Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dziabongo - 2015-01-14 15:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wb - 2015-01-14 11:30:42]:
Dajcie jej szansę; może potrzebuje więcej czasu. Stanowisko mięsne to nie jest takie 'małe piwo';)
zdjecie uzytkownika
ggg - 2015-01-15 09:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stoisko mięsne nie jest łatwe. nie każdy daje sobie radę.ja jestem funkcyjną i na mięsnym stoję. Jak mam zamykać sklep to nikt się mnie nie pyta czy dam sobie radę ze wszystkim. a za funkcyjność nie dostaję więcej do pensji z premii. u nas też zabrali wszystkie nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
kasiek - 2015-01-15 11:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinowskii ANIOŁ - 2015-01-09 02:11:13]:
Mam okazje pracować w dino w opolskim właśnie, ale poza tymi głupimi kontrolami i wypłatą zastępcy nie mam na co narzekać. Kierownik super, a praca w markecie jak wiadomo jest ciężka. Więc wydaje mi się, że wszystko co piszecie to lekka przesada...
zdjecie uzytkownika
waleria - 2015-01-15 16:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokój prawda jest taka, ze ktos musi sie zabrac za ten syf wkońcu!
Brawo za wprowadzenie zakazu robienia transferow miedzy sklepowych bez zgody KR- teraz kierownictwo pokaże jakie premie potrafi wyrabiac hahaha.....:P
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-01-15 21:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waleria - 2015-01-15 16:57:11]:
A w którym to regionie jest takowy zakaz???? Nic na ten temat nie wiem i wlaśnie szykuję przerzut :)
zdjecie uzytkownika
Opolskie - 2015-01-16 14:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia zastępca z premią?
zdjecie uzytkownika
wplny - 2015-01-16 17:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wb - 2015-01-14 11:30:42]:
Jak to każda ma swój dział.U nas raz jesteś na kasie raz na mięsnym albo na sklepie i wszyscy zarabiają tyle samo chyba że masz nadgodziny
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-01-17 00:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy też musicie płacić za gazety jeżeli są zle oddane??? A co z towarem który spadnie z palety i się uszkodzi????
zdjecie uzytkownika
Lukas - 2015-01-17 18:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś zna szczegóły na temat Dino w Jeleniej Górze , ul 1maja 76?
zdjecie uzytkownika
obiektywny. - 2015-01-18 12:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skończcie wypisywać głupoty na tym forum. Jezeli ktoś ma jakieś problemy z DINO to są odpowiednie instytucje takie jak PIP, Sanepid etc. a poza tym kto nie chce to nie musi pracować.
I uważajcie co tu piszecie, bo czytają to ludzie o których nawet nie zdajecie sobie sprawy i strasznie przeżywają wasze wpisy.
zdjecie uzytkownika
Poziomka - 2015-01-18 14:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Dino nie ma pracowników, sa niewolnicy !! Pracownik dla firmy jest zerem. Nie możesz isc na przerwę bo nie ma na to czasu trzy osoby na zmianie jak jest 5 to wyjątek. Ręce opadają. Zero premii, zero socjalu, cos na święta ? Haha nawet kartki z życzeniami. WSTYD ze w tych czasach jest taka niewola. Juz biedronka, real, Tesco ma lepsze warunki.
zdjecie uzytkownika
byczy 12 - 2015-01-18 14:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jest w tym sklepie racie pisza w markecie dino w moszczenicy kierowniczki wszyscy sie boiom jak mafi kto niewygodny to zwalnia kupa kolerzanek to nieroby a co niekture to przyjaciulki kierowniczki i one niemusza nic robic a regionalna to toleruie czy jest taka osoba co morze zrobic ztym porzadek my już rady niedaiemy
zdjecie uzytkownika
byłapracownica - 2015-01-19 13:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino to firma niezrównoważonych zasad i przepisów,normalny czławiek nie jest w stanie w tej firmie pracować.Dino Łękawica porażka kierownictwo niewykwalifikowanie nie ma pojęcia o pracy tylko ludzi gnoji na każdym kroku.Jak ktoś jej podpadnie to już nie ma ratunku tylko się zwolnić.Bo pani kierownik potrafi kłamstwem i intrygami doprowadzić do zwolnienia.Takich ludzi powinno się zdala trzymać od normolnch pracujących ludzi
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-19 20:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A wiecie co mnie najbardziej rozwala w tej firmie....to że trzeba na ochrone dzwonić z prywatnego telefonu....czasem trzeba czekać kilka minut a rozmowy kosztują....
zdjecie uzytkownika
agagos - 2015-01-21 12:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w Dino od 5 miesiecy ,pracuje mi sie dobrze ,kierowniczka super tylko te zwariowane reguły wewnetrzne wykańczaja ,ja pracuje na miesnym wiadomo jak na tym dziale sie pracuje ,ale pominmy to wszystko .Ludzie ,ludzie sa nie wyrozumiali nie wierza ze jest nas trzech na zm kasjerka ,ja i funkcujna ktora rozkłada towar ,a u mnie kolejka az do pól lad nabiałowych i mrucza to powiedziałam ze nie ma kto podejsc bo jest nas trzy to ...wysłano meill skarge do regionalnej ,tyle w tym temacie .
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-21 18:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo negatywnych opinii, pracuje w Dino pare lat, wszystko zalezy od kierowniczki, My mamy wspaniałą ,wyrozumiała, kiedy trzeba powie co mysli, ale najwazniejsze ze szanuje nas , a My JĄ!!!! ekipa jest zgrana, wyszkolona,same na to pracowałysmy dlugo,rzadko kiedy mam wypłate 1400 zł, zawsze jest wiecej nawet 1600zł jak dobra premia,ale dbamy o to zeby ta premia byla.Jak ktos chce bedzie pracowal jak nie to nie, i Ci maja najwiecej negatywnych opinii, wiadomo procedury, itd daja w kosc,ale do wszytkiego trzeba sie przyzwyczaic.Życzę wszystkim chęci i wytrwałosci, szanujcie prace bo o nią ciezko.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
j300 - 2015-01-22 15:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam!
Dino to instytucja która wykańcza człowieka nerwowo.procedury wewnętrzne są nie dla ludzi ale dla wariatów którzy je wymyślają.pracowników mało,niechcą zatrudnić a trzy osoby na sklepie mają się rozerwać.dino dąży do tego aby płacić najniższą krajową, nadgodziny nie są wypłacane.kierownik zarabia 2500zł a pracownik 1300 zł który robi czasem za 2 lub 3 osoby.niedziwię się że dino otrzymało nagrodę /NAJGORSZEGO PRACODAWCY/
zdjecie uzytkownika
Justynowo - 2015-01-23 16:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda szystko zależy od poprawnych relacji międzyludzkich. W Justynowie takowych nie ma. Dupolizus Sajsruda donosi nA WSZYSTKICH DO ROKICInSKIEJ NIEZROBIONEJ A TA UPRAWIA POLOMOBING WZGLEDEM INNYCH. I SZCZUJE BORYSKIEM PIDBULEM A ZAMAWIA TOWAR, KTORY ONA LUBI A NIE LUDZIE Z JUSTYNA. po prostu BYLA MISS PIGI Z POLO PRZENIOSLA SIE DO DINO. mAM NADZIEJĘ ZE PAULINKA KOLEJNA SOLARYJNA MISS POZBEDZIE SIĘ JEJ.





d
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-23 18:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [j300 - 2015-01-22 15:26:04]:
zawsze możesz się zwolnić ,chyba kuli u nogi nie masz i siłą cię w tym dino nie trzymają...
zdjecie uzytkownika
wplny - 2015-01-23 21:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca powinna być na normalnych warunkach i godziwie wynagradzana nie chodzi o to aby się zwolnić tylko aby Cię szanowano w momencie kiedy pracujesz uczciwie a nie umowa na najniższą krajową /premia/ NA GĘBĘ mogą zabrać za byle co ile chcą i kiedy chcą i nawet w sądzie nie udowodnisz że Ci przysługiwała bo nie masz tego na papierku , funkcyjną tez jesteś na gębę /PORAŻKA/
zdjecie uzytkownika
cccc888 - 2015-01-26 11:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2015-01-10 11:42:48]:
W moim mieście szukają kierownika. Ktoś wie, jakie zarobki na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
mieszkanka - 2015-01-26 23:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ja chciałam się podzielic opinią. ! Otóż moja znajoma pracowała krotko w dino w starym kisielinie. To co opowiadała, to aż włos sie na głowie jeży! Począwszy od samej pracy (tysiąc rzeczy na raz) a skończywszy na kierownictwie. Kierowniczka to samo zło, podobno strasznie traktuje pracowników. Wysoka krótko scieta kobieta sprawia wrazenie bardzo despotycznej. Nawet raz bylam swiadkiem jak przy ludziach krzyczała na biedną kobietę obsługującą mięsny. Z kolei koleżanka mówiła mi ze zastępca jest w porzadku i pozostali pracownicy rowniez. Narzekala tez na chlopaka, ale tego pana osobiście nie widzialam. Jednym slowem nie wesoło. Sama zastanawiałam się czy nie iść tam do pracy, ale po nieuzasadnionym zwolnieniu mojej znajomejmi po tym co uslyszalam i widzialam, osobiscie dziękuje i chętnych do pracy tam również przestrzegam.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-01-29 12:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wplny - 2015-01-12 22:47:49]:
ja na ten temat tez mam swoja opinie, pracuje krotko bo niedawno mnie przyjeli ale to co tam sie dzieje to masakra... mysle nad przeniesieniem sie do innej firmy bo tutaj jest pieklo. Kasjerke traktuja jak popychadlo, ma do zrobienia wszystko co tylko mozliwe, na miesnym dziewczyna nie wie w co rece wlozyc a funkcyjna czy zastepca kierownika chodzi miedzy polkami i ladnie wyglada ! Co to jest??!! Zeby jedna robila wszystko a inna nic, bo co, bo ma wyzsze stanowisko? A wyplata? Pffff...obiecanki cacani-dodatek, Ha ! No chyba odbijanie z pensji predzej, nie ma dodatku !!! Sciema jak nic, nie ma i bok, porozmawiajcie z osobami ktore tam pracuja a prawdy sie dowiedzieci, tlumia ten krzyk pracowniczy osoby na stolkach a my robole mamy zapiepszac za nich ! Tyle w temacie !
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa przy drzwiach od magazynu, Pani zachowywała się tak, jakby za wszelką cenę nie chciała zatrudnić pracownika (ale u nas to czasem trzeba zostać po godzinach, praktycznie nigdy nie wychodzi się tak jak jest w grafiku, czasami w dniu wolnym ściągamy do pracy, trzeba się wyrabiać za wszelką cenę itd...)
Pytania: Czy jest Pani dyspozycyjna?
Czy ma Pani książeczkę sanepidowską?
Czy da Pani radę w ciągu najbliższych 3 dni załatwić badanie lekarskie?
zdjecie uzytkownika
charlie - 2015-01-30 18:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam pytanie z innej beczki, może wie ktoś kto teraz odbiera makulaturę z Dino?
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-01-31 11:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino to wielkie bagno,mało ludzi!Kasjerki zapierdzielają nie tylko na kasie,ale również na sklepie.Muszą rano poza prasą, roznieść ceny na sklepie oraz chodzic z gazetką.Co im nie wolno,ale góra tego nie widzi ,bo by musiała przejrzeć monitoring.A co do mięsnego pani zapierdziela na mięsnym, jak jest ich malo to i chleb musi rozłożyć,a nie wspomnę o mrożonkach.No a zapomniałam o nabiale ,co też pani z mięsnego musi go rozłożyć,bo jest za mało ludzi.Wielka porażka ile te kobiety robią etatów.Jak by miały za to zapłacone ,to warto się zrywać.Ale on są wykorzystywane przez kierownictwo i kończąc pracę o 14 mają dość wszystkiego ,a gdzie jeszcze obowiązki w domu. Ktoś by powiedział ,że jak ci się nie podoba to się zwolnij,ale czy o to chodzi.Przecież My wszyscy nie chcemy być niewolnikami, tylko chcemy godnej uczciwej pracy i z chęcią do niej iść. Życze miłej pracy ,a jeszcze jedno myślę że dyrekcja nie wie jak sa traktowani ludzie,przez kierownictwo więc trzeba ich uświadomić i poinformować co sie wyprawia w ich firmie!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie
x