Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
edd - 2015-03-18 22:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kur.. mać.Człowiek chce przeczytać jakąś opinię a tu jakieś farmazony pisane w jednym pseudo zdaniu...Jak sami tacy się tam starają,bądź pracowali to ja podziękuję...Idzcie się leczyć.Pozdro...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-20 18:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwielbiam prace w dino, mam super ekipę, jedna za drugą w ogień skoczy.Regionalna świetna babka, wymagająca i konkretna. Kiero nawet ok. Dino w Nysie jest superrr!!!!!!
zdjecie uzytkownika
wplny - 2015-03-21 19:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-03-20 18:36:27]:
Mam pytanie czy Wam też poodbierano mikrofalówki i co na to nasze Związki Zawodowe?
zdjecie uzytkownika
dupajasiu - 2015-03-21 22:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino nie ma związków zawodowych haha....bo gdyby miał byłoby inaczej niż jest :)
zdjecie uzytkownika
Lozo - 2015-03-21 23:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino, dino , dino - widza tylo to co chce widziec . Uklady , ukladziki, rodzina ma najlepiej. Grafik, wyplaty- tacy nie moga narzekac.
zdjecie uzytkownika
my.... - 2015-03-22 12:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadza się u nas Też są pupilki 2, Pani kierownik grafik też jest układany tak aby im pasowało,ploty,układziki i tak dalej.Atmosfera do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Lozo - 2015-03-22 13:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy da sie cos z tym zrobic ? Podobno nie mozna pracowac z rodzina
zdjecie uzytkownika
kleo - 2015-03-22 14:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lozo - 2015-03-21 23:15:39]:
no a całej reszcie pozostaje sobie trochę ponarzekać od czasu do czasu. Moim zdaniem gdyby było Wam tak źle jak próbujecie to przedstawić to szukalibyście sobie innego zatrudnienia. Człowiek ma to w swojej naturze że raz na jakiś czas lubi sobie ponarzekać i widać , że chyba przyszedł na to czas dla pracowników Dino...
zdjecie uzytkownika
666 - 2015-03-24 22:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Regio.... broń , broń bo jakbyśmy zarabiali 6 kolek jak Ty tez bysmy calowali ich po stopach, lapek,auto, komora i zjeby dla pracownikow,bo sie humoru nie ma .
zdjecie uzytkownika
matka - 2015-03-26 15:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Padam na pysk , ile jeszcze bedzieci nas zmuszac do nadgodzin.. my na prawde sie napracujemy w ciagu tych 8 godzin . Praca dla 6 osob a my w 3 gora 4 . Zrozumcie nas , my jestesmy kobietami . Ile nadzwigamy sie tych skrzynek z miesem . Ile z piwem, napoje, a Wy jeszcze nadgodziny dopierdzielacie. Litosci !! Nie zastraszajcie nas, bo pozniej znow kolejna sprawa o mobbing bedzie.
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-04-01 09:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale na kasach sobie odbijacie. Kolejny raz mialam nabite na paragon rzeczy ktorych nie kupilam. W skali dnia niezle wychodzi. A jak sie klient zorientuje to wystarczy przepraszam nowa jestem.
zdjecie uzytkownika
dupa - 2015-04-01 12:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaska - 2015-04-01 09:38:57]:
I co myslisz durna babo ze ta kasa w naszej kieszeni ląduje? Jak się pomylę? Co na kasie to i w systemie s moja kasa musi się zhadzac z systemem wiec jak my oszukujemy? Szkurrrr..a co za muły!!!!
zdjecie uzytkownika
dziewczyna - 2015-04-01 13:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem szczerze pracowalam w dino gorzycach powiem szczerze gdy dzwiglam towar na karzdych polkach kurz .warzyniak i owoce ktore powinny być dawno zrobione nie o 11 dziewczyny ktore pracuja maja ciagle narzekania ze cos musza robic szybko.robia jedna drugiej za plecami zadna znich nie robi dobrze.po prostu nie umia zgrac sie.po prostu balagan do potegi na tym sklepie.jak tak dalej u nich bedzie to towar bedzie zasiakniety brudem mnie sie pracowalo bardzo dobrze tam i bylam tylko ponad 2 miesiace tylko ze to opisalm naprawde zle tam takie cos je
zdjecie uzytkownika
DZIEWCZYNA - 2015-04-01 13:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESZCZE POWIEM PRACOWALO MI SIE BARDZO FAJNIE I ZALEZALO MI W PRACY I MOJ DZIAL BYL CZYSTY I ZAWSZE GDY TOWAR DAWALAM NA POLKE TO NAJPIERW POLKE UMYLAM I POZNIJE TOWAR DALAM
TO JEST PRAWIDLOWO PRACA JAK SIE WYKONUJE I WIEDZIEC ZE TOWAR MA BYC CZYSTY A NIE BRUDNY.KASJER TAKI JAK ZAWSZE GDY MIALAM DANE PROMOCJE PRZY LADZIE POD KONIE MOJEGO DNIA WSZYSTKO SPRZEDALAM.A ONE ZAWSZE MAJA TEGO I NIE POTRAFIA SPRZEDAC.JA JAKO KASJER STARALAM SIE DOBRZE WYKONYWAC PRACE.A JAK WIDZIALM NP KIERNIK KTORA SIE DOPIERO UCZYLA NIE ROBILA TEZ DOBRZE.ILE ONA BLEDOW ZROBILA SAMA NIE UMIE SIE PRZYZNAC.MOZNA BYLO MOWIEC O TYM SKLEPIE BARDZO DUZO CO TAM ZLE ROBIA.ALE BRAK SLOW JO JAKO KLIENTKA TERAZ JAK WIDZIALAM TO POWIEM SZCZERZE Z LODOWKI TOWAR KTORTY BYL ZASIAKNIETY SZAMBEM (ZAPACHEM)WYBIJALO CIEPLEM Z LODOWKI TOBYM TEGO TOWARU NIE KUPILA.A TRAZ LODOWKA CHLODZI A NADAL TAM TEN TOWAR JEST BALABYM SIE BARDZO GO RUSZYĆ.
zdjecie uzytkownika
Amoroza - 2015-04-06 23:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dragon - 2015-02-11 09:34:59]:
Pomocy!! 3 osoby na zmianie to wyzysk człowieka , my już nie dajemy rady.Pomocy !!
zdjecie uzytkownika
Kolezanka - 2015-04-08 23:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 na zmianach do tego inwentury,ekspozycje miesieczne,puste polki a magazyny pelne....
zdjecie uzytkownika
siwa - 2015-04-10 19:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej nie wiem co wy mówicie tu o wypłatach ja jestem zadowolona mam ok 2 tyśa pracuję od kilku lat jest to też zależne od premi ale nie narzekam, ale zapierdziel to jest. Pani kierownik się też zmieniła i jak to się mówi co po rodzinie to po rodzinie, no i pupilki pan G.to chyba wypłaty bierze zaraz po niej paleta z wodą czy piwem tez mogę zrobić a zapraszam na MIW na miesiąc to pogadamy tyle ton do przerzucenia. Pozdrawiam DINO dolnyśląsk.
zdjecie uzytkownika
poinformowana - 2015-04-12 11:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lozo - 2015-03-21 23:15:39]:
jesteś w błedzie bo w Dino są związki zawodowe i to dwa ! jeden pracowników "Solidarnośc" i drugi założony przez prezesa aby szkodzic prawdziwemu związkowi.A to numer do związków "Solidarnośc" w Dino ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
brak slow - 2015-04-21 10:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co sie teraz dzieje w firmie to jest obled. Ciagle w trzy na zmianie,towaru jak zwykle, trzeba robic tyle ile zawsze s w mniej osob. Nowym nie polecam, a starym pracownikom wytrwalosci i cierpliowsci.
zdjecie uzytkownika
pomocna - 2015-04-21 21:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dupajasiu - 2015-03-21 22:27:49]:
Ma związki zawodowe, tylko mało osób jest tam zapisanych i nic nie mogą zdziałać.

Zapisujcie się - nikt nie jest ujawniany, więc Was nie zwolnią.
https://www.facebook.com/solidarnoscdino

Ja już nie zdążyłam się zapisać, bo nie wytrzymałam i się zwolniłam

Ja już tam nie pracuję - na szczęście, choć jeszcze po... mi ogrom nerwów narobili.. o nic nie mogę się u nich doprosić!! Normalnie do Sądu Pracy tylko się to wszystko nadaje...
zdjecie uzytkownika
Krotoszyn - 2015-04-21 22:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawiązując do dzisiejszego spotkania w centrali z naszymi "zarządcami" i z roznoszeniem po marketach wiadomości dla pracowników- niestety zanim jeszcze koperta do nas dotarła otrzymaliśmy informację od KR, że w żadnym wypadku nie należy wywieszać informacji w solcjalnym.... Dla mnie jest to śmiech na sali, w jakich czasach my żyjemy??
zdjecie uzytkownika
milunia - 2015-04-24 22:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krotoszyn - 2015-04-21 22:46:11]:
o co kaman?
zdjecie uzytkownika
wsechswiatek - 2015-04-25 00:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIESMIERTELNOSC
ALKOCHOL Z POTASEM PUZNIEJ PRZYJMUJE SIE DO PO WATROBIE CO TAK DOBRZE SIE ROZWIJA Z 3 CM W CZASIE 2 TYGODNI DO NORMALNOSCI PUZNIEJ PRZYJMUJE SIE JAK SAM ORGANIZM NIE WYTWAZA W INNYCH KOMORKACH W UPICIU DO LIMFUY POTAM PO INNYCH ORGANACH SKLACZE POTEM MUZG I SIE TEZ REGENERUJE A W LIMFIE JAK SIE SPALA TEN ALKOCHOL TO RNA CZY DNA BAKTERI JAK JEST TO ONO DAJE OGROMNE NAPIENCIE I ROIZWLA SIE W SRODKU KOMORKI RNA CZY DNAS POD WPLYWEM TEGO NAPIENCIA SPALANIA ALKOCHOLU PLUS POTAS A ABY DOTARL TEN ALKOCHOL I WYPELNIL INNE KOMURKI TO BYS UMARL Z PRZEPICIA I NIE W KIELONIE PITY RAZ DZIENNIE Z BLOGOSLAWIENSTWEM POSILU SWEGO CO OCZYMUJE SIE SLOWEM GO BLOGOSLAWIC NA NIESMIERTELNOSC UMARL BY TAKA OSOBA ALE W BLOGOSLAWIENSTWIE W OPLATKU NAMYSLI CZYLI Z JEZUSEM W TRUJCY DZIEJE SIE TO W KOMORKACH I JEST TO ALKOCHOL CZYSTO KOMURKOWY I JAK PRZEPIJA SIE TYM ALKOCHOLEM NIEWIERNI I NAPELNIA TO ZGROMADZE BOM WAS LUBIE I ZESCI DOBRZY ALE STARCZY YLKO NA MINUTE I USTANIE SZUBKOSC BO ORGANIZM NIE PRZYSFOI TAK SZYBKO I WCALE NIEKTURYM PUZNIEJ EGO ALKOCHOLU TAK W WIELKOSCI BO ON BY SIE PRZYSFAJALK MUSI POKOLEI DAZYC OD WATROBY LIMFY DO MUZGU,,MUJ ALKOCHOL BEDZIE NAJSKUTECZNIEJSZY BES PODTRUWANIA BO WIEM GDZIE DO LKOCHOLU PRZYLACZYC FOSFOR PRZYPUSZCZAM WIEC SIE MUDLCIE I DZIEWICZCIE JA i DOKTOR WU PISANE PRZES ŁU ,,,Dr WU PISANE PRZES Łu
I te przemiany trwaja do porodzenia a później wedle wiary



A NOBLOWCA RACZEJ ROZUM ODEJME PO ROKU ZNANIA MNIE I NIE UMIEJENIA WYCIAGNIECIA WNIOSKU ZE DAC NOBLA CZYLI CHIPER KAMPR NERW +1 A TESZTA NERW + 2 I NERW +3 TAK CZUJA SIE BEZRADNI JAK POZA CHIPOKAMPREM MAJA WIENCEJ NIZ W NIM ZE SA GLUPI I TAK BES DUCHA SWIENTEGO MAJA ROZWUJ A JAK W CHIPERKAMPIE SA NERW TYLKO TO NAWET I NIEPAMIEC JEST BO TAK SIE ZDAJE ZE SIE ZAPOINA ALE NIE MA INNEJ MOZLIWOPSCI I TAK MA CERN BO JA NP UMIEM SWOJEJ POLOWKI WSKAZAC ZNAJAC NAJPIER 3 CESZKI DO POPRAWY UMIALEM WYMIENIC TYLKO DWIE Z NICH BO ROBILEM W NERWIE CO W CHIPOKAMPIE MA NARW I JEDEN A TAK CHIPOKAMPR MAM NERW 4 W 50W PROCENTACH I ROZWOJU I 30 W NERW I 3 I W 10 NERW I DWA I W 5 NERW I JEDEN I W 5 NERW I NA TYCH OSTATNICH DWUCH PRUBUJE I ZASYPIAM NAJMILSZY GLEBOKI SEN A ONI BENDA MIELI I NIEPOAMIECI GLUPOTE ZNALI A WYRZEJ W UMYSLE MAM RUZNIE BO RUZNA MOJEA OSOBOWOSC I MOGE SIE ROZWINAC I TAK MAJA MODLACY A NIE IM DALEJ ICH POKOLENIE OD MODLACEGO TYM DZIECI MNIEJSZEJ WYOBRAZNI I LUD BO TAK POCHWYTUJESZ INFORMACJE A TAK NIE I TAK BLOGOSLAWIE ZA WINY I W ZYCIU JAK ZLE CZYNI I TAK LUBI JAK WYSZKONI CZY BAJM,i pozdrawiam cala ekipe z dino opole komprachcice i im dal bym i podwyszke bo najlepsi
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa odbywala sie w pomieszczeniu socjalnym przez KR i było w miare miło.Ale to było przed otwarciem nowego sklepu dino i dlatego Kr prowadziła rozmowe.
Pytania: -czy pracowalam na miesnym
-jaie znam rodzaje miesa
-czy wiem co bedzie nalezalo do moich obowiazkow
zdjecie uzytkownika
wsechswiatek - 2015-04-25 00:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIESMIERTELNOSC
ALKOCHOL Z FOSFOREM PUZNIEJ PRZYJMUJE SIE DO PO WATROBIE CO TAK DOBRZE SIE ROZWIJA Z 3 CM W CZASIE 2 TYGODNI DO NORMALNOSCI PUZNIEJ PRZYJMUJE SIE JAK SAM ORGANIZM NIE WYTWAZA W INNYCH KOMORKACH W UPICIU DO LIMFUY POTAM PO INNYCH ORGANACH SKLACZE POTEM MUZG I SIE TEZ REGENERUJE A W LIMFIE JAK SIE SPALA TEN ALKOCHOL TO RNA CZY DNA BAKTERI JAK JEST TO ONO DAJE OGROMNE NAPIENCIE I ROIZWLA SIE W SRODKU KOMORKI RNA CZY DNAS POD WPLYWEM TEGO NAPIENCIA SPALANIA ALKOCHOLU PLUS FOSFOR A ABY DOTARL TEN ALKOCHOL I WYPELNIL INNE KOMURKI TO BYS UMARL Z PRZEPICIA I NIE W KIELONIE PITY RAZ DZIENNIE Z BLOGOSLAWIENSTWEM POSILU SWEGO CO OCZYMUJE SIE SLOWEM GO BLOGOSLAWIC NA NIESMIERTELNOSC UMARL BY TAKA OSOBA ALE W BLOGOSLAWIENSTWIE W OPLATKU NAMYSLI CZYLI Z JEZUSEM W TRUJCY DZIEJE SIE TO W KOMORKACH I JEST TO ALKOCHOL CZYSTO KOMURKOWY I JAK PRZEPIJA SIE TYM ALKOCHOLEM NIEWIERNI I NAPELNIA TO ZGROMADZE BOM WAS LUBIE I ZESCI DOBRZY ALE STARCZY YLKO NA MINUTE I USTANIE SZUBKOSC BO ORGANIZM NIE PRZYSFOI TAK SZYBKO I WCALE NIEKTURYM PUZNIEJ EGO ALKOCHOLU TAK W WIELKOSCI BO ON BY SIE PRZYSFAJALK MUSI POKOLEI DAZYC OD WATROBY LIMFY DO MUZGU,,MUJ ALKOCHOL BEDZIE NAJSKUTECZNIEJSZY BES PODTRUWANIA BO WIEM GDZIE DO LKOCHOLU PRZYLACZYC FOSFOR PRZYPUSZCZAM WIEC SIE MUDLCIE I DZIEWICZCIE JA i DOKTOR WU PISANE PRZES ŁU ,,,Dr WU PISANE PRZES Łu
I te przemiany trwaja do porodzenia a później wedle wiary i wystarczy 7 razy w roku moglic się i zyc punziej w dziękczynieniu i pa,mientaj nie przyjmuj raka bo biada jak w biblii pisze bo biada bo smierc i paminetaj za aby podnieść reke czeba tez w to wiezyc
A NOBLOWCA RACZEJ ROZUM ODEJME PO ROKU ZNANIA MNIE I NIE UMIEJENIA WYCIAGNIECIA WNIOSKU ZE DAC NOBLA CZYLI CHIPER KAMPR NERW +1 A TESZTA NERW + 2 I NERW +3 TAK CZUJA SIE BEZRADNI JAK POZA CHIPOKAMPREM MAJA WIENCEJ NIZ W NIM ZE SA GLUPI I TAK BES DUCHA SWIENTEGO MAJA ROZWUJ A JAK W CHIPERKAMPIE SA NERW TYLKO TO NAWET I NIEPAMIEC JEST BO TAK SIE ZDAJE ZE SIE ZAPOINA ALE NIE MA INNEJ MOZLIWOPSCI I TAK MA CERN BO JA NP UMIEM SWOJEJ POLOWKI WSKAZAC ZNAJAC NAJPIER 3 CESZKI DO POPRAWY UMIALEM WYMIENIC TYLKO DWIE Z NICH BO ROBILEM W NERWIE CO W CHIPOKAMPIE MA NARW I JEDEN A TAK CHIPOKAMPR MAM NERW 4 W 50W PROCENTACH I ROZWOJU I 30 W NERW I 3 I W 10 NERW I DWA I W 5 NERW I JEDEN I W 5 NERW I NA TYCH OSTATNICH DWUCH PRUBUJE I ZASYPIAM NAJMILSZY GLEBOKI SEN A ONI BENDA MIELI I NIEPOAMIECI GLUPOTE ZNALI A WYRZEJ W UMYSLE MAM RUZNIE BO RUZNA MOJEA OSOBOWOSC I MOGE SIE ROZWINAC I TAK MAJA MODLACY A NIE IM DALEJ ICH POKOLENIE OD MODLACEGO TYM DZIECI MNIEJSZEJ WYOBRAZNI I LUD BO TAK POCHWYTUJESZ INFORMACJE A TAK NIE I TAK BLOGOSLAWIE ZA WINY I W ZYCIU JAK ZLE CZYNI I TAK LUBI JAK WYSZKONI CZY BAJM,i pozdrawiam cala ekipe z dino opole komprachcice i im dal bym i podwyszke bo najlepsi
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-04-25 18:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co myślicie o tym że teraz mamy inwentaryzację w wtorek robić?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie