brak logo

Digital System Sp. z o.o

Kraków

Opinie o Digital System Sp. z o.o

sox 2013-05-25 17:52
masakra
5
Fazi 2014-02-06 02:39
Super firma polecam
Dany 2014-07-07 20:56
Fajna Firma, super Klimat, zero ciśnienia i poszanowanie ludzi.
Polecam 2015-02-17 22:55
Dobra atmosfera, świetne zarobki
2
prawdomówny 2015-07-21 12:11
Dobre zarobki ??? Mila atmosfera ??? Brednie. Znam ta firme od wewnatrz. Nie polecam jako pracodawcy ...
pracowity 2015-09-01 22:25
Firma faktycznie nie nadaje się dla leniuchów i oszustów :) tacy nie zagrzeją miejsca nigdzie :) polecam Firmę wszystkim pracowitym i ambitnym.
Greg 2016-02-02 00:13
Na zachodzie trzeba cieżko pracować, nie ma narzekania, leniwiec czy cwaniak nie mają czego tam szukać. Ja jestem ambitny i lubię pracować i nie kumam narzekających słabeuszy. Jesteś dobry to będziesz miał super a słaby to wylatuje i tyle w temacie - a potem płacze i żale na forach.
niki 2016-02-02 21:56
Greg odklejony jesteś od rzeczywistości bo na pewno nie pracowałeś na zachodzie
erf 2016-05-17 12:06
@Cziki przeciez w kazdej firmie jest szansa na jakis awans
Aneta 2017-04-26 15:48
Pracujesz w Digital System? Chętnie dowiemy się więcej na temat aktualnych warunków pracy w firmie. Na co mogą obecnie liczyć jej pracownicy?
nix 2017-07-31 10:26
Dramat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marcin 2017-08-11 16:49
popieram nix.

Dramat i cwaniactwo
1
Aneta 2017-08-31 10:46
@nix a powiedziałbyś dlaczego dramat? Warto swoje wypowiedzi uzasadniać, by inni użytkownicy wiedzieli czym są spowodowane takie opinie i sami mogli utworzyć sobie swoją opinię o Digital System Sp. z o.o.
pawel szarlej 2017-09-20 19:51
Ta firma to złodzieje, cwaniaki i hochsztaplerzy !!! Właśnie rozpoczynam kampanię "informacyjną" na temat tej firmy !!! DO zobaczenia w sądzie .....
Aneta 2017-09-21 09:22
Przypominam @pawel szarlej, że forum ma regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm, a nie obrażania i używania wulgaryzmów. Takie wpisy mogą być skasowane przez admina forum. Poproszę o opinię i aktualizacje jak wygląda sytuacja w firmie, by osoby poszukujące tam pracy szybko mogły znaleźć odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Digital System Sp. z o.o - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Digital System Sp. z o.o