brak logo

Prefabet-Białe Błota S.A.

Białe Błota

Opinie o Prefabet-Białe Błota S.A.

nic 2016-12-12 11:17
tak potwierdzam. prezes to chodzący kłamca, ale mówi, że NIE - przecież to "byznesmen". zresztą obaj prezesi to krętacze i naciągacze, że tez takie coś po ziemi stąpa. panowie! pycha przed upadkiem kroczy!!!
8
Tornado 2016-12-14 00:04
a czym ten prezes tak wszystkich denerwuje ? nie płaci ? cz 2 prezesów i który jesteś gorszy co to ma wspólnego z praca ? pracuje 2 dzień i prezesa nie widziałem
spirol 2017-01-13 04:36
mi sie pracuje dobrze .duzo godzin ale wypłata ok
spirol 2017-01-13 04:36
mi sie pracuje dobrze .duzo godzin ale wypłata ok
machanik 2017-01-13 04:38
mi sie pracuje dobrze choć duzo godzin wypłata ok
1
byly pracownik 2017-01-31 16:28
co ty czlowieku wiesz o prefabecie... popracuj troche a dowiesz sie wiecej debilu, a nie bajki piszesz.. zapierdziel jest caly czas pot leci nie tylko z czola.... po za tym : po pierwsze pieniedzy nigdy nie ma na czas, po drugie to cud jezeli w ogole sa, po trzecie w zyciu nie widzialem gorszego syfu, po czwarte brak narzedzi a plan musi byc wykonany, po piate jezeli nie mozesz zostac dluzej jestes gnojony przez kierownikow, po szoste warunki sa okropne w zime -5 na hali i wez pracuj, po siodme zarobki to kpina za tak ciezka prace najnizsza krajowa... moglbym podawac jeszcze kilka przykladow ale po co... tragedia nie polecam nikomu nigdy nawet najgorszemu wrogowi!
7
idealista 2017-02-28 04:13
Szkoda ze mam projekt ktory zbyt wiele mnie wyrzeczeń kosztował i nie moge już sie z nim nawet na chwile rozejść bo chetnie ym spróbował zbudowac zaspol wydajny i zarabiający bardzo godziwe pieniadze. moze kiedys
1
jastrząb 2017-03-02 21:52
Sokół na prezydenta
9
On. 2017-03-13 19:43
13.03.2017 a konto puste, przelewu brak! Ważne by prezesa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] była pełna.
3
On 2017-03-14 19:42
Kolejny dzień minął, w dalszym ciągu prezes nie poczuwa się do obowiązku wypłaty ludziom wynagrodzeń za pracę.
7
Elita ze Spirola 2017-03-16 06:25
Ludzie "fizyczni" dostali przelewy , ale z biura to już nie łaska.
No tak, przecież fizyczni potrzebują bardziej, bo ludzie z biura nie mają rachunków do płacenia.
Tylko ludzie "fizyczni" zarabiają ponad 4tys, jak nie lepiej.
Podstawa + nadgodziny + do koperty.
Żeby dobrze zarabiać w tej firmie to wystarczy podstawówka i w co niektórych przypadkach dwie lewe ręce.
7
były prezes 2017-03-18 04:04
4 tyś ? to kto płacze ze taka lipa z kasą ? ludzie co wy tu za smutki piszecie 4 tyś to godziwa wypłata
PRZYJDZIE TAKI DZIEN 2017-03-18 04:12
PANIE DARKU NIECH PAN TYGODNIOWKI IM WPROWADZI . WIEM WYDAJE SIE GORSZE I TRUDNE ALE DE FAKTO LŻEJ JEST UDZWIGNĄĆ A JECZYDŁA CO TYDZIEN KASE MAJĄ I W DOMU SPOKOJ . Z AUTOPSJI . POZDRAWIAM WALCZĄCYCH
Mój sokole chmurooki 2017-03-26 15:59
Pan Darek nie ma już nic do gadania.
Teraz istnieje tylko jeden, człowiek ptak.
12
ai 2017-04-05 05:35
Prefabet-Białe Błota S.A. - ostrzegam przed współpracą z tą firmą. Nie płacą!
13
Spocony nietoperz 2017-04-05 09:39
Kiedy płacą?
Czy w ogóle?
Bo mi z pachy śmierdzi i nie mam na mydło. ( Mydła też już nie dają od roku)
4
mm 2017-04-06 11:58
Nareszcie się robi porządek w prefabecie - nawet młodego Kaczmarka zwolnili teraz czas na prawdziwego Byznesmena bydgoskiego. Chłopie co ty żeś narobił z chlubą naszej gminy? powinni Cie skazać darmozjadzie!
2
Master 2017-04-07 18:43
Panie prezesie kiedy nadgodziny będą płacić bo w poniedziałek powinna być już wypłata a tu cisza najwyższy czas ogłosić upadłość pracownicy mają już dość
8
SHREK 2017-04-07 22:50
Panie Szanowny wiadomo po treści Pana wypowiedzi,że jesteś Panem PR. Czemu Panie kochany piszesz takie opinie jak to jest nie prawda . Ludzie nie mają na chleb a Pan piszesz ,że mają na wakacje dla dzieci . Brak mi słów . Masz Pan jeszcze sumienie - przecież Pan też ma dzieci !!! Zlituj się Pan nad ludźmi jak jest źle. I jeszcze jedna sprawa nie pisz Pan w i mieniu pracowników- bo to się rzuca w o oczy po treści wypowiedzi!!! Każdy jak przeczyta Pana wpis to wie kto to napisał!!!! Na pewno nie nikt z tych biednych roboli na produkcji!! I Błagam nie podpisuj się Pan pod ludźmi z Pana Zakładu bo ludzie głupi nie są. Nie można tak traktować ludzi !
10
ŻONA 2017-04-07 23:21
Ludzie ! Zajrzałam na ten portal bo kiedyś pracował tu mój mąż . Co czytam to masakra. Nic się nie zmieniło!!!! Przede wszystkim to pensje nie płacone na czas i nadgodziny też -tak było 5 lat temu. Mąż był oddany firmie i też wtedy nie płacili na czas . I czytam teraz ,że jest to samo. Brak mi słów. A Panowie Prezesi mają na czas pensję na pewno w to nie wątpię!!!Mam nadzieję,że zło do nich wróci, bo dobro zawsze wraca do ludzi . Myślałam ,że zmienili politykę firmy,ale nadal ciągnie się to samo przez tyle lat. Nie płacone ludziom pensje w terminie ani nadgodziny, nie płacone usługi podwykonawców- brak mi słów ,że nadal to trwa. Nie ma kontroli nad tymi ludźmi? A gdzie jest PIP? i cała reszta , która ma chronić pracowników? Nie zatrudniajcie się w tej firmie!
14
Pij pot ze szklanki 2017-04-13 12:21
Hej, Panie Jastrzębiu kiedy Pan wypuści spod swego skrzydła przelewy?
Nie każdy dostaje pod stołem i nie każdego stać, aby 2 miesiące przeżyć za wypłatę miesięczną.
Pozdrowienia od załogi
16
Pracownik 2017-05-12 15:04
Panie prezesie gdzie są wypłaty gdzie są nadgodziny tu musi wejść inspekcja tragedia
11
Spirol 2017-05-12 15:09
I znów nie ma wypłat ogłoście tą upadłość będzie spokój z dziadostwem nowych umów i tak wam nikt nie podpisze z pracowników a od wtorku nikt nie weźmie się do pracy jak nie będzie wypłat i nadgodzin
13
biurowy 2017-05-16 11:06
Ale już wiadomo kiedy będą wypłaty ok 23-24 maja tylko nikt tego oficjalnie nie chce powiedzieć bo wiedzą że pracownicy będą szumieć dlatego lepiej powiedzieć że nie wiemy może jutro przynajmniej ludzie będą pracować naiwność pracowników
4
Cichy 2017-05-17 15:18
Panie Darku panie Grzegorzu co wy zrobiliście z Prefabetem 120 lat tradycji a wam to zajęło kilkanaście lat żeby doprowadzić zakład do upadłości tak żle jeszcze nigdy nie było. W Polsce ożywienie w budownictwie a u nas zakład upada połowa pracowników na chorobowym bo nikt już nie chce pracować brak wypłat brak nawet środków bhp nie ma nawet rękawic ochronnych. BRAWO WY
7
Abdullah 2017-05-17 16:17
Proszę się nie czepiać biednych prezesów, przecież to nie oni są winni tylko załoga która zbyt dużo zarabia i jeszcze w dzień wolny od pracy 1 listopada zamiast z uśmiechem pracować miała czelność żądać pieniędzy za pracę, skandal!!! Tak to my za daleko nie zajedziemy! Ps kiedy strajk?
4
Jałmużna 2017-05-19 19:20
Kiedy przelewy?
Bo 400zł to nawet gorzej niż na ukrainie ...
5
SHREK 2017-05-19 23:28
Czemu nie można zagłosować na niektóre wpisy - wyświetla się ,że już zagłosowałeś coś nie pasuje????
Nie wchodzą niektóre opinie głosowań ???? Po co ten portal !!!! Czemu on ma służyć i dla kogo ? Pozdrawiam.
5
Europejczyk 2017-05-19 23:41
Współczuję ! Za to nie da się żyć !!!!Prawdziwa jałmużna . A gdzie opłacić czynsz ,prąd ,gaz i za co żyć . Masakra !
9
Dziki 2017-05-20 23:24
Coś tak czuje, że niedługo trzeba zrobić małe polowanie na sokoły.
Wtedy będzie co do gara włożyć...
No tak... tylko problem jest taki, że ludzie padliną się nie żywią, co najwyżej można tak po prostu upolować dla sportu....
7
Cichy 2017-05-22 15:29
Pracownicy dlaczego wy nie staniecie może wtedy znajdą się pieniądze na wypłaty i nadgodziny a Prezesi z was się śmieją trzeba stanąć nie robimy jak długo można czekać
8
pachel 2017-05-25 13:23
kasa miała byc w tym tyg... teraz chodza sluchy ze w czerwcu ok 10 dopiero zalegla kasa bedzie... albo w piatek kolejne 400 na odczepnego... Co tu sie dzieje...
5
Podwykonawca 2017-05-30 22:15
Podwykonawca, od konca 2016 roku po dzien dzisiejszy nie wplynela ani zlotowka za wykonane prace. Żenada, porażka i popelina. Mam nadzieje ze nikt już dla Prefabetu nie postawi nawet zlamanej cegly!! Oszuści i kretacze, obiecują, wymagają, robią pod górę, kręcą walą i nie placa! Niech każdy podwykonawca przeczyta ten komentarz i wstrzyma sie od współpracy!! Karma wraca z podwójnym kopem!!
13
Pracownik 2 2017-05-31 12:39
W magazynie jest dużo mydła, jeśli nie masz to zapraszam chętnie Ci je wydam :)
pl 2017-05-31 22:52
Potwierdzam, zwykli oszuści - żerują na podwykonawcach.
3
Luis 2017-06-01 11:59
Prefabet żeruje na wszystkich ! Nie tylko podwykonawcach
8
Spocony Nietoperz 2017-06-01 20:25
Tyle razy przeglądasz to forum, a dopiero po prawie 2 miesiącach odpowiadasz.
Niezły zapłon -.-
PS.
Mydło w płynie czy w kostce?Jakiej firmy?
Pracownik 2 2017-06-06 10:50
Przyjdź to się przekonasz ;-)
Pracownik 2 2017-06-06 10:52
A poza tym to odpowiadam po takim czasie bo jakoś mi go brakuje, bo zajmuję się pracą a nie pierdołami :)
Pozdrawiam
Spocony nietoperz 2017-06-08 16:32
Skoro tak twierdzisz
Zadowolony prezes 2017-06-12 08:58
juhu, firma uratowana, ludzie przyszli w sobotę do pracy ???????? Obiecuję wam drodzy pracownicy że postaram się zapłacić za ten dzień ciężkiej pracy. Brawo Wy
3
Zza płotu 2017-06-14 21:41
Brawo! a nawet aplauz na stojąco dla prezesów, członków.., dyrektorów. Ryba zawsze psuje się od głowy...
Tak zniszczyć, roztrwonić, rozpieroLić za przeproszeniem przedsiębiorstwo ze 110 letnim doświadczeniem?! Zapłaćcie ludziom, którzy poświęcili całe życie w imię.... wody, piachu i cementu.
8
PABLO 2017-06-16 00:40
Szkoda firmy z 120 letnią tradycją i renomą .Pracowały tu całe pokolenia ludzi oddanych tej firmie. Przecież budownictwo jest na topie i dobrzy fachowcy też. Smutek i gorycz w sercu bo pamiętam ten zakład jak dobrze sobie radził i i ludzie mieli zarobek . Łza się w oku kręci jak się to czyta.
11
Były Darka 2017-06-28 22:00
Widać, że Pan Dariusz wybrał trafnie na wiceprezesa człowieka z doświadczeniem....
w doprowadzaniu przedsiębiorstw do upadku.
11
Ciekawy 2017-06-29 20:44
Czy ktoś z wewnątrz mógłby powiedzieć jak wygląda sytuacja na produkcji? Czy linie produkcyjne działają normalnie, czy może są wstrzymane?
1
Stary pracownik 2017-07-01 01:24
Szkoda zakładu taki zakład z tradycjami i z dobrą renomą .Przecież budownictwo dobrze stoi w dzisiejszych czasach! Niektórzy pracownicy pracowali od czasów powstania zakładu. Serce im pęka!
1
janusz 2017-07-04 09:15
Czy ten zakład jest uciążliwy dla pobliskich mieszkańców (hałas, pył).
Pozdrawiam
janek 2017-07-21 12:29
cos sie poprawilo w firmia za Pana Sokola?
1
Lidia 2017-07-21 13:59
Czy ktoś z forumowiczów mógłby odpowiedzieć na pytanie o stan firmy - niektóre komentarze sugerują, że zakład został zamknięty. Na stronie www nie ma takich informacji. Ta wiadomość będzie istotna dla osób, które poszukują pracy.
1
.......... 2017-07-21 22:23
Jak ludzie lubią pracować za darmo albo czekać za pieniędzmi które nie wiadomo kiedy zostaną wypłacone to niech się zatrudniają w prefabecie.......
3
Zostaw swoją opinię o Prefabet-Białe Błota S.A. - Białe Błota
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prefabet-Białe Błota S.A.