Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-03-04 17:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszechswiatek - 2015-03-04 16:53:39]:
i umysłowym działaniu większym neuroprzekaźników z siarka, co powoduje wczasy nerwiczne a jak byśmy Nie umieli pokonywać problemy i na stres reagowali odrzucając wszystkich i wpadali w furie agresji i wściekłość to wtedy tez jest większa wydzielniczość kortyzolu i z tym idące powiększenie się tarczycy i więcej jest hormony, który powoduje przyjmowanie siarki do umysłu a jak neuroprzekaźnik przyjmie siarkę to czujemy się rześko jak nadmiar jej to nerwiczne, ale jak jest więcej siarki w komórkach szyszynki, która produkuje melatoninę to jej produkuje się więcej i? Ten nadmiar jest produkcji jest wydzielany do organizmu w czasie normalnej pracy umysłu dnia a jak ona ta melatonina wpadnie do synapsy jakiegoś neuronu to ona powoduje ze neuroprzekaźniki przyjmują chlorek a na chlorku się zasypia i następuje depresja a potem i nerwica i na odwrót jak się denerwujesz złościsz to następuje nerwica i depresja, a jak sobie z jakimś problemem nie radzisz i go sobie ignorujesz to wtedy wydziela się mniej kortyzolu i wtedy jak na kortyzolu rozwija się tarczyca to go brak tego dobrego kortyzolu i ona obumiera, co powoduje schizofrenie, bo jak umarła tarczyca to będzie wydzielanych Jej mniejsza ilość hormonów razem z tym, co przyjmuje do siebie siarkę a jak nie ma w umyśle siarki jej brakuje to jest zachwiana równowaga na synapsach i receptorach a równowaga wygląda tak, że w synapsie obojętnie, jaki neuroprzekaźnik czy to dopamina czy serotonina czy ner adrenalina czy acetylocholina czy gabe czy glutaminian czy testosteron występują te neuroprzekaźniki swobodnie nie przyjmując do obie żadnego dodatkowego atomu to stanowią o bystrości a jak np. serotonina przyjmie wodór to wtedy stanowi to o jej dzianiu takim ze żyjemy chwila obecna a jak siarkę przyjmie neuroprzekaźnik siarki to wtedy on świadczy o rześkości A jak neuroprzekaźnik serotoniny przyjmie selen to na nim się zerka do serca i siebie przezywa w synapsach tak wygląda ułożenie neuroprzekaźników
zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-03-04 17:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszechswiatek - 2015-03-04 16:53:39]:
serotoniny przyjmie selen to na nim się zerka do serca i siebie przezywa w synapsach tak wygląda ułożenie neuroprzekaźników


zamiast równowagi i tu czuba dodać ze każdy neuroprzekaźnik przyjmuje wolne atomy do siebie, a jak np. nie poradziliśmy sobie z problemem i go ignorowaliśmy go to wtedy mniej kortyzolu się wytwarza i wtedy tarczyca obumiera i nie wytwarza się hormon, na którym przyjmuje się siarka do umysłu i na receptorach nap zostanie zachwiana równowaga i wystąpi więcej seleny z mała ilością siarki i mniejsza ilością wodoru przyłączonego do serotoniny na receptorach w neuronie, czyli np. 7 neuroprzekaźników serotoniny Przyjmie selen 3 jej przyjmą siarkę a dwa wodór wtedy następuje schizofrenia twórcza, czyli się śmieje są glosy w zależności od neuroprzekaźnika, czyli ktoś do nas móWi jak równowaga na dopaminie została zachwiana na serotoninie to widzimy mamy wizje, bo jak jest więcej seleny na receptorach to się demonizuje i są manie zamiast pasji i paranoje powielanie mani, czyli u normalnego powielanie pasji i to tak z grubsza wygląda z schizofrenia ….Jest tez tak ze mamy mniejsza ilość wydzielania neuroprzekaźników, czyli np. 3600 do synapsy i ta ilość powoduje to, że czyjemu się dobrze, ale stajemy się senni, bo na dzień ich starczy tylko na tyle godzin ze wstajemy o 8 i już o 18 czujemy się senni i kłaść czuba się, o 8 bo zmęczony będziemy wiec to na dzień za mało ich i ja już mam ich 4800 a reguluje się odległości pomiędzy synapsami litem, bo on ma duże napieńcie i powoduje ze jest miedzy synapsami wieka odległość i wtedy się przyjmie więcej neuroprzekaźników może sobie zwiększę wielkość litu jak będzie ta ilość 4600 Neuroprzekaźników Zbyt mała, ale to już na dzień aktywności starczy neuroprzekaźników, bo jak będzie ich na synapsie za dużo to wtedy nie da się spać i tak maja niektóre osoby, bo aktywność nasza jest nie 14 godzin tylko 20 a potem dopiero senni jesteśmy tu od stanu czuwania zależy i kobiety po stracie mezow maja niekiedy problem z zasypiaciem bo czuwają i aktywność ich się wzmaga


zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-03-04 17:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wszechswiatek - 2015-03-04 16:53:39]:
Jak następuje wściekłość zdenerwowanie się agresja to wtedy w takich uczuciach nerwica się rozwija a jak odrzucamy kogoś nie słusznie i w złość wpadamy oceniamy błędnie w złości to wtedy depresja następuje? Jak z agresja i podenerwowaniem to narwicki a odrzuceniem i złością to depresje i sadami niesłusznymi?

OSOBY MODLACE NIE GRZESZACE dobrej woli nawet jak wzrastają w nieprawidłowości to tak czy inaczej JAKOSC SZEGULNIE MAJA PLUSIK ONI NIE SA PODATNI NA SCHIZOFREMIE TAK BARDZO I TO O 60 PROCENT, jeszcze sobie osoby niektóre szkodzą słuchając płytek jesteś szczęśliwy jesteś szczęśliwy wtedy maja problem z wynagradzaniem według przeżyć a płytki później nie dają spełnienia, i jak robisz w Duchu z duchem świetnym to wtedy nie błądzisz od wodoru spostrzegania lub selenu w trójcy czuba żyć,…..i świętymi
a w dino komprachcice mila i mądra ekipa w szczegulnosci i premie im bym dal taka podwujna w nastempnym miesiacu
zdjecie uzytkownika
ggg - 2015-03-07 08:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszech swiatek tobie tobie wodoleju fora pomylily sie.zmien strone albo zaloz wlasny blog. A stad spadaj
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-03-08 14:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o agatce z dino w ostrowach ktoś slyszał to uwazjcie n niaa cecha charakterystyczna zielona grzywka .svka níe z tej ziemi
zdjecie uzytkownika
edd - 2015-03-18 22:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kur.. mać.Człowiek chce przeczytać jakąś opinię a tu jakieś farmazony pisane w jednym pseudo zdaniu...Jak sami tacy się tam starają,bądź pracowali to ja podziękuję...Idzcie się leczyć.Pozdro...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-20 18:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwielbiam prace w dino, mam super ekipę, jedna za drugą w ogień skoczy.Regionalna świetna babka, wymagająca i konkretna. Kiero nawet ok. Dino w Nysie jest superrr!!!!!!
zdjecie uzytkownika
wplny - 2015-03-21 19:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-03-20 18:36:27]:
Mam pytanie czy Wam też poodbierano mikrofalówki i co na to nasze Związki Zawodowe?
zdjecie uzytkownika
dupajasiu - 2015-03-21 22:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino nie ma związków zawodowych haha....bo gdyby miał byłoby inaczej niż jest :)
zdjecie uzytkownika
Lozo - 2015-03-21 23:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino, dino , dino - widza tylo to co chce widziec . Uklady , ukladziki, rodzina ma najlepiej. Grafik, wyplaty- tacy nie moga narzekac.
zdjecie uzytkownika
my.... - 2015-03-22 12:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadza się u nas Też są pupilki 2, Pani kierownik grafik też jest układany tak aby im pasowało,ploty,układziki i tak dalej.Atmosfera do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Lozo - 2015-03-22 13:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy da sie cos z tym zrobic ? Podobno nie mozna pracowac z rodzina
zdjecie uzytkownika
kleo - 2015-03-22 14:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lozo - 2015-03-21 23:15:39]:
no a całej reszcie pozostaje sobie trochę ponarzekać od czasu do czasu. Moim zdaniem gdyby było Wam tak źle jak próbujecie to przedstawić to szukalibyście sobie innego zatrudnienia. Człowiek ma to w swojej naturze że raz na jakiś czas lubi sobie ponarzekać i widać , że chyba przyszedł na to czas dla pracowników Dino...
zdjecie uzytkownika
666 - 2015-03-24 22:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Regio.... broń , broń bo jakbyśmy zarabiali 6 kolek jak Ty tez bysmy calowali ich po stopach, lapek,auto, komora i zjeby dla pracownikow,bo sie humoru nie ma .
zdjecie uzytkownika
matka - 2015-03-26 15:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Padam na pysk , ile jeszcze bedzieci nas zmuszac do nadgodzin.. my na prawde sie napracujemy w ciagu tych 8 godzin . Praca dla 6 osob a my w 3 gora 4 . Zrozumcie nas , my jestesmy kobietami . Ile nadzwigamy sie tych skrzynek z miesem . Ile z piwem, napoje, a Wy jeszcze nadgodziny dopierdzielacie. Litosci !! Nie zastraszajcie nas, bo pozniej znow kolejna sprawa o mobbing bedzie.
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-04-01 09:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale na kasach sobie odbijacie. Kolejny raz mialam nabite na paragon rzeczy ktorych nie kupilam. W skali dnia niezle wychodzi. A jak sie klient zorientuje to wystarczy przepraszam nowa jestem.
zdjecie uzytkownika
dupa - 2015-04-01 12:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaska - 2015-04-01 09:38:57]:
I co myslisz durna babo ze ta kasa w naszej kieszeni ląduje? Jak się pomylę? Co na kasie to i w systemie s moja kasa musi się zhadzac z systemem wiec jak my oszukujemy? Szkurrrr..a co za muły!!!!
zdjecie uzytkownika
dziewczyna - 2015-04-01 13:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem szczerze pracowalam w dino gorzycach powiem szczerze gdy dzwiglam towar na karzdych polkach kurz .warzyniak i owoce ktore powinny być dawno zrobione nie o 11 dziewczyny ktore pracuja maja ciagle narzekania ze cos musza robic szybko.robia jedna drugiej za plecami zadna znich nie robi dobrze.po prostu nie umia zgrac sie.po prostu balagan do potegi na tym sklepie.jak tak dalej u nich bedzie to towar bedzie zasiakniety brudem mnie sie pracowalo bardzo dobrze tam i bylam tylko ponad 2 miesiace tylko ze to opisalm naprawde zle tam takie cos je
zdjecie uzytkownika
DZIEWCZYNA - 2015-04-01 13:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESZCZE POWIEM PRACOWALO MI SIE BARDZO FAJNIE I ZALEZALO MI W PRACY I MOJ DZIAL BYL CZYSTY I ZAWSZE GDY TOWAR DAWALAM NA POLKE TO NAJPIERW POLKE UMYLAM I POZNIJE TOWAR DALAM
TO JEST PRAWIDLOWO PRACA JAK SIE WYKONUJE I WIEDZIEC ZE TOWAR MA BYC CZYSTY A NIE BRUDNY.KASJER TAKI JAK ZAWSZE GDY MIALAM DANE PROMOCJE PRZY LADZIE POD KONIE MOJEGO DNIA WSZYSTKO SPRZEDALAM.A ONE ZAWSZE MAJA TEGO I NIE POTRAFIA SPRZEDAC.JA JAKO KASJER STARALAM SIE DOBRZE WYKONYWAC PRACE.A JAK WIDZIALM NP KIERNIK KTORA SIE DOPIERO UCZYLA NIE ROBILA TEZ DOBRZE.ILE ONA BLEDOW ZROBILA SAMA NIE UMIE SIE PRZYZNAC.MOZNA BYLO MOWIEC O TYM SKLEPIE BARDZO DUZO CO TAM ZLE ROBIA.ALE BRAK SLOW JO JAKO KLIENTKA TERAZ JAK WIDZIALAM TO POWIEM SZCZERZE Z LODOWKI TOWAR KTORTY BYL ZASIAKNIETY SZAMBEM (ZAPACHEM)WYBIJALO CIEPLEM Z LODOWKI TOBYM TEGO TOWARU NIE KUPILA.A TRAZ LODOWKA CHLODZI A NADAL TAM TEN TOWAR JEST BALABYM SIE BARDZO GO RUSZYĆ.
zdjecie uzytkownika
Amoroza - 2015-04-06 23:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dragon - 2015-02-11 09:34:59]:
Pomocy!! 3 osoby na zmianie to wyzysk człowieka , my już nie dajemy rady.Pomocy !!
zdjecie uzytkownika
Kolezanka - 2015-04-08 23:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 na zmianach do tego inwentury,ekspozycje miesieczne,puste polki a magazyny pelne....
zdjecie uzytkownika
siwa - 2015-04-10 19:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej nie wiem co wy mówicie tu o wypłatach ja jestem zadowolona mam ok 2 tyśa pracuję od kilku lat jest to też zależne od premi ale nie narzekam, ale zapierdziel to jest. Pani kierownik się też zmieniła i jak to się mówi co po rodzinie to po rodzinie, no i pupilki pan G.to chyba wypłaty bierze zaraz po niej paleta z wodą czy piwem tez mogę zrobić a zapraszam na MIW na miesiąc to pogadamy tyle ton do przerzucenia. Pozdrawiam DINO dolnyśląsk.
zdjecie uzytkownika
poinformowana - 2015-04-12 11:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lozo - 2015-03-21 23:15:39]:
jesteś w błedzie bo w Dino są związki zawodowe i to dwa ! jeden pracowników "Solidarnośc" i drugi założony przez prezesa aby szkodzic prawdziwemu związkowi.A to numer do związków "Solidarnośc" w Dino ( usunięte przez administratora )
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa odbywala sie w pomieszczeniu socjalnym przez KR i było w miare miło.Ale to było przed otwarciem nowego sklepu dino i dlatego Kr prowadziła rozmowe.
Pytania: -czy pracowalam na miesnym
-jaie znam rodzaje miesa
-czy wiem co bedzie nalezalo do moich obowiazkow
zdjecie uzytkownika
brak slow - 2015-04-21 10:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co sie teraz dzieje w firmie to jest obled. Ciagle w trzy na zmianie,towaru jak zwykle, trzeba robic tyle ile zawsze s w mniej osob. Nowym nie polecam, a starym pracownikom wytrwalosci i cierpliowsci.
zdjecie uzytkownika
pomocna - 2015-04-21 21:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dupajasiu - 2015-03-21 22:27:49]:
Ma związki zawodowe, tylko mało osób jest tam zapisanych i nic nie mogą zdziałać.

Zapisujcie się - nikt nie jest ujawniany, więc Was nie zwolnią.
https://www.facebook.com/solidarnoscdino

Ja już nie zdążyłam się zapisać, bo nie wytrzymałam i się zwolniłam

Ja już tam nie pracuję - na szczęście, choć jeszcze po... mi ogrom nerwów narobili.. o nic nie mogę się u nich doprosić!! Normalnie do Sądu Pracy tylko się to wszystko nadaje...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie