Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-10 23:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to co sie dzieje w dino w jawo,,, to jakas kpina zwykly pracownik dostaje wieksza wyplate od osoby funkcyjnej ktora jest odpowiedzialna za caly market. w naszym miasteczku wszyscy wiedza co sie dzieje w tym markecie w koncu cala zaloga sie zwolni i nikt tutaj nie przyjdzie do pracy.
zdjecie uzytkownika
w zwiazku - 2014-10-10 23:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kwkwkwk - 2014-10-09 19:33:41]:
są w Dino związki NSZZ "S" i można się zapisywac -ale pracownicy wolą narzekac na forum niż wziąśc sprawy w swoje ręce i coś robic!!!
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2014-10-13 12:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w zwiazku - 2014-10-10 23:57:11]:
DOWIEDZ SIE LEPIEJ KTO JEST W ZARZADZIE TEGO ZWIAZKU I JAKIE MA UKLADY Z WLASCICIELEM , A POTEM ZASTANOW SIE CZY MOZNA TOTO NAZWAC ZWIAZKIEM.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-13 14:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatem w dino w Gnieźnie awanse dostają dobre koleżanki kierowniczki, które nic nie umią tylko donosić na swoje koleżanki w pracy
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-10-14 20:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
weźta się do roboty :-)
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-10-15 11:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech kierowniczka weźmie się za pracę(Gniezno) a nie za męczenie ludzi
zdjecie uzytkownika
w związku - 2014-10-15 20:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-10-13 14:47:43]:
w zarządzie związków NSZZ "S" są zwykłe pracownice kasjerki!!! Chyba że myślisz otym drugim związku gdzie zarząd to kierownicy i prezesi! Więc nie pisz bzdur
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-15 20:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w związku - 2014-10-15 20:28:26]:
ja nie piszę o żadnym związku tylko o sklepie o Dino Gniezno!!!!! bp tam dostają awanse koleżanki kierowniczki
zdjecie uzytkownika
emi - 2014-10-15 22:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wiecie Dino Nieborów?
Podobno kierowniczka i atmosfera w pracy jest spoko.
Zastanawiam się nad złożeniem CV.
zdjecie uzytkownika
doriso - 2014-10-21 13:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Chciałam podzielić się na temat marketu DINO,który od niedawna funkcjonuje w Kowarach.Sklep robi na mnie osobiście bardzo dobre wrażenie,czysto,schludnie,
towar wyeksponowany należycie,obsługa na dziale mięsnym i na kasie bardzo miła,ale niestety,dzisiaj przeżyłam szok,jak usłyszałam jak kierownictwo zwraca się do personelu i to przy klientach,po prostu żenada,kierownik sklepu uważa się za guru,jego sposób przekazania informacji był nawet dla mnie jako klienta poniżający,jeżeli więc personel sklepu ma być z mojego powodu,jako klienta tak traktowany,to moja noga więcej tam nie powstanie,takich pseudo kierowników powinno się wyrzucać na bruk,po to właśnie oni psują opinie najbardziej danej firmie.Mam nadzieję,że ktoś z zarządzających czyta te wpisy i na przyszłość będzie zwracać większą uwagę na kadrę kierowniczą w poszczególnych jednostkach.Bo dla mnie osobiście,to żadna przyjemność przychodzić do sklepu,w którym personel boi się własnego cienia.Niestety,z powodu tak chamskiego zachowania się kierownika do swojej przełożonego,ocena sklepu w Kowarach jest bardzo niska.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-22 18:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczęśliwa - 2014-10-01 11:28:36]:
ja po 6 miesiącach i masakra wiecznie coś nie tak więcej roboty a pieniądze marne mnóstwo meili potwierdzać trzeba wszystko co się da, non stop zmiana planogramów ... nie ma co kasjer w dino ma najlepiej
zdjecie uzytkownika
mustbestupid - 2014-10-25 00:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2014-09-13 08:01:23]:
poszukują ludzi z syndromem " dorosłe dzieci alkoholików" na wyższe stanowiska, Bo to ambitni i bezduszni ludzie, i pokażą że mogą być kimś. Będą wiedzieć jak mobbingować wszystkich i udowadniać że nie ma na to dowodów.
zdjecie uzytkownika
Klient 0101 - 2014-10-28 08:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-09-30 16:50:20]:
Do tzw.Zalogi Dino.Chamstw w chamstwie- U was to się ciagle zdarzają jakies pomyłki to przy kasie z pieniędzmi, to cena okazuje się inna albo wogule ceny nie ma, I ciagle jest cos po terminie!!! GDZIE SANEPIT??!! A kasjerki to zamiast przeprosić za pomylke to sa wulgarne i bezczelne...!!! Jeszcze na dodatek jedna na druga zgania to ja zawolam tamta, to ja zapytam tego i tak wkolko. Ludzie ogarnijcie się wreszcie w tym sklepie i zacznijcie myslec o pracy a nie o niebieskich migdałach, bo ktoś nie będzie ponosil kosekwencji za wasze popełniane głupoty !!!!
zdjecie uzytkownika
cleo - 2014-10-28 16:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino to jedno wielkie złodziejstwo. pracowałam tam 2 tygodnie na kretynska umowe o dzieło jako zastepca kierownika ale znalazałam lepsza prace i odeszłam a te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi nawet nie zapłacili a teraz nawet nie odpisuja na maile.Brak słów dla was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Krotoszyna. Pozostaje tylko adwokat i sąd.
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2014-10-29 18:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w związku - 2014-10-15 20:28:26]:
A kogo ta Wasza kierowniczka tak męczy??
Czy Wam się wydaje że wystarczy przyjść i się podpisać aby można było uznać że pracujecie??
Może warto by było wziąć się za pracę póki ją macie!!!!!
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2014-10-29 18:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kundzia - 2014-09-07 21:51:40]:
Bzdura!!!!!!! Gdyby kiedyś było dobrze to poprzednia kierowniczka nie wyleciałaby. Wyniki kontroli teraz są lepsze. Pusta to jest Twoja głowa a nie nasze półki!!!!
zdjecie uzytkownika
Załoga dino - 2014-10-29 19:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Klient 0101 - 2014-10-28 08:51:37]:
Szanowna klientko, jeżeli robi Pani u nas często zakupy powinna Pani zauważyć gdzie jest czytnik cen. Po drugie jezeli ma Pani zastrzeżenia do pracy któregoś z pracowników prosze z imienia i nazwiska napisać o kogo chodzi. Nie wszyscy są tacy jak Pani opisuje:)Pozatym nikt nie jest nieomylny. Przepraszamy za nasze błędy. Jestesmy tylko ludzmi. A w 3 osoby na zmianie nie da się wszystkiego zrobić. Chcieli byśmy zatrudnić wieksza ilosc pracowników niestety nie jest to możliwe- siła wyzsza. Jeszcze raz przepraszamy za nasze błędy! Pozdrwiamy gorąco.
zdjecie uzytkownika
Dinusiowa - 2014-10-30 16:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinuś - 2014-10-29 18:35:42]:
oj prawda boli bo półki są puste cen duzo brakuje albo nie są aktualne...kierownik ma pusta głowę a nie pracownik...a wyniki kontroli są o wiele gorsze niż za poprzedniego kierownika bo mieć punktów poniżej 100 to wstyd i hańba niech kierownik sobie się przyjrzy
zdjecie uzytkownika
nie taka zo - 2014-10-30 18:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dinusiowa - 2014-10-30 16:50:34]:
W tym markecie pracuje ponad 10 osób. Kontrola jest podsumowanie pracy całej załogi. Wstyd i hańba nie dotyczy tylko kierownika. Masz coś do niej to jej to powiedz. Tylko tchórz tak postępuje.
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2014-10-30 18:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie taka zo - 2014-10-30 18:00:11]:
jeżeli pani kierownik nie umie się przyznać do swojego błędu i zgarniać tylko na załogę bo tak jest w tym markecie...ile można jej mówić a ona tak się wybieli i zrobi z siebie niewinna a cała załoga jest winna tylko nie ona
zdjecie uzytkownika
praca!!! - 2014-10-30 18:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dinusiowa - 2014-10-30 16:50:34]:
Jesli chodzi o gniezno to jestescie wszyscy w wielkim bledzie.. poprzedni kierownik widocznie sobie nie radzil skoro trzeba bylo wybrac nowego.. trzeba byc czlowiekiem i szanowac swoich pracownikow.. komus tutaj zal( usunięte przez administratora )sciska ze wypisuje takie bzdury. awansuje ten co zasluguje a wylatuja ci co sie nie nadaja PO PROSTU!! po co te bezsensowne komentarze??!! Ludzie wezcie sie na prawde do pracy..
zdjecie uzytkownika
nie taka zołza jak Ty - 2014-10-30 18:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dinuś - 2014-10-30 18:15:11]:
Nasza kierowniczka NIGDY NICZEGO NA NIKOGO NIE ZGANIAŁA!!!!! Posłuchaj kiedyś jak rozmawia z regionalną - zawsze mówi że my....w mailach też pisze że to ona odpowiada za sklep i jak coś jest nie zrobione na czas to zawsze mówi że to jej wina. Za to kiedy jest dobrze to zawsze mówi że to załoga. Mało wiesz a dużo szczekasz!!!! P.S Według Twojej koncepcji to kierowniczka ma robić wszystko co do niej należy i jeszcze towar wykładać i ceny robić i na kasie siedzieć??
Pomyśl!!!!
zdjecie uzytkownika
praca!!! - 2014-10-30 18:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [nie taka zołza jak Ty - 2014-10-30 18:25:28]:
popieram!!!
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2014-10-31 10:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie taka zołza jak Ty - 2014-10-30 18:25:28]:
najwidoczniej jestes tą osobą co jej się podlizuje...tylko dziwne że pop pracy co innego mi mówisz!!!!
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-10-31 18:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio będąc na zakupach w Gnieźnie o godz 21"40 usłyszałem od kasjerki,że następnym razem mam przyjść wcześniej na zakupy a nie tak późno...ładnie kasjerki traktują klientów
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x