brak logo

Celiko Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Celiko Sp. z o.o.

anonim 2011-04-08 03:31:45
witam 06,04,2011 pojawiło się ogłoszenie do firmy celiko pracownik produkcji. chciał był się dowiedzieć jakie zarobki są w tej firmie i jak sie pracuje.
anonim 2011-06-26 12:10:29
zalezy czy na produkcji czy na magazynie oraz czy zostałbys zatrudniony przez agencje czy bezposrednio przez firme
Czarodziej 2011-08-26 06:24:06
Mam pytanie ile zarabia tam Dział techniczny elektryk, mechanik
gość 2012-01-22 22:54:42
Cześć! Mam pytanie przez jaką agencję można sie dostać do tej firmy ? i jakie są mniej więcej zarobki na produkcji ? Z góry dziękuję za odpowiedz :D
Realista 2012-04-09 10:40:40
Czaruś z tego co wiem to pensje są objęte tajemnicą!!! a ty chłopie do dyskretnych nie należysz
2
gość 2013-02-15 22:05:09
Cześć. Przez jaką agencję zatrudniają do Celiko?
ja 2013-03-27 20:11:18
Wapt, ale z tego co wiem to obecnie tam nikogo nie przyjmują. Kryzys...
Gość 2013-05-01 13:28:20
Potwierdzam, w Celiko jest kryzys... raczej zwalniają niż zatrudniają. Atmosfera ok. chociaż teraz się zmieniło na gorsze. Pozdrawiam pracowników Celiko, szczególnie jedną zminę p. Jacka (akt. Łukasza)
gosc 2014-03-03 00:33:34
pracowałem w Celiko i jedyne co mogę powiedzieć ze jest to jedno wielkie nieporozumienie (usunięte przez administratora)
gość 2014-03-26 13:05:53
Też pracowałem w tej firmie i nic dobrego o niej nie mogę powiedzieć.Jeżeli chcesz się narobić jak wół za marne grosze i być wykańczany psychicznie przez brygadzistę Pana D..to doskonale trafiłeś.Większość wytrzymuje 2-3dni.
2
wacek 2014-05-16 20:29:56
Odwiedziłem starą firmę w której dobrze mi się pracowało zakład 2 i aż mnie zatkało kiedy koledzy powiedzieli mi,że obijanie,spanie w pracy(usunięte przez administratora) jest w niektórych przypadkach tolerowane(usunięte przez administratora)
2
gość 2014-05-22 08:36:18
Cześć.
Nie psuj opinii o zakładzie.Zakład jest OK a ten facet to pewnie z tych "...." którym wszystko wolno i nikt go nie ruszy.
robl 2014-05-30 10:59:07
Za te pieniadze to nawet spac tam sie nie oplaca baranie
2
robi 2014-05-30 12:51:50
Jeśli dobrze Ci się pracowało to co się stało(usunięte przez administratora)? Ściemniaczu..
ROB 2014-07-12 08:34:26
PRZESTAŃ PYSKOWAĆ JEDEN Z DRUGIM, BO WYZWĘ. DOKŁADNIE WIEM KTO PISZE TE BZDURY{ŻE JEST TAK FAJNIE I DOBRZE) JAHWE MI TO POWIEDZIAŁ HEHE..
1
Karolcia 2014-08-03 01:54:47
Powiem krótko i na temat.Kiedyś pracowałam w tej firmie i nie polecam.Zarobki fatalne jak i atmosfera.Osobą które,że tak powiem ( usunięte przez administratora ) przełożonym żyje się bardzo dobrze -dłuższe przerwy i wiele innych przywilejów,pozostali pracownicy mają bardzo ciężko(to głównie niepełnosprawni)Ogólnie praca ciężka(dżwiganie ciężarów,akordowa w zapyleniu.Nie raz przeglądam opinie o tej firmie i zauważyłam,że opinie niekorzystne dla firmy są na bierząco usuwane.A szkoda rotacja pracowników jest duża i z pewnością wiele osób chciało by się wypowiedzieć na temat pracy w tej firmie.
1
gość 2014-10-20 09:26:32
Od kilku miesiecy Celiko chce zatrudnic pracownikow z dzialu technicznego- mechanikow, elektrykow. Ogloszenia sa ciagle aktualne, tylko ludzie kiedy sie dowiaduja o warunkach pracy rezygnuja, albo po okresie probnym (lub w trakcie). wysokie oczekiwania a pensja zalosna, atmosfera w pracy bardzo kiepska (chociaz niektorzy ludzie spoko), ciagla presja.
1
Były pracownik 2014-10-27 13:13:28
Witam, czytam te wszystkie opinie i wierzyć mi się nie chce dlaczego są tak negatywne? Ja pracowałam tam do roku 2013 prawie 4 lata i było naprawdę ok! Zarobki były nie najgorsze, porównywalne do innych zakładów produkcyjnych. Może zależy kto na jaką zmianę trafił, ja byłam u p. Jacka (teraz Łukasza):) ekipa pewnie się zmieniła już, i atmosfera w pracy pewnie też... Uważam, że warto zawsze iść i zobaczyć jak jest naprawdę:)
Ramzes 2014-12-03 14:12:24
Więc może ktoś napisze prawde o zarobkach.A jak ktos sie boi prosze o info na maila faraon25@inea.pl
1
mack 2015-01-09 17:22:19
Witam czy ktoś wie ile zarabia pracownik na magazynie?
gość 2015-01-15 19:58:24
Powiem tak pracuje w celiko. Pan D z panem brygadzista chodzą cały dzień(usunięte przez administratora)ludzi i nic nie robią. Poza tym płaca jest tragiczna 9 na godzinę przez 1 miesiąc w drugim 10 na godz netto. I co z tego mam, jak coś mi się stanie to na umowie podpisana z agencją nie mam składek zdrowotnych i innych. Bo gdybym je miał to moje netto za 1 godz było by niecałe 6zł. Na innych zakładach w czasie przerwy można palić a tu nic nie wolno. Jesteśmy niewolnikami! Poza tym jestem na produkcji jeśli dziennie mamy np. 5 palet do zrobienia a zrobimy 6 to Kieras z brygadzista dostaja dodatkowe siano. A my pracownicy to psy. Ta firma wraz z tymi wrednymi ryjami co tam zadza są wielkie (usunięte przez administratora)warte.
3
gość cz2 2015-01-15 20:08:31
MAM NADZIEJE ZE TE WREDNE (usunięte przez administratora)Z TEGO ŚMIESZNEGO CELIKO TO PRZECZYTAJA. Pracowałem w takiej firmie jak GSK GLAXO SMITH KLINE. PRODUKCJA LEKÓW, TAM PRZYNAJMNIEJ PRZERWA BYLA 20 MIN I MOZNA BYLO ZAPALIC. STOŁÓWKA TAM BYLA 1 KLASA A W CELIKO JEST STARA I OBSKURNA. W GSK PRACOWAŁEM PRZEZ AGENCJĘ A ŚREDNIE ZAROBKI BYLA 2100 NA RĘKĘ
2
NoComment 2015-02-09 17:28:55
Pan Brygadzista D. jest człowiekiem rozchwianym emocjonalnie, traktuje pracowników jak zwierzęta, co chwile o coś się przyczepia w takiej formie, że poniża zwykłego (świeżego) pracownika. Jeszcze w życiu nie spotkałem się z takim brakiem tolerancji, szacunku i kultury osobistej człowiekiem. To co się dzięje pod pięczą brygadzisty D można porównać do obozu pracy z "czarnymi" (przepraszam za urazę) wziętych do niewoli, czyli w skrócie mówiąc murzyńska czarna robota, mało tego, byłem swiadkiem bardzo niemiłych słow skierowanych pod moim adresem słowa typu ku***, jak się (usunięte przez administratora), skierowane do nowo przyjętego pracownika. Jest to absurd. Zdecydowanie odradzam chłopakom, poniewaz jezeli traficie na zmiane z brygadzista D to pan D poczuje zapach swiezej rybki, ktora trzeba wykorzystac fizycznie i psychicznie do momentu takiego w ktorym rybka po prostu zdechnie ... Taką anegdotką chciałbym zakonczyć ten dramat zwiazany z brygadzista D !!!!
7
ksieżniczka 2015-02-20 21:36:37
Celiko nie jest złe,TYLKO TE STARE WYJADACZE-kierasy,cwaniaki co okłamują i okradają dobrego szefa, wszystko psują,atmosferę i ludzi też....coś jest z tą tajemnicą o kasie fakt każdy ma inaczej ale średnia to 2 koła.....robole są spoko .... na święta też jest niezła kasa....
Gargamel 2015-02-22 12:37:51
Księżniczko-zapewne bajki się tobie pomyliły.To nie ta bajka...W celiko zarabia się najniższą krajową,a nieliczni mają ok.2tys. ale brutto.Nie ma mowy by ktoś okradał szefa,bo pracownicy są obserwowani za pomocą kamer przez Wielkiego Brata. A ty sadząc po tym jak wypowiadasz się o pracownikach produkcyjnych nie pochodzisz z otoczenia tych "roboli" tylko ze świty Wielkiego Brata.
4
hiks 2015-03-27 22:28:12
Pogubiłem się juz w tym wszystkim, jest ktos w stanie napisac jasno jak wyglądają orientacyjnie te zarobki w Celiko? Najniższe szczeblem stanowiska maja coś w okolicach minimalnej krajowej? Potem z czasem dostaje się chociaż trochę więcej, sa podwyżki stażowe, czy jakieś awanse także związane z lepszymi zarobkami?
Motorola 2015-04-17 17:22:07
praca z początku, niby fajna ale tak naprawdę wymagają na maxa nie dając w zamian nic. szkoda słów. nie polecam
3
rosek 2015-05-30 13:49:43
Kasa nie jest zła, studenci dostają koło 10 na godzinę netto, a pracownicy stali swoimi zarobkami się nie chwalą ale to i tak bez znaczenia bo raczej na umowę długo nikogo nie przyjmą. Dziwią mnie te komentarze o niewolniczej pracy, jeśli zaklejanie kartonów i odkładanie ich na paletę to taki nieludzki wysiłek to życzę powodzenia w następnej pracy. Z komentarzy wyżej wynika że piszą je studenci którzy nie wytrzymali nawet paru dni (czasem godzin). Wiadomo że pierwsze dni w nowej pracy nie należą do najłatwiejszych, ale trzeba się spiąć i przeżyć ten pierwszy okres, dalej już samo leci. Wszyscy którzy spędzili tu trochę więcej czasu i są przyzwyczajeni do pracy są raczej zadowoleni. Wiadomo, czasem są dni że trzeba gonić z robotą ale są też takie, że można ze spokojem zrobić co trzeba i fajnie spędzić czas z naprawdę fajnymi ludźmi.
1
bonjooo 2016-03-17 16:07:30
Witam, pracował ktoś albo pracuje w celiko na produkcji?
Jestem zainteresowany pracą , tylko chciałbym sie trochę o niej dowiedzieć zanim złoże cv .

Dzieki i pozdrawiam .
1
chichot 2016-09-07 20:50:32
Typowy prywaciarz. Praca jak każda inna, jednak zarobki marne. Płaca nieadekwatna do wykonywanej pracy. Obchodzenie przepisów, by premią dobić do stawki najniższej krajowej. Zero jakichkolwiek profitów - typu: wczasy pod gruszą, czy prywatna opieka medyczna, gdzie w większości zakładów (nawet tych małych) jest to już standardem. Termin długiego, letniego urlopu narzucony odgórnie.

Warto się zaczepić, gdy jest się desperatem, lub na chwilkę.
5
Eliza 2016-10-13 13:10:44
Pracowałam w celiko pół roku jako studentka przez agencję. Zarobki takie seee, bez szału, ale źle nie było. przynajmniej stabilnie .
1
Zostaw swoją opinię o Celiko Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Celiko Sp. z o.o.