dziś wiem że o kilka lat za długo. Zostałam oszukana na samym starcie że mimo obiecanej wyższej podstawy premia mi to wyr,ówna . Głupia byłam i uwierzyłam zwalniając sie i zatrudniając w Ustroniance. Jeżeli ktoś szuka pracy po to by szukac dalej to dobrze trafił . Jas znalazłam intratna robote po 2 latach i dziś uwarzam że nauczyłam sie jednego pracując z tak wartościowymi managerami jak pokory . Gdy zarabia sie po kilka tysi i wiecej w tej firmie trezba nauczys sie pracowac za 1900 .....

Krystian Janowski

Chciałbym podjąć pracę w firmie Ustronianka, potrzebuję auto żeby dowozić córkę do szkoły, słyszałem że teraz już nie trzeba robić planów i umowy dają na 5 lat a auto na 8 godzin jest, troszkę się można pokręcić po sklepach i po córkę do szkoły. Dorabiam jako malarz więc van jak najbardziej się przyda. p.s. ma ktoś kontakt do firmy..

mikolaj

non stop jest rotacja , mozesz probowac

vip

Mylisz się tylko tyle powiem zarobki na umowie o pracę są bardzo dobre pracuje się bez obawy nikt nie stoi nad tobą nie trzeba układać trasowek do 1 w nocy bo panu M minuty się nie zgadzają

vip

Mylisz się tylko tyle powiem zarobki na umowie o pracę są bardzo dobre pracuje się bez obawy nikt nie stoi nad tobą nie trzeba układać trasowek do 1 w nocy bo panu M minuty się nie zgadzają

123

Tak, pracowałam. Odeszłam kilka miesięcy po przyjściu "nowej władzy", nie dali zarobić- zadania nie do wykonania, brak pomocy ze strony kierowników, ciągła inwigilacja itd. Osobiście nie polecam pracować tam jako PH na detalu.

123

taaaaaa... kupują

anonim

(usunięte przez administratora)

man

Pracowałaś tam znasz sytuacje od środka , czy tylko tak Ci sie wydaje?

Ekspert Praca.pl

Jeśli ktoś z Waszych znajomych chciałby pracować w tej firmie, możesz mu pomóc i polecić go do pracy na praca.pl. Wystarczy wpisać e-mail przy ogłoszeniu, dzięki czemu łatwiej otrzyma pracę. Jak się uda sam zgarniesz 1000 zł. Zobacz jak działa ten układ na stronie http://www.praca.pl/rekomendacje.html

who know

ta opinia wyżej to tak ni z guszki ni z pietruszki :P

Maks Wiczkowski

Polecam Firmę Ustronianka sp z.o.o bo ta firma produkuje naj zdrowszą wodę i polecam także N,JOY tesz jest bardzo dobry mój tata tam pracuje dlamnie ta woda jest naj naj naj lepsza na świecie polecam M,W

Nowy

Witam wszystkich czy w warszawie w ustroniance są zatrudnienia? Jak tak to na jakie stanowiska?

Stefan
@Nowy 07.10.2015 18:22
Witam wszystkich czy w warszawie w ustroniance są zatrudnienia? Jak tak to na jakie stanowiska?

zobacz tu praca.pl dowiesz się wszystkiego , kogo , gdzie i na jakie stanowisko

zz
@Nowy 07.10.2015 18:22
Witam wszystkich czy w warszawie w ustroniance są zatrudnienia? Jak tak to na jakie stanowiska?

Kierowca kat. c

ktoś

zmieniają się ludzie jak rękawiczki, cięcia kosztów coraz mniej ludzi zatrudniają , problemy z dostawami wody ...

Rysiu

Kto wie jakie ma obroty Ta firma za ubiegły rok?

VIP

podsumowując te jakże wzniosłe i obfite wypowiedz; Rewelacja Gratuluję dyrekcji owocnych pomysłów

ty

czy to prawda, że w jednym z największych miast w Polsce Ustronianka nie ma ani jednego PH?

qw

a nielsen i tak prawdę mówi, he he he he he he he he he he he he he

XX

nie wierzę w tego typu wpisy

rrr

Przecież to nie ma kogo Przepraszać!!!!!!!!!!!!

R.J.

W związku z postępowaniem sądowym Rafał Jędrys został zobowiązany do przeproszenia Janusza Rubasa za znieważenie go w dniu 5 maja 2013 roku przy użyciu słów obelżywych oraz do zapłaty nawiązki na cele społeczne.

nowy. prac
@R.J. 04.06.2015 10:15
W związku z postępowaniem sądowym Rafał Jędrys został zobowiązany do przeproszenia Janusza Rubasa za znieważenie go w dniu 5 ma...

Rubas powinien przeprosić pracowników za ich wykorzystywanie w niedziele i święta---bo ich praca idzie w kanał

dawny podwładny

Flotę wstrzymała...Narazie wymienia Dyrektorstwo he,he,he,he

rt

czy Ustro będzie wymieniała flotę?

kl

dawno nikt z produkcji nic nie pisał, jak sytuacja w Białej?

dghk

bo duże zainteresowanie firmą

jkl

ależ tu dzisiaj ruch

zx

czy do Galonów pod Warszawą są jakieś wolne etaty?

xxx

Może ktoś podpowiedzieć czy potrzebni są PH w Ustroniance?

cfgjd

Jak się sprzedają napoje uroda, witalność i to trzecie (nie pamiętam nazwy)??

ja

w lato od 8 do 12 godzin w temperaturze ok. 40 stopni jazda samochodem to sama przyjemność. wracasz do domu i nie wiesz jak się nazywasz.

Zostaw opinię o Ustronianka sp z.o.o - Ustroń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ustronianka sp z.o.o