brak logo

Karcher AKS Sp.j.

Reguły

Opinie o Karcher AKS Sp.j.

negatyw 2011-01-06 08:39:58
sorry ale ta opinia pozytywna to płatny marketing
3
Robert 2011-01-16 03:49:48
Miałem tą "przyjemność" tam pracować, najgorszy koszmar nocny jest lepszy.
1
anonim 2011-03-03 05:28:12
Zgadam sie z opinia,z daleka omijac,a pracownicy traktowani poniżej 0 poziomu,no oczywiscie oprócz wyjatkow .........
3
anonim 2011-03-18 08:08:17
a co to za wyjątki ?
2
polo 2012-01-02 22:57:40
Nie polecam jako pracodawców nie szanują sami siebie a tym bardziej pracowników.Mało płacili za pracę.
2
@@@@@@@@ 2012-03-16 08:46:57
A emilka to moze Pan [usunięte przez moderatora]????? zgadzam sie z wczesniejszymi opiniami na temat firmy . Praca w tej firmie jest nie mila , podczas wyplacania pensji kazdy modli sie aby byla w terminie oczywiscie jest to cud jesli wplynie w wyznaczonym terminie i w calosci.
Kazdy powod jest dobry aby obnizyc pensje nawet kruszenie lodow na biegunie.
3
bibi 2012-05-14 19:43:45
Jeżeli ktoś ma mocne nerwy,nie przeszkadza mu że wypłata będzie wpływała w różnych terminach i wielokrotnie zmniejszona z powodów które nie mają nic wspólnego z pracą,trzyma głowę nisko przy ziemi i spowiada się szefom co najmniej raz w tygodniu to firma AKS jest akurat dla ciebie.
2
Robo 2012-06-03 22:11:57
Jestem klientem tej firmy a raczej bylem. Współczuję byłym pracownikom, ponieważ - jak czytam - traktowani byli w identyczny sposób jak i klienci, czyli z kompletną nonszalancją.
Jednym słowem - jeżeli lubisz adrenalinę i stany poddenerwowania to polecam AKS,
jeżeli cenisz spokój i chcesz być traktowany w profesjonalny sposób to zdecydowanie wybierz inną firmę.
1
łuk 2012-06-09 11:44:51
Aż dziwne że jeszcze znajdują pracowników. Desperatów nie brakuje z powodu bezrobocia.Stanowczo nie polecam!
2
eskulap 2012-08-25 08:42:12
Zgadzam się z opiniami pracownik jest tam traktowany jako złodziej,[usunięte przez moderatora] i leń.Za nadgodziny się nie płaci.Tu zawsze pracodawca ma rację i nie ma znaczenia który to z szefów .Firma krzak , aż dziw że Karcher daje im autoryzację.
1
wala 2012-11-13 19:28:51
Nadal nie wypłacają wszystkiego w terminie.Na każdym kroku starają się oszczędzić.
1
Były pracownik 2012-12-12 09:59:10
Witam
W AKS pracowałem przez cztery lata i uważam że to najgorsza firma jaka istnieje na świecie. Pracodawcy zakłamani i specjaliści w oszukiwaniu nigdy nie było wypłaty na czas i ponadtto płaca większość pod stołem i w dodatku ocszukują żenada czy duży [usunięte przez moderatora] czy mały konus to obydwaj [usunięte przez moderatora].
duży to był molestowany w dzieciństwie i tak mu zostało a [usunięte przez moderatora] to ostatni tepak jednym słowem każdy jest dojony pracownik klient nawet jest tak że duży rąbie małego [usunięte przez moderatora] na kase
bez poważania dla nich
były 2012-12-19 19:18:21
Jak tam 4 lata mogles wytrzymac? Ja bylem krotko,bo dbam o swoje zdrowie psychiczne, ale to co tam sie dzieje to jakas paranoja. Nie szanuja ludzi, wedlug wlascicieli kazdy jest glupkiem i powienien przeprosic ze zyje i cieszyc sie ze daja mu te marna prace. Zero pojecia o zarzadzaniu. To sie nadaje do sadu bo to co uprawia ten wiekszy to [usunięte przez moderatora], wszyscy sa wyniszczeni psychicznie i wypaleni. A do tego nie placa tyle na ile sie umawiali. Z dala od tego miejsca.
1
Aks Karcher KrzysztoF Boruta Sławomir Czuba 2013-01-29 22:48:49
Witam

Firmę tworzy [usunięte przez moderatora], [usunięte przez moderatora] zrujnował firmę przez kilka lat, a [usunięte przez moderatora] ten krótszy kręci placki dodatkowo na jelonkach.

Generalnie firma swojego czasu miała złote czasy, ale zarządzanie ludźmi i chciwość właścicieli doprowadziła do tej ruiny co jest teraz. Maja tez jeszcze marionetkę zwolnionego z "Ramirentu" z aspiracjami na Dyrektora, ale dział handlowy to 2 os więc co to za dyrektor z wykształceniem podstawowym?

Rotacja ludzi swojego czasu jak w tesco na kabatach, poziom pracy podobny. Na 300 metrach jest 30 kamer jak w Big Brotherze - syndrom prześladowcy?. Pieniążki płacone pod stołem w kopercie, aby nie dało sie przeliczyć, generalnie wałek na wałku. Mają tez ściemnioną myjnie na Jerozolimskich i rozcieńczone płyny i oszukane zegary.

Generalnie nie polecam...mam nadzieje ze się niebawem zawiną.
4
Aks 2013-04-28 00:36:03
Cały czas pracuje w tym chlewie, z tymi pazernymi ludzmi i kazdego dnia zadaje sobie pytańie po co bo zadne pieniadze nie sa warte takiej atmosfery jaka robi wlasciciel, przerost formy nad trescia. Nie masz pieniedzy to nie [usunięte przez moderatora]pana bo sie osmieszasz. Wszystko co wyzej to prawda.
1
bimbuś 2013-12-04 11:10:14
Siema wszyscy pracownicy AKS nie przejmujcie się tym wyższym snobem i jego wspólnikiem przekrętem. U wyższego choroba sknerstwa się pogłębia niedługo będzie patrzył czy przetworzone produkty wychodzące z jego jelit nie będą się nadawały do powtórnego wykorzystania. Uciekajcie stąd gdzie indziej będzie tylko lepiej. Niech sami zasuwają jak są tacy mądrzy.
3
Rafał Ś. 2014-04-06 17:14:29
AKS chyba najgorszy serwis karcher w Polsce, obsługa sprzedaży w serwisie żenada ,tam nmikomu nie chce się pracować ,na czele z właścicielami tego czegoś.
Wole już jechać do Łomianek niż do tego bałaganu w Regułach. Nikomu nie polecam AKSu
2
czytelnik 2014-05-05 21:07:52
Skoro tak źle jest w tej firmie, to dlaczego wypowiadający się tu nadal tam pracują?
barbara 2015-02-18 22:14:13
No wlasnie narzekacie a pracujecie nadal w tej firmie mysle ze tak zle nie jest Ja tam wolę skupić się na temacie dotyczącym warunków pracy w firmie, a konkretnie firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jak wygląda proces rekrutacji i rozmowa kwalifikacyjna....pomozecie?
były 2015-03-22 10:58:51
Firma jasno przedstawia warunki współpracy tylko potem te warunki łamie.Część wypłaty płaconej pod stołem jest nieustannie zmniejszana,regulowana do dołu.Właściciele to naciąciągacze traktujący pracownika jak za czasów faraonów.Pracowałem tam 1,5 roku i o 1,5r. za długo.Szczerze nie polecam
3
Nilfisk 2015-04-14 19:50:44
Witam w firmie musi być bardzo źle bo ich Dyrektor przesłał do swojej konkurencji z Pruszkowa CV, chyba ucieka z tonącego statku ?!
SławekZłodziejNadZłodziejami 2016-06-22 11:29:02
O firmie AKS w skrócie można napisać, że to dom Wariatów.
Rola pseudo prezesów,a w szczególności Czubka polega na bieganiu po firmie,robieniu wielkiego niepotrzebnego szumu, szpiegowaniu pracowników i patrzeniu komu zabrać,uciąć coś z ciężko zarobionych pieniążków.
Jak wcześniej już ktoś pięknie to napisał,wypłata zależy od topniejących lodowców na Antarktyce.
Jest on człowiekiem bez honoru i jakiego kol wiek kręgosłupa moralnego,pluć mu na twarz a on powie,że pada deszcz;)
Odradzam każdemu pracowanie w takiej firmie,a za resztę pracowników trzymam kciuki by jak najszybciej znaleźli nową pracę,nie ma co się męczyć z Czubkami;)




5
ŁośSuperKtoś 2016-10-04 17:05:34
Serwis porażka
Firma porażka
Właściciele porażka
Zapraszamy do pracy:-)
4
maja 2016-10-04 19:13:38
A co dla ciebie oznacza słowo porażka @ŁośSuperKtoś? Bo mimo, że szukam pracy to jakoś nie przekonuje mniej twój negatyw kiedy go w ogóle nie wyjaśniasz
ŁośSuperKtoś 2016-10-25 13:01:07

synonimy:
(1.2) pot. fiasko, pot. klapa, klęska, niepowodzenie, plajta, przegrana, strata[2]
Zostaw swoją opinię o Karcher AKS Sp.j. - Reguły
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Karcher AKS Sp.j.