Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bross - 2014-09-08 07:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zulugula - 2014-09-01 20:32:26]:
nich sanepid zajmie się pracownicami na mięsnym bo same kombinują a funkcyjni nic nie wiedzą. Raz zwróciłem uwagę kierowniczce, że lala na mięsnym nie wie co sprzedaje. Co winny ten kierownik , że ma takiego pracownika. A jak go zwolni to ten ją tu opisze że złą kobietą był jej kierownik. Trochę dystansu do siebie i przyznajcie się poniektórzy do własnych ułomności i bezwiedzy
zdjecie uzytkownika
Bross - 2014-09-08 07:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zulugula - 2014-09-01 20:32:26]:
nich sanepid zajmie się pracownicami na mięsnym bo same kombinują a funkcyjni nic nie wiedzą. Raz zwróciłem uwagę kierowniczce, że lala na mięsnym nie wie co sprzedaje. Co winny ten kierownik , że ma takiego pracownika. A jak go zwolni to ten ją tu opisze że złą kobietą był jej kierownik. Trochę dystansu do siebie i przyznajcie się poniektórzy do własnych ułomności i bezwiedzy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-08 07:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzys - 2014-08-18 17:16:21]:
podpisałaś , że zrzekasz się funduszu, jak wszyscy...helllo
zdjecie uzytkownika
alek12 - 2014-09-08 21:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zona pracuje w dino od roku pokazala ze potrafi pracowac i teraz jest wykorzystywana inne pracownice sie niepszejmuja niczym a kierowniczka ktura jest na zastepstwie to wszystko olewa niczym sie nie przejmuie
zdjecie uzytkownika
smieszek - 2014-09-09 09:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uczulonaalergiczka - 2014-09-08 07:32:52]:
jak można oceniać ludzi po tym co piszą, wez sie ogarnij i spójrz na siebie. żegnam
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-09 10:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wczoraj byłam na zakupach w dino i zastanawia mnie jedna rzecz dlaczego nie ma tam żadnego ochraniaża tylko kasjerki muszą urzerac sie z pijanymi złodziejami którzy wchodza do sklepu biora co chcą i nie chca za to zapłacić i taka kasjerka musi narażać swoje życie i zdrowie bo jak będzie udawała że nic nie widzi to jeszcze ją zwolnia to jest chore i nikt mi nie powie że tak nie jest bo wczoraj byłam świadkie właśnie takiej sytuacji
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-09 11:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klient - 2014-09-06 16:11:23]:
J pracuje z Gnieźnie już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona atmosfera? taka jak wszędzie w pracy sie pracuje a nie szuka koleżanek....
zdjecie uzytkownika
lena - 2014-09-09 22:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś miał płacone za niewykorzystany urlop, bo ponoć wychodzi 1,80 za godzinę
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-10 08:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-09-09 11:13:43]:
atmosfera dużo robi, praca pracą,wszędzie trzeba pracować ale to co jest w Gnieźnie to masakra...półki brudne,puste,towar przeterminowany..a o ceny-brak dużo cen, dużo cen jest nie aktualnych, bo na kasie się okazuję że towar rzeczywiście jest droższy niż cena na półce...
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-09-10 22:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
DINO ŚWIĘTA KATARZYNA to jest dopiero porazk, kasjerki sa naburmuszone i nie miłe zachowuja sie jakby były zastraszone. Atmosfera jest fatalna az sie nie chce robic tam zakupów. A kierowniczka jakas dziwna jakby była uposledzona. Wszyscy pracuja w milczeniu jakby miały zakaz odezwania sie. Coś jest nie tak !!!
zdjecie uzytkownika
eliza - 2014-09-11 13:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak jest z awansem zawodowym? czy tam coś takiego istnieje?
jak się pracuje
zdjecie uzytkownika
borek - 2014-09-12 14:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam Dino , praca ponad siły za grosze, ciągle za mało, za wolno, źle. Masakra, trzymajcie się z daleka od tej firmy
zdjecie uzytkownika
dino polska - 2014-09-12 23:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eliza - 2014-09-11 13:23:14]:
zgłoś się do trenera lub regionalnego - potrzebują ambitnych osób na wyższe stanowiska
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-09-13 08:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2014-09-10 08:38:52]:
jak to 1,80, przecież za urlop należy się tyle jakbyś normalnie pracowała, czyli przy 20 dniach roboczych 10,50 za godzinę, chyba że Dino ma swoje wyliczenia dla zwalnianych pracowników
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-14 11:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeszłam szkolenie do sklepu dino MASAKRA. (usunięte przez administratora)Do samej pracy na szkoleniu nie mam zastrzeżeń ale do współpracy szkoleniowej nowych ze starymi pracownicami TRAGEDJA. Ale sami sobie jesteśmy winni że do takiej atmosfery doprowadziliśmy w tym kraju. Nowo przyjęci do pracy nie mają życia przez starą ekipę.Wrogie nastawienie i obsmarowywanie za plecami nie pozwala wykazać się w pracy. Liczy się to co ktoś powiedzial a nie to jak kto robi. Nie liczy się człowiek tylko to jak go zgnojono i przez kogo.Silniejszy stażem pracy wygrywa. Przerwa jest 15 min na 9 godzin pracy
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2014-09-14 15:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie dobrych parę lat i było ok ale teraz jakaś porażka ,ciągły strach przed kontrolami ,psychiczne gnębienie pracowników i kierowników . Pracowałam w różnych marketach ale nigdzie nie napotkałam się z tyloma kontrolami,chcą żeby sklepy wyglądały według standardów a ludzi na zmianie po 3 osoby .Zastanawiam się czy oni czytają te opinie może powinni to otworzyli by oczy co ludzie sądzą o ich sklepach i o ich zarządzaniu tą firmą. Przecież to firma polska powinni dbać o swoich a jest na odwrót.
zdjecie uzytkownika
kasiek - 2014-09-14 21:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eliza - 2014-09-11 13:23:14]:
Awans jest do zdobycia tylko trzeba pokazać że się umie... Wiem bo w taki sposób awansowałam.
zdjecie uzytkownika
realista - 2014-09-15 22:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja was nie rozumie.poco płakać ze ktoś taki i taki. nikt was się nie boi.wiedza ze nic im nie zrobicie wiec tak robią z wami jak chcą.oni są na prawie.tylko siła reki naprawia ludzi o charakterze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ktoś miesza lub znęca się psychicznie na kimś to wielki problem. każda pani ma męża lub partnera zgadać się. zrobić takiej kierowniczce kocówę i zapowiedzieć ze jeszcze raz coś podobnego zrobi ząbki poleca.efekt murowany ze odpuści a jak nie zrobić takiej osobie makijaż i po problemie.w tedy ma wybór albo odejdzie dana osóbka albo dino zmieni kierownika. wiem co pisze bo sam kiedyś miałem ludzi na firmie których pilnowałem.okazało się ze mnie inni pilnują. drogę miałem daleka a noc była długa.a na drodze bywają rożne przygody. teraz wiem mieli racje bo szef był cholerna kanalia i oszukiwał ludzi.a ja podejmując prace u niego na konfidenta umocniłem go w tych przekonaniach.teraz bym nigdy nie zrobił tego a i pomógł bym innym aby oszustów likwidować.jak robicie coś innego jak mówicie i przeciwko drugiemu z którym pracujesz i go kapujesz tak masz.wiec ludzie nie płaczcie zbierzcie się w kupę zgadajcie i rozpierdulcję bandę.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-09-16 09:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-09-10 22:28:17]:
znam ten sklep, i znam byle kasjerki,Tam caly czas gina pieniadze a oskarzane sa kasjerki, tam sa jakies przekrety, nawet mieso ktos podbiera.A ja chciałam tam sie zatrudnic.Az strach.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-09-16 09:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-09-16 09:49:59]:
chodziło mi o dino ŚWIETA KATARZYNA ze znam ten sklep
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-09-16 18:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-09-16 09:57:51]:
wojtek daj spokoj
zdjecie uzytkownika
blondi91 - 2014-09-17 13:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam jakis czas w Dino w Ośnie Lubuskim to co sie dzieje to jest jakas parodia, dino jak dino ale ludzie ktorzy tam pracuja to juz przechodza wszystko i wszystkich. Pieniadze odciagaja ci za wszystko co bys nie zrobil ciagle zle, ciagle za wolno. Kierowniczka ktora tam zarzadza to uwaza pracownikow za jakis glabow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itp. Zastanawiam sie czemu ludzie daja sie tak ponizac,ludziom ktorzy sa tacy sami jak wszyscy. Odbyw sie rozmowa o prace na ktorej sa omawiane warunki i twoja praca, po podpisaniu umowy okazuje sie ze wykonujesz calkiem co innego. Na umowie masz napisane kasjer/sprzedawca a wykonujesz wszystkie prace, człowiek w Dino Ośno Lubuskie jest wykorzystywany na kazdym kroku i oszukiwany na nadgodzinach na ktore pracuje sie ciezko nie raz do 12 wnocy a co do czego przychodzi to sa upier**** na kazdym kroku i okazuje sie ze czlowiek tam pracuje za darmo i ciagle o byle co slyszy zjeb***ki , to jest jakis chory market nie doceniaja ludzi jak i klientow. Ludzie ktorzy tam pracuja to nic innego nie robia jak tylko wszystkich obgaduja i warcza na siebie zero wspolpracy jednym slowem PATOLOGIA!!!Nie polecam pracy w Dino Ośno Lubuskie nikomu!!!!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-09-17 18:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-09-16 18:25:13]:
przykro mi nie jestem wojtkiem pewnie tez tam pracowal
zdjecie uzytkownika
dziewczyny - 2014-09-17 18:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-09-10 22:28:17]:
tak tak wlasnie to zauwazyłyśmy w tym markecie
zdjecie uzytkownika
praca centrala - 2014-09-18 16:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalna masakra w centrali dino w księgowości jeszcze - dział rozliczeń - kadry.... ludzie zapier... po 10-11h za minimalne i smieszne pieniadze.
praca w centrali to totalana porarzka !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x