Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Eliza - 2015-02-22 10:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisownia się kłania ha ha do szkoły uczyć się pisać chyba ze tu szkoła już nie pomoże przykre
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-02-22 11:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to co piszecie to dotyczy Tryszczyn-Dino?
zdjecie uzytkownika
my... - 2015-02-22 16:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Ktoś słyszał o Dino Legnica 3?-może ktoś tam pracował?
zdjecie uzytkownika
kim kardashian - 2015-02-22 16:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Eliza - 2015-02-22 10:07:59]:
Chodzi ci o ta literke co zjadlam ? To ma byc brak znajomosci jezyka ojczystego ? Jak nie masz nic sensownego do napisania to siedz cicho ;) zal w tylek sciska co ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-24 08:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiecie o dino nowogrodziec
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2015-02-24 18:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dino Iłowa jest ok tylko ludzie ...Kamil przesada że jest brudno a jakiem ty byłbyś pracownikiem tym dziewczyna nie jest lekko więc szanuj innych prace
zdjecie uzytkownika
Kolezanka - 2015-02-24 23:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gnębionaprzezMilenę - 2015-02-21 18:52:31]:
Dziewczyny z Dino Gniezno. Pracowalam z Wami i mam wrazenie,ze te opinie pisze ktos inny, nie wy. Co sie z Wami porobilo ? Kazda z Was wroci tam,bo jest na macierzynskim albo L4. Nawet zwolnione maja szanse powrotu. A Wy na oczach calej Polski przez internet tak sie smarujecie ? Podobno nie lubimy ludzi falszywych. A co tutaj jest ? Falsz... Wstyd mi za Was. Mam nadzieje,ze sie opamietacie...
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-02-25 01:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedawno robiąc zakupy w Dino w Tryszczynie zakupiłem przeterminowany towar,wróciłem się żeby go wymienić lub oddać i tutaj zaczęły się problemy z wredna babą co się później okazało ze to niby pani kierownik (usunięte przez administratora). kto rekrutuje takich buraków na takie stanowiska, zero kultury, klient nie jest od sprawdzania dat itp. porostu żenada
zdjecie uzytkownika
Iza - 2015-02-25 09:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-02-25 01:23:31]:
W Dino-Tryszczyn kierowniczka jest niemiłą osobą.Zgadzam się. Też miałam z nią do czynienia.Nie tylko dla klientów,bo to co wyprawia z dziewczynami to tez prosi o pomstę do nieba.Jak mozna przy klientach im ubliżać? Wiele od nich wymaga(sama nic nie potrafi zrobić)tylko im współczuć.Latają z językami na wierzchu a ta łazi z rękami w kieszeni.To nie jest kierownik,kto ją tam zatrudnił???Brak doświadczenia,powinna wracac na poprzednie stanowiska,czyli zejsc kilka pieter niżej.
zdjecie uzytkownika
dziabongo - 2015-02-25 13:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iza - 2015-02-25 09:28:40]:
Przy klientach czy nie przy klientach nikomu nie wolno ubliżać. Ale jak ktoś urodził się burakiem, prostakiem to nic na to nie poradzimy.
zdjecie uzytkownika
...bezkomentarza... - 2015-02-25 16:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Cię moja droga MILENKO w związku że tylko ty ostatnich czasów wyleciałaś z roboty więc tylko ty możesz napisać takie bzdura to pasuje do twojej skromnej osoby widzę że zbyt małego szumu narobiłaś odchodząc więc sobie ulży....
zdjecie uzytkownika
Zażenowany - 2015-02-25 18:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja żona wystartowała w wyścigu szczurów do pracy w nowym Dino (którego jeszcze nie otworzyli). Przez miesiąc pomiatali pracownikami jak szmatami. Delegacja tu delegacja tam. NIgdy nie wiadomo gdzie na ile i po co. Kiedy któregoś dnia nie wytrzymała i spróbowała wyjaśnić z kierownictwem o co tu chodzi niestety jakaś głupia pinda regionalna nie odbierała telefonu. Zadzwoniła więc do samego biura w krotoszynie. Tam miły Pan odebrał , porozmawiał i przekazał do regionalnej pindy informację o zwolnieniu. Dziś już żona nie pracuje bo jak się dowiedział od kierowniczki sklepu w którym miała szkolenie firma już jej dziękuje za pracę. Ta p--zda kierowniczka żadna nawet nie zadzwoniła i nie spojrzała w oczy.
Mam wrażenie że w tym Dino pracuje stado baranów i idiotów niezdolnych do walki o swój byt. Są zastraszeni i poniżeni . Co za dno!!! Dziwić się że ceny takie jakie są jak okupione ludzką krzywdą. Nie róbcie zakupów w Dino i sprzeciwiajcie się temu debilstwu. Chyba że sami jesteście bezmózgimi debilami.
zdjecie uzytkownika
Iza - 2015-02-25 19:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziabongo - 2015-02-25 13:43:50]:
Burak prostak,ale góra sie na niej nie poznała widocznie.
zdjecie uzytkownika
dinojebok - 2015-02-25 21:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-02-02 15:21:40]:
To działa w dwie strony kolego bądź koleżanko a nie wspomne o rozmowie przez telefon podczas kasowania.
zdjecie uzytkownika
wszeckswiatek - 2015-02-25 22:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec teraz wybieram sie do ula bo jak wyjsc z psychiatryka wodociagowej czy do nasa jak zerkalem ostatnio to ni o jedno a to wlasciwe maja mniejsze zabespiecenie bo tamtego nie d a sie od tak pokonac a tamte to pryszcz maja klawiatury czy czujki na zrenice czy na odciski to wystarczy rozkrecic i tam miec przy sobie kabelki z bateria i i wystarczy dotknac nimi kabelkow wyjssciowych co ida do zamka i tam im puscic impuls i tedy on otwiera tamten zamek lub prad puscic z bateri cdn zaraz ,,,, a nasa ma jeszcze w scianie czujki ultradzwiekow bicia na sciane to i mlotkiem mozna jak masz wyczucie ale tam fala wystarczy bic i sa oporniki w scianie na kablu ze prady male nie przepuszczaja tylko te wieksze wiec wystarczy numerycznie na kablach kolejno prady pusszczacc wielkie lub za nimi sa oporniki jak wiekszy prad puscisz wiec lepiej od malych kabelkow i wyczuc kabelek jeden powrotnego impulsu co daje to minut 5 i dalej idziee juz tylko otwieeaanie i sa ez pewody puste przy puszce co jak dasz impuls to wlaczy sie alarm lub to przewody pradowe co jak zmienisz prad lub nie dostarczysz to tez wlaczy sie alarm ale one zawsze sa pod pradem wiec lepiej puste stosowac co pujdzie impuls policja ma takie jak w magazynach zabespieczenie aler jest jedno co nie czeba w scianach dawac czujek ale mozna do nie pokonania ale to juz tajemnica bo mam w domu jak bym sobie alarm zakladal i wejscia numeryczne a z kart wam bardzo latwo pobierac pienioadze i wystarczy sie podpiac do kabla z czytnika to robi sie i u siebie w sklepie i z kam numery zbierac przy kasie lub na klawiature nalozyc czytnik i go nakryc numerkami bo jest powielanie sygnalu komputeroego to latwo i to bym dal nadzorowi kasowemu by se zrobil ale musial by mi dac miesieczna wylwyplate w wysokosci 3 tys zloty do przekazu po smierci zawsze jakiemys spatkobiercuy ktyrego wyznacze,, przy tym normalnym alarmie czy to na oko czy palec czy liczby wystarczy tylko obejsc komputer i nadac sugnal na kabel do zamka,,w dino robie zakupy i bespiecznie jak dotad w opolu w komprachcicach i zespul uczciwy i pracowityszczegylnie elkea malwina darek lukasz marek ola aga itd
zdjecie uzytkownika
Kolezanka - 2015-02-25 23:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [...bezkomentarza... - 2015-02-25 16:26:06]:
Czy Ty myszlisz,ze pseudonim Kolezanka to M? Nie to nie M. Przykro mi patrzec z kim musiala pracowac. Bo widze,ze jestes pracownikiem Dino Gniezno skoro tak dobrze jestes poinformowana na temat zwolnionej M. Prosze jej nie oczerniac. Gdybys ruszyla glowa wiedzialabys,ze za takie cos grozi odpowiedzialnosc karna...
zdjecie uzytkownika
wszechswiatek - 2015-02-26 05:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec teraz wybieram sie do ula bo jak wyjsc z psychiatryka wodociagowej czy do nasa jak zerkalem ostatnio to ni o jedno a to wlasciwe maja mniejsze zabespiecenie bo tamtego nie d a sie od tak pokonac a tamte to pryszcz maja klawiatury czy czujki na zrenice czy na odciski to wystarczy rozkrecic i tam miec przy sobie kabelki z bateria i i wystarczy dotknac nimi kabelkow wyjssciowych co ida do zamka i tam im puscic impuls i tedy on otwiera tamten zamek lub prad puscic z bateri cdn zaraz ,,,, a nasa ma jeszcze w scianie czujki ultradzwiekow bicia na sciane to i mlotkiem mozna jak masz wyczucie ale tam fala wystarczy bic i sa oporniki w scianie na kablu ze prady male nie przepuszczaja tylko te wieksze wiec wystarczy numerycznie na kablach kolejno prady pusszczacc wielkie lub za nimi sa oporniki jak wiekszy prad puscisz wiec lepiej od malych kabelkow i wyczuc kabelek jeden powrotnego impulsu co daje to minut 5 i dalej idziee juz tylko otwieeaanie i sa ez pewody puste przy puszce co jak dasz impuls to wlaczy sie alarm lub to przewody pradowe co jak zmienisz prad lub nie dostarczysz to tez wlaczy sie alarm ale one zawsze sa pod pradem wiec lepiej puste stosowac co pujdzie impuls policja ma takie jak w magazynach zabespieczenie aler jest jedno co nie czeba w scianach dawac czujek ale mozna do nie pokonania ale to juz tajemnica bo mam w domu jak bym sobie alarm zakladal i wejscia numeryczne a z kart wam bardzo latwo pobierac pienioadze i wystarczy sie podpiac do kabla z czytnika to robi sie i u siebie w sklepie i z kam numery zbierac przy kasie lub na klawiature nalozyc czytnik i go nakryc numerkami bo jest powielanie sygnalu komputeroego to latwo i to bym dal nadzorowi kasowemu by se zrobil ale musial by mi dac miesieczna wylwyplate w wysokosci 3 tys zloty do przekazu po smierci zawsze jakiemys spatkobiercuy ktyrego wyznacze,, przy tym normalnym alarmie czy to na oko czy palec czy liczby wystarczy tylko obejsc komputer i nadac sugnal na kabel do zamka,,w dino robie zakupy i bespiecznie jak dotad w opolu w komprachcicach i zespul uczciwy i pracowityszczegylnie elkea malwina darek lukasz marek ola aga bogusia itd
zdjecie uzytkownika
....bezkomentarza... - 2015-02-26 18:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kolezanka - 2015-02-25 23:26:51]:
Skoro inni mogą być oczerniani to chyba tu mogą być wszyscy tak traktowani. Powiem tak jakaś (usunięte przez administratora)zazdrości nam zgranego zespołu i że nikt za nią nie tęskni to jak mówicie że Beatka rządzi w Gnieźnie to może zaczniecie się podpisywać najlepiej to od razu lećcie z imionami nazwiskami i najlepiej jeszcze nr tel dajcie żeby było śmiesznie. Nie wiem kto ma takie zdanie czy M czy A czy L nie wiem i nie bardzo chcę to wiedzieć bo skoro już tam nie pracuje to jest dla mnie nikim.
zdjecie uzytkownika
cyrk - 2015-02-26 18:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [....bezkomentarza... - 2015-02-26 18:39:43]:
Komu mam dac te numery,bo taka skladnia tego komentarza,ze ciezko zrozumiec.?! No,ale platne studia sa dla wszystkich... Niestety.
zdjecie uzytkownika
Kolezanka - 2015-02-26 19:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [....bezkomentarza... - 2015-02-26 18:39:43]:
Sie zdecydujcie. Bo najpierw sie Dino sypie a teraz zgrany zespol ? Oj zebys sobiw nie nagrzebala tymi komentarzami. Jakim Ty jestes czlowiekiem skoro bez trudu piszesz o kims,ze jest nikim ?
zdjecie uzytkownika
grin - 2015-02-27 02:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalnie jestem poza tematem i możę ktoś by mógł tak szybko napisać o co wszystkim tutaj chodzi. najlepiej jakby to było w jednym zdaniu. bo widzę, żę cjyba sytuacja jest dynamiczna. ale cóż zarobki to wazna sprawa. ale chyba nikt o tym nie pisze! jak to mówią w gupie siła czy jakoś tak. zwracajcie na to co piszecie
zdjecie uzytkownika
cocojambo - 2015-02-27 07:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszechswiatek - 2015-02-26 05:27:10]:
Rudy....widzę że postradałeś zmysły:)Chyba odkąd Elka odeszła ;)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-27 21:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zażenowany - 2015-02-25 18:41:43]:
Zgadzam sie z Toba!!!!!!!! Najgorszy z nich wszystkich jest DYREKTOR B.!!!!!zapomniał już sam jak był kierowniczkiem na markecie w Kłecku???????
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa odbywala sie w pomieszczeniu socjalnym przez KR i było w miare miło.Ale to było przed otwarciem nowego sklepu dino i dlatego Kr prowadziła rozmowe.
Pytania: -czy pracowalam na miesnym
-jaie znam rodzaje miesa
-czy wiem co bedzie nalezalo do moich obowiazkow
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-28 18:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2015-02-18 18:36:54]:
Stary kisielin ma juz nowego kierownika. To fajna kobitka!
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-02-28 19:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-28 18:56:01]:
Tak w kisielinie awnasowal zastepca.
Agnieszka jest idealnym kierownikiem. Wszystkim zycze takiego kierownika!
a ogłoszenia bedzie widniec.nw tej firmie tak jest.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie