Ustronianka sp z.o.o
5 1730 6 1

Opinie o Ustronianka sp z.o.o

Ten on

Lipa straszna

Paul

Powiem tak...P.O.kierownik tak miesza...po pierwsze nie nadaje się na to stanowisko..chce pewnie pokazać że jest ważna osobistoscia..hehe śmiech na sali..ludzi rzuca po innych zmianach oczekując....wlaśnie czego? Przecież składy na liniach znają się dobrze. Wiedza na co mogą liczyć od współpracownika wiedza co umieją.A jak taki gamon zaczyna mieszać to nic z tego powodu dobrego nie wyniknie! Ale się pomału zbiera...Rząd daje podwyżki Ustronianka zabiera za pracujące weekendy...brawo wy...czas na zmianę pracy i tak sądzi wielepracownikow dopóki p.o.nie zmienia się poglądy....A jak nie to sam p.o. będzie miksować!

A.
@Paul 06.01.2019 16:29

A ja myślę, że to nie p o kierownik miesza

Lokata
@Paul 06.01.2019 16:29

Na pewno p. Drewniak też nie miesza...z tego co mi wiadomo to owy pan nie ma pojęcia kto z kim i gdzie pracuje...A tym samym zgadza sie gdy pracownik poprosi o inną zmiane...grunt ze ma pracowac ...w takim razie pytam sie kto zamęt sieje? Oj chyba wszystko jest jasne...jak będę mieć na rano składam wypowiedzenie...są inne firmy które na rękę bez weekendów dają 2100 plus 300 zł na święta....A y praktycznie wszystko dajemy do biedronki....I co z tego? Nawet głupich talonow za 50 zł nie mamy...w Nowy Rok każą pracować i 2 karpie dają...

Zwolniony z wyboru
@Lokata 09.01.2019 18:03

Haha...śmiech...Na kogo mamy pracować? Na siebie nie zarobimy na bank...maszyny ledwo jadą, remontów ani widu ani słuchu...A jak już to tylko doraźnie jak trzeba plastikowa opaskę wymienić bo pękła...Szacunku zero...w naprawdę jest parę osób które pracują i mają naprawde super doświadczenie i wykształcenie. Marnują się po prostu ..może ktoś zacznie to doceniać i słuchać glosu pracownika?

++

Polecam wszystkim pracę w Ustroniance. jest OK :)

Kilkanaście lat
@++ 23.11.2018 17:32

Człowieku zmień lekarza

Plus

Jakieś oponie o pracy jako PH?

możeprzyszłypracownik

Witam a jak zarobki dla początkujących? Przy obecnym rynku pracy ile można dostać na rękę?

Jola
@możeprzyszłypracownik 23.10.2018 00:29

Niezbyt dużo, ale solidna praca można dużo osiągnąć ????

mstg

Należę do licznego grona byłych pracowników Ustronianki. Nie tej Sp. z o.o. ale W.N.W.M. Minęło wiele lat a ja nadal ciepło wspominam pracę, ludzi i czas spędzony w tej firmie. Polecam każdemu, kto chce poznać firmę zbudowana od podstaw oraz tym, którym wydaje się, że prowadzenie prywatnego biznesu to nieustające pasmo sukcesów usłanych różami. Przed firmą zapewne jeden z najtrudniejszych momentów, czyli zmiana pokoleniowej wachty u steru. Mam nadzieję, że wszystkim te zmiany wyjdą na dobre. Panu Michałowi życzę dużo zdrowia, zasłużonej "emerytury" a całej załodze zapału, chęci do rozwijania się i satysfakcji z dobrze wykonanej pracy.

EDA
@mstg 30.07.2018 23:29

Chyba sami piszecie sobie te opinie. Fajna firma hahaha.

Jasiek

Może ktoś napisze czy zaszły już jakieś zmiany w firmie? Jak się teraz pracuje?

xxx
@Jasiek 24.08.2018 20:09

Lepiej nie pytaj :(

Elka
@xxx 16.09.2018 22:56

A co masz na myśli?

Igor

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Interesuje mnie na jaką umowę można liczyć na początek?

qwerty
@Igor 31.07.2018 14:06

Aktualnie firma prowadzi rekrutację na różne stanowiska. Proszę się kontaktować bezpośrednio z zakładem w Białej.

Dariusz

Generalnie jak jest cisza na forum to znaczy, że dobrze się pracuje!!

John

Cisza bo matoly bez wykształcenia rzadza lub beda rzadzic. Ta firma długo chyba nie pociagnie..... (usunięte przez administratora) na każdym kroku kazdy kazdego...

Iza

Zastanawiająca jest ta cisza na forum.

Anita

Firma rozwija się i inwestuje!

Baskaaaa

Z tymi romansami to prawda. Czasem ludzie zamiast pracować to się bajeruja. Faceci mają ciągle dostęp do kobiet, a to często prowadzi do jednego. W niektórych firmach kontakty damsko męskie są zakazane, a w Białej nikt na to nie zwraca uwagi. Zamiast robić to bajerka a później pokątne bzykanie.

pracownik
@Baskaaaa 02.11.2016 17:29

ty się weź za robote a nie głupoty pieprzysz

John
@Baskaaaa 02.11.2016 17:29

No tak szczegolnie jeden brygadzista jest taki chetny. Niby laske ma....

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Ustronianka sp z.o.o? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Zainteresowana

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

wodnik

czy seria spektakularnych przejęć osiągnie w końcu kres? podobno pracownicy producentów od czekolady po podpaski obgryzają paznokcie czy czasami nie staną się kolejnym łupem potentata z Ustronia ;)

pracownik

pracuje w tej firmie i jest ok. jak w każdej firmie są wzloty i upadki a ludzie są tylko ludźmi negatywne opinie były są i będą. jak się komuś nie chce pracować to ma problemy i jest to logiczne .co do wynagrodzenia to nie jest źle. najlepsze jest to że opinie negatywne są wystawiane przez osoby zwolnione za ich postępowanie najczęściej i nie mają żadnego odzwierciedlenia o tej firmie. przychodząc do pracy pracujesz a nie liczysz aż minie 8 godzin żeby jakoś to minęło. i tyle w temacie

Tomek
@pracownik 28.03.2018 12:49

Tak 8 h a po co więcej jak w grudniu miałem z 5 nadgodzin a wypłata 1 nadgodzina musi legalnie jakoś !

DIDO

RKS jakimi autami jeżdżą w Ustroniance?

RŚCG
@DIDO 21.03.2018 17:03

MAN

DIDO
@RŚCG 26.03.2018 18:11

słyszałem, że DAF

Tomek

Super firma po powrocie z L4 wypadek w pracy otrzymałem wypowiedzenie na legalu najpierw dopuszczenie do pracy a w ten sam dzień wypowiedzenie . Owszem miałem 2 lata temu też wypadek w pracy mało brakło a bez nogi bym został ale ostatni epizod mnie zdenerwował . O ile ktoś w firmie czyta te wpisy to będzie wiedział kto pisze

"żona" rąsia Tomka
@Tomek 25.02.2018 19:21

Tomek frustrat-impotent :-)))

Tomek
@"żona" rąsia Tomka 26.02.2018 19:30

Aś odważny w gębie

Tomek
@"żona" rąsia Tomka 26.02.2018 19:30

Ale miłe że ktoś czyta????

Tomek
@Tomek 25.02.2018 19:21

Poza tym zastrzeżeń większych nie mam

RŚCD
@Tomek 25.02.2018 19:21

Podziękuj koledze który był też na L4

Tomek
@RŚCD 26.03.2018 18:14

??????????????

JARO

Regionalni Kierownicy Sprzedaży jakimi jeżdżą autami?

Edyta

@Tomek myślisz, że przez wypadek dostałeś wypowiedzenie? Może nie było to ze sobą powiązane? Skoro już 2 lata temu miałeś wypadek, to gdyby to od tego zależało to pewnie już wtedy firma Ustronianka by Cie zwolniła. Czy nie ma jakiegoś innego epizodu, który by powodował, że chcieliby Cie zwolnić?

pol@
@Edyta 08.03.2018 13:14

a co ma piernik do wiatraka każdy

pol@
@pol@ 26.03.2018 18:23

każdy powinien z tej firmy wylecieć niektóry to nawet urlopów wypoczynkowych nie mają

pol@
@pol@ 26.03.2018 18:23

zmęczenie i brak chwili odsapnięcia

smerf

Robi się coraz większa hoojnia....cięcia kosztów i wypłat a pracy sporo i wymagania coraz większe.. Nowy "członek" zarządu robi porządki, tylko nie tam gdzie trzeba, zamiast pracowac robi sie biurokracja. I zlecanie prac nie zwiazanych ze stanowiskiem pracy, oczywiscie za te same pieniadze!! Ludzie będą uciekać i wcale sie nie dziwię.

RŚCD
@smerf 21.12.2017 20:38

Jak nie pilnowałeś swych interesów zarobkowych to tną koszty

pol@
@RŚCD 26.03.2018 18:16

Jak ci pracodawca robi na złość zgłoś to IP

Inpuls

Dlaczego usunięty został wpis o tym ze RD ściągnie swoich pociotków. Dla tego bo inni nie będą z nim pracować ?

Barbara

Jako Ph mam osiem lat doświadczenia. Polecam prace w tej firmie. Tu pracownika traktuje się jak człowieka jego potrzeby i możliwości są ważniejsze niż Cyfra

bYłY
@Barbara 11.09.2016 18:14

buhahahahahahahahahahahahahah

bYłY
@Barbara 11.09.2016 18:14

Częstotliwość notorycznego powtarzania się (1,5 do 2-mcy) ogłoszeń na PH, dobitnie świadczy o jakości zarządzania i pensjach na te stanowisko. Nie polecam. Chyba, że ktoś lubi masochizm za grosze :P

Barbara
@bYłY 07.02.2018 16:19

Jaka praca taka praca. Ta praca jest nie łatwa i niestety żadka kto się nadaje

Tomek
@Barbara 11.09.2016 18:14

Żart oczywiście????

Nik

Super firma!

impuls

Przyznać sie ile osob rozważa zmiane pracy?? Zarobki sie skonczyły... Cięcia godzin pracy, redukcja etatów, brak pracy w weekendy a wyplata taka że sami wiecie.. Praca nie adekwatna do stanowiska pracy. Jak ktoś wam powie przy zatrudnieniu że dbaja o rozwój pracownika to możecie im sie zaśmiać prosto w twarz. Pan Rafał D (nowy członek zarzadu) wymyśla takie unowocześnienia że jeszcze troche to sam bedzie pracowal i ogarnie cały zaklad. Przyznam że może uda mi sie przepracować jeszcze ten miesiąc... Ahhhh dużo by na ten temat i inne pisac...czepiają sie ludzi ktorym zależy/zależalo na rozwoju tej firmy i sami psują atmosfere i motywacje do pracy......

anonymous
@impuls 03.01.2018 07:52

psy szczekają a karawana jedzie dalej .... :-))))))) come on...be my guest and ..make my day :-))))))))))

Edyta

@nowy. prac a czy przed podjęciem współpracy firma Ustronianka informowała, że będziecie musieli pracować w niedzielę i święta? Czy wtedy inaczej płatne są przepracowane godziny?

Edyta

@siedlczanin czy może już jesteś po rekrutacji w Ustroniance? Chciałbyś teraz sam odpowiedzieć na swoje pytania. Będzie to przydatne dla innych użytkowników forum, którzy poszukują pracy w Ustroniance. Aktualnie jest prowadzona rekrutacja na stanowisko: fakturzysta kasjer http://www.ustronianka.com.pl/5-praca.html. Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia na tym stanowisku i chciałby dać rady odnośnie rekrutacji w firmie Ustronianka?

siedlczanin

Witam Wszystkich Pojawiło się po raz kolejny ogłoszenie na PH Siedlce: -jakie jest dokładny teren działania -jaka jest podstawa netto -jaka jest premia netto -pod jakich dystrybutorów pisany jest towar -czy plany są realne -ile wizyt dziennie -czy jest jakiś deputat -jakie auto gps/można korzystać prywatnie -jak kierownik w tym regionie z góry dzięki

wip

Czy może ktoś napisać blżej o ci chodzi z tą zmianą w kadrach

Zostaw opinię o Ustronianka sp z.o.o - Ustroń

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ustronianka sp z.o.o