brak logo

Cuda S.C. Zakład Przetwórstwa Mięsnego i Wędlin

Bytom

Opinie o Cuda S.C. Zakład Przetwórstwa Mięsnego i Wędlin

anonim 2011-08-29 06:01:22
chce napisac ze [usunięte przez moderatora] ktory sprzedaje nie tylko ludzi na zakladzie za kase i bronki ale rowniez siebie na cidrach na targu... [usunięte przez moderatora] a do salcesonu dają stare szynki i schaby i kosci smierdzace i zapeklowane bo co z tym maja zrobic?
infobot 2011-08-29 14:59:05
Ja nie mogę nawet nie ma kiedy zjeść śniadania z wielką laską puszczają cię do domu . Szef to już masakra [usunięte przez moderatora] w domu wciska kit starej że idzie pomagać chłopakom na rozbiorze a siedzi w biurze i ogląda jakieś pornuchy . A na produkcji są same kofitury sprzedadzą cie szefostwu . Co do wyrobów dobre są ^^ a tak szefostwo i produkcja banda cwaniaków i [usunięte przez moderatora] żeby ci [usunięte przez moderatora]
Adios 2011-08-31 11:29:17
mialem tam 3 lata praktyk..nawet niebylo zle..... najwiekasza [usunięte przez moderatora] produkcyjna to [usunięte przez moderatora] przylizus szefa a tak to nienarzekam na produkcje tyle z mojej strony
Adios 2011-08-31 11:33:56
no ztym wychodzieniem z pracy to masakra....zostawalismy po godz a bronka pado..."a wy juz idziecie " tak praiwie dziennie bylo i na dodatek wysylala [usunięte przez moderatora] abo jego babe na zwiady czy wszystko bylo zrobione do porzadku..nigdy jej nic niepasowalo
anonim 2011-09-18 06:51:35
tez mialem tak praktyki dawno dawno temu najlepiej bylo na rozbiorze jak z [usunięte przez moderatora] co czwartek walilo sie do dzioba tak zeby [usunięte przez moderatora] sie nie kapli. ale najgorzej bylo z wyjsciem do domu trza bylo caly czas [usunięte przez moderatora] ze szczota albo szmata zeby wszystko bylo na picus glancus bo inaczej cie poprostu nie wypuscili z tego syfu a za nadgodziny zapomnij zeby ci zaplacili.. chyba ze pyskiem [usunięte przez moderatora]. najlepsze jest to jak wysylaja skladki na emeryture po 8zl ale ten zaklad to juz przeszlosc nie wiadomo czy to istnieje jeszcze pozdrawiam
maniek 2011-10-19 03:26:34
faktycznie z tymi skladkami to polecieli w ciula.. Po 5zl 8 itd takie smieszne kwoty zdazalo sie nawet po 40gr no ale jak sie podliże [usunięte przez moderatora] to 80zl wysla niestety taka prawda! Do dzis czuje tego [usunięte przez moderatora]
arek makowski 2011-11-11 08:40:01
Witam, a co byscie powiedzieli zeby wyslac tam PIP? moze w koncu zrobia tam porzadek? jak wyglada z oddaniem l4? pracownicy pracuja dalej? myslalem zlozyc tam papiery bo jestem wykwalifikowanym wykrawaczem pracowalem w usa oraz belgi ale po przeczytaniu tych komentarzy [usunięte przez moderatora] taki zaklad dziekuje skonczylem
kl 2012-05-01 17:36:19
a dejcie pokoj ja tam wlasnie robia i za wesolo nie ma. szef i stara [usunięte przez moderatora] zamiast kogos zatrudnic to wykorzystuja kilku pracownikow na taki [usunięte przez moderatora] zaklad... zal..
franiu 2012-09-08 03:32:57
ja tez tam par lat robilem,wykorzystywanie na maxa za marne grosze,przewędzanie starych kiełbas i tym podobne praktyki,makamba leje w gacie i się osrywa,taka osoba to najlepszy pracownik w kontakcie z zywnoscia,,,,szef ujdzie w tłumie,ale pantoflaż,uciekłem z tego obozu,bo czy 6 czy 16 godzin,wypłata taka sama,i czekaj czasem pare godzi az ci ją ktoś z wielką łaską da...
damian 2012-09-22 00:29:23
ludzie!!! [usunięte przez moderatora] jak sto piedzięsiąt,szkoda gadać,robiłem tam szkole a potem troche pracowalem,ale ostatecznie ucieklem za granice,tam na bramie powinien byc czerwony krzyz na białym tle i informacja,ze to zaklad dla oblakanych a nie masarnia,najlepszy jest ogrodnik kapuje az miło knare ma jak klamka od zakrysti i wylizuje szefostwu dupe po sraniu,szef ma taki bebech że jak idzie do kibla to [usunięte przez moderatora],szefowa ma takie pojęcie o masarnictwie jak nie porównując świnia o fizyce kwantowej,ale na szczęscie świnie od byka odróżniaale co tam,tytuł mistrza ma,ale nie w masarnictwie tylko chyba w łapówkarstwie,jakbyście słyszeli co ta chora kobieta niekiedy wygaduje to byście się nogą przeżegnali,najlepiej jak się otrzymuje dwa sprzeczne ze sobą polecenia,jedno od stasia a drugie od [usunięte przez moderatora] uczniowie ze szkół specialnych,pracownicy poniektórzy z dilerą alkocholową,[usunięte przez moderatora] wali spirol od szefa za masownicą,hehe bez kitu,lepiej nie przekraczac progów tego domu wariatów
pajkos 2012-09-24 10:47:37
tafel ty [usunięte przez moderatora] nie dorobiona sam jestes po hilwie!!!!! a [usunięte przez moderatora] umarl jak bys chcial wiedziec. [usunięte przez moderatora] jest ciagle nie wyruchana a szef zna sie tak na rozbieraniu swin jak ja na biciu konia haha
damian 2012-10-01 21:42:47
jak umarł???? jak kłamiesz to ci [usunięte przez moderatora] gnaty polamie!!!!
damian 2012-10-01 21:53:17
nie pajkos,poważnie,przegiołeś,jak bede w Polsce to cie [usunięte przez moderatora] bo wiem gdzie...a ty nie wiesz kiedy to nastąpi...[usunięte przez moderatora] jest mały...a o której się tam kończy też wiem,także żyj w strachu kolego...
oliwka 2013-02-07 12:06:52
co wy gadacie ten zaklad jest super moja mama tam pracuje od lat i zawsze wynosi z tamtad jakies kielbaski szyneczki i nigdy nam dobrego jedzenia nie braknie :):):)
nikciaweronikcia 2015-01-25 00:42:48
Hejo wam, powiedzicie mi kochani moi, czy ten cały zakład Cuda (fajna nazwa w ogóle :D ), wymaga książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych jak chciałabym się u nich zatrudnić czy nie wymagają niczego takiego? i czy chcą jakieś doświadczenie czy wystarczy chęć do pracy i ogólne takie ogarnięcie życiowe?
Rybka 2015-03-26 05:16:06
Kurcze, szkoda że @nikciaweronikcia nikt Ci nie odpowiedział, bo sama chciałam o to zapytać. Kusi mnie robota w Cuda właśnie, bo z moim wykształceniem nie mogę sobie pozwolić na wiele, a ten zakład przetwórstwa mięsnego i wędlin wydaje się być w porządku, tylko ja niestety nie mam w chwili obecnej na tyle luźnych pieniędzy żeby robić sobie tą książeczkę. Chciałabym wiedzieć czy dałoby rade bez, chociaż na początek
leokadia klientka 2016-07-29 09:10:03
ludzie zrobcie cos z sklepem jak sie jedzie na chorzow niech ta pani w koncu mi da cos swiezego a nie sie pozbywa staroci :(
waldek 2016-07-29 11:26:25
no i jak z ofertami pracy? zastnawiam się jak to wszystko wygląda i też czy na pewno warto do nich iść, bo nie widziałem, zeby były jeszcze jakieś inne szkolenia wewnętrzne potem robione, chyba ich nie ma.
Zostaw swoją opinię o Cuda S.C. Zakład Przetwórstwa Mięsnego i Wędlin - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cuda S.C. Zakład Przetwórstwa Mięsnego i Wędlin