brak logo

Iglotex

Toruń

Opinie o Iglotex

misiu gogo 2012-12-17 20:14:02
Popieram Radka , tak powinno byc! Kto lepiej wie o firmie , jak nie byly pracownik danej firmy:) Jest on szczery , bo juz nie zalezy jemu na pozorowaniu:) Pozdrawiam bylych pracownikow Iglotexu i zapraszam do komentarzy szczerych:)
2
siwa 2014-01-08 14:31:10
Hej jakie sa warunki na stanowisku handlowca,polecacie?
2
Janek 2014-08-24 00:03:08
Kierownik (usunięte przez administratora)to naprawdę dziwny człowiek. Naprawdę polecam mu jakiegoś specjalistę.
Filip z komopi 2014-12-11 18:37:00
Slyszalem o zwolnieniach kierowcow w Iglotexie w ostatnich miesiacach. Czy ktos wie , ilu kierowcow sie zwolnilo? Bo razem z kumplem chcemy tam uderzyc, ale czy warto? Prosze o opinie !
1
dlaczego 2015-10-09 16:10:41
Panie M. dlaczego .... wszyscy żyjemy w niepewności , dlaczego słychać tylko szepty słów , dlaczego dowiadujemy się ostatni , przecież to my napędzamy ten łańcuch , to nam podcinacie pensje, to nam przybyło pracy , kim dla Was jesteśmy ............... to my robole
aśka 2015-10-10 18:55:16
co Ty wiesz nawet zabrali nadgodziny i płatne soboty , o czym tu mowa aplikować jak już!!!to nie ten sam iglotex to korporacja , nastała czerń i biel
glam 2015-10-28 18:13:08
o co chodzi kierowcy odchodzą , magazynierzy odchodzą , za chwilę już tylko sama rodzina zostanie
2
rick i 2015-11-15 19:13:19
rudy jak przycina na wypłatach,
chrupiący kalafior 2015-12-08 18:23:45
wiadomo coś o bonach?
lucjan 2015-12-10 20:10:58
stawki magazynowe tragiczne , nie polecam! tak niskiej wypłaty to już dawno nie miałem , ostatnie siły spalone na darmo.
jiko 2015-12-19 19:39:24
czerń, biel i wazelina
ktoś coś 2015-12-20 12:11:11
olwe to pewnie ich człowiek, co do wazelinki no to tak niestety występuje tutaj te zjawisko , które przekłada się na łaskę ludzi z góry, takie życie nawilż to masz :) ogólnie orka
brokul 2016-01-21 19:49:49
wszystko w tej firmie robią kierowcy,za bank,za biuro,cześć za przedstawicieli,za mechanika który chce flaszke żeby coś naprawił,a tego ciągle przybywa,papierów tyle że brak słów,codziennie zmiany,chore żeby coś dobrze działało przez tyle lat a ktoś chce to naprawiać itd...
brokul 2016-01-21 22:29:55
nie chodzi ze wszystko za innych ale dużo,bo trzeba zaglądać na sklepach do lodówek?co kto ma?wypełniać ankiety?bo jak nie to z wypłaty zabiorą? to chyba broszka PH?!czy sie myle? kase układać,bo w banku nie umieją?bo tańszy bank iglotex wybrał?bo kierowca wypełni druki?tak?z roku na rok było lepiej,ale te cuda teraz wszystkim wyjdą bokiem!!bo firma super mało takich jest napewno,albo wcale,tylko ludzie jesli cos dziala super a chcecie jeszcze lepiej...zeby działało...to np.kierowcy którzy latami jeżdżą do punktów i pracują też nad tym żeby te pkt ufały im i firmie iglotex wszystko pójdzie na marne!!!itd
brokul 2016-01-21 22:38:43
ps. rudy podobno powiedział że wszyscy kierowcy z lotka czekają tylko żeby u was pracować! ciekawe czy chociaż ze 2 dni byście wytrfali(bez obrazy dla nich) ide o zakład że nie!!! lat trzeba w tej firmie.. a nowi są owszem ale traktowani jak dzieci żeby nie uciekli,mało roboty dostają żeby firma znów nowych nie szukała!!!
żenua 2016-02-10 16:22:33
jeśli chodzi o to co najpilniejsze w tym momencie @bloom to w iglotexie poszukują kierowców z kategorią C. Podobno przy sporej ilosci godzin to i zarobić można
optymista 2016-11-24 14:52:05
Najlepszy oddział w Polsce !
Zostaw swoją opinię o Iglotex - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iglotex