Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik dino - 2014-10-08 12:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w jednym ze sklepów już od dłuższego czasu ogólnie praca jak każda inna bo wiadomo podstawowe wynagrodzenie nic więcej do domu nigdy nie wyjdzie sie punktualnie minimum zawsze 20 min dłużej jesteś jak nie lepiej niby premie są ale przy wypłatach nie widać bo zawsze jest premi w tym miesiącu nie bedzie bo to za duże straty bo to po kontroli złe wyszliśmy a jak już jakaś premia do podziału to moze z 20 zł sie dostanie a resztę tylko te które maja jakieś względy u kierowników i są na każde zawołanie mam jedna pracownice na która narzekają klienci i naprawdę jej nie lubią ale wiem ze ze względu na jakieś powiązania z kierowniczka nie ma szansy na jej zwolnienie ;-( pracuje tam ze względu na aktualny brak jakiejkolwiek innej pracy ale już ńiedlugo planuje to zmienić bo to co sie teraz dzieje w tej firmie to. Koszmar kierownictwo odbiera konkretne premie i wynagrodzenia a zwykli pracownicy trykające do upadłego marne grosze z których i tak ściągają jeszcze pieniądze nie polecam pracy NIKOMU
zdjecie uzytkownika
kwkwkwk - 2014-10-09 19:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich pracowników dino u nas tez nie wesoła jak chyba w karzdym dino ale nikt z tym nic nie robi dlaczego? czemu sie nie złączymy i nie zrobimy tego co w biedrące przecież jestesmy ludzmi nie zwierzętami prawda
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-10 23:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to co sie dzieje w dino w jawo,,, to jakas kpina zwykly pracownik dostaje wieksza wyplate od osoby funkcyjnej ktora jest odpowiedzialna za caly market. w naszym miasteczku wszyscy wiedza co sie dzieje w tym markecie w koncu cala zaloga sie zwolni i nikt tutaj nie przyjdzie do pracy.
zdjecie uzytkownika
w zwiazku - 2014-10-10 23:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kwkwkwk - 2014-10-09 19:33:41]:
są w Dino związki NSZZ "S" i można się zapisywac -ale pracownicy wolą narzekac na forum niż wziąśc sprawy w swoje ręce i coś robic!!!
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2014-10-13 12:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w zwiazku - 2014-10-10 23:57:11]:
DOWIEDZ SIE LEPIEJ KTO JEST W ZARZADZIE TEGO ZWIAZKU I JAKIE MA UKLADY Z WLASCICIELEM , A POTEM ZASTANOW SIE CZY MOZNA TOTO NAZWAC ZWIAZKIEM.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-13 14:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatem w dino w Gnieźnie awanse dostają dobre koleżanki kierowniczki, które nic nie umią tylko donosić na swoje koleżanki w pracy
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-10-14 20:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
weźta się do roboty :-)
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-10-15 11:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech kierowniczka weźmie się za pracę(Gniezno) a nie za męczenie ludzi
zdjecie uzytkownika
w związku - 2014-10-15 20:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-10-13 14:47:43]:
w zarządzie związków NSZZ "S" są zwykłe pracownice kasjerki!!! Chyba że myślisz otym drugim związku gdzie zarząd to kierownicy i prezesi! Więc nie pisz bzdur
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-15 20:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w związku - 2014-10-15 20:28:26]:
ja nie piszę o żadnym związku tylko o sklepie o Dino Gniezno!!!!! bp tam dostają awanse koleżanki kierowniczki
zdjecie uzytkownika
emi - 2014-10-15 22:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wiecie Dino Nieborów?
Podobno kierowniczka i atmosfera w pracy jest spoko.
Zastanawiam się nad złożeniem CV.
zdjecie uzytkownika
doriso - 2014-10-21 13:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Chciałam podzielić się na temat marketu DINO,który od niedawna funkcjonuje w Kowarach.Sklep robi na mnie osobiście bardzo dobre wrażenie,czysto,schludnie,
towar wyeksponowany należycie,obsługa na dziale mięsnym i na kasie bardzo miła,ale niestety,dzisiaj przeżyłam szok,jak usłyszałam jak kierownictwo zwraca się do personelu i to przy klientach,po prostu żenada,kierownik sklepu uważa się za guru,jego sposób przekazania informacji był nawet dla mnie jako klienta poniżający,jeżeli więc personel sklepu ma być z mojego powodu,jako klienta tak traktowany,to moja noga więcej tam nie powstanie,takich pseudo kierowników powinno się wyrzucać na bruk,po to właśnie oni psują opinie najbardziej danej firmie.Mam nadzieję,że ktoś z zarządzających czyta te wpisy i na przyszłość będzie zwracać większą uwagę na kadrę kierowniczą w poszczególnych jednostkach.Bo dla mnie osobiście,to żadna przyjemność przychodzić do sklepu,w którym personel boi się własnego cienia.Niestety,z powodu tak chamskiego zachowania się kierownika do swojej przełożonego,ocena sklepu w Kowarach jest bardzo niska.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-22 18:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczęśliwa - 2014-10-01 11:28:36]:
ja po 6 miesiącach i masakra wiecznie coś nie tak więcej roboty a pieniądze marne mnóstwo meili potwierdzać trzeba wszystko co się da, non stop zmiana planogramów ... nie ma co kasjer w dino ma najlepiej
zdjecie uzytkownika
mustbestupid - 2014-10-25 00:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2014-09-13 08:01:23]:
poszukują ludzi z syndromem " dorosłe dzieci alkoholików" na wyższe stanowiska, Bo to ambitni i bezduszni ludzie, i pokażą że mogą być kimś. Będą wiedzieć jak mobbingować wszystkich i udowadniać że nie ma na to dowodów.
zdjecie uzytkownika
Klient 0101 - 2014-10-28 08:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-09-30 16:50:20]:
Do tzw.Zalogi Dino.Chamstw w chamstwie- U was to się ciagle zdarzają jakies pomyłki to przy kasie z pieniędzmi, to cena okazuje się inna albo wogule ceny nie ma, I ciagle jest cos po terminie!!! GDZIE SANEPIT??!! A kasjerki to zamiast przeprosić za pomylke to sa wulgarne i bezczelne...!!! Jeszcze na dodatek jedna na druga zgania to ja zawolam tamta, to ja zapytam tego i tak wkolko. Ludzie ogarnijcie się wreszcie w tym sklepie i zacznijcie myslec o pracy a nie o niebieskich migdałach, bo ktoś nie będzie ponosil kosekwencji za wasze popełniane głupoty !!!!
zdjecie uzytkownika
cleo - 2014-10-28 16:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino to jedno wielkie złodziejstwo. pracowałam tam 2 tygodnie na kretynska umowe o dzieło jako zastepca kierownika ale znalazałam lepsza prace i odeszłam a te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi nawet nie zapłacili a teraz nawet nie odpisuja na maile.Brak słów dla was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Krotoszyna. Pozostaje tylko adwokat i sąd.
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2014-10-29 18:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w związku - 2014-10-15 20:28:26]:
A kogo ta Wasza kierowniczka tak męczy??
Czy Wam się wydaje że wystarczy przyjść i się podpisać aby można było uznać że pracujecie??
Może warto by było wziąć się za pracę póki ją macie!!!!!
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2014-10-29 18:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kundzia - 2014-09-07 21:51:40]:
Bzdura!!!!!!! Gdyby kiedyś było dobrze to poprzednia kierowniczka nie wyleciałaby. Wyniki kontroli teraz są lepsze. Pusta to jest Twoja głowa a nie nasze półki!!!!
zdjecie uzytkownika
Załoga dino - 2014-10-29 19:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Klient 0101 - 2014-10-28 08:51:37]:
Szanowna klientko, jeżeli robi Pani u nas często zakupy powinna Pani zauważyć gdzie jest czytnik cen. Po drugie jezeli ma Pani zastrzeżenia do pracy któregoś z pracowników prosze z imienia i nazwiska napisać o kogo chodzi. Nie wszyscy są tacy jak Pani opisuje:)Pozatym nikt nie jest nieomylny. Przepraszamy za nasze błędy. Jestesmy tylko ludzmi. A w 3 osoby na zmianie nie da się wszystkiego zrobić. Chcieli byśmy zatrudnić wieksza ilosc pracowników niestety nie jest to możliwe- siła wyzsza. Jeszcze raz przepraszamy za nasze błędy! Pozdrwiamy gorąco.
zdjecie uzytkownika
Dinusiowa - 2014-10-30 16:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinuś - 2014-10-29 18:35:42]:
oj prawda boli bo półki są puste cen duzo brakuje albo nie są aktualne...kierownik ma pusta głowę a nie pracownik...a wyniki kontroli są o wiele gorsze niż za poprzedniego kierownika bo mieć punktów poniżej 100 to wstyd i hańba niech kierownik sobie się przyjrzy
zdjecie uzytkownika
nie taka zo - 2014-10-30 18:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dinusiowa - 2014-10-30 16:50:34]:
W tym markecie pracuje ponad 10 osób. Kontrola jest podsumowanie pracy całej załogi. Wstyd i hańba nie dotyczy tylko kierownika. Masz coś do niej to jej to powiedz. Tylko tchórz tak postępuje.
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2014-10-30 18:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie taka zo - 2014-10-30 18:00:11]:
jeżeli pani kierownik nie umie się przyznać do swojego błędu i zgarniać tylko na załogę bo tak jest w tym markecie...ile można jej mówić a ona tak się wybieli i zrobi z siebie niewinna a cała załoga jest winna tylko nie ona
zdjecie uzytkownika
praca!!! - 2014-10-30 18:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dinusiowa - 2014-10-30 16:50:34]:
Jesli chodzi o gniezno to jestescie wszyscy w wielkim bledzie.. poprzedni kierownik widocznie sobie nie radzil skoro trzeba bylo wybrac nowego.. trzeba byc czlowiekiem i szanowac swoich pracownikow.. komus tutaj zal( usunięte przez administratora )sciska ze wypisuje takie bzdury. awansuje ten co zasluguje a wylatuja ci co sie nie nadaja PO PROSTU!! po co te bezsensowne komentarze??!! Ludzie wezcie sie na prawde do pracy..
zdjecie uzytkownika
nie taka zołza jak Ty - 2014-10-30 18:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dinuś - 2014-10-30 18:15:11]:
Nasza kierowniczka NIGDY NICZEGO NA NIKOGO NIE ZGANIAŁA!!!!! Posłuchaj kiedyś jak rozmawia z regionalną - zawsze mówi że my....w mailach też pisze że to ona odpowiada za sklep i jak coś jest nie zrobione na czas to zawsze mówi że to jej wina. Za to kiedy jest dobrze to zawsze mówi że to załoga. Mało wiesz a dużo szczekasz!!!! P.S Według Twojej koncepcji to kierowniczka ma robić wszystko co do niej należy i jeszcze towar wykładać i ceny robić i na kasie siedzieć??
Pomyśl!!!!
zdjecie uzytkownika
praca!!! - 2014-10-30 18:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nie taka zołza jak Ty - 2014-10-30 18:25:28]:
popieram!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x