Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dinojebok - 2015-02-25 21:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-02-02 15:21:40]:
To działa w dwie strony kolego bądź koleżanko a nie wspomne o rozmowie przez telefon podczas kasowania.
zdjecie uzytkownika
wszeckswiatek - 2015-02-25 22:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec teraz wybieram sie do ula bo jak wyjsc z psychiatryka wodociagowej czy do nasa jak zerkalem ostatnio to ni o jedno a to wlasciwe maja mniejsze zabespiecenie bo tamtego nie d a sie od tak pokonac a tamte to pryszcz maja klawiatury czy czujki na zrenice czy na odciski to wystarczy rozkrecic i tam miec przy sobie kabelki z bateria i i wystarczy dotknac nimi kabelkow wyjssciowych co ida do zamka i tam im puscic impuls i tedy on otwiera tamten zamek lub prad puscic z bateri cdn zaraz ,,,, a nasa ma jeszcze w scianie czujki ultradzwiekow bicia na sciane to i mlotkiem mozna jak masz wyczucie ale tam fala wystarczy bic i sa oporniki w scianie na kablu ze prady male nie przepuszczaja tylko te wieksze wiec wystarczy numerycznie na kablach kolejno prady pusszczacc wielkie lub za nimi sa oporniki jak wiekszy prad puscisz wiec lepiej od malych kabelkow i wyczuc kabelek jeden powrotnego impulsu co daje to minut 5 i dalej idziee juz tylko otwieeaanie i sa ez pewody puste przy puszce co jak dasz impuls to wlaczy sie alarm lub to przewody pradowe co jak zmienisz prad lub nie dostarczysz to tez wlaczy sie alarm ale one zawsze sa pod pradem wiec lepiej puste stosowac co pujdzie impuls policja ma takie jak w magazynach zabespieczenie aler jest jedno co nie czeba w scianach dawac czujek ale mozna do nie pokonania ale to juz tajemnica bo mam w domu jak bym sobie alarm zakladal i wejscia numeryczne a z kart wam bardzo latwo pobierac pienioadze i wystarczy sie podpiac do kabla z czytnika to robi sie i u siebie w sklepie i z kam numery zbierac przy kasie lub na klawiature nalozyc czytnik i go nakryc numerkami bo jest powielanie sygnalu komputeroego to latwo i to bym dal nadzorowi kasowemu by se zrobil ale musial by mi dac miesieczna wylwyplate w wysokosci 3 tys zloty do przekazu po smierci zawsze jakiemys spatkobiercuy ktyrego wyznacze,, przy tym normalnym alarmie czy to na oko czy palec czy liczby wystarczy tylko obejsc komputer i nadac sugnal na kabel do zamka,,w dino robie zakupy i bespiecznie jak dotad w opolu w komprachcicach i zespul uczciwy i pracowityszczegylnie elkea malwina darek lukasz marek ola aga itd
zdjecie uzytkownika
Kolezanka - 2015-02-25 23:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [...bezkomentarza... - 2015-02-25 16:26:06]:
Czy Ty myszlisz,ze pseudonim Kolezanka to M? Nie to nie M. Przykro mi patrzec z kim musiala pracowac. Bo widze,ze jestes pracownikiem Dino Gniezno skoro tak dobrze jestes poinformowana na temat zwolnionej M. Prosze jej nie oczerniac. Gdybys ruszyla glowa wiedzialabys,ze za takie cos grozi odpowiedzialnosc karna...
zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-02-26 05:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec teraz wybieram sie do ula bo jak wyjsc z psychiatryka wodociagowej czy do nasa jak zerkalem ostatnio to ni o jedno a to wlasciwe maja mniejsze zabespiecenie bo tamtego nie d a sie od tak pokonac a tamte to pryszcz maja klawiatury czy czujki na zrenice czy na odciski to wystarczy rozkrecic i tam miec przy sobie kabelki z bateria i i wystarczy dotknac nimi kabelkow wyjssciowych co ida do zamka i tam im puscic impuls i tedy on otwiera tamten zamek lub prad puscic z bateri cdn zaraz ,,,, a nasa ma jeszcze w scianie czujki ultradzwiekow bicia na sciane to i mlotkiem mozna jak masz wyczucie ale tam fala wystarczy bic i sa oporniki w scianie na kablu ze prady male nie przepuszczaja tylko te wieksze wiec wystarczy numerycznie na kablach kolejno prady pusszczacc wielkie lub za nimi sa oporniki jak wiekszy prad puscisz wiec lepiej od malych kabelkow i wyczuc kabelek jeden powrotnego impulsu co daje to minut 5 i dalej idziee juz tylko otwieeaanie i sa ez pewody puste przy puszce co jak dasz impuls to wlaczy sie alarm lub to przewody pradowe co jak zmienisz prad lub nie dostarczysz to tez wlaczy sie alarm ale one zawsze sa pod pradem wiec lepiej puste stosowac co pujdzie impuls policja ma takie jak w magazynach zabespieczenie aler jest jedno co nie czeba w scianach dawac czujek ale mozna do nie pokonania ale to juz tajemnica bo mam w domu jak bym sobie alarm zakladal i wejscia numeryczne a z kart wam bardzo latwo pobierac pienioadze i wystarczy sie podpiac do kabla z czytnika to robi sie i u siebie w sklepie i z kam numery zbierac przy kasie lub na klawiature nalozyc czytnik i go nakryc numerkami bo jest powielanie sygnalu komputeroego to latwo i to bym dal nadzorowi kasowemu by se zrobil ale musial by mi dac miesieczna wylwyplate w wysokosci 3 tys zloty do przekazu po smierci zawsze jakiemys spatkobiercuy ktyrego wyznacze,, przy tym normalnym alarmie czy to na oko czy palec czy liczby wystarczy tylko obejsc komputer i nadac sugnal na kabel do zamka,,w dino robie zakupy i bespiecznie jak dotad w opolu w komprachcicach i zespul uczciwy i pracowityszczegylnie elkea malwina darek lukasz marek ola aga bogusia itd
zdjecie uzytkownika
....bezkomentarza... - 2015-02-26 18:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kolezanka - 2015-02-25 23:26:51]:
Skoro inni mogą być oczerniani to chyba tu mogą być wszyscy tak traktowani. Powiem tak jakaś (usunięte przez administratora)zazdrości nam zgranego zespołu i że nikt za nią nie tęskni to jak mówicie że Beatka rządzi w Gnieźnie to może zaczniecie się podpisywać najlepiej to od razu lećcie z imionami nazwiskami i najlepiej jeszcze nr tel dajcie żeby było śmiesznie. Nie wiem kto ma takie zdanie czy M czy A czy L nie wiem i nie bardzo chcę to wiedzieć bo skoro już tam nie pracuje to jest dla mnie nikim.
zdjecie uzytkownika
cyrk - 2015-02-26 18:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [....bezkomentarza... - 2015-02-26 18:39:43]:
Komu mam dac te numery,bo taka skladnia tego komentarza,ze ciezko zrozumiec.?! No,ale platne studia sa dla wszystkich... Niestety.
zdjecie uzytkownika
Kolezanka - 2015-02-26 19:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [....bezkomentarza... - 2015-02-26 18:39:43]:
Sie zdecydujcie. Bo najpierw sie Dino sypie a teraz zgrany zespol ? Oj zebys sobiw nie nagrzebala tymi komentarzami. Jakim Ty jestes czlowiekiem skoro bez trudu piszesz o kims,ze jest nikim ?
zdjecie uzytkownika
grin - 2015-02-27 02:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalnie jestem poza tematem i możę ktoś by mógł tak szybko napisać o co wszystkim tutaj chodzi. najlepiej jakby to było w jednym zdaniu. bo widzę, żę cjyba sytuacja jest dynamiczna. ale cóż zarobki to wazna sprawa. ale chyba nikt o tym nie pisze! jak to mówią w gupie siła czy jakoś tak. zwracajcie na to co piszecie
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-27 21:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zażenowany - 2015-02-25 18:41:43]:
Zgadzam sie z Toba!!!!!!!! Najgorszy z nich wszystkich jest DYREKTOR B.!!!!!zapomniał już sam jak był kierowniczkiem na markecie w Kłecku???????
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-28 18:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2015-02-18 18:36:54]:
Stary kisielin ma juz nowego kierownika. To fajna kobitka!
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-02-28 19:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-28 18:56:01]:
Tak w kisielinie awnasowal zastepca.
Agnieszka jest idealnym kierownikiem. Wszystkim zycze takiego kierownika!
a ogłoszenia bedzie widniec.nw tej firmie tak jest.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-03-02 19:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy możecie napisać jak pracuje się w DINO Wolsztyn i Kargowa,staramy się tam o prace.Będę wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
roksana25 - 2015-03-02 19:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-28 18:56:01]:
Witam pracowałam tam 3 lata i były to kiedyś najmilsze chwile.Sklep się otwierał zgrana ekipa nawet kierownik spoko.Aż pewnego razu kierownik został regionalnym,kierowniczka osoba bez kompetencji zaczęła zwalniać każdego kto jej podpadł.Nagany za wszystko .Masakra dziewczyny płakały i nie miały komu się poskarżyć.Zastępca fajna ale co ona biedna mogła robić non stop ktoś nowy a to ona wszystkich musiała uczyć.Jak kiedyś odezwała się w naszej sprawie to tak ja gnębił regionalny że płakała przez całą zmianę.Zero współczucia.Zawsze jest tak że kierowniczka w dino jest ale od czarnej roboty ma zastępce i młodszego.Jak macie wybór startujcie do Biedronki mniejszy stres a zarobki te same
zdjecie uzytkownika
kasia NNNNN - 2015-03-02 21:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszę jedno nasza P. kierownik jest super , zawsze nam pomoże , dzięki niej schodzimy na przerwy. Choć nie raz ma zły dzień, ale trochę humorku i praca idzie nam jak trzeba.
Zawsze stara się stać w naszej obronie. Wypłata też nie jest zła.
Miała nasza kierowniczka ostatnio złe dni, ale wierzymy , że nie zrezygnuje, bo za nią pójdą inni.Ona to trzyma.Nawet jak zadzwonimy o 23 to odbierze i wszystko wytłumaczy, jak czegoś nie wiemy.( woj. Dolnośląskie. sklep blisko granic
zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-03-04 16:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec teraz wybieram sie do ula bo jak wyjsc z psychiatryka wodociagowej czy do nasa jak zerkalem ostatnio to ni o jedno a to wlasciwe maja mniejsze zabespiecenie bo tamtego nie d a sie od tak pokonac a tamte to pryszcz maja klawiatury czy czujki na zrenice czy na odciski to wystarczy rozkrecic i tam miec przy sobie kabelki z bateria i i wystarczy dotknac nimi kabelkow wyjssciowych co ida do zamka i tam im puscic impuls i tedy on otwiera tamten zamek lub prad puscic z bateri cdn zaraz ,,,, a nasa ma jeszcze w scianie czujki ultradzwiekow bicia na sciane to i mlotkiem mozna jak masz wyczucie ale tam fala wystarczy bic i sa oporniki w scianie na kablu ze prady male nie przepuszczaja tylko te wieksze wiec wystarczy numerycznie na kablach kolejno prady pusszczacc wielkie lub za nimi sa oporniki jak wiekszy prad puscisz wiec lepiej od malych kabelkow i wyczuc kabelek jeden powrotnego impulsu co daje to minut 5 i dalej idziee juz tylko otwieeaanie i sa ez pewody puste przy puszce co jak dasz impuls to wlaczy sie alarm lub to przewody pradowe co jak zmienisz prad lub nie dostarczysz to tez wlaczy sie alarm ale one zawsze sa pod pradem wiec lepiej puste stosowac co pujdzie impuls policja ma takie jak w magazynach zabespieczenie aler jest jedno co nie czeba w scianach dawac czujek ale mozna do nie pokonania ale to juz tajemnica bo mam w domu jak bym sobie alarm zakladal i wejscia numeryczne a z kart wam bardzo latwo pobierac pienioadze i wystarczy sie podpiac do kabla z czytnika to robi sie i u siebie w sklepie i z kam numery zbierac przy kasie lub na klawiature nalozyc czytnik i go nakryc numerkami bo jest powielanie sygnalu komputeroego to latwo i to bym dal nadzorowi kasowemu by se zrobil ale musial by mi dac miesieczna wylwyplate w wysokosci 3 tys zloty do przekazu po smierci zawsze jakiemys spatkobiercuy ktyrego wyznacze,, przy tym normalnym alarmie czy to na oko czy palec czy liczby wystarczy tylko obejsc komputer i nadac sugnal na kabel do zamka,,w dino robie zakupy i bespiecznie jak dotad w opolu w komprachcicach i zespul uczciwy i pracowityszczegylnie elkea malwina darek lukasz marek ola aga bogusia itd
zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-03-04 16:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak ja i dowcipna i dowipny bylem w ulu i tam tylko byly beczki z ruszajacymi sie odcientymi koncznami i one dzilaja tak jak nizej opisuje to wirus bakteria ktura produkuje pochodna witaminy b12 jak nizej oisalem i to tyle
WSKRZESZANIE DO ŻYCIA NA PRZYKŁADZIE BABCI POLSKIEJ, CO PO 11 GODZINACH JUŻ, GDY JEJ SERCE STANĘŁO I KREW ZAKRZEPŁA I BYŁA W LODÓWCE PRZEZ 7 GODZIN TO PO WYJĘCIU JEJ Z LODÓWKI STĄPIŁ JEJ DUCH I SERCE OŻYŁO, na jej przykładzie to opisze..
Wiec tak się ta historia potoczyła ta babcia pewnie czymś się zatruła, dlatego tak krótko trwał stan wskrzeszania 11 godzin, bo to trwa i miesiąc i osoby modlące maja wpływ nad tą naturalnym biologiczną cechą życia, bo maja wole a nie winy a niemodlące osoby maja winy wtedy niema się wpływu nad rzeczywistością, osoby modlącej duch wstępuje do ciała, gdy ono ma siły do życia w 80 procentach a osoby niemodlącej za kare, gdy sił ciało ma 40 procent,. Abyście to zrozumieli musze wyjaśnić wam najpierw działanie witaminki B12 a na przykładzie jej w sexy działaniu, czyli tak dzieci od urodzenia maja swoje sexy i się rozwijają bawiąc lalkami z dom rodzinne czy to gay, ( homoseksualne dziecko) czy lesbijka czy bi czy heteroseksualne dziecko a w wieku 13, 14, lat jak następuje przemiana mózgowa w dojrzewaniu zaczyna szczególnie działać witaminka B12 a poruszyć zwód i już 7 letniemu chłopcu się da, ale nie jest to naturalne jego samoistne poruszenie dojrzewania.. Zanim to zacznę opisywać musicie zrozumieć ze komórki składają się z ł dwóch błon komórkowych wewnecznej i zewnecznej do 13 lat witaminka B12 znajduje się na wewnecznej błonie z fosfolipidów koło kanalika białkowego a w dojrzewaniu przechodzi witaminka B12 na błonę komórkową Zewnecznej koło receptorów białkowych komórki w nerwie to na nich neuroprzekaźnikowe własności zachodzą a na błonach w komórkach nie nerwowych tez pewne cechy reguluje witaminka B12.a w szczególności witamina b12 reguluje np. w błonach białkowych komórki ciśnienie i wsysanie do komórki jakiś substancji lub z niej pozbywania się i tak witamina B12 wchodzi i działa w jelitach w Jelicie cienkim tym pierwszym idącym z żołądka i ona uiszcza się w drugiej zewnecznej błonie, co powoduje zwężenie się kanaliku białkowego na zewnecznej jej części




I powoduje ona w jelicie ze łatwiej do krwiobiegu przez komórki żył i ścianki jelita wchłaniają się substancje naznaczone przez dna i jak jest kanalik białkowy ściśnięty na zewnącz to powoduje to wyciskanie i nawadnianie jelita, czyli powoduje ta B12 to ze kanalik białkowy ściska się na zewnącz i reguluje tak ciśnienie komórki a jak by siedziała b12 na wewnecznej błonie to wtedy by były chirurgiczne zaparcia i zapalenia, bo pozyskiwałaby wtedy komórki wodę z jelita w górnych swoim biegu, bo gdy znowu b12 wyjdzie na zewneczną błonę w jelicie grubym to wtedy zamiast stamtąd pozyskiwać wodę by kał był Twardy to ona go rozmiękcza i biegunki, w pierwszym przypadku tez mogą być biegunki, bo organizm się broni i rozmiękcza w dolnym biegu jelita, i witaminka B12 jest w użyciu w organizmie jeszcze w oczkach w pałeczkach ich i nerwach biegnących do mózgu, bo jak wyjdzie na zewneczną powłokę nerwu w pałeczce oka od strony górnej nerwu to powoduje łatwiejszy przesył podziwu świata przez promienie światła do mózgu po prostu czulszy jest wtedy nerw a jak się np. Rosjanie upijają tym alkoholem, co od niego się ślepnie to wtedy witaminka b12 ucieka z błony zewnecznej na błonę zewneczną i wtedy Się ślepnie i w zależności później od wiary jak jesteś osobą modlącą to masz wpływ na to powraca wzrok lub nie, Rosjanom powraca często, bo po prostu witaminka b12 powraca na zewneczną błonę komórkowa nerwu oka, w trzecim miejscu występowania witaminka b12 występuje w umyśle na nerwach, ale na jego dolnej części receptorze i zwęża do na zewnącz, co powoduje wychwytywanie swobodne neuroprzekaźników z receptorów i ich bieg po organizmie bez powrotnego ich wychwytywania przez umysł w założeniu 7 razy ich pulsowania aż w końcu kora mózgowa je wychwyci w szarych komórkach gdzie witaminka b12 jest na wewnecznej błonie fosfolipidowej, czyli Witaminka B12 podaje w umyśle nie wychwytywanie impulsów nerwowych powrotnych nawet dotyku tak się dzieje u niedźwiadka w czasie zimowego letargu, wtedy witaminka b12 u niedźwiadka wychodzi w większości części umysłu na zewneczną powlokę fosfolipidów i wtedy neurony mu krążą po swoich Ścieszkach nerwowych od góry do dołu i jak by był na dopalaczu jest to wtedy trochę bezwiedne działanie umysłu, a nam w sexy wychwytuje się dzięki niej bez więdnie z synaps neuroprzekaźniki gabar i glutaminianu te sexy, ale i acetylocholiny serca czy dopaminy i serotoniny zmysłu podziwu słuchu i paczenia i ner adrenaliny czeskości tez neuroprzekaźnika i działania w problemie, ( księża jak chcą mieć celibat to mogę według wiary im powstrzymać tę cesze, ale sexy dalej maja) i testosteron, który jest takim neuroprzekaźnikiem, który wchodzi na największy receptor i tez o
zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-03-04 16:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jak powstaje schizofrenia?
Czyli tak w mózgu mamy organ odpowiedzialny za wynagradzanie, czyli ciałka migdałowate




I one produkują kortyzol i amfetaminę dla sangwinika i z borem neuroprzekaźnik dla flegmatyka, bo bor zobojętnia i mu się nie chce posprzątać, bo nie ma poczebny jak jest na neuroprzekaźniku z borem i jest tam jeszcze dwa neuroprzekaźniki wydalane łącznie ciałka migdałowate wydzielają 4 neuroprzekaźniki i to wszystkie w różnej ilości w zależności od osobowości i plus enzym kortyzol, który jest tez pycho aktywny i nadmiar powoduje stres uczucie a on tez rozwija tarczycy komórek ja w odpowiedniej wielkości, czym, i teraz na przykładzie sangwinika opowiem jak zachowuje się ciałko migdałowate i nas wynagradza, czyli tak jak doznasz jakiegoś problemu I w wieże chrześcijańskiej go pokonasz, czyli porozmawiasz o problemie i wysłuchasz i strony przeciwnej zarzutów i słowem będziesz chciał rozwiązać problem w ostateczności jedynie jak ktoś będzie agresywny i zagrażał tobie i twojej rodzinie to możesz go pobić i wtedy jak ci się w czasie zaistnienia problemu wytwarzało 5 neuroprzekaźników amfetaminy to po załatwieniu poprawnie problemu w następnej stresowej sytuacji wydzieli ci się amfy 10 neuroprzekaźników i tak po załatwieniu jakiegoś problemu o 5 neuroprzekaźników amfy wzrasta wydzielniczość ciałka migdałowatego osoba modlącym wydziela się ich o 5 więcej a niemodlącej o 2 więcej i tak następuje wydzielniczość ciałek migdałowatych aż przerośnie je odwaga, czyli Za nimi w mózgu będzie wydzielana amfa za nimi i koło nich, ale tam już tylko amfa będzie wydzielana bez i dobrego kortyzolu wiec czujesz siły bohatera i odwagę a jak złe pokonujesz problem, czyli wpadasz w stres to coraz więcej kortyzolu to wtedy pod wpływem większego jego wydzielania rozwija się gruczoł tarczycy powiększa się i wtedy jest więcej hormonów trzyocznych i ten, który powoduje większe przyjmowanie siarki do umysłu i wtedy Jak jesteś osoba denerwująca się złoszcząca się następuje nerwica przerost ciałek migdałowatych w kortyzolu i umysłowym działaniu większym neuroprzekaźników z siarka, co powoduje wczasy nerwiczne a jak byśmy Nie umieli pokonywać problemy i na stres reagowali odrzucając wszystkich i wpadali w furie agresji i wściekłość to wtedy tez jest większa wydzielniczość kortyzolu i z tym idące powiększenie się tarczycy i więcej jest hormony, który powoduje przyjmowanie siarki do umysłu a jak neuroprzekaźnik przyjmie siarkę to czujemy się rześko jak nadmiar jej to nerwiczne, ale jak jest więcej siarki w komórkach szyszynki, która produkuje melatoninę to jej produkuje się więcej i? Ten nadmiar jest produkcji jest wydzielany do organizmu w czasie normalnej pracy umysłu dnia a jak ona ta melatonina wpadnie do synapsy jakiegoś neuronu to ona powoduje ze neuroprzekaźniki przyjmują chlorek a na chlorku się zasypia i następuje depresja a potem i nerwica i na odwrót jak się denerwujesz złościsz to następuje nerwica i depresja, a jak sobie z jakimś problemem nie radzisz i go sobie ignorujesz to wtedy wydziela się mniej kortyzolu i wtedy jak na kortyzolu rozwija się tarczyca to go brak tego dobrego kortyzolu i ona obumiera, co powoduje schizofrenie, bo jak umarła tarczyca to będzie wydzielanych Jej mniejsza ilość hormonów razem z tym, co przyjmuje do siebie siarkę a jak nie ma w umyśle siarki jej brakuje to jest zachwiana równowaga na synapsach i receptorach a równowaga wygląda tak, że w synapsie obojętnie, jaki neuroprzekaźnik czy to dopamina czy serotonina czy ner adrenalina czy acetylocholina czy gabe czy glutaminian czy testosteron występują te neuroprzekaźniki swobodnie nie przyjmując do obie żadnego dodatkowego atomu to stanowią o bystrości a jak np. serotonina przyjmie wodór to wtedy stanowi to o jej dzianiu takim ze żyjemy chwila obecna a jak siarkę przyjmie neuroprzekaźnik siarki to wtedy on świadczy o rześkości A jak neuroprzekaźnik serotoniny przyjmie selen to na nim się zerka do serca i siebie przezywa w synapsach tak wygląda ułożenie neuroprzekaźników






A

Ale na receptorach pierwszego działania w nerwie one się uiszczają z nich według przeżyć i relaks trwa tylko wtedy według przeżyć jak jesteś osoba modląca i wtedy taka równowaga wygląda tak jak jesteś hetero dziewczyna lub gejem modlącym ze na 12 receptorów serotoniny w neuronie 4 neuroprzekaźniki serotoniny przyłączają wodór 4 neuroprzekaźniki serotoniny przyłączają siarkę i 4 neuroprzekaźniki serotoniny przyłączają selen i wtedy taka równowagę mamy według przeżyć jak jesteś osoba modląca w wieże z Jezusem inni tylko mogą pomazać a jak jesteś hetero chłopakiem i lesbijka to masz 9 receptorów w neuronie i dziali się po 3 neuroprzekaźniki serotoniny z wodorem i siarki i selenem, A jak nie pokonywałeś problemów i się z nich śmiałeś ignorowałeś je to wtedy tarczyca obumiera i masz mniej hormonu, co na nim przyjmuje się do umysłu siarka i wtedy równowaga
zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-03-04 16:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszechswiatek - 2015-03-04 16:53:39]:

WSKRZESZANIE DO ŻYCIA NA PRZYKŁADZIE BABCI POLSKIEJ, CO PO 11 GODZINACH JUŻ, GDY JEJ SERCE STANĘŁO I KREW ZAKRZEPŁA I BYŁA W LODÓWCE PRZEZ 7 GODZIN TO PO WYJĘCIU JEJ Z LODÓWKI STĄPIŁ JEJ DUCH I SERCE OŻYŁO, na jej przykładzie to opisze..
Wiec tak się ta historia potoczyła ta babcia pewnie czymś się zatruła, dlatego tak krótko trwał stan wskrzeszania 11 godzin, bo to trwa i miesiąc i osoby modlące maja wpływ nad tą naturalnym biologiczną cechą życia, bo maja wole a nie winy a niemodlące osoby maja winy wtedy niema się wpływu nad rzeczywistością, osoby modlącej duch wstępuje do ciała, gdy ono ma siły do życia w 80 procentach a osoby niemodlącej za kare, gdy sił ciało ma 40 procent,. Abyście to zrozumieli musze wyjaśnić wam najpierw działanie witaminki B12 a na przykładzie jej w sexy działaniu, czyli tak dzieci od urodzenia maja swoje sexy i się rozwijają bawiąc lalkami z dom rodzinne czy to gay, ( homoseksualne dziecko) czy lesbijka czy bi czy heteroseksualne dziecko a w wieku 13, 14, lat jak następuje przemiana mózgowa w dojrzewaniu zaczyna szczególnie działać witaminka B12 a poruszyć zwód i już 7 letniemu chłopcu się da, ale nie jest to naturalne jego samoistne poruszenie dojrzewania.. Zanim to zacznę opisywać musicie zrozumieć ze komórki składają się z ł dwóch błon komórkowych wewnecznej i zewnecznej do 13 lat witaminka B12 znajduje się na wewnecznej błonie z fosfolipidów koło kanalika białkowego a w dojrzewaniu przechodzi witaminka B12 na błonę komórkową Zewnecznej koło receptorów białkowych komórki w nerwie to na nich neuroprzekaźnikowe własności zachodzą a na błonach w komórkach nie nerwowych tez pewne cechy reguluje witaminka B12.a w szczególności witamina b12 reguluje np. w błonach białkowych komórki ciśnienie i wsysanie do komórki jakiś substancji lub z niej pozbywania się i tak witamina B12 wchodzi i działa w jelitach w Jelicie cienkim tym pierwszym idącym z żołądka i ona uiszcza się w drugiej zewnecznej błonie, co powoduje zwężenie się kanaliku białkowego na zewnecznej jej części




I powoduje ona w jelicie ze łatwiej do krwiobiegu przez komórki żył i ścianki jelita wchłaniają się substancje naznaczone przez dna i jak jest kanalik białkowy ściśnięty na zewnącz to powoduje to wyciskanie i nawadnianie jelita, czyli powoduje ta B12 to ze kanalik białkowy ściska się na zewnącz i reguluje tak ciśnienie komórki a jak by siedziała b12 na wewnecznej błonie to wtedy by były chirurgiczne zaparcia i zapalenia, bo pozyskiwałaby wtedy komórki wodę z jelita w górnych swoim biegu, bo gdy znowu b12 wyjdzie na zewneczną błonę w jelicie grubym to wtedy zamiast stamtąd pozyskiwać wodę by kał był Twardy to ona go rozmiękcza i biegunki, w pierwszym przypadku tez mogą być biegunki, bo organizm się broni i rozmiękcza w dolnym biegu jelita, i witaminka B12 jest w użyciu w organizmie jeszcze w oczkach w pałeczkach ich i nerwach biegnących do mózgu, bo jak wyjdzie na zewneczną powłokę nerwu w pałeczce oka od strony górnej nerwu to powoduje łatwiejszy przesył podziwu świata przez promienie światła do mózgu po prostu czulszy jest wtedy nerw a jak się np. Rosjanie upijają tym alkoholem, co od niego się ślepnie to wtedy witaminka b12 ucieka z błony zewnecznej na błonę zewneczną i wtedy Się ślepnie i w zależności później od wiary jak jesteś osobą modlącą to masz wpływ na to powraca wzrok lub nie, Rosjanom powraca często, bo po prostu witaminka b12 powraca na zewneczną błonę komórkowa nerwu oka, w trzecim miejscu występowania witaminka b12 występuje w umyśle na nerwach, ale na jego dolnej części receptorze i zwęża do na zewnącz, co powoduje wychwytywanie swobodne neuroprzekaźników z receptorów i ich bieg po organizmie bez powrotnego ich wychwytywania przez umysł w założeniu 7 razy ich pulsowania aż w końcu kora mózgowa je wychwyci w szarych komórkach gdzie witaminka b12 jest na wewnecznej błonie fosfolipidowej, czyli Witaminka B12 podaje w umyśle nie wychwytywanie impulsów nerwowych powrotnych nawet dotyku tak się dzieje u niedźwiadka w czasie zimowego letargu, wtedy witaminka b12 u niedźwiadka wychodzi w większości części umysłu na zewneczną powlokę fosfolipidów i wtedy neurony mu krążą po swoich Ścieszkach nerwowych od góry do dołu i jak by był na dopalaczu jest to wtedy trochę bezwiedne działanie umysłu, a nam w sexy wychwytuje się dzięki niej bez więdnie z synaps neuroprzekaźniki gabar i glutaminianu te sexy, ale i
zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-03-04 16:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszechswiatek - 2015-03-04 16:53:39]:
acetylocholiny serca czy dopaminy i serotoniny zmysłu podziwu słuchu i paczenia i ner adrenaliny czeskości tez neuroprzekaźnika i działania w problemie, ( księża jak chcą mieć celibat to mogę według wiary im powstrzymać tę cesze, ale sexy dalej maja) i testosteron, który jest takim neuroprzekaźnikiem, który wchodzi na największy receptor i tez on wchodzi do błony komórkowej i ma swoje działanie np. dla mieści nie podziału komórkowego, ale ich kształtowania i na testosteronie wychwyconym staje fiut to samoczynnie, ale my tez możemy go postawić według bodźców wizualnych i dotyku u dziewczyn jędrnieje cipka i soki z nią puszcza dzięki b12, a teraz przechodzę do opisu wskrzeszenia babci, czyli tak była ona pewnie po zatruciu, czym i skrzepniętą miała krew i Była w niskich temperaturach wiec tak zaczął się jej proces wskrzeszania w umyśle wewnecznej błony nerwu witaminka b12 przeszła na zewnecznej jej powlokę i wtedy nerw sam zaczął pochwytywać neuroprzekaźniki z synaps a jak wiecie lub się dowiadujecie by one działała to nie musza mieć drogi w zakrzepłej krwi tylko neuroprzekaźniki biegną droga po nerwach od mózgu do nogi i jest czucie jak na dopalaczach i wtedy trup zmienia mimikę i rusza palcem i skacze w trwodze to się fachowo medycznie nazywa drgawki po smętne i to obserwuje się i nie od razu po śmierci, bo to tylko drgawki le Już i po 2 godzinach jak krew zakrzepnięta ( żartuje to nie czujemy tego procesu, bo nas już nie ma w ciele i dlatego ale są i ewenementy ze są w ciele podczas wskrzeszania jego my jesteśmy w serduszkach) a u babci w ten sposób zaczęły funkcjonować żyły poprzez witaminkę B12, która spowodowała wychwytywanie neuroprzekaźników z synapsy i nie wychwytywanie ich w umyśle, bo i szare komórki nabrały takiej możliwości nie wychwytywania impulsów powrotnych z ciała a w żyłkach są też nerwy i tętnicach i ten impuls powoduje to, że żyłka pulsuje i powoduje to ze krążą w niej


substancje pozyskiwane dla Regeneracji z komórek i powietrza, bo ciało oddycha i pozbywa się substancji szkodliwych z organizmu jak było pewnie u tej babci a jak była rana wątroby czy serca to ona się regeneruje pod pulsowaniem żyłek i tętnic pod wpływem tego impulsu z mózgu, a wiecie ze jak krew zakrzepnie to się jej objętość zwiększa i to powoduje w ośrodku żyłowym większe ciśnienie i to ze pomiędzy komórkami krwinek czerwonych jest miejsce na kraszenie wody i innych substancji i atomów pozyskiwanych i tez z powietrza poprzez skórę komórki są w fazie wskrzeszania i nie potrzebują tyle i w ogóle substancji odżywczych Bo mitochondria nie pracuje, a krew krzepnie wtedy jak przestajemy oddychać i komórki krwinek czerwonych, które są we krwi i maja w sobie hemoglobinę pozbędą się tleny to hemoglobina nienatleniona wychodzi z nich by pobrać tlen i go nie ma w żyłkach to wtedy ona ten łańcuch hemoglobiny zaczyna łączyć się z komórkami czerwonymi krwi zwiększając krwi objętość, bo łączy się hemoglobina z komórkami krwinek czerwonych tak ze pomiędzy nimi jest miejsce wolne i wtedy i w krwi zwiększa się ciśnienie, wiec jak już cały proces regeneracyjny babci przebieg wskrzeszania to teraz tylko należy rozpuścić krew, a dzieje się to w takiej funkcji organizmu ze do komórek krwi krwinek czerwonych i żyłkowych komórek zostaje przyj enty magnes i wapń, czyli żyłki wapnieją a czeka przyjąć wapń i magnes z innych komórek, dlatego bo samego magnezu nie wystarczy, bo pod wpływem samego magnezu by komórka się rozwaliła jej wiązania pomiędzy fosfolipidami pod wpływem magnezu a wiec do błony komórkowej jest przyswajany jeszcze wapń, bo on daje grawitacje jak w neuronach i wtedy może komórka przyjąć ile magnezu chce by w żyłce wystąpiło odpowiednie napięci a napięcie powoduje to ze zawiaski się rozrywają i nawet atomy do postaci kwarek czy elektronów pod Napięciem wysokim można pozyskać, bo napieńcie działa
zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-03-04 16:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszechswiatek - 2015-03-04 16:53:39]:
odpychająco jeden związek od drugiego, a w tym przypadku jak komórki żyłek się namagnesowały zwiększyło się napieńcie w żyłkach i wtedy zakrzepła krew wraca do normalności stany, czyli się rozpuszcza, bo odłącza się hemoglobina od związanych komórek krwinek czerwonych i w takich warunkach podwyższonego ciśnienia hemoglobina się tlenu je tlenem pozyskanym poprzez skórę tej babci a jak wiecie pod ciśnieniem można łączyć atomy, których normalnie się nie da, bo wtedy pod ciśnieniem łącza się atomy w nisko energetycznych warunkach i tamta hemoglobina natleniona powróciła do krwinek czerwonych i krew była już płynna nawet W niskiej temperaturze, bo było wysokie napieńcie wtedy woda zamarza nie w 0 tylko np. w minus dziesięciu stopniach Celsiusa i wtedy w takim stanie babcia była w lodówce i gdy ja wyjęli to wtedy poszedł impuls do serca, ale wtedy, gdy strapił duch babci, bo ona w wieże takiej zżyła się inaczej niż ten Rakowiec, co go w osłabieniu wyj ento z lodówki, bo bil o ścianki zamrażalki, co w wiadomościach tez było o nim głośno jakieś 5 lat temu i, to tyle o wskrzeszaniu konto abyś jak się nie modlisz a nie jesteś grzechu ciężkiego, czyli agresji mordu czy

Bluźnierstwa Czy gwałtów jak o te sprawy chodzi może się wyspowiadać jak nie chcesz już dalej tak żyć lub pedofil twa tu już maja największy problem, bo ręki ich czyny jeszcze wybaczę a czynów tylko nielicznym, co tam przypadkowo zbłądził np. na budowie czy działce a sex starsi z młodszymi mogą, co najmniej od 15 roku życia uprawiać ja bym był, od 19 ale tam nie jest to nagminne, ale i błogosławione to jest w zależności od osoby, opolaninowi maja szczęście ze mnie maja tu tak, na co dzień i kochane skarby i w Opolu nie wskrzeszam za kare i tylko w Tym? Mieście konto moje za nie wskrzeszanie was teraz podaje i chce byście tam napisali ze to w prezencie za nie wskrzeszanie, bo lubię prezenty dostawać, tak się dziej niemodlącej osobie, co 2500dwóipułtsiecznej i co 5000 tysięcznej a jak nawet generał uwierzy to i może pomóc oddziałowi si wskrzesić
konto, -- 14-1320-1537-1218-7159-3000-0001 Jarosław lichwała opole ul prywa 13 kod 45-465 opole bank pocztowy ,,,,,,,,, i można więcej, co łaska od 100 złoty, robię to w mej wieże i bio prądami tylko ja mam nimi na dna kontrole i silami dziesięcioma buska, jak stany zjednoczone to 100 dolarów a jak z unii europejskiej to po 100 euro
Na niedźwiadkach możecie się uczyć i mieczy ich pobudzenie mózgowe po zabiciu ich i to Czechowi polecam, bo niedźwiadki tylko w zoo lubię i wiadomo ze on będzie miał większe pobudzenie niż człowiek i najlepiej to polskie niedźwiadki do tego celu od Czecha
,


zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-03-04 16:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszechswiatek - 2015-03-04 16:53:39]:
Jak powstaje schizofrenia?
Czyli tak w mózgu mamy organ odpowiedzialny za wynagradzanie, czyli ciałka migdałowate




I one produkują kortyzol i amfetaminę dla sangwinika i z borem neuroprzekaźnik dla flegmatyka, bo bor zobojętnia i mu się nie chce posprzątać, bo nie ma poczebny jak jest na neuroprzekaźniku z borem i jest tam jeszcze dwa neuroprzekaźniki wydalane łącznie ciałka migdałowate wydzielają 4 neuroprzekaźniki i to wszystkie w różnej ilości w zależności od osobowości i plus enzym kortyzol, który jest tez pycho aktywny i nadmiar powoduje stres uczucie a on tez rozwija tarczycy komórek ja w odpowiedniej wielkości, czym, i teraz na przykładzie sangwinika opowiem jak zachowuje się ciałko migdałowate i nas wynagradza, czyli tak jak doznasz jakiegoś problemu I w wieże chrześcijańskiej go pokonasz, czyli porozmawiasz o problemie i wysłuchasz i strony przeciwnej zarzutów i słowem będziesz chciał rozwiązać problem w ostateczności jedynie jak ktoś będzie agresywny i zagrażał tobie i twojej rodzinie to możesz go pobić i wtedy jak ci się w czasie zaistnienia problemu wytwarzało 5 neuroprzekaźników amfetaminy to po załatwieniu poprawnie problemu w następnej stresowej sytuacji wydzieli ci się amfy 10 neuroprzekaźników i tak po załatwieniu jakiegoś problemu o 5 neuroprzekaźników amfy wzrasta wydzielniczość ciałka migdałowatego osoba modlącym wydziela się ich o 5 więcej a niemodlącej o 2 więcej i tak następuje wydzielniczość ciałek migdałowatych aż przerośnie je odwaga, czyli Za nimi w mózgu będzie wydzielana amfa za nimi i koło nich, ale tam już tylko amfa będzie wydzielana bez i dobrego kortyzolu wiec czujesz siły bohatera i odwagę a jak złe pokonujesz problem, czyli wpadasz w stres to coraz więcej kortyzolu to wtedy pod wpływem większego jego wydzielania rozwija się gruczoł tarczycy powiększa się i wtedy jest więcej hormonów trzyocznych i ten, który powoduje większe przyjmowanie siarki do umysłu i wtedy Jak jesteś osoba denerwująca się złoszcząca się następuje nerwica przerost ciałek migdałowatych w kortyzolu
zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-03-04 17:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszechswiatek - 2015-03-04 16:53:39]:
i umysłowym działaniu większym neuroprzekaźników z siarka, co powoduje wczasy nerwiczne a jak byśmy Nie umieli pokonywać problemy i na stres reagowali odrzucając wszystkich i wpadali w furie agresji i wściekłość to wtedy tez jest większa wydzielniczość kortyzolu i z tym idące powiększenie się tarczycy i więcej jest hormony, który powoduje przyjmowanie siarki do umysłu a jak neuroprzekaźnik przyjmie siarkę to czujemy się rześko jak nadmiar jej to nerwiczne, ale jak jest więcej siarki w komórkach szyszynki, która produkuje melatoninę to jej produkuje się więcej i? Ten nadmiar jest produkcji jest wydzielany do organizmu w czasie normalnej pracy umysłu dnia a jak ona ta melatonina wpadnie do synapsy jakiegoś neuronu to ona powoduje ze neuroprzekaźniki przyjmują chlorek a na chlorku się zasypia i następuje depresja a potem i nerwica i na odwrót jak się denerwujesz złościsz to następuje nerwica i depresja, a jak sobie z jakimś problemem nie radzisz i go sobie ignorujesz to wtedy wydziela się mniej kortyzolu i wtedy jak na kortyzolu rozwija się tarczyca to go brak tego dobrego kortyzolu i ona obumiera, co powoduje schizofrenie, bo jak umarła tarczyca to będzie wydzielanych Jej mniejsza ilość hormonów razem z tym, co przyjmuje do siebie siarkę a jak nie ma w umyśle siarki jej brakuje to jest zachwiana równowaga na synapsach i receptorach a równowaga wygląda tak, że w synapsie obojętnie, jaki neuroprzekaźnik czy to dopamina czy serotonina czy ner adrenalina czy acetylocholina czy gabe czy glutaminian czy testosteron występują te neuroprzekaźniki swobodnie nie przyjmując do obie żadnego dodatkowego atomu to stanowią o bystrości a jak np. serotonina przyjmie wodór to wtedy stanowi to o jej dzianiu takim ze żyjemy chwila obecna a jak siarkę przyjmie neuroprzekaźnik siarki to wtedy on świadczy o rześkości A jak neuroprzekaźnik serotoniny przyjmie selen to na nim się zerka do serca i siebie przezywa w synapsach tak wygląda ułożenie neuroprzekaźników
zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-03-04 17:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszechswiatek - 2015-03-04 16:53:39]:
serotoniny przyjmie selen to na nim się zerka do serca i siebie przezywa w synapsach tak wygląda ułożenie neuroprzekaźników






A

Ale na receptorach pierwszego działania w nerwie one się uiszczają z nich według przeżyć i relaks trwa tylko wtedy według przeżyć jak jesteś osoba modląca i wtedy taka równowaga wygląda tak jak jesteś hetero dziewczyna lub gejem modlącym ze na 12 receptorów serotoniny w neuronie 4 neuroprzekaźniki serotoniny przyłączają wodór 4 neuroprzekaźniki serotoniny przyłączają siarkę i 4 neuroprzekaźniki serotoniny przyłączają selen i wtedy taka równowagę mamy według przeżyć jak jesteś osoba modląca w wieże z Jezusem inni tylko mogą pomazać a jak jesteś hetero chłopakiem i lesbijka to masz 9 receptorów w neuronie i dziali się po 3 neuroprzekaźniki serotoniny z wodorem i siarki i selenem, A jak nie pokonywałeś problemów i się z nich śmiałeś ignorowałeś je to wtedy tarczyca obumiera i masz mniej hormonu, co na nim przyjmuje się do umysłu siarka i wtedy równowaga na receptorze zachodzi bez siarki, czyli na 12 receptorów dla kobiety serotoniny w neuronie na receptorach może zaistnieć takie przejmowanie do serotoniny atomów, czyli 7 neuroprzekaźników serotoniny przyjmie wodór 2 neuroprzekaźnik serotoniny przyjmie siarkę a 3 neuroprzekaźniki serotoniny przyjmą selen, bo brakuje atomów siarki w umyśle i wtedy następuje schizofrenia ubytkowa, czyli żyją chwila obecna i ciężkością niej, bo nie ma rześkości monotonnie im a jest jeszcze mniejsza ilość selenu na receptorach wtedy Ciężkość, bo nie potrafią zerknąć w serce swoje i wtedy i otępienie demencja starcza następuje jak jest więcej neuroprzekaźników siarki na receptorach
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa odbywala sie w pomieszczeniu socjalnym przez KR i było w miare miło.Ale to było przed otwarciem nowego sklepu dino i dlatego Kr prowadziła rozmowe.
Pytania: -czy pracowalam na miesnym
-jaie znam rodzaje miesa
-czy wiem co bedzie nalezalo do moich obowiazkow
zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-03-04 17:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszechswiatek - 2015-03-04 16:53:39]:
serotoniny przyjmie selen to na nim się zerka do serca i siebie przezywa w synapsach tak wygląda ułożenie neuroprzekaźników


zamiast równowagi i tu czuba dodać ze każdy neuroprzekaźnik przyjmuje wolne atomy do siebie, a jak np. nie poradziliśmy sobie z problemem i go ignorowaliśmy go to wtedy mniej kortyzolu się wytwarza i wtedy tarczyca obumiera i nie wytwarza się hormon, na którym przyjmuje się siarka do umysłu i na receptorach nap zostanie zachwiana równowaga i wystąpi więcej seleny z mała ilością siarki i mniejsza ilością wodoru przyłączonego do serotoniny na receptorach w neuronie, czyli np. 7 neuroprzekaźników serotoniny Przyjmie selen 3 jej przyjmą siarkę a dwa wodór wtedy następuje schizofrenia twórcza, czyli się śmieje są glosy w zależności od neuroprzekaźnika, czyli ktoś do nas móWi jak równowaga na dopaminie została zachwiana na serotoninie to widzimy mamy wizje, bo jak jest więcej seleny na receptorach to się demonizuje i są manie zamiast pasji i paranoje powielanie mani, czyli u normalnego powielanie pasji i to tak z grubsza wygląda z schizofrenia ….Jest tez tak ze mamy mniejsza ilość wydzielania neuroprzekaźników, czyli np. 3600 do synapsy i ta ilość powoduje to, że czyjemu się dobrze, ale stajemy się senni, bo na dzień ich starczy tylko na tyle godzin ze wstajemy o 8 i już o 18 czujemy się senni i kłaść czuba się, o 8 bo zmęczony będziemy wiec to na dzień za mało ich i ja już mam ich 4800 a reguluje się odległości pomiędzy synapsami litem, bo on ma duże napieńcie i powoduje ze jest miedzy synapsami wieka odległość i wtedy się przyjmie więcej neuroprzekaźników może sobie zwiększę wielkość litu jak będzie ta ilość 4600 Neuroprzekaźników Zbyt mała, ale to już na dzień aktywności starczy neuroprzekaźników, bo jak będzie ich na synapsie za dużo to wtedy nie da się spać i tak maja niektóre osoby, bo aktywność nasza jest nie 14 godzin tylko 20 a potem dopiero senni jesteśmy tu od stanu czuwania zależy i kobiety po stracie mezow maja niekiedy problem z zasypiaciem bo czuwają i aktywność ich się wzmaga


zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-03-04 17:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszechswiatek - 2015-03-04 16:53:39]:
Jak następuje wściekłość zdenerwowanie się agresja to wtedy w takich uczuciach nerwica się rozwija a jak odrzucamy kogoś nie słusznie i w złość wpadamy oceniamy błędnie w złości to wtedy depresja następuje? Jak z agresja i podenerwowaniem to narwicki a odrzuceniem i złością to depresje i sadami niesłusznymi?

OSOBY MODLACE NIE GRZESZACE dobrej woli nawet jak wzrastają w nieprawidłowości to tak czy inaczej JAKOSC SZEGULNIE MAJA PLUSIK ONI NIE SA PODATNI NA SCHIZOFREMIE TAK BARDZO I TO O 60 PROCENT, jeszcze sobie osoby niektóre szkodzą słuchając płytek jesteś szczęśliwy jesteś szczęśliwy wtedy maja problem z wynagradzaniem według przeżyć a płytki później nie dają spełnienia, i jak robisz w Duchu z duchem świetnym to wtedy nie błądzisz od wodoru spostrzegania lub selenu w trójcy czuba żyć,…..i świętymi
a w dino komprachcice mila i mądra ekipa w szczegulnosci i premie im bym dal taka podwujna w nastempnym miesiacu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie