Marcopol sp. z o.o.

Chwaszczyno

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 1009 ocen.

Opinie o Marcopol sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marcopol sp. z o.o.

Rynio
użytkownik zarejestrowany

Może ktoś napisać kilka informacji czy zarobki w firmie są w miarę przyzwoite? Czy macie jakieś dodatki socjalne lub premie do podstawy? Trochę martwią niektóre wpisy.

Alvaro
@Rynio 6 dni temu
Może ktoś napisać kilka informacji czy zarobki w firmie są w miarę przyzwoite? Czy macie jakieś dodatki socjalne lub premie do...

jaki dział Ciebie interesuje ?

Pracownik

Byłem pracownikiem tej firmy 6 lat, właśnie się zwolniłem. Ciężka praca w której trzeba być odpornym psychicznie. idiotyczne stanowiska pracy takie jak Liderzy na magazynie wysokiego składowania, to raczej poganiacze i lewusy. Traktowanie ludzi bez szacunku żadnego, podejście takie jak nie Ty to znajdziemy na twoje miejsce kogoś innego za niższą stawkę.

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@Zainteresowany - nie współpracuję z Marcopol sp. z o.o., dlatego nie jestem w stanie udzielić odpowiedzi na Twoje pytanie. Myślę, że warto skontaktować się bezpośrednio z firmą w celu rozwiania wszystkich wątpliwości na temat zamieszczonej oferty pracy.

Czesiek
użytkownik zarejestrowany

W ostatniej ofercie pracy nie ma specjalnie wyboru. Czy mógłby ktoś podrzucić informacje na forum o ewentualnych wakatach? Słyszałem, że w Marcopol-u można nieźle zarobić i sama praca jest fajna bo i ludzie którzy tu pracują są fajni. Jak jest dobrze to i nie ma ofert

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@Cezary w takim razie życzymy powodzenia. O jakie stanowisko będziesz się ubiegał? Pamiętaj, że ogólne warunki pracy czy atmosfera, o którą właśnie pytasz może nieco różnić się w zależności od działu, gdzie pracownik będzie zatrudniony.

Zainteresowany
@Alicja 06.06.2017, 11:05
@Cezary w takim razie życzymy powodzenia. O jakie stanowisko będziesz się ubiegał? Pamiętaj, że ogólne warunki pracy czy atmosf...

Witam znalazlem ogloszenie do firmy marcopol na staniwisko Pracownik Ochrony ?? Zastanawiam sie czy ta firma posiada wlasna wewnetrzna ochrone ze poszukuje doswiadczonych Ochroniarzy z kwalifikacjami ?? Prosze o odpowiedz...

Zainteresowany
@Alicja 06.06.2017, 11:05
@Cezary w takim razie życzymy powodzenia. O jakie stanowisko będziesz się ubiegał? Pamiętaj, że ogólne warunki pracy czy atmosf...

Witam znalazlem ogloszenie do firmy marcopol na staniwisko Pracownik Ochrony ?? Zastanawiam sie czy ta firma posiada wlasna wewnetrzna ochrone ze poszukuje doswiadczonych Ochroniarzy z kwalifikacjami ?? Prosze o odpowiedz...

Cezary
użytkownik zarejestrowany

Poczytałem opinie i widzę, że firma ma bardzo dobre warunki finansowe oraz socjalne. Poza tym słyszałem sporo dobrego o firmie i dlatego aplikuję . Może ktoś powiedzieć mi jaka jest atmosfera w firmie?

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@Cezary oferty pracy Marcopol sp. z o.o. możesz znaleźć na stronie internetowej firmy, w zakładce 'Kariera': http://www.marcopol.pl/title,Aktualne_oferty_pracy,pid,146.html

Cezary
użytkownik zarejestrowany

Czy Marcopol sp. z o.o. nie zupełnie nowych ofert pracy? Z drugiej strony to znaczy, że ludziom jest dobrze i nie zmieniają firmy. Poczytałem trochę opinii na forum i widzę, że zarobki też całkiem ładne można wyciągnąć. Ale może ktoś słyszał o pracy ph?

zibi
@Cezary 18.05.2017, 21:57
Czy Marcopol sp. z o.o. nie zupełnie nowych ofert pracy? Z drugiej strony to znaczy, że ludziom jest dobrze i nie zmieniają fir...

PH musisz mieć 5,5.

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@Kuba, a na jakie stanowisko aplikowałeś? Pamiętajmy, że ogólne warunki pracy czy atmosfera różnią się od siebie w zależności od docelowego stanowiska.

Kuba
użytkownik zarejestrowany

Postanowiłem aplikować do firmy i czekam na informacje o rozmowie. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jakie warunki na początek oczekuje firma? Może coś o zarobkach?

Dolinka Krzemionkowa
@Kuba 07.05.2017, 16:34
Postanowiłem aplikować do firmy i czekam na informacje o rozmowie. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jakie warunki na początek ocze...

hej Kuba, zarobki w okolicach 7000-8000 zł. Do tego szkolenia, umowa o pracę, pakiet medyczny, bony na święta i wszystkie inne możliwe okazje. Sala gier, darmowe posiłki, samochód służbowy, karta kredytowa.

Dolinka Krzemionkowa
@Kuba 07.05.2017, 16:34
Postanowiłem aplikować do firmy i czekam na informacje o rozmowie. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jakie warunki na początek ocze...

hej Kuba, zarobki w okolicach 7000-8000 zł. Do tego szkolenia, umowa o pracę, pakiet medyczny, bony na święta i wszystkie inne możliwe okazje. Sala gier, darmowe posiłki, samochód służbowy, karta kredytowa.

Luidzi
użytkownik zarejestrowany

Czy przedstawiciel handlowy w Marcopol-u może liczy na dobre zarobki? Czy jakieś dodatki są jeszcze?

Mimi
@Luidzi 25.04.2017, 18:26
Czy przedstawiciel handlowy w Marcopol-u może liczy na dobre zarobki? Czy jakieś dodatki są jeszcze?

Podobno szukają na Lublin, czy wie ktoś co się stało z przedstawicielem z Lublina? Jaka monetę można zarobić na start w tej firmie?

Toobii

Pracowałęm do dnia 14.04.2017r. Fatalne warunki pracy, liderzy umieją tylko krytykować że się nie potrafi miotły trzymać i nie mam żadnych ruchów. Nie polecam

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@Kierownik, proszę o zamieszczanie komentarzy na temat pracy w firmie Marcopol sp. z o.o.

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@Byly z produkcji, dzięki za komentarz. Mówisz, że teraz jest zupełnie inaczej?

Alicja
użytkownik zarejestrowany

Więcej informacji o firmie możecie znaleźć w zakładce 'O nas' znajdującej się przy wątku http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,3588,0,0,o_nas

anonim

(usunięte przez administratora)

jarecki
@były z produkcji 17.05.2017, 12:11
Rozmawiałem i dają 3 tys na rękę

to też tam idę, łężyce wcale nie są dużo dalej a tu mam ledwo 2. Więcej ludzi odejdzie to się obudzą.

jarecki
@były z produkcji 17.05.2017, 12:11
Rozmawiałem i dają 3 tys na rękę

to też tam idę, łężyce wcale nie są dużo dalej a tu mam ledwo 2. Więcej ludzi odejdzie to się obudzą.

Alicja
użytkownik zarejestrowany

Widzieliście już nowe oferty pracy do Marcopol sp. z o.o.? Znajdziecie je na portalach ogłoszeniowych! Zgłaszacie się? :)

Czesław
użytkownik zarejestrowany

Pracuję w Marcopol-u i uważam, że nie odbiega od innych firm. Kasa jest ok. płatna w terminie. Zawsze będą ludzie niezadowoleni, ważne pozytywne nastawienie.

Czesław
użytkownik zarejestrowany

Czy Marcopol zatrudnia ludzi na przedstawicieli handlowych? Mają dobrą opinię i dlatego chcę sie dostać do firmy.

ezechmiel
@Czesław 16.02.2017, 11:25
Czy Marcopol zatrudnia ludzi na przedstawicieli handlowych? Mają dobrą opinię i dlatego chcę sie dostać do firmy....

ja słyszałem, żeby się tam dostać, to trzeba wieloletnią, morderczą selekcję przejść. Przez 3 lata okres próbny dopiero w 4 roku normalna wypłata, która jest największa w Pomorskiem. Ahhhh może kiedyś się uda. Najlepsze jest to, że oferują umowę o pracę!

ezechmiel
@Czesław 16.02.2017, 11:25
Czy Marcopol zatrudnia ludzi na przedstawicieli handlowych? Mają dobrą opinię i dlatego chcę sie dostać do firmy....

ja słyszałem, żeby się tam dostać, to trzeba wieloletnią, morderczą selekcję przejść. Przez 3 lata okres próbny dopiero w 4 roku normalna wypłata, która jest największa w Pomorskiem. Ahhhh może kiedyś się uda. Najlepsze jest to, że oferują umowę o pracę!

gość

pomocnik pakowacza stawka lub zarobek w skali miesiąca 2600 brutto to na rękę ok 2 tyś co i jaki socjal nie wiem , w Marcopolu zatrudniają tylko facetów na produkcji, system pracy zmianowy udają konkretnych na rozmowach kwalifikacyjnych potem zapominają co mówią .......

Czerpan
użytkownik zarejestrowany

Praca w Marcopol-u nie odbiega od innych firm. Kasa jest ok. płatna w terminie, pracować trzeba jak wszędzie. Zawsze będą ludzie niezadowoleni i tego też nie zmienimy. Najważniejsze pozytywne nastawienie.

Kaszub

Witam wysłałem CV do marcopol i do mnie za dzwonili już prawie bym miał pracę ale jak usłyszał że jestem na wózku inwalidzkim to od razu mię skreslil nawet mnie nie widział i nie wiedział co potrafię Bo mówił że trzeba dźwigać 30kg A tyle to ja dzwigam jedną ręką i bym nawet coś przenieść mam 4 kółka i bym przywiózł nie dał szansy to jest dyskryminacja ludzi na wózku inwalidzkim Ja jestem osobą aktywną uprawiam sport siłowy dziękuję i pozdrawiam może ktoś wie gdzie jeszcze przyjmują do pracy mój Gmail miroslaw.blok@onet.pl

zibi
@Kaszub 19.11.2016, 15:49
Witam wysłałem CV do marcopol i do mnie za dzwonili już prawie bym miał pracę ale jak usłyszał że jestem na wózku inwalidzkim t...

To nie jest dyskryminacja , po prostu nie ma odpowiednich warunków dla wózków i jest to przemysł ciężki.

M
@zibi 21.11.2016, 14:55
To nie jest dyskryminacja , po prostu nie ma odpowiednich warunków dla wózków i jest to przemysł ciężki....

Macie obowiązek utworzyć warunki dla osoby niepełnosprawnej przy jej zatrudnieniu i nie macie prawa takiej osoby lekceważyć i dyskryminować.

Kaszub

Witam wysłałem CV do marcopol i do mnie za dzwonili już prawie bym miał pracę ale jak usłyszał że jestem na wózku inwalidzkim to od razu mię określił bo trzeba dźwigać 30 kg tyle to ja dzwigam jedyną ręką A coś przenieść też bym przeniósł to jest dyskryminacja ludzi na wózku inwalidzkim Ja jestem osobą aktywną uprawiam sport siłowy dziękuję i pozdrawiam

Kaszub

Witam mam pytanie jakie zarobki na stanowisku pomocnik pakowacza albo sam pakowacz jestem na wózku inwalidzkim czy bym dał radę mam silne ręce

dfghjk
użytkownik zarejestrowany

@pawcio ale jak chcesz się zalapac skoro oni nie szukają teraz pracowników? chybaze cos przeoczyłem .

mietek

witam co mozecie mi powiedziec o pracy w firmie marcopol

obiekt1

Poszukują i poszukują bo tu mało kto chce pracować za tak oryginalne stawki. Niepewne posady, dział kadr powinien iść na kurs ESKK dot. podstaw swego rzemiosła.

gg

Firma fajna, kiedyś tam pracowałem, było ok, póki nie awansowało się wyżej. A to już często były operatywki o niczym, był jeszcze krzyżak, co się chwalił, że najpierw jest on w firmie, potem długo, długo nic, potem prezes, a na samym końcu my szaraki. Fajne maile przesyłał na czerwnym tle!!! Pozdrowienia dla PMS-u

dobry robotnik

jakie sa w tej firmie zarobki i czy jest jakis pakiet socjalny

zibi

Czy przyjmują do działu sprzedaży w centrali ?

Zbychu

dają umowę o pracę, dają Ci nawet urlop. Jeżeli jesteś zwykłym Stefanem (usunięte przez administratora)przy śrubkach to nic Ci nie grozi ale jeżeli wykazujesz choć cień inteligencji, własnej inicjatywy, masz własne zdanie to masz stary przechlapane. trzeba trzymać dobrze paluszek w d*pce i siedzieć cicho :)

KTOŚ

ZNOWU ZWOLNIENIA. CZEMU ZWALNIAJĄ DOBRYCH I PRACOWITYCH LUDZI. O.N TRZYMAJ SIĘ. SZKODA ŻE NIKT ZA TYMI FAJNYMI LUDŹMI SIĘ NIE WSTAWIA. M.M TEŻ WYRZUCONA ALE JAK DOBRZE WIEM TO MA JUŻ LEPIEJ I NIE STRESUJE SIĘ WRĘCZ ODWROTNIE POZWALAJĄ JEJ PRACOWAĆ

engele

podobają mi się puszyste dlatego tu pracuje do tego dają umowe o pracę

zibi
@engele 08.05.2016, 10:59
podobają mi się puszyste dlatego tu pracuje do tego dają umowe o pracę

Chyba puszyści :)

turner

Umowę o pracę to prawie wszędzie dostajesz jeżeli cię zatrudniają

turner

Widzę że potrzebują teraz do pracy tokarza-frezera,jak wyglądają ich zarobki?

bajlanda
@turner 27.04.2016, 18:40
Widzę że potrzebują teraz do pracy tokarza-frezera,jak wyglądają ich zarobki?

zapewniajom umowe o prace i szkolenia to wystarczy bo gdzie indziej dostaniesz tyle?

były

jak jest coś nie tak to idzie się do sądu pracy i on rozstrzyga kto ma rację a nie wy tylko narzekacie a i tak nic z tym nie robicie

no no noo
@były 15.04.2016, 12:06
jak jest coś nie tak to idzie się do sądu pracy i on rozstrzyga kto ma rację a nie wy tylko narzekacie a i tak nic z tym nie ro...

Nie narzekaj my robimy, a ty co robisz teraz ???

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

zbi

To, Ty tam jeszcze pracujesz ?

Qwerty

Zarobki dla handlowca 4 lata pracy to średnio 3 000 - 3500 + telefon + auto + GPS w aucie gratis

kolo 21

A ten fajny marek z koszowatki jeszcze pracuje w magazynie fajny kumpel do imprez

zibi
@kolo 21 10.03.2016, 11:03
A ten fajny marek z koszowatki jeszcze pracuje w magazynie fajny kumpel do imprez

Ty też ?

kolo21
@zibi 14.03.2016, 10:25
Ty też ?

nie rozumiem oco cochodzi

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Ja

Stefa podpowiedz na temat rekrutacji w jakim dziale potrzebują pracowników.

anonim

(usunięte przez administratora)

Lodzia

Nie kumam ale co przeczytać ?

Mario

A mnie sie tam praca podoba. Nie jestem pracownikiem fizycznym. Za swoją prace dostaje fajne pieniądze. Oby tylko nic sie zmieniło. Fajna atmosfera i większość ludzi jest ok. Wiadomo, że zawsze może byc lepiej, ale nie ma co narzekać, że dzieje sie żle. Wiem, że męczennicy wyleją zaraz mi kubeł zimnej wody na głowę bo uważają Firmę za swoja Golgotę. PS. Marta trzymaj sie mam nadzieje że znajdziesz szybko prace.

Loda

Na szczęście po koleżance pozostało tylko jej motto życiowe.

ktoś
@Loda 22.02.2016, 19:18
Na szczęście po koleżance pozostało tylko jej motto życiowe.

jesteś słabo poinformowany. Motto było Ani ł.Każdy jest miły a jak dochodzi do zwolnienia to wszyscy się odwracają. słabo

ph

Witam. Można więcej informacji na temat warunków dla ph w tej firmie. Pensja stala czy podzielona na stala +premie. Ilość klientów i czy ogólnie towar trudny czy latwy do handlu. Cos o narzędziach pracy ,czy samochód można użytkować prywatnie? Chodzi o prace w Krakowie

sialala

Nie ma skutku bez przyczyny.

jaga

Kto mieczem wojuje od miecza ginie.

Nowa
@zibi 25.02.2016, 14:17
Rok mnie nie ma , a już się stęsknili za moją .....

Kto to mądrala zibi co tu pisze ? Piszcie

zibi
@zibi 25.02.2016, 14:17
Rok mnie nie ma , a już się stęsknili za moją .....

Jeśli pracujesz prawie rok , to powinnaś mnie pamiętać.

ktoś

na pewno wyrzucili. to podobno było już planowane w grudniu ale cały czas czekali na jej jakieś potknięcie słowne. jak ktoś pluje to nie będzie udawać że pada deszcz. Bardzo szkoda, była naprawdę fajna i wszystko ogarniała.

Kurok

Bóg daje i Bóg zabiera. Kto nie jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień.

ktos

Dowiedziałem się że zwolnili recepcjonstkę M.M. najlepszą jaka mogła być. Ogarniała wszystko, pomagała, była wesoła i uprzejma. Szkoda bo naprawdę była super. Ktoś kto ją zwolnił pewnie planował to wcześniej i był zazdrosny.

Kapelusz81

Wiecie może coś nt. magazynierów w Marcopol-u ? Jak wygląda zatrudnienie i czy są zmiany nocne ?

zibi
@Kapelusz81 10.02.2016, 10:58
Wiecie może coś nt. magazynierów w Marcopol-u ? Jak wygląda zatrudnienie i czy są zmiany nocne ?

Słyszałem ,że to bardzo fajne i przystojne chłopaki.

Pomocna Brzoza

Już są zaktualizowane ogłoszenia o pracę na ich stronie www.marcopol.pl . Coś tam wskoczyło nowego widzę, niestety nic dla mnie.

Zostaw opinię o Marcopol sp. z o.o. - Chwaszczyno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marcopol sp. z o.o.