Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-02 11:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślałam że u nas jest tylko taki syf w dino ale widze że wszedzie tak jest.W naszym markecie wszystko by było ok jak by wymienili cała ekipe z biura.To co te wariatki wyprawiaja z pracownikami to przechodzi ludzkie pojęcie.To jest jedna wielka elita,która sie na wzajem nakręca.One myślą ze są nie zastąpione i że dino bez nich nie będzie funkcjonować.Masakra dziekuje bogu że już tam nie pracuję,bo psychicznie się można wykończyć.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-12-04 20:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w Dino w woj. kuj.-pom. Na ogół my dziewczyny jesteśmy wszystkie zgrane, gorzej z pania kierownik i jej zastepcami. mysle ze premie dziela nie slusznie- lizusy maja najwiecej! to ogrzewanie na sklepach to smiech na sali, mogli by cos dac konkretnego, tymbardziej przy wejsciu, przy kasie nr 1.
zdjecie uzytkownika
matkokochana - 2014-12-05 14:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bony kochana droga naiwna są twoim przychodem - wiec pensją , o tylez mniej otrzymasz wypłaty a Agro cos kupisz hahaha
zdjecie uzytkownika
din - 2014-12-07 15:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino daje bon w wys.60zł i odlicz od wynagrodzenia i obowiązkowo trzeba kupić towar z Agro???????
zdjecie uzytkownika
Mikołajak - 2014-12-07 15:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny nie dajcie się wciągnąć w ten konkurs{najlepiej przystrojony świątecznie za własne pieniądze sklep dino. Może dostaniecie zwrot pieniędzy za ten wystrój, ale pieniądze nie są adekwatne do tego co Wydałyście. Nie sponsorujcie tej sieci, bo i tak z byle jakiego powodu możecie stracić pracę.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-12-07 16:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda nasza kierownik Bobek zrobila zebranie i namawia do wzięcia udziału w konkursie. Rozumię ze wyłoży własne pieniądze a my kupimy akcesoria i tak kryjemy jej tylek zamawia nieproporcjonalne ilości mięsa, które musimy kupić. ostatnio przyniosłam do domu 5kg ćwiartek 2 kurczki i 4 kg kosci rosołowych. Mąż prawie mnie wygonil mowiac,że nie będzie jadł przeterminowanego mięsa. Nie chcę stracic pracy i stąd te zakupy.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-07 21:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sądzicie o dino w Cieszkowie woj. dolnośląskie ?
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-12-08 12:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica szulcowej - 2014-12-01 11:00:36]:
paczki za które musimy sobie pużniej zapłacić tak jak w tamtym roku
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-12-10 16:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie odnośnie premii. Pracuje w sklepie przeszło miesiąc i słyszałam że jest takie coś jak premia do podziału na sklep czy jest możliwe że ja nie dostałam nic z powodu tego że pracuje za krótko? Dzięki za informację. Możecie mi powiedzieć więcej jak to powinno prawidłowo wyglądać
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-12-10 16:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam jeszcze że pracuje na stanowisku kasjer- sprzedawca
zdjecie uzytkownika
ikier - 2014-12-10 19:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja żona przynosi do domu jakieś badziewie z jednodniowym terminem przydatności.Czy to prawda że pracownicy by dostać premie muszą to kupować.
Ostatnio wpierdalam na okrągło udka z kurczaka!
zdjecie uzytkownika
madzia - 2014-12-12 17:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez pracuje w dino i trochę mi przykro ze pracodawca o nas zapomniał na swięta , wkoło jak się słyszy każdy na swięta dostaje bony , paczki , koleżanka z biedronki dostała 300 zł , z polo jest na wychowawczym i też dostała 220 zł a my kompletnie nic , dostawca mięsa ufundowal nam bon 50 zł , a pracodawca pokazał ze liczymy się dla niego tylko jak trzeba zapier.....,
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-12 18:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moje drogi z tego co kiedys czytalam nie mamy w obowiazku niczego kupowac to tylko wymysly kierownikow jak sobie przeliczycie to ewentualna premia i tak nie pokrywa tego ile wydalyscie a z miesem to nie przelewki chcecie wyladowac w szpitalu no i czy to warto.Jak tam przed swietami u nas jest juz masakra macie jeszcze sile robic cos w domu no gdzie ta magia swiat pieczenie ciasteczek moze na wolnym tylko nie wiadomo w co rece wlozyc a zakupy tez trzeba jakies zrobic-badzmy wyrozumiale dla siebie we wszystkich sklepach bo wszedzie jest tak samo.Ponawiam apel do klientow zrobcie zakupy wczesniej i nie zostawiajcie ich na ostatnia chwile nie potrzebujemy wspolczucia a wsparcia z waszej strony zrobcie zakupy do 12-ej w wigilie dziekujemy.
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-12-12 20:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam tam i teraz sie ciesze ze juz od pol roku jestem wolna od dina nie polecam nikomu a pracowalam 3 lata
zdjecie uzytkownika
Prscownik Dino - 2014-12-12 22:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Dino rok ... pracodawca sto lat za murzynami! Brak socjalnego, państwo z biura uważa się za dyrekcję firmy, pracownicy z marketów traktowani są jak idioci. Kontrole które odbywają się w marketach przez szpiclów z centrali ..parodia. Jak Cię nie lubi to masz przesrane. Inspekcja pracy miała by tu dużo do zrobienia...od pół roku dopiero prowadzi się ala'rzetelną ewidencję czasu pracy. Regionalna pracuje od rana do nocy ... gdzie osiem godzin dziennie? Lider Pan D.. Pali dwie paczki fajek dziennie...taka praca. Żenada, nie polecam uciekam z początkiem roku
zdjecie uzytkownika
cala prawda - 2014-12-14 19:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-28 13:25:32]:
to najgorszy pracodawca w tym kraju,pomimo trudnej sytuacji na rynku pracy czlowiek musi byc naprawde zdesperowany aby tam pracować w normalnym kraju tacy pseudopracodawcy mieli by juz zarzuty prokuratorskie za gnebienie ludzi niewolnictwo bo inaczej tego juz nazwac nie mozna,wyzysk,mobing,nepotyzm a najdziwniejsze byly kontrole doslownie wszystkiego wlasciciel musi miec naprawde zryty beret.Nikomu nie polecam pracy w tym kołchozie i mam nadzieje ze odpowiednie instytucje w tym kraju zajmą się tymi przestepcami.
zdjecie uzytkownika
my ... - 2014-12-16 10:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w tej Firmie już 6lat ale takich cudów to jeszcze nie widziałam powiem szczerze to co dzieje się w sklepach Dino to tylko do Media się nadaję .Nas pracowników kontrolować potrafią a żeby tak za kierownictwo się wzięli, było by o wiele łatwiej aż człowiek z chęcią chciał by chodzić dom pracy za wszystko co jest nie tak obwiniani są pracownicy nie dość że pensja śmieszna za taką robotę to jeszcze pełno dwulicowości i polot które stwarza Kierownik żeby skłócić pracowników jednym słowem Porażka mam nadzieję że w końcu ktoś się tym zajmie .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-17 09:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niech mi w koncu ktos powie konkretnie do ktorej godziny pracujemy wy wigilie,sylwester jest mi obojetny bo i tak nigdzie sie nie wybieram chyba ze prosto do wyrka.Chcialabym aby kierownictwo zainteresowalo sie przechowywaniem towaru w sklepach o malej powierzchni magazynowej i brakiem miejsca do skladowania zwrotowek .Przykrywanie towaru folia budowlana no cos nie tak.Kolezankom i kolegom duzo zdrowia i usmiechu naprawde dobra zmiana to i posmiac sie mozna i robota lepij idzie a klienci widzac nas usmiechniete tez sa milsi i dla nas i dla siebie gdy musza dluzej postac w kolejce.DAMY RADE.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-18 23:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dino to syf i tyle w tym temacie
zdjecie uzytkownika
DINO POLSKA NAJGORSZY PRACODAWCA - 2014-12-19 00:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na facebooku powstała strona Dino Polska Najgorszy Pracodawca. Niedługo będzie głośno o warunkach pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
kasjer - 2014-12-20 19:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Większość narzeka tylko nie wiem czemu praca 8 godzin przerwa na śniadanie ,normalny system płaca na czas i to zawsze z premią.Jak ktoś chce pracować to nie narzeka ,a jak komuś się nie chce to wypisuje bzdury,ludzie ogarnijcie się nikt was tam na siłę nie trzyma a atmosferę jaką macie tworzycie sami!Firma uczciwa i solidna !!!!
zdjecie uzytkownika
tez kasjerka - 2014-12-20 19:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kasjer - 2014-12-20 19:20:21]:
napisała córka prezesa.....te 8 godzin i przerwa na śniadanie a zapomniała bym o premii i to wypłacanej zawsze....gratuluję fajnie się pracuje w centrali nie...?
zdjecie uzytkownika
???? - 2014-12-20 19:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasjer - 2014-12-20 19:20:21]:
cześć K(asje)R pewnie pracujecie po 10 osób na zmiane co?ciekawe bo w większości sklepów pracujemy po 3 ale co ja tam wiem jako KR nie mam pojęcia o pracy na sklepach a stwarzam taką atmosferę że HO..HO
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo miło,pytania konkretne
Pytania: sporo ale wszystko na temat pracy w handlu
zdjecie uzytkownika
lalunia - 2014-12-21 09:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wczoraj uswidomiono mi ze gdy nosimy polary i koszulki z logo ich zjeb... firmy nas obcizaja kosztami z naszej premi... to dopiero jest zenada... regionalna i ci z gory dupy grzja w biurach a nam nie mozna wlaczyc klimatyzacji... tak samo wigilia czy sylwester, tacy madrzy niech sami siedza do tych godzin.... i te ich kontrole punktowe przed samymi swietami? dlaczego nie przyjada o 8 rano i nie zobacza co sie dzieje na sklepie tylko o 13 gdzie zaczyna sie fejsowanie a debil zdjecia robi dziur na sklepie.. hmmmm przerwa ? przy takim ruchu nie ma czasu isc do toalety a co dopiero zejsc na porzerwe bo zaraz dzwonek i tzreba zapier.... jednym slowem oboz pracy... i za wszystko trzeba placic, wszystko z naszej premi dobrze ze za powietrze nie kaza placic.... i gdyby nie pracownicy sklepy by nie istnialy... a premia to jest zenujaca..
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-12-21 18:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy wogule w tej firmie wytrzymałem 1,5 roku. Po 3 4 osoby na zmianie wiecznie wolne zabieraja a nowych pracownikow nie zatrudniaja kierownictwo tez sie panoszy a i zapomnijcie o przerwie czesto sie zdazało ze nie bylo przerwy bo nie ma jak nawet kiedys z przerwy mnie zawołala kierowniczka ze mam leciec na kase!!paranoja ,wogule nie dbaja o pracownikow zero paczek na swieta i bonow zapomnijcie! w tym roku nie dostali nic! nie polecam pracy Dino jest na pierwszej liscie jako najgorszy pracodawca roku!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie
x