brak logo

Prefabet-Białe Błota S.A.

Białe Błota

Opinie o Prefabet-Białe Błota S.A.

Ornitolog 2016-04-05 18:27
Można liczyć na zakład psychiatryczny na koniec kariery
7
xyz 2016-04-07 09:21
tak można liczyć na rozwój osobisty bo firma się nie rozwija niestety... pamiętaj, że rozwój musi być sfinansowany przez Ciebie! i czasami warto przynieść do firmy 20 tys by odciążyć Prezesa od dziennego wkładu (takiej inwestycji) w firmę. poza tym prefabrykacja to manufaktura, a płyty stropowe sprzedaja jak zwykłe kanałowe. to tyle...
Byly pracownik 2016-04-12 17:30
Pracowałem w tej firmie i nikomu jej nie polecam. Atrakcyjne wynagrodzenie to 3000zl brutto dla inzyniera budowy tysiac wiecej dla kierownika. Brak placonych nadgodzin i terminowej wyplaty. Wsparcie przelozonych?raczej cos takiego nie istnieje. Atmosfera pracy- mocno stresowa. Zadnych kolezenskich ukladow.
9
def 2016-04-13 13:03
zgadzam się! ogólnie tragedia a dyrektorzy średnia klasa mało się znają na swojej profesji. duża rotacja
8
Ornitolog 2016-04-26 20:19
Panie Prezesie, kiedy płacicie za nadgodziny ?
7
Alma 2016-04-29 18:59
Firma jest naprawdę spoko. Nie mam zastrzeżeń co do osób zarządzających, ani pracowników. Ludzie są mili i jest dobra atmosfera.
stokrotka 2016-05-02 00:53
Wazeliniarstwo to super sprawa w tej firmie! Lecz nikt do pensji Ci nie dołoży! Zresztą ciągnie się to przez kilka lat ,że pensja i nadgodziny nigdy nie były na czas. Zresztą jak zawsze- nic się nie zmieniło przez te kilka lat jak nie pracuję w tej firmie. Jestem bardzo zadowolona z innej pracy, przynajmiej tu pensja jest na czas, a nawet wcześniej!Pozdrawiam Cię Alma na wazelinie daleko nie zajedziesz- chyba masz z tego jakieś profity na których daleko nie pociągniesz! Życzę powodzenia tej firmie!
8
BELFER 2016-05-04 12:47
Też uważam, że firma jest spoko.
śmiechu warte 2016-05-05 22:04
firma ma status SPOKO? cokolwiek to znaczy nie polecam...
7
poszkodowany 2016-05-06 15:55
Witam,
ja jedynie mogę odradzić współpracę z tą firmą w zakresie wykonywanie usług transportowych, wiszą nam za faktury po 150 dni po terminie a termin 45 dni do tego czyli prawie 200 dni od wykonanej usługi a buta i pogarda Pana który mi zawsze obiecuje już nieskończoną ilość zapewnień nie zna granic, radzę szeroko omijać tą firmę firmą transportowym i życzę im z całego serca żebym im zabrakło aut i nie dowieźli towaru na czas może wtedy się otworzą oczy
7
cyyyk 2016-05-07 08:05
Ta firma jest OK, a z negatywnymi opiniami na tym forum się nie zgadzam. Są one nie do końca prawdziwe.
2
Dawid 2016-05-07 09:16
Gdybym się nie przeprowadził to na pewno dalej bym tam pracował. Dobrze mi się tam pracowało.
Polecam!
siwy 2016-05-08 11:15
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca na stanowisku inżyniera budowy? Bo widzę, że prowadzą teraz rekrutacje na to stanowisko. Czy warto aplikować na to stanowisko w tej firmie?
? 2016-05-08 18:15
jestem ciekaw kto pisze te pozytywne komentarze? Katarzyna z sekretariatu? hahahaa... przestańcie ściemniać cały świat wie jak jest naprawdę. trzeba mieć trochę wstydu i spojrzeć prawdzie w oczy!!!!!!!!!!
11
Karol 2016-05-08 18:55
buhahaha jak zwykle na tym portalu nie można się tak naprawdę niczego dowiedzieć. Może jednak znalazło by się tak troszkę normalnych komentarzy a nie tylko sfrustrowani byli (może i obecnie) pracownicy. Tych frustratów to aż żal czytać. Dajcie jakieś normalne opinie, bo jak człowiek chce zacząć pracować w prefabecie to jak zwykle nie ma pojęcia jaka ta firma jest naprawdę, a powiem szczerze myślę żeby spróbować tutaj coś zarobić.
abc 2016-05-10 12:24
Karol no właśnie się dowiadujesz prawdy. myślę, że nikt kto odszedł nie jest sfrustrowany :) wręcz przeciwnie frustraci tam siedzą i chcą się zatrudniać. Ale czyichś wyborów się nie osądza... są ludzie którzy lubią być wykorzystywani, oszukiwani, naciągani widocznie do nich należysz. powodzenia
8
Uwaga 2016-05-10 18:34
Myslę że budowa Doki w parku przemysłowym najlepiej oddaje poziom tej firmy. W ciągu roku na tej budowie przewineło się 4 kierowników budowy i kilku inżynierów. W umowie o prace masz 8 godzin a w praktyce jest to okolo 10. Zadnych placonych nadgodzin. Pensja nie zawsze terminowa. Budowa zakonczona z kilkumiesiecznym opoznieniem. Jak chcesz zamowic dzwig na budowe tylko platne z gory bo kazdy Cie wysmieje:) Polecam ta firme jedynie mlodym inzynierom ktorzy chca zdobyc doswoadczenie i sa odporni na stres x1000.
8
Ornitolog 2016-05-11 17:50
Karol
idź pod trzynastkę
tam wszystko wiedzą i Ci powiedzą.
4
vst 2016-05-17 14:24
Nie polecam. Nie płacą. Ledwo przędą.
5
rekin 2016-05-31 14:08
tak wiem, że nie płacą towar wyłudzają... ludzie odchodzą...
5
Edi 2016-06-08 13:39
Pracowałem w tej firmie jakiś czas temu. W zeszłym miesiącu pracownicy cieszyli się, że nareszcie, po kilku latach, mieli wypłatę w terminie. Po prostu żenada. Znam dobrze ten zakład, powiedzmy, że od podszewki, i jestem ostatni, aby zachęcać kogokolwiek do zatrudniania się w tej firmie nie mówiąc już o prowadzeniu jakichkolwiek interesów. Przedstawiciele firm: jeśli nie chcecie zapłaty za towary Waszych firm to sprzedajcie je Prefabetowi Białe Błota. Nie wierzcie wpisom, że zakład jest ok., bo nie jest. Tego typu wpisy prowadzą prezesi lub ich poplecznicy. Mógłbym jeszcze dużo napisać, ale wolę się wstrzymać.
13
Ornitolog 2016-06-19 14:37
3000 tysiące









w 2 miesiące

A tak na serio jeśli chcesz się przyjąć to pensje dostaniesz większą od tych ktorzy tu robia.
taka ostatnio weszla zasada jakies rok temu.
1
Ornitolog 2016-06-23 20:19
Wybacz.
Pośpiech.
3tys
brzydal 2016-07-07 11:00
krzyk... wszędzie rozwrzeszczane babska co wszystko lepiej wiedzą.
2
123 2016-07-08 10:39
rotacji nie ma tzn. nikogo nie zwalniają, ludzie sami odchodzą... szkoda gadać obiecują ludziom a nie spełniają obietnic, taka polityka. . najgorsze jest ze wmawiają sobie że jest dobrze
7
hehe 2016-07-13 21:52
przykro mi bo masz problem ze zrozumieniem tekstu, nadajesz sie do pracy w Prefabecie
jjjjj 2016-07-13 21:54
"zarobki odpowiadają" - co to za pojęcie? Nieterminowe płatności zarobków to standard, naciągają ludzi OSTRZEGAM
7
beton 2016-07-22 23:40
ja pracuję juz dosc długi czas. może jest różnie ale jak się starasz i robisz swoje i nie kantujesz to cie doceniają bo chyb to widzą. może jestem zwykłym robolem ale zarabiam dobrze i mam z czego dzieci utrzymac. na wakacje dla nich też mam. ale moi jedni koledzy robią wszystko żeby tylko się nie narobić a chcą, żeby ich na rękach nosić i płacić im za dwóch. a to ja za nich zapier.... i paru takich jak ja. tak mnie nauczyli, żeby robić swoje njlepiej jak sie umie i na ile starcza sil. dobrze chociaz, że szefostwo produkcji to widzi i chociaż rękę uściśnie. bo są szefowie,co się z robolami nie witaja. przeciez to nasz wybór,że tam pracujemy, prawda? ilu z was szukoło innej pracy i nic dość że daleko to jeszcze kasa mała. bez sensu te wasze wypowiedzi..... wszedzie dobrzegdzie nas nie ma.
suwnicowy 2016-08-28 00:43
Panie ktoś !!!! Ja w tej firmie pracuje na pewno trochę dłużej niż Pan bo ponad 20 lat to co Pan wypisuje to jest nie prawda - może napisz Pan prawdę jak jest chyba ,że nie masz Pan sumienia . Podstawa czy jest wypłata na czas ? Bo Za dobrze wykonaną pracę należy się zapłata ?
3
Produkcja 2016-08-28 01:02
Panie beton w zasadzie to jest Pan wazeliną jeżeli Pan to napisał ????? Mało gdzie na zmianie szefostwo ściska rękę robolowi , już na pewno nie w Prefabecie. Proponuję portal bajkopisarzy bo tam by się Pan na pewno sprawdził jako dobry bajkopisarz. Ja pracuję na produkcji już kilkanaście lat i nikt z szefostwa mojej ręki nie ściskał- bajki jakieś Pan piszesz- nawet Prezes nie uścisnął mojej ręki ,a pracuję uczciwie jak Bóg przykazał i na pewno nie gorzej jak Pan.NAPISZ Pan ludziom czy wypłaty są na czas, bo to ludzi interesuje i wtedy to już na pewno będzie prawda?
3
beton 2016-08-30 00:12
....mnie szeofstwo produkcji zawsze rękę podaje czy dyrekcja czy kierownicy - nawet jak ta moja ręka brudna! rożnie jest z kasą no ale juznie pamiętam, kiedy bylo jakos źle. według mnie Panie Produkcja to boisz się o swoje miejsce i specjalnie tak ludziom piszesz, bo by jeszcze przyszli do roboty lepsi od ciebie! ha! chłopaki z Ukrainy złe, nasi złe - pewnie tylko ty fachura!
ja sie nie boje, bo dobrze pracuje i dlatego jestem szczery- poświecam sie fakt ale i zarabiam. a ty co? nie masz czasu na robote to i nie masz pieniedzy i sie boisz. nie trzeba byc wazeliną żeby być KIMS. a najbardziej razi tych, co sprzątają, bo do uczciwej pracy sie nie nadaja.tyle.
MONTAŻYSTA ELEMENTÓW PREFABRYKOWANYCH 2016-09-18 07:55
HEJ, MOŻECIE COŚ NAPISAĆ NA TEMAT DELEGACJI? CZY SĄ GRUPY MONTAŻOWE W PREFABECIE? JAK DALEKO WYSYŁAJĄ LUDZI NA SWOJE BUDOWY ( CHODZI MI O ODLEGŁOŚCI OD BYDGOSZCZY NA JAKIM OBSZARZE PROWADZONE SĄ BUDOWY) JAK ROZLICZAJĄ DELEGACJE?
cos 2016-10-03 13:39
tej firmy nie można już bardziej skrzywdzić. wprost się mówi jak to wszystko wygląda i funkcjonuje. a Ty WERT nie udawaj samarytanina bo szkoda sensu na to wszystko, wiesz jak jest, tymi wpisami próbujesz oszukać siebie i innych!
1
mechanik 2016-10-06 23:00
co tak cicho tu ?
wedf 2016-10-07 18:51
@mechanik jak to cicho?przeciez tak na dobrą sprawę to dyskusja tutaj cały czas się toczy ostatnie opinie/ koemantrze to były wstawiane jakoś dosłownie parę dni temu wiec no nie wiem..może doprecyzuj po prostu co by Cie interesowalo z związku z firmą?
XXXXXXXXXX 2016-11-06 00:25
Dla osób chcących podjąć współprace z tą Firmą . Nie podejmujcie nawet rozmowy od początku będą kłamać patrząc wam w oczy. Nie spotkałem w życiu Tak fałszywej osoby jak Szanowny Pan Prezes , wykorzystują ludzi i na tym żerują. Powinni dostać zakaz wykonywania zawodu dożywotnio. Jedna wielka kpina, mam tylko nadzieje że kiedyś ktoś postąpi tak samo wobec nich , By poczuli się jak ludzie wykorzystani i oszukani przez nich. ŻYCZĘ WAM TEGO !!!!!!!!!!!!!!!
7
nic 2016-12-12 11:17
tak potwierdzam. prezes to chodzący kłamca, ale mówi, że NIE - przecież to "byznesmen". zresztą obaj prezesi to krętacze i naciągacze, że tez takie coś po ziemi stąpa. panowie! pycha przed upadkiem kroczy!!!
4
Tornado 2016-12-14 00:04
a czym ten prezes tak wszystkich denerwuje ? nie płaci ? cz 2 prezesów i który jesteś gorszy co to ma wspólnego z praca ? pracuje 2 dzień i prezesa nie widziałem
spirol 2017-01-13 04:36
mi sie pracuje dobrze .duzo godzin ale wypłata ok
spirol 2017-01-13 04:36
mi sie pracuje dobrze .duzo godzin ale wypłata ok
machanik 2017-01-13 04:38
mi sie pracuje dobrze choć duzo godzin wypłata ok
byly pracownik 2017-01-31 16:28
co ty czlowieku wiesz o prefabecie... popracuj troche a dowiesz sie wiecej debilu, a nie bajki piszesz.. zapierdziel jest caly czas pot leci nie tylko z czola.... po za tym : po pierwsze pieniedzy nigdy nie ma na czas, po drugie to cud jezeli w ogole sa, po trzecie w zyciu nie widzialem gorszego syfu, po czwarte brak narzedzi a plan musi byc wykonany, po piate jezeli nie mozesz zostac dluzej jestes gnojony przez kierownikow, po szoste warunki sa okropne w zime -5 na hali i wez pracuj, po siodme zarobki to kpina za tak ciezka prace najnizsza krajowa... moglbym podawac jeszcze kilka przykladow ale po co... tragedia nie polecam nikomu nigdy nawet najgorszemu wrogowi!
idealista 2017-02-28 04:13
Szkoda ze mam projekt ktory zbyt wiele mnie wyrzeczeń kosztował i nie moge już sie z nim nawet na chwile rozejść bo chetnie ym spróbował zbudowac zaspol wydajny i zarabiający bardzo godziwe pieniadze. moze kiedys
jastrząb 2017-03-02 21:52
Sokół na prezydenta
4
On. 2017-03-13 19:43
13.03.2017 a konto puste, przelewu brak! Ważne by prezesa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] była pełna.
On 2017-03-14 19:42
Kolejny dzień minął, w dalszym ciągu prezes nie poczuwa się do obowiązku wypłaty ludziom wynagrodzeń za pracę.
Elita ze Spirola 2017-03-16 06:25
Ludzie "fizyczni" dostali przelewy , ale z biura to już nie łaska.
No tak, przecież fizyczni potrzebują bardziej, bo ludzie z biura nie mają rachunków do płacenia.
Tylko ludzie "fizyczni" zarabiają ponad 4tys, jak nie lepiej.
Podstawa + nadgodziny + do koperty.
Żeby dobrze zarabiać w tej firmie to wystarczy podstawówka i w co niektórych przypadkach dwie lewe ręce.
2
były prezes 2017-03-18 04:04
4 tyś ? to kto płacze ze taka lipa z kasą ? ludzie co wy tu za smutki piszecie 4 tyś to godziwa wypłata
PRZYJDZIE TAKI DZIEN 2017-03-18 04:12
PANIE DARKU NIECH PAN TYGODNIOWKI IM WPROWADZI . WIEM WYDAJE SIE GORSZE I TRUDNE ALE DE FAKTO LŻEJ JEST UDZWIGNĄĆ A JECZYDŁA CO TYDZIEN KASE MAJĄ I W DOMU SPOKOJ . Z AUTOPSJI . POZDRAWIAM WALCZĄCYCH
Mój sokole chmurooki 2017-03-26 15:59
Pan Darek nie ma już nic do gadania.
Teraz istnieje tylko jeden, człowiek ptak.
Zostaw swoją opinię o Prefabet-Białe Błota S.A. - Białe Błota
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prefabet-Białe Błota S.A.