brak logo

Auto-Mobil Cierocki Sp. z o.o.

Chwaszczyno

Opinie o Auto-Mobil Cierocki Sp. z o.o.

Kubaaa 2015-03-17 08:10:14
Kupiłem od nich kiedyś samochód sprowadzony z Niemiec i chyba do nich wrócę bo sprawuje się naprawdę dobrze mimo dużego przebiegu....to są właśnie zalety samochodów z Niemiec no i podstawa auta bezwypadkowe. Mogę śmiało polecić tą firmę w porównaniu do innych komisów w trójmieście. Kuba
3
Adam 2015-03-17 08:51:22
Sprawdzona od wielu lat firma. Warto z nią współpracować.
3
Kamil 2015-03-17 11:06:52
Naprawdę godna polecenia i rzetelna firma. U nich wszystko działa bez zarzutu, fachowa obsługa i pełna pomoc na miejscu. Wielki szacunek i dziękuję.
1
Kuba 2015-03-20 21:26:14
Godna polecenia firma, Rzetelność i świetna obsługa klienta
1
jaaa 2015-03-27 20:03:28
Świetni i rzetelni fachowcy!!! Zdecydowanie na TAK!
2
AH 2016-02-09 15:25:23
Brawo szefie, wszystkie opinie napisane w tym samym miesiącu z czego 3 tego samego dnia. Gratuluje kreatywności, cóż to Janusz nie wymyśli żeby samochód sprzedać zrobić?
2
Tomi4321 2016-10-16 06:39:03
Facet nie rzetelny, mówi, ze wszystko ok a auto sprzedaje z popsutym sprzęgłem i dwukolorowe .Pojechalem 600 km i wrocilem bez auta.
1
SG 2016-10-29 13:41:55
Profesjonalna firma, zakupiłem auto i jestem bardzo zadowolony. Przegląd przed zakupem w autoryzowanym serwisie potwierdził wszystko to o czym było mówione czyli serwisowane do końca i bezwypadkowe. Zdecydowanie polecam!
2
AMC 2016-10-29 14:29:53
Samochód VW GOLF 2,0 tdi z oryginalnym przebiegiem i absolutnie bezwypadkowy co potwierdzamy w ogłoszeniu i na życzenie klienta uwzględniamy na fakturze. Wszystkie informacje podane przez nas w internecie były zgodne ze stanem technicznym auta.Sprzęgło w tym samochodzie było zużyte adekwatnie do przebiegu (190.000km) i pisze o tym nasz niezadowolony klient ale o fakcie ze samochód nie wymagał poza tym żadnego wkładu finansowego i był w stanie bdb juz nie informuje. Dodatkowo na ostatnie wizycie w serwisie wymieniona została nowa turbina i kompletny pasek rozrządu (170.000km) ale najwyraźniej to mało istotne dla pana "Tomi" ważne jest chyba aby kupić samochód z nowy sprzęgłem ale po konkretnej naprawie blacharsko lakierniczej lub skorygowanym przebiegiem albo z inna wada ukryta. Z umowy z klientem sie wywiązaliśmy oddaliśmy cała zaliczke zaproponowaliśmy trzy inne Golfy ale z silnikiem 1,6. Udzieliliśmy tez bonikiaty na w/w samochód mimo iż cena (z VAT 23%)była najatrakcyjniejsza w tym roczniku w kraju.Ale to ciagle był za mało. Kilka dni po wizycie naszego niezadowolonego klienta przyjechał inny z oddalonej 400 km od Gdańska Warszawy sprawdził samochód nie na słuch i dotyk lecz w ASO VW w Gdyni i po dokładnym zapoznaniu sie ze stanem technicznym samochodu zakupił go. To tylko potwierdza ze samochód był w bardzo dobrym stanie technicznym ,a sprawdził ich wcześniej jak wspomniał kilkanaście tym bardziej nas ta sytuacja nieco rozbawiła.Jeden klient przyjdzie obejrzy samochód i powie "nie" a drugi zweryfikuje 19 innych samochodów na podstawie nr vin w serwisie które budzą podejrzenie, a nasz 20-ty akurat bedzie na "tak" i go kupuje.
Mimo wszystko życzymy udanego zakupu samochodu oraz zwracamy sie z prośbą o unikanie zbyt pochopnego oceniania samochodu oraz sprzedawcy.
Pozdrawiamy AMC
1
Zostaw swoją opinię o Auto-Mobil Cierocki Sp. z o.o. - Chwaszczyno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Mobil Cierocki Sp. z o.o.