Zakład Produkcji Cukierniczej FLIS Sp.J.

2.3 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o Zakład Produkcji Cukierniczej FLIS Sp.J.

Belzebub33

Ogólnie polecam, dobre zarobki, jest dojazd.

Bożena

Fajnie tam.

romekss
@Pytanie

Umowa o pracę na okres próbny na 2 lub 3 miesiące z kwotą brutto podaną na umowie , pełny legal . Umowa przez zakład pracy lub przez agencje pracy ale to naprawdę nie ma znaczenia .

Pracuję w tej firmie już 4 lata i jestem zadowolona - praca bardzo dobrze płatna tylko na umowę o pracę, fakt w stresie, ale gdzie tak nie jest - ci którzy chcą uczciwie pracować znajdą tam coś dla siebie. Na emeryturę się uzbiera i wtedy będzie można odpocząć.

Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 38 dni.

Czy zdarzają się nadgodziny w Zakład Produkcji Cukierniczej FLIS Sp.J.?

Georg Nowy wpis

Wybieram się do pracy na operatora linii produkcyjnej, jaka jest atmosfera czy można dobrze zarobić, praca ciężka czy lekka

Wiktoria Nowy wpis

Dobrze, że weszłam na ich stronę, bo znalazłam świeże oferty na magazyniera, a tutaj same sprzed lat. Nie byłam pewna, czemu tak. Na jaki dział szukają, coś jak pick?

Zapytanie

Witam. Jak wygląda proces wdrożenia nowego pracownika na stanowisko w eksporcie? Jaka jest atmosfera pracy w dziale eksportu?

Julia Nowy wpis

To czym się różni, to co mówią przy podpisaniu umowy/na szkoleniu, a to jak jest naprawdę na hali?

Czy brałeś udział w spotkaniu rekrutacyjnym w firmie Zakład Produkcji Cukierniczej FLIS Sp.J.? Czy rekruter weryfikował w jakiś sposób Twoje umiejętności? Jak oceniasz stosunek wymogów podanych w ogłoszeniu do rzeczywistych? Czy była to dla Ciebie łatwa, a może trudna rozmowa?
XXX

Jak wygląda praca na rozładunkach i załadunkach? Widzę ogłoszenie i się zastanawiam. Jaka atmosfera??

Zenek

Przyjemna atmosfera i dobre warunki pracy. Polecam!

Ewelina
@Zenek

Mówisz o atmosferze pomiędzy pracownikami czy szefostwo też jest wobec was w porządku? :)

Yuliia

Czy zatrudniacie cudzoziemców?

Słoneczna

Da się tu zarobić, trzeba tylko chcieć pracować.

Jaka jest umowa w firmie Zakład Produkcji Cukierniczej FLIS Sp.J.? Wiecie, czy jako Pracownik Biurowy zatrudniają na umowę zlecenie?

@Pytanie

Dzień dobry, Zatrudniamy na postawie umowy o pracę.

Belzebub33

Ogólnie polecam, dobre zarobki, jest dojazd.

D<* *>B

Czy, ktoś może coś powiedzieć o, tej firmie czemu non stop są ogłoszenia, czy coś nie tak w tej firmie jest?? Byłbym wdzięczny gdyby ktoś, coś powiedział

Row
@D<* *>B

Nie polecam, okropna atmosfera w dziale jakości. Szkoda czasu i nerwów

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Zakład Produkcji Cukierniczej FLIS Sp.J.? Chętnie zatrudniają?

Zarobki jak na obecne czasy naprawdę ok , praca jak każda inna, jak się chce pracować można zarobić porządne pieniądze.

Endriuu_-_

Witam, jak wygląda praca, jaka atmosfera panuje, czy praca w stresie, jakie zarobki i atmosfera, czy ktoś może powiedzieć???

Karol

A jak z toaletami pracowniczymi?

@Karol

Dzień dobry, Toalety pracownicze są na strefie produkcyjnej.

Marianek 1

Witam ile zarabiają operatorzy w flis?

Hanna

Nikt na siłę nie trzyma w firmie ale myślę, że warto szanować bo mamy dobrego pracodawcę a przecież czas jest niepewny dla wszystkich.

antek - felek
 Rekomendacja

Jestem zachwycony tą Firmą. A ponieważ jestem patriotą, to wspieram polskie firmy takie jak np. ZPC FLIS. Dla mnie patriotyzm, to nie tylko uroczystości państwowe, hymn, flaga. Dla mnie patriotyzm, to przede wszystkim wspieranie polskich przedsiębiorców, producentów, usługodawców i rolników. Dla mnie patriotyzm to również uczciwe płacenie podatków. I tego się trzymam.

Buli

Śmierdzi ten wpis na kilometr

młody 1

Witam , czy może ktoś wie co to za firma obok na tym samym terenie ? Coś tam spawają ? Podobno tam szukają chętnych do pracy , czy ktoś , coś wie ?

Romekss
@młody 1

Dział techniczny tz Inwestycje. To też jest zakład Flis

Bożena

Fajnie tam.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Zakład Produkcji Cukierniczej FLIS Sp.J. - Radziejowice

• Jak się pracuje w Zakład Produkcji Cukierniczej FLIS Sp.J.?

Zobacz opinie na temat firmy Zakład Produkcji Cukierniczej FLIS Sp.J. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 11.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakład Produkcji Cukierniczej FLIS Sp.J.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 4 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Zakład Produkcji Cukierniczej FLIS Sp.J.
Przejdź do nowych opinii