Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-04-25 18:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co myślicie o tym że teraz mamy inwentaryzację w wtorek robić?
zdjecie uzytkownika
pdra - 2015-04-27 11:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [dupa - 2015-04-01 12:37:04]:
POTO SĄ PARAGONY ŻEBY MOŻNA BYŁO SPRAWDZIĆ ALE WIDOCZNIE DLA NIEKTÓRYCH LUDZI TO ZBYT TRUDNE
zdjecie uzytkownika
alalala - 2015-04-28 23:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
inwentura we wtorek jest pomyslem wiec idealnym. Nie dosyć że jest gazetka i ciężko jest się wyrobić do końca zmiany, to jakiś geniusz wymyslił sobie inwenturę we wtorek.... Nie mam pytań....
Zamiast tak jak było w niedzielę od rana to lepiej we wtorek, i co jakim kosztem wychodzic z pracy moze o 24. nie jest to dobre, a co do pupilków to zawsze w każdym sklepie sie znajdą takie....
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-05-01 13:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłośmy do regionalnych żeinwentaryzacja we wtorki to głupi pomysł niech coś z tym na zebraniu zrobią
zdjecie uzytkownika
=== - 2015-05-03 14:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje w legnicy jest ok tyle ze nie kierowniczki tylko funkcyjne maja cos z d....m nie wiem na jakiej zasadzie je wybierają no i niektóre kasjerki się nie nadaja to akurat opinia klijentow a chodzi o dino na jaworzyńskiej
zdjecie uzytkownika
Stała klientka - 2015-05-04 23:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewne Dino w Legnicy ma ewidentny problem w zarządzaniu. Od góry zaczynając. Charakter styl pracy i podejścia do ludzi szefa, szefowej jest bardzo ważna. To od tej osoby zależy atmosfera pracy, efektywność i wydajność. Od tej osoby zależy wszystko i wszystko co złe w atmosferze pracy to wina tej osoby. Tak z boku patrząc na to co się dzieje ewidentnie i negatywnie bije w osobę zarządzającą tam personelem. Raczej usiłującą, bo brak doświadczenia w pracy z ludźmi tej osoby jest bezpośrednią przyczyną złych opinii o sklepie. Nie mniej jednak szef może być do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale zastępca może sytuację uratować i wyprowadzić całość. Tylko osoba zastępcy to jakieś nieporozumienie. Dla tego uważam że spychanie odpowiedzialności na funkcyjne śmierdzi z daleka unikaniem odpowiedzialności. Tylko przyglądam się i słucham jak personel do siebie się odnosi. O niektórych osobach z tego sklepu w Legnicy huczy. Jak widzę i słyszę co wyrabia się w tym sklepie i pomyśleć, że jest na to przyzwolenie z góry. Wywlekanie spraw wewnętrznych na zewnątrz to bardziej przypomina piaskownice. Rozgonić taki bajzel i rzetelnie przeprowadzić rekrutację. Pracuje w konkurencji i wiem że u mnie na sklepie takie rzeczy by nie przeszły. Tym bardziej, że wiadomo takie newsy biegiem się rozchodzą po sklepach. A Legnica w tym światku handlowym nie jest taka wielka. ludzie się znają.
zdjecie uzytkownika
naród wspaniały tylko ludzie.... - 2015-05-06 08:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wam pytanie: czy w Dinach, w których pracujecie też istnieje taki debilizm, żeby za niewpisanie się na listę obecności (przez zapomnienie) wpisywano naganę na rok? Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2015-05-06 10:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kolezanka - 2015-04-08 23:17:45]:
Dokładnie!!!! okroili nasze zmiany...po dwie,trzy na zmianie!!! to jest obłęd...i te wieczne chore kontrole!!! pracuję na mięsnym i naprawdę bardzo lubiłam swoją pracę....dopóty nie zaczęły się idiotyczne kontrole.Zanim cokolwiek zdejmiesz ze stanu to obracamy to i wąchamy ...i nigdy nie wiemy jak postąpić.Wyrzucisz-zaraz maile-dlaczego!!! czy było konieczne!! to są straty! nie można było tego wcześniej sprzedać?! nie wyrzucisz...wpadnie jakiś dupek i znowu jazda-dlaczego nie wyrzucone!!!! Takie coś nie może leżeć w ladzie!!! itp....echhh już mnie to mierzi!!!
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2015-05-06 11:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [=== - 2015-05-03 14:15:07]:
A ja mam wrażenie,że regionalna/bynajmniej nasza/ nie ma nic do powiedzenia.
Próbowałyśmy interweniować u niej w sprawie naszego kierownika...niby przyznała nam rację...ale nie zrobiła z tym nic!!!! i w wielu innych sprawach również nic nie zrobiła i nie pomogła.
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2015-05-06 11:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Stała klientka - 2015-05-04 23:11:39]:
Masz rację....funkcyjne to jakieś pojeby.Po sklepie biegają-dosłownie!!! Mają przerost formy nad treścią.I to za nic!!! bo przecież nie mają żadnego dodatku...może jedynie widzą jakąś scieżkę kariery heh
zdjecie uzytkownika
kryśka - 2015-05-06 20:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinuś - 2015-05-06 10:55:30]:
A myślałam ze tylko u nas tak jest...widzę że nie jestm sama....trzymaj się kolezanko i nie dajmy się zwariować ...chociaż mi już chyba nie wiele brakuje
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-05-06 20:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Funkcyjna jest ganiana jak pies,przynieś podaj pozamiataj i jeszcze zjebki jak coś nie zrobione,a pieniądze żadnego dodatku PORAŻKA,MAJĄ CIĘ ZA NIC !!!!!!!!-czas najwyższy to zmienić,jutro składam wypowiedzenie :)-a Pupile kierowniczki!!!!!-szkoda gadać!!!!!!-Miłego obgadywania na papierosku!!!!!
zdjecie uzytkownika
wiedzma - 2015-05-07 16:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kiero - 2015-04-25 18:58:12]:
inwentura we wtorek masakra stara gazetka towar do zrobienia przygotowanie nowej gazetki do tego jeszcze niech to bedzie 10 i wyplaty i trzy na zmianie tragedia
zdjecie uzytkownika
regionalny - 2015-05-07 23:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Inwentura we wtorek to jakis słaby żart. Komuś u góry bardzo sie nudzi
zdjecie uzytkownika
tekla - 2015-05-13 10:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak dla mnie to idiotyzm 3osoby na zmianie powinny być co najmniej po 5 osób na zmianie żeby co kolwiek zrobić wiem coś o tym bo pracowałam w Dino,powinni zmienić w sobotę czas pracy powinni robić conajmiej do 21.00 a w niedziele do 18.00 a nie tak długo każdy chce odpocząć
zdjecie uzytkownika
tekla - 2015-05-13 10:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A o świętach nic nie powiem to dopiero masakra inne sklepy pozamykane a głupie Dino otwarte żadnego szacunku do człowieka,Zapierdziela się jak głupi i się stara jak można a jeszcze umnia powiedzieć za się nic nie robi
zdjecie uzytkownika
sisi - 2015-05-14 12:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
współczuje wszystkim pracujacym w dino pracowałam tam dwa lata pod koniec mojej kariery tam zostałam funkcyjna gdy wchodziłam na zmiane druga to sie dobrze nie obejrzalam a była juz 22 koniec pracy, , zawsze byłam tylko z dwoma dziewczynami jedna kasjerka jedna na miw w biurze jak zwylke wieczorem jest sporo do zrobienia , dostawa towaru 10 palet najlepiej z 5 odrazu rozłozyc dogladac porzadku na sklepie wymienc dziewczyny na przerwe i wrazie duzego ruchu wejsc na druga kase i na miesny i jeszcze sie nie raz regionalny przyczłapał oprowadził po sklepie prosze zrobic to i to i to teraz i prosze jeszcze meila napiasc czy to jest wykonane jak juz miałam dosc to powiedziałam regionalnemu ze jak tak dalej bedzie to sie ze trzy razy z klonuje i napewno wszystko zrobie na czas
zdjecie uzytkownika
Funkcyjna - 2015-05-14 23:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [sisi - 2015-05-14 12:37:10]:
Jakbyś mi to wyjęła z ust, to co tam się wyprawia to jest porażka i żenujące :(
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-05-18 18:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedyś miałam nadzieję, teraz widzę, że Dino to jednak straszne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
szukająca pracy - 2015-05-19 14:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy ktoś coś dopowie w kwestii wynagrodzenia??
zdjecie uzytkownika
taka sobie - 2015-05-19 16:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiero - 2015-04-25 18:58:12]:
Chore, po prostu chore- robic inwentaryzacje w zwykly dzień i to przy klientach. No i zniana godzin pracy i to w nocy, może nie tylko mi nie pasuje ze nie mam już autobusu żeby dostać się na drugi koniec miasta do domu.
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2015-05-20 18:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krotoszyn - 2015-04-21 22:46:11]:
Dziewczyny, czy któraś z Was widziała swój kwitek z wypłaty? Chodzi konkretnie o pozycję z wynagrodzeniem za urlop wypoczynkowy. Czy mi się wydaje, czy za godzinę urlopu płacą nam 12 groszy?
zdjecie uzytkownika
on55555 - 2015-05-21 18:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xx - 2015-05-01 13:13:24]:
Regionalnym? A to Ci dobre. Czy ktoś jeszcze łudzi się że to coś pomoże. yyyy NIE. dołożą jeszcze inwentury dodatkowe w piątki, a co ....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Listopad,rozmowa na socjalnym, dookoła latało pełno much.
Pytania: Czy pracowałam na dziale mięsnym? Czy mam książeczkę sanepidowską, od kiedy mogę zacząć?
zdjecie uzytkownika
on5555 - 2015-05-21 18:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [naród wspaniały tylko ludzie.... - 2015-05-06 08:54:46]:
Jeżeli kierownik nic z tym nie zrobi to on się podkłada przed inspekcją pracy. Ale nagana ... y nie bardzo to zależy od kierownika. Przecież każdy problem można rozwiązać na stopie kierownik - pracownik o co mieszać w to kadry i nagany
zdjecie uzytkownika
on5555 - 2015-05-21 18:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinuś - 2015-05-06 11:03:01]:
pamiętaj że nad każdym jest przełożony. skoro nie robi nic regionalna jest lider, jest dział kadr, jest p. Maciej G. rzecznik prasowy, który rzeczywiście pomaga (przynajmniej mi pomógł w mojej sprawie), trzeba próbować tam też pracują ludzie tylko trzeba znaleźć taką osobę,
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie
alert