Ustronianka sp z.o.o

Ustroń

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 1717 ocen.

Opinie o Ustronianka sp z.o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ustronianka sp z.o.o

Zainteresowana

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

wodnik

czy seria spektakularnych przejęć osiągnie w końcu kres? podobno pracownicy producentów od czekolady po podpaski obgryzają paznokcie czy czasami nie staną się kolejnym łupem potentata z Ustronia ;)

pracownik

pracuje w tej firmie i jest ok. jak w każdej firmie są wzloty i upadki a ludzie są tylko ludźmi negatywne opinie były są i będą. jak się komuś nie chce pracować to ma problemy i jest to logiczne .co do wynagrodzenia to nie jest źle. najlepsze jest to że opinie negatywne są wystawiane przez osoby zwolnione za ich postępowanie najczęściej i nie mają żadnego odzwierciedlenia o tej firmie. przychodząc do pracy pracujesz a nie liczysz aż minie 8 godzin żeby jakoś to minęło. i tyle w temacie

Tomek
@pracownik 28.03.2018 12:49

Tak 8 h a po co więcej jak w grudniu miałem z 5 nadgodzin a wypłata 1 nadgodzina musi legalnie jakoś !

DIDO

RKS jakimi autami jeżdżą w Ustroniance?

DIDO
@RŚCG 26.03.2018 18:11

słyszałem, że DAF

Tomek

Super firma po powrocie z L4 wypadek w pracy otrzymałem wypowiedzenie na legalu najpierw dopuszczenie do pracy a w ten sam dzień wypowiedzenie . Owszem miałem 2 lata temu też wypadek w pracy mało brakło a bez nogi bym został ale ostatni epizod mnie zdenerwował . O ile ktoś w firmie czyta te wpisy to będzie wiedział kto pisze

Baskaaaa

Z tymi romansami to prawda. Czasem ludzie zamiast pracować to się bajeruja. Faceci mają ciągle dostęp do kobiet, a to często prowadzi do jednego. W niektórych firmach kontakty damsko męskie są zakazane, a w Białej nikt na to nie zwraca uwagi. Zamiast robić to bajerka a później pokątne bzykanie.

pracownik
@Baskaaaa 02.11.2016 17:29

ty się weź za robote a nie głupoty pieprzysz

JARO

Regionalni Kierownicy Sprzedaży jakimi jeżdżą autami?

Edyta

@Tomek myślisz, że przez wypadek dostałeś wypowiedzenie? Może nie było to ze sobą powiązane? Skoro już 2 lata temu miałeś wypadek, to gdyby to od tego zależało to pewnie już wtedy firma Ustronianka by Cie zwolniła. Czy nie ma jakiegoś innego epizodu, który by powodował, że chcieliby Cie zwolnić?

pol@
@pol@ 26.03.2018 18:23

zmęczenie i brak chwili odsapnięcia

smerf

Robi się coraz większa hoojnia....cięcia kosztów i wypłat a pracy sporo i wymagania coraz większe.. Nowy "członek" zarządu robi porządki, tylko nie tam gdzie trzeba, zamiast pracowac robi sie biurokracja. I zlecanie prac nie zwiazanych ze stanowiskiem pracy, oczywiscie za te same pieniadze!! Ludzie będą uciekać i wcale sie nie dziwię.

pol@
@RŚCD 26.03.2018 18:16

Jak ci pracodawca robi na złość zgłoś to IP

Inpuls

Dlaczego usunięty został wpis o tym ze RD ściągnie swoich pociotków. Dla tego bo inni nie będą z nim pracować ?

Barbara

Jako Ph mam osiem lat doświadczenia. Polecam prace w tej firmie. Tu pracownika traktuje się jak człowieka jego potrzeby i możliwości są ważniejsze niż Cyfra

Tomek
@Barbara 11.09.2016 18:14

Żart oczywiście????

Nik

Super firma!

impuls

Przyznać sie ile osob rozważa zmiane pracy?? Zarobki sie skonczyły... Cięcia godzin pracy, redukcja etatów, brak pracy w weekendy a wyplata taka że sami wiecie.. Praca nie adekwatna do stanowiska pracy. Jak ktoś wam powie przy zatrudnieniu że dbaja o rozwój pracownika to możecie im sie zaśmiać prosto w twarz. Pan Rafał D (nowy członek zarzadu) wymyśla takie unowocześnienia że jeszcze troche to sam bedzie pracowal i ogarnie cały zaklad. Przyznam że może uda mi sie przepracować jeszcze ten miesiąc... Ahhhh dużo by na ten temat i inne pisac...czepiają sie ludzi ktorym zależy/zależalo na rozwoju tej firmy i sami psują atmosfere i motywacje do pracy......

anonymous
@impuls 03.01.2018 07:52

psy szczekają a karawana jedzie dalej .... :-))))))) come on...be my guest and ..make my day :-))))))))))

Edyta

@nowy. prac a czy przed podjęciem współpracy firma Ustronianka informowała, że będziecie musieli pracować w niedzielę i święta? Czy wtedy inaczej płatne są przepracowane godziny?

Edyta

@siedlczanin czy może już jesteś po rekrutacji w Ustroniance? Chciałbyś teraz sam odpowiedzieć na swoje pytania. Będzie to przydatne dla innych użytkowników forum, którzy poszukują pracy w Ustroniance. Aktualnie jest prowadzona rekrutacja na stanowisko: fakturzysta kasjer http://www.ustronianka.com.pl/5-praca.html. Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia na tym stanowisku i chciałby dać rady odnośnie rekrutacji w firmie Ustronianka?

siedlczanin

Witam Wszystkich Pojawiło się po raz kolejny ogłoszenie na PH Siedlce: -jakie jest dokładny teren działania -jaka jest podstawa netto -jaka jest premia netto -pod jakich dystrybutorów pisany jest towar -czy plany są realne -ile wizyt dziennie -czy jest jakiś deputat -jakie auto gps/można korzystać prywatnie -jak kierownik w tym regionie z góry dzięki

wip

Czy może ktoś napisać blżej o ci chodzi z tą zmianą w kadrach

nik

Pracowałem w Ustroniance w Ustroniu jako PH i dużo się w tej firmie nauczyłem. Jestem bardzo wdzięczny Panu Michałowi. Sądzę, że pięcioletnie studia nie dają tak dużo jak pół roku pracy w tej firmie. Pozdrawiam całą załogę.

Www
@nik 28.04.2017 17:30

Jak je ukonczyles w wyzszej szkole to tak...

Bolo

Byłem na rozmowie we Wrocławiu na stanowisko Kierowca kat C - Magazynier. Kierownik, który przeprowadzał ze mną rozmowę nawet nie wiedział na jakie stanowisko aplikowałem. Fakt, cała rozmowa była spoko , kierownik był miły itd, ale warunki pracy okropne. Po I Magazyn - wyglądał jak duży garaż i małe biuro. Ciężko tam trafić, bo reklamy nigdzie nie ma, a Firma wydaje sie porządna. Po II Smochody - powinny być dawno na złomie. Po III kasa - 2000 zł brutto przez okres 3 mscy potem dodatki od galonów. Praca od 6:30 do 15:00, ale wiadomo, że dłużej. W wakacje zapomnijcie, że do 15:00. Towar musi być rozwieziony, bo klient czeka, wiec zapewne do 19:00. Ogólnie nie polecam, chociaż tam nie pracowałem , ale kierownik mówił, że co chwile ktoś przychodzi i odchodzi po 2 dniach.

Zygmunt

Witam. Czy ktoś może napisać jak wygląda praca kierowcy w Białej na samochodzie 6 koszowym? Pojawiło się ogłoszenie i chciałem aplikować. Czy stawka godzinowa i czy codzienne powroty na bazę? Jeśli stawka godzinowa to jaka? Z góry dzięki za odpowiedź.

PanC
@Zygmunt 10.03.2017 11:58

podnosze temat, ile zarabiaja kierowcy?

Mnms

Na portalu opinii konkurencja zablokowała wam wszatnie wypowiedzi ,?ze względu na zmianę organizacji firmy? Jest stres jest impreza☺ i to taki prezent dla Nas na same Święta .

Nikos

Jak wyglada praca PH w ustroniance ?? Warto sobie głowę zawracać ??

:-)

John, ile zapłaciła ci tym razem konkurencja Ustronianki za tą prowokację? niezła reklama twojego artykułu, john. he he :-)))))

+==+
@john 30.12.2016 18:59

Jaśku / Dżonu (he,he) za tą kasę co zarobiłeś u konkurencji Ustronianki kup sobie słownik poprawnej polszczyzny albo zapisz się na odpowiedni kurs doszkalający :-) "Nie być śmieszny" :-))))) W sumie czego można oczekiwać od Jaśka...? Wszak ma takie wykształcenie jakie ma....więc reprezentuje adekwatny poziom zachowania i "inteligencji".

Lizodupiec

Nie ma plusow pracy akwizytora w zadnej firmie

Wodnik szuwarek

Na jakie zarobki można liczyć w Ustroniance w Ustroniu jako przedstawiciel handlowy?? Jakiś są plusy i minusy tej pracy?? Dziękuje za pomoc i pozdrawiam

Vip

Pracowałam pracuję I będę pracowała

onn
@Vip 04.11.2016 12:26

No wlasnie ja tez

onn

Pracowales badz pracujesz w ustroniance??

Vip

Godnej polecenia? Na tym opiera swój byt na poleceniu :-) słuchaj Panie skromny Onn co na piśmie to twoje chcesz pracować za 1300 twoja sprawa i problem

Vip

Koniec roku rozliczenia efektów pracy ? Nik t nie trzyma nikogo za ładne oczy nie ma efektow, do widzenia .Koszty pracowników i logistyka są wysokie firma i warunki pracy są wzorowe dla osób które chcą i pracują

onn
@Vip 03.11.2016 16:48

Moim skromnym zdaniem.. Jak ktos chce pracować to firma godna polecenia!! Nikt nikogo nie bedzie klepal po plecach chcesz to pracujesz ,nie to idziesz do Artechu za 1300zl... Mysle ze ta firma jest jednym z zakladow ktory jest liderem na rynku pracy w okolicy, ale czlowiekowi nie dogodzi zawsze coś..

Dawiddd

Ciągle romanse i bajerowanie. Krótko mówiąc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Zostaw opinię o Ustronianka sp z.o.o - Ustroń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ustronianka sp z.o.o