Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bzzzyk - 2015-07-14 20:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka czy ktos z was wie jak sie maja dziewczyny w Ustroniu Morskim
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-07-16 13:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam wasze opinie bo rozważam pracę w tej firmie. Przed chwilą się natknelam w necie na Wasz związek zawodowy, może tam warto wysłać swoje wszystkie zale i ale bo od pisania tutaj niewiele się zmieni.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-07-16 19:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byłem ostatnio na zakupach w Dino na Kamińskiego w Legnicy, na mięsnym obsługiwał, gburowaty i nie wychowany pajac, który stwierdził że dla niego ważniejsze jest wyłożenie towaru niż obsługa klienta, a na prośbę aby założył rękawiczki powiedział że on lepiej wie kiedy ma to zrobić.Żenada ,rozumiem że jest was mało i macie dużo zrobienia, aleee obsługa nie miła, dobrze ze w Legnicy są inne Dina
zdjecie uzytkownika
uprzejma - 2015-07-19 15:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dokładnie ja też słyszałam że rodzina nie może pracować w jednym zakładzie pracy a to jakby nie było jest pokrewieństwo w lini prostej. Wychodzi na to ze niektórzy w dino w Nowej Rudzie mają układy u góry bo ponoć była mowa o przeniesieniu pani Katarzyny do innego Dino ale już ucichlo i o przeniesieniu nie ma mowy. Wiec samo się nasuwa na myśl że są jakieś powiązania bo gdyby nie było żadnych powiązań z regionalna to na kierownika wzięli by kogoś ze sklepu a nie przenosili z innego bo po co ,obecni pracownicy tez zasłużyli na awanse a nie tylko na opier.......
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-07-28 14:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Kłecku na dziale mięsnym w soboty tragedia, jedna ekspedientka obsługuje a dwie wykładają towar ,istna masakra. Musisz brać taki towar jaki akurat jest otwarty z folii ,chociaż boczek tłusty jak cholera ,a pod spodem opakowany ładny przerośnięty kawałek ,ale nie dopóki nie sprzedadzą tego chłamu ,to nie ma mowy abyś dostał inny.Żegnaj Dino!!! wolę zrobić zakupy w małych sklepikach ,tam przynajmniej mogę sobie towar wybrać.
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-07-28 14:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uprzejma - 2015-07-19 15:59:57]:
A Pani Barbara to niech siE przeszkoli w rekrutacji .Takich pytań nie miała prawa zadawać .Jest ustawa o danych osobowych, która chroni pracownika przed takimi pytaniami!!! Wstyd Pani Barbaro wstyd!
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-07-28 20:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzysk ,wszystko kosztem ludzi, po wioseczkach ludzie pracowali i siedzieli cicho, ludzie z większych miast się burzą i masowo zwalniają.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-07-29 12:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty kris co - byłeś na tej rozmowie??
A może jesteś jasnowidzem czy co??
Wstydz się.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-07-29 14:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Barbara powinna nauczyć się kultury. Co to za kierownik, który biega po sklepie w spodniach dresowych? Oj Pani Barbarze procedury są dalekie. A jeszcze jej pracownicy umieszczają piękne fotki z pracy na sklepie, przechwalając się jak to nudzą się w pracy. Gratuluje :)
zdjecie uzytkownika
rozbawiona - 2015-07-29 21:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Drogi Kliencie widzę że bardzo dobrze znasz procedury jak na osobę z poza firmy. Napiszę Ci jedno jak Cię mąż zostawił dla innej bo jesteś taką a nie inną osobą to zajmij się szukaniem miłości.Bo to że schudłaś niestety rozumu Ci nie doda. Dodatkowo powiem że procedury mówią że mają być czarne spodnie nic nie mówią że nie dresowe.Moje koleżanki nie wstydzą się że pracują w Dino .Szanują pracę. Przedstawię regionalnej nagrania jak nagrywałaś nasze rozmowy po skardze na Ciebie. Mam nadzieję że wytoczy Ci sprawę w sądzie za nagrywanie w miejscu pracy bez jej zgody gdzie wszyscy mieliśmy powiedzieć co o Tobie sądzimy i jak wygląda praca z Tobą.Dodatkowo na służbowym komputerze zostawiłaś swój pozew rozwodowy z takimi błędami że żal -trzeba było nie drukować w pracy. Daj nam spokojnie pracować jak sama nie szanowałaś pracy. Uważasz że polepszyłaś sobie życie ,to zostaw nas w świętym spokoju.Żyj swoim własnym życiem i nie jącz jadu. Chcemy wszyscy o Tobie zapomnieć. Nie wiem co Twój nowy pracodawca powie jak wyślę informację jak cieszysz się z tego że nagrywasz regionalną po skardze na Ciebie. Zacznie zastanawiać się do czego się posuniesz w Rossmanie?Zaczniemy walczyć Twoją bronią. Myślałyśmy że Ci się znudzi ale widać Twoje życie towarzyskie nie jest zbyt bujne że masz tyle czasu.Pierwszy i ostatni raz odpisuję na te Twoje brednie . Jak będziesz dalej uprzykrzać nam pracę zaświadczę nawet w sądzie co robiłaś.
zdjecie uzytkownika
WSZECHSWIATEK - 2015-07-30 12:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIEŚMIERTELNOŚĆ
NORMALNE PRZEMIANY KOMÓRKOWE W ŻYCIU PŁODOWYM ODGRYWAJĄ SIĘ Z ALKOHOLEM KTÓRY WYTWARZA SIĘ Z CUKRU W MITOCHONDRIACH PO CZYM IDZIE DO APARATU GOLGIEGO I PRZYŁĄCZA FOSFOR ,I TAKI ALKOHOL Z FOSFOREM JEST TAK SILNYM ZAWIASKIEM GRAWITACYJNYM I NAPIĘCIOWYM ZE JAK POWTÓRNIE SPALA SIĘ W MITOCHONDRIA I NADAJE KOMÓRCE SZYBKOŚĆ PRZEMIAN KOMÓRKOWYCH O 10 RAZY SZYBSZYCH NIŻ GDYBY SAM SIĘ ALKOHOL BEZ PRZYTOCZONEGO FOSFORU SPALAŁ , DZIEJE SIĘ TO GDY JESTEŚ WOLI W ROZWOJU NAWET I TRWASZ W MYŚLI JESTEM NIEŚMIERTELNY I ŻYJESZ 7 RAZY W ROKU MODLĄC SIĘ DO TRÓJCY I DZIEK CZYNIĄC W ŻYCIU PRZYJMUJĄC I BLOGOSKAWIĄC I POSIŁKI I NAS WEDLE ŻYCIA DOBROCI JAK PRZEZYWASZ .DO JEZYSA BYŁA ŚMIERTELNOŚĆ BO NIE BYŁO ODPUSZCZENIA WIN I LECYTYNA B4 ZALEWAŁA UMYSŁ I NIE BYŁO DANE ŻYCIE NA ZIEMI OD ADAMA I EWY OD JEZUSA PISZE NIE PRZYJMUJ RAKA BO BIADA CI BO CHORÓBSKO I KODUJ SOBIE MYŚLĄ TE LEPSZE CHWILE NP. WZROKU A NIE TE GORSZE JAK JESTEŚ OSOBA MODLĄCA TO NA TO MASZ WPŁYW A TAK NIE MY MODLĄCY W SPRAWIEDLIWOŚCI MAMY NA TAKA OSOBĘ WPŁYW I MNIEJ LITOŚĆ BO MUSISZ ZROZUMIEĆ ZE WIELU Z WYCHOWANIA ZŁEGO WZRASTA WIN RODZICÓW WIĘC TEZ WYCHOWUJ I CZYNAMI SWOIMI ŚWIADCZ O ŻYCIU ..CZYLI MIELI LECYTYNIE B4 JAK MYŚLELI DO JEZUSA WIĘC NA NIEJ Z TA MYŚLĄ JESTEM NIEŚMIERTELNY NIECHĘCI ŻYCIA NIESTEMPLOWANY I SOBIE TYLKO UŚMIERCANIE MOGLI ZAPISYWAĆ BO Z NIEBA TAKIE BŁOGOSŁAWIEŃSTWA DO JEZYDA BYŁY I NA LECYTYNIE B4 TEJ MYŚLI ZE JESTEŚ NIEŚMIERTELNY NIE WYTWARZA SIĘ NA RYBOSOMACH ENZYM JAKI MAJA PŁODY I DO ROKU NIEMOWLĘTA SZCZĄTKOWO NA KTÓRYM ALKOHOL WYPRODUKOWANY W MITOCHONDRIA Z CUKRU 2 ALKOHOLE Z JEDNEGO CUKRU POWSTAJĄ,TO ON IDĄC DO APARATU GOLGIEGO GDZIE JEST TEN ENZYMEM A NA LECYTYNIE B4 GO BRAKUJE TO TAM NORMALNIE JAK ŻYJEMY W WIERZE Z SYNKIEM MOIM JAK Z SIATECZKI ŚRÓDPLAZMATYCZNEJ SZORSTKIEJ NA RYBOSOMACH JEJ POWSTAJE APARAT GOLGIEGO TO RYBOSOMY NA NIEJ WYTWARZA TEN ENZYM I DO NIEGO APARATU GOLGIEGO GO DOPROWADZAJĄ I JAK ALKOHOL IDZIE DO APARATU GOLGIEGO TO TAM NA NIM JAK JEST W BŁONIE APARATU TO ŁĄCZY I PRZYJMUJE FOSFOR Z ALKOHOLEM A PÓŹNIEJ NA TYM ALKOHOLU ZACHODZĄ PRZEMIANY KOMÓRKOWE I NP. NA PŁODACH JAK PRZEPROWADZA SIĘ OPERACJE TO ORGANELLE SIĘ W 100 PROCENTACH REGENERUJĄ A TAK PO ROKU JUŻ Z TYM JEST PROBLEM I NASZE DZIECI ZAWSZE BĘDĄ NIEŚMIERTELNE BO DO ROKU ZROZUMIE I PRZEŻYJE ZE NIEŚMIERTELNY A MY JA PONOWNIE NABIERZEMY I NABRALIŚMY ZE MNĄ A JA BĘDĘ MIAŁ TEZ WITAMINKĘ DLA OSÓB W WOLI ALE W WIERZE SIĘ 7 RAZY W ROKU NIE NIESPALAJĄCYCH Z ALKOHOLU PLUS FOSFOR I ONE STANOWIĄ TEZ DOBRY ŚRODEK ANTY WIRUSOWY I TEZ 2 FOSFORY MOŻNA DO ALKOHOLU PRZYJĄĆ BO JAK SPALA SIĘ TEN ALKOHOL TO ON JAK DNA W SZCZEKNIE WIRUS DO KOMÓRKI TO JAK SPALA SIĘ TEN ALKOHOL TO ROZWALA NA FRAGMENTY DNA LUB RNA WIRUSA I MIJA INFEKCJA A TAK W WITAMINCE DOSTARCZONY ALKOHOL POMORZE W ŻYCIU I SPRAWI ZE BĘDĄ ŻYLI O 50 LAT DŁUŻNEJ OSOBY DOBRE W WIERZE DOBREJ WOLI A TAK WPROWADZONA UŻYWKA DZIAŁ TAK ZE NAJPIERW IDZIE DO WĄTROBY I JA WYPEŁNIA TEN ALKOHOL PÓŹNIEJ IDZIE DO NEREK Z WĄTROBY A PÓŹNIEJ Z WĄTROBY IDZIE DO NEREK DALEJ DO TRZUSTKI DALEJ DO PLUĆ DALEJ DO ,,,,,,,,,,,,,AŻ W KOŃCU BRAKUJE GO JUŻ DLA TARCZYCY I UMYSŁU BO JAK TAK PO KOLEI WCHODZI TO BYM UMARŁ Z PRZEDAWKOWANIA GO A NIE DOJDZIE DO MOZGO BY GO WYPEŁNIĆ TYM ALKOHOLEM BO ZANIM TAM DOJDZIE TEN ALKOHOL JEST ZUŻYWANY I PRZEZ WĄTROBĘ IM WIĘCEJ PIJESZ TYM WIĘCEJ GO SPALA PÓŹNIEJ WĄTROBA TO TEZ ALE TO POZWOLI JUŻ O 50 LAT DŁUŻEJ ŻYĆ I SPOŻYTY Z FOSFOREM TEN ALKOHOL NIE POZWOLI SIĘ TAK NA NIM OPIĆ BO TYLKO 1/3 DOCHODZI DO UMYSŁU A RESZTA SZYBKO Z RECEPTOROWY JEST WYBIJANA A NORMALNIE JAK ALKOHOL SPOŻYWAMY TO ON IDZIE DO RECEPTOROWY DO MOZGO I TAM ŁĄCZY SIĘ Z FOSFOREM I JEST Z TAMTA WYBIJANY I STARCZA TYLKO DLA WĄTROBY NAJWYŻEJ WEDŁUG WIARY TROCHĘ DO KOMÓREK LIMFATYCZNYCH A TAK TAM GO MASZ BO TO NORMALNA KOMÓRKA I SOBIE GO WYTWORZY TO WTEDY I HIV SIĘ WYLECZY ,,,,A CHOROBA ZWIĄZANA Z PRZYJMOWANIEM ALKAIDÓW I ALKOHOLU Z FOSFOREM TO ZA DUŻO KWASU fosforowego czyli botoxu I NIEKTÓRE OSOBY WCIĄGU MIESIĄCA MOGĄ SIĘ POSTARZEĆ I O 40 LAT ,,,,,,,,,,,,,,,,,I TAK GROZI W UPIJANIU SIĘ TYM ALKOHOLEM Z FOSFOREM JAK NIE BEDZIE UMIARU CO NAJMNIEJ 3, 4 DNI SIĘ UPI
,,,,,,,,,,i wystarczy żyć w wierze w trójcy i mamie bożej Maryi i mojej i z świętymi nauk w rozwoju być osoba dobrej woli i nie koniecznie być idealnym ale rozwojowym słuchać dobrych rad lub na swoich błędach się uczyć ,,a od spowiedzi i wybaczam na cod Zień a odpuszczam z Jezusem i wtedy ustempóją lecytynki b4..i podemkną wojsko ziemi i dla mnie czyni pokój teraz tam po prostu mój głos w wadze 3,5 W 10 GENERAŁACH DECYZJI procent chce mieć i nie koniecznie to uchwała musi być to do ziemi bo poznania sam stanowię armie z kapłanami i osobami do tego wyznaczonych prze zemnie ,i w mych naukach się czytajcie bogactw przeżyć nieśmiertelności bo i kiedyś jak bym chciał znów wejść w reinkarnacje to lobie sobie swobodnie zadecydować czy eutanazje zrobię czy komórkowo umrę czy wyjdę z ciała go żywym zostawiając a już za nim czy lubcie wedle wszystkich sex i każde z n
zdjecie uzytkownika
WSZECHSWIATEK - 2015-07-30 12:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i podzrawiam market dino opole komprachcice w szczeguln osci marka i jego babcie i kolegow i przyjaciul i malwinke i darka i lukaszka obci,,,,,,, i boduske i benie i kasie i wiole i stara kierowniczke
zdjecie uzytkownika
tyska908 - 2015-07-30 18:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WSZECHSWIATEK - 2015-07-11 23:43:53]:
jasneee... ja tez nie chcialam byc funkcyjna ale ze nie ma konkretnego stanowiska w sklepie przypisane w tej firmie tak wiec jesli kierownik kaze to idiesz na kase, na mieso, magazyn lub do biura tak jak funkcyjna, wchodzi to w moj obowiazek w danym dniu itd. Praca w Pabianicach (łódzkie) ale premia dla wszystkich pracownikow stala 200zł
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2015-07-31 22:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie ma jak usunac wpis ale tu mozecie i tylko tu zobaczymy czy tam usuniecie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-08-09 22:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bzzzyk - 2015-07-14 20:33:22]:
A przyjrzyjmy się Kudowie tam tez sama rodzinki i pupilki. Gratulacje nowej p. Kierownik ciekawe jak da rade dobrzy pracownicy zaczynają dochodzić a tumany zostają i głąbów przyjmują ciekawe ile wytrzyma jeszcze stara załoga ?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-08-12 20:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Błagam zmiencie kierowniczke w Sławkowie bo jest gburowata dla personelu i klientów.
zdjecie uzytkownika
ozyk - 2015-08-13 01:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moi mili - nie wiem czy też to zauważacie, ale kadra kierownicza zatrudniana w firmie sama w sobie jest naprawdę bardzo kiepska. Wyobrażałem sobie, że praca w Dino będzie niezłym doświadczeniem i szansą na zdobycie jakiś pieniędzy pozwalających na przetrwanie, a tutaj niestesty wiele osób jest stopowanych właśnie przez górę.
zdjecie uzytkownika
ozyk - 2015-08-13 01:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi mili - nie wiem czy też to zauważacie, ale kadra kierownicza zatrudniana w firmie sama w sobie jest naprawdę bardzo kiepska. Wyobrażałem sobie, że praca w Dino będzie niezłym doświadczeniem i szansą na zdobycie jakiś pieniędzy pozwalających na przetrwanie, a tutaj niestesty wiele osób jest stopowanych właśnie przez górę.
zdjecie uzytkownika
odp do zniesmaczony - 2015-08-13 10:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zniesmaczony - 2015-07-16 19:53:24]:
kolego wszedzie jest tak smo jedz do polo na gwiezdnej to samo do dino na jaworzyńskiej czy na rzeczpospolitej czy do biedronki a nie wspomnę już o netto za mało im placa i po prostu jeśli ktoś inteligentny i mily się trafi to odchodzi z tego syfu
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 21:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
klijent - 2015-08-25 21:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Często robię zakupy w Dino w Kup.Musze przyznać że personel jest bardzo miły, pomocny, kilka osób zawsze bardzo uśmiechniętych i życzliwie nastawionych do człowieka, szczególnie do ludzi starszych. Gratuluje kadrze zarządzającej w Kup kompetentności, stworzenia miłej atmosfery w sklepie.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK B - 2015-08-26 07:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-07-13 16:39:23]:
ZGADZA SIĘ, DUŻO OSÓB SIĘ ZWOLNIŁO Z TEGO MARKETU. A NAJLEPIEJ PRACUJĄCEJ NIE PRZEDŁUŻYLI UMOWY. BYŁA BYSTRZEJSZA OD KIEROWNICZKI I PRACOWITA, BO KIEROWNICZKA NIGDY PRACĄ NA SALI SPRZEDAŻY SIĘ NIE SPLAMIŁA. TERAZ MA CO CHCIAŁA, CIĄGŁE PROBLEMY KADROWE, NOWE PRACOWNICE. NAJŚMIESZNIEJSZE JEST TO, ŻE ZASTĘPCZYNIĄ ZOSTAŁA I-A, A PRZECIEŻ REGIONALNA I NIE BYŁA Z NIEJ ZADOWOLONA BO SIĘ NIE SPRAWDZIŁA. JAKA TO BYŁA PORAŻKA JAK W STRESIE NIE POTRAFIŁA ROZLICZYĆ KASJERKI. PORAŻKA. ZA TO UMIE DONOSIĆ SKARŻYĆ ZMYŚLAĆ ALE NIECH ANKA MA JAK CHCIAŁA POZDROWIENIA DLA EKIPY Z G.
zdjecie uzytkownika
jest masakra - 2015-08-26 16:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sklepik w obornikach śląskich jest tak malutki i zawsze tylko jedna kasa czynna że bez przerwy są kolejki i klienci się denerwują
na zapleczu chodzi się bokiem bo nie ma miejsca i na zmianie 3 - 4 dziewczyny
kto to ma ogarnąć? dużo obowiązków w stosunku do jednej osoby
dużo palet z towarem do tego wszech obecne muchy
masakra
zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-08-29 11:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


NA CO UMZESZ JAK BEDZIESZ i tak napiseze według win kto ma grubosci ajchajmer i cukrzyce letka i cieszka i fenylokatanurie czyli tak jak od dziecka grube sa dzieci to maja po prostu przeskok na dna a jak naprzyklad obok mnie sa blizniaki jak mam w opolu maja 8 lat to jeden jest chudy jeden gruby i na gabe nastempuje utrata mitochondri co spal kwas pirogranowy i wtedy jest wiencej go w krwiobiegu i tu sa zawachania sexu lizbijki czyli siebie nie lubi jest pedofilkom i hetero meszczyzny i gaya ktury nie lubi lizb lub hetero meszczyzn i wiencej cuktu nie spalonych dostaje sie do orkanizmu a na tych mitochondriach produkuje sie alkochol i idzie do mitochondri gdzie spala sie fosfolipid i w aparacie golgiego laczy sie z fosforem i nie tylko ich co w komorce mialo sie spalac,a jak jest problem z glutaminianem to geja problemy macie jak tam lizbijskie czyli hetro nie lubi gay czy lizbijka czy gay siebie nie lubi lub jest pedofilem to w sledctwie i badaniach i rezonansowych wychodzi bo sa znaczone i bodajze wielkosciowo mitochondrie i tu umiera mitochondria od glutaminianyu gdzie 4 wartosciowy cukier sie spala i jest wiencej z niej substancji a jak jest problem z acytylocholina to organele sie odtluszczaja z sercem czyli psiaczy na innych i jest cholesterol wiekszy czy np chce jadac innych grubas czy klamie notorycznie lub nieslusznie osadza ,,,,,,, bo na nim obumiera mitochondria tluszcz pszetwazajaca i jest jego wiecej w organizmi e i jest problem z produkcja i fosfolipidow czyli blony komorkowe sie kurcza rany na nogach itp bo w aparacie golgiego jest on produkowany a jak nie ma tejmitochondri lub tych 3 bo to dokladnie bym musial oblicczyc ale to bedzie widac to wtedy nie twozy sie kwas fosforowy I NA TYCH PRZYPADLOSCIACH POWSTAJE AJCHAJMER FENYLOKATANURIA JAK AKURAT GRZESZY I MU SIE TRAFI NA NERWACH MIEC PAMIEC SEXU CO ODPOWIADAJA ZA TRZUSTKE I ZA JEJ WYDDZIELNICZOSC PO PROSTU JAK NIE MA TYCH MITOCHONDRI TO W APARACIE GOLGIEGO WYTAZA SIE RAZ ISULINA KTURA POWODUJE CUKSZYCE PIERWSZY LANCUCH JEST NIEAKTYWNY I NIE MA DALSZEGO SPALANIA WTEDY MAJ WSZYSTKO SMIERC W ZALEZNOSCI W JAKIM STOPNIU OBUMRA KOMURKI TRZUSTKI I PUZNIEJ JAK BRAKUJE JEDNEJ MITOCHONDRI JAK DWUCH APARAT GIOLGIEGO NIE WYTWAZA INSYLINY Z DRUGIM LANCUCHAM WIEC POWSTANIE FENYLOKATANURIA A JAK NIEMA 3 MITOCHONDRI TO POWSTAJE AJCHAJMER BO APARAD GOLGIEGO MA ZA MALO SILY BY WYPRODUKOWAC INSULINE Z 3 LANCUCHEM I WTEDY BRAK CUKTU 4 WARTOSCIOWEGO ENZYMU PO KTURYM KRAZY PO DNA Ka jak dalej na dopaminie brak mitochondri to sie 4 wartosciowy cukier nie spala co krazy po dna i jest go wiencej i reki narosla wzrastaja ruzne vco rna odtwozy ale to mutacje i jak powstaje nowa mitochondria co 7 miesiecy to jak bedize na wycinku dlA NIEJ TAKI ENZYM TO RAK LOJOWY BODAJZE POWSTANIE I WEDLUG DALSZYCH GLUPOT BEDA SIE ODRACALY TLEN I WODUT NA GRZEBIENIU MITOCHONDRI BO TAM NA TYM DNA MITOCHONDRIALNYM JEST GEN TAK NIE AKTYWNY CHYBA ZE SIE UAKTYWIZYJE I SA TEZ BOLENIA STAWOW ONI O SOBIE SLUCHAC NIE LUBIA SLOWEM RANIA SIEBIE LUB INNYCH A JAK DALEJ PACZYC TO NERADRENALINA JEST OBRONY I NA NIEJ OBUMIERA 5 MITOCHONDRIA A WTEDY NA NIEJ POWSTAJE TŁUSDSZCZ DLA ORGANIZMU Z FOSFOLIPIDOW I TU ANOREXIE TCHUZE DO ODWAGI MALYMI KROKAMI DAZCIE I BUNTOWNICY KUSICIELE AGRESJI BLUZNIERCY ODWAGI JEZUSA A I W OBRONIE RODZINY JA CZEBA MIEC POSWIENIC SIE UMIEC WTEDY NIE MA STRACHU I W INNYCH SWERACH NASZEGO ZYCIA TEZ CZEBA UMIEC SIE UMIEC POSWINCIC I WIADOMO ZE OD ORGANU NA JAKI PADA MYSL Z NERWU MUZGU NA KTURYM GRZESZYMY TO ON OBUMIERA I RAKI POWSTAJA A DALEJ TO SERETONINA PACZENIA NEUROPRZEKAZNIK I Jak brak tej mitochondri to duzo jest bialka bo ona je spala i nie ma zwkiaskow z nh nc dla twozenia z nich enzymow hormonow jak padnie na np tarczyce czy wtwazanie fenyloalniny a dalej jest testosteron i jak brak tej mitochondri co maja agresozy to na niej jest spalany alkochol i nie ma pozbywania sie wolnych rodnikow np w watrobie bo ona jedyna go produkuje i ma z fosforem i po grzybie sie umiera na toxyny ,,i tu by ruwnowage powrucic to czeba spowied w powrocie 2 lub conajmniej 7 razy modlenia sie na rok i w zalozeniach 2 razy w mniejszych zalozeniach zdrowia bedzie poprawa bo smierc przyjmujesz a od 7 razy mozesz sie o zycie wieczne i ciala modlic i wystarczy wiezyc ze sie jest niesmiertelny i blogoslawic niesmiertelnoscia ludzi w raju i ja przyjac jak podupadniesz na nowo przyjmij blogoslawienstwa ,,a od wiku 30 lat jak ktos podgrubnie lub 22 to sobie taki styl ciala naniusl w wieze i tak wyglada to z grubsza w 90 procentach bo sobie sam i chorobe nanosisz bo pisze nie przyjmuj czynow smierci na siebie bo biada ci bo umzesz a umyslu rownowage dam puzniej wic my mozemy swoje polskie dzcdfrghdch otwozyc i do sledctwa tego uzyc i z wykrywaczem przesluchiwac,,I TERAZ PRZYJACIULECKI SIE POWSPIERAJA I POOPOWIADAJA O MESZCZYZNIE I NA ODWRUT, I KAZDA MYSL PRZEZYCIE MA TYCH PO 7 LICHONYCH NEUROPRZEKAZNIKOW NA NEURONIE RAZY 7
Lubię to! Komentarz Udostępnij

M
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjna do dino w Nowej Rudzie. Z początku rozmowę przeprowadzał ze mną Pan Dawid o ile dobrze pamiętam i rozmowa przebiegała dobrze. Pytania były konkretne i stosowne aż do momentu gdy do biura weszła pani Barbara i zaczęła zadawać pytania bardzo niestosowne bynajmniej jakbym się starała o pracę w agencji towarzyskiej. Dla niej najważniejsze było to czy mam męża chłopaka czy mam dzieci czy planuje dzieci. Najlepiej gdybym była stara panna bez dzieci i rodziny i swój cały czas poświęcał na prace w dino bez żadnego życia prywatnego. To nie była moja pierwsza rozmowa o pracę ale pierwszy raz spotkałam się z takimi pytaniami na stanowisko kasjera. Żenada
Pytania: Pytania Pani Barbary:Czy mam męża, chłopaka. Czy mam dzieci lub czy planuje dzieci. Natomiast Pan Dawid zadawał pytania czy jestem chętna do pracy, czy jestem dyspozycyjna czy będę miała czym dojeżdżać do pracy.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 11:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
WSZECHSWIATEK - 2015-08-29 11:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I TERAZ PRZYJACIULECKI SIE POWSPIERAJA I POOPOWIADAJA O MESZCZYZNIE I NA ODWRUT, I KAZDA MYSL PRZEZYCIE MA TYCH PO 7 LICHONYCH NEUROPRZEKAZNIKOW NA NEURONIE RAZY 7


Napisz odpowiedź…

Maciej Falinski naucz sie pisac koles
Lubię to! · Odpowiedz · 19 godz.
Amadeusz Wierzbowski buska jaro
Lubię to! · Odpowiedz · 17 godz.
Karol Orzechowski jarek mam pytanko do Ciebiee
Lubię to! · Odpowiedz · 15 godz.

Odpowiedź od: Karol Orzechowski · 1 odpowiedź

Jarosław Lichwala pytaj skarbie
Lubię to! · Odpowiedz · 1 · 15 godz.
Jarosław Lichwala a grubnieje sie do 28 lat mniejwiencej najczesciej 24
Lubię to! · Odpowiedz · 1 · 15 godz.
Jarosław Lichwala i sie wychowywujcie wsrud przyjaciul i ja od wczoraj nalozylem sobie czycie siarki i w wszystkich szesc rekasu bylo mi super to bylo jednak nie moje czucie rekas zeskosc przyjemnosc tylko ytacy niektuzy jestesmy i w przyjemnosci chodzimy ale ja wzrast...Zobacz więcej
Lubię to! · Odpowiedz · 14 godz.
Jarosław Lichwala w bibli jest napisane ze sadzisz po sobie
Lubię to! · Odpowiedz · 14 godz.
Jarosław Lichwala jak obtłuszczone organy to i mordowac chieli bo to od serca idzie a jak gruby to od sexu i jak brakuje mitochondri to komorka umiera juz 3 lub 3 i sie rany robia tak mordercow rozpoznamy niech isie zmienia i sexu i w letkich cukszysach rozpoznamy i se...Zobacz więcej
Lubię to! · Odpowiedz · 1 min · Edytowany
i masrcu jest piekny cialem i w pozadku jak bylem zobaczylem tu on zartuje z wami i was kochA I LUBICIE JEGO ZARTY A A FRESZTE TO SAMI Z SIEBIE WIEDCIE I MACIE MOZLIWOSC ZMIANY ,,,,,I POZDRAWIAM Cle diny komprachcice buska
zdjecie uzytkownika
WSZECHSWIATEK - 2015-08-29 11:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak jest zla mysl to w receptorku przez ktury przechodzi neuroprzekanzik pojawia sie lecytyna b4 ,a potem b5 jak ktos w maniach i tam sie nalicza w zalozeniach boze i ona daje niecheci b4 i wybija co z receptorka co daje pewnosc siebie i wtedy i meszczyzna idzie szukac sojego ja bo w zalozeniu od razu modlacy ma 100co a nie modlacy co ma o 20 procent mniej a jak w zedzie w receptorku narosnie druga lecytynka b4 to co jest mnie wiec uscislajcie swoje zwiaski w religi z jezusem bo regeneracja i odpuszczenie win i wybaczenie choc sobie wybaczelisci i regeneracja wtedy wedlug wiary nastapi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie
alert