Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-09-10 22:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
DINO ŚWIĘTA KATARZYNA to jest dopiero porazk, kasjerki sa naburmuszone i nie miłe zachowuja sie jakby były zastraszone. Atmosfera jest fatalna az sie nie chce robic tam zakupów. A kierowniczka jakas dziwna jakby była uposledzona. Wszyscy pracuja w milczeniu jakby miały zakaz odezwania sie. Coś jest nie tak !!!
zdjecie uzytkownika
eliza - 2014-09-11 13:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak jest z awansem zawodowym? czy tam coś takiego istnieje?
jak się pracuje
zdjecie uzytkownika
borek - 2014-09-12 14:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam Dino , praca ponad siły za grosze, ciągle za mało, za wolno, źle. Masakra, trzymajcie się z daleka od tej firmy
zdjecie uzytkownika
dino polska - 2014-09-12 23:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eliza - 2014-09-11 13:23:14]:
zgłoś się do trenera lub regionalnego - potrzebują ambitnych osób na wyższe stanowiska
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-09-13 08:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2014-09-10 08:38:52]:
jak to 1,80, przecież za urlop należy się tyle jakbyś normalnie pracowała, czyli przy 20 dniach roboczych 10,50 za godzinę, chyba że Dino ma swoje wyliczenia dla zwalnianych pracowników
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-14 11:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeszłam szkolenie do sklepu dino MASAKRA. (usunięte przez administratora)Do samej pracy na szkoleniu nie mam zastrzeżeń ale do współpracy szkoleniowej nowych ze starymi pracownicami TRAGEDJA. Ale sami sobie jesteśmy winni że do takiej atmosfery doprowadziliśmy w tym kraju. Nowo przyjęci do pracy nie mają życia przez starą ekipę.Wrogie nastawienie i obsmarowywanie za plecami nie pozwala wykazać się w pracy. Liczy się to co ktoś powiedzial a nie to jak kto robi. Nie liczy się człowiek tylko to jak go zgnojono i przez kogo.Silniejszy stażem pracy wygrywa. Przerwa jest 15 min na 9 godzin pracy
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2014-09-14 15:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie dobrych parę lat i było ok ale teraz jakaś porażka ,ciągły strach przed kontrolami ,psychiczne gnębienie pracowników i kierowników . Pracowałam w różnych marketach ale nigdzie nie napotkałam się z tyloma kontrolami,chcą żeby sklepy wyglądały według standardów a ludzi na zmianie po 3 osoby .Zastanawiam się czy oni czytają te opinie może powinni to otworzyli by oczy co ludzie sądzą o ich sklepach i o ich zarządzaniu tą firmą. Przecież to firma polska powinni dbać o swoich a jest na odwrót.
zdjecie uzytkownika
kasiek - 2014-09-14 21:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eliza - 2014-09-11 13:23:14]:
Awans jest do zdobycia tylko trzeba pokazać że się umie... Wiem bo w taki sposób awansowałam.
zdjecie uzytkownika
realista - 2014-09-15 22:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja was nie rozumie.poco płakać ze ktoś taki i taki. nikt was się nie boi.wiedza ze nic im nie zrobicie wiec tak robią z wami jak chcą.oni są na prawie.tylko siła reki naprawia ludzi o charakterze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ktoś miesza lub znęca się psychicznie na kimś to wielki problem. każda pani ma męża lub partnera zgadać się. zrobić takiej kierowniczce kocówę i zapowiedzieć ze jeszcze raz coś podobnego zrobi ząbki poleca.efekt murowany ze odpuści a jak nie zrobić takiej osobie makijaż i po problemie.w tedy ma wybór albo odejdzie dana osóbka albo dino zmieni kierownika. wiem co pisze bo sam kiedyś miałem ludzi na firmie których pilnowałem.okazało się ze mnie inni pilnują. drogę miałem daleka a noc była długa.a na drodze bywają rożne przygody. teraz wiem mieli racje bo szef był cholerna kanalia i oszukiwał ludzi.a ja podejmując prace u niego na konfidenta umocniłem go w tych przekonaniach.teraz bym nigdy nie zrobił tego a i pomógł bym innym aby oszustów likwidować.jak robicie coś innego jak mówicie i przeciwko drugiemu z którym pracujesz i go kapujesz tak masz.wiec ludzie nie płaczcie zbierzcie się w kupę zgadajcie i rozpierdulcję bandę.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-09-16 09:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-09-10 22:28:17]:
znam ten sklep, i znam byle kasjerki,Tam caly czas gina pieniadze a oskarzane sa kasjerki, tam sa jakies przekrety, nawet mieso ktos podbiera.A ja chciałam tam sie zatrudnic.Az strach.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-09-16 09:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-09-16 09:49:59]:
chodziło mi o dino ŚWIETA KATARZYNA ze znam ten sklep
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-09-16 18:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-09-16 09:57:51]:
wojtek daj spokoj
zdjecie uzytkownika
blondi91 - 2014-09-17 13:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalam jakis czas w Dino w Ośnie Lubuskim to co sie dzieje to jest jakas parodia, dino jak dino ale ludzie ktorzy tam pracuja to juz przechodza wszystko i wszystkich. Pieniadze odciagaja ci za wszystko co bys nie zrobil ciagle zle, ciagle za wolno. Kierowniczka ktora tam zarzadza to uwaza pracownikow za jakis glabow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itp. Zastanawiam sie czemu ludzie daja sie tak ponizac,ludziom ktorzy sa tacy sami jak wszyscy. Odbyw sie rozmowa o prace na ktorej sa omawiane warunki i twoja praca, po podpisaniu umowy okazuje sie ze wykonujesz calkiem co innego. Na umowie masz napisane kasjer/sprzedawca a wykonujesz wszystkie prace, człowiek w Dino Ośno Lubuskie jest wykorzystywany na kazdym kroku i oszukiwany na nadgodzinach na ktore pracuje sie ciezko nie raz do 12 wnocy a co do czego przychodzi to sa upier**** na kazdym kroku i okazuje sie ze czlowiek tam pracuje za darmo i ciagle o byle co slyszy zjeb***ki , to jest jakis chory market nie doceniaja ludzi jak i klientow. Ludzie ktorzy tam pracuja to nic innego nie robia jak tylko wszystkich obgaduja i warcza na siebie zero wspolpracy jednym slowem PATOLOGIA!!!Nie polecam pracy w Dino Ośno Lubuskie nikomu!!!!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-09-17 18:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-09-16 18:25:13]:
przykro mi nie jestem wojtkiem pewnie tez tam pracowal
zdjecie uzytkownika
dziewczyny - 2014-09-17 18:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-09-10 22:28:17]:
tak tak wlasnie to zauwazyłyśmy w tym markecie
zdjecie uzytkownika
praca centrala - 2014-09-18 16:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalna masakra w centrali dino w księgowości jeszcze - dział rozliczeń - kadry.... ludzie zapier... po 10-11h za minimalne i smieszne pieniadze.
praca w centrali to totalana porarzka !!!
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-09-19 19:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [blondi91 - 2014-09-17 13:32:40]:
urażona duma zwolnionego pracownika nic dodać nic ująć, ale chodzić po sklepie i drzeć się na podwładnych do umiała oj umiała, a i klienci na skargi przychodzili... i jakim byłaby kierownikiem... boże broń...
zdjecie uzytkownika
ona26 - 2014-09-22 12:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie,chyba tak jest w większości sklepów Dino. Niech się odezwą dziewczyny,które pracowały (pracują) np. w sklepach w Nowej Brzeżnicy,czy Rząśni. W tym pierwszym nie ma tygodnia żeby nie wisiało ogłoszenie o pracę. Więc czemu tam jest taki "przemiał" pracowników?? Chyba o czymś to świadczy...?
zdjecie uzytkownika
madziaaaaaa - 2014-09-23 17:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam w dino w rejonie lubuskim przez prawie dwa miesiące i mogę dużo tu powiedzieć na temat Dino wyplaty po 800 zl z (łaska) pracownicy sa zmuszani do wszystkiego, na chorobowe jak się idzie to zaraz głupie komentarze i jakies głupie gadanie jeden na drugiego ale to przecież z nudow bo co po niektórzy się nudza i nie maja co robic. Tam jest jedne wielkie zdzierstwo i brak szacunku do ludzi... Zreszta na nich szkoda slow i bardzo mi szkoda ludzi którzy jeszcze tam wogule pracuja. Ja jestem wręcz zachwycona tym ze tam już nie pracuje oddawać komus ciężko zarobione pieniądze to jest wielka porazka.Ale co tu dodac co tu ująć, jaki kierownik taka zaloga. Zanim jakich kolwiek kierownikow zatrudniają to powinni ich najpierw wysylac na badana bo co poniektórzy to maja poziom inteligencji ZERO........! Pozdrawiam Madzia....
zdjecie uzytkownika
Chamstwo w chamstwie - 2014-09-23 17:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W sobote bylam na zakupach z moja mama w dino w osnie kasjerka która tam obslugiwala to nie wiem za co została zatrudniona bo na pewno to nie za wiedze i nie za wygląd! skoro robi się takie bledy na kasie, zostałam okradziona i to az o 40zl, Oprucz mnie ciekawe ile osob jeszcze oszukano w bialy dzien na pieniądzach w tym markecie!!!powinni takich pracowników zwalniac Nie rozumie dlaczego tacy ludzie maja prace, ,,,Ja napisze skarge wyżej za to co się stało,Druga sytuacja wychodzila moja mama ze sklepu kasjer który siedział na kasie był bezczelny i bardzo chamski nasmiewal się z mojej mamy gdy wychodzila i powiedział jej na dowidzenia z Bogiem... czy on wie kto to wogule był ,skoro to dla niego było takie smieszne!!! Czy myśli ze jak jest facetem to mu wszystko wolno? już nigdy ani ja ani moi znajomi nie będą chodzic do tego marketu. W tych marketach to jest jedno wielkie chamstwo, kolejki jak za komuny, ceny sa oszukiwane. Gdzie kierownictwo...? czemu z tym nic nie robia...? Tak nie powinno być !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-24 11:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasiek - 2014-09-14 21:53:05]:
Zgadzam się w stu procentach.Niewiem ale zdaje się,że w tym sklepie kontola kontroluje kontrolę.Tych całych ich kontrolerów to powinni pozwalniać i dac na sklepy po dwa etaty więcej,wtedy by mieli ład i porzadek.
zdjecie uzytkownika
inka - 2014-09-25 22:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałam prace w Dino w Oleśnicy z tego powodu zwolniłam się z pracy na pół etatu jeździłam na rozmowy spotkania kierowniczką i badania lekarskie, wszystko pięknie ładnie a się okazało dziań przed moim przyjściem do pracy centrala Dino nagle obcięła etaty i z tego powodu zostałam bez środków do życia jak bez pracy. Czy mogę zrobić coś z tym fantem starać się o jakieś odszkodowanie zadośćuczynienie za to że zostałam z dnia na dzień zostawiona na lodzie ?
zdjecie uzytkownika
staly klient - 2014-09-28 21:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,Jestem stalym gosciem w dino knurow obsluga mila dziewczyny wesole szefowa tez fajna widac po relacjach miedzy nimi .Wiem tylko jedno bo pracowalam w sklapach 38 lat to niewdzieczna praca.Malo placa a klienci upierdliwi .Powinny byc zwiozki zawodowek ktore wam pomoga .walczcie o swoje .pozdrawiam Janina
zdjecie uzytkownika
dino osno - 2014-09-29 15:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Chamstwo w chamstwie - 2014-09-23 17:34:11]:
PRZEPRASZAMY ZA CHAMSTWO KASJERA,ZA NIEKOMPETENCJE KASJERKI, KAŻDY JEST TYLKO CZŁOWIEKIEM I MA PRAWO SIE POMYLIC. TWLKO GŁUPIEC SIE NIE MYL. A PANI PIENIĄDZE SA DO ODBIORU W BIURZE MARKETU. PRZEPRASZAMY.....ZAŁOGA DINO
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-09-30 16:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dino osno - 2014-09-29 15:57:42]:
brawo. I tak właśnie nie postępuje chamstwo :) kto nie pracował w sklepie nie będzie miał pojęcia niestety o naszych ewentualnych pomyłkach , my też jesteśmy ludźmi , i mamy prawo czasem mieć zły dzień , zresztą jak każdy .Pozdrawiam Dino Osno :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x