brak logo

Kapropol Sp. z o.o. Kompleksowa Realizacja Oznakowania Dróg i Ulic

Piaseczno

Opinie o Kapropol Sp. z o.o. Kompleksowa Realizacja Oznakowania Dróg i Ulic

pracownik 2011-02-21 04:38
Ta opinia nie jest od przyszłego pracownika! Ludzie tu zwalniają się po dwóch miesiącach pracy.Skąd taka opinia? Kpiny!
Tintin 2012-04-24 09:13
Co to za opinia? Większego syfu niz w tej firmie swiat nie widzial. wykorzystuja ludzi,nie placa !!!!!, nie maja uprawnien. Uciekac jak najdalej !!!!!!!!
Erfin 2012-05-07 22:05
popieram tego ktory pisal u gory. na pieniadze czeka sie miesiacami, zanizaja stawki oszukuja, ciagle tam sie wszyscy zwalniaja, a co do uprawinien na te samochody ktorymi jezdza buhhahaha smiech na sali, nawet bezdomny moze tam kierowac hdsami
DAF 2012-05-12 22:15
Ja pracowalem tam 8 miesiecy obiecywali kokosy nigdy nie dostałem akordu nawet gdy sie zwolniłem gdy szedłes po zaliczke patrzyli sie w biurze jak na [usunięte przez moderatora] kierowników 5 najlepszy jest mechanik [usunięte przez moderatora] ktory nic nie umie zrobic tylko prowadzi do serwisu te samochody. Pracujesz nie raz i po 17 godzin za sama podstawie praktycznie ktorej nigdy i tak nie dostałem w czasie 10 tylko jakos tak 20
kierownik 2012-07-11 11:55
Firma na wysokim poziomie dla ludzi inteligentnych i wysoka kulturą osobistą.Niestety z powodu braku odpowiednich fachowców zmuszona została do zatrudnienia osób niepełnosprawne intelektualnie które musiały odejść ponieważ nie radziły sobie z prostymi czynnościami.
black.jack 2012-07-13 21:22
Pacowałem w Kapropolu do maja. Nigdy nie dostałem wypłaty na czas. Musiałem straszyć tego całego prezesa sądem żeby w ogóle cokolwiek odzyskać. Co do prezesa i kierowników - to mafia. Doprowadzili do upadku tej firmy. A ten [usunięte przez moderatora] od transportu to dopiero idiota. Wszystkim się podobno chwali że zainwestował kupę kasy w kapropol i dzięki niemu jeszcze nie ogłosili upadłości, a tak naprawdę to prezes z magazynierem i jednym z kierowników nabrali na niego kredytów i go [usunięte przez moderatora] ! To cyrk !! Nikomu nie polecam bo nic tam nie zarobi !!
Mc.Donald 2012-07-13 21:56
kolego też tam pracowałem w zeszłym roku ale od jakiegoś czasu widzę że stodoła jest pusta. myślałem że zbankrutowali ..? wtedy płacili całkiem nieźle tylko z opóznieniem a widze że tu piszą o nich nieciekawe rzeczy, a ten o którym wspominasz to psychiczny gość, pracowałem z nim na autostradzie, był operatorem hds. on jest upośledzony, podobno zatrudnili go bo to rodzina jednego z prezesów ...? pracuje teraz w podobnej firmie i wypłaty są ok w terminie i są przyjęcia. jak ktoś zainteresowany niech da znać : [usunięte przez moderatora]
DAF 2012-08-19 17:48
[usunięte przez moderatora] nie firma kierownicy nawet studiów nie maja hahaha
detektyw 2012-08-23 08:16
DAF jesteś jedyny który pracował 8 miesięcy ,to tak jak byś się podpisał swoim nazwiskiem.
DAF 2012-08-31 09:12
Taki sam z ciebie detektyw, jak mechanik ty BALASIE bez wykształcenia !!
Nor 2012-11-29 23:11
Erfin - 2012-05-07 22:05:58

popieram tego ktory pisal u gory. na pieniadze czeka sie miesiacami, zanizaja stawki oszukuja, ciagle tam sie wszyscy zwalniaja, a co do uprawinien na te samochody ktorymi jezdza buhhahaha smiech na sali, nawet bezdomny moze tam kierowac hdsami
a czym zajmuje się [usunięte przez moderatora]
xx 2013-02-08 10:29
A ty [usunięte przez moderatora] jakie masz podstawowe,[usunięte przez moderatora]
krzych 2015-01-31 15:12
czytałem , że przy Budowie mostu półocnego Kapropolowi nie zostały wypłacone pieniądze od głównego inwestora i firmy za to odpowiedzialnej. Czy ta sprawa się w końcu rozwiązała czy też firma została całkiem na lodzie ? bo jeśli tak to chyba pracownicy nie byli zadowoleni z braku wypłat co było pewnie tego konsekwencją...
kubbik 2016-05-07 15:35
wydaje mi się, że teraz coraz cześciej czy ratusze czy inne firmy korzystają z ich usług, bo naparwde na drogach jest potrzebne nowe oświetlenie no i wszystko to co było do tej pory też według mnie trzeva zmodernizować, a chyba cenowo też nie wychodzi to źle?
Zostaw swoją opinię o Kapropol Sp. z o.o. Kompleksowa Realizacja Oznakowania Dróg i Ulic - Piaseczno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kapropol Sp. z o.o. Kompleksowa Realizacja Oznakowania Dróg i Ulic