Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dusia - 2015-06-19 18:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko zalezt od kierownika i zastepcy u nas maja swoich pupili i oni mogom wszystko i wiecznie napracowani piciem kawy i paleniem i oni mogom
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-19 23:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcemy być najbliżej Ciebie, najbliżej Twoich potrzeb. Specjalnie dla Ciebie zapewniamy przyjazną atmosferę, fachowy i pomocny Personel oraz szeroki wybór najwyższej jakości towaru w doskonałych cenach.

Dzień po dniu dbamy, by nasze markety spełniały oczekiwania każdego – nawet najbardziej wymagającego – Klienta.

W naszych sklepach każdy znajdzie bogatą ofertę asortymentu, dla komfortu przejrzyście ułożoną na półkach. Dbamy, by zakupy w Dino były wygodne dla każdego, dlatego nasze markety tworzymy od podstaw, dostosowując je do potrzeb i oczekiwań Klientów.

Siłą naszego sukcesu jest świeżość i jakość towaru, a gwarancję temu dają codzienne dostawy warzyw, owoców oraz mięsa i wędlin.

Wierzymy, że zadowolenie naszego Personelu przekłada się na satysfakcję Klienta, dlatego dbamy o naszych Pracowników i komfort ich pracy. Dzięki temu codziennie możemy zapewnić najwyższe standardy jakości obsługi. Fachowy i miły personel oraz nowoczesny system kasowy sprawiają, że obsługa jest sprawna i szybka.

Jesteśmy najbliżej Twoich potrzeb, jesteśmy najbliżej Ciebie!
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-19 23:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Couple Jerrad and Machel Green went all out to share their pregnancy news with family and friends. They made an elaborate video that included parodies of four Britney Spears’s songs.

Each song clip features revamped Spears lyrics and a concept storyline set to a pregnancy theme. Machel takes a pregnancy test to the tune of Spears’s “Oops!…I Did It Again” which is reworked as “Pregnant Again.” The mother wears a skin tone shirt with costume gems for “Nauseous,” a seriously toned [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] replica of the bedazzled cat suit Spears wears in her “Toxic” video. She tries to conceal her pregnancy during her first trimester in “I’m A-voiding You,” a play on Spears’s Pharrell Williams and Chad Hugo-produced “I’m A Slave 4 U.” And when revealing the sex of their new child, Machel sings “Little Girl” as Jerrad provides the guest rap, putting a fun spin on Britney and Iggy Azalea’s “Pretty Girls.” The lyrics were penned by Harrison Barnes.
zdjecie uzytkownika
. - 2015-06-19 23:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kartę rowerową powinien posiadać:
każdy bez względu na wiek;
rowerzysta w wieku od 10 do 18 lat;
rowerzysta w wieku powyżej 18 roku życia.
Kartę rowerową wydaje:
odpłatnie sekretariat szkoły;
nauczyciel wychowania komunikacyjnego lub policjant;
nieodpłatnie dyrektor szkoły.
Rower musi być obowiązkowo wyposażony w:
co najmniej w jeden działający hamulec;
lusterko umieszczone po lewej stronie kierownicy;
światło odblaskowe barwy białej o kształcie innym niż trójkąt umieszczone z przodu.
Włączanie się do ruchu to:
wjazd na skrzyżowanie po zapaleniu się zielonego światła;
dalsza jazda po przepuszczeniu pieszych;
wjazd z podwórka na drogę główną.
Rowerem może kierować osoba, która?
ukończyła 12 lat i ma przy sobie legitymację szkolną;
ukończyła 10 lat i posiada kartę rowerową;
ma upoważnienie od rodziców.
Holowanie roweru przez kierującego innym rowerem:
jest dopuszczalne, jeżeli holowany rower jest niesprawny technicznie, np. ma zerwany łańcuch;
jest dopuszczalne, pod warunkiem że kierujący rowerem ciągnącym, ma ukończone 13 lat;
jest niedopuszczalne.
Zabrania się wyprzedzania kierującego rowerem jadącego po jezdni:
na zakręcie oznaczonym znakami ostrzegawczymi;
na przejściu dla pieszych i bezpośrednio przed nim, z wyjątkiem przejścia, na którym ruch jest kierowany;
przy dojeżdżaniu do wierzchołka wzniesienia.
Liczba rowerów jednośladowych, jadących w zorganizowanej kolumnie, nie może przekraczać:
10;
15;
5.
Kierującemu rowerem zabrania się:
wymijania pojazdów;
omijania pojazdów, które zatrzymały się w celu przepuszczenia pieszych;
wyprzedzania pojazdów.
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-06-19 23:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak chcialam, ale teraz nie wiem czy urlop wypoczynkowy musi byc raz w roku wydany 14 dni nieprzerwalnie,czy po tygodniu za kazdym razem.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-06-20 09:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2015-06-19 23:43:38]:
wiecznie trzeba czekac na kasiera a pani na miesnym juz nie pokri po 20 a jaki zal ze mosi pila pobrudzic i tu toporkiem mieso rozwala zeczywiscie dbacie
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-06-20 09:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2015-06-19 23:43:38]:
wiecznie ktos nowy i zanim sie zacznie ruszac to nowego szkola
zdjecie uzytkownika
dusia - 2015-06-20 09:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-06-20 09:05:27]:
BO KASIER MUSI TOWAR ROSKLADAC OPSLUGUJE KLIJENTOW A KRZYCZA CZEMU JESZCZE NIE WYLOZONE CIEKAWE CO WAZNIEJSZE TOWAR ROZLO CZY KASOWAC PORASZKA
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-06-20 10:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie kasjer powinien zająć sie wylącznie klientami, a Pani na mięsnym - mięsnym. Proste. dodatkowo 2 - 3 osoby na zmianie do wykładania towaru i byłby lepiej.
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2015-06-21 07:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-06-20 09:05:27]:
Urlop w 2015 r.

Urlop wypoczynkowy jest niezbywalnym prawem pracownika, ściśle związanym z wiążącym go stosunkiem pracy. Za czas przebywania na urlopie wypoczynkowym pracownikowi przysługuje pełne wynagrodzenie. Istnieje oczywiście możliwość wykorzystania urlopu wypoczynkowego w częściach. W tym celu w zakładzie pracy sporządza się najczęściej plan urlopów.

Nie ma przeciwwskazań, aby urlop wykorzystać w dniach sąsiadujących z dniami ustawowo wolnymi od pracy, zyskując przy tym dłuższe okresy odpoczynku od pracy. Dodać przy tym należy, iż urlopu wypoczynkowego udziela się w dni, które są dla pracownika dniami pracy, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy. Dodatkowo, przynajmniej jedna część urlopu wypoczynkowego powinna trwać nie mniej niż 14 kolejnych dni kalendarzowych.

Ktoś chce was wprowadzić w błąd z tymi urlopami jesteście na prawie do urlopu 14 dniowego w tym 10 dni roboczych się należy obowiazkowo.Jeśli pracodawca nie wie co się z tym wiaże będzie miał kłopoty!!!
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-06-21 19:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie co sie dzieje w Dino Nowa Ruda to jest obłęd jak kierowniczka Marta traktuje pracowników wyzywa na sklepie przy nas klientach jest to ohydne co ta gówniara wyprawia ale gdzie jest góraaaa?????????naprawde wezme telefon i nagram niektóre sytuacje i wyśle do firmy moze sie wkońcu obudzą kogo zatrudniają w tej firmie pozdrawiam klient
zdjecie uzytkownika
^^^^ - 2015-06-21 19:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze jest w Nowej Rudzie na GoRZE mężczyzna pani kierownik Moniki przyjezdza 10 razy na dzieńdo sklepu i wchodzi sobie na zaplecze jak do domu a przy okazji wykłada sobie towar kto to widział żeby obca osoba kręciła sie po zapleczu nie daj boże coś zginie to laski beda odpowiadac za wszystko masakra kto tam pracuje szok a oprócz tego przywożenie mięsa w czarnych workach gdzie przepisy bhp
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-06-21 20:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo liczy sie zysk a nie ludzie a kierownicy groza zwolnieniami a czy pomysleli o tym ze ich tez mogom umowy nie przedluzuc
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-06-21 20:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo oni mysla ze ich zwolnic niemoga niezastapieni
zdjecie uzytkownika
wiola - 2015-06-22 08:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2015-06-19 23:43:38]:
Niemacie pojecia co dzieje sie w dino. Pisac mozecie wszystko , ale zeczywistos jest inna i klijeci jak i pracownicy swoje wiedzom.
zdjecie uzytkownika
czarna - 2015-06-22 20:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje w Dino od kilku lat i zgadzam sie z wiekszascia osob ktore pisza negatywnie o tej firmie. zenadą jest dla mnie ze osoba funkcyjna pomimo dodatkowych obowiazków jak praca w biurze tj. szykowanie konwoju, rozliczanie kasjerów, i wiele innych prac papierkowych włacznie z nadzorowaniem zmiany ma takie same wynagrodzenie jak kasjer a nie wspomne o mł. zastepcy który ma tylko 100 zł wiecej ewidentny wyzysk na pracownikach.. praca w stresie przez kontrole z centrali- jak mozna tak traktowac ludzi? nagany i upomnienia za zgnitego pomidora lub nie swieze mieso bo kier nie kazała wyrzucic bo straty? a ze stratami wiąze sie brak premii.. wiecznie klienci nie zadowoleni z powodu kolejek do kasy, braku lub złych cen przy towarze, ale jak moga to wszystko ogarnac 3 osoby na zmianie które maja jeszcze ogrooom innych zadań, niekiedy przy najwiekszym ruchu ale musi byc zrobione chociaz mial bys sie za przep. zesraćć.. jeszcze wiele mozna wymieniac ale po co przeciez i tak nic to nie zmieni, trzeba gdzies pracowac... mysle ze nie długo znajde prace bardziej uczciwa i zadowalajaca.
zdjecie uzytkownika
**** - 2015-06-23 20:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z tym co piszesz czarna i powiem ci że gdyby góra zatrudniała na kierowników kobiety bardziej dojrzałe to większość pracowników nie narzekałaby na prace bo to tylko kierowniczki traktują cie jak śmiecia a zwłaszcza małollaty na Nowej Rudzie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-06-26 21:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2015-06-19 23:43:38]:
To ma być żart??
Puste slogany!!! Nigdy nie szanowaliście pracowników i śmiem wątpić czy kiedykolwiek zaczniecie szanować!!!!
Banda buraków!!!
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-06-26 21:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niebawem będzie otwarcie nowego dino w bojszowach. Dziewczyny, które chcą się tam zatrudnić - nie podejmujcie pracy w tej firmie!!! Szkoda łez, nerwów i nieporozumień. Właściciel dino w d...e ma co się dzieje na danym sklepie, ważne że kasa mu na konto wpływa i tyle. Lider porażka - ciszej pies pysk otwiera, regio muchy w nosie, ech ja podziękowałam tej firmie. Człowiek się stara a i tak wyjdzie beznadziejnie.
zdjecie uzytkownika
Anna123 - 2015-06-28 11:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lala - 2015-06-20 10:47:05]:
Człowieku nie masz słownika?? proszę nie pisz więcej, błędy jakie piszesz to straszne!!!!!
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2015-06-28 14:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny zróbmy w końcu z tym porządek. Zamiast pisać na tym forum, piszmy do Państwowej Inspekcji Pracy. To co opisujecie, jak źle się dzieje to jawny wyzysk i łamanie praw pracowniczych i naszej godności. U nas w Dino jest podobnie. Kierowniczka tylko siedzi w biurze, dosłownie siedzi,a my nie raz zostawałyśmy po godzinach,bo 3 osoby na 2 zmianie. We wtorek 4 osoby.Notorycznie zostajemy 5,10, czasem kwadrans a nawet 30 i 45 minut dłużej.A kierowniczka potrafi o 14.20 zadanie dać do wykonania. Nadgodzin nie ma więc siedzimy za darmo. Niedobrze mi się robi. Jeszcze nikt tak mnie nie upodlił i wykorzystał jak ta firma.Dziewczyny piszcie do PIP
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-06-29 13:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga niezadowolona. Pragnę Ci przedstawić jak wygląda praca kierownika ( dla zwykłego pracownika kierownik zawsze nic nie robi) Kierownik obrywa za wszystko i wszystkich pod nim :) kierownik ma dziennie do odpisania po kilka a nawet kilkanaście meili czasem chorych . Kierownik musi się tłumaczyć z byle głupot. Kierownik ma kilka zamówień dziennie do zrobienia. Kierownik musi zapoznawać się z różnymi nowymi procedurami. Ale kierownik również pracuje na sali sprzedaży. Przeważnie kierownik ma czas a bynajmniej powinien go mieć w sobotę,pomóc przy mrożonkach,nabiale,warzywniaku i mięsnym. Więc ten nieszczęsny kierownik nie ma lekko. A Jeśli chodzi o nadgodziny to zauważ kochana że masz każdą minutę płaconą 100 % a każdą minutę po 22 150% Jeżeli nie masz tak wypłacanych natgodzin to znaczy że masz zakłamaną listę obecności. Czyli piszecie od 6:15 do 14:15 a naprawdę byłaś od 6:15 do 15:30 i tu już masz nadgodziny tak? Kierownik może Ci oddać te nadgodziny i gdy Ci oddaje to wtedy pracujesz krócej i na liście obecności nanosisz zgodnie z byciem w tej pracy. Więc proszę zapoznać się z procedurami a zakładam że każdy pracownik podpisywał zapoznanie sie z procedurami,a potem ewentualnie psioczyć tutaj na tych biednych kierowników. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-06-29 16:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha Dino mobing i nic więcej. Co tu gadać siedzisz 8 h na kasie dodatkowo wykładasz pieczywo, uzupełniasz towar na sklepie a i nabiał bo są dwie osoby funkcyjna z kierowniczką nie pracują na sklepie bo jak zwykle papiery kawa i fajka. Jak im się przypomni to jest szansa,że około południa ktoś Cię zmieni żebyś poszła do toalety i coś zjeść. A jak się pomylisz i dzwonisz do funkcyjnej z prośbą o wycofanie to opier.. jak możesz przeszkadzać ona nie ma czasu na Twoje pomyłki. Co do nadgodzin też się nie wypowiadam zamknięcie sklepu 0 22 a wyjście o 22:30 no nie ma szans sorki w tym czasie można się rozliczyć i wynieść śmieci a kiedy sprzątanie mycie podłóg i przodowanie? Jesteś samobójcą?
To polecam ja tam nie wrócę.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Listopad,rozmowa na socjalnym, dookoła latało pełno much.
Pytania: Czy pracowałam na dziale mięsnym? Czy mam książeczkę sanepidowską, od kiedy mogę zacząć?
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-06-29 20:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sory ale za leżenie nigdzie nie płacą:) nie wiem jak u was ale u nas każdy wykonuje swoją pracę i nikt nikogo nie goni. I nie ma bezczynnego siedzenia w biurze czy na zapleczu a kierownik nasz trzyma dystans i tak ma być. Życzę wszystkim takiej kierowniczki jak jest u nas. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-06-30 13:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie macie zgrany zespół i super kierownika tu było inaczej jedni zapier... za dwóch a inni mieli labę. Cieszę się z faktu,że nie wszędzie tak jest. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie
alert