brak logo

Dino Polska

Śrem

Opinie o Dino Polska

agata 2016-12-29 22:52
Czy ktos wie czy to 2500 to dla zastepcow wszystkich czy zalezy od obtotow . I czy to jest juz z premia czy plus premia
ada 2016-12-29 23:03
Z jakiego regionu dostaliscie aneksy odnosnie podwyzki
Ona 2016-12-29 23:28
Region śląsk, dostaliśmy aneks kasjer-sprzedawca 2100 brutto to ciekawe ile na rękę wyjdzie no i właśnie czy premii nie wezną?
Micha 2016-12-29 23:59
Haczyk musi być, zastępcy bedą bez premii tylko bedzie pewnie z działów swieżych, tak myśle.
CZARNY 2017-01-03 21:08
Pensja zastępcy i kierownika nie wzrośnie?
ja 2017-01-04 19:12
może w końcu zrobią coś z tym zimnem na kasach od kilku lat o tym piszę i nic była nawet akcja telefoniczna i też nic
9
ola 2017-01-05 14:49
A jak jestes chory to do roboty po czworakach masz iść,bo niema kto pracować,tak ludzie się garną do pracy w dino. Nikt nie chce za takie pieniądze robić ,bo najniższa krajowa. Wieczne kolejki do kasy i na mięsny ,niech więcej ludzi zatrudnią. Wtedy klient będzie zadowolony i pracownice ,będą mieć lżej.
15
Ona 2017-01-05 21:19
Na kasach w Dino to można zamarznąć!! W żadnym sklepie nie jest tak zimno...
ale co zrobić jak tych na górze to nie interesuje oni mają ciepło...
13
nikt 2017-01-06 10:47
A kiedy ich pracownik obchodził.Najważniejsze zyski ,a robol niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż mu pot po d ...e leci.Zimno w sklepach normalka w DINO w zimę zawsze jest zimno,bo nikt o pracownikow niedba. W sklepach zimno ,najdlużej otwarte w dni powszednie i święta,to po prostu jest dino nic nie robi dla pracownika tylko liczy zyski .Najważniejsze ,ze góra ma cieplo i wolne w święta i sylwestra.
9
anka 2017-01-06 21:01
O ile wiem maja przyjść bezrekawniki w zależności ile jest kas. My mamy dwie kasy czyli dwa bezrekawniki się należą i ma przyjechać 1kurtka żeby nie bylo zimno jak towar przyjmujemy. Tylko na niektórych marketach strasznie brakuje osób do pracy i dziewczyny tez nie dają rady robić we trzy w sobotę. Praca ciezka ale pracować gdzieś trzeba.
2
on 2017-01-09 13:57
Tym zimnem w sklepach Dino musi zająć się koniecznie Inspekcja Pracy bo problem jest każdej zimy i nic z tym pracodawca nie robi tylko czeka do wiosny
5
Ona 2017-01-09 22:52
U nas dzisiaj dziewczyny mierzyły i było 7 stopni na sklepie to jest nienormalne!! Właśnie wróciłam do domu jestem przemarznięta do kości!! Trzeba to koniecznie gdzieś zgłosić!!!
5
Ta 2017-01-09 23:50
Ona ja tez wrocilam - z drugiej zmisny i dalej jest mi zimno
3
Ona 2017-01-10 10:07
Nie macie włączone klimy na czas zimowy i kurtyny przy drzwiach wejściowych??wiadomo ze jak na zewnątrz jest -20 to na kasach zawsze będzie zimno bo są koło wejściowych drzwi.Na zapleczu są grzejniki korzystacie z nich?
2
Kizi 2017-01-10 18:21
U nas w tym mcu to po 2700 kasjerki pobraly
1
nowa 2017-01-10 18:46
tzn od podstaw przybliz od czego się zaczyna jako nowy pracownik pzdr
ola 2017-01-10 19:03
zależy jaki sklep u nas drzwi są od zachodniej strony a jak wiadomo najczęściej wieje z zachodu więc jest strasznie zimno .Sklep jest wysokoobrotowy więc jest duży ruch kurtyna owszem jest ale nie spełnia swojej roli a jeszcze hałasuje strasznie co nam da ocieplacz skoro marzniemy w ręce i głowę a wykładając towar oddychamy zimnym powietrzem .jeszcze trochę i wszystkie przyniesiemy zwolnienia.Szanowni BHP-owcy do roboty a nie tylko kontrole TO MY NA WAS PRACUJEMY
4
Kicia 2017-01-10 19:07
A gdzie tak płaca bo my po 1500 z kawałkiem
1
kot 2017-01-11 13:35
Taaak pobrały ale czego chyba ton towaru.....
1
kot 2017-01-11 13:43
Jakie grzejniki ? Mówisz o wycieraczkach pod nogi czy o grzejnikach zamontowanych na stałe w biurze, socjalnym i wc , mamy je urwać ze ścian ?
2
ala 2017-01-11 19:53
przez te wycieraczki o mało orła nie wywinęłam jak leciałam po alkohol , a kto ma odśnieżać też my podłoga zabłocona ani porządnych wycieraczek tylko się błoto nosi po sklepie jedna osoba musiała by całą zmianę zasuwać z maszyną która ledwo zipie.Najciekawsze że wszystkie naprawy pokrywane są z naszych premii
3
luk 2017-01-12 17:56
Jak to z naszych premii ? Nie rozumiem. Te maszyny są nic nie warte ciągle się psują często myjemy podłogi mopami, których też nie mamy jeden na cały sklep i to jeszcze uszkodzony i wiadra z urwanymi rączkami , które trzeba nosić wręcz pod pachą z wodą -to po prostu żal.... masakra, taki sprzęt do sprzątania jak ta firma.
4
as 2017-01-12 18:29
co za głupi wpis
2
Nelson 2017-01-18 14:45
Dino Bieniewice. Dlaczego jak przychodzę po zakupy to w sklepie są palety z towarem? Chleb "drwalski" bardzo dobry. Mężczyźni lepiej obsługują.
karola 2017-01-20 13:52
nie polecam pracy w dino, dla mnie traktowanie ludzi tam można porównać z obozem pracy. Nie da się wytrzymać 3 miesięcy, człowiek nie może cieszyć się życiem.
8
kkinga 2017-01-22 23:09
jaka jest pensja dla osób z orzeczeniem inwalidzkim?
Przemo 2017-01-24 12:33
Bardzo proszę w swoim jak i w imieniu wielu klientów z ktorymi spotykam się w Dino o przywrocenie Lodówki z alkocholem !!!!!! Decyzja o jej usunieciu była dużym błędem
Pozdrawiam Przemysław Ł z Gniezna
1
Rudy 2017-01-24 12:41
Gdzie się podziała lodówka z alkocholem !!!!!
Nie mądre posuniecie !!!!
2
ola 2017-01-24 18:53
mamy prawie koniec stycznia zima w najlepsze a na kasach jak było zimno tak jest ani ocieplacza ani kurtki na parkingu ślisko a soli drogowej też nie ma grypa nas zwala i po premii .Trzeba zmienić coś w systemie motywacyjnym jakieś procentowe naliczanie aby nie być tak bardzo stratnym niestety grypę trzeba wyleżeć powikłania mogą być tragiczne .Szanowna dyrekcjo zadbany pracownik to zadowolony i wydajny pracownik a zdrowy daje z siebie sto % trzymajmy się cieplutko
9
Klient 2017-01-24 23:06
Dino Dabrowa Gornicza pozdrawiam panią która wąchala mięso jedno po drugim nie wiem jak miala na imię nie miała identyfikatora ale to co robila było chore.Teraz tak się zastanawiam czy towar na stoisku mięsnym jest świeży chyba nie bardzo skoro trzeba wąchac.
4
klient 2017-01-26 17:34
Witam , ja tez często chodzę do Dina do Ząbkowicach (jest jeszcze w Strzemieszycach ) razem z żoną jesteśmy zadowoleni czysto , świeżo miły personel co ciągle jest zalatany wielki szacun dla Pani zastępcy bo wszedzie ją widać , pozdrawiam Panią Monikę zawsze uśmiechniętą i też byłem świadkiem takiego wąchania mięsa z tego co sie dowiedziałem to była Pani Kierownik Regionalny ja rozumię kontrole ale nie do przesady jak sie na to patrzyłem to odrazu mi odeszło kupienia mięsa choć nigdy mi się tam nie zdarzyło kupic nic nie świeżego .
Za-ca 2017-01-28 12:13
przykro mi ale .. nie
M.D 2017-01-28 12:43
DBAMY O NASZYCH PRACOWNIKÓW I KOMFORT ICH PRACY.motto oferty pracy. Myślę ze pisze to osoba która nigdy nie pracowała w markecie tej firmy. Jestem Pracownicą przepraszam jeńcem i coś mogę powiedzieć na ten temat. Proszę wymienić 5 zalet bycia "pracownikiem" marketu DINO. Czekam na śmiałków.
Ewela 2017-01-30 23:44
Witam, u nas na Kujawach powstaje nowy market i ma to być Dino. Czy wiecie gdzie mogę wysłać Cv albo macie jakiś kontakt?
Pozdrawiam
kas 2017-01-31 20:26
Na stronie Dino w zakladce kariera
klient 2017-02-02 11:34
KK NSZZ "Solidarność"
Jeśli wynagrodzenie będzie niższe niż 13 zł (brutto) za godzinę należy wypełnić formularz zgłoszeniowy, a my przekażemy właściwemu oddziałowi PIP informację o nieprawidłowościach. Ten na podstawie zgłoszenia dokona kontroli. Jeśli inspektor PIP w ramach kontroli potwierdzi zarzuty, może nałożyć mandat lub skierować wniosek do sądu. W skrajnych przypadkach grzywna może wynieść nawet do 30 tys. zł.

– Minimalna stawka godzinowa to wielki sukces „Solidarności” – mówi Piotra Duda, przewodniczący KK NSZZ "S". - Jest realizacją jednego z punktów naszej umowy programowej z ówczesnym kandydatem na prezydenta Andrzejem Dudą. Dzisiaj czas na praktyczną realizację tego postulatu.

Administratorem danych jest Komisja Krajowa, która zapewnia zgłaszającym anonimowość, oraz że wszystkie informację zawarte w formularzu będą wykorzystywane zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych i wyłącznie na potrzeby akcji „13 zł... i nie kombinuj!”.

1
antiii 2017-02-03 00:39
Pracuję w Dino juz ponad rok, w sumie półtora. Bardzo chetnie wymienię zalety jakie ja widzę w swoim miejscu pracy:
1. Umowa o pracę
2. Ubranie robocze w ładnych koloroch
3. Możliwość otrzymania premii
4. Pensja zawsze na czas
5. Sympatyczni klienci
7. Mila atmosfera w pracy, w tym dobra współpraca pracowników
8. Słowo "dziękuję" bardzo często pada z ust kierownictwa
9. Jasno przedstawione obowiązki i wymagania
10. Grafik dostosowany do potrzeb pracowników
Pozdrawiam;)
2
Niezdecydowana 2017-02-04 16:22
Witam! Bardzo proszę o kilka informacji na temat pracy w Dino na dziale mięsnym. Czy są jakieś bonusy za pracę na tym dziale? Czy zatrudniając się muszę non stop pracować na tym dziale czy też to gdzie się znajdę danego dnia zależy od kadry kierowniczej? Ile osób pracuje na mięsie na jednej zmianie? Czy istnieje odpowiedzialność materialna? No i najważniejsze-jaką stawkę się dostaje jako pracownik początkujący? Istnieje premia i tym podobne dodatki do wypłaty? Liczę na Waszą pomoc, pozdrawiam i czekam na kilka słów :)
Pracownik 2017-02-04 17:54
Jeżeli zatrudniając Cię powiedzą ze na dział mięsny to tam już zostajesz i zapie...Na zmianie jesteś sama i musisz sprawdzic towar wyłożyć i masz czas od 615 do 6:50bo o tej sie otwiera sklep.Jeżeli ktoś zgodzi się z ranki to przychodzisz wcześniej.Masz premię jak robisz tak jak nalezy jak sie opierd... to chodzisz bez premii premia jest po przepracowanym calym mies.Zależy jaki to sklep czy wysoko obr.czy też nie od tego zależy zarobek.A gdzie do sklepu??
2
Niezdecydowana 2017-02-05 10:46
Mieszkam w małej mieścinie na Dolnym Śląsku. Tutaj wszyscy wszystkich znają. Wiedzą, że jestem "urodzoną mięsiarą". Posiadam dość spore doświadczenie w pracy na działach mięsnych, więc sam rozumiesz najprawdopodobniej trafię na ten dział i to na zawsze.Co do obrotowości Dino w mojej miejscowości to nie mam zielonego pojęcia. W pobliżu jest Polo Market, Tesco, Eco... Jedno jest pewne- gdy się zachodzi do Dino to mało klientów się kręci między półkami. Ale za to na mięsie... kolejka. 6.50? A nie otwiera się sklepu o 7.00 ? Ciekawe czy "wyciągnę" z 2000 netto na miesiąc... oj, ciekawe...
Novva 2017-02-13 11:50
Bardzo prosze moze ktos z was sie szkoli ijest zatrudniony na umowe o dzielo. Jak macie placone? Jaka stawka?? Bardzo prosze o odp.
Ona 2017-02-13 12:45
Wychodzi okolo 6 zl za godzinę oczywiście za dni wolne niema kasy tylko za przepracowane godziny więc na miesiąc wychodzi okolo 1000 zl
Koleżanka 2017-02-15 09:23
Jakie zarobki i umowa jest na stanowisko kierownik sklepu i zastepca sklepu
były pracownik 2017-02-20 11:49
ja poracowałam koło Radomia w miejscowości Trablice mam takie załamanie nerwowe że myślałam że bez szpitala psychicznego sie nie obejdzie zniszczyli mi życie ,lepiej chleb suchy jeść niż tam pracować zdrowia mi nic nie zastąpi, Pozdrawiam
1
fasola 2017-02-20 14:16
złą opinie ma ten sklep dino w trablicach ciekawe czemu .koleżanka tam pracowała bardzo krótko atmosfera do bani
1
gość 2017-02-24 09:40
Zima zejdzie a bezrękawników jak nie było tak nie ma...
1
gość 2017-02-24 09:51
Jaka premia na mięsnym?! Płaca taka sama jak na każdym innym stanowisku a pracy i dźwigania dużo więcej... 2000 tys. netto to chyba żart....
gość 2017-02-24 09:53
to raczej nie w Dino
gość 2017-02-24 10:07
Na dziale mięsnym pracuje jedna osoba chyba że jest duży ruch i ma kto ci pomóc to wejdzie i pomoże,nie ma żadnych dodatkowych premii czy bonusów. Sklep czynny do 22 więc do końca musisz obsłużyć klienta. Do tego dochodzi dokładanie nabiału,ściąganie itp.... i jeśli jest piec do wypieku to u nas (kujawsko-pomorskie) wypieka to z reguły mięśniara.Często jest tak że przerwa jest w biegu a jeszcze się słyszy że się obijasz i masz się wziąć do roboty....
gość 2017-02-24 10:28
Zgadza się....Jeszcze pracując w Dino nikt nie poda swoich danych.. Ciężka praca owszem ale jeśli atmosfera w pracy jest do bani to nigdy nie będzie dobrze. Jak np.kierownik może powiedzieć że wyciągnie konsekwencję za niską sprzedaż mięsa?-przecież nie od nas zależy jaki jest ruch w sklepie i ile danego towaru się sprzeda?ale skoro ma się premię od obrotu to nie ma co się dziwić
Zostaw swoją opinię o Dino Polska - Śrem
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska