Professional Thermo Logistics Sp. z o.o.

Rawa Mazowiecka

Opinie o Professional Thermo Logistics Sp. z o.o.

xxhaxx 2013-11-15 17:16
zarobki?JALMUZNA
Professional Thermo Logistics Sp. z o.o. 2016-04-19 08:30 [pracodawca]
Polish Agro ma się dobrze :) obecnie skoncentrowało się bardziej na branży owocowej natomiast na początku 2014 roku utworzyliśmy nową firmę Professional Thermo Logistics Sp. z o.o., która specjalizuje się w transporcie.
Ki! 2016-04-27 10:05
Nie jest prawdą, że pracują tam tylko Ci którzy nie mają innej perspektywy. Na początek zarabia się standardowo, ale po jakimś czasie są podwyżki i jest całkiem ok. Rotacja wśród kierowców jak wszędzie tak to już jest ze ludzie przychodzą i odchodzą czasem i wracają. Ogólnie przez to ze od Ciebie wymagają można się naprawdę bardzo dużo nauczyć.
9
lekin 2016-05-09 09:41
czy Kierownik warsztatu musi mieć prawo jazdy u nich?
2
Paulina 2017-02-28 08:40
Pracowaliście już w Professional Thermo Logistics Sp. z o.o.? Jak atmosfera? Jak wrażenia?
.... 2017-03-23 10:46
jak wszędzie, raz lepiej raz gorzej
Paulina 2017-03-23 11:13
@...., a możesz powiedzieć coś więcej? Co uznałbyś za największe plusy w pracy?
Feliks 2017-06-22 23:14
Jaka to przyczyna spowodowała, że na forum już trzy miesiące nikt nie pisze? Czyżby tak bardzo poprawiło się w firmie i nikt nie ma czasu pisać? Szkoda tylko, że Professional Thermo nie ma zupełnie nowych ofert pracy. Jeśli ktoś ma jakieś informacje proszę o pomoc.
Jadwinia 2017-08-29 11:36
Nikt nie pisze bo opinie są usuwane.
Professional Thermo Logistics Sp. z o.o. 2017-08-29 16:08 [pracodawca]
Niebawem rozpoczniemy nową rekrutację, ale zainteresowanych już dziś zapraszamy do kontaktu z naszym biurem w Chociwu pod numerem tel.: 668 863 536 w celu uzyskania szczegółowych informacji.
Paulina 2017-08-29 19:32
@Jadwinia - opinie zostają usunięte, jeśli naruszają regulamin korzystania z forum. Wszelkie merytoryczne komentarze o pracodawcy, które nie obrażają innych użytkowników lub osób zatrudnionych w firmie będą przydatne dla osób zainteresowanych podjęciem pracy w Professional Thermo Logistics Sp. z o.o. @Professional Thermo Logistics Sp. z o.o. - skąd będzie można dowiedzieć się o aktualnie dostępnych ofertach pracy? Czy zamieścicie je na waszej stronie internetowej? To ważne kwestie dla osób zainteresowanych współpracą.
Ludwika 2017-09-12 22:58
Widziałam, że Professional Thermo ma duże zapotrzebowanie na pracownika do pracy biurowej. Może ktoś dodać coś w temacie? Czy to może jest praca zdalna?
Professional Thermo Logistics Sp. z o.o. 2017-09-13 08:07 [pracodawca]
Praca biurowa polega głównie na wykonywaniu bieżących czynności, takich jak rozliczanie kierowców z podróży służbowych, przyjmowanie dokumentów, obsługa korespondencji przychodzącej i wychodzącej. W związku z tym jest to zdecydowanie praca stacjonarna.
Karolina 2017-10-01 17:24
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego firma poszukuje pracowników tylko do pracy biurowej w różnych lokalizacjach?. Czy to nowe działania firmy i stąd potrzeba zatrudnienia dodatkowych osób, czy praca na stałe? Słyszałam dobrze o firmie więc może warto aplikować?
Zostaw swoją opinię o Professional Thermo Logistics Sp. z o.o. - Rawa Mazowiecka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Professional Thermo Logistics Sp. z o.o.