Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pol 22 - 2014-08-21 11:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Proszę o info o pracy na st.mięso.
jakie są zarobki.
W Łodzi otwierają 2 nowe dino.
i rekrutują.
zdjecie uzytkownika
ANIN - 2014-08-21 22:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy na stoisku mięsnym czy na kasie czy na sklepie zarobki takie same jest to wielce żałosne bo dziewczyny na mięsnym muszą się nadźwigać a kasjerka na głównej kasie siedzi 8 godz. za te same pieniądze i gdzie tu sprawiedliwość.
zdjecie uzytkownika
stara komuszka - 2014-08-22 19:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaa... kasjerka na głównej kasie siedzi przez 8 godzin i nic nie robi. Skoro tak, to może od razu niech zlikwidują funkcje kasjerów i niech klienci obsługuję się sami.
zdjecie uzytkownika
ANIN - 2014-08-22 22:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No fizycznie to się taka panienka nie narobi wiadomo musi trochę myśleć i nic po za tym , na pewno jej 8 godz. nie można porównać do 8 godz, prac na mięsnym uwierz wiem coś na ten temat i nadal uważam że powinien być inny podział wynagrodzenia w systemie wynagradzania w DINO.
zdjecie uzytkownika
pol 22 - 2014-08-22 23:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Proszę o konkrety.
W Stokrotce jest min.krajowa+200pln premia.
zdjecie uzytkownika
stara komuszka - 2014-08-23 20:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm...Po tym co tutaj przeczytałam nie dziwi mnie wcale dlaczego w niektórych marketach Dino pracownicy narzekają na nieprzyjemną atmosferę i nie jest to wina tylko kierownictwa. Bezsensowna zazdrość czy zawiść, bo kasjerka na kasie zarabia tyle samo co pani na stanowisku mięsnym - z resztą nie do końca jest to prawdą, bo w naszym markecie dziewczyny z mięsnego mają pensji o ok 150zł więcej niż kasjerki, więc o co kaman?
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-08-23 22:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z marketami gdzie cała premia idzie na pokrycie kosztów , bo sklep stary i wciąż trzeba coś naprawiać ....tam wszyscy mają równe wynagrodzenie , nikt nie dostaje za to że się narobi na stoisku mięsnym , czy siedzi na kasie , a funkcyjna to tylko dostaje baty za wszystkich żadnego dodatku .... i gdzie sprawiedliwość
zdjecie uzytkownika
stara komuszka - 2014-08-24 16:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda to prawda.
zdjecie uzytkownika
pol 22 - 2014-08-24 22:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały czas zero konkretów!
zdjecie uzytkownika
kleo - 2014-08-25 14:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale czy Was w pracy w tym markecie najbardziej boli , że Wasze wynagrodzenie jest aż tak niskie czy to , że koleżanka która akurat pracuje na kasie zarabia więcej a nie powinna? bo z tego co można przeczytać w tych komentarzach to największy problem stanowi to , że wiecie ile kto zarabia na jakim stanowisku
zdjecie uzytkownika
stara komuszka - 2014-08-26 13:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla osoby o nicku ANIN widocznie jest to problem, że dajmy na to kasjerka na głównej kasie zarabia tyle samo, co pani na mięsnym. Moim zdaniem takie 'zaglądanie komuś do portfela' czy przeglądanie kwitów od wypłaty i szemranie po kątach jest po prostu nie na miejscu. Ogólnie rzecz ujmując zarobki jako takie są niskie i to jest poważny problem ( z resztą nie tylko w zawodzie kasjerki ale i innych zawodach w tym kraju), a nie fakt, że miesięczne wynagrodzenie poszczególnych osób jest zbliżone.
zdjecie uzytkownika
łodz - 2014-08-26 13:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pol 22 - 2014-08-21 11:29:46]:
info sprawdzone, że rekrutują ;) ale wyłącznie na umowę o dzieło. Odradzam
zdjecie uzytkownika
lulka - 2014-08-26 15:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam pracy w dino Nowogrodziec ( usunięte przez administratora )a kierowniczka tragedia
zdjecie uzytkownika
smieszek - 2014-08-26 18:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie kazdy z nas potrafi narzekac , ale jakos nikt sie do pracy nie garnie. A szkoda bo , szacunek do pracy powinno ,sie miec we krwi
zdjecie uzytkownika
ZOSKA - 2014-08-26 20:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WIDZE ZE TU ŁADNIE SIE DZIEJE W TYCH DINO. NIEDAWNO W DINO JASIEŃ ŻARSKI ROBILAM ZAKUPYI BYLAM SWIADKIEM JAK KIEROWNICZKA DARLA SIE NA PRACOWNICE. GDYBYM BYLA NA JEJ MIEJSCU TO PLUNELABYM JEJ W TWARZ. SAMA NIC NIE ROBI TYLKO Z TA CZARNA W OKULARACH SIEDZA NA MAGAZYNIE A PRACOWNIKOW TĘPIĄ. nIECH SIE WEZMA DO ROBOTY A NIE WYRECZAJA SIE LUDZMI W DODATKU TYMI KTORZY PREMI NIE MAJA
zdjecie uzytkownika
ANIN - 2014-08-26 21:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stara komuszka - 2014-08-26 13:13:39]:
Problem nie w tym że kasjerka zarabia tyle co pani na mięsnym tylko na odwrót pani na mięsnym nie powinna zarabiać tylko tyle co kasjerka .Praca na mięsnym jest o wiele cięższa niż na kasie szczególnie gdy się jest samemu na stoisku od rana lub na wieczór CHYBA NIE ZAPRZECZYSZ
zdjecie uzytkownika
wplny - 2014-08-26 21:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smieszek - 2014-08-26 18:45:56]:
Przede wszystkim powinno się mieć szacunek dla pracownika
zdjecie uzytkownika
Kor.... - 2014-08-26 22:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZOSKA - 2014-08-26 20:47:59]:
Na odpowiedz Pani... ja pracowałam w Dino Jasień i powiem bez ogródek, że kierowniczka jest ok i pracuje na sklepie ale jak nie ma zastępcy. Jak są we dwie to papierosek co 15 minut i w biurze zamówienia robią cały dzień albo w telefonie prywatnym siedzą a pracownicy tylko 15 minut przerwy i ani minuty dłużej. A ja uważam, że są takimi samymi pracownikami jak reszta i powinny dawać przykładnie tylko przed regionalna...
zdjecie uzytkownika
jOLA - 2014-08-27 10:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wplny - 2014-08-26 21:16:11]:
zgadzam się z panią, praca na mięsnym jest ,bardzo cięzka trzeba się na dżwigać. Mało tego w między czasie biegamy jeszcze po sklepie z towarem ,ściągamy nabiał,pieczywo.Pensja ta sama i gdzie tu sprawiedliwość ,praca na kasie nie ciężka ale odpowiedzialna .
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-08-27 20:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dino w białej prudnickiej ( opolskie)
kupiłam wczoraj parówki dzisiaj nadają się tylko do śmietnika
obsługa też nie najlepsza naburmuszone pracownice bardzo nie fajnie robi się tam zakupy
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-08-27 22:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino Knurów obsługa super dziewczyny mile uśmiechnięte po mimo zeuwijaja sie jak mroweczki:-) a pani kierownik to jakaś totalna porazka jakby ktoś za kare tam jej kazał być! Żeby odpowiedziała Dzien Dobry graniczy z cudem!!! Zero uśmiechu jednym słowem obrazona na cały świat!! Moze długi urlop albo niech siedzi na magazynie nie będzie straszyć klientów!!!!
zdjecie uzytkownika
ooooooonnnnnnaaaaa - 2014-08-29 04:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nina - 2014-08-08 19:49:38]:
kobieto jeżeli ci przysługuję, pracujesz na pełen etat na umowę o pracę to w każdej firmie, zakładzie ci muszą ją dać. tylko to nie jest tak jak z urlopem na żądanie, że dzwonisz o 6.00 że nie przyjdziesz na pierwszą zmianę!!!! o opiece musisz uprzedzić kierowniczkę co najmniej dzień wcześniej (nie pytasz się o zgodę, tylko informujesz że np. jutro bierzesz opiekę najlepiej w obecności świadków bo kierowniczki są różne,)Moja była kierowniczka po moim telefonicznym powiadomieniu jej że biorę urlop na żądanie powiedziała że skoro jestem zastępcą to nie mogę dostać urlopu na żądanie to jej powiedziałam że chcę tą odmowę na piśmie z uzasadnieniem, kierowniczka szybko zrezygnowała(pracodawca ma prawo odmówić UŻ w wyjątkowych okolicznościach, i musi dać pracownikowi odmowę na piśmie z uzasadnieniem)
zdjecie uzytkownika
o tempora, o mores - 2014-08-29 17:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smieszek - 2014-08-26 18:45:56]:
Szacunek do pracy w tym kraju nastąpi jeśli pracownicy za wykonaną pracę co miesiąc otrzymywać będą GODZIWE wynagrodzenie. A tak jaka płaca, taka praca. O!
zdjecie uzytkownika
smieszek - 2014-08-29 19:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak tu wam dogodzic
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-08-29 23:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w dino poltora roku. Mam tylko jedno zdanie na ten temat, sama praca jako taka jest ok, tylko wspolpracownikom odwala i kopia dolki pod kazdym byle bylo o czym gadac, czlowiek sie nie wyrabia zle, czlowiek sie wyrabia i zapierdziela za kogos jeszcze gorzej. nie ma nic gorszego jak miec kolezanki w pracy, bo w koncu sie zemszcza i zniszcza. Podrawiam odwaznych
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski