Opinie o Tomas Kebab Grzegorz Kołodziejczyk w Bytom

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych i byłych pracowników o firmie Tomas Kebab Grzegorz Kołodziejczyk. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Tomas Kebab Grzegorz Kołodziejczyk o rekrutacji.

Branże: Restauracje

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Tomas Kebab Grzegorz Kołodziejczyk w Bytom

baner wywiady
Kebab Nowy wpis

Nie polecam ciągle dźwigają ceny narzekają na dostawców a o tym że mają co chwilę zamknięte już lepiej nie wspominać człowiek jedzie z Tarnowskich gór specjalnie na kebaba i całuje klamkę bo personel woli iść się łatać od tylca.... A fuj.

Kebab Nowy wpis

Cyc*

Mogę tylko powiedzieć wszystkim ziomkom ze sprawdzone miejsce na tip top, chlejus chleje chartom, podaje co niektórych klientów do sprawy, kebab palce licząc.

Urszula Nowy wpis
@Cyc*

Co proszę??? Totalnie nic nie rozumiem z tego komentarza... można jeszcze raz i po polsku? :D

Tomasz

Zmiana lokalizacji. Nowy adres ul Świętego Wojciecha 11 41-922 Radzionków

Najka
@Tomasz

Lokal przyjazny chartom.

Wanda Nowy wpis
@Najka

A z yorkiem i wilczurem też można? :D A tak na poważnie, naprawdę można spokojnie wejść do lokalu z psem? Obsługa nie miała nic przeciwko?

Brałeś udział w rekrutacji na [stanowisko] w firmie Tomas Kebab Grzegorz Kołodziejczyk? Podziel się swoimi wrażeniami! Jak długo czekałeś na odpowiedź rekrutera po wysłaniu CV? Z ilu etapów składał się proces rekrutacyjny?
logo firmy Operator Kotwiarki
logo firmy Pracownik działu logistyka/magazyn w markecie budowlanym Bytom
Agencja Pracy Tymczasowej Work&Profit
(760 opinii)
Aplikuj na wiele ofert

Temat przedsiębiorstwa Tomas Kebab Grzegorz Kołodziejczyk w miejscowości Bytom jeszcze na wątku się nie zaczął, więc może macie jakieś aktualne info odnośnie pracy tam?

Ta opinia jest:

• Strzelców Bytomskich 200
    41-914 Bytom
  • NIP: 6791091797 REGON: 367157823
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)