brak logo

Auto-Mobil Cierocki Sp. z o.o.

Chwaszczyno

Opinie o Auto-Mobil Cierocki Sp. z o.o.

Kubaaa 2015-03-17 08:10
Kupiłem od nich kiedyś samochód sprowadzony z Niemiec i chyba do nich wrócę bo sprawuje się naprawdę dobrze mimo dużego przebiegu....to są właśnie zalety samochodów z Niemiec no i podstawa auta bezwypadkowe. Mogę śmiało polecić tą firmę w porównaniu do innych komisów w trójmieście. Kuba
8
Adam 2015-03-17 08:51
Sprawdzona od wielu lat firma. Warto z nią współpracować.
8
Kamil 2015-03-17 11:06
Naprawdę godna polecenia i rzetelna firma. U nich wszystko działa bez zarzutu, fachowa obsługa i pełna pomoc na miejscu. Wielki szacunek i dziękuję.
8
Kuba 2015-03-20 21:26
Godna polecenia firma, Rzetelność i świetna obsługa klienta
5
jaaa 2015-03-27 20:03
Świetni i rzetelni fachowcy!!! Zdecydowanie na TAK!
7
AH 2016-02-09 15:25
Brawo szefie, wszystkie opinie napisane w tym samym miesiącu z czego 3 tego samego dnia. Gratuluje kreatywności, cóż to Janusz nie wymyśli żeby samochód sprzedać zrobić?
4
Tomi4321 2016-10-16 06:39
Facet nie rzetelny, mówi, ze wszystko ok a auto sprzedaje z popsutym sprzęgłem i dwukolorowe .Pojechalem 600 km i wrocilem bez auta.
1
SG 2016-10-29 13:41
Profesjonalna firma, zakupiłem auto i jestem bardzo zadowolony. Przegląd przed zakupem w autoryzowanym serwisie potwierdził wszystko to o czym było mówione czyli serwisowane do końca i bezwypadkowe. Zdecydowanie polecam!
6
AMC 2016-10-29 14:29
Samochód VW GOLF 2,0 tdi z oryginalnym przebiegiem i absolutnie bezwypadkowy co potwierdzamy w ogłoszeniu i na życzenie klienta uwzględniamy na fakturze. Wszystkie informacje podane przez nas w internecie były zgodne ze stanem technicznym auta.Sprzęgło w tym samochodzie było zużyte adekwatnie do przebiegu (190.000km) i pisze o tym nasz niezadowolony klient ale o fakcie ze samochód nie wymagał poza tym żadnego wkładu finansowego i był w stanie bdb juz nie informuje. Dodatkowo na ostatnie wizycie w serwisie wymieniona została nowa turbina i kompletny pasek rozrządu (170.000km) ale najwyraźniej to mało istotne dla pana "Tomi" ważne jest chyba aby kupić samochód z nowy sprzęgłem ale po konkretnej naprawie blacharsko lakierniczej lub skorygowanym przebiegiem albo z inna wada ukryta. Z umowy z klientem sie wywiązaliśmy oddaliśmy cała zaliczke zaproponowaliśmy trzy inne Golfy ale z silnikiem 1,6. Udzieliliśmy tez bonikiaty na w/w samochód mimo iż cena (z VAT 23%)była najatrakcyjniejsza w tym roczniku w kraju.Ale to ciagle był za mało. Kilka dni po wizycie naszego niezadowolonego klienta przyjechał inny z oddalonej 400 km od Gdańska Warszawy sprawdził samochód nie na słuch i dotyk lecz w ASO VW w Gdyni i po dokładnym zapoznaniu sie ze stanem technicznym samochodu zakupił go. To tylko potwierdza ze samochód był w bardzo dobrym stanie technicznym ,a sprawdził ich wcześniej jak wspomniał kilkanaście tym bardziej nas ta sytuacja nieco rozbawiła.Jeden klient przyjdzie obejrzy samochód i powie "nie" a drugi zweryfikuje 19 innych samochodów na podstawie nr vin w serwisie które budzą podejrzenie, a nasz 20-ty akurat bedzie na "tak" i go kupuje.
Mimo wszystko życzymy udanego zakupu samochodu oraz zwracamy sie z prośbą o unikanie zbyt pochopnego oceniania samochodu oraz sprzedawcy.
Pozdrawiamy AMC
5
misiek 2017-07-09 23:01
Wszystkie samochody bez polskich blach są powypadkowe. Maja nieoryginalne lampy, źle spasowane części karoserii, nowiutkie reflektory w samochodach kilkuletnich. Autohandel jest własnością księdza i jego brata. Niestety obsługa nie chce za żadne skarby przyznać że auto było po wypadku. Nie polecam, nieuczciwe podejście.
AMC 2017-08-09 13:15
Do "Misiek"
Interesujący jest fakt iż kolega wie ,że wszystkie samochody bez tablic rejestracyjnych ,a jest ich w stałej ofercie 60 na placu są powypadkowe. Wszystkie mają źle spasowane części karoserii i nowiutkie reflektory?? Czy Misiek sobie zdaje sprawę ile by trzeba zainwestować pieniędzy i zadać sobie trudu aby wymienić wszystkie reflektory z przodu nie mówiąc o lampach z tyłu :)
Do Miska i wszystkich potencjalnych klientów oświadczam iż wszystkie samochody które są importowane przez naszą firmę są bezwypadkowe aczkolwiek zdarzają się elementy lakierowane potwierdzone przez raport SGS oraz po rozkodowaniou vin-u samochodu. Zawsze wyrażamy zgodę na sprawdzenie samochodu w ASO lub w innym warsztacie. I Misiek również gdyby był zainteresowany takim sprawdzeniem w serwisie uzyskałby zgodę ale widocznie problem tkwi w czymś innym.
Na miejscu miernik do grubości lakieru -dostępny również dla Miśka.
I najlepsze jest to iż jeżeli się zdarzy negatyw to zawsze jest anonimowy. Może wystarczyłoby napisać że samochody są w bdb stanie adekwatnym do przebiegu ale oczekiwania np. co do ceny są nieco inne. Może Misiek chce przeznaczyć na zakup samochodu np. 30.000 a jego wymarzone autko które stoi u nas na placu jest w cenie 35.000.
Zapamiętaj!!
Jeżeli zdecydujesz się na sprawdzenie samochodu w ASO i okaże się że auto jest bezwypadkowe płacimy za serwis!!!!
Jak chcesz nadwyrężyć nasz budżet to łatwo policzyć że 60 aut x 400 zł koszy sprawdzenie samochodu =24.000 PLN.
Od którego zaczynamy??Może od tego co Pana interesuje??

Misiek pamiętaj nie ma okazji ,a za dobre i uczciwe auto trzeba rozsądnie zapłacić.

A może najzwyczajniej się pomyliłeś dodając nam negatywa ponieważ ksiądz i jego brat działają też w tej branży na tej samej ulicy ale nieco dalej???

Pozdrawiam
AMC
2
Zostaw swoją opinię o Auto-Mobil Cierocki Sp. z o.o. - Chwaszczyno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Mobil Cierocki Sp. z o.o.