Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pghd - 2014-11-06 23:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
opinia Dino wierzbica bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie załoga cudowna sympatyczna sklep zadbany aż chce się wracać
zdjecie uzytkownika
odp - 2014-11-07 11:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Rychwale sa fajne i mile dziewczyny, oczywiscie nie wszystkie, ale zdarzaja sie takie perelki jak na kasie lub na sklepie, ktore i dzien dobry i do widzenia powiedza, milo zagadaja i odnosza sie do ludzi z szacunkiem, pomoga kiedy trzeba i zawsze robia to z usmiechem nie sprawiajac wrazenia ze maja wszystko i wszystkich gleboko w d..ie. Sklep czysty i nie swieci pustkami jest w czym wybierac. Pozdrawiam ;)
zdjecie uzytkownika
donata - 2014-11-07 17:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odp - 2014-11-07 11:14:53]:
załoga zawsze jest cudowna miła i jest schludnie ale za jaka cene ,pracownicy zostaja po godzinach czasami nawet do 1 w nocy żeby sklep był ok regionalna jak wpada gnoi kierownika dla zasady żeby sie jej bał i gnoił pracowników i jeszcze zabiera premie której i tak nigdy nie dają nigdy nie pracowałam tam i jak patrze na tych gnębionych znerwicowanych ludzi to nie chce mi sie nic brać z półki ,żeby nie dostały bury od jakiejś nawiedzonej regionalnej czy innej na wyższym stołku bo luki nie może być bo będzie po premi ,więc ide do polo tam mniej gnębią .
zdjecie uzytkownika
dino - 2014-11-07 20:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po pierwsze to nie wychodzimy o 1:00, najpóźniej o 23:00 jak już. Kiedy mamy inwentaryzację. Nasza regionalna akurat jest w porządku i nie "gnoi" jak ktoś napisał kierownika. Chyba masz złe info ;D Akurat premię dostajemy, i nie jesteśmy znerwicowane i zgnębione - przynajmniej nie ja - bo tam pracuję ;)
zdjecie uzytkownika
ikier - 2014-11-12 18:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam żone która jest kierowniczką,codzienie pracuje po 14-16 godzin, kto na to pozwala żeby pracownik tyle pracował?
zdjecie uzytkownika
aaaabbbbccc - 2014-11-13 16:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko byłoby ok żeby nie godziny zamknięcia sklepu lub godziny pracy w Sylwestra... Totalna porażka żeby dziewczyny pracowały do 21 w taki dzień...
zdjecie uzytkownika
ANIN - 2014-11-13 19:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaabbbbccc - 2014-11-13 16:07:43]:
To tylko sklep się zamyka w Sylwestra O GODZ.21 w wyjść z pracy można dopiero o godz. 22.15 to jest dopiero porażka ale nie pracownika bo musi to przeżyć ale PRACODAWCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-11-13 20:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANIN - 2014-11-13 19:06:14]:
A niby czemu możecie wyjść o 22:15. Moje dziewczyny w zeszłym roku wyszły o 21:20 i w tym też tak zaplanuję.Chyba macie problem z kierownikiem.
zdjecie uzytkownika
awrrr - 2014-11-14 11:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinuś - 2014-10-29 18:35:42]:
Ja osobiście w Dino pracuje piszecie tu o pustych półkach itp u mnie na markecie jest to nie do pomyślenia. Ogólnie wszyscy pracujemy na wspólny rachunek...jak jest ekipa zgrana nie ma problemu wiadomo są LIZUSY które tylko czekaja jak sie o czyms zapomni to leca na skarge zamiast dorobic cene czy przypomniec o plakacie ale my np mamy na takie sposób
zdjecie uzytkownika
ANIN - 2014-11-14 22:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xx - 2014-11-13 20:09:24]:
Pewno masz rację .Mam nadzieję że w tym roku coś się zmieni bo kierownik jest inny ale w zeszłym roku przychodziłyśmy normalnie na 14.15 i musiałyśmy zostać do 22.15 niestety:(
zdjecie uzytkownika
człowiek - 2014-11-17 13:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca!!! - 2014-10-30 18:28:35]:
ciekawe skąd ty wiesz co ona pisze w mailach ,to jest zastanawiające??????????? widocznie jesteś zmianową,albo pisze sama pani k....... ,bo inne osoby nie mają dostępu do biura ,czyli kasjerka i panie z mięsnego.
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-11-17 23:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy u was też jeszcze nie ma włączonych klimatyzatorów, mimo że zimnica na sklepie i klienci na to się skarżą. U nas kierowniczka jeszcze nie wyraziła zgody na włączenie , bo nie ma jeszcze mrozów. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-18 18:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak bede pracowac w wigilie.Zawsze bylo ta ze matki ktore przygotowuja wieczerze mialy wolne,ale widze to wczarnych barwach.Kierowniczka tyle dziewczyn juz zwolnila nikogo chetnego do pracy, a jeszcze choroby nas trapia po trzy na zmianie plus wsciekla kierowniczka.Urlopy musi dawac za nadgodziny wolne - bo nie placa.Wszystko. przez trzyymiesieczny okres rozliczeniowy.Dzisiaj gazert
ka -wariactwo.Za chwile zmiana na wyspach .Ciekawa jestem czy za paczki znow potraca z wyplaty.A TERAZ DO DYREKCJI-CZAS WLACZYC OGRZEWANIE.Zrobcie cos z tymi pierwszymi kasami bo zamarznac mozna.OSWIETLENIE w WIATACH bo zabic sie mozna.To na razie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-18 18:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak bede pracowac w wigilie.Zawsze bylo ta ze matki ktore przygotowuja wieczerze mialy wolne,ale widze to wczarnych barwach.Kierowniczka tyle dziewczyn juz zwolnila nikogo chetnego do pracy, a jeszcze choroby nas trapia po trzy na zmianie plus wsciekla kierowniczka.Urlopy musi dawac za nadgodziny wolne - bo nie placa.Wszystko. przez trzyymiesieczny okres rozliczeniowy.Dzisiaj gazert
ka -wariactwo.Za chwile zmiana na wyspach .Ciekawa jestem czy za paczki znow potraca z wyplaty.A TERAZ DO DYREKCJI-CZAS WLACZYC OGRZEWANIE.Zrobcie cos z tymi pierwszymi kasami bo zamarznac mozna.OSWIETLENIE w WIATACH bo zabic sie mozna.To na razie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-18 18:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak bede pracowac w wigilie.Zawsze bylo ta ze matki ktore przygotowuja wieczerze mialy wolne,ale widze to wczarnych barwach.Kierowniczka tyle dziewczyn juz zwolnila nikogo chetnego do pracy, a jeszcze choroby nas trapia po trzy na zmianie plus wsciekla kierowniczka.Urlopy musi dawac za nadgodziny wolne - bo nie placa.Wszystko. przez trzyymiesieczny okres rozliczeniowy.Dzisiaj gazert
ka -wariactwo.Za chwile zmiana na wyspach .Ciekawa jestem czy za paczki znow potraca z wyplaty.A TERAZ DO DYREKCJI-CZAS WLACZYC OGRZEWANIE.Zrobcie cos z tymi pierwszymi kasami bo zamarznac mozna.OSWIETLENIE w WIATACH bo zabic sie mozna.To na razie.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-11-18 23:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie. Mam prośbę powiedzcie mi co myślicie o Markecie Dino Zawidów i jego pracownikach??
zdjecie uzytkownika
a - 2014-11-19 00:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooooooooo widzę dobrze ze zajrzałam tu.
Pracowałam tam dwa lata, i tak bez niczego mnie zwolnili damy w biurze się pojawiły
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-11-19 19:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ikier - 2014-11-12 18:53:06]:
co to za kierownik że tak długo pracuje? dla mnie albo sobie dziewczyna nie rdzi albo jest cholernie nadgorliwa :) też jestem kierownikiem i wychodzę max 16:20 z pracy a przychodzę na 8:00 :) pozdrawiam i proszę pogonić żonę bo się wykończy i dla rodziny czasu nigdy nie będzie miała
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-20 16:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos w koncu zrobi cos z tym ZIMNEM na skiepie nie wspomne juz o pierwszej kasie.Nie mozna wydawac reszty bo rece grabieja.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-11-20 19:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-20 16:25:19]:
W każdym markecie jest ogrzewanie , kutryny grzewcze więc dlaczego tego nie włączycie przecież już o tym pisali w informacjach i zadaniach , a każdy ma czytać zadania
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-21 15:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie informacje i zadania cos dawno ich nie czytalam.Powiedzcie o ktorej przychodzicie na ranna zmiane.Bo u nas jest roznie zalezy od funkcyjnej a potem wszystko na wariata.Najgorzej to z miesnym bo teraz zwiekszone zamowienia i roboty wiecej
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-21 15:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie informacje i zadania cos dawno ich nie czytalam.Powiedzcie o ktorej przychodzicie na ranna zmiane.Bo u nas jest roznie zalezy od funkcyjnej a potem wszystko na wariata.Najgorzej to z miesnym bo teraz zwiekszone zamowienia i roboty wiecej
zdjecie uzytkownika
nika - 2014-11-22 02:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak czytam niektore opinie smiac sie chce. U nas ranna zmiana zaczyna o 6 a wychodzi 14.15 tak samo popoludnie23to juz nikogo dawno niema. Kierowniczka pracuje od 8do16.Ekipa zgrana. Na palcach jednej reki da sie policzyc kiedy w 3jestesmy. Gazetka lub zmiany wyspy jestesmy w 5z pania kierownik. Puste miejsca na sklepie? U nas to nie do pomysleni. Otwieramy i zamykamy wedlug zegarka. Do tego pana ktorego zona tak dlugo pracuje niech ja pan troche zmobilizuje do zmiany grafiku pracowanie tyle godzin to bez sensu. Rodzina jest najwazniejsza
zdjecie uzytkownika
rob - 2014-11-22 17:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaabbbbccc - 2014-11-13 16:07:43]:
dobrze Ci radzę nie chwal się ile żona pracuję godzin na forum bo długo nie popracuje
zdjecie uzytkownika
rob - 2014-11-22 17:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam wszystkim którzy w chwili obecnej podejmują decyzję zatrudnić się czy nie .Nie szanują pracowników,zwalniają za byle co bez podania konkretnych powodów,jak macie wybór to się nie zastanawiajcie,ostateczność, jeszcze raz odradzam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x