Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dino Polska

Pracowałeś w firmie Dino Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
adda - 2015-07-11 23:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BeniA - 2015-07-11 22:37:28]:
Dopóki same będziecie się na to godzić to tak będziecie miały nigdy bym się nie zgodziła pełnić takiej funkcji bez odpowiedniego wpisu w umowie i dodatku funkcyjnego same sobie jesteście winne u mnie na sklepie / też DINO/ dziewczyny - funkcyjne też za frajer robią ,jęczą ,stękają ale pełnią funkcję i nie ma odważnej by się odezwać choćby do regionalnego
zdjecie uzytkownika
funkcyjna - 2015-07-12 00:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukająca pracy - 2015-05-19 14:26:49]:
Najniza krajowa na premie nie licz chyba ze kierownikiem jestes lub dupowlazem
zdjecie uzytkownika
ironia - 2015-07-12 10:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie na sklepie dziewczyny się odezwały do regionalnej w sprawie dodatku i wpisu w umowie. WSZYSTKIE razem!!! Wiecie co usłyszały: że nie ma takiej możliwości... poza tym ile firma miałaby dać takim "funkcyjnym" skoro młodszy zastępca ma 100zł (naprawdę:-))) dodatku do pensji. Takie rzeczy tylko w Dino...
zdjecie uzytkownika
adda - 2015-07-12 19:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ironia - 2015-07-12 10:43:43]:
No i co? zgodziły się na pełnienie funkcji za friko :):) no to co się dziwicie że DINO na takich ludziach bazuje.Nie ma wpisu-nie ma dodatku to niema funkcyjnych i tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
MISIAPYSIA - 2015-07-12 19:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ARRRR - 2015-07-09 12:24:12]:
PIP NA ANONIM NIE ODPOWIADA. POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
ironia - 2015-07-13 08:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MISIAPYSIA - 2015-07-12 19:51:17]:
Tylko widzisz niestety w każdej umowie, którą podpisuje kasjer sprzedawca jest zapis, że pracodawca może zlecić pełnienie dodatkowych obowiązków pracownikowi. Można zatem pełnienie funkcji podciągnąć pod wypełnianie poleceń przełożonego wynikających z umowy o pracę. Byłam z tym nawet w PIP-ie , mają tam co tydzień darmowe porady prawne i prawnik potwierdził, że można zlecić pracownikowi na podstawie tej umowy, którą mamy wykonywanie dodatkowych obowiązków związanych z pracą, a o tym tu rozmawiamy. Poza tym odmowa wykonania takiego zadania jest w świetle prawa traktowana jako odmowa wykonania zadania zleconego przez przełożonego i wiąże się z konsekwencjami prawnymi, ze zwolnieniem z pracy włącznie. Jest to tylko dobra wola pracodawcy czy chce ci coś za to dać czy nie i czy da zapis w umowie czy nie... Inną kwestią jest to, że nasz pracodawca pozostawia swoje mienie, sejf, odpowiedzialność za swój dobytek warty niejednokrotnie ponad milion złotych w rękach kasjera - sprzedawcy.... i myślę,że to jest problem, z którego powinien sobie zdać sprawę nasz pracodawca. Czy naprawdę można powierzać z pełną odpowiedzialnością cały swój biznes osobie zatrudnionej na stanowisku kasjer sprzedawca na kilkanaście godzin dziennie????
zdjecie uzytkownika
kier - 2015-07-13 11:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli dziewczyna jest ambitna to przyjmie posadę osoby funkcyjnej, ponieważ taka posada daje możliwość awansu.Fakt że bez dodatku ale jeżeli będzie rzetelnie wykonywać swoje obowiązki, to przy tym tempie rozwoju firmy awans jest pewny. U mnie dwie dziewczyny awansowały jedna na kierownika-zaczynała od kasjera, druga na szkoleniowca. Jeżeli chodzi o wpis wszystko zależy od waszego kierownika, zawsze może wystawić Wam opinie z uwzględnieniem zakresu obowiązków.Tak że jeżeli chcecie więcej zarabiać zawsze trzeba od czegoś zacząć.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-07-13 16:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik i zastępca rządy swoje wprowadziły i pracownice nie wytrzymują same się zwalniają jak będzie tak dalej to nie wytrzymamy takiego traktowania i wszystkie będziemy zmuszone się pozwalniac
zdjecie uzytkownika
kasjerka - 2015-07-13 21:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kier - 2015-07-13 11:11:39]:
Ambitna???raczej donosicielka imprezowiczka z zastepca takie w moim regionie awansuja aa dziewczyna ambitna jest zagrozeniem dla obecnej kadry juz nie jedna ambitna i madra dziewczyna poleciala a przydupasy i pustaki zostaly,zal patrzec na te co zostaly chociaz nagroda jest ubaw patrzenia na ich nieporadnosc i pustke w oczach
zdjecie uzytkownika
kier - 2015-07-14 11:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To współczuję. Kierownik powinien wyłapywać perełki które nadają się na awans i wspierać je w rozwoju, a koleżeństwo to prywatnie po pracy
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-07-14 19:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Takie pytanko jak to jest, że w Dino w Nowej Rudzie przy ulicy Fredry pracuje na stanowisku młodszy zastępca Pani Basia, a kasjerką w tym samym sklepie jest jest jej siostra Pani Katarzyna. A takie samo nazwisko nosi Pani Barbara i Pani Kierownik regionalna Wierzbicka. Cóż za zbieżność, robi się bardzo rodzinnie, a podobno procedury tego zabraniają.
zdjecie uzytkownika
bzzzyk - 2015-07-14 20:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka czy ktos z was wie jak sie maja dziewczyny w Ustroniu Morskim
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-07-16 13:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam wasze opinie bo rozważam pracę w tej firmie. Przed chwilą się natknelam w necie na Wasz związek zawodowy, może tam warto wysłać swoje wszystkie zale i ale bo od pisania tutaj niewiele się zmieni.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-07-16 19:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byłem ostatnio na zakupach w Dino na Kamińskiego w Legnicy, na mięsnym obsługiwał, gburowaty i nie wychowany pajac, który stwierdził że dla niego ważniejsze jest wyłożenie towaru niż obsługa klienta, a na prośbę aby założył rękawiczki powiedział że on lepiej wie kiedy ma to zrobić.Żenada ,rozumiem że jest was mało i macie dużo zrobienia, aleee obsługa nie miła, dobrze ze w Legnicy są inne Dina
zdjecie uzytkownika
uprzejma - 2015-07-19 15:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie ja też słyszałam że rodzina nie może pracować w jednym zakładzie pracy a to jakby nie było jest pokrewieństwo w lini prostej. Wychodzi na to ze niektórzy w dino w Nowej Rudzie mają układy u góry bo ponoć była mowa o przeniesieniu pani Katarzyny do innego Dino ale już ucichlo i o przeniesieniu nie ma mowy. Wiec samo się nasuwa na myśl że są jakieś powiązania bo gdyby nie było żadnych powiązań z regionalna to na kierownika wzięli by kogoś ze sklepu a nie przenosili z innego bo po co ,obecni pracownicy tez zasłużyli na awanse a nie tylko na opier.......
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-07-28 14:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Kłecku na dziale mięsnym w soboty tragedia, jedna ekspedientka obsługuje a dwie wykładają towar ,istna masakra. Musisz brać taki towar jaki akurat jest otwarty z folii ,chociaż boczek tłusty jak cholera ,a pod spodem opakowany ładny przerośnięty kawałek ,ale nie dopóki nie sprzedadzą tego chłamu ,to nie ma mowy abyś dostał inny.Żegnaj Dino!!! wolę zrobić zakupy w małych sklepikach ,tam przynajmniej mogę sobie towar wybrać.
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-07-28 14:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uprzejma - 2015-07-19 15:59:57]:
A Pani Barbara to niech siE przeszkoli w rekrutacji .Takich pytań nie miała prawa zadawać .Jest ustawa o danych osobowych, która chroni pracownika przed takimi pytaniami!!! Wstyd Pani Barbaro wstyd!
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-07-28 20:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzysk ,wszystko kosztem ludzi, po wioseczkach ludzie pracowali i siedzieli cicho, ludzie z większych miast się burzą i masowo zwalniają.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-07-29 12:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty kris co - byłeś na tej rozmowie??
A może jesteś jasnowidzem czy co??
Wstydz się.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-07-29 14:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Barbara powinna nauczyć się kultury. Co to za kierownik, który biega po sklepie w spodniach dresowych? Oj Pani Barbarze procedury są dalekie. A jeszcze jej pracownicy umieszczają piękne fotki z pracy na sklepie, przechwalając się jak to nudzą się w pracy. Gratuluje :)
zdjecie uzytkownika
rozbawiona - 2015-07-29 21:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Drogi Kliencie widzę że bardzo dobrze znasz procedury jak na osobę z poza firmy. Napiszę Ci jedno jak Cię mąż zostawił dla innej bo jesteś taką a nie inną osobą to zajmij się szukaniem miłości.Bo to że schudłaś niestety rozumu Ci nie doda. Dodatkowo powiem że procedury mówią że mają być czarne spodnie nic nie mówią że nie dresowe.Moje koleżanki nie wstydzą się że pracują w Dino .Szanują pracę. Przedstawię regionalnej nagrania jak nagrywałaś nasze rozmowy po skardze na Ciebie. Mam nadzieję że wytoczy Ci sprawę w sądzie za nagrywanie w miejscu pracy bez jej zgody gdzie wszyscy mieliśmy powiedzieć co o Tobie sądzimy i jak wygląda praca z Tobą.Dodatkowo na służbowym komputerze zostawiłaś swój pozew rozwodowy z takimi błędami że żal -trzeba było nie drukować w pracy. Daj nam spokojnie pracować jak sama nie szanowałaś pracy. Uważasz że polepszyłaś sobie życie ,to zostaw nas w świętym spokoju.Żyj swoim własnym życiem i nie jącz jadu. Chcemy wszyscy o Tobie zapomnieć. Nie wiem co Twój nowy pracodawca powie jak wyślę informację jak cieszysz się z tego że nagrywasz regionalną po skardze na Ciebie. Zacznie zastanawiać się do czego się posuniesz w Rossmanie?Zaczniemy walczyć Twoją bronią. Myślałyśmy że Ci się znudzi ale widać Twoje życie towarzyskie nie jest zbyt bujne że masz tyle czasu.Pierwszy i ostatni raz odpisuję na te Twoje brednie . Jak będziesz dalej uprzykrzać nam pracę zaświadczę nawet w sądzie co robiłaś.
zdjecie uzytkownika
WSZECHSWIATEK - 2015-07-30 12:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIEŚMIERTELNOŚĆ
NORMALNE PRZEMIANY KOMÓRKOWE W ŻYCIU PŁODOWYM ODGRYWAJĄ SIĘ Z ALKOHOLEM KTÓRY WYTWARZA SIĘ Z CUKRU W MITOCHONDRIACH PO CZYM IDZIE DO APARATU GOLGIEGO I PRZYŁĄCZA FOSFOR ,I TAKI ALKOHOL Z FOSFOREM JEST TAK SILNYM ZAWIASKIEM GRAWITACYJNYM I NAPIĘCIOWYM ZE JAK POWTÓRNIE SPALA SIĘ W MITOCHONDRIA I NADAJE KOMÓRCE SZYBKOŚĆ PRZEMIAN KOMÓRKOWYCH O 10 RAZY SZYBSZYCH NIŻ GDYBY SAM SIĘ ALKOHOL BEZ PRZYTOCZONEGO FOSFORU SPALAŁ , DZIEJE SIĘ TO GDY JESTEŚ WOLI W ROZWOJU NAWET I TRWASZ W MYŚLI JESTEM NIEŚMIERTELNY I ŻYJESZ 7 RAZY W ROKU MODLĄC SIĘ DO TRÓJCY I DZIEK CZYNIĄC W ŻYCIU PRZYJMUJĄC I BLOGOSKAWIĄC I POSIŁKI I NAS WEDLE ŻYCIA DOBROCI JAK PRZEZYWASZ .DO JEZYSA BYŁA ŚMIERTELNOŚĆ BO NIE BYŁO ODPUSZCZENIA WIN I LECYTYNA B4 ZALEWAŁA UMYSŁ I NIE BYŁO DANE ŻYCIE NA ZIEMI OD ADAMA I EWY OD JEZUSA PISZE NIE PRZYJMUJ RAKA BO BIADA CI BO CHORÓBSKO I KODUJ SOBIE MYŚLĄ TE LEPSZE CHWILE NP. WZROKU A NIE TE GORSZE JAK JESTEŚ OSOBA MODLĄCA TO NA TO MASZ WPŁYW A TAK NIE MY MODLĄCY W SPRAWIEDLIWOŚCI MAMY NA TAKA OSOBĘ WPŁYW I MNIEJ LITOŚĆ BO MUSISZ ZROZUMIEĆ ZE WIELU Z WYCHOWANIA ZŁEGO WZRASTA WIN RODZICÓW WIĘC TEZ WYCHOWUJ I CZYNAMI SWOIMI ŚWIADCZ O ŻYCIU ..CZYLI MIELI LECYTYNIE B4 JAK MYŚLELI DO JEZUSA WIĘC NA NIEJ Z TA MYŚLĄ JESTEM NIEŚMIERTELNY NIECHĘCI ŻYCIA NIESTEMPLOWANY I SOBIE TYLKO UŚMIERCANIE MOGLI ZAPISYWAĆ BO Z NIEBA TAKIE BŁOGOSŁAWIEŃSTWA DO JEZYDA BYŁY I NA LECYTYNIE B4 TEJ MYŚLI ZE JESTEŚ NIEŚMIERTELNY NIE WYTWARZA SIĘ NA RYBOSOMACH ENZYM JAKI MAJA PŁODY I DO ROKU NIEMOWLĘTA SZCZĄTKOWO NA KTÓRYM ALKOHOL WYPRODUKOWANY W MITOCHONDRIA Z CUKRU 2 ALKOHOLE Z JEDNEGO CUKRU POWSTAJĄ,TO ON IDĄC DO APARATU GOLGIEGO GDZIE JEST TEN ENZYMEM A NA LECYTYNIE B4 GO BRAKUJE TO TAM NORMALNIE JAK ŻYJEMY W WIERZE Z SYNKIEM MOIM JAK Z SIATECZKI ŚRÓDPLAZMATYCZNEJ SZORSTKIEJ NA RYBOSOMACH JEJ POWSTAJE APARAT GOLGIEGO TO RYBOSOMY NA NIEJ WYTWARZA TEN ENZYM I DO NIEGO APARATU GOLGIEGO GO DOPROWADZAJĄ I JAK ALKOHOL IDZIE DO APARATU GOLGIEGO TO TAM NA NIM JAK JEST W BŁONIE APARATU TO ŁĄCZY I PRZYJMUJE FOSFOR Z ALKOHOLEM A PÓŹNIEJ NA TYM ALKOHOLU ZACHODZĄ PRZEMIANY KOMÓRKOWE I NP. NA PŁODACH JAK PRZEPROWADZA SIĘ OPERACJE TO ORGANELLE SIĘ W 100 PROCENTACH REGENERUJĄ A TAK PO ROKU JUŻ Z TYM JEST PROBLEM I NASZE DZIECI ZAWSZE BĘDĄ NIEŚMIERTELNE BO DO ROKU ZROZUMIE I PRZEŻYJE ZE NIEŚMIERTELNY A MY JA PONOWNIE NABIERZEMY I NABRALIŚMY ZE MNĄ A JA BĘDĘ MIAŁ TEZ WITAMINKĘ DLA OSÓB W WOLI ALE W WIERZE SIĘ 7 RAZY W ROKU NIE NIESPALAJĄCYCH Z ALKOHOLU PLUS FOSFOR I ONE STANOWIĄ TEZ DOBRY ŚRODEK ANTY WIRUSOWY I TEZ 2 FOSFORY MOŻNA DO ALKOHOLU PRZYJĄĆ BO JAK SPALA SIĘ TEN ALKOHOL TO ON JAK DNA W SZCZEKNIE WIRUS DO KOMÓRKI TO JAK SPALA SIĘ TEN ALKOHOL TO ROZWALA NA FRAGMENTY DNA LUB RNA WIRUSA I MIJA INFEKCJA A TAK W WITAMINCE DOSTARCZONY ALKOHOL POMORZE W ŻYCIU I SPRAWI ZE BĘDĄ ŻYLI O 50 LAT DŁUŻNEJ OSOBY DOBRE W WIERZE DOBREJ WOLI A TAK WPROWADZONA UŻYWKA DZIAŁ TAK ZE NAJPIERW IDZIE DO WĄTROBY I JA WYPEŁNIA TEN ALKOHOL PÓŹNIEJ IDZIE DO NEREK Z WĄTROBY A PÓŹNIEJ Z WĄTROBY IDZIE DO NEREK DALEJ DO TRZUSTKI DALEJ DO PLUĆ DALEJ DO ,,,,,,,,,,,,,AŻ W KOŃCU BRAKUJE GO JUŻ DLA TARCZYCY I UMYSŁU BO JAK TAK PO KOLEI WCHODZI TO BYM UMARŁ Z PRZEDAWKOWANIA GO A NIE DOJDZIE DO MOZGO BY GO WYPEŁNIĆ TYM ALKOHOLEM BO ZANIM TAM DOJDZIE TEN ALKOHOL JEST ZUŻYWANY I PRZEZ WĄTROBĘ IM WIĘCEJ PIJESZ TYM WIĘCEJ GO SPALA PÓŹNIEJ WĄTROBA TO TEZ ALE TO POZWOLI JUŻ O 50 LAT DŁUŻEJ ŻYĆ I SPOŻYTY Z FOSFOREM TEN ALKOHOL NIE POZWOLI SIĘ TAK NA NIM OPIĆ BO TYLKO 1/3 DOCHODZI DO UMYSŁU A RESZTA SZYBKO Z RECEPTOROWY JEST WYBIJANA A NORMALNIE JAK ALKOHOL SPOŻYWAMY TO ON IDZIE DO RECEPTOROWY DO MOZGO I TAM ŁĄCZY SIĘ Z FOSFOREM I JEST Z TAMTA WYBIJANY I STARCZA TYLKO DLA WĄTROBY NAJWYŻEJ WEDŁUG WIARY TROCHĘ DO KOMÓREK LIMFATYCZNYCH A TAK TAM GO MASZ BO TO NORMALNA KOMÓRKA I SOBIE GO WYTWORZY TO WTEDY I HIV SIĘ WYLECZY ,,,,A CHOROBA ZWIĄZANA Z PRZYJMOWANIEM ALKAIDÓW I ALKOHOLU Z FOSFOREM TO ZA DUŻO KWASU fosforowego czyli botoxu I NIEKTÓRE OSOBY WCIĄGU MIESIĄCA MOGĄ SIĘ POSTARZEĆ I O 40 LAT ,,,,,,,,,,,,,,,,,I TAK GROZI W UPIJANIU SIĘ TYM ALKOHOLEM Z FOSFOREM JAK NIE BEDZIE UMIARU CO NAJMNIEJ 3, 4 DNI SIĘ UPI
,,,,,,,,,,i wystarczy żyć w wierze w trójcy i mamie bożej Maryi i mojej i z świętymi nauk w rozwoju być osoba dobrej woli i nie koniecznie być idealnym ale rozwojowym słuchać dobrych rad lub na swoich błędach się uczyć ,,a od spowiedzi i wybaczam na cod Zień a odpuszczam z Jezusem i wtedy ustempóją lecytynki b4..i podemkną wojsko ziemi i dla mnie czyni pokój teraz tam po prostu mój głos w wadze 3,5 W 10 GENERAŁACH DECYZJI procent chce mieć i nie koniecznie to uchwała musi być to do ziemi bo poznania sam stanowię armie z kapłanami i osobami do tego wyznaczonych prze zemnie ,i w mych naukach się czytajcie bogactw przeżyć nieśmiertelności bo i kiedyś jak bym chciał znów wejść w reinkarnacje to lobie sobie swobodnie zadecydować czy eutanazje zrobię czy komórkowo umrę czy wyjdę z ciała go żywym zostawiając a już za nim czy lubcie wedle wszystkich sex i każde z n
zdjecie uzytkownika
WSZECHSWIATEK - 2015-07-30 12:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i podzrawiam market dino opole komprachcice w szczeguln osci marka i jego babcie i kolegow i przyjaciul i malwinke i darka i lukaszka obci,,,,,,, i boduske i benie i kasie i wiole i stara kierowniczke
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjna do dino w Nowej Rudzie. Z początku rozmowę przeprowadzał ze mną Pan Dawid o ile dobrze pamiętam i rozmowa przebiegała dobrze. Pytania były konkretne i stosowne aż do momentu gdy do biura weszła pani Barbara i zaczęła zadawać pytania bardzo niestosowne bynajmniej jakbym się starała o pracę w agencji towarzyskiej. Dla niej najważniejsze było to czy mam męża chłopaka czy mam dzieci czy planuje dzieci. Najlepiej gdybym była stara panna bez dzieci i rodziny i swój cały czas poświęcał na prace w dino bez żadnego życia prywatnego. To nie była moja pierwsza rozmowa o pracę ale pierwszy raz spotkałam się z takimi pytaniami na stanowisko kasjera. Żenada
Pytania: Pytania Pani Barbary:Czy mam męża, chłopaka. Czy mam dzieci lub czy planuje dzieci. Natomiast Pan Dawid zadawał pytania czy jestem chętna do pracy, czy jestem dyspozycyjna czy będę miała czym dojeżdżać do pracy.
zdjecie uzytkownika
tyska908 - 2015-07-30 18:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WSZECHSWIATEK - 2015-07-11 23:43:53]:
jasneee... ja tez nie chcialam byc funkcyjna ale ze nie ma konkretnego stanowiska w sklepie przypisane w tej firmie tak wiec jesli kierownik kaze to idiesz na kase, na mieso, magazyn lub do biura tak jak funkcyjna, wchodzi to w moj obowiazek w danym dniu itd. Praca w Pabianicach (łódzkie) ale premia dla wszystkich pracownikow stala 200zł
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2015-07-31 22:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma jak usunac wpis ale tu mozecie i tylko tu zobaczymy czy tam usuniecie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dino Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dino Polska?
Zadaj pytanie
alert