brak logo

KH-KIPPER

Kielce

Opinie o KH-KIPPER

ia 2013-05-18 11:55:56
Syf kila i mogila na lakierni
kej 2013-06-16 13:21:44
kiepskie traktowanie ludzi - norma.brak szacunku,straszenie,na spawalini tłok i huk
obiecywanie premii czy wyższych zarobków standard.niedotrzymywanie obietnic.znajomi mają szanse.:)
aa 2013-06-23 23:25:25
nigdzie nie pracowałeś tylko tu , to co możesz wiedziec o pracy.
szkoda że ty nie załozyłeś swojej jak taki bystry jesteś.
t
2
rudy 2013-08-22 19:31:40
na rozmowie obiecuja nowym pracownikom 1800 zł umowe zlecenie otrzymasz za póltora miesiaca inzsza o100 150zlNa umowie a]zlevceniu [pracujesz do 3 miesiecy i nie wiadomo czy ci przedłuza na nastepny miesiac Tak jest w skarzysku
2013-10-12 13:31:25
dobrze ze ojciec albo wujek założył a ty szpanujesz sam za łuż
BYLY ROBOL 2013-12-09 11:49:10
Pajace a nie firma ,ubrania swoje,buty swoje (usunięte przez administratora)Panowie pracują tam sami co musza pracoawać bo tam można się tylko garbia dorobić.
lajk 2013-12-29 17:34:45
niech sobie premie swiateczna daja dalej tym co pedzelami maluja a zobaczymy kto im bedzie malował całe kipry
blue 2013-12-31 07:18:19
Wg mnie i tak nieźle. Na koniec roku bony i extra premia. W wielu firmach już tego nie ma. Miło
Konrad 2013-12-31 15:07:54
koledzy może wiecie ile w KH-KIPPER spawacz może zarobić wiem że filia jest w Skarżysku Kamienna i tam coś spawają słyszałem że tam jest kicha to w kajetanowie już nic nie spawają?
lajk 2014-01-02 16:25:04
chodzi o to ze niektórzy wogóle nie dostali premi swiatecznych i jeszcze od pensji patrza jak zabrac miesiac w miesiac premie
pracownik 2014-01-03 09:01:52
Odpowiedzi:
Premii jak co roku nie dostali Ci ktorzy byli na zwolnieniach lekarskich.
Kwoty od kilkaset do ponad 1000zl
Większość pracowników ma umowy na czas nieokreślony. Najpierw zlecenie przez kilka mies, później 2 umowy na czas określony.
mouse 2014-01-04 07:32:30
Za co zabierają te premie miesieczne?
pinokio 2014-01-25 04:02:05

Witam czcigodne towarzystwo chciałbym się dowiedzieć czy w tej firmie ma się szanse na awans czy rozwój zawodowy? Kim jest kadra menadzerska i co z sobą reprezentuje? Czy firmie udało się wykonać jakieś ciekawe projekty,patenty wdrożenia zainwestować w nowe technologie? Czy używają MES?Jakim parkiem maszyn firma dysponuje? Jakie są warunki socjalne i umowy? jakie premie wysokość ?
Czy żeby zatrudnić się na adekwatne co do umiejętności i wykształcenia stanowisko trzeba być znajomym prezesa i całej świty. Czy człowiek z ulicy ma jakieś tam szanse? Czy może szukać pracy w innym mieście?
pinokio 2014-02-06 01:56:16
Myślałem o biurze konstrukcyjnym ale na ile jest możliwe negocjowania dobrych warunków płacowych i jaka umowa ? czy czasem śmieciowa.
pinokio 2014-04-16 01:31:31
to dlatego że pojechałem na wycieczkę na Hawaje:)
kh-kupa 2014-10-19 14:58:45
premie po ponad 1000 pln , nieliczni, nie z produkcji, dlaczego nie piszesz konkretnie?takie chwalenie na zewnątrz jak zwykle
omoi 2014-10-19 15:01:00
chłopie, najpierw wysysają z Ciebie ile mogą, a jak nie jaetseś z rodziny to zostajesz z reką w nocniku
młody 2014-10-20 13:19:32
ostatnio widać poprawę w podejściu kierownictwa i zmiany na lepsze
jak się postarałem to i nieźle zarobiłem ostatnio
2
optymism 2014-12-15 13:03:23
Rekrutacja zależnie od działu.
Kwalifikacje, uprawnienia i doświadczenie istotne.
Jeżeli kandydat dobrze rokuje to dostaje pracę.
Zasada: dobra praca=dobra płaca. Praca stała, pensje na czas, grusza, bony, wszystkie ZUSy, wycieczki pracownicze itp.
1
pinokio 2014-12-16 21:30:11
jak byś pracował gdziekolwiek , a nie tylko tu to mógłbyś sie wypowiadać.
a jak tatuś dali to to ceniaj to realnie,do czego namawiasz ludzi???
1
Były Pracownik 2014-12-21 12:31:42
W Skarżysku syf totalny. Nie ma sprzętu na którym można pracować (szlifierki, obijaki, "trzpienówki" itp. W zimę zimno jak skur.... Kierownik to młody cwaniak zatrudniony po znajomości ( chyba z rodziny). Jego zastępca a raczej przydupas z okolic Szydłowca tańczy jak mu jego szef zagra. Duża rotacja. Jak pracowałem to w ciągu dwóch miesięcy zwolniło się 10 osób. Nie polecam
5
KH-Birkenau 2014-12-24 01:27:01
Ludzie w amoku, wywrotki im w głowie, Totalni już bez życia, wychodząc za brame wielu ludzi dopiero zaczyna oddychać. Zarobki średnie, złe traktowanie, wymyślanie, pracowałem dla wielu firm współpracowałem z kilkunastoma, ale takich rozwiązań i takiego podejście nie znałem. Nie ma się co dziwić, jak właściciel to koper z wichury zaczynając w czasach lobby miał dobry start i wspólnika z kasą z Holandii. Cycu (synuś) pozer, a reszta z rodziny nie prezentuję wielu kwestii, kablują donoszą, boją się wszystkiego, traktują innych z góry a swoich CV by nie pokazali bo nie ma tam nic wartościowego.
Jest kilka osób z którymi można robić, ale tam pewnego pułapu nie przeskoczysz i pewnych zarobków.
3
Sss 2015-01-01 14:30:00
Pensje zawsze na czas. Umowy pełny ZUS. Ciepłe posiłki codziennie.
Wycieczki dla pracowników z rodzinami i bal karnawałowy co roku.

4
ccc 2015-01-06 09:33:45
Stała praca, atmosfera w porządku. Ostatnio jest box do którego można wrzucać karty ze swoimi opiniami, propozycjami zmian itp.
1
2015 2015-01-09 13:07:09
coś się ruszyło. była ankieta nt zadowolenia, widać poprawę.
Konrad 2015-02-01 12:47:48
koledzy ile daje firma na początek jako spawacz lub monter praca w Kajetanowie interesuje mnie praca w kh-kipper ale mam kawałek drogi i chce wiedzieć czy będzie mi się opłacać dojeżdżać. Firma ma dużo roboty na najbliższe lata jaka atmosfera w pracy
walić kiper 2015-02-16 22:51:35
Konrad, jak dostaniesz 2000 jako spawacz to spoko. Monter to płaca poniżej krytyki. Nie możesz stanąć na chwile bo Ci fotke strzelą i juz po premii. Konstruktorzy tylko z nazwy, przepisując rysunki od zleceniodawców nawet nie stosują się do polskiej normy. Kawy prócz przerwy nie wypijesz. Kamery nad każdym przyrządem normalnie jak w studiu telewizyjnym. Pseudo liderzy na przyrządach. W pyte układów rodzinnych, co odbija się na firmie brakiem umiejętnego kierowania. Przemiał pracowników ogromny, nowy pracownik jest niewolnikiem za 1500 na rękę (za 168 godzin) nawet dycha na godzinę nie wychodzi...
Konrad 2015-02-17 21:33:42
dzięki kolego za odpowiedz dobrze że CV nie złożyłem to juz wiadomo z kad takie dobre wyniki finansowe firmy
zibi 2015-02-18 10:34:15
Konrad, jak chcesz tylko przyjść nabić godziny to faktycznie nie to miejsce.
W biurze np. poblokowany facebook, onet czy dostęp do banków itp.
Są kamery w zakładzie, kontrola dostępu i elektroniczny pomiar czasu pracy.
Dużo osób rezygnuje po kilku dniach, po pierwszej wypłacie itd.
Ale dużo osób jest zadowolonych i pracuje wiele lat.
Często trzeba ciężko pracować ale firma inwestuje i są możliwości rozwoju.
Jak w życiu: jest czas na pracę i na zabawę, lepsze i gorsze chwile.
Jak jest naprawdę? Jaka atmosfera? Ludzie? Polecam linki

www.facebook.com/khkipper

www.kh-kipper.pl/producent_wywrotek_mobile.php?mobile=1&menu=o_nas&kipper=pogodzinach&dz=spotkania&LN=PL

www.facebook.com/media/set/?set=a.798886806861256.1073742015.161761467240463&type=3
1
Konrad 2015-02-18 18:10:28
Dzięki stary za wszelkie informacje na temat firmy ale mam trochę stażu jako spawacz i monter i na mnie szału 2000zł nie robi Wole dorobić sobie parę fuch i 2000 zarobie bez żadnych problemów wiadomo tylko człowiek woli coś na stałe Mnie nie interesują firmowe imprezy bo fajnie jest na nich ale jak przyjdzie praca jeden drugiego by sprzedał Firma widzę że się rozwija ale jak zwykle dzięki szarym pracownikom
zzzz 2015-02-18 20:45:57
Tak, są imprezy, ale cóż z tego. W pracy się pracuje a nie imprezuje. A zarabiać zarabiają starzy pracownicy, nowy dostanie gucio. A to całe latanie pilnowanie kontrolowanie robienie zdjęć odbije się im czkawką. Są lepsze firmy w regionie ja nie chciałem robić z siebie białego murzyna więc zostawiłem ten cały bałagan. A skoro Konrad jak piszesz ze masz już doświadczenie to nie zawracaj sobie głowy KH bo szkoda czasu i nerwów bo się człowiek tylko w tej firmie uwstecznia.
scyzor 2015-02-24 12:29:07
Ja pracuje w Mostostalu-Kielce jako spawacz, spawanie styków pod US-y to standart, spoiny wielościegowe i spawanie w przymusie to również codzienność. Piszecie że w KH są kamery, w Mostostalu rownież, ale ja to zlewam ciepłym moczem, chcę to palę szluga, chcę to piję kawę, to ja jestem dla nich a nie odwrotnie. Pracy dla spawaczy czy monterów jest w brud, wystarczy chcieć zmienić coś w swoim życiu. Pozdrawiam.
2
Darko 2015-03-05 17:55:00
Czy opłaca się startować do pracy KH KIPPER w oddziale w Kajetanowie? Czy po jakimś czasie jest szansa na premie i dobre zarobki?
1
xxx 2015-03-06 12:36:20
Jeżeli masz chęci do pracy to jak najbardziej. Praca jest stała. Pensja zawsze w terminie. Płaca zależy od twojego doświadczenia. Zaangażowanie i wydajność skutkuje premią.
Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz.
1
kord 2015-11-25 16:31:42
takie zachęcanie? czyli problemy z pracownikami.
mam wrazenie, że to pisze ktoś z góry :)może sie opamiętał chwilowo. ale tylko chwilowo. jak nabiorą ludzi bedzie tak samo :(
bik 2015-11-28 07:16:33
Witam. Większość ofert dotyczy pracy w zakładzie w Kajetanowie gdzie znajduje się siedziba firmy KH-KIPPER.
Firma posiada też oddział Skarżysko Kamienia
coto 2016-01-28 17:31:22
Kajetanów koło Kielc. Zadupie totalne. Brak dojazdu. Niskie stawki. A po zmroku można po łbie dostać.
XYZ 2016-01-29 19:21:19
Jak na dzień dzisiejszy zapowiada się praca w tej firmie ??
Hitman 2016-02-15 17:27:43
Hey Chciałbym się dowiedzieć od pracujących w kh kiper na produkcji jakie są warunki pracy i jaka atmosfera, mam zamiar się zatrudnić w tej firmie nie długo i chcę się dowiedzieć czy nie wpadnę z deszczu pod rynnę bo aktualnie mam prace tylko ze względów osobistych i rodzinnych byłbym zmuszony ta prace zmienić, jacy są brygadziści,kierownictwo jakie zarobki na poszczególnych stanowiskach, tak orientacyjnie czy moja próba zatrudnienia się w tej firmie nie będzie mnie kosztowała zachodu...
2
nowicjusz 2016-03-14 12:17:00
A moze ktos powiedziec jak wyglada praca na stanowisko inzyniera jakosci? Czy placa niezle, czy praca w systemi zmianowym itp :) z gory dzieki za info :)
6
bolek 2016-03-15 11:04:20
Witam, jak wygląda praca na stanowisku Referent ds. Przygotowania Produkcji?
bolek 2016-04-10 10:51:55
Na ich stronie są aktualne oferty pracy :)
były pracownik G. K. 2016-04-30 20:19:56
Tam w Skarżysku to ja pracowałem i pamiętam jak zaczynał ten zakład, kierownik jaki tam był to był gość S. to on to rozkręcał i mieliśmy wszystko i praca szła organizował wszystko od samego początku nawet towar zabierał z Kajetanowa i przywoził autem do Skarzyska. Poźniej jak odszedł to zaczął się robić syf i bajzel totalny jak obecny kierownik to przejał. Nie wiedział nic. A poprzednik S. to nawet jak była potrzeba razem z innymi chłopakami stawał do pracy i pomagał a o produkcji skrzyni i spawalnictwie wiedział wiele i wiedzę miał naprawdę wielką. Można było się od niego uczyć.
M. P. 2016-07-31 21:59:24
Tak pamiętam Sebastiana. Równy gość, traktował pracowników równie, ale jak spieprzyleś robote premii nie dostałeś wiadomo.
Ale wiele mogł nauczyć a wiedzą i oraz doświadczeniem w temacie spawania, chętnie się dzielił i co i jak zrobić albo naprawić. Mógł uczyc innych. Teraz w Mostostalu mi procentuje, jego wiedza. Jak by on był nadal kierownikiem w Skarżysku to pewnie tam bym był nadal.
Pozdrawiam wszystkich Nowych i starych w KH, doświadczony M.P.
rafstraz 2016-08-19 13:29:22
a jak zarobki i wymagania w pracach biurowych
Sąsiad 2016-08-31 11:11:37
Zarobki biurowe kolo 2000zl netto, wiec raczej srednio. Na hali mozna sobotami podgonic.Do tego spelnianie dziwnych zachcianek,czesto prywatnych, prezesa, zerowe poszanowanie pracownika, atmosfera fatalna no chyba ze sie jest pociotkiem lub faworyta dyrektora od produkcji nie czyni tego zakladu atrakcyjnym. Rotacja na produkcji duza a warunki na hali kiepskie.duzo prawdy w poprzednich komentarzach o zdjeciaxh z ukrycia jako haki do zabierania premi.Jedynie ludzie na hali spoko. Ale z takim podejsciem i zarządzaniem mlodego prezesa nie zajada daleko.nadety bufon majacy ludzi za wyrobnikow.szczerze nie polecam
sasiad 2016-09-01 11:40:51
Przyzwoite to byly ponad 10 lat temu. Ludzie wbiurach pracuja wiecej jak polowe istnienia firmy to moga zarabiac wiecej albp tyle samo co studenci w sklepach.. moja corka na praktykach ma 2000zl, ale po co podwyżki, prawda prezesie? (Z bozy laski) Przeciez robia a ze sie boja odejsc to ich problem. Ponownie szzerze odradzam, szczegolnie ambitnym
Byly pracownik 2016-10-20 09:48:11
Pracowalem tam prawie 10 lat wedlug mnie szkoda czasu lakiernia bo tam pracowalem to jedno wielkie nieporozumienie badania dla ochrony srodowiska zalatwiane bo inaczej by nie przeszly, ludzie bardzo roznie bylo kilku chlopakow w porzadku ale w wiekszosci juz tam nie pracuja najlepszym przykladem na to ze w pracy nie ma kolegow jest szymek jeden z pracownikow lakierni kiedys kolega a dzisiaj ... szkoda slow . Chodzby mi obiecali wotek pieniedzy nie wroce tam
BylyLakiernik 2016-10-20 09:49:14
Pracowalem tam prawie 10 lat wedlug mnie szkoda czasu lakiernia bo tam pracowalem to jedno wielkie nieporozumienie badania dla ochrony srodowiska zalatwiane bo inaczej by nie przeszly, ludzie bardzo roznie bylo kilku chlopakow w porzadku ale w wiekszosci juz tam nie pracuja najlepszym przykladem na to ze w pracy nie ma kolegow jest szymek jeden z pracownikow lakierni kiedys kolega a dzisiaj ... szkoda slow . Chodzby mi obiecali wotek pieniedzy nie wroce tam
pracownik. 2016-11-13 18:15:00
Pracuje ponad 3 lata i nie narzekam, praca jest zawsze, pensja w terminie plus premie. Za pracę w godzinach nadliczbowych zgodnie z przepisami mam wypłacane pieniądze. Codziennie możliwość zapisania się na obiad, który zawsze jest ciepły i smaczny. Jak ktoś tylko ma chęci do pracy to polecam pracę tam.
3
Zostaw swoją opinię o KH-KIPPER - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KH-KIPPER