Opinie o LAMAR sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LAMAR sp. z o.o.

Lana

Jak najbardziej możesz kwalifikować :) Warunki w Smardzowie są naprawdę dobre i po okresie próbnym mi niecały rok temu od razu udało się uzyskać umowę o pracę. Ekipa pracowników u nas jest zgrana, także pewnie łatwo i szybko się u nas odnajdziesz :)

Kalin

Jestem pracownikiem w Lamar praktycznie już od 3 lat. Po okresie próbnym od razu otrzymałem umowę o pracę i rzeczywiście są czasami zadania bardziej wymagające, jednak też za to zawsze odpowiednio nagradzają premią. Atmosfera według mnie jest ok, szczególnie na imprezach firmowych :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Pozd

Mądry człowiek przez wiele lat bardzo dobrze kierował firmą i pracownikami.

Asia

Może ktoś cos powiedzieć o pracy biurowej? Jak atmosfera w pracy i zarobki? Zastanawiam sie czy aplikować na ogłoszenie specjalisty ds. Kadr i płac...

Zenek

Po tym co sie nasluchalem o Lamarze to zgroza chcialem tam isc z kolega do pracy ale rezygnujemy bo to nie ma sensu szkoda zachodu i naszego czasu

Weronika

Proponuje jednak zachować spokój i nie obrażać siebie nawzajem @Nika bo to do niczego nie prowadzi. @Dakmin na jakim stanowisku pracujesz w LAMAR? To bardzo pozytywna wiadomość, a czy w ciągu Twojego zatrudnienia warunki zatrudnienia uległy zmianie?

Dakmin

Pracuję w Lamar od dłuższego czasu i szczerze jestem zadowolony z zajmowanego stanowiska. Atmosfera w firmie jest miła i wszyscy pracownicy wzajemnie się szanuje. Każdy tutaj odpowiada za swoją pracę, także jeżeli przykłada się do swoich obowiązków wszystko jest ok. Co do płacy jak na naszse uwarunkowania lokalne to jest naprawdę spoko. Mam nadzieję, że tak zostanie :)

Kik
@Dakmin 02.10.2017 06:46
Pracuję w Lamar od dłuższego czasu i szczerze jestem zadowolony z zajmowanego stanowiska. Atmosfera w firmie jest miła i wszysc...

Co to znaczy w twoim mniemaniu od dłuższego czasu?od miesiąca? To jeszcze mało widziałeś. Za chwilę napiszesz co innego, gwarantuje ci to.

Kilargo
@Dakmin 02.10.2017 06:46
Pracuję w Lamar od dłuższego czasu i szczerze jestem zadowolony z zajmowanego stanowiska. Atmosfera w firmie jest miła i wszysc...

Pięknie napisane.. chyba tylko półgłówek by się nie zorientował :D:D

D.k

Tak narzekacie na tom firmę ale wszyscy jesteście nie lepsi firma jest spoko tylko czeba umieć rozmawiać z ludźmi a nie szeptać sobie pod nosem robiłam tam 2 lata ale musiałem opuścić firmę,ale znowu się przyjąłem i jest ok aby tak dalej ????????????

Weronika

@vero ale PIP przecież przeprowadza kontrole, które mają za zadanie stwierdzić, czy dane uchybienie zostało naprawione. Jeśli nie - firmie grożą duże kary finansowe. @rak według czyjej opinii firma LAMAR jwat najgorsza w powiecie? To powszechna opinia, czy Twoja osobista?

vero

I co z tego ze sa regularne kontrole? Ile już tych kontroli było? Nikt nie jest w stanie zliczyć. Mają pieniedzą to mogą wszystko, takie są realia pracy w lamarze.

Weronika

@były pracownik a czy w ogóle PIP kiedykolwiek interesował się lamarem? Nie wygląda to z waszych relacji zbyt kolorowo, ale też ciężko uwierzyć, że przy takiej praktyce firmy, nikt nie zgłosił tego procederu do PiPu.

Weronika

@byłypracownik, jestem na forum moderatorem, zatrudnionym przez serwis gowork.pl. Dopytując o kwestie wypłacalności mam na celu, dobro potencjalnych pracowników, którzy nadal interesują się podjęciem pracy w Lamarze. Nie doprecyzowałeś, czy takie sytuacje zdarzają się cały czas i czy próbowałeś w jakiś sposób je rozwiązać, dlatego zadaje pytanie odnośnie tych kwestii.

pracownik

Zacznijcie ludzia płacić więcej i dajcie porządne umowy o pracę bo ta reszta (garstka)ludzi ucieknie, a nowych ludzi do pracy nie widać. Oby nowy kierownik coś wskoral o ile mu panstwo z góry pozwolą.

Weronika

@patryk czy takie sytuacje zdarzały Ci się często podczas pracy w lamarze? Wskazuje się, że jednak wynagrodzenie - jego wysokość i terminowość - to aspekt zatrudnienia, który dla pracowników jest najważniejszy. Gdy coś się dzieję nie tak, to wpływa to bezpośrednio na ocenę pracodawcy.

były pracownik
@Weronika 20.08.2017 15:30
@patryk czy takie sytuacje zdarzały Ci się często podczas pracy w lamarze? Wskazuje się, że jednak wynagrodzenie - jego wysokoś...

Malwina ups przepraszam Weronika to się zdarza co miesiąc dobrze wiesz ,przestańcie się zgrywać ....

Jojo

Pracownicy którzy naprawdę coś potrafią i mają jakieś doświadczenie nie są wcale doceniani zero zero szacunku do pracownika . Okroja Cię z każdej strony jak nie z wypłatą to z urlopem i na odwrót porażka !!!!

Weronika

@Nowa w jakim sensie wypłata jest wypłacana pod stołem? Jeżeli podpisana została umowa między pracodawcą, a pracownikiem, to zarówno jedna, jak i druga strona ma prawo wymagać respektowania jej zapisów. Dotyczy to również formy wypłacania wynagrodzenia. Jak to wygląda w lamarze?

LAMAR
@Nowa 08.08.2017 20:43
nie wierzę !!!!! jest to na nieszczęście praktykowane w coraz mniejszej ilości firm ,na rozmowie sa inne ustalenia a potem jes...

Szanowna Pani, Podpisana umowa – tak jak zaznaczył to użytkownik @Weronika jest obligatoryjna dla obu stron. Zarówno Pracownik jak i Pracodawca są zobowiązani do respektowania sprecyzowanych warunków. Nie wywiązanie się z umowy grozi jej rozwiązaniem przez jedną ze stron. Z poważaniem Zespół LAMAR

LAMAR

Szanowna Pani, Dziękujemy za wyrażenie opinii na temat firmy. Zwrócimy szczególną uwagę na przedstawione aspekty. Z poważaniem, Zespół firmy LAMAR

Ola

Jak wygląda praca w biurze? Jest szansa na otrzymanie umowy o pracę? Jaka jest atmosfera? Sporo jest negatywnych opinni ale głownie dotyczą stanowisk na produkcji.

Łukasz

dostałem ofertę jako przedstawiciel handlowy. Napiszcie jak wygląda praca na stanowisku handlowca w tej firmie. Jakie są zarobki? czy też są problemy z otrzymaniem umowy?

handloweic
@Łukasz 10.07.2017 11:57
dostałem ofertę jako przedstawiciel handlowy. Napiszcie jak wygląda praca na stanowisku handlowca w tej firmie. Jakie są zaro...

zapytaj osobę która cię rekrutowała ilu handlowców odeszło od powstania działu handlowego ))) na chwile obecną od marca odeszło 3 na 5 .Dlaczego?????

Tajemniczy

Miałam wysyłać swoje CV na stanowsiko Elektryka, ale po przeczytaniu waszych opinii o firmie, stwierdziłem że dam sobie spokój.

XyZ

Widzę dużo nieprzychylnych opinie o firmie lamar :) jeśli mógłby ktoś napisać o obowiązkach i specyfice pracy kierowcy w oddziale Łódź warto nie warto? Jakie godziny pracy? Jakie wynagrodzenie? Jak wygląda załadunek? Czy jest fakturowanie czy gotowkowo? Czy jakieś kary za samochód? Jeździ się w pojedynkę czy w dwie osoby? Będę wdzięczny za wszelkie informacje

ja
@XyZ 14.06.2017 22:41
Widzę dużo nieprzychylnych opinie o firmie lamar :) jeśli mógłby ktoś napisać o obowiązkach i specyfice pracy kierowcy w oddzia...

krótko, specyfika pracy w Lamarze w Łodzi jako kierowca jest taka...że ten Lamar nie ma oddziału w Łodzi...ale niech się Pan nie martwi...ten Lamar to i tak wielka porażka....

ja

Co tam się dzieje wszyscy odchodzą ,a magazyn to wogole znowu odeszła fajna ogarnięta dziewczyna.Pewnie mają dość. Roboty tyle one robią, a nikt tego niedocenia bo to tylko magazyn. Zero szacunku czekać tylko aż te 3 ostatnie pójdą.

LAMAR

Szanowna Pani Firmy zmagają się z różnymi wyzwaniami, szczególnie jeśli zespół liczy blisko 300 osób. Jednym z nich jest fluktuacja kadry, to proces naturalny. Przedsiębiorstwo tworzą ludzie. To oni także budują atmosferę pracy. W naszej ocenie niedopuszczalna jest sytuacja, w której osoba zgłaszająca przełożonemu pomysł czy zagadnienie wymagające poprawy, otrzymuje negatywną łatkę nadaną przez pozostałych pracowników. Dlatego uznaliśmy za zasadne uruchomienie konkretnych, anonimowych platform służących wyrażeniu swojego zdania. Chcielibyśmy poznać czynnik Pani rozgoryczenia, ponieważ tylko takie opisanie problemu da nam podstawy do reakcji oraz odnalezienia satysfakcjonującego rozwiązania. Pozdrawiamy, zespół firmy LAMAR.

noone
@LAMAR 04.08.2017 09:53
Szanowna Pani Firmy zmagają się z różnymi wyzwaniami, szczególnie jeśli zespół liczy blisko 300 osób. Jednym z nich jest flu...

Gdybyście tylko potrafili tak samo łagodnie, elokwentnie , wyrozumiale i na poziomie zachować się w codziennych kontaktach jak tutaj.

JOANNA

Obóz pracy odradzam przerwy zabierają pięcio minutowe

Weronika

@Wyrwas według Ciebie w lamar nie panuje pozytywna atmosfera. Czy dotyczy to całej firmy, czy konkretnych działów?

Weronika

@Romi_234, a na jakie stanowisko chciałeś aplikować? Pamiętajmy, że ogólne warunki pracy czy atmosfera mogą się nieco różnić w zależności od docelowego stanowiska.

Romi_234

Hmmmmmmmmmm. Prestraszyłem się, nie będę aplikować do Lamaru.

Weronika

@Fiołkowa, dziękujemy za tak szczegółową opinię. Może być cenna dla przyszłych kandydatów. Wspominasz również o tym, że jeżeli chodzi o wynagrodzenie to panuje duża nierówność. Co to oznacza? Co masz konkretnie na myśli? Czy jest ono zależne od stażu pracownika?

@mecenas
@Weronika 08.05.2017 13:11
@Fiołkowa, dziękujemy za tak szczegółową opinię. Może być cenna dla przyszłych kandydatów. Wspominasz również o tym, że jeżeli...

Podwyżek nie będzie bo budują halę kpiny ludzie odchodzą i coraz więcej Ukraińców ... Garba można się dorobić ...

Wyrwas
@Weronika 08.05.2017 13:11
@Fiołkowa, dziękujemy za tak szczegółową opinię. Może być cenna dla przyszłych kandydatów. Wspominasz również o tym, że jeżeli...

ryba psuej się od głowy ..... nie ma dobrej atmosfery jak myślisz dlaczego ludzie odchodzą i nie chcą tam pracować????

Weronika

@Olexy piszesz, że w firmie panuje duża rotacja pracowników. Co według Ciebie to oznacza? Na jakich stanowiskach?

huh

Wszyscy doradzają a ja bym spróbowała...

@1

@Niezadowolony generalnie to wszyscy donoszą)) Ty na pewno też bo skoro jesteś niezadowolony a pracujesz to pewnie trzyma cię premia za przekazywanie.....

Weronika

@Niezadowolony, a co możesz powiedzieć o pozytywnych aspektach pracy w tym miejscu?

Claudia

Witam czy potrzebujecie ludzi na stanowisko produkcyjne? Jeśli tak to mój nr. 504683771 :)

LAMAR
@Claudia 13.02.2017 07:56
Witam czy potrzebujecie ludzi na stanowisko produkcyjne? Jeśli tak to mój nr. 504683771 :)

Zachęcamy do przesłania aplikacji na adres rekrutacja@lamar.com.pl lub pocztą tradycyjną na adres: LAMAR Sp. z o. o., Smardzów 30C, 56-400 Oleśnica.

anonim

(usunięte przez administratora)

ZIZI

TOBIE ZA TO GRATULUJĘ INTELIGENCJI I SUKCESÓW. PEWNIE SAM W ŻYCIU NIC NIE OSIĄGNĄŁEŚ I ŻAL CI DUPĘ ŚCISKA, ŻE MUSISZ PRACOWAĆ NA RZEKOMYCH DEBILI, KTÓRYM W ŻYCIU SIĘ POWIODŁO BO MIELI GŁOWĘ NA KARKU I POTRAFILI ROZKRĘCIC FIRMĘ SPRÓBUJ MOŻE TY BĘDZIESZ PRACODAWCĄ ROKU CHĘTNIE WSZYSCY SIĘ U CIEBIE ZATRUDNIMY. ZOBACZYMY CZY UDA CI SIĘ SUKCESYWNIE PROWADZIĆ FIRMĘ I ROBIĆ TAK ŻEBY PRACOWNICY CIĘ KOCHALI PODZIWIALI I NIE ROBILI W........ MYŚLĘ, ŻE POWINIENEŚ BYĆ WDZIĘCZNY ŻE MASZ GDZIE PRACOWAĆ DEBILU A NIE MARUDZIĆ WIDZĘ ŻE JESTEŚ TYPOWYM ZAGUBIONYM GNOJKIEM, KTÓRY NIC NIE POTRAFI TYLKO OCZERNIAĆ WSZYSTKICH WOKÓŁ.POPATRZ NA SIEBIE. DAJ ZNAĆ JAK CI SIĘ UDA MOŻE KIEDYŚ KTOŚ NAZWIE DEBILEM BĄDŹ NIEDOROZWOJEM. HA - TEGO CI ŻYCZĘ

LAMAR

Szanowny użytkowniku, Każdą organizację tworzą ludzie o różnych osobowościach, odmiennych charakterach, czy doświadczeniu zawodowym. W tym tkwi także siła naszej firmy. Stosowanie inwektyw przez przełożonego w stosunku do drugiej osoby jest oczywiście niedopuszczalne i nie powinno mieć miejsca zarówno w miejscu pracy jak i poza nim. Mamy nadzieję, iż wydarzenie opisane powyżej nie miało miejsca. Nie mniej zachęcamy do opisania sytuacji pod adresem opinie@lamar.com.pl .

anonim

(usunięte przez administratora)

LAMAR

Szanowny Użytkowniku, Przykro nam, z powodu takiej oceny. Bardzo zależy nam na poznaniu szczegółów sytuacji, która stała się podstawą do wyrażania powyższej opinii. Chcemy aby w przyszłości podobne sytuacje nie miały już miejsca. Prosimy o kontakt mailowy i wiadomość na adres opinie@lamar.com.pl . Z góry dziękujemy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kolega

"Pragniemy zauważyć, iż soboty oraz nadgodziny są płatne zgodnie z warunkami ustalonymi indywidualnie z pracownikami." Jesteście świadomi o czym piszecie? O rany... wy sami strzelacie sobie w kolano. Najwyraźniej też powinniście zapoznać się z kodeksem pracy, zanim zabierzecie się za ratowanie wizerunku firmy. To, w jaki sposób naliczana jest stawka za pracę w soboty, oraz za nadgodziny w tygodniu, pracę w godzinach nocnych, lub w dni wolne od pracy jest stwierdzone ustawowo i takie informacje można znaleźć w kodeksie pracy. W takim razie, co oznacza dla Was "indywidualnie z pracownikami "? Płacone jest wg. stanowiska obejmowanego w firmie? Relacji z kierownictwem/zarządem ? Myślę, że wszyscy czytelnicy powyższych komentarzy są bardzo ciekawi, czym w takim razie kierujecie się w ustalaniu tych "indywidualnych stawek", skoro nie kodeksem pracy?

LAMAR
@Kolega 02.03.2017 21:40
"Pragniemy zauważyć, iż soboty oraz nadgodziny są płatne zgodnie z warunkami ustalonymi indywidualnie z pracownikami.&quot...

Szanowny Panie, Wysokość wynagrodzenia za pracę w godzinach nadliczbowych oraz za pracę w godzinach nocnych i w dni wolne od pracy jest ustalana według przepisów kodeksu pracy, jednak za podstawę wymiaru wynagrodzenia przyjmujemy indywidualną stawkę za godzinę pracy pracownika.

Poldek

lamar loszukuje specjalistów do obsługi klientów zagranicznych na teraz na już, bardzo warto próbować

anonim

(usunięte przez administratora)

LAMAR

Szanowna Pani, pracujące soboty występują jedynie na wybranych stanowiskach. Aplikację na stanowisko konstruktora nadwozi pojazdów dostawczych prosimy wysłać na adres rekrutacja@lamar.com.pl. Pozdrawiamy, LAMAR.

anonim

(usunięte przez administratora)

ferry

Słyszałem, że mają być na targach pracy w Oleśnicy, w SP nr 20, to ta koło rosso pizza. jutro, 7 kwietnia

anonim

(usunięte przez administratora)

heh

Ale masz jakikolwiek powód żeby tak myśleć? Co Cię przekonało? Zwykła treść ogłoszenia? :D Jestem pełen podziwu. Musisz być bardzo ambitną i zmotywowaną osobą:D Powodzenia w życiu:D

anonim

(usunięte przez administratora)

LAMAR

Szanowny użytkowniku, dziękujemy za zainteresowanie pracą w firmie LAMAR. Na chwilę obecną (grudzień) nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko konstruktora samochodów dostawczych, natomiast z uwagi na ciągły rozwój firmy zachęcamy do śledzenia naszej podstrony: (usunięte przez administratora)Pozdrawiamy, zespół firmy LAMAR

swistak

W środę mam rozmowę na asystenta logistyka w dziale logistyki, ogłoszenie znalezione na olx. Ktoś coś się może wypowiedzieć na co mogę liczyć na takim stanowisku?

kris

Ponoć potrzebuja pracowników- to jak z nimi jest płaca na czas? i jakie umowy ? moze ktos powiedzieć? złozyłem papiery i czekam na info od nich

anonim

(usunięte przez administratora)

krzysiek

A czy jest ktoś co teraz robi w miliczu w nowo otwartej fili? bo mm ofertę pracy od nich i nie wiem co zrobic czytając te opinie.I jeszcze jedno pytanie czy dając umowę wykazuja tyle ile zarabiasz czy najniższą? aha a są premie jakieś? nadgodziny płatne?

anonim

(usunięte przez administratora)

LAMAR

Drogi Kilargo. Oczywiście na bieżąco śledzimy wątki na portalu gowork, począwszy od pierwszego wpisu z dnia 2014-08-12 11:13:43, aż do chwili obecnej. Opinie, zarówno te pozytywne, jak i negatywne są dla nas bardzo cenne, ponieważ są to bezpośrednie informacje osób w jakiś sposób związanych w firmą LAMAR.

magda

Mam znajomego, który pracuje w tej firmie, jest bardzo zadowolony. Fajna atmosfera pracy, kadra jest zgrana i dobrze się dogaduje. Śmiało można aplikować, bo naprawdę warto.

ela

Zamawiałam tam niedawno kabiny, jestem bardzo zadowolona z ich jakości, a także z jakości obsługi. Bardzo miło się współpracowało. Przy kolejnym remoncie sypialni również skorzystam z usług tej firmy.

MartaRacik

Pracowałam w tej firmie kilka miesięcy, musiałam zrezygnować bo mąż dostał awans i zmieniliśmy miejsce zamieszkania. Pracę wspominam bardzo miło i sympatycznie. Miły i niezwykle zgrany zespół. Oby jak najwięcej takich pracodawców.

Magdalena47709

Świetna firma osobiście zamawiałam kabiny. Wszystkie jej produkty pozytywnie zaskakują jakością i oryginalnym designem. Bezpieczeństwo użytkowników i innych uczestników ruch, na którym tak zależy firmie dobitnie podkreśla jej troskę o klienta.

Gosia

Pracuję w firmie Lamar od kilku lat i cieszy mnie to, że mogę pracować w tak zgranym i miłym zespole :)

kamol91

Pracuje w firmie lamar od 2 lat i muszę przyznać że wymagania mają duże ale mi się udaje im sprostać i wynagrodzenie mam ok.

Anna

Firmę cechuje bardzo profesjonalne podejście do klientów oraz produkty najwyższej jakości

Zostaw opinię o LAMAR sp. z o.o. - Oleśnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LAMAR sp. z o.o.