brak logo

Herkules Sp. z o.o.

Jastrowo

Opinie o Herkules Sp. z o.o.

oszukany 2013-01-17 15:46
Firma oszukuje na czym tylko może. Prezes nagarnia tylko dla siebie. Innym odbiera co tylko może. Jak sam nie moze dać rady to prosi o pomoc niemiaszków. Już kiedyś stwierdzoneo że w nazwie firmy widnieje błąd. Nie powinno być spzoo tylko kl. Najgorsza firma w jakiej można dostać pracę. lepiej juz iść na bezrobocie niż do pracy w herkulesie pod rządami cygana.
28
vin 2016-10-23 18:10
Ja byłem w Gdyni, niestety praca wiązała się z częstymi wyjazdami a płaca nie adekwatna do wykonywanej pracy. To było chyba rok temu.
1
zaciekawiona 2017-02-01 16:01
jak wygladaja teraz zarobki na produkcji w herkulesie? mowie o pracy dla kobiet
Mario 2017-08-08 13:02
Firma fajnie się zmienia jest coraz lepiej, duże inwestycje, my mamy dobre stawki - tylko wszystko zależy ile umiesz i jak szybko się uczyć - można dobrze zarobić.
W sumie polecam jest stabilnie.
6
wacek 2017-08-08 13:03
to nie ta firma :)
2
były pracownik z przed 10 lat 2017-08-15 12:54
chyba se jaja robisz. ta firma to dziadostwo!!!
wacek 2017-08-16 11:55
Z przed 10lat i obrażasz firmę - ??

potwierdzam opinię Mario - stabilna firma z przyszłością - ja w niej pracuje i jestem zadowolony
6
mk 2017-08-19 19:11
A premia jest w Hercuesie ?np świąteczną i miesięczną ?
2
Jaca 2017-08-21 14:01
świąteczna była co roku, premie są miesięczne uznaniowe i za nie chorowanie i za wydajność
można spoko zarobić ale wiadomo jak się chce a nie jak ci młodzi ciągle narzekają tylko
7
vil 2017-08-22 19:18
System pracy trzy zmianowy?
3
Zainteresowany 2017-08-22 19:45
To ile tak można zarobić w Herculesie na początek i z późniejszym stażem? Mniej więcej
Jaca 2017-08-24 09:38
ja jestem nastawiaczem z premią mam 24-25 brutto - po ponad 3latach
z tego co wiem na start zależy od doświadczenia chyba coś pomiędzy 17-19brutto
nowe są premie za wydajność no i za nie chorowanie więc kasa jest spoko i nie trzeba jeździć daleko
10
Ster 2017-08-24 14:49
To lepiej jak w Sterze można wyjść finansowo nie wspomnę o wronieckiej amice
2
next 2017-08-25 11:05
To firma stawia na rozwój i blisko do pracy
10
Nowy 2017-08-25 14:27
Witam.Czy we firmie znajduje się dział utrzymania ruchu naprawa remont?
4
dzony 2017-08-27 07:59
Ster....buahahhah pracowałem tam żartów sobie ze mnie nie rób

W herkulesie widać że starają się rozwijac firme ale pamiętają o pracownikach - pracowac trzeba ale płacą za to.
10
kentel 2017-08-28 10:17
Pracowałeś w Sterze i jakie masz opinie na temat tej firmy a firmą Herkules co pracujesz teraz?
..... 2017-08-28 20:20
A jak atmosfera panuje we firmie kluczowe?
1
Hello 2017-09-01 09:26
dla mnie atmosfera ok robię swoje, koledzy spoko nie mam na co narzekać
można czepiać się kierowników że wymagają ale to raczej wszędzie

najważniejsze że kaska na czas i to spoko poza tym luzik
6
Hejka 2017-09-02 09:02
Spoko firma cygana juz dawno odsuneli a lysego wyrzucili. Teraz jest coraz lepiej widać ze się starają.
9
nowy 2017-09-03 17:11
To firma stawia na rozwój
7
Marek 2017-09-04 12:13
Witam. Czy za prace w systemu zmianowym jest dodatek do stawki godzinowej ?
1
sent 2017-09-05 17:36
Po wpisach na go work dużo pozytywnych komentarzy jest umieszczanych na temat firmy
1
solo 2017-09-06 08:12
Tak jest warsztat oni naprawiaja wszystkie maszyny
6
Vero 2017-09-14 22:04
Ile firma płaci na początku zatrudnienia na godzinę?
Walus 2017-09-28 15:14
Jakoś koło 16.50 i do tego premie wszystkie
Atmosfera fajna się zrobiła ostatnio wiec chyba zostanę dłużej hahahahh
1
solaris 2017-10-09 22:28
10 Lat temu jak się zwalniałem z tej firmy to było dziadostwo. Nowo wcodzacy prezes zwolnił 1/3 załogi. przez wiele lat jeszcze tam było dziadostwo. teraz? Z tego co wiem nadal nie jest różowo.
1
Zostaw swoją opinię o Herkules Sp. z o.o. - Jastrowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Herkules Sp. z o.o.