Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dusia - 2016-03-02 11:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dno sprawdza sie zasada kto pod kin dolki kopie .. ten szybko awansuje .
zdjecie uzytkownika
dusia - 2016-03-02 11:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas zastępca dolki kopie pod kierownikiem a ta i regionalna wierz jej ona pokrzywdzona przez wsztskich wyszlo na to ze sama do tej pory pracowala nikt biednej w niczym nie pomagal
zdjecie uzytkownika
lajla - 2016-03-03 07:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich ,czy w waszych sklepach kierownik nic nie dając od siebie wymaga od ludzi rzeczy nie możliwych
?Bo w Żarowie ma funkcje chyba dekoracyjną a nie kierowniczą ponieważ nic nie robi nie potrafi na kasie ,wózkiem jeżdzić tylko rozkazuje ,dziewczyny są zastraszone nikt sie nie odzywa i taka osoba sobie jest jako kierownik z którym nie ma kontaktu jak między kierowni-pracownik tam jes jak w szkole podnosisz paluszek i pytasz Prosze PANI tak ostrożnie żeby Pani nieurazić .Czy w waszych sklepach jest woda ciepła bo w żarowie nie ma bo terma sie psuje i niewarto jej naprawiać sprzęt sprzątający jest tylko na kartce kierowniczka jest z księżyca ona nie wie co jest potrzebne ludziom do pracy chce mieć czysto mopem który nie zbiera śmieci ,podłogi ,lady mają błyszczeć bez wody gorącej i bez mopa którym ją umyjesz ona ma wiadro z ociekaczem na plakacie pisze jak by środki jak byk szystości płyny mopy po co dla kogo to jest po co to wisi jak tych rzeczy nie ma ,jednym zdaniem praca ok tylko nie ma kto zarzadzić
zdjecie uzytkownika
Nona - 2016-03-04 16:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maszyna do podlogi nie zbiera smieci z podlogi, musisz najpierw pozamiatac dopiero pozniej umyc...szczerzd ci wspolczuje !ja mam wspaniala kierowniczke ktora porozmawiaz pracownikami o problemach jak i zartach... Sama wchodzi na mieso i kase, rozklada towar,myje podloge maszyna.... A. Co do wody to sie zglasza problem emailem, przyjeżdża ekipa i to naprawia.... Nie mamy zadnych problemow z utrzymaniem porzadku na sklepie.mamy plyny i mopy do szyb, jak i do kas. Grunt to dobrze zarzadzany sklep i chce sie pracowac., :)
zdjecie uzytkownika
pacownik - 2016-03-05 10:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sara - 2016-01-28 21:52:35]:
dokładnie! zawsze "pracują" od 8:00!
zdjecie uzytkownika
adda - 2016-03-06 19:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pacownik - 2016-03-05 10:36:17]:
Kto wie jak pracujemy w Wielką Sobotę?
zdjecie uzytkownika
Lilka - 2016-03-06 21:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do 21.15 w Wielką Sobotę
zdjecie uzytkownika
Zarow do lajli - 2016-03-07 14:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do lajli. Po pierwsze to smieszne co wygadujesz. Pracuje dluzej od ciebie w tej firmie i takie rzeczy nie sa na porzadku dziennym. Po pierwsze za krotko tu pracujesz by wyrazac sie tak o kierowniczce. Pracuje z nia od dawna i jest bardzo dobrym kierownikiem. Pomaga nam, z kazdym problemem mozesz do niej przyjsc, wyslucha, jeali tylko moze to pomoze. Wiele razy bronila nas, gdy cos narozrabialysmy. A co ci przeszkadza ze na Pani jestes z nia? To jest twoja kierowniczka a nie kolezanka. Ma prawo wymagac. Tylko tobie to nie pasuje. Przyjelas sie do pracy by wochy stroic? To ty sie zachowujesz jak ksiezniczka. Wszystkie stoimy na miesnym i jakos nie narzekamy ze czegos nam brakuje. A za braknie to mowimy kierowniczce i do poki tego nie mamy bierzemy ze sklepu wpisujac to na zapotrzebowanie sklepu. Wszystkim dobrze sie pracuje oprocz ciebie. Psujesz nam atmosfere i robisz komus niepotrzebnie zla opinie, gdzie kierowniczka staje na rzesach bysmy mialy jak najlepiej i presperowaly jak najlepiej. Nie podoba ci sie u nas droga lajlo to sie stad zwolnij a nie psujesz wszystko nad czym wszystkie ciezko pracujemy. Nie zapominaj tez o tym ze nad kierowniczka tez ktos jest. Wiec przemysl za nin znow zaczniesz bzdury mowic. Wszystkie jestesmy za kierowniczka:) a tobie zycze szczescia:) jak pracowalas gdzies tak jak u nas to zycze powodzenia.
zdjecie uzytkownika
iiii - 2016-03-07 20:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taka jest prawda, że każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania. Zresztą Dino to spora firma i może chodzi o dwie różne osoby. A patrząc na oferty wiem, że warunki oferują dobre.
zdjecie uzytkownika
dinka;) - 2016-03-07 22:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ula - 2016-02-17 18:00:05]:
A jaki market bo ja chyba pracuję na podobnym;)też wysokoobrotowy
zdjecie uzytkownika
beza - 2016-03-08 21:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy malutki czlowieczek szkoli sie do kontroli punktowej....po prostu smiech na sali.......widac ze firma spada na dno....
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-03-09 18:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Malo wazne który to :) wazne ze wyplata na czas
zdjecie uzytkownika
Adg - 2016-03-09 18:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
516 jedt din w Polsce, zawsze komus sie cos.nie bedzie podobac... Ale jak sie komus cos nie podoba to niech zmieni robote....dosyć mam osób takich jak wy, ktorym cos nie pasuje i psuje dobrą opinie o markecie! Wezcie so ogarnijcie!
zdjecie uzytkownika
Didi - 2016-03-10 14:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia 2 grosze.. śmiać się czy płakać??
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-03-13 19:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałabym się dowiedzieć czegoś o Dino Łódź Górna, ktoś pracował tam może? Jakie warunki pracy, atmosfera? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Monia - 2016-03-14 13:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marika wredna kierowniczka.
zdjecie uzytkownika
Pola-kuj-pomorskie - 2016-03-17 00:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,co robi zastępca kierownika w Dino ,jakie ma zadania ,jaka płaca,ile trwa szkolenie i gdzie się odbywa??? CZY WARTO PODJĄĆ U NICH PRACE ??
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-03-17 09:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastepca robi wszystko zamowienie, towar planogramy inwentaryzacje...itp.
Placa hm to zalezy czy market jest nisko czy wysoko obrotowy, jak niski to okolo 2tys a wysoko obrotowy 2,5tys
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-03-17 09:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastepca robi wszystko zamowienie, towar planogramy inwentaryzacje...itp.
Placa hm to zalezy czy market jest nisko czy wysoko obrotowy, jak niski to okolo 2tys a wysoko obrotowy 2,5tys
zdjecie uzytkownika
psary - 2016-03-17 11:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam.
Czy są opinie na temat marketu Dino w Psarach (śląskie)? Słyszeliście coś na temat tego marketu widzę od dłuższego czasu ogłoszenie o pracę ale ekipa nadal ta sama.
zdjecie uzytkownika
wioleta:-) - 2016-03-17 15:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kamila - 2016-02-29 17:40:50]:
kamila czyżby myślałyśmy o tej samej osobie
a jak tam regionalna ta sama ?
zdjecie uzytkownika
Pola-kuj-pomorskie - 2016-03-17 23:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak zastępca robi wszystko to co robi kierownik? w rossmanie(sklepy) kierownik i zastepca robia wszystko: nocki, kasa, zatowarowanie, promocje itp...a w dino jak jest ?
zdjecie uzytkownika
Pola-kuj-pomorskie - 2016-03-17 23:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na kierownika i zast.kier.???bo w rossmanie pytania są jakbyś na prezesa firmy startowała porażka.
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-03-18 11:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie sadze, zebys od razu dostala sie na kierownika,czy zastępcę.,,, czesto takie osoby jak kierownik czy zastepca pracują długo w markecie i dopiero jak ta osoba sie sprawdza zostaje funkcyjna a potem zastepca tudziez kierownikiem..., a jezeli w okolicy nie ma marketu to czesto te osoby wysylane sa gdzies do marketu w polsce gdzie brakuje rak do pracy i tam sie wszystkiego uczysz... Czesto zajmuje to dosc dlugp, bo wiadomo kierownik nie wpusci do biura od razu nowej osoby,czesto bywa tak ze nowa osoba uczy sie na kasie,miesnym i przy towarze a dopiero po jakims czasie uczy sie w biurze, co zajmuje to tez duzo czasu...
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-03-18 11:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W dino nocek nie ma, kiedys były ale nie spodobalo się to górze, bo na jakims markecie zamiast pracowac dziewczyny jadly przez dwie godziny pizze i dlatego zostaly wycofane, kierownik odpowiada za wszystko :pracowników, towar, miesny zamowienia, towar na sklepie, norma dzienna, tlumaczy sie z byle gówna wyzej.... Jeżeli masz stalowe nerwy i chec do pracy to startuj. !:D pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2016-03-18 19:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,u nas w małej miejscowości pod miastem otwiera sie market i jest już nabór,wlaśnie czytam opinie i troche się zniechęciłam ,ale myślę że jako nowo otwarty market nie bedzie tu problemów bo wszyscy będą nowi ,więc każdy zacznie od podstaw szkolenie .Dino też nie jest jakimś dużym supermarketem obleganym jak inne markety ,dużo osób samo sobie stwarza problemy robić się chyba im nie chce
zdjecie uzytkownika
basiura - 2016-03-18 19:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ala - 2016-03-18 11:55:23]:
Bzdura ,byłam kierownikiem w nowym markecie DINO (aktualnie jestem w ciąży),mam 28 lat ,byłam przedtem z-cą kierownika tylko w zwykłym sklepie obuwniczym ,i po szkoleniu objełam funkcje kierownika w Dino,a na zastępce dostałam zwykłego sprzedawce ale bardzo ambitną dziewczynę .Sklep tworzy zgraną grupę,wszystkiego idzie się nauczyć jeżeli się chce, a DINO to nie gigant filozofów nie potrzeba, wystarczy normalny kierownik który wie co to szacunek do drugiej osoby czyli:"Szanuj drugiego człowieka tak jak i Ty sam chciałbyś być traktowany".
zdjecie uzytkownika
Rysio - 2016-03-18 23:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beza a kogo masz na mysli mowiac maly czlowieczek
zdjecie uzytkownika
wanda - 2016-03-22 10:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chcę napisać o pracy w sklepie dino w miłkowicach na stoisku mięsnym czeka się długo w kolejce aż się odechciewa zależy jescze która pani obsługuje są dwie takie że tak pomału to robią że masakra a jeszcze teraz przed takim okresem świątecznym
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-03-22 10:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
sklepy wysokoobrotowe w takim okresie powinny być przygotowane na atak ludzi przed świętami i obsadzone załogą na stoisku miesnym czy na kasie a nie tu się czeka tu się czeka anie dawać 3 osoby na zmiane
zdjecie uzytkownika
Renata - 2016-03-22 18:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysio - 2016-03-18 23:17:04]:
Hej .Jak mozesz to powiedz mi jesli miałaś taka rozmowe na kierownika z LIDEREM o co on pyta itd bo mam miec taka rozmowe i nie bardzo wiem czego moge sie spodziewac . dzieki
zdjecie uzytkownika
Renata - 2016-03-22 18:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [basiura - 2016-03-18 19:47:04]:
Hej .Jak mozesz to powiedz mi jesli miałaś taka rozmowe na kierownika z LIDEREM o co on pyta itd bo mam miec taka rozmowe i nie bardzo wiem czego moge sie spodziewac . dzieki
zdjecie uzytkownika
grzymalin - 2016-03-30 10:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2016-03-22 10:47:22]:
to fakt na miesie się czeka długo ale zależy też ktora pani obsługuje, ale na ogół jest miła atmosfera tylko na kasie jest taka jedna pani taka ordynarna i zniechęcająca do siebie taka wysoka siedzi a jak ma wstać coś podać to o boże...z jakim wysilkiem jakby za karę tam siedziala reszta pań kasjerek bardzo pomocne i miłe chętnie odwiedzam DINO MIŁKOWICE
zdjecie uzytkownika
DINOpolskaPRACOWNIK - 2016-04-02 20:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. jakie premie obowiazują dla kasjera sprzedawcy, a jakie dla osoby obsługującej stanowisko miesne. Pracuje w Dino juz 1,5 roku i zadnej premi na oczy nie widziałam.
zdjecie uzytkownika
maja - 2016-04-03 21:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DINOpolskaPRACOWNIK - 2016-04-02 20:32:45]:
Premie przydziela kierownik, kierownik powinien poinformowac pracowników jaka jest premia w miesiacu.
zdjecie uzytkownika
cudo - 2016-04-04 21:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej witam,czy już macie na sklepach ankiety antymobbingowe do wypełnienia
zdjecie uzytkownika
aos - 2016-04-08 16:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maja, a pracodawca czy kierownik nie informuje o premi swoich przełożonych, cikawe dlaczego, tak to zawsze lepiej wiedzieć ile trzeba wyrobić, pozniej łatwiej się doliczyć ile się ma.
zdjecie uzytkownika
pracuje w Dino - 2016-04-08 18:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaśminek - 2016-02-14 19:50:41]:
wysokoobrotowe sklepy maja ładne wypłaty ja mniej niż 1500 nie dostałam a bywało nawet 2000 :)
zdjecie uzytkownika
nicki - 2016-04-09 22:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witajcie,macie może jakieś opinie na temat Dino w Lutomiersku, od jakiegoś czasu widzę ogłoszenie o naborze do pracy i się zastanawiam,jaką opinie ma ten sklep,jaka kierowniczka, jaka atmosfera?
zdjecie uzytkownika
monia - 2016-04-10 16:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,mam pytanie pracował ktoś w Dino w powiecie radomszczańskim???Głównie chodzi mi o Radomsko??
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-04-12 17:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odp
zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2016-04-17 15:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czeszc macie po swoich sklepach super zespoły szczegulnie znam ludzi z opola bo jestem tam najczeszczym bywalcem a najlepszym pracownikiem i radosnym co rozbawi i mnie jest marek z opola z dino komprachcice pozdrawiam jego i was dinusie .......a teraz zaciekawic bym was chcial moim profilem na you tubie na kanale frosz kosny tam znajdziesz jak robic GLICERYNE czyli robi sie ja z cukru do 130 stopni wsypujesz cukier do wrzadku by sie nie karmelizowal i w zamknietym pojemniku by sie wytworzylo cisnienie i to juz gliceryna teraz wystarczy to wlac do trocin i do kartonu i juz dynamit i znajdziecie tam jak wyleczyc z kazdego wirusa i hiv i jest neurologiczne wynagradzanie ciala dobra i kary czyli kto na co i za co umrze i jest jak wyleczyc ajchajmer i stwardnienie jest takrze jak dziala umysl macie to i wiele innych naukowych ciekawostek tam odemnie aniołka
zdjecie uzytkownika
Lena - 2016-04-21 21:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Radomska jeździłam głównie do pomocy. atmosfera fajna z dziewczynami szło się dogadać klienci tak jak w każdym markecie jednemu pasuje coś innemu nie
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2016-04-22 20:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dino komprachcice wiecie ze jakis miesiac temu slyszalem tam jak lukasz wiola i ela muwili ze juz w toku plN ZE SALSATA GENETYCZNIE MODYFIKOEANA JAKA ZAMUWILI DLA DINO ZA TO ZE ICH CURKI PASIERNYY DOSALI RAKA JAJNKIKUW I OKA I JEKIT NIESTRAWNOSC PO URIJONYCH PRZEZ ICH CHRUPKACG JAKIS TAM POLO TO JUZ DWA LATA SZYKOWALI UPRAWY SALAT OGURKOW Z BIALKAMI Z O NAJWIEKSZEJ TOXYNIE ROZLINIE NA R I TO STOSUJA ,OJA SIOSTRA DOSTALA PO WAS WYROSTEK ROBACZKOWY A JORK BIEGUNKE PO RYCYNIE I NIE SCIAGAJ MNIE JAK TO NIE PRAWDA TO POPROSTU MAM BAMA A DOBRYM OGRUDKIEM SIE OCZYSCISZ ,,,PO LUKASZY PSZYSTKO MOZLIWE BO CODZIENNIE CPA TRAFKE BADANIA ZRUBCIE KTO NA CHAJU CHODZI I KLIJENTOW WKURWIA I MNIE
zdjecie uzytkownika
layla - 2016-04-24 22:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś mógłby napisać ile zarabia młodszy zastępca kierownika sklepu? czy to jest wyższa kwota niż najniższa krajowa?
zdjecie uzytkownika
maja - 2016-04-25 15:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chciałabym sie dostac na kontrolera ktos wie jakie sa wymagania i jakie sa zarobki?
zdjecie uzytkownika
dinusia - 2016-04-25 15:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [layla - 2016-04-24 22:05:58]:
Młodszy zastepca ma 100zl wiecej do wypłaty
zdjecie uzytkownika
iksk - 2016-04-29 08:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marika ty wredna gruba małpo !
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przeprowadzona normalnie w biurze sklepu. Pani kierowniczka rejonowa bardzo miła i konkretna.
Pytania: Czy posiada Pani książeczkę sanepidowską?
Ile czasu potrzebuje Pani na zrobienie badań?
Czy ma Pani doświadczenie w handlu?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-02 19:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie dopiero dino jest budowane-właściwie wg mnie tylko zatowarowanie i odbiory,złozyłam cv na kierownika,ktoś wie jak długo się czeka,złozyłam ok tyg,temu,a dziś widzę że potrzebują,nie wiem czy sobie odpuścić czy czekać na jakieś info,dzwoniłam z pytaniem kiedy otwierają ale to jest info poufne,hmm może dopiero po wakacjach,
zdjecie uzytkownika
Gigo - 2016-05-03 16:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto znowu to wymyślił żeby warzywniaka t owarowac na Maxa wieczorem??

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dino Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert