Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
natala - 2016-01-11 20:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIKI - 2015-12-22 12:00:59]:
ja tez pracuje w dino i nigdy w zyciu nikt nie mial wyplaty 2 tys
zdjecie uzytkownika
natala - 2016-01-11 20:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lejon - 2016-01-08 21:52:06]:
co wy piszecie za bzdury jakie 2 tys albo 1800 w zyciu takich wyplat nie ma w dino !
zdjecie uzytkownika
OnaCoTamRObiła - 2016-01-12 09:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracowałam w Dino mieszczącym się w Bojszowach (śląskie), Kadra cwanakiów, i jeden zarozumiały facet, pracujesz za dwóch i jeszcze kazują Ci kasę ogarniać w wolnej chwili.wkurzało mnie to, że zmiana się kończy 14:15 a zmieniają cię o wpółdo..., i to nie raz sie zdażyło, tylko monotonnie... Miałabym być szczera do końca, to powiem wam że zarobiłam 1370 zł + oddali mi pieniądze za badania lekarskie ( doświadczenie miałam, 7 lat stażu miałam w innym sklepie..), Ogólnie nie polecam, jeśli macie samochód, Idźcie na tereny przemysłowe w Tychach a nie w takim sklepie robić. Tam przynajmniej macie godne zarobki i godziny pracy które nie idzie oszukać. Porażka, nie polecam, to moja opinia oczywiście.
zdjecie uzytkownika
kierasek - 2016-01-13 17:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy od lokalizacji lub premii, moi pracownicy mają +1800 netto (bo zawsze parę nadgodzin wpadnie.
A po 3 miesięcznym okresie rozliczeniowym zdarzają się i 2 z przodu.
"Klient nasz Pan"??? - buehehehe bzdura z PRL'u.
Klient to kontrahent w wymianie, dostaje towar a my pieniądze, im więcej kultury włożymy w wymianę tym więcej to zaprocentuje, ale nigdy klient nie będzie "PANEM".
Niejednokrotnie osobiście wypraszałem grzecznie lub też nie tzw "PANÓW".
zdjecie uzytkownika
v bn - 2016-01-13 19:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio przegladlaem strony z ofertami pracy i natknalem sie na kilka wstawionych przez firme Dino Polska S.A., szukaja glownie kasjerow- sprzedawcow..
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2016-01-15 13:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i oczom nie wierze. Pracowalam w dino i na reke moznadostac max 1500 zl i to juz jest z premia. Porazka totalna. Pracuje sie za pieciu a zarobki znikome. Dino to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nikomu normalnemu nie polecam.
zdjecie uzytkownika
kajuchna - 2016-01-16 01:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Niunia, wydaje mi się, że nie jest aż tak jak opisujesz, wiadomo, że w każdej sieci supermarketów nie ma łatwo, ale bez przesady :) a poza tym na umowę o pracę oferują dobre warunki socjalne
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2016-01-16 14:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kajuchna , jakie warunki socjalne masz na mysli? Zero talonow na swieta, czasem nie bylo czasu na przerwe bo niby kontrol tuz tuz. Urlop dostaje sie odgornie a nie wtedy gdy sie potrzebuje, szefostwo chamskie, zero kultury, zero poszanowania dla pracownika. Podkreslam, ze pracowalam w dino i dlatego wiem co pisze. Ludzie nie dajcie sie wykorzystywac a niecenzuralne slowo w moim poprzednim wpisie brzmialo dino to oboz pracy. Kazdy kto mi nie wierzy niech sie zatrudni w dino a przyzna mi racje.



zdjecie uzytkownika
dinuś - 2016-01-18 12:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś mi wyjaśni jakie obowiązki w dino mają funkcyjni
zdjecie uzytkownika
kluska - 2016-01-18 15:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinuś - 2016-01-18 12:05:50]:
Osoba funkcyjna, jest osobą odpowiedzialną za zmianę którą w danym dniu prowadzi.Jeśli jest to zmiana ranna to do jej obowiązków przede wszystkim należy otwarcie sklepu aktualizacja cen zrobienie zamówień jeśli zajdzie taka potrzeba.Jeśli jest to zmiana druga to również jej prowadzenie zakończenie,zamknięcie sklepu rozliczenie kasjerów i na tym koniec. Odpowiada po prostu za wszystko co dzieje się w sklepie.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-01-18 15:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Niunia czyli nie ma żadnych benfitów? Jako kasjer, sprzedawca u nich w sklepie podobno są też jakieś dodatki, chociażby jakiś rabat na produkty od nich.
zdjecie uzytkownika
nicol - 2016-01-18 21:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda co pisze @Niunia.jacek-pracownicy nie mają żadnych rabatów na zakupy.
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2016-01-19 19:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jacek, PRACOWNICY NIE MAJĄ ŻADNYCH RABATÓW NA JAKIEKOLWIEK PRODUKTY Z MARKETU! Tak samo jak nie ma żadnych talonów na święta. Wiem, to jest przykre ale niestety prawdziwe. Ciągle tylko wyzwiska i ciężka harówa. Zero poszanowania dla pracownika. Wyzysk na każdym kroku i jeszcze to zostawanie za friko po godzinach aby ogarnąć swoje tzw. półki - mam nadzieję, że wiecie co mam na myśli. Stres, stres, raz jeszcze stres. Ludzie głodują na świecie a w Dino marnuje się tony jedzenia, od pieczywa począwszy na mięsie kończąc. Ludzie to wszystko jest chore ! Czy nikt nie moze zrobić z tym wszystkim porządku ?!
zdjecie uzytkownika
mirka - 2016-01-19 20:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpisuje się obydwoma rękoma pod postem
zdjecie uzytkownika
Aro - 2016-01-20 19:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylwia - 2015-12-14 23:39:43]:
Bo to jest prawda pracowałem w Dino 4 lata i to był mój stracony czas Dino to praca nie dla ludzi tylko dla cyborgow , kierownictwo zatrudnia sobie rodzina czyli rządcow c biczem na zwykłych ludzi , niby sa Dyrektorzy ale oni na to nie patrza albo nie chcą , ponizenie , głupie smiechy , niskie premie , zakaz chodzic na chorobowe , okradają kasetki , zle roziczaja pracowników a później pracownicy musza doplacac a kierownictwo biora pieniądze dla siebie , nie placa za towary np. - papierosy to sa tylko kilka zeczy a jest ich wiele nie mowiac o lamamniu prawa
zdjecie uzytkownika
hamak - 2016-01-20 20:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda @Aro, że Dino Polska zostawił po sobie taki "niesmak". Spodziewałem się, że firma traktuje pracowników poważnie. Może to jednak kwestia placówki, a nie całej firmy.
zdjecie uzytkownika
mirka - 2016-01-20 21:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety firma nie traktuje pracowników poważnie wystarczyło by regionalne czy też liderki przyjrzały się dokładnie grafikom pracy i zainterweniowały w odpowiednim momencie ale one wolą sprawdzać porządek w szatni lub socjalnym-porażka.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-01-23 18:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,wcześniej pisałam na forum odnośnie pracy w Potworowie w woj.mazowieckimale jakoś nikt nie dal żadnej odpowiedzi jak tam się pracuję,bo podobno kierowniczka jest nie bardzo,a poza tym ktoś skasował mój ostatni wpis..
Ciekawe dlaczego ,czyli coś musi być na żeczy
zdjecie uzytkownika
karla - 2016-01-24 10:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylwia - 2015-12-14 23:39:43]:
Święta prawda my zapierdzielamy a kierownicy premie dostawają nie pomagają na sklepie tylko się wysługują pracownikami a my nawet czasu nie mamy na śniadanie bo klient ważniejszy. Za te pieniądze pracować to żenada a właściciel nawet w święta nie pamięta o pracownikach i najdużej w całej Polsce sklepy pootwierane wstyd ciekawa jestem do której biurokracja pracuje bo my [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na ich premie co miesięczne i nagrody od sprzedaży
zdjecie uzytkownika
;ojiiiju - 2016-01-25 13:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez przypadek dziś dokonywałem zakupów w takim przybytku jak dino w m. siekierczyn , obsługa bardzo nieuprzejma .
zdjecie uzytkownika
taka ja - 2016-01-25 13:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko prawda u nas kolejne zwolnienia zostało nas 10 zapierdziel taki ,że nie masz czasu na nic . Kierownik pupilom swoim daje większą premię a nie widzi kto tak naprawdę dobrze pracuje , jeden przez drugiego kapuje ,parodia co się w tym markecie wyrabia ,pora zwijać żagle
zdjecie uzytkownika
miła - 2016-01-26 19:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [karla - 2016-01-24 10:55:26]:
odnośnie tego wpisu ,ktoś pisze bzdury,fajnie się pracuje a kierowniczka spoko ,aż chce się pracować
zdjecie uzytkownika
Paula - 2016-01-26 20:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy - 2016-01-23 18:28:00]:
Odnośnie tego potworowa, to ta kierowniczka moim zdaniem jest miła, z uśmiechem do klienta. A jak piszesz że "podobno kierowniczka jest nie bardzo" to albo jesteś z konkurencji, albo oceniasz ludzi którzy nie mają pojęcia co mówią. Może czas samemu wyrabiać opinie o ludziach? :)
zdjecie uzytkownika
Rybka - 2016-01-26 21:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Okradanie kasetek to na porzadku dziennym w Dino ! Zenada totalna, wstyd takiej kadry kierowniczej, ktora na to wszystko patrzy a nie reaguje.
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-01-27 11:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma nie liczą się pracownicy tylko dzienny utarg, a te premie to nie wiem skąd macie pracuję rok i nie widziałam większej wypłaty niż 1350 dodam że jestem funcyjną, która w mrozie i śniegu w deszczu i upale przygotowuje miejsca paletowe.Ciągle żle i mało , a kierownikom kasa odwala do głowy, to samo z regionalnymi tylko pyskiem pracują bez żadnej konkretnej wiedzy
zdjecie uzytkownika
sara - 2016-01-27 19:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy tu wypisujecie za bzdury, sami sobie robicie syf na markecie. Pracuje w Dino o 3 lat, kierowniczka ostra ale pracuje z nami na równo dzisiaj rano przed 8 sprawdziła gazetkę, zrobiła zamówienie, sprawdziła mięsny zrobiła zamówienie i wróciła i rozłożyła pół nabiału, zrobiła sama dzienna, cześć kroczącej i rozłożyła do 14 pół palety drobnicy, więc zastanawiam się czy ja pracuje w tej samej firmie. A wczoraj z dziewczyną przerobiła całe paletowisko przy kasach bo są do odwrócenia. A i przy okazji jesteśmy obrotowi mamy premię na wysokości 200zł, więc pracy jest bardzo dużo. Ale ratuje nas to, że jesteśmy zgrani, i praca sama się układa.
zdjecie uzytkownika
aglak - 2016-01-28 17:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sara - 2016-01-27 19:43:56]:
Od kiedy kierownicy w dino pracują przed 8??
zdjecie uzytkownika
sara - 2016-01-28 21:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aglak - 2016-01-28 17:16:11]:
nasza kierownik o 7:45 jest już w pracy nie wspomnę, że przez telefon o 7 robi z dziewczyną drób. Zna wszystkie daty na mięsnym wie co i kiedy się kończy dzisiaj od rana kontrolowała frankfurterki bo do dzisiaj był termin. Więc aglak po moich wpisach widzisz, że jestem pracownikiem Dino. Więc problem na marketach to ludzie i kierownicy, co nie zaprzeczam są i tacy, którzy nic nie robią, nie pomagają i stąd problemy.
zdjecie uzytkownika
sisi - 2016-01-30 22:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalna porażka jeszcze jakieś ze dwa lata temu było w miarę normalnie a teraz w szkoda słów.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-02-02 13:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2016-01-23 18:28:00]:
bardzo trafna opinia - regionalni umieją sprawdzić tylko porządek na socjalu, tym się zajmują
zdjecie uzytkownika
wiola - 2016-02-02 18:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakbyście zarabiały tyle co kierownik też od 8 bylibyście na pełnych obrotach, a dodam jeszcze że za kierownika to przyjmują osoby, które z innych zakładów wyleciały za mobbing. Najlepsze z tego wszystkiego to fakt, że KR o wszystkim wiedzą, ale one uwielbiają takich kierowników, którzy pracownikami zamiatają podłogi. Pozdrawiam wszystkich szaraczków z tego obozu jakim jest sieć DINO.
zdjecie uzytkownika
Obserwatorka - 2016-02-03 13:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie tylko jedno- jak na podstawie incydentow mozna oceniac cala firme albo kadre kierownicza.
Skad masz wiedze o wynagrodzeniu kierowniczki, ktora zaczyna prace o 8? Przeciez zarobki zalezna sa od regionu i jego specyfiki np.
Idac tokiem Twojego myslenia mam prosbe- przypomnij sobie moment, w ktorym poczynilas komus najwieksze swinstwo. Niech ten wlasnie moment bedzie Twoja wizytowka. Jestes wiec swinia czy prostaczka? Inny przyklad? Dzien w ktorym wygladalas makabrycznie- jestes brzydka i nieatrakcyjna.
Latwo jest patrzec jednotorowo i jeczec ze swiat jest taki zly, prawda? W innym razie trzeba by bylo uzywac mozgu intensywniej niz dotychczas. Cos poszukac, poczytac..

Nie. Nie jestem pracownikiem dino ale w przeciwienstwie do Ciebie wiem, jaka maja misje, od kiedy maja fundacje ile nagro zdobyli i co im zrobili w sadzie przedstawiciele ZSP we wspolpracy z PIP wlkp. I jak to sie przeklada na obecne warunki pracy.
KRYTYKA MA SWOJA WARTOSC A NIE KRYTYKANCTWO.
Pozdrawiam zyczac w pracy samych powodow do usmiechu...tylko ze najpierw ktos musi chciec z Toba współpracować (bo to akurat transakcja wymienna i trzeba dac duzo od siebie )



zdjecie uzytkownika
Ktosia - 2016-02-03 19:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Obserwatorka: Nie wiem o co Ci właściwie chodzi. Ludzie tu piszący nie maja na cele krytykę marketów dino bez podstaw. Piszący na forum to albo ci, którzy zetknęli się z marketem dino i albo już nie pracujący tam albo jeszcze pracujący.
Każdy pisze całą prawdę o dino, o tym co sam przeszedł, jak był traktowany, jakie panowały zwyczaje, jakie było kierownictwo, jaka panowała atmosfera w pracy. Dziwnym trafem w większości dino sytuacja przedstawia się bardzo podobnie, tj. tragicznie. Zero szacunku dla pracownika, stosowanie mobbingu przez kadrę kierowniczą, marnowanie ton jedzenia (owoce, warzywa, pieczywo, mięso), wyzwiska, brak przerw podczas pracy, zimno na sklepie, niewolnicza wręcz praca za grosze, okradanie kasetek, poniżanie, funkcyjne mają takie same wypłaty jak zwykłe kasjerki. Coś jednak jest na rzeczy bo skąd ludzie mieliby jak najgorsze zdanie gdyby wszystko było w porządku?????? Ludzie zastanówcie się dlaczego w dino dzieje się tak źle i czy nie ma na to sposobu???? Być moze prawda w oczy kole, szczególnie jeśli na forum piszą również regionalni......
zdjecie uzytkownika
realistka - 2016-02-03 19:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Obserwatorka - 2016-02-03 13:58:14]:
Popracuj z miesiąc na kasie i mięsnym, zobacz ile jest do zrobienia, ile obowiązków ,najczęściej w trzy osoby na zmianie ,przeżyj ze trzy kontrole bo pracujemy tylko pod kontrole a nie dla klienta to pogadamy a nie pociskasz jakieś dyrdymały o incydentach i wydaje Ci się że jesteś taka mądra i pewnie wykształcona. Na mój nos to pracujesz w Dino pewnie jako KR. Nie ma drugiej takiej firmy w Polsce z tak lekceważącym stosunkiem do swoich własnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Obserwatorka - 2016-02-04 08:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:) Milo mi, ze jestem brana za KR bo to jest miejsce do którego zmierzam :)
Ale nie w Dino. Gdybyscie jedna z druga wpisaly w wyszukiwarke to o czym wspomnialam na koncu wypowiedzi ( o ZKS- bo raczej sie nie domyslicie) mialybysci pelen obraz tego co sadze na temat tej sieci. Jestem KF a nie KR ale w innej sieci a z racji tego, ze konkurencje trzeba znac to szukam i OBSERWUJE.
Dlaczego na tyle marketow w Polsce razy chociaz 20 pracownikow opinii negatywnych jest tak malo, skoro wszyscy sa be?
Ruszcie mozgami, jak ktos ma troche szacunku do samego siebie to nie uzala sie anonimowo w internecie lecz przeciwdziala kradziezom ponizaniu marnej pensji...teraz sprawdzcie "dino ZKS"
Poczytajcie sobie fora nt lidla tesco czy biedronki tam to dopiero ponizaja kradna oszukuja...wszedzie jest ta sama spiewka bo za kazdym razem opinie wyglasza ten sam pokroj ludzi- marudy, ktore mysla, ze jak objada anonimowo kierowniczke z jakiegos marketu to bedzie im lepiej.
I nie sadzicie chyba, ze KR bedzie sie bawil w takie dyrdymaly..zakres jego obowiazkow to nieco wiecej niz sprawdzanie socjalu a co moga wiedziec ludzie, ktorzy nie maja perspektw bo sami nie chca ich miec...
Lepiej latac na miotle i towarowac- wtedy tak latwo ocenia sie tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] manipulantow i sadystow " z gory"
zdjecie uzytkownika
Nina - 2016-02-04 08:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwatorka - 2016-02-04 08:39:43]:
GADASZ BREDNIE I TYLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Obserwatorka - 2016-02-04 08:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO REALISTKA- gdybys faktyxznie byla realistka potrafilabys spojzec realnie a czytajac Cie mam wrazenie, ze Twoj nockname powinien brzmiec jednak "pesymistka"
Jak jestes bardziej doswiadczona ode mnie to zapraszam na moj market gdzie dzial z warzywami jest wielkosci Twojego dino. Postaw sklep w dwie godziny pod klienta, zatowaruj lodowki wypiecz pieczywo przyjmij prase odbierz 20 palet i wcisnij je w zawalony magazyn. Roznies pobad tysiac cen i zrob weryfikacje albo chociaz inwentaryzacje czastk. Zdejmij terminy i zrob przeceny i straty lataj wspierac kasy i szykuj sie na wizytacje bo qlasnie ktos jedzie ...majac do pracy po jednej osobie na handlowych, jedna wspomagajaca, kasjerke i jedna na ladach...to sa ludzie którzy ciezko pracuja...ale to jest zespol- mamy tylko dwie możliwości albo razem w gore albo kazdy sobie ale w dol.
zdjecie uzytkownika
Ansik - 2016-02-04 09:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwatorka - 2016-02-04 08:57:47]:
Ładnie, ładnie, kup sobie słownik ortograficzny lepiej a nie szpanuj jaki to masz sklepik :)))))
zdjecie uzytkownika
...pracuje w dino - 2016-02-04 17:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...ludzie ,którym nie chce się pracować piszą negatywne opinie i donosy, tak było jest i będzie.
Praca jest ciężka to fakt, ale ją mamy i to jest ważne.
zdjecie uzytkownika
realistka - 2016-02-04 20:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Obserwatorka - 2016-02-04 08:57:47]:
Skoro jesteś taka ``the best`` to czemu masz zawalony magazyn? zmniejsz sobie warzywniak Będziesz miała miejsce na palety....a swoją drogą to rano nie stawia się sklepu dla klienta, sklep zostawia się gotowy po drugiej zmianie ...i naprawdę kup słownik lub więcej czytaj ,książek nie wpisów..

zdjecie uzytkownika
zuza - 2016-02-04 22:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bleee - 2015-12-17 21:07:22]:
Ale pieprzysz głupoty,jak się nie chciało pracować to się zwalnia leserstwo !
zdjecie uzytkownika
Wybitna - 2016-02-05 10:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [...pracuje w dino - 2016-02-04 17:20:58]:
....nie bądź taka mądra, nie da się pracować jeśli kadra kierownicza stosuje mobbing i poniżanie pracownika, po prostu nie da sie choćbyś nie wiem jak chciała ale Ty najwyraźniej niczego podobnego nie doświadczyłaś w życiu stąd Twoje stwierdzenie, że negatywne opinie i donosy piszą ludzie, którym nie chce się pracować. Co innego ciężka praca ale w przyjaznych warunkach (i wcale mi nie chodzi o jakieś wazeliniarstwo), gdzie panuje zwykła ludzka życzliwość a nie jednego traktuje się jakby był z kryształu a drugim się pomiata a co innego ciężka praca w warunkach, w których siada człowiekowi psychika.
A tak swoją drogą - wszystkie negatywne opinie o marketach Dino nie są wyssane z palca i rzeczywiście sklepy w większości przypadków są zarządzane przez źle dobranych kierowników - ludzi, którzy do tej pory byli zwykłymi kasjerami a tu nagle (po znajomości) raz-dwa zostają kierownikami. Jakie oni mają niby doświadczenie w kierowaniu chociażby ludźmi? Ludzie piszący swe negatywne opinie na forum to albo jeszcze pracujący ostatkiem sił w Dino albo to byli pracownicy i wszystko co tu pada to szczera prawda. A chamstwo wynosi się z domu rodzinnego....... i jest jak słoma w butach u rolnika...........
zdjecie uzytkownika
Kajo - 2016-02-11 00:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy trend w Dino - kontrola inwentaryzacji kroczącej :) Śmiech na sali i nic więcej... liczysz jak idiotka, a później przyjeżdża jakiś pajac, liczy po tobie i nie daj Bóg wyjdą nieprawidłowości. Bardziej idiotycznej firmy nie widziałam ;) no cóż, w centrali siedzą jakieś małpiszony, jeżdżą pajace od kontroli i interes się kręci... szkoda tylko, że nie dla szarych ludzi. Ale czego się tu spodziewać. Wyzysk zwykłych ludzi - tak było, jest i zawsze będzie :) więc robalki moje, tylko tu można się pożalić, bo ci wyżej, mają pracowników w pompie!
zdjecie uzytkownika
Marta Nowak - 2016-02-12 11:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poprawne stany są istotne nie tylko do zamówień ,ale też gdy np szuka się towaru dla klienta ,który w komputerze istnieje a tak faktycznie go nie ma .Klient traci czas i my również .Moim zdaniem dobrze ,że ktoś to sprawdza .
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-02-13 05:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,czy ktos sie wypowie o dino w Swiebodzinie na podgornej?jestem stala bywalczynia w tym sklepie..na rynku bylam nie raz syf totalny.......natomiast tu jest dobrze czysty sklep widac ze dziewczyny sie staraja robia co moga..sa mile,zwlaszcza dziewczyny na miesnym dobrze doradza i sie usmiechaja pozartuja..takie miec pracownice to skarb..widac ze zgrany zespol jest...tylko zeby pensje dla nich byly lepsze bo slyszalam ze nawet premi nie maja.......wstyd panie Prezesie .....
zdjecie uzytkownika
beza - 2016-02-13 19:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak m dla mnie to wogóle chore te inwentaryzacje kroczące , jak mam poszukac czegokolwiek na magazynie , każdy wie jak te magazyny wyglądają , ciągle pełno palet ....i potem biorą się rozbieżności , a kontrola inw kroczących przyjezdza i liczy ...i trzeba się tłumaczyć o rozbieżności , ja proponuję żeby nasze kierownictwo wyszło z biur i popracowało choć miesiąc na markecie to może zaczną realnie myśleć ,.....zgadzam się z poprzednimi rozmówcami , w
Dino klient jest na ostatnim miejscu , pracujemy pod kontrolę , mamy na sklepie mnóstwo obowiązków ...a wogóle ten kto wymyśla ciągłe zmiany planogramów to chyba mu cegła na głowę spadła ....
zdjecie uzytkownika
Amanda - 2016-02-13 23:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czytam te wasze wypowiedzi i jestem w szoku. Pracuje w dino i nie powiem gdzie, bo to akurat nie jest wazne.... Moja najnizsza wyplata to byla przeszlo 1600 zl, teraz tak mam 1700~1900 zl i jestem kasjerka, zastanawiam sie co z wami jest nie tak ?zamiast uzalac sie na forum wezcie sie do pracy i tyle !!!
zdjecie uzytkownika
Amanda - 2016-02-13 23:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Planogramy wiadomo trzeba zrobić, uwielbiam je robic, nasza kierowniczka to wspaniala osoba wymagajaca wiadomo, wchodzi i na kase i na mieso... Nikt do siebie nie ma pretensji, nikt na nikogo krzywo nie patrzy, kazdy pracuje jak powinien.,,.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przeprowadzona normalnie w biurze sklepu. Pani kierowniczka rejonowa bardzo miła i konkretna.
Pytania: Czy posiada Pani książeczkę sanepidowską?
Ile czasu potrzebuje Pani na zrobienie badań?
Czy ma Pani doświadczenie w handlu?
zdjecie uzytkownika
Zosia - 2016-02-14 19:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Amanda - 2016-02-13 23:17:25]:
Od razu widać, że albo jesteś lizusem pierwszej klasy albo kierowniczką marketu. Wypłata 1600 i więcej w dino ???????? Śmiech !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jaśminek - 2016-02-14 19:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beza - 2016-02-13 19:38:03]:
Cegła to mało, tona pustaków raczej :) Masakra jakaś, sami klienci też się skarżą, że nie umieją nic znaleźć bo ciągle są zmiany. Pytam po co ? No po co ?????? Żal.........całej tej powalonej góry Dino !!!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dino Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert