brak logo

Rado Sp. z o.o.

Ławnica

Opinie o Rado Sp. z o.o.

admin 2015-08-12 20:51:16
Jakie masz wspomnienia z pracy w firmie Rado Sp. z o.o.? Czekamy na Twój komentarz.
1
Zeno 2016-05-15 08:16:01
Firma Rado kiepska glupie zasady sa wprowadzone selekcja ludzi na lepszych i gorszych lekka praca dla znajomych brygadzistow nieznajomi najgorsze roboty maja podwyzki dla wybrancow nie dla wszystkich(czyli dla znajomych)zabieranie premi za urlop na zadanie zallllllllll tylko glupiec tam podejmie prace jak mlody dostal firme tak wszystko przywraca jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Puzi 2016-05-15 08:33:11
oo kolega widze ze tez tam pracował ja tez sie zwolnilem na wyjazdach sami donosiciele pewien koparkowi Piotr robil zdjecia nagrywal i donosil o byle główno zalosne praca szkodliwa a zarobki najnizsze odradzam wszystkim
1
Jaja 2016-06-29 23:09:56
Wywalili was bo chlAliscie bez pamięci :)
xc 2016-09-23 08:33:39
Potwierdzam kolesiostwo i kablowanie na kolegów
1
marek 2016-10-31 21:39:52
i podwyzki brutto 2000zl 2150 2250zl takie sa stawki tylko starsi miejscowi tu beda robic reszta pojdzie gdzies indziej
1
Wiesław 2016-11-07 17:25:19
obiecywali 2400 zrobili dupę z gęby a 2250 dostali chyba lizipałki:D
1
Apoloniusz 2016-11-09 19:58:07
Cytat z listu św.Pawła Apostoła do pracowników firmy

" I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony.
A potem zapytawszy o zarobki nasze usiadł i zapłakał"
1
zawiedzeni pracownicy 2016-11-11 08:52:34
Podwyżki :D ci pracownicy co dostali 2000 brutto tak naprawde nie dostali nic , bo od nowego roku kazdy w jakiej firmie by nie byl bedzie mial 2000 tys brutto ,pierdzistołki podostawali podwyzki po rowno kazdy. biurokraci ,a niewolnikom najnizej jak sie da co na nich zapierdalaja
uznania podwyzek wedlug pokrewienstwa i znajomosci
kazdemu po rowno powinni dac a nie walic sciemy

Nie polecamy nikomu tej firmy oszytswo w podwyzkach !!!!!!!!!!
3
vg 2016-11-11 13:29:40
popieram taka prawda
Panchoo 2016-11-11 16:53:01
Dobrze powiedziane
1
bogus 2016-11-28 14:15:20
Pracowalem w tej firmie i srednie mam zdanie. Kolesiostwo i tyle. Okradaja z kasy jak moga a robota ciezka i w szkodliwych warunkach. Mnostwo donosicieli i na dodadek jeden wariat z alkomatem ktoremu sie wydaje ze jest Bogiem.Najpierw zlapia goscia na kacu a potem za o ze go nie wywala kaza nu donosic na kolegow. Nie polecam no chyba ze jestes miejscowym pijaczkiem.
1
Zostaw swoją opinię o Rado Sp. z o.o. - Ławnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rado Sp. z o.o.